Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
770 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
"Rüyada Kabe’yi görmek, İslam inancına sahip kişilerin oldukça etkilendiği rüyaların başında gelmektedir. Bu sebeple Kabe’yi gören birçok kişi rüyada Kabe’yi görmek ne anlama gelir? Şeklinde araştırmalar yapmaktadır. Kabe rüyada çok derin manalar içermektedir. Ancak rüyada nasıl görüldüğü de büyük önem taşımaktadır. Rüyada görülen Kabe hakkında derin ve detaylı bilgileri sizler için derledik."
bir yorum ile ilgili: Kabede karşısında dua etmek

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

41 Yorum

+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Kâbe'yi görmek hayırla yorumlanır. Kâbe'yi ziyaret etmek, etrafında tavaf ederek dönmek, selamette olacağınıza işarettir.Rüyada Kabeyi görmek, hacca gitmeye, hayırlı bir amelle müjdelenmeye işaret eder.Bazen rüyada Kabeyi görmek, işlemeyi arzu ettiği şerlerden sakınmaya, evlenmeye, emniyet ve güvene işaret eder.Bazen de rüyada Kabeyi görmek, Kur'ân ve sünnete işaret eder.Yine rüyada Kabeyi görmek, kendisine uyularak hidayet bulunan sâlih ebeveyne, gerçek âlim, evliya ve mürşide yahut cennete işaret eder.Rüyada görülen Kabe, namaza işarettir. Çünkü Kabe namaz kılanların kıblesidir.Rüyada görülen Kabe mescit ve camiye de işarettir. Çünkü Kabe Allah'ın evidir.Ayrıca Kâbe, İslâm, Kur'ân-ı Kerim, sünnet-i Seniyye, mushaf-ı Şerif, âlim baba, Seyyid, ilim sahibi baba ve şerefli anne gibi kendilerine uyulmakla hidayete erişilecek kimselere işarettir.Kabeyi rüyada görmek, cennete de işaret eder. Çünkü Kabe Allah'ın evidir. Cennete kavuşmak ise; ancak Kabeye yönelmekle mümkün olur.Bazen rüyada görülen Kabe, mevsimlere, kentin geniş sokak ve caddelerine, birliktelikleri hayır üzere olan topluluklara işâret eder.İmam-ı Nablusi 'ye göre:Rüyada Kabe-i Muazzama'yı gör­mek, Hükümdar (Devlet reisi) amir, vezir (bakan), vali, hayırlı haber, zevç (koca), zevce (hanım eş) evlenmek, Müslümanlık, mescit, ana, baba, emniyet ve selamet gibi çok önemli şey­lere, önemli meziyet ve değerlere işaret olarak yorumlanır.Bir kimse, rüyasında Kabe-i Muazzama'ya baktığını görmüş olsa, rüyayı gören kimse, bütün korktuğu şeylerden emin ve selamette olacağına işarettir.Bazı yorumculara göre, rüyasında Kabe-i Şerife'yi gör­mek, rüyayı gören kimsenin Kâbe'ye gireceğine, Kabe ziyaretinde bulunacağına (hacca veya umreye gideceğine) işaret­tir, demişlerdir.Yine, rüyasında Kabe'yi gören bir kimse yapacağı bir iyi­likle (hayırlı bir amelle) müjdelenir veya müjdeleneceğine işaret ile veya yapmak istediği bir kötülükten vazgeçip on­dan sakınacağına ve korunacağına işaret eder.Rüyasında Kabe'ye girdiğini görmek, bu rüya, rüyayı gören kimsenin, devlet başkanının (hükümdarın) huzuruna çıka­cağına veya devlet büyüklerine yakın olacağına işarettir. Kabe'den bir şeyler aldığını gören kimse, devlet başkanından veya devlet büyüklerinden bir şey alır (bir iyilik görür) veya alacağına (iyilik göreceğine) işaretle tabir olunur.Rüyasında Kabe'den bir haber almış, bir haber gelmiş oldu­ğunu gören kimse, hükümetle, devletle olan işi hakkında bir haber alacağına işaretle tabir olunur.
Rüyasında Kabe'nin İçinde Namaz Kıldığını Görmek
Rüyasında Kabe'nin içinde namaz kıldığını görmek, başarılı olacağına veya başkan, idareci olacağına işarettir.Bir kimsenin rüyada Kabe'de namaz kıldığını görmesi,yüksek bir zâttan kuvvet almaya, düşman şerrinden emin olmaya ve hayra ermeye işâret ederRüyasında Kabe'den bir şeyler çalıyormuş olduğunu görmek, bu rüyası, rüyayı gören kimsenin haram mal veya haram para eline geçeceğine veya haram bir iş yapacağına işaret­le tabir olunur. Rüyasında Kabe'nin üzerinde (üstünde) namaz kılıyormuş ol­duğunu görmek, dininden, Müslümanlıktan uzaklaşacağı­na işaretle tabir olunur.Rüyasında Kabe'ye doğru yürüdüğünü görmek, dininin kuvvet bulacağına işaretle tabir olunur.Rüyasında Kabe'yi yıkıyormuş olduğunu görmek, rüyayı gö­ren kimsenin, bir günah işleyeceğine veya birilerinin kal­bini kıracağına işaretle tabir olunur.Bir kimse, rüyasında Kabe'yi tamir ettiğini, tamir ediyor­muş olduğunu görmesi, bu rüyası onun işinde yükselece­ğine, büyük rütbe ve makama çıkacağına işaretle eder.Rüyasında Kabe içine girmiş olduğunu görmek, hükümdar huzuruna alınmak, devlet büyüklerine yakın olmak veya kurtuluşa ermek ve selamete çıkmak veya çıkacağına işa­retle tabir olunur.Rüyasında Kabe'ye karşı oturduğunu, oturuyormuş olduğu­nu görmek, devlet hizmetine, hükümet hizmetine girece­ğine, büyük memurluk elde edeceğine işarettir.Rüyasında Kabe yoluna çıkmış, Kabe yolundaymış olduğu­nu görmek, rüyayı gören kimsenin, uzun bir hastalığa ya­kalanacağına işaretle tabir olunur.Rüyasında Kabe-i Muazzama'ya dayanmış olduğunu gör­mek, rüyayı gören kimsenin, Allah'a sığındığını ve sığına­cağına işaretle tabir olunur.Rüyasında Kabe'nin harap olmuş olduğunu görmek, bu rüyası, rüyayı gören kimsenin namazını terk edeceğine veya terk ettiğine (namaz kılmadığına) veya çaresizlik içinde kıv­randığına, fakirlik yoksulluk çekeceğine ve kedere düşece­ğine işaretle tabir olunur.Rüyada Kabeyi adabına uygun olarak tavaf ettiğini veya hacla ilgili bir vazifeyi yaptığını görmek, farz ibadetleri hakkıyla yerine getirmeye, sözünün gereğini yerine getirmeye veya kefaret-i yemini yerine getirmek için çaba sarf etmesine ve o kimsenin yaptığı vazife miktarınca dinin salâhına işarettir.Rüyada Kabeye bakmak, korktuğundan emin olmaya, esenlik ve huzura işarettir.Rüyada Kabe'de yanış ve uygunsuz bir iş yaptığını görmek, sünnetlere aykırı hareket etmeye ve nefsine uyan kimselerin yoluna gitmeye işaret eder.Rüyada Kabe'nin duvarlarından bir duvarının yıkıldığını görmek, dini bir önderin veya devlet reisinin ölebileceğine işâret eder.
Kabeyi Kendi Evinde Görmek
Bir kimsenin rüyada Kabe'nin kendi evinde olduğunu görmesi, daimi bir saltanata, devlete ve insanlar arasında şöhret bulmaya işâret eder.Bazen rüyada Kabeyi kendi evinde görmek, izzet, şeref ve şefkate işâret eder.Bir kimse rüyada Kabe'nin kendisinin evi olduğunu görse, o kimsenin nâil olduğu devletine veya bildiği ilmine ya da yaptığı bir amelinden dolayı insanların ona koşup ziyaretine gideceğine ve kapısının kalabalık olacağına işarettir.Bir kimse, Kabeye yönelmiş olduğunu görse, din ve dünyasını ıslah edecek bir şeye yöneleceğine işâret eder.Bir kimsenin kendisini Sünnet-i Seniyye'nin aksine olarak hac vazifelerinden bazı şeyleri noksan yaptığını görmesi, o kimsenin namazında kıbleyi değiştirdiği gibi dinini de değiştireceğine işârettir.Bir kimsenin rüyada Kabeye nazar etmesi, korku ve şiddetten emin olmaya işâret eder.Bir kimse rüyada, meleklerin, gökten inip ve Kabeyi temelinden kaldırıp bir başka şehre koyduklarını görse, bu rüya, oyerde bir fitnenin çıkmasına, Müslümanların önderinin o şehirde bulunmasına işâret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kabe'yi görmek, halife veya bir bakan yahut bir reise ya da evlenmeye isarettir. Bazen Rüyada Kabe'yi görmek, Rüya sahibinin Beytullah'a girecegine isarettir.

