Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
1.3k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada kendisine görücü gelmesi, hayırlı bir rüyadır ve mutlu günlerin yakın olduğunu ifade eder. Rüyada görücü gelmesi aynı zamanda yeniliklerin ve değişimin temsilidir. Yani rüya sahibi monotonluktan kurtulacak ve güzel yeniliklerle sevinç ve heyecan yaşayacaktır. Rüyada bekar kıza görücü gelmesi, kısmetin ve şansın açılacağına açılacağına delalettir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
düzenledi
 
En İyi Yorum
Rüyada Görücü Gelmesi
Rüyada görücü gelmesi, hayırlara alamet eder ve mutlu günlerin habercisi olarak kabul edilir. Yenilik ve değişim anlamına gelir.


Rüyayı gören kişinin hayatının renklenmesine, güzelleşmesine ve kişinin yaşadığı monoton ve sıkıcı günlerine heyecan gelmesine rivayet edilir. Kısmetin ve şansın açılacağına işaret ederken öte yandan da rüyayı gören kişinin geleceğinin çok hayırlı olacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada Görücü Geleceğini Öğrenmek

Sürpriz bir gelişme yaşanacağı şeklinde yorumlanır ve rüya sahibinin hiç beklemediği bir zamanda kendisi için lütuf olarak kabul edilecek kadar temiz ve hayırlı olayların yaşanacağına delalet eder. Aynı zamanda kişinin muradına ereceğine ve hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına tabir edilir.

Rüyada Görücü Geleceğini Duymak

Rüyayı gören kişinin coşkulanacağına, çocuklar gibi şen olacağına ve gerçek huzuru yakalayacağına işaret eder. Rüya sahibinin tüm dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını unutmasına vesile olacak haberler alacağına ve çok sevineceğine delalet eder.

Rüyada Kızına Görücü Gelmesi

Rüyasında kızına görücü geldiğini gören kişinin gerçekten de bir kızı varsa bu rüya tıpkı görüldüğü gibi açıklanır ve o kişinin kızına görücü geleceğine işaret eder. Fakat eğer rüya sahibi bekârsa ya da evli olduğu halde bir kızı yoksa o zaman o kişinin yüzünün gülmesine vesile olacak olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada Eve Görücü Gelmesi

O hane için büyük bir kısmetin alınacağına rivayet edilir. Rüyayı gören kişinin hanesinde büyük mutluluğa vesile olacak olayların yaşanacağına ve hane halkının bayram coşkusu içinde olacağı anlamına gelir.

Rüyada Görücü Görmek

Rüya sahibinin amaçlarına ve hedeflerine çok yakın olduğuna tabir edilir. Kişi, isteklerini ve arzularını gerçekleştirmek için doğru adımlar atıyor ve akıllı yatırımlar yapıyor demektir. Emeklerin meyvelerini toplamaya ve kar etmeye yorulur.
Rüyada görücü görmek, hayatınıza anlam katan olaylar yaşamak ve yapılacak olan yeni başlangıçların habercisidir. Gelecek günlerde çok müjdeli haberler alınabilir. Kişinin kısmeti açılır ve dilekleri gerçek olur. Başka bir yerde yaşama hayali olanların bu hayali gerçekleşir. Ya da özel hayatınıza dair evlenme hayali olanlar yeni talipleri çıkar. İlişkisi olanların evlilik yolundaki engelleri ortadan kalkar. Hane içinden de evlenmenizi istemeyen kişiler her ne kadar engel olmaya kalksalar da engel olamazlar. Rüyada kız isteme görmek, bekar olan birinin evlenmesinde yardımcı olmak ve hayır duası almak demektir. Tanıştıracağınız iki kişi evlilik kararı alabilir. Başka birinin yuva kurmasında sizin büyük bir iyiliğiniz dokunabilir, sevenler kavuşur.

Rüyada görücü usulü ile evlenmek, şansın ve talihin açılmasına, yüzünüzde tebessümün eksik olmayacağına yorumlanır. Gerçek hayata evlenmek isteyenlerin kısmetli açık olur ve tez vakitte nikah masasına otururlar. İlişkisi olmayanlar başka birinin aracılığı ile evlenecekleri insanla tanışabilirler.
Rüyada Görücü Gelmesi

İyi bir eş adayına yorumlanır ve kişi kuracağı yuvada çok mutu olur. Daha önce hayal ettiği şeyler şimdi gerçek olur. Evlilik hayatında mutluluklar artar. Rüyada görücü geleceğini duymak, sizden hoşlanan ve haber göndermek isteyen birine yorumlanır. Rüyada görücüye çıkmak, hayırlı bir kısmete yorumlanır. Evleneceğiniz insan aileniz tarafından çok sevilebilir.
Rüyada Görücü Gitmek

