Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
1.1k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyayı gören kişiyi pusuya düşürmek, ayağını kaydırmak ve yapmak istediklerini gerçekleştirememesi için kötü planlar yapan kimselerin oyununu bozmak anlamına gelir. Rüya sahibi kendisine hazırlanan tuzakları fark edecek ve bu sayede başına gelecek kötülükleri de engellemiş olacaktır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyadaki şeytan gölgemizi, karanlık tarafımızı ve bizi kısıtlayan, sınırlandıran negatif düşünceleri sembolize eder. Bu yüzden şeytanı öldürmek daima iyiye alamettir. Rüyasında şeytanı öldüren kişi negatif güçlere, olumsuz alışkanlıklarına ve düşünce kalıplarına galip gelir.


Rüyamızdaki şeytan gölge benliğimiz ve olumsuz güçlere işaret eder. Bu yüzden şeytanı öldürme rüyaları kötülüklerden arınma rüyalarıdır ve daima pozitif işaretlerdir. Rüyasında şeytanı öldüren kişi bir kötülükten ya da musibetten kendini kurtaran kişidir.  Şeytan rüyada ortaya çıktığında, bu olumsuz etkileri bilinçli farkındalığınıza getirmek için bir fırsat olarak görün, böylece kendinizi bu negatif güçlerin elinden kurtarmak için harekete geçebilirsiniz.


Şeytan rüyalar aleminde “kötü bir şey” metaforodur. Şeytan öldürdüğümüz rüyalar ise yaşamımıza kötü bir şeyin ya da bir olgunun girmesine izin vermeme alametidir. Bir başka deyişle, rüyasında şeytanı öldüren kişi çok kötü ya da hayırsız bir gidişata hayır der ve iyi bir karar vermiş olur. Fakat, bize saldıran ve bizi yok etmeye çalışan bir şeytan daima acımasız ya da kötü niyetli bir düşman sembolüdür. Saldıran bir şeytanı öldürmek ise bu düşmanı yenmektir.


Şeytan öldürdüğümüz rüyalar aynı zamanda kötüye karşı yapılan mücadelede kazanmak ve yaşamımızın kontrolünü elimize almanın müjdecisidir ve bu rüyalar daima hayırlıdır. Şeytan, semboller aleminde kötünün ve kötüye dair her şeyin yöneticisi ve hükümdarıdır. Dolayısıyla şeytanı öldüren kişi kötü bir işe hayır der ve kazanan olur.



Şeytan öldürdüğümüz rüyalar negatif duygular, düşmanlık, saldırganlık ve rekabet içerikli rüyalardır ve tüm bu duygulara karşı üstünlük kazanmanın müjdecisidir. Kötü bir şeyin yaşamımıza girmesine izin vermektense onu reddettiğimiz zamanlarda rüyamızda şeytan öldürebiliriz. Rüyada bize saldıran şeytan karşı taraftan gelecek saldırılar ya da yaşam yolculuğundaki ilerleyişimizi durdurma amaçlı yapılan atakları sembolize eder. Şeytanı öldüren bu engeli aşar.


Rüyada bize saldıran şeytan bazen kötü niyetli düşmanlar, rakipler ve ya da yaşamımızı derinden etkileyecek sorunların habercisidir. Bilinçaltımız sorunun yaşamımıza girecek “kötü bir şey” olduğunu anlatmak amacıyla bizim için rüyamızda şeytanı yaratır. Bu yüzden rüyada bize saldıran şeytan kırmızı çizgilerimize dayanan düşmanlar, rakipler ya da durumlara işaret eder. Yaşanan durum aşk, iş ya da duygular aleminde olabilir. Yaşamda öyle bir aşamaya varırsınız ki burası ya bir çıkmaz sokak ya da kör düğümdür. Şeytanı öldüren bu kör düğümü açar. Aksi taktirde tekrar başa dönmeli a da farklı bir amaç peşinde koşmalıdır. Bu yüzden şeytanı öldürmek daima iyiye alamettir.