Rüyada Kabeyi görmek, hacca gitmeye, hayırlı bir amelle müjdelenmeye işaret eder. Bazen rüyada Kabeyi görmek, işlemeyi arzu ettiği şerlerden sakınmaya, evlenmeye, emniyet ve güvene işaret eder.

Bazen de rüyada Kabeyi görmek, Kur'ân ve sünnete işaret eder. Yine rüyada Kabeyi görmek, kendisine uyularak hidayet bulunan sâlih ebeveyne, gerçek âlim, evliya ve mürşide yahut cennete işaret eder.

Rüyada Kâbe ziyareti yaptığını gören kişi dinin bütün emirlerine ve buyruklarına sıkı sıkıya bağlı olan, dini bütün kimsedir.

Rüyada Kâbe hurması görmek kutsal kitabı okuyan bir ilim adamına delalet eder.

Rüyada Kâbe kapısını görmek umre ziyareti yapma şerefine nail olmaya ve güzel haberler almaya delalet eder.

Bir kişi rüyasında Kâbe'yi uzaktan görürse bu kişinin kafasında kurduğu bazı komplo teorileri olduğu tabiri yapılır ve bu rüya sayesinde, kişinin kurmaca olan komplo teorilerine inanmakta aslında hiç de haksız olmadığı anlamına gelir.

Rüyada Kâbe'nin yıkılmış ya da çökmüş olduğunu görmek ibadeti ihmal etmeye ya da tamamen vazgeçmeye delalet eder.

Kişinin rüyasında kendisinin Kâbe'yi tavaf ettiğini ya da başkalarının Kâbe'yi tavaf ettiğini görmesi rüya sahibinin dinde güzelliğine tabir olunur.

Rüyasında Kâbe'ye girdiğini gören kişi devletin resmi makamlarında en üst yetkili kişi ile bir görüşme yapmak için onun makamına çıkacak demektir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kabeyi görmek, diğer rüyalarda görüldüğü gibi çeşitli manaları bulunuyor. Rüyada kabe görmek bazen namaza işaret sayılır. Çünkü namaz kılanların kıblesidir. Bazen da Kabe cennete çağrışım yapar. Çünkü Allah'ın evidir. Ayrıca Kabe mevsim, cemaat ve yüksek makamlar anlamına da gelmektedir.

Rüyada Kabeyi görmek, şerlerden sakınmaya, hayırlı amellere, evlenmeye, emniyet ve güvene işaret eder.

