Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
536 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada bir yerde topluluk görmek, şaşkınlıktan ne yapacağını şaşırmış kalabalıklara işarettir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
RÜYADA KALABALIK GÖRMEK

Rüyada kişinin kendini kalabalık içinde bir lider, başkan ya da komutan olarak görmesi, kişinin toplumda yaptıkları ve konuştukları sayesinde beğeni toplayarak, çok sayılan ve sevilen biri olacağına işaret eder. Rüyasında kalabalık gören kişi çok azimli sebatkâr ve çalışkan kişidir ve üstesinden gelemeyeceği hiçbir iş yoktur. Rüyada açık ya da kapalı mekânlarda görülen kalabalıklar nedensiz bir araya gelen kişilere işaret eder. Hedeflerin ve ideallerin gerçekleşerek, kişinin esenlik, mutluluk ve refah içinde yaşayacağı anlamına gelir. İş sahibi olan kişi rüyasında kalabalık görürse rüyası, işlerinin büyük ilgi göreceğine ve artacağına delalet eder. Hükümete karşı bir adaletsizliğe ya da yanlışlığa karşı toplanır ve ses verirse eğer bolluğu ve berekete işarettir. Rüyada kalabalık görmek güzel şeylere yorulur.

RÜYADA KALABALIK SOFRA GÖRMEK

Hane halkının ve evlatların çokluğuna işaret eder. Rüyada kalabalık sofra görmek hayırlara işarettir.

RÜYADA KALABALIĞIN İÇİNDE OLMAK

Tersine yorumlanır yani üzüntüye ve kedere neden olacak olayların yaşanacağı anlamına gelir. Rüyada neşeli ve eğlenen bir kalabalığın içinde olmak iyi değildir. Rüyada kalabalığın içinde el üstünde olmak, gerçekte de saygınlık görmek anlamına gelir.

RÜYADA İZDİHAM OLDUĞUNU GÖRMEK

Rüya sahibinin meslek hayatında yükselecek olmasına ve toplumda sözü geçen, sözüne saygı duyulan ve değer verilen biri olacağı anlamına gelir. Rüyada kalabalık ve izdiham olduğunu görmek çok hayırlıdır.

RÜYADA KALABALIĞIN İÇİNDE KALMAK

Kişini başarısına ve zaferine işarettir. Rüyada kalabalığın ortasında kalmak ve bir türlü kalabalıktan çıkamamak iyi şeylere işaret eder.

RÜYADA KALABALIKTAN ÇIKMAK

Rüya sahibinin rütbesi, makamı ya da yetkileri artar. Buna bağlı olarak da hayat standardı yükselmiş olur. Rüyada büyük bir kalabalığın ortasından çıkmayı başarmak, kişinin hayattaki statüsünün artacağına işaret eder.

RÜYADA KALABALIK EV GÖRMEK

Rüyayı gören kişinin,vereceği bir karar sayesinde iş dünyasında makam sahibi olacağı, kendisine kıskanılacak bir hayat kuracağı, gösterdiği sabrın ve çektiği sıkıntıların karşılığını fazlasıyla alacağı anlamına gelir. Rüyada kalabalık eve girmek, zenginlik ve malmülk anlamına gelir. Hane halkı için çok güzel şeylerin olacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına ve rahat bir hayata sahip olunacağına yorulur.

RÜYADA KALABALIK SOFRA GÖRMEK

Rüyada kalabalık sofrada yemek yemek, hayırlı bir konuda aile bireylerinden biri ile bir işbirliği yapılacağı, bu işbirliği sayesinde hep birlikte ferahlığa çıkılacağı, zorlukların aşılacağı, eşler arasındaki buzların eriyeceği ve sıkıntıların ardı ardına çözüleceği anlamına gelir. Haneye çok büyük bir bereket hakim olacak demektir. Girilecek işte gerçekleştirilecek başarılı çalışmalar sayesinde büyük bir kazanç elde edileceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine işarettir.