Rüyadaki şeytan bazen çok büyük bir sorun ya da bize karşı hamle yapan ya da puan kazanmak isteyen kapasitemizi zorlayan kişilerin simgesidir. Bu kişiler ya da durumlar bazen yaşamdaki sınırlarımızı zorlar ve bize onları elimine etmekten başka bir seçenek bırakmazlar. Bir şeyleri koruma altına almayı hissettiğimizde genellikle rüyamızda bir şeytanın ya da kötü bir karakterin bize saldırdığını görürüz. Şeytanı öldürürsek koruma altına almak istediklerimizi korumayı ve tehlikeyi bertaraf etmeyi başarırız.


Şeytan öldürdüğümüz rüyalarda zorlu düşmanlarla çatışma, yenme ve yenilme duyguları hakimdir. Her ne pahasına olursa olsun kazanma arzumuzu yansıtırlar. Bu bazen yaşamdaki sağlıksız bir rerkabet ya da kişisel saldırı alameti olabilir. Belki de güçlü düşmanlar zorbalık ya da güç kullanarak biri ya da birileri bizden bir şey elde etmeye çalışabilir. İşte bu noktada kendimizi savunma adına yaptığımız her şey aslında rüyalar alemindeki “şeytanı öldürme” eylemidir. Kendinizi savunma dürtüsüyle hareket edecek ve bunu başaracaksınız.


Şeytan öldürdüğümüz rüyalar aynı zamanda bir çatışma zamanını sembolize eder. Yaşamda öyle bir noktaya geliriz ki uzlaşma umutları tamamen tükenmiş ve bir şeyi elde etmek için tüm gücümüzü ve yeteneklerimizi kullanmak zorunda kalırız. Bize saldıran şeytan bazen düşman ve rakiplere işaret etse de her zaman bu durum geçerli değildir. Bazen istikrarımızı tehlikeye sokacak ya da bizi zorlayacak bir durum rüyamıza bize saldıran bir şeytan kılığında girebilir. Örneğin, işsizlik sorununuz. İşini kaybetme tehlikesi yaşayan biri de rüyasında bir şeytanın kendisine saldırdığını görebilir. Şeytanı öldürürse sorun ortadan kalkar.


Bazen şeytan öldürdüğümüz bir rüya sağlıksız rekabet ve aldatıcı durumların bertaraf edilmesine işarettir. Bize saldıran şeytan ihanet, çatışma ve sağlıksız rekabeti gösterir. Kelimeler incitir, yalanlar söylenir ve zayıflıklarınız size karşı kullanılır. Birileri yalan ya da suçlamalarla önünüze engel olarak çıkabilir. Kendinizi kanıtlamanız adına büyük bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz. Eğer rüyadaki şeytanı öldürürseniz bu mücadeleyi kazanırsınız.


Şeytan öldürdüğümüz rüyalar daima anlaşmazlık ve çatışma yaşadığımızda ortaya çıkarlar. Rüyadaki şeytanın durumu aslında rakip, düşman ya da önümüze çıkan engelin durumudur. Güçlü ve öldürürken bizi zorlayan bir şeytan daima rakiplerin kolay alt edilemeyeceği alametidir. Eğer şeytan yaralı ya da güçsüzse siz yine de rakiplere karşı dikkatli olun falan onların sizin potansiyelinizi zorlayamayacak kadar güçsüz olduğunu da bilin.


Şeytan öldürdüğümüz rüyaların tavsiyesi kötülükle savaşı seçmektir. Çünkü, şeytan ya da benzeri siyah ya da negatif enerji varlıkları daima davetsiz misafirlerdir ve bizi yenme kapasitesine sahip düşmanlar ya da yaşamımızı zora sokacak sorunları sembolize eder. Bu tip metaforlar bize yaşamımızdaki tamam-devam savaşları hakkında bilgi getirirler. Kaderde öyle bir noktaya varmışsınız ki burada ya tamam diyeceksiniz (şeytan tarafından öldürülmek) ya da gücünüzü ve yeteneklerinizi kullanarak önünüze çıkan engeli ortadan kaldıracaksınız (şeytanı öldürmek). Bu çatışmada ya yenen ya da yenilen olacaksınız fakat şeytanı öldürüyorsanız yenecek potansiyele sahip olduğunuzu da bilmelisiniz.