Bir kimse rüyada Kâbeyi görse, rüya sahibinin hayırlı bir iş yapacağına işaret sayılır. Ya da o kişinin işlemeyi arzuladığı kötü bir işten sakınılacağına yorumlanır. Rüyada Kâbeye girdiğini görmek ise, rüyayı görenin yüksek bir zat tarafından karşılanacağına hükmedilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kabeyi Görmek Anlamı ve Yorumu

Bir kimse rüyada kabe de olduğunu ve kıblenin duvarlarından birinin yıkıldığını göres, bir devlet büyüğünün öleceğine yorumlanır. Rüyada, Kâbe'ye varıp orada hac ile ilgili bir şey yaptığını görmek, rüya sahibinin dinine çok bağlı olduğuna işaret sayılır. Kabe'de namaz kıldığını görmek ise, o kişinin her isteğinin kabul edileceğine işarettir.
Kabe; Şerlerden sakınmaya, hayırlı amellere, evlenmeye, emniyet ve güvene, hacca gitmeye, Kur'an ve sünnete; kendisine uyularak hidayet bulunan salih ebeveyne, gerçek alim, evliya ve mürşide yahut cennete, Rüyada Kabe de namaz kılmak yönetimden iyilik görmeye, düşmanın şerrinden emin olmaya, Kabe'ye bakmak esenlik ve huzura işarettir.

Rüyada kabeyi görmek, hacca gitmeye, Kur'an ve Sünnet'e, kendilerine uyularak hidayet üzere olunan salih ebeveyne işaret eder.

Bir kimse rüyada Haca gitmiş olduğunu ve orada öldüğünü görse, rüya sahibinin şehid olacağına hükmedilir. Şayet bir kimse rüyada meleklerin, gökten inip Kâbe'yi temelinden kaldırıp başka bir yere koyduklarını görse, o yerde bir felaketin veya bir fitnenin çıkacağına işaret sayılır.Rüyada kabe görmek, mevsimlere, kentin geniş sokak ve caddelerine, birliktelikleri hayır üzere olan topluluklara işaret eder.

Bir kimse rüyada, Kâbe'nin üzerine çıktığını ve orada namaz kıldığını görse, rüya sahibinin dininden çıkıp günahkâr olacağına işaret sayılır. Şayet Hatmi Şerife girdiğini ve orada namaz kıldığını görürse, rüyayı görenin her isteğinin Yüce Allah tarafından kabul edileceğine hükmedilir.

Kabe, cennete de işaret eder. Rüyada Kabeyi görmek, ilmiyle amel eden gerçek âlime, evliyaya ve kâmil bir mürşide işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kabe Görmek ile ilgili yapılan İslami tabirler

Bir kimse rüyada Kâbe'yi ziyarette bulunduğunu ve orada abdest bozduğunu görse, rüya sahibinin yahut Ailesinin büyük bir felâketle karşı karşıya geleceğine işaret sayılır.

Rüyada Kabeyi kendi evinde olduğunu görmek, rüya sahibinin daima rahat ve huzur içinde bir ömür süreceğine yorumlanır. Şayet Kâbe'nin şeklinde kötü bir değişiklik olduğunu görse, rüya sahibinin hayrına yorumlanmaz.

Bir kimse rüyada Kâbe'ye yönelmiş olduğunu görse, rüyayı görenin din ve dünyasını ıslâh edecek bir şeye yöneleceğine, çevresinde hayırla anılacağına işaret sayılır. Şayet rüyada Kâbe'yi pis olduğunu görürse, rüya sahibinin kötü işlere bulaşacağına işarettir.

Kâbe'de namaz kılmak, devlet yönetiminden iyilik görmeye, düşmanın şerrinden emin olmaya işarettir.

Kâbe'ye bakmak, esenlik ve huzura işarettir.

Rüyada Kâbe'nin bir duvarının yıkıldığını görmek, dinî bir önderin vefatına işarettir.

Rüyada Kabeyi adabına uygun olarak tavaf ettiğini görmek, farz ibadetleri hakkıyla yerine getirmeye, sözünü tutmaya işaret eder.

Kâbe'de yanlış ve uygunsuz bir iş yaptığını görmek, sünnete aykırı hareket etmeye işarettir.

Rüyada Kâbe'nin kendi evine veya başka yere geldiğini görmek, o ev ve yer için sürekli itibara, şeref ve devlete işarettir.

Kâbe'nin harap olduğunu görmek, namazı terk etmeye, namazları özensizce kılmaya, tadil-i erkânı (namazın edep ve kurallarını) ihmal etmeye işarettir.

Rüyada Kâbe'ye doğru yöneldiğini görmek, din ve dünyasını ıslah etmeye, hayra ve esenliğe ulaşmaya işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kabe’yi görmek Müslümanlar için namaz, dua ve Allah'a yöneliştir. Hayırlı ameller işlemek Allah'ın hoşnutluğunu kazanmak bu rüya hakkında yapılabilecek temel yorumlardır. Kabe rüyasının detayları da büyük önem taşımaktadır.

 Rüyada Kabe'yi görmek, hayra yorulan bir rüyadır. Rüyayı gören kişinin hayallerinin ve dualarının kabul olacağına işaret etmektedir. İşlerin yolunda gitmesi, borçların ödenmesi ve maddi sıkıntılardan kurtulma haline yorulur. Rüyada Kabe'ye gittiğini gören kişi tövbe edecek ve artık hayırlı ameller işleyecektir. Kabe Allah'ın evidir. Bu sebeple Allah'a yönelmek olarak yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kabe'ye Gitmek

 Rüyada Kabe’ye gitmek için hazırlandığını, yola çıktığını gören kişi sıkıntılarından kurtulacaktır. Bu amaçla büyük adımlar atacak başarılı işlere girecektir. Allah'a yönelip tövbe ettiği günahlarının affedileceğine işaret etmektedir. Bu rüyayı gören kişi hem maddi hem de manevi olarak rahatlayacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kabe'de Namaz Kılmak

