Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
399 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada şeytanla konuşmak, yalancı ve hain bir kişiyle yapılacak dostluğa işaret eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

30 Yorum

+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Şeytan ile Konuşmak, Konuştuğunu Görmek

Bir kimse rüyada şeytanla gizli konuştuğunu görse, rüya sahibinin düşmanlarından biriyle anlaşıp, sevdiği bir kimseye zarar vermek için çaba harcayacağına işaret eder. Ancak, buna gücünün yetmeyeceğine hükmedilir.

Bir kimse kendisini şeytanla gizli konuştuğunu görse, o kimse düşmanlarından birisiyle gizlice konuşur ve salih kişilerin kahır ve helâkında onlara yardımda bulunur. Ancak buna gücü yetmez. Eğer şeytanın kendisine bir şey öğrettiğini görse, o kimse düzme ve yalan bir söz söyler veya insanlara hile yapar yahut da yalan bir şiir okur.

Rüyada şeytanla gizlice konuştuğunu görmek, düşmanlarından biriyle gizlice konuşup, iyi kimselerin aleyhine düşmanla iş birliği yapmaya işarettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytanla Konuşmak

Rüyasında şeytanla konuştuğunu gören kişi aslında düşmanı ile konuşur. Yani bu rüya kişinin dost sandığı bir düşmanı ile karşılaşıp, konuşacağına işaret eder. Bu kişi aslında yalandan dosttur. Rüyada şeytanla konuşmak dost görünümlü bir düşman sahibi olmaya işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytanla Konuşmak

Rüyada şeytanla konuşmak pek de hayırlı işlere işaret etmez. Rüyasında şeytanla konuştuğunu gören kişi ona karşı dürüst olmayan, doğru söylemeyen, düşman olup dost görünen biriyle karşılaşacaktır. Rüyasında şeytandan bir şey aldığını gören kişi düşmanından bir zarar görecek, düşmanına bir şey veren kişi de şeytana fırsat verecektir. Yani kişi, düşmanına kendisine kötülük yapmak için fırsat verecek demektir. Ayrıca bir kişi rüyasında şeytan tarafından öpülürse bu onun helal olmayan bir yolla elde edeceği kazanca işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytan İle Konuşmak

Rüyada şeytanla konuşmak veya onu görmek, düşmanlarınızın aleyhinizde çalıştıklarına işarettir. Bir başka rivayete görende: Rüyada görülen şeytan, hilekar, haris, din ve dünyaca düşmanıdır. Bazen. Şeytani gören kimse, münafık yahut da kıskanç olur. Bazen de şeytan görmek, çoluk-çocuğa işarettir. Şeytani görmek ferahlık, yalan ve şehvete de işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimse kendisini şeytanla gizli konuştuğunu görse, o kimse düşmanlarından birisiyle gizlice konuşur ve Salih kişilerin kahır ve hela kında onlara yardımda bulunur. Eğer şeytanin kendisine birse öğrettiğini görse, o kimse düzme ve yalan bir söz söyler veya insanlara hile yapar. Şeytanın kendi üzerine indiğini gören kimse, iftira, yalan ve günah olan bir is yapar.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir kimse kendisini şeytanla gizli konuştuğunu görürse o kimse düşmanlarından birisiyle gizlice konuşur ve salih kişilerin kahır ve helakında onlara yardımda bulunur. Eğer şeytanın kendisine bir şey öğrettiğini görürse o kimse düzme ve yalan bir söz söyler veya insanlara hile yapar.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytanla Konuştuğunu Görmek

Rüyada şeytanla konuştuğunuzu görmeniz, çevrenizde size zarar verecek insanların etrafınızda çok fazla olduğuna delalet eder. Kişiyi kötü yola çekeceklerine işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytanla Konuştuğunun Görülmesi Ne Anlama Gelir? Rüyada şeytanla konuşmak çok hayırlı tabirlere sahip değildir. Bu rüya, rüya sahibinin çevresinde bulunan, dost görünüp düşman olacak bir kişiye işaret eder. Rüyada şeytanla konuşurken ondan bir şey aldığını gören kimse, düşmanı tarafından zarar uğratılacak demektir. Düşmanının ona zarar verebilmesi için rüya sahibinin bileyerek ya da bilmeyerek yanlış bir karar alacağı şeklinde yorumlanır. İmamı Nablusi (r.a) diyor ki; rüyasında şeytanla gizlice konuştuğunu gören kimse, düşmanıyla gizlice konuşarak salim olan kişiler için kötü planlar yapar. Rüyada şeytanın kendine bir şey öğrettiğini gören kimse ise sürekli yalanlar söyler ve hile yapar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytanla Konuşmak