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şeytanı yenmek güzel olan şeylere işaret eder. Kim rüyasında şeytanı yendiğini görüyorsa bu o kişinin tüm sıkıntıları, kötülükleri, zorlukları yeneceğine işaret eder. Ayrıca rüyada şeytan yenmek güce de işaret eder. Yani rüyasında şeytanı yendiğini gören kişi sıkıntıları, zorlukları ve tehlikeleri aşacak güce sahip olacak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytan Dövmek

Hiç kin gütme huyu olmadığı halde kendisine defalarca şans verip affettiği bir kimsenin yeniden bir darbesiyle karşılaşacağına ve artık kendisine yapılan kastın farkına vararak onu düşmanı bileceğin ve ona büyük bir öfke ve nefret içinde olacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytanın Peşine Düşmek

Eğer şeytanın peşine düştüğünü ve ondan ayrılmadığını görürse, rüyayı görenin azıp, yoldan çıkacağına, işini, saygınlığını kaybedeceğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytanı Duayla Kovmak

Kişinin öfkesine yenilmeden, hezeyana kapılmadan, sabrını kaybetmeden, ettiği dualarla, Allah’ın yardımıyla ve izniyle bir düşmanlığı ortadan kaldırarak insanlarla aradaki hasımlığı gidermeyi başaracağı anlamına gelir. Bu da rüya sahibi, ailesi, akrabaları ve yakınları için büyük bir kazanım olacak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytanı Dövdüğünü Görmek Nedir

Rüyada şeytanı dövdüğünü gören bir kimse defalarca affettiği bir kişinin yeniden kötülüğüne uğrayacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytanı Dua İle Kovmak Nedir

Rüyada şeytanı Dua ile kovmak kişinin öfkesine yenilmeden hezeyana kapılmadan, sabrını kaybetmeden, ettiği Dualarla, Allah’ ın yardımıyla ve izniyle bir düşmanlığı ortadan kaldırarak insanlarla arasındaki hasımlığı kaldıracağını anlamına gelir. Bu rüya sahibi akraba ve ailesi dostları için kazanmak anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytanı Kovmak, Şeytan Kovalamak

Bir kimse rüyada gördüğü şeytanı taşlayıp kovarsa, rüya sahibinin her muradının yerine geleceğine ve Allah'ın sevdiği kullarından olduğuna işaret eder. Borçlu bir kimse için rüyada şeytan kovalamak, rüyayı görenin rızkının bollaşacağına ve kısa bir zamanda borcunu ödeyeceğine yorumlanır. Şayet düşmanı olan kimse için rüyada şeytan kovmak, rüya sahibinin düşmanına kesin üstün geleceğine onu perişan edeceğine işaret sayılır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytan Öldürmek, Öldürdüğünü Görmek

Şeytanı öldürdüğünü gören kimse, hilekâr ve hilebaz insanlara hile yapar. Bu rüyayı gören salih ve iffetli kimse ise Allah'ın emrinden ümidini keser ve me'yus olur.

Rüyada şeytani düşman kabul ettiğini gören kimsenin, mütedeyyin olduğuna ve Allah (c.c.)'in emirlerine itaat ettiğine işarettir.

Şeytanı öldürdüğünü gören kimse, hilekar ve hilebaz insanlara hile yapar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytanla Savaşmak

Rüyada şeytanla güreştiğini ve onu mağlup ettiğini görmek yahut şeytan la savaşmak, düşman üzerine galip gelmeye, şan ve şöhrete delâlet eder. Bazı kere de rüyada şeytanı görmek, ferahlık, yalan ve şehvete delalet eder. Nitekim şehvetin yalan ve şeytanlığa delalet ettiği gibi.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şeytan avlamak

Rüyada görülen şeytanlar, casuslara, söz dinleyip bunu başkalarına aktaranlara, dalgıçlara ve bina sahiplerine işarettir. Rüyada şeytan avlamak kötü insanlardan korunmaya işaret etmektedir. İslami rüya tabircilerine göre rüyada şeytan avlamak, kötülere karşı etkin bir mücadele vermeye; yardım, kuvvet ve şöhrete işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytan Bıçaklamak

Bazen rüyada şeytan görmek, unutkanlığa, yalana, şehvete ve ferahlığa işaret eder. Rüyada şeytan bıçaklamak, düşmana galip gelmeye ve iyi bir ün yapmaya işarettir.