 Rüyada Kabe'de namaz kılmak, hayırlı ve güzel ameller işlemeye işaret etmektedir. Kabe'de namaz kıldığını ve diğer ibadetlerini yaptığını gören kişi, öncelikle maddi ve manevi hayatında rahata kavuşacaktır. Güzel işler yaparak hayırlı paralar kazanmaya işaret etmektedir. Girdiği işlerden başarı elde etmeye, hayırlı bir kısmete yakın zamanda gelecek evlilik müjdesine işaret eder. Ayrıca rüyayı gören kişi evliyse topluma faydalı işler yapacak hayırlı bir evlatla tabir olunmaktadır.Rüyada Kabe'de namaz kıldığını gören kişi, düşmanlarından korunacaktır. Sorunları ve sıkıntılarından en yakın zamanda kurtularak refaha kavuşacaktır. Rüyada Kabe'de namazı yanlış kıldığını görmek kötü planlar kuran düşmana dalalet etmektedir. Ancak başarıya ulaşamayacaklardır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kabeyi Öpmek

 Rüyada Kabe’yi öpmek hayırlı bir rüyadır. Kabe örtüsünü öptüğünü gören kişi hayırlı bir ilimle tahsil olacaktır. Çok hayal ettiği hayırlı bir işin gerçekleşmesine, sıkıntıların son bulmasına ve şükre işaret etmektedir. Sabır ve meşakkatle kazanılan büyük başarılar ve mertebelere işaret etmektedir. Rüyada Kabe'nin öpülmesi aslında sabır ve şükürdür. Uzmanlık alanında başarılar elde edip büyük taktirler kazanmaya işaret etmektedir. Kazancının kendisini kimseye muhtaç etmeyecek düzeye gelmesidir. Yaptığı işi hakkıyla yerine getirmek ve zor günleri atlatmaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kabe'de Ağlamak

 Rüyada Kabe'de ağlamak, dua etmeye ve Allah'a yaklaşmaya işaret etmektedir. Ayrıca Kabe'de ağladığını gören kişi bekarsa ahlak sahibi bir eşe dalalet etmektedir. Özellikle erkekler için bu rüya hayırlı bir evliliktir. Kabe'de ağladığını gören kişi Allah'a yaklaşmak istemektedir. Derdini ve sıkıntısını Allah'a açarak onlardan kurtulmaktadır. Allah'ın rızasını kazanacak işlerle meşgul olmaya, yardıma muhtaç insanlara yardım etmeye, sabır ve şükür etmeye dalalet olunur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kabe'ye Dokunmak

 Rüyada Kabe'ye dokunmak, sabırla beklediği işlerden iyi haberler almaya işaret etmektedir. Yakın zamanda gelecek müjdeli haber ile mutlu günler görmeye dalalet eden bir rüyadır. Kötü günleri geride bırakıp mutlu ve huzurlu günler yaşamakla yorumlanan bir rüyadır. Rüyasında Kabe'ye dokunduğunu gören kişi kurulacak olan mutlu bir rüyaya dalalet etmektedir.

 Rüyasında Kabe'ye dokunduğunu gören kişi çevresi tarafından sevilmektedir. Bazen de çevresi tarafından taktir görecek güzel işler yapmakla yorumlanan bir rüyadır. İş hayatındaki şans açılacak, yeni sorumluluklar alınacak ve güzel günler yaşanacaktır. Bundan sonra hayatının çok güzel, anlamlı ve daha manevi geçmesi demektir. Rüyasında Kabe'ye dokunduğunu gören kişi oldukça şanslıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kabe görmek; şerlerden sakınmaya, hayırlı amellere, evlenmeye, emniyet ve güvene, hacca gitmeye, Kur’an ve sünnete; kendisine uyularak hidayet bulunan salih ebeveyne, gerçek alim, evliya ve mürşide yahut cennete işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kabe’de namaz kılmak, yönetimden iyilik görmeye, düşmanların şerrinden emin olmaya; Kabe’ye bakmak esenlik ve huzura; onun bir duvarının yıkıldığını görmek, dini bir önderin vefatına; Kabe’yi adabına uygun olarak tavaf ettiğini görmek farz ibadetleri hakkıyla yerine getirmeye, sözünün gereğini yerine getirmeye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kabe’de yanlış ve uygunsuz bir iş yaptığını görmek, sünnetlere aykırı hareket etmeye; Kabe’nin kendi evine yahut başka yere geldiğini görmek, o ev ve yer için sürekli itibar, şeref ve devlete; onun harap olduğunu görmek, namazı terk etmeye yahut tadil-i erkana uymaksızın namaz kılmaya delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kabe’ye doğru yöneldiğini görmek, din ve dünyasını ıslah ile hayra ve esenliğe ulaşmaya; Kabe bazen mevsimlere, kentin geniş sokak ve caddelerine, birliktelikleri hayır üzere olan topluluklara delalet eder. Kişi bütün sıkıntılarından kurtulur. Onun için huzurlu, yeni bir zaman başlayacaktır. Çok iyi bir rüyadır.

Kabe’nin Altınoluğu için Bakınız; Oluk.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kabe’yi görmek, devlet başkanı, devlet büyükleri, hakim, evlenmek, Kabe’yi ziyaret etmekle yorumlanır. Kabe’nin içinde namaz kıldığını gören, devlet büyüklerinden birine yakın olur. Düşmanından kurtulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kabe’ye girdiğini görmek, bir devlet büyüğünün makamına girmekle yorumlanır. Kabe’den bir haber aldığını görmek, hükümetten işine dair bir haber alacağına; Kabe’nin duvarlarından birinin yıkılmış olduğunu görmek, devlet büyüklerinden birisinin ölümüne delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kabe’den bir şey çaldığını görmek, haram bir iş islemeye; Kabe’ye doğru yürümek, dininin kuvvetine; Kabe’nin üstünde namaz kıldığını görmek, İslamiyet’ten uzaklaştığına; Kabe’yi çiğnediğini görmek, sünnet-i seniyyeye karşı olmaya; gökten meleklerin inip Kabe’yi başka bir yere taşıdıklarını görmek, o beldede asayişin düzgün olduğuna; Kabe’yi pis görmek farzları terk ettiğine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Abdulgani Nablusi’ye göre: Rüyada Hacer-i Esved’i mesh etmek (eliyle okşamak), Hicaz halkından veya Peygamberimiz (S.A.V.) Efendimizden olan bir zata uymaya (ittiba etmeye) delalet eder.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada Kabe’yi görmek, halife veya bir bakan yahut bir reise ya da evlenmeye işarettir. Bazen rüyada Kabe’yi görmek, rüya sahibinin Beytullah’a gireceğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kabe’yi gören kimse, yapacağı hayırlı bir amelle müjdelenir. Ya da işlemeyi arzu ettiği bir şerden sakınır. Bir kimse Kabe’de namaz kıldığını görse, bir reisten veya imamdan kuvvet alır. Düşman şerrinden emin olur ve hayra erişir.