RÜYADA KALABALIK ORTAM GÖRMEK

Rüyada kalabalık ortama girmek, kararsız kalınan bir konu hakkında aile bireylerinden görüş alınacağına, bu sayede doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına ve iyi bir patrona sahip olunacağına işarettir. Kişinin, yeni bir semte taşınması ile işlerinin açılacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına tabir edilir.

RÜYADA KALABALIK AKRABA TOPLULUĞU GÖRMEK

Rüyada kalabalık akraba topluluğu ile halay çekmek, mutluluk ve huzur verici bir işe girileceğine, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına yorulur. Rüya sahibi, düğün, nişan ya da sünnet gibi bir davette sevdiği kişilerle ve akrabalarıyla birararaya gelecek, uzun zamandan beri eğlenmediği kadar eğlenecek, tüm stresini ve üzüntüsünü bu şekilde üzerinden atacak demektir. Şenlik ve eğlence anlamına gelir.

RÜYADA KALABALIK KADINLAR GÖRMEK

Rüyada kalabalık kadınların arasına girmek, hayırlı bir karar verilmesiyle evlilik yolunda adım atılacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, hayır duaları alınacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına ve zarar veren kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamettir. Hane içerisinde yaşanan güzel günleri kıskanan ve kıskanmakla kalmayıp bazı sorunlar çıkması için dedikodu yapan kişiler olduğuna ve bu kişilerin eşler arasında laf taşıyıp küçük sorunlarda bile büyük tartışmalar çıkmasına yol açtığına, ancak eşler arasındaki bağın çok kuvvetli olduğuna ve böyle kişilerin çabalarıyla yıkılmayacağına işarettir.

RÜYADA KALABALIK POLİS GÖRMEK

Rüyada kalabalık asker görmek, yaşanacak bir tatsızlıktan ötürü çıkacak tartışmaların daha fazla büyümemesi için bazı tanıdıkların araya gireceğine ve sorunların tatlıya bağlanacağına tabir edilir. Güvenlikli bir yerde bir ev tutulacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, bu adımlar sayesinde kısa bir süre içinde tasarruf da yapılacağına, bol bol moral depolanacağına ve sağlıkla ilgili olarak bazı önlemler ve kararlar alınacağına ve dikkatli bir şekilde uygulanacağına yorumlanır.

RÜYADA KALABALIK PİKNİĞE GİTMEK

Rüyada kalabalık pikniğe gidenleri görmek, artan bazı sorunların baskısıyla bazı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde zarar edilecek bir konudan kaçınılacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına ve tam teşekküllü bir hastaneye sağlık kontrolü için başvuru yapılacağına alamettir. Kişinin, yeni taşınacağı bir şehirde kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, anne babası çok değerli olan bir hediye alacağına ve toplumun sevdiği ve fikirlerine değer verdiği birisi olacağına delalettir.

RÜYADA KALABALIK TARAFINDAN TAŞLANMAK

Rüyada kalabalık tarafından yuhalanmak, yapılan iyi işlerin insanlar tarafından yanlış anlaşılması ya da kötü bir şeymiş gibi görülüp o şekilde lanse edilmesi yüzünden tepki görüşeceği, yakın arkadaşların bile bu durumdan ötürü kişiye soğuk davranacağı, ancak durumun anlaşılmasından sonra pişman olacakları anlamına gelir. Birçok insana aykırı ya da garip olarak gelebilecek fikirlerin savunulması ya da dillendirilmesi ile birlikte bazı kişilerin hışmına uğranacağına ya da büyük tartışmaların ortasında kalınacağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına ve bu durumun uzayıp gideceğine rivayet edilir.

RÜYADA EVDE KALABALIK MİSAFİRE YEMEK VERMEK

Rüyada evde kalabalık misafire su vermek, ferahlığa çıkılacağı şeklinde yorulur. İşle ilgili olarak atılan her adımın bol kazanç olarak geri döneceğine, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına yorumlanır. Haneye bolluk ve bereket dolacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, rahat bir hayatın kapısının sonuna kadar açılacağına ve gelecek güzel haberler sayesinde deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına işaret eder.