Eğer rüyada şeytanı bıçaklayıp onu mağlup ettiğinizi görürseniz, bazı tehlikeleri, zorlukları ve kötülükleri aşmak için yeteri kadar güce sahip olduğunuza yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şeytan dövmek

Şeytan dövmek, birtakım tehlikeleri, zorlukları ve kötülükleri aşmak için yeteri kadar güce sahip olacağınız anlamındadır. Rüyada şeytan dövmek, rüya sahibi için yardım göreceğine, kuvvet ve şöhrete nail olacağına yorumlanır.

Rüyada şeytan görmek; zahmetli bir iş sonucunda alınacak yüksek miktarda paraya işaret eder. Eğer rüyada şeytanı mağlup ettiğinizi görürseniz, bazı tehlikeleri, zorlukları ve kötülükleri aşmak için yeteri kadar güce sahip olduğunuza yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytan Öldürmek

Rüyada şeytan öldürmek, iş hayatında ve aile hayatında başına gelecek sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulabilmek için yeteri kadar bilgiye, yeteneğe ve güce sahip olduğuna işaret edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytan Yakmak, Yaktığını Görmek

Rüyada şeytanı yaktığını görmek, düşmana galip gelmeye, iyi ameller işlemeye, borç ödemeye, sakıncalı teklifleri reddetmeye işarettir. Ayrıca şeytan yakmak fitne ve bozgunculuk çıkaranlara karşı birlik olmaya işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytanı Yenmek
Rüyada şeytanı yenmek güzel olan şeylere işaret eder. Kim rüyasında şeytanı yendiğini görüyorsa bu o kişinin tüm sıkıntıları, kötülükleri, zorlukları yeneceğine işaret eder. Ayrıca rüyada şeytan yenmek güce de işaret eder. Yani rüyasında şeytanı yendiğini gören kişi sıkıntıları, zorlukları ve tehlikeleri aşacak güce sahip olacak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytan Öldürmek
Rüyayı gören kişiyi pusuya düşürmek, ayağını kaydırmak ve yapmak istediklerini gerçekleştirememesi için kötü planlar yapan kimselerin oyununu bozmak anlamına gelir. Rüya sahibi kendisine hazırlanan tuzakları fark edecek ve bu sayede başına gelecek kötülükleri de engellemiş olacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytan Kovmak, borç ödemeye, düsmana galip olmaya ve güzel amel islemeye isarettir.

Rüyada şeytanı kovmak düşmandan korkmamaya, Dinî inancın tam olmasına,Allah'a itaatte, iyi insanlarla dost olmaya ve helal mala işaret eder.

Yine rüyada şeytanı kovmak veya taşlamak hayır işlere yöneleceğinize tabir olunur.

Rüyada şeytanı kovalamak ve eytanın boynuna zincir geçirmek; dindar insanların sevineceğine, Şeytanın bitkin olduğunu görmek ise âlimlerin ve salih kişilerin güçleneceğine işarettir.

Rüyasında şeytanı kovalayan güvende olmaya, şeytanla savaşıp onu alt ettiğini görmek; dinî inancınızın sağlam ve doğru olduğuna tabir olunur.

Rüyadı şeytanı öldürmek amacıyla kılıçla veya herhangi bir silahla kovalamak; insanlar arasında adalet ve insafı gözetecek bir makam elde edeceğinize delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytanı Yenmek

Eğer rüyada şeytanı yenerseniz zorlukları ve kötülükleri aşmak için yeteri kadar güce sahip olduğunuza yorulur. Kişinin büyük kötülük, düşmanlık ve bela getirecek işler yapacağına da delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytanı Kovmak

Rüyada şeytanı kovmak, kişinin amaçlarına  ulaşmak için yaptığı kötülüklere rivayet eder. Kişinin hilelerine artık son vermesi gerektiğine delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytanı Dövmek