Rüyada Kabe’ye giren kimse halifenin huzuruna çıkar, oradan bir şey aldığını gören kimse halifeden bir şey alır. Kabe’nin duvarlarından bir duvarın yıkıldığını görse, devlet reisinin öleceğine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimsenin rüyada, Kabe’ye varıp orada hac ile alakalı bir şey yapması, o kimsenin Allah (C.C.)’in farzlarından emrettiği şeye veya kefareti yemini yerine getirmek için çaba sarf etmesine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kabe’ye bakmak, korktuğundan emin olmaya işarettir. Bir kimse rüyada Mekke’de bir vazifeye memur edilse devlet reisinin işleriyle ilgili bir vazife o kimseye verilir. Rüyada Kabe’den bir nar çaldığını gören kimse, dinini ıslah eder. Mekke’de ölüler arasında olduğuna ve ondan bir şeyler sorduklarını gören kimse, şehit olarak ölür.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimse rüyada Kabe’de abdest bozduğunu görse, halifeye isabet edecek bir musibete işarettir. Rüyada Kabe’nin kendi evinde olduğunu gören kimse, daima saltanat, devlet ve halk arasında şöhret bulur. Ancak Kabe’nin seklinde kötü bir hal görse, rüyada ev sahibi için hiçbir hayır yoktur. Kendi evinin Kabe olduğunu görse. Kabe Müslümanların önderi, o kimse de onun mahiyetinde bulunur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimse, Kabe’nin üzerinde namaz kıldığını görürse, irtidat eder. Hatmi şerife girip, Kabe üzerinde namaz kıldığını gören kimse in’am(nimetleri), ihsan ve rütbeye erişir. Mezhebinin kötü dediği ve sünnete muhalif hareket etmesiyle beraber tahsildarlık yapar. Kabe’de bir hata işlediğini gören kimse, Resulullah (S.A.V.)’in Sünnet-i Seniyyesine muhalif harekette bulunur ve nefsine uyan kimselerin yoluna girer.

Bir kimse rüyada Meleklerin, gökten inip ve Kabe’yi temelinden kaldırıp bir şehre koyduklarını görürse, o yerde bir fitnenin çıkmasına, Müslümanların önderinin o şehirde bulunmasına işaret eder. Bir kimse Kabe’nin harap olduğunu görse, namazını terk eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimse, Kabe’yi tavaf ettiğini veya hacla ilgili bir vazifeyi yaptığını görse, o kimsenin yaptığı vazife miktarınca dinin salahına işarettir.

Bir kimse rüyada Kabe’ye yönelmiş olduğunu görse, din ve dünyasını ıslah edecek bir seye yöneleceğine veya bazı işlere karışmak üzere sultanın bulunduğu tarafa yönelmek üzere bulunduğuna işarettir. Bir kimsenin kendisini Sünnet-i Seniyyenin aksine olarak hac vazifelerinden bazı şeyleri noksan yaptığını görmesi, o kimsenin namazında kıbleyi değiştirdiği gibi dinini de değiştireceğine işarettir. Kabe namaza da işarettir. Çünkü Kabe, namaz kılanların kıblesidir. Kabe mescit ve camiye de işarettir. Çünkü Kabe, Allah’ın evidir. Kabe İslam, Kur’an, Sünnet, Mushaf-i Serif, alim baba, Seyyid, koca ve ana gibi kendilerine uyulmakla hidayete erişilecek kimselere işarettir.

Bazen Kabe, cennete işarettir. Çünkü Kabe Allah’ın evidir. Cennet de Allah’ın evidir. Cennete kavuşmak ise ancak Kabe’ye yönelmekle mümkün olur. Bazen de Kabe mevsim, cemaat, sokak ve geniş mevkilere işarettir. Bir kimse rüyada Kabe’nin kendisinin evi olduğunu görse, o kimsenin olduğu devletine veya bildiği ilmine ya da yaptığı bir amelinden dolayı insanların ona koşup ziyaretine gideceğine ve kapısının kalabalık olacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kâbe Görmek
Rüyayı gören kişinin rüyasında Kâbe görmesi, rüyanın kendisinin de bizlere anlattığı üzere son derece hayırlara vesile şekilde tabir edilen rüyalardan birisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Müslümanların kıblesi Kâbe’nin rüyada görülmesi, rüya sahibinin hayatında şerden korunmaya ve hayırlı işlerin peşinde koşacağına delalet eden rüyalardan birisidir.
Bununla birlikte rüyayı gören kişinin yakın bir zaman dilimi içerisinde Hac görevini yerine getireceğine, izdivaç yapma durumunun ortaya çıkacağına ve kendisi için son derece faydalı işler yapacağına delalet eder. Aynı zamanda attığı her adımdan hayır elde ederek son derece huzurlu bir sürecin içerisine gireceğine delalet etmektedir.
Kâbe rüyalarının genellikle birçok farklı yorumu olabilir. Son derece hassas bir konu olması münasebeti ile zaman içerisinde rüyada bu önemli merkezin nasıl görüldüğü ile alakalı olarak birçok farklı şekilde yorumlanabilmektedir. Bizde sizlere tüm alt başlıkları en ince ayrıntısına kadar sunarak fikir edinmenize yardımcı olmak istiyoruz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kâbe’ye Yönelmek