RÜYADA KALABALIK ORTAMDA NAMAZ KILMAK

Rüyada kalabalık ortamda namaz kılmak, rüya sahibinin bazı konularda insanlara önayak olacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına yorulur. Rüyayı gören kişinin, sağlık, mutluluk ve huzurla ilgili olarak Allah'a dua ederek istediği her şeyin en kısa sürede gerçekleşeceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına ve mutlu olunacağına delalettir.

RÜYADA KALABALIK İÇİNDE AĞLAMAK

Rüyada kalabalık içinde gülmek, işlerin aksilikler yüzünden yarıda kesileceği, verilen emeklerin karşılığının alınamayacağı ve dertlerin günden güne artacağı anlamına gelir. Aile bireyleri ile birlikte iş kurmaya, sorunların üstesinden beraberce gelmeye, rahat bir hayat için sıkı çalışmaya, zamanı iyi kullanmaya ve sonunda ferahlığa çıkmaya işarettir.

RÜYADA KALABALIK GÖRMENİN PSİKOLOJİK YORUMU

Ayrıca, iş ve eğitim konuları birden çok kulvarda bir şeyler yapmaya çalışan kişinin, kendisini sürekli yorgun hissetmesi ve haddinden fazla çalışıp kendisini çok yıpratması sebebiyle de kendisini zorlayacak rüyalar görmesi normaldir. ve bu gibi rüyaların yaşanan güzel olayların yansıması olduğu ve kişinin moral ve motivasyonuna çok büyük katkıları olduğu göz ardı edilmemelidir. Toplum içerisinde sürekli ikilemde kalan ve gerek iş hayatında gerek aile hayatında ve gerekse de sosyal hayatında birbirinden farklı roller üstlenen bireyin kalabalık ve karışık rüyalar görmesi, kendisi yıpranmış ve yorgun hissettiği ve moralinin ancak gerçekleşecek güzel bir olay sayesinde düzeleceği şeklinde açıklanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada İnsan Topluluğu Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüya sahibinin rüyasında insan topluluğu görmesi ertelenmiş işlere yorulur. Kişinin hayatında genel olarak ertelediği, birikmiş işleri olduğuna delalet eder. Bazı rüya tabircilerine göre, insan topluluğu görmenin anlamı güç kaybetmek olarak da yorumlanmaktadır. Rüyada insan topluluğu kişinin kendisine kar getirmeyecek işlere girmesi nedeni ile para kaybedeceğine delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kalabalık İnsan Topluluğu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kalabalık bir insan topluluğu görmesi, hayırlı ve yararlı olmayan şeyler yapan insanlar ile bir araya gelmek anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada insan topluluğu görmek, keseyi boşaltmak zorunda kalmaya ve yokluğa düşmek demektir. kar getirmeyecek işlere girmesi nedeni ile para kaybedeceği anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kalabalığın İçinde Olduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kalabalığın içinde olduğunu görmesi kişinin başarılarının herkes tarafından konuşulacağına, takdir edileceği işler yapacağına, herkesin saygı duyacağı bir kimse olacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İzdiham Görmek

Rüya sahibinin rüyasında izdiham görmesi yaptığı işe gösterilen ilginin bir anda çok fazlalaşacağı, işlerine karşı talebin kendisini mutlu ve tatmin edeceği oranda çoğalacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Topluluğu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında erkek topluluğu görmesi güce ve kudrete işaret eder. Zorlukları aşma inancına, mücadeleye, ekmeğini taştan çıkarma hırsına ve çalışkanlığına yorulur. İyi ve güzel gelişmeler yaşanacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İnsanlar Tarafından Kovalandığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında insanlar tarafından kovalandığını görmesi, çok önemli bir iş yaparak insanların sevgisini ve saygısını kazanmaya delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gülen İnsanlar Görmek