Rüyada şeytanla konuşmak, kötü insanlar ile dost olup tuzaklarına kapılmaya, aile içinde huzursuzluğa, insanlar karşısında değersizleşmeye yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şeytanla konuşmak, size karşı birleşen düşmanların varlığını bildirir. İş ve özel yaşamınızdaki başarılarınızı hazmedemeyen, haset eden kişilerin sizin üzerinizdeki oyun ve tuzaklarını gösterir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şeytanla konuştuğunu görmek, hilekar, yalancı ve size karşı dost görünüp düşmanlık edenlere delalet eder. Gören kişi için uyarı anlamı taşıyan bu rüya, çevrenizdeki art niyetli insanların fazlalığın işaret eder. Bu kişilere karşı önlem ve tedbir alınması gerektiğine, alınmaz ise zarar görüleceğine rivayet edilmiştir. İslami olarak yanlış arkadaşlıklara, bu kişilerin sizi kötü yola sevk edeceğine tabir edilmiştir. Görülen bu rüya, dost görünümlü hain ve yalancı kişiler olarak da yorumlanır. Geneli itibari ile hayırlı görülmemiş olup, sıkıntı çekmeye, maddi ve manevi olarak zorluklar ile karşılaşmak olarak da yorumlanmıştır. Rüyada şeytanla konuşmak, ile ilgili farklı yorumlar için makalemizin devamını okuyabilirsiniz. Konu ile ilgili bizlere ulaşabilirsiniz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytanla Konuşmak Ne Demek

Rüyada şeytanla konuşmak, düşmanlarınızın ortak bir amaç, yani sizi alt etme çabasında birleştiklerini gösterir. Son derece dikkat edilmesi gereken bir süreç yaşayacağınıza, bu dönemde özellikle dost görünüp düşman olan kişilere karşı uyanık olunması gerektiğini bildirir. Farklı anlamlar içermek ile beraber, şeytandan bir şey almak, düşmandan zarar görmeye tabir edilir. Rüyada şeytana bir şey verdiğini görmek, hatalı davranmaya, düşmanın eline koz vermeye delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimse kendisini şeytanla gizli konuştuğunu görse, o kimse düşmanlarından birisiyle gizlice konuşur ve onlara yardımda bulunur.

Şeytanları bağlayıp ve onları hapsettiğini gören kimse, yardım, kuvvet ve şöhrete kavuşur.

Rüyada şeytanın kendisini azdırıp yoldan çıkarıp, dehşet ve hayrette bıraktığını gören kimsenin, malına zarar ve ziyan erişir.

Rüyada şeytana düşmanlık ettiğini gören kimsenin, Allah’a itaat eden sadık bir mü’min olduğuna ve dindeki kuvvetine yo-rumlanır.

Rüyada şeytanın kendisini korkuttuğunu gören kimsenin, Allah’ın velilerinden bir veli olduğuna ve Allah (C.C.)’ın onu korku ve şeytandan emin kıldığına yorumlanır.

Rüyada şeytanı ferah ve neşeli gören kimsenin, nefsani ar-zularıyla meşgul olduğuna yorumlanır.

Rüyada görülen şeytan zayıf bir düşmandır.

Rüyada şeytanı düşman kabul ettiğini gören kimsenin, dindar olduğuna ve Allah (C.C.)’ın emirlerine itaat ettiğine yorumlanır.

Bazen de şeytanı görmek, kişinin arkasından ayıbım söylemeye, göz ve kaşla işaret ederek ayıplanmaya yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Şeytanla konuşmak , son zamanlarda yaptığı hataların farkına vararak , bunları telafi etmek için çözüm arayacağınıza delalettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şeytanla konuşmak

Rüyada şeytanla konuşmak, hayra yorulmaz. Rüya sahibi kimse, ona karşı dürüst olmayan, düşman olup dost görünen bir kimse ile karşılaşacaktır. Düşmanınız ile aslında konuştunuza işaret eder. Dost sandığınız bir düşmanla gerçek hayatta muhabbetinizin olduğuna yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şeytan ile gizli gizli konuşmak

Eğer rüyada şeytan ile gizli gizli konuştuğunu gördüyseniz, düşmanınız ile gizlice görüşecek ve ona yardım edeceksiniz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şeytan ile konuşmak, arkanızdan iş çeviren kişilerin olacağını vurgular.Şeytanla konuşan birini görmek, inancından sapmalar olarak yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada seytanla konusmak veya onu görmek, düsmanlarinizin aleyhinizde çalistiklarina isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada görülen seytan, hilekar, haris, lakald, din ve dünyaca düsmanidir.

Bazen.seytani gören kimse, münafik yahut da kiskanç olur. Bazen de seytan görmek, çoluk çocuga isarettir. Seytani görmek ferahlik, yalan ve sehvete de isarettir. Bir kimse rüyada seytanin kendisini düsürüp aklim gidererek sarali yaptigini görse, o kimse faiz yer.