Rüyayı gören kişinin rüyasında kendisini Kâbe’ye doğru yönelirken görmesi, rüyayı gören kişi için son derece hayırlara vesile olan konulardan birisi olarak tabir edilir. Rüya sahibinin yakın bir zaman dilimi içerisinde tüm sıkıntılardan ve şer sorunlardan kurtularak esenlik içerisinde yaşamaya başlayacağına delalet etmektedir. Aynı zamanda maddi anlamda da rahatlık şeklinde tabir edilen bir rüya durumundadır.
Rüyayı gören kişinin Kâbe’ye sırtını dönmesi, rüyayı göre kişinin uzun bir süredir maddi ve manevi olarak rahat süreçlerin içerisinde olduğuna ancak yakın bir zaman dilimi içerisinde bu süreçlerin noktalanarak sıkıntı dolu süreçlerin beraberinde geleceğine delalet eden rüyalardan birisi olarak tabir edilir. Kısacası ikisi de birbirinin tam tersi şekilde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kâbe’nin Kapısını Görmek


Rüyayı gören kişinin rüyasında Kâbe kapısını görmesi, rüyayı gören kişi için yine son derece hayırlara vesile olan rüyalardan birisi olarak tabir edilir. Dini yaşamı ile alakalı olarak bir büyüğün ya da nüfuzlu bir kişinin yakın zaman içerisinde huzuruna çıkacağınız şekilde tabir edilir. Rüya sahibinin yakın bir zaman dilimi içerisinde yapacağı hemen hemen tüm görüşmelerden mutlu haberler alacağına delalet eden rüyalardan birisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kâbe’yi Ziyaret Etmek


Rüyayı gören kişinin rüyada Kâbe’yi ziyaret ederken kendisini görmesi demek, rüya sahibi için hemen hemen tamamında olduğu gibi hayırlara delalet eden rüyalardan birisidir. Rüyayı gören kişinin yakın bir zaman dilimi içerisinde birkaç kişiye çok ciddi anlamda fayda sağlayacak yardımlarda bulunacağına, ancak kendisinin de zaman içerisinde zor duruma düşülmesi durumunda zengin ve yine itibarlı kişilerden yardım alınacağına delalet eden rüyalardan birisidir. Rüyayı gören kişi için genel manası ise kişi ve çevresindeki herkes için hayırlara vesile olan rüyalardan birisi olarak da tabir edilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kâbe’yi Tavaf Etmek


Rüyayı gören kişinin kendisini Kâbe’yi tavaf ederken görmesi, rüya sahibi için son derece hayırlı ve mutlu edici bir şekilde yorumlanır ve fazlası ile önemlidir. Bu rüya, rüyayı gören kişinin hayatı boyunca dini faziletlerini bıkmadan ve usanmadan, eksiksiz bir şekilde yerine getirmiş olması şeklinde tabir edilir.
Tavaf ederken usulüne uygun edilip edilmediği de önemlidir. Eğer ki rüya sahibi, usulünde Kâbe’yi tavaf ettiğini görmüyor ise yukarıdaki yorumun tam tersi şekilde yorumlanır ve ne yazık ki hayırlara vesile olan rüyalardan birisi değildir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kâbe’de Namaz Kılmak


Rüyayı gören kişinin Kâbe’de namaz kılarken kendisini görmesi, yine her zaman olduğu gibi hayırlara vesile olan rüyalardan birisi olarak tabir edilir. Rüyayı gören kişinin yakın bir zaman dilimi içerisinde çevresindeki düşmanların fesatlıklarından kurtulacağına delalet etmektedir ve bu anlamda rahatlama anlamı taşır.
Bununla birlikte yakın bir zaman dilimi içerisinde iş hayatında çok ciddi başarılar elde edilerek mertebe atlanacağına ve maddi anlamda rahatlığa erişileceğine delalet etmektedir. Aynı zamanda çeşitli konular ile alakalı olarak alacağınız güzel haberlere delalet eder ki çok önemlidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kâbe’ye Bakmak


Rüyayı gören kişinin rüyasında Kâbe’ye bakması ya da Kâbe’yi izlemesi, hayırlı bir rüya olarak yorumlanır. Rüya sahibinin uzun süren sıkıntılı bir sürecin ardından yakın zaman dilimi içerisinde huzur ve mutluluğa erişmeyi başaracağına ve bu anlamda sevinç dolu güzel bir sürecin içerisinde yer alacağına delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kâbe’nin Yıkıldığını Görmek


Rüyayı gören kişinin kısa bir zaman dilimi içerisinde Kâbe’nin yıkıldığını görmesi, aslında hayırlara vesile olan bir rüya değildir. Yakın bir zaman dilimi içerisinde rüya sahibi için de son derece önemli hale gelmiş bir dini liderin hayatını kaybedeceği ve bu neden dolayısı ile toplumsal anlamda da sıkıntıların yaşanacağı şeklinde tabir edilen rüyalardan birisidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kâbe İmamını Görmek


Rüyayı gören kişinin rüyasında Kâbe imamını görmesi demek, yine hayırlara vesile olacak şekilde tabir edilir. Rüyayı gören kişinin içerisinde bulunduğu kötü yoldan zaman içerisinde hızla uzaklaşarak Allah yolunda adımlar atmaya başlayarak tövbe edeceğine delalet ettiği gibi aynı zamanda helal kazanç elde edebilmek için ciddi anlamda mücadele edeceğine delalet etmektedir. Bu erdemli davranış nedeni ile yakın zaman içerisinde Allah katında da mertebe atlayacağına ve bu neden dolayısı ile son derece tasavvuf dolu bir dönemin içerisinde yer alacağına delalet eden rüyalardan birisidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kâbe’de Şeytan Taşlamak


Rüyayı gören kişinin kendisini şeytan taşlarken görmesi demek, rüya sahibinin hayatında ki tüm kötülüklerden kısa bir zaman dilimi içerisinde kurtulacağına ve kendisini daha çok bilme, ilme ve bir o kadar da hayırlı şeylere yönlendirerek bu anlamda hayatını bir düzene koyacağına delalet eden rüyalardan birisi olarak dikkatleri çeker.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KABE’Yİ GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada Kabe’yi görmek, rüya sahibinin elini attığı her işten hayır göreceğine ve yolunun hep güzel yerlere çıkaracağına işaret eder. Aynı zamanda rüyada Kabe’yi görmek, rüya sahibinin yakın zamanda hacca gideceği şeklinde de yorumlanır.