Rüyasında şeytanı dövdüğünü gören rüya sahibinin, kötülüklerden uzak durduğuna işaret eder. Kişinin boğazından haram lokma geçmemesine dikkat ettiğine rivayet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytanı Yendiğinin Görülmesi Ne Anlama Gelir? Rüyada şeytanı yenmek genel olarak güzel ve hayırlı tabirlere sahiptir. Rüyasında şeytanı yendiğini gören kimse tüm sıkıntılarından, üzüntülerinden, çektiği zorluklardan kurtulacak demektedir. Bazı yorumcular bu rüyayı, rüya sahibinin güç elde edeceği şeklinde yorumlar. Rüya sahibinin hayatındaki tüm olumsuzlukları yenecek güce sahip olacağı şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytanı Kovduğunun Görülmesi Ne Anlama Gelir? Rüyada şeytanı kovmak, hayırlı olarak yorumlanmaktadır. Yapılan olumlu yorumlara göre; Rüyada şeytan kovmak, rüya sahibinin borçların ödeyerek selamete çıkacağına ve düşmanlarına karşı galip gelerek güzel amellere delalet eder. Rüyada şeytan kovmak, rüya sahibinin Allah’ın emirlerine uyan itaat eden dini bütün birisi olduğuna ve helal mal sahibi olmaya işaret eder. Rüyada şeytan kovmak ve taşlamak, rüya sahibinin hayırlı işlere yöneleceğine işaret eder. Rüyada şeytan kovmak ve boynuna zincir geçirmek, rüya sahibinin sevineceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytanı Dövdüğünün Görülmesi Ne Anlama Gelir? Rüyada şeytanı dövmek, rüya sahibinin haramdan korkan ve boğazından haram geçmemesi için her zaman dikkat eden bir kişi olduğuna işaret eder. Rüyada şeytanı dövdüğünü gören rüya sahiplerinin kötülüklerden uzak duran dürüst insanlar olduğuna ve iş hayatında emeklerinin karşılığını alarak çalışmalarının bol kazanç getireceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytan Kovalamak

Rüyada şeytan kovalamak, evlilikte ya da sevgililikte huzurlu olmaya, hayırlı bir eşe sahip olmaya, getirisi çok olan işlere girileceğine yorumlanabilir. Ayrıca bu rüyayı gören çok kısa bir zaman içinde çok güzel bir haber alacaktır. Şan ve şöhret sahibi olmaya, güven içinde yaşamaya yorumlanır. Kötü bir yoruma göre de sorumlulukların ağır gelmesine, maddi anlamda külfet yaşanacağına delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytan Öldürmek

Rüyada şeytan öldürmek, istenilen hayallerin gerçek olmasına, nimeti alnının teri ile kazanmaya, zahmet çekmeden kazanılacak rızka, büyük bir servet sahibi olmaya, mutlu olmaya yorumlanır. Bazen ise fakirleşmeye, gerçekte düşman olan ancak dost olan kişiye, kötü niyete sahip olan birinden görülecek zarar yorumlanabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytanı Yenmek

Rüyada şeytanı yenmek, çalışan kişinin üst rütbesinden izin almasına, sorumluluklarının artmasına ve hayatının anlamlanacağına yorumlanmaktadır. Bazı yeni yorumlara göre ise kişinin hayatı hareketlenecek ve karşılaştığı güzel fırsatları kaçıracaktır. Ancak bazılarına göre ise kişi karşısına çıkan tüm fırsatları değerlendirerek büyük mallar kazanacak, mutluluğu yakalayacaktır. Güzel olaylar yaşamaya delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytanı Dövmek

Rüyada şeytanı dövmek, sevinçli olunacağına, helal yoldan kazanılan zenginliklere, kısa zaman sonra gelecek olan iyi bir habere, mal bolluğuna, huzurlu bir geleceğe, ganimet sahibi olmaya işaret eder. Ayrıca bu kişinin tüm sırları açığa çıkacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytanı Yenmek

Rüyada şeytanı yenmek, nefise üstün gelmeye, nefsin isteklerine boyun eğmemeye delalet eder. Hayırlı bir rüya olup, helalinden kazanmaya, alın teri dökerek geçimi kazanmaya, haramdan kaçmaya tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytanı Kovmak