Hane içerisinde bekar ve evlenmek isteyen biri varsa yakında bu kişinin düğün dernek telaşı başlayabilir. Evde kalanlar eş bulurlar. Aradığınız kişi karşınıza çıkar. Tam da hayal edildiğini gibi bir düğün ile dünya evine girilebilir.
Rüyada Görücü İçin Hazırlanmak

Çalışmaktan özle hayata vakit ayıramamak ve eğri planda bırakmak anlamı a gelir. Kariyer peşinde koşan insanlar gün geçtikçe daha da kendini işlerine kaptırabilirler. Bu yüzden ilişkisi olanlar da evlilik planlarını erteleyebilirler.
Rüyada Görücüye Hayır Demek

Rüyada gelen görücüye hayır demek, evlenmenizi istemeyen kişilere yorumlanır. Kendi menfaati için sizin yuva kurmanızı istemeyen yakınlarınız olabilir. Rüyada görücü geldiğini görmek ama istememek, bazı yorumcular tarafından da sevdiğiniz insan ve aileniz arasında kalmaya yorumlanır. Sevdikleriniz ile aranızda büyük sorunlar baş gösterebilir.
Rüyada Görücü Görmek Diyanet

İslami rüya tabirlerine göre, yapılacak yeni başlangıçların habercisidir ve gelecek günlerde çok hayırlı olaylar olabilir. Bekar olanlar iş ve özel hayatlarında aynı anda mutluluk yaşarlar. Kısmetleriniz artar ve ev hayatında konfor huzur bulunur.


Rüyada görücü görmek, kişinin kısmetinin açılacağına ve kendisine görücü geleceğine işaret eder. Rüyadaki anlamından farksız olarak, görücü görmeye ve kısmetin açılacağına yorulur. Rüya sahibinin uzun süredir kendisine uygun bulamadığı kimseyle, yakında tanışacağına ve mükemmel bir birliktelik kuracağına delalet eder.

Tanışacağı bu kimsenin dışında da kısmetinin açılacağına ve eve sürekli görücülerin geleceğine yorulmaktadır. Genel olarak mutlu ve aşk dolu birlikteliğe yorulan bu rüya; tabirciler tarafından farklı durumlara göre değişik şekillerde yorumlanabilmektedir.
Rüyada Görücü Geldiğini Görmek

Yakın vakitte kişinin yaşamına girecek kimseye işaret eder. Yeni başlayacak bu ilişkide rüya sahibi; büyük mutluluk ve aşk duyacak demektir. Her zaman ilk günkü heyecanı yaşayacağına ve birlikteliğini evlilikle taçlandıracağına yorulur.
Rüyada Görücüye Çıktığını Görmek

Kişinin bir kaç kişi tarafından çok beğenildiğine ve hayaller kurulduğuna işaret eder. Gerçek anlamına yorularak; rüyayı gören kimsenin görücülerin önüne çıkacağına ve görücülerden birine karşı temiz, saf duygular besleyeceğine delalet eder. Genel olarak hayır ve kısmet kavramlarıyla açıklanır.
Rüyada Görücüye Gittiğini Görmek

Rüyada görücüye gitmek; rüya sahibinin yeni işlere atılacağına ve yakınından birileriyle ortaklık kuracağına delalet eder. Kişinin girişeceği işte yüksek paralar kazanacağına ve geleceğe yönelik önemli yatırımlarda bulunacağına yorulur.
Rüyada Gelin Olduğunu Görmek

Hayırlı biriyle yeni bir ilişkiye başlanacağına yorulur. Rüya sahibinin bu kimseyle evlilik yolunda önemli adımlar atacağına ve mutlu bir yaşam süreceğine delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Görücü Geleceğini Öğrenmek

Rüyada görücü geleceğini öğrenmek veya rüyada birine görücü gelmesi, sürpriz bir anda güzel bir gelişme yaşanacağına işaret eder. Rüyada görücü gelmesi görmek rüya sahibinin hayallerini gerçekleştireceğinin habercisidir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Görücü Geleceğini Duymak

Rüyada görücü gelmesi ne demek diyenler, bu rüyanın, rüyayı gören kişinin mutluluktan havaya uçacağı bazı haberler alacağına yorulduğunu bilmeli. Rüyada görücü gelmesi, rüya sahibinin sıkıntıları bitecektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kızına Görücü Gelmesi

Rüyada kızına görücü gelmesi ne demek diye merak ediyorsanız, bu rüya yazarları tarafından hayırlı olarak yorumlanır. Kızı olanlar için gerçekten görücü gelmesine yorulan bu rüya, kızınız yoksa ya da evli değilseniz sevindirici haber alacağınıza işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eve Görücü Gelmesi