Rüyada Kabe’yi görmek, bekar kişiler için hayırlı bir evlilik olarak yorumlanırken, evli kişiler içinde hanedeki huzuru ve mutluluğu işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Şerlerden sakınmaya, hayırlı amellere, evlenmeye, emniyet ve güvene, hacca gitmeye, Kur'an ve sünnete; kendisine uyularak hidayet bulunan salih ebeveyne, gerçek alim, evliya ve mürşide yahut cennete, Kabe de namaz kılmak yönetimden iyilik görmeye, düşmannın şerrinden emin olmaya, Kabe'ye bakmak esenlik ve huzura, Onun bir duvarının yıkıldığını görmek dini bir önderin vefatına, Kabe'yi adabına uygun olarak tavaf ettiğini görmek farz ibadetleri hakkıyla yerine getirmeye, sözünün gereğini yerine getirmeye, Kabe'de yanış ve uygunsuz bir iş yaptığını görmek sünnetlere aykırı hareket etmeye, Kabe'nin kendi evine yahut başka yere geldiğini görmek o ev ve yer için sürekli itibar, şeref ve devlete, Onun harap olduğunu görmek namazı terk etmeye yahut tadil-i erkana uymaksızın namaz kılmaya, Kabe'ye doğru yöneldiğini görmek din ve dünyasını ıslah ile hayra ve esenliğe ulaşmaya, Kabe bazen mevsimlere, kentin geniş sokak ve caddelerine, birliktelikleri hayır üzere olan topluluklara delalet eder. ( Kabe'nin Altınoluğu için Bakınız; Oluk.)Kişi bütün sıkıntılarından kurtulur. Onun için huzurlu, yeni bir zaman başlayacaktır. Çok iyi bir rüyadır.Rüyada Kabe'yi görmek devlet baskani, devlet büyükleri, hakim, evlenmek, Kabe'yi ziyaret etmekle yorumlanir. Kabe'nin içinde namaz kildigini gören, devlet büyüklerinden biri" ne yakin olur. Düsmanindan kurtulur. Kabe'ye girdigini görmek, bir devlet büyügünün makamina girmekle yorumlanir. Kabe'den bir haber aldigini görmek, hükümetten isine dair bir haber alacagina, Kabe'nin duvarlarindan birinin yikilmis oldugunu görmek. devlet büyüklerinden birisinin ölümüne delalet eder. Kabe'den bir sey çaldigini görmek, haram bir is islemege; Kabe'ye dogru yürü-mek. dininin kuvvetine; Kabe'nin üstünde namaz kildigini gör-mek. Islamiyet'ten uzaklastigina, Kabe'yi çignedigini görmek, sünnet-i seniyyeye karsi olmaya; gökten meleklerin inip Kabe'yi baska bir yere tasidiklarini görmek, o beldede asayisin düzgün olacagina, Kabe'yi pis görmek farzlari terk ettigine isarettir. Abdulgani Nablusi'ye göre: Rüyada Hacer-i Esved'i mesh etmek (eliyle oksamak) Hicaz halkindan veya Peygamberimiz (SAV) Efendimizden olan bir zata uymaya (iktiba etmege) delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada Kabe'yi görmek, halife veya bir bakan yahut bir reise ya da evlenmeye isarettir. Bazen rüyada Kabe'yi görmek, rüya sahibinin Beytullah'a girecegine isarettir. Rüyada Kabe'yi gören kimse, yapacagi hayirli bir amelle müjdelenir. Ya da islemeyi arzu ettigi bir serden sakinir. Bir kimse Kabe'de namaz kildigini görse, bir reisten veya imamdan kuvvet alir. Düsman serrinden emin olur ve hayra erisir. Rüyada Kabe'ye giren kimse halifenin huzuruna çikar, oradan bir sey aldigini gören kimse halifeden bir sey alir. Kabe'nin duvarlarindan bir duvarin yikildigini görse, devlet reisinin ölecegine isarettir. Bir kimsenin rüyada, Kabe'ye varip orada hac ile alakali bir sey yapmasi, o kimsenin Allah (C.C.)'in farzlarindan emrettigi seye veya kefaret i yemini yerine getirmek için çaba sarfetmesine isarettir. Rüyada Kabe'ye bakmak korktugundan emin olmaya isarettir. Bir kimse rüyada Mekke'de bir vazifeye memur edilse devlet reisinin isleriyle ilgili bir vazife o kimseye verilir. Rüyada Kabe'den bir nar çaldigini gören kimse, dinini islah eder. Mekke'de ölüler arasinda olduguna ve ondan bir seyler sorduklarini gören kimse, sehit olarak ölür. Bir kimse rüyada Kabe'de abdest bozdugunu görse, halifeye isabet edecek bir musibete isarettir. Rüyada Kabe'nin kendi evinde oldugunu gören kimse, daima saltanat, devlet ve halk arasinda söhret bulur. Ancak Kabe'nin seklinde kötü bir hal görse, rüyada ev sahibi için hiç bir hayir yoktur. Kendi evinin Kabe oldugunu görse. Kabe Müslümanlarin önderi, o kimse de onun maiyetinde bulunur. Bir kimse, Kabe'nin üzerinde namaz kildigini görse, irtidat eder. Hatmi serife girip, Kabe üzerinde namaz kildigini gören kimse in'am(nimetleri), ihsan ve rütbeye erisir. Mezhebinin kötü dedigi ve sünnete muhalif hareket etmesiyle beraber tahsildarlik yapar. Kabe'de bir hata isledigini gören kimse. Resülullah (S.A.V.)'in Sünnet-i Seniyyesine muhalif harekette bulunur ve nefsine uyan kimselerin yoluna girer. Bir kimse rüyada Meleklerin, gökten inip ve Kabe'yi temelinden kaldirip bir sehre koyduklarini görse, o yerde bir fitnenin çikmasina, Müslümanlarin önderinin o sehirde bulunmasina isaret eder. Bir kimse Kabe'nin harap oldugunu görse, namazini terk eder. Bir kimse, Kabe'yi tavaf ettigini veya hacla ilgili bir vazifeyi yaptigini görse, o kimsenin yaptigi vazife miktarinca dinin salahina isarettir. Bir kimse, Kabe'ye yönelmis oldugunu görse, din ve dünyasini islah edecek bir seye yönelecegine veya bazi islere karismak üzere sultanin bulundugu tarafa yönelmek üzere bulundugunu i isarettir. Bir kimsenin kendisini Sünnet-i Seniyyenin aksine olarak hac : vazifelerinden bazi seyleri noksan yaptigini görmesi o kimsenin namazinda kibleyi degistirdigi gibi dinini de degistirecegine isarettir. Kabe namaza da isarettir. Çünkü Kabe, namaz kilanlarin kiblesidir. Kabe mescit ve camiye de isarettir. Çünkü Kabe, Allah'in evidir. Kabe islam, Kur'an. Sünnet. Mushaf-i Serif, alim baba, Seyyid, koca ve ana gibi kendilerine uyulmakla hidayete erisilecek kimselere isarettir. Bazen Kabe, Cennete isarettir. Çünkü Kabe Allah'in evidir. Cennet de Allah'in evidir. Cennete kavusmak k ise, ancak Kabe'ye yönelmekle mümkün olur. Bazen de Kabe mevsim, . cemaat, sokak ve genis mevkilere isarettir. Bir kimse rüyada Kabe. kendisinin evi oldugunu görse, o kimsenin nBil oldugu devletine veya bildigi ilmine ya da yaptigi bir amelinden dolayi insanlarin ona kosup ziyaretine gidecegine ve kapisinin kalabalik olacagina isarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
KAVE’Yİ TAVAF ETTİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada Kabe’yi tavaf ettiğini görmek, rüya sahibinin dininde düşkün, yasaklardan kaçınan her zaman helal olanın peşinde koşan biri olduğu anlamını taşır. Kişi, dinin emrettiği şekilde ibadetlerini yerine getiriyor ve sevaplar kazanıyor demektir. Ancak kişi eğer, rüyasında Kabe’yi tavaf ederken usule ve erkana uymuyorsa, bu, yukarıdaki anlamların tam tersi olarak yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
KABE’DE NAMAZ KILDIĞINI GÖRMEK