Rüya sahibinin rüyasında gülen insanlar görmesi, hayır, güzellik ve iyilik getirecek işler yapmaya delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağlayan İnsanlar Görmek

 Rüya sahibinin rüyasında ağlayan insanlar görmesi eğlenceli ve kalabalık bir ortama gireceği anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kavga Eden İnsanlar Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kavga eden insanlar görmesi, dayanışma ve birlik içinde olmaya delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Oynayan İnsanlar Görmek

Rüya sahibinin rüyasında oynayan insanlar görmesi hayra yorulmamaktadır. Rüya sahibinin sıkıntılı bir duruma düşeceğini göstermektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir insan topluluğunun bir yerde sessizce ağladıklarını görmek, in­sanların topluca tövbe ederek ilâhî rahmet ve yardıma nail olup sevin­melerine işarettir.

Bir topluluğun taşkınlık içinde gülüp eğlendiklerini görmek, herkesin üzü­leceği haber ve gelişmelere işarettir.

Bazen rüyada bir topluluk görmek, karşılaşılacak zorluklarda Allah’ın yardım ve merhamet etmesine, koru­nup gözetilmeye işarettir. Rüyada topluluk görmek, sebep olunan bir zararı ödemeye, borcu elde etmeye işarettir.

Rüyada bir topluluğun hasta ziya­retine gittiğini görmek, korku ve şiddete, olumsuz bir durumun mey­dana gelmesine işarettir
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kalabalık Görmek

Rüyada kalabalık görmek, işe ve kazanca delalet eder. Kişinin kazançlarının artacağına, malı ve mülkünün büyüyeceğine hikmet edilir. Rüyada kalabalık gören kimseler için hayattan mutluluk elde etmeye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında kalabalıklar gören kimseler için birçok yorum yapılmıştır.

Kişinin ticaretle ulaşması, kazançlarının bereketli olacağına rivayet edilir. İşsiz bir kişinin rüyasında kalabalıklar görmesi, tez zamanda iş sahibi olmasına işaret eder. Kişi iş kurmak istiyorsa, karşısına hayırlı ortaklar çıkacak ve işlerini büyütme fırsatına erişecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kalabalık İnsanlar Görmek

Rüyada kalabalık insanlar görmek, liderliğe delalet eder. Kişinin bir işte liderlik yapacağına, kendisini dinleyenlerin çok olacağına rivayet edilir. Rüyasında kalabalık insanlar görmek, mutlu bir geleceğe, güzel işlerin başarılacağına işaret eder. Rüyada kalabalık insanlarla karşılaşmak, evvela zorlukların birlikte aşılacağına rivayet edilir.

Kişinin yakın akrabalarıyla birlikte zorlukların üstesinden geleceğine hikmet edilir. Rüyada kalabalık insanlar görmek, umutlu geleceğe emin adımlarla ilerlemek manası da taşır. Kişinin rızkının bereket bulacağı, liderlik yapacağı, kalabalık insanlar görmenin yorumudur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kalabalık Ortamda Bulunmak

Rüyada kalabalık ortamda bulunmanın hikmetleri iki şeye yorumlanmıştır. Bulunulan kalabalık ortamda bir şeyler anlattığını gören kişinin devlet büyüğü olacağına rivayet edilir. Rüyasında boş bir kalabalık ortamda bulunduğunu görmek, amaçsız olmaya yorumlanmıştır.