Rüyada şeytanı kovmak, yalan ve hileleri ile sizi uçuruma sürükleme niyetinde olan birine karşı verilecek mücadele olarak yorumlanır. Gördüğünüz bu rüya bela ve musibetlerden kaçmak olarak da yorumlanmıştır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytanı Yenmek

Rüyada şeytanı yenmek, iş veya sosyal yaşam içinde size karşı tuzak kuranlara karşı galip gelmeye işaret eder. Yapılan tüm oyun ve tuzakları boşa çıkarmaya, düşmanlarınıza karşı elde edilecek zafer olarak bildirilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytan Öldürmek Diyanet

Rüyada şeytan öldürmek diyanet yorumuna göre, sizi kandırma niyetinde olan birini kendi silahı ile vurmaya delalet eder. Hile yapma niyetinde olan düşmanı deyim yerinde ise kendi kazdığı kuyuya düşüreceğinizi gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytanla Savaşmak

Rüyada şeytanla savaşmak, rakipler ile verilen mücadeleye, nefsin isteklerini geri çevirmeye delalet eder. Şeytan ile savaştığını gören kişi, hem bu dünya hemde ahiret yaşamında hayır ile anılır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
kimi tehlikeleri, zorlukları ve kötülükleri aşmak için yeteri kadar güce sahip olduğunuza yorumlanır. Rüyada şeytanları bağlayıp ve onları hapsettiğini gören kimse, yardım, kuvvet ve şöhrete nail olur. Şeytanla kavga etmek ve onu yenmek; düşmanlarla mücadele edip zafer kazanmaya işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şeytan kovalamak , şeytan çıkarmak kalbini kırdığı bir yakınının gönlünü almaya ve onunla problemleri halletmeye delalettir.

 

Rüyasında şeytan çağırdığını gören kişi , bir dostuyla tartışır , dostu ile arasına mesafe koyar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Şeytanla uğraştığını , boğuştuğunu , kavga ettiğini gören kişi ailesinden birisinin yakalandığı hastalık için çözüm arar ve bulur.Boğuşma sonucunda galip geldiğini , şeytanı dövdüğünü görürse çözümü sıkıntı ve acı çekmeden bulacağına , boğuşma sonunda şeytana yenildiğini görür ise çözümün biraz zaman alacağına delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Şeytan öldürdüğümüz rüyalar negatif duygular, düşmanlık, saldırganlık ve rekabet içerikli rüyalardır ve tüm bu duygulara karşı üstünlük kazanmanın müjdecisidir. Kötü bir şeyin yaşamımıza girmesine izin vermektense onu reddettiğimiz zamanlarda rüyamızda şeytan öldürebiliriz. Rüyada bize saldıran şeytan karşı taraftan gelecek saldırılar ya da yaşam yolculuğundaki ilerleyişimizi durdurma amaçlı yapılan atakları sembolize eder. Şeytanı öldüren bu engeli aşar.


Rüyada bize saldıran şeytan bazen kötü niyetli düşmanlar, rakipler ve ya da yaşamımızı derinden etkileyecek sorunların habercisidir. Bilinçaltımız sorunun yaşamımıza girecek “kötü bir şey” olduğunu anlatmak amacıyla bizim için rüyamızda şeytanı yaratır. Bu yüzden rüyada bize saldıran şeytan kırmızı çizgilerimize dayanan düşmanlar, rakipler ya da durumlara işaret eder. Yaşanan durum aşk, iş ya da duygular aleminde olabilir. Yaşamda öyle bir aşamaya varırsınız ki burası ya bir çıkmaz sokak ya da kör düğümdür. Şeytanı öldüren bu kör düğümü açar. Aksi taktirde tekrar başa dönmeli a da farklı bir amaç peşinde koşmalıdır. Bu yüzden şeytanı öldürmek daima iyiye alamettir.