Rüyada Kabe’de namaz kıldığını görmek, rüyayı gören kişinin çevresindeki kişilerin fesatlık ve düşmanlıklarından kurtulacağına ve güven içinde olacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman: Abdulgani'en Nablusi demiştir ki: Bu rüya, halife, vezir, reis, hakim, evlilik Hac ve müjdeyle yorumlanır. Kabe'nin dahilinde namaz kılan, üst seviyedeki idarecilere yakın olur. Düşmanından kurtulur. Hayra erişir. Kabe'ye girmek; halifenin veya büyük bir idarecinin huzuruna çıkmaktır. Kabe'den bir haber almak; devlet başkanından hayır görmektir. Kabe duvarlarından birinin yıkılması, büyüklerden birinin ölümüne işarettir. Kabe'ye geldiği halde, Hac ibadetlerinden bir şey yapmayan; farzlarında kusurlu davranır. Kabe'ye bakan, korkularından kurtulur. Kabe'den bir şey çalmak; haram işlemeye delalettir. Kabe'ye doğru yürümek; dinde selamettir. Kabe'de def-i hacet ettiğini gören, musibete uğrar. Bir felaketle karşılaşır. Kabe'yi evinde görmek; itibar, kudret ve heybete işarettir. Hanesinde Kabe'yi fena bir halde gören, felakete uğrar. Evinin Kabe olduğunu gören, müslümanların imamına intisap eder, bağlanır. Kabe'nin üstünde namaz kılmak; islamdan dönmektir. Hareme dahil olup, Kabe'nin damı üzerinde namaz kılan, sünnete muhalif kötü bir inanışa sapar. Bununla beraber büyük bir makama gelir. Kabe'yi çiğneyen, sünnete aykırı davranır batıla yönelir.
Meleklerin gökten inerek Kabeyi başka bir yere götürdüklerini görmek; o mahalde güvenin yerleşeceğine işaret eder. Kabe'nin yıkılmış olduğunu gören, farzlarını terkeder. Kabe'yi tavaf edip, bir ibadeti eda eden, dinde selamet bulur.
Kabe'ye karşı duran, din ve dünya işlerinde doğruyu bulur. Devlet hizmetinde olmayan birinin Kabeyi evinde görmesi, hayırlı ve dindar bir kadınla evlenmesidir.
Kabe; namaz, mescid, cami, islam, Kur'an, sünnet, alim, ana, baba, efendi zevc ve Cennetle tabir olunur. Ayrıca bkz. Tavaf ve Mekke-i Mükerreme.
+3 oy
Ehlibeyt Rüyakar (2.7k puan)  
Ben hicri ismaildeydim.
orası da sanırım Kâbe sayılıyor muş içine girmedim ailem ile hicri isminde durduk .
gerçek ten huzur vericiydi
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bulundugun yerde uygunsuz bir durum olmadığı surece her zaman hayirdir bu ruyalar

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

604 Aktif
0 Üye ve 604 misafir
Bugün : 9844
Dün : 21898
Toplam : 48090014
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...