Rüyada eve görücü gelmesi veya rüyada evli birine görücü gelmesi, bereket ve kısmet anlamına gelir. Bayram sevinci gibi gelecek olayların yaşanacağını ifade eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Görücü Görmek

Rüyada kendisine görücü gelmesi, rüya sahibinin emeklerinin karşılığını bulması ve isteklerini, hedeflerini gerçekleştirmesine az kaldığını söyler. Rüyada görücü gelmesi diyanet yorumuna göre, rüya sahibi aradığı aşkı bulacak ve mutlu bir yuva kuracaktır fakat kendisinin isteyeni çoktur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Görücü Geldiğini Görmek

Rüyada görücü geldiğini görmek, bir yakını ya da tanıdığının rüya sahibine söylenmesi gereken bazı şeyler olduğuna fakat bunu söylemek için cesaret edemediğine işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Görücüye Çıkmak

Rüyada görücü gelmesi ama istememek, hayırlı kişilerle yan yana olunacağını temsil eder. Rüya sahibi, bu kişilerden birini beğenecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimsenin rüyada evine bir görücü geldiğini gör­mesi, rüya sahibinin bekar ise evleneceğine, evli ise, ya­kınlarından birisinin evleneceğine, evlenecek kimse yoksa eve bir hizmetçi alınacağına işarettir şeklinde yorumlan­mıştır. Bazen da bu rüya, aile içinde geçimsiz bir kişiyle uğraşmaya işaret eder denmiştir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görücü, gerçek anlamına benzer şekilde tabir edilir. Bekâr kimseler için kısmet anlamına gelir. Rüya sahibi kafasına göre aradığı ama şimdiye kadar bulamadığı o kişiyi bulacak ve kafa dengi bir kimse ile mutlu bir izdivaç gerçekleştirecek demektir. Rüyada görücü, rüya sahibine gerçekten de görücü gelmek isteyen kişiler olduğuna ve bu kişilerin neredeyse sıraya girecek kadar çok olduğuna tabir edilir. Yani rüya sahibi bu konudan yana bir hayli şanslı ve kısmetlidir. Bu rüya mutluluk yaşamaya ve yeni başlangıçlar yapmaya delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Görücü Gelmesi

Rüya sahibinin hayatına girecek ve hayatına girdiği için şükretmesini sağlayacak bir kişinin varlığına tabir edilir. Bu kişi, karşı cinsten olup, rüya sahibinin kalbini pır pır ettirecek, gördüğünde heyecandan karnına ağrıların saplanmasına neden olacak kişidir. Rüya sahibinin duyguları karşılıksız değildir, işin en güzel tarafı da zaten budur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gelin Olmak

Rüya sahibinin karşısına hayırlı bir kısmetinin çıkacağı anlamına gelir. Rüya sahibi bu kişiye evet derse onunla çok mutlu olacaktır. Çünkü bu kişi hayatta karşısına çıkıp çıkabilecek en doğru, en düzgün kişidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Damat Görmek

Galibiyet elde etmek anlamına gelir. Rüya sahibi iş hayatındaki rakiplerini ve hayattaki düşmanlarını gerisinde bırakacağı büyük bir adım atacak ve onları etkisiz hale getirerek kendisine zarar verme çabalarının da önüne geçmiş olacak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Görücüye Çıkmak

Hayırlı kimselerle bir araya gelmek anlamına gelir. Rüya sahibinin bu kişiler arasında gözüne kestirdiği birine karşı temiz duyguları, düşünceleri ve niyetleri olduğu şeklinde tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gelin Almak

Mutluluk verici haberler duymaya işaret eder. Rüya sahibi için gireceği işlerden fayda görmesine ve bu güzel gelişmeler sayesinde keyif bulmasına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evinize görücü geldigini görmek, eger evde bir genç kiz varsa çok yakin bir zamanda evlenecegine, eger bekar iseniz sizin yakinda bir evlilik yapacaginiza, evli iseniz eve bir hizmetçi alacaginiza isarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Görücü Görmek

Rüyada görücü, gerçek anlamına benzer şekilde tabir edilir. Bekâr kimseler için kısmet anlamına gelir. Rüya sahibi kafasına göre aradığı ama şimdiye kadar bulamadığı o kişiyi bulacak ve kafa dengi bir kimse ile mutlu bir izdivaç gerçekleştirecek demektir. Rüyada görücü, rüya sahibine gerçekten de görücü gelmek isteyen kişiler olduğuna ve bu kişilerin neredeyse sıraya girecek