Rüyadaki şeytan bazen çok büyük bir sorun ya da bize karşı hamle yapan ya da puan kazanmak isteyen kapasitemizi zorlayan kişilerin simgesidir. Bu kişiler ya da durumlar bazen yaşamdaki sınırlarımızı zorlar ve bize onları elimine etmekten başka bir seçenek bırakmazlar. Bir şeyleri koruma altına almayı hissettiğimizde genellikle rüyamızda bir şeytanın ya da kötü bir karakterin bize saldırdığını görürüz. Şeytanı öldürürsek koruma altına almak istediklerimizi korumayı ve tehlikeyi bertaraf etmeyi başarırız.



+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Şeytan öldürdüğümüz rüyalarda zorlu düşmanlarla çatışma, yenme ve yenilme duyguları hakimdir. Her ne pahasına olursa olsun kazanma arzumuzu yansıtırlar. Bu bazen yaşamdaki sağlıksız bir rerkabet ya da kişisel saldırı alameti olabilir. Belki de güçlü düşmanlar zorbalık ya da güç kullanarak biri ya da birileri bizden bir şey elde etmeye çalışabilir. İşte bu noktada kendimizi savunma adına yaptığımız her şey aslında rüyalar alemindeki “şeytanı öldürme” eylemidir. Kendinizi savunma dürtüsüyle hareket edecek ve bunu başaracaksınız.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Şeytan öldürdüğümüz rüyalar aynı zamanda bir çatışma zamanını sembolize eder. Yaşamda öyle bir noktaya geliriz ki uzlaşma umutları tamamen tükenmiş ve bir şeyi elde etmek için tüm gücümüzü ve yeteneklerimizi kullanmak zorunda kalırız. Bize saldıran şeytan bazen düşman ve rakiplere işaret etse de her zaman bu durum geçerli değildir. Bazen istikrarımızı tehlikeye sokacak ya da bizi zorlayacak bir durum rüyamıza bize saldıran bir şeytan kılığında girebilir. Örneğin, işsizlik sorununuz. İşini kaybetme tehlikesi yaşayan biri de rüyasında bir şeytanın kendisine saldırdığını görebilir. Şeytanı öldürürse sorun ortadan kalkar.


Bazen şeytan öldürdüğümüz bir rüya sağlıksız rekabet ve aldatıcı durumların bertaraf edilmesine işarettir. Bize saldıran şeytan ihanet, çatışma ve sağlıksız rekabeti gösterir. Kelimeler incitir, yalanlar söylenir ve zayıflıklarınız size karşı kullanılır. Birileri yalan ya da suçlamalarla önünüze engel olarak çıkabilir. Kendinizi kanıtlamanız adına büyük bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz. Eğer rüyadaki şeytanı öldürürseniz bu mücadeleyi kazanırsınız.


Şeytan öldürdüğümüz rüyalar daima anlaşmazlık ve çatışma yaşadığımızda ortaya çıkarlar. Rüyadaki şeytanın durumu aslında rakip, düşman ya da önümüze çıkan engelin durumudur. Güçlü ve öldürürken bizi zorlayan bir şeytan daima rakiplerin kolay alt edilemeyeceği alametidir. Eğer şeytan yaralı ya da güçsüzse siz yine de rakiplere karşı dikkatli olun falan onların sizin potansiyelinizi zorlayamayacak kadar güçsüz olduğunu da bilin.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Şeytan öldürdüğümüz rüyaların tavsiyesi kötülükle savaşı seçmektir. Çünkü, şeytan ya da benzeri siyah ya da negatif enerji varlıkları daima davetsiz misafirlerdir ve bizi yenme kapasitesine sahip düşmanlar ya da yaşamımızı zora sokacak sorunları sembolize eder. Bu tip metaforlar bize yaşamımızdaki tamam-devam savaşları hakkında bilgi getirirler. Kaderde öyle bir noktaya varmışsınız ki burada ya tamam diyeceksiniz (şeytan tarafından öldürülmek) ya da gücünüzü ve yeteneklerinizi kullanarak önünüze çıkan engeli ortadan kaldıracaksınız (şeytanı öldürmek). Bu çatışmada ya yenen ya da yenilen olacaksınız fakat şeytanı öldürüyorsanız yenecek potansiyele sahip olduğunuzu da bilmelisiniz.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

397 Aktif
0 Üye ve 397 misafir
Bugün : 16438
Dün : 23857
Toplam : 48074761
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...