Eger seytanin kedisine dokundugunu görse, o kimsenin allesine iftira eden ve yoldan çikarmaya çalisan bir düsmana isarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Şeytan, korku hissetmediğimiz rüyalarda kötülüğü temsil eder. Negatif enerjiler sizi etkisi altına almaya çalışmış olmalı ama başaramamışlar. Karnınızdaki melek, ruhunuzdaki pozitif enerjiyi sembolize eder. Onu aşamamış olmalılar. Düşmanlarınız var mı? Biri sizi etkileyecek şeyler yapmaya çalışıyor olabilir. Ama merak etmeyin, doğal kalkanınız var, size dokunamazlar.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şeytanla konuşmak gördüyseniz:
Karlı olmayan iş anlaşmaları veya ufak tefek alışverişler söz konusu olabilir.
Rüyada şeytanla konuşmak dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytanla Konuşmak

Ne konuşulduğu yorum açısından mühimdir ve hatırlandığı takdirde yorum ona uygun yapılmalıdır. Kişi ne konuştuğunu hatırlamıyorsa, kalbini bozacağı, günaha yakın duracağı ve nefsine yenik düşeceği bir dönemden geçeceğini ifade eder. Hırs ve şehvetle hareket edildiğini, ilerleyen zamanlarda bu yanlış tutumlar nedeniyle önemli kayıplar yaşanabileceğini delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şeytanla konuşmak hayra yorulmaz ve rüya sahibinin arkasından iş çevirecek, kendisini sıkıntıya sokacak, yalan söyleyen, iki yüzlü, dost görünen bir kişi ile karşılaşacağına delalet eder. Rüyada şeytandan bir şey aldığını görmek düşmanın eline koz vermeye işaret eder. Rüyada şeytan tarafından öpüldüğünü görmek ise kolay yoldan elde edilen ve helal olmayan kazanca işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şeytanın sesini duyduğunu görmek, uzun süredir etkisinden kurtulamadığınız kötü olaylar varsa yakında son bulur. Eğer bir zamanlar sizi çok üzen biri varsa pişman olabilir. Büyük sorunlar biter ve yeni bir başlangıç yapılır. İç sıkıntılar biter ve hayırlı haberler gelir. Ayrılık acısı çeken ve öfke duyan kişiler bu duygularından kurtulurlar. Şansınız açılır ve ayrılık acısına son verilir. Sizin için en hayırlısı olduğunu anlarsınız. Sizi kötülüğe teşvik etmeye kalkan kişiler ile yollarınız ayrılır. Rüyada şeytanın seslenmesi, kimin iyi kimin kötü olduğunu ayırt etmeye yorumlanır. Sürekli moralinizi bozarak negatif duygular aşılayan kişilerle yollarınız ayrılır. Fitne fesatlık sokmaya çalışan kişiler emellerine erişemezler.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şeytanın bir şey demesi, düşmanı tarafından zor durumda bırakılanlar sonunda selamete erişirler. Bazı insanların yalan dolanları ortaya çıkar ve maskesi düşer. Haksız gibi göründüğünüz bir konuda aslında sizin haklı olduğunuzu herkes görür. Kafanızı karıştırmaya kalkan birine dikkat edin.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytanla Konuşmak

Yüzünüze farklı arkanızdan daha farklı konuşan bir insana yorumlanır. Size asıl yüzünü göstermeyen biri sonunda maskesini düşürür. Bu kişi ile aranızda geçecek olan bir konuşma sizi çok şaşırtabilir. Ne kadar da fitne fesat bir insan olduğunu anlayabilirsiniz. Uzaktan tanıdığınız birine de yakından tanıyınca düşündüğünüz gibi olmadığı ortaya çıkabilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytanın Sesini Duymak Diyanet

İslami rüya tabirlerine göre, kindar ve kötü insanlardan uzak durmak, gelen yalan dolan habere yorumlanır. Sizi kandırmaya veya dolandırmaya kalkan insanlar olabilir. İşin aslını öğrenmeden duyulan her habere inanmamanızda fayda var.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya tabircilerine göre Rüyada Şeytanla Gizli Konuşmak
Rüyada şeytan öldürmek, iş hayatında ve aile hayatında başına gelecek sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulabilmek için yeteri kadar bilgiye, yeteneğe ve güce sahip olduğuna işaret edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytanla Gizli Konuşmak, rüyayı gören kimsenin yanlış kimseleri dost edindiğine ve yanlış yolda ilerlediğine, kişinin bu kimseler yüzünden yüzünün gülmeyeceğine işaret edilir. Rüya sahibinin dara düşeceğine, zorluklar çekeceğine, yanlış arkadaş kurbanı olmaya yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytanla Konuşmak

Rüyada şeytanla konuşmak, şeytanla konuşmak, rüyası her anlamda uğursuzluğun işareti olarak görülüp kişinin düşmanlarına karşı kin gütmesine yorulur. Bu rüyayı gören kimseler, Allah yolundan uzaklaşarak içinde yaşattığı kin ve nefretle yoluna devam eder. Rüyasında şeytandan bir şey aldığını gören kimse, düşmanının kötülük yapmasına izin verdiği gibi şeytana bir şey verdiğini gören kimse ise hayırlı yoldan uzaklaş amacına yönelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytanla Konuşmak

Rüyasında şeytanla konuştuğunu gören insan aslındaa düşmanı ile konuşur. Yani bu rüya insanın dost sandığıı bir düşmanı ile karşılaşıp, konuşacağına delallet eder. Bu kimse aslında yalandan dosttur. Rüyada şeytanla konuşmak dost görünümlü bbir düşman sahibi olmaya alamet eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

421 Aktif
0 Üye ve 421 misafir
Bugün : 11292
Dün : 23857
Toplam : 48069628
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...