Kişinin istikametini kaybettiğine delalet edilir. Rüyasında kalabalık ortamda konuşma yaptığını görmek, kişinin yakın zamanda önemli bir işe kalkışacağına, bunda sonuca ulaşacağına rivayet edilmiştir. Kalabalık ortama sıkıştığını görmek, mal ve mülk konusunda eksilmeler yaşanacağına rivayet edilmiştir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kalabalık Kadınlar Görmek

Rüyada kalabalık kadınlar görmek, sorunların biteceğine, aşılması gereken yolların sonuçlanacağına rivayet edilir. Rüyada kalabalık kadınlarla karşılaşıp, kenara çekildiğini görmek, bazı hususlarda moral çöküntüsü yaşanacağına rivayet edilir. Rüyasında kalabalık kadınlarla karşılaştığını ama uzaklaştığını görmek, talihsiz olaylara delalet eder.

Rüyada kalabalık kadınlara konuşma yapmak, ev ortamının huzurla dolduğuna işaret eder. Kalabalık kadınlar, amaca, duygusal işlere, muradın gerçekleştiğine hikmet edilmiştir. Rüyada kalabalık kadınlar, sınıf atlamaya, mevki yükselmesine rivayet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evde kalabalık görmek, bazı işlerde yaşanılan bahtsızlıklara işarettir. Rüyasında kendi evinin kalabalık olduğunu görmek, bazı manevi sorunların yaşanmasına yol açabilir. Kişinin rüyasında evde kalabalıklar görmesi, mutsuz bir geleceğe, sıkıntılı günlere işaret eder. Evde kalabalık görmek, tabircilerin bir kısmı için iş anlamına gelir.

Bu tabirciler, ev içerisinde kalabalık görmenin, iş kurulmasıyla ilgili olduğunu belirtirler. Rüyasında evde kalabalık insanlarla tanışmak, mutlu olunmak istendiğine, hayırlı işlerde bulunmaya rivayet edilir. Rüyada ev içerisinde kalabalıkların konuştuklarını görmek, mahiyeti çok olan, olaylara tekabül eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kalabalıkla Tartışmak

Rüyada kalabalıkla tartıştığını görmek, zorluklara, yalancı insanlarla karşılaşmayı ifade eder. Rüyasında kalabalık guruplarla tartışmak, maddi anlamda çıkmaza rivayet edilmiştir. Kişinin iş bulamamasına, sahip olduğu iş yerinde zarara uğrayacağına delalet eder. Rüyada kalabalığın kendisiyle tartıştığını gören kişinin, kısmetinin kapanacağı rivayet edilir. Tabirciler rüyasında kalabalık gören kişilerin, evliliğinde birtakım sıkıntılar yaşayacağını işaret ederler.

Yaşanan sıkıntıların, ara bozucu birtakım kimselerin müdahalesi sonucunda olacağı rivayet edilir. Rüyada kalabalık gurupla tartışıp kendisinin dayak yediğini görmek, amaçların bir bir yok olacağına rivayet edilir. Rüyada kalabalık bir gurubu tek başına dövdüğünü görmek, rüya sahibinin hayalperest olduğuna delalet eder. Kişinin kendisi eğer kalabalık içerisindeyse o zaman tabir, iyi şeylerin olacağı üzerine olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kalabalık görmek, dünya işlerine, rızk kaynaklarına, bulunduğu işte ilerlemeye işarettir. Kişinin Rüyasında kalabalık görmesi, güzel haberler ve hayırlı rızk demektir. Geniş kalabalık görmek, geniş rızka ve bolluğa delildir. Kalabalık rüyası güzel ve yararlı işler için bir araya gelmek anlamına gelir.

Rüyada bir meydanı kılık kıyafeti eski, yüzleri asık kalabalıkların doldurduğunu görmek, toplumun durumunun bozulmasına, kötülüklerin artmasına işaret eder.

Kalabalığın taşkınlık içinde gülüp eğlenmeleri, herkesin üzüleceği haber ve gelişmelere işarettir. Bazı kere de kalabalık, sebep olunan bir zararı ödemeye, borcu eda etmeye işarettir. (Tamamlayıcı başlık için kalabalık insanlar tabirini de bakınız)
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kalabalık Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada kendini kalabalık içinde görmek bir lider, kişinin toplumda yaptıkları ve konuştukları sayesinde beğeni toplayarak, çok sayılan ve sevilen biri olacağına işaret eder.

Rüyasında kendisini kalabalık içinde iyi bir konumda görülmesi, rütbeye, hükmetme yetkisine ve isim yapmaya yorumlanmaktadır. Meydanları ve stadyumları dolduran kalabalıklar döküntü insanlara, amaçsız ve şuursuz kitlelere işarettir.

Rüyada kalabalığın bir yeri ziyaret etmesi, sevinç ve mutluluğa, hane halkı için olumlu ve sevinçli bir gelişmenin meydana gelmesine işarettir.

İlim sahibi bir kimse, kendini kalabalık içinde kaybolmuş görse, bilgi ve birikimini halkın hizmetine vererek, onların arasında saygın bir yer edinmesine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kalabalık ortamda bulunmak

Rüyada kalabalık insanlar arasında olduğunu ve aralarından çıkamadığını görmek, büyük bir devlete ereceğine delildir.

Bir yerde amaçsız olarak bir şey yapmadan toplanmış kalabalık görülmesi, basit çıkarları olan, hesapsız hareket eden insanlara işarettir.

Rüyada kalabalık gören kimsenin işlerinde bütün engelleri aşarak, güzel bir yaşam süreceğine yorumlanır.

Kamu menfaatine yahut hayırlı bir maksatla bir araya toplanan insanların meydana getirdiği kalabalık rahmet ve nusrete, hayır ve berekete delalet eder.

Rüyada kalabalığın içinde el üstünde olmak, gerçek hayatta saygınlık görmeye işaretle delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kalabalık Kadınlar görmek

Rüyasında kalabalık kadınlar arasında yol bulup bir kenara çıkabildiğini görmek, tüccarsa kazancının artacağına, memursa terfi edeceğine, öğrenci ise sınıfı geçeceğine, ev kadını ise kocası ile ara sinin çok iyileşeceğine işarettir.

Kalabalık kadınlar aynı zamanda, karşılaşılacak zorluklarda yardım ve merhamete bazen de korunup gözetilmeye işarettir.

Rüyasında kalabalık kadınlar gören kişi çok azimli sebatkar ve çalışkan kişidir. Rüyada açık ya da kapalı mekânlarda kadınlardan oluşan kalabalıklar kişinin esenlik, mutluluk ve refah içinde yaşayacağı bir haberi ifade etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kalabalık ortam görmek

Bir başka rivayete göre de: Bir kimse rüyada kalabalık ve izdiham olduğunu görse, rütbe ve saltanatı büyük olur ve isim yapar. Eğer o kimse tüccar ise, müşterisi çok olur, duası makbul kimselerden ise dua isteyenleri çok olur.

Rüyada sofra üzerinde görülen kalabalık, çoluk-çocuğun çok olacağına işaret eder.

Rüyada bir tüccarın, kalabalık ve izdiham olduğunu görmesi müşterinin çok olacağına, duanın mağlubiyetine ve dua isteyenlere delâlet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kalabalık görmek, güzel şeylere yorulmaktadır. Rüya sahibinin ideallerinin gerçekleşeceğine, mutluluk ve refah içerisinde yaşayacağına delalet etmektedir. Rüyasında kalabalık gören kişiler azimli ve sabırlı insanlar olarak değerlendirilir.

Bazı rüya sözlüğü yazarları kalabalığın hükümete ya da adaletsizliğe karşı kalabalığın toplandığını görmenin ise rüya sahibinin ilerleyen hayatında bolluğa ve berekete erişeceğine yormaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kalabalık Düğün Görmek

Rüyada kalabalık düğün görmek, hayırlı olarak yorumlanmaktadır. Bu rüya, hane içerisinde çok çocuk olacağına delalet etmektedir. Kişinin büyük işlere gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kalabalık Ev Görmek

Rüyada evde kalabalık görmek, hane halkının daha iyi yaşam şartlarına sahip olacak olmasına yorulur. Aile içerisindeki bir bireyin evlilik adımı atacağına, yeni bir evlat sahibi olunacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve bereketli günlerin yaşanacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kalabalık İnsanlar Görmek

Rüyada kalabalık insan veya insanlar görmek, kısmete işarettir. Rüyayı gören kişi eğer bekarsa hayırlı bir kısmet bulup dünya evine gireceğine, evliyse eşiyle arasındaki sorunları çözüp mutluluğa kavuşacaklarına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kalabalık Misafir Görmek

Rüyada kalabalık misafir görmek rüya sahibinin, yeni bir işe girileceğine yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar demektir. Kişinin mutluluktan havalara uçacağı, hayatının düzene gireceği anlamına gelmektedir. Rüyada evde kalabalık görmek, hanede huzur olacağı demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kalabalık Ortam Görmek

Rüyada kalabalık ortam gören kişinin, sağlık, mutluluk ve huzurla bir yaşam süreceği anlamına gelmektedir. Her istediğinin gerçekleşeceği anlamlarına gelmektedir.  Rüyada kalabalık ortam görmek, aynı zamanda kişinin para kazanacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kalabalık Akraba Görmek

Rüyada kalabalık akraba görmek, sevinç demektir. Bir araya gelinecek eğlence ya da şenlik olacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kalabalığın İçinde Olduğunu Görmek

Rüyada neşeli ve eğlenen bir kalabalığın içinde bulunmak yaşanacak hayırlı olaylara yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin işlerinin açılacağına, maddi kazancının eskisinden daha çok olacağına delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evde Kalabalık Görmek

Rüyada evde kalabalık misafir görmek, rüyada görülen evin içerisinde huzurun olacağına, bolluk ve bereketin hiç bir zaman eksik olmayacağına delalet etmektedir. Ayrıca kişinin rüyada evi kalabalık görmesi iş hayatında çok başarılı olacağına, makamının yükseleceğine delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kalabalık ortam görmek, karmaşa, kavga ve gürültü demektir. Kişinin etrafında kendisini kıskanan insanların olduğuna, rüya sahibinin çok dikkatli olması gerektiğine delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kalabalık Sofra Görmek

Rüyada kalabalık yemek sofrası görmek, kalabalık ev görmek hayırlıdır. Haneye bolluk ve bereketin geleceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kalabalıkta Namaz Kıldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kalabalıkta namaz kıldığını görmesi, Allah'a dua ederek istediği her şeyin en kısa sürede gerçekleşeceğine yorumlanmaktadır. Ayrıca rüyada kalabalıkta namaz kıldığını gören kişi insanlara yol gösteren bir kişi olacağı anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kalabalık Kadınlar Görmek

Rüyada kalabalık kadınlar görmek, hane içerisinde yaşanan güzel günleri kıskanan biri demektir. Ve dedikodu yapan kimselerin varlığına işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kalabalık Polis Görmek

Rüyada kalabalık bir polis grubu görmek, maddi açıdan iş hayatında temkinli adımlar atılacağına yorulur. Ve bu sayede kişinin kazançlı çıkacağına yorulmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kalabalık Pikniğe Gitmek

Rüya sahibinin, yeni taşınacağı bir şehirde kendisine yeni bir hayat kuracağına delalet eder. Eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine ve içerisinde bulunduğu ruhsal bunalımdan kurtulacağına delalet etmektedir.
Rüyada Kalabalık İçinde Ağladığını Görmek

Rüya sahibinin aile bireyleri ile birlikte iş kurmak demektir. Sorunların üstesinden beraberce gelmeye ve sonunda ferahlığa çıkmaya yorulmaktadır. Rüyada kalabalık içinde gülmek ise işlerin aksilikler yüzünden yarıda kesileceği ve dertlerin günden güne artacağı anlamına gelir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

626 Aktif
1 Üye ve 625 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 8765
Dün : 21898
Toplam : 48088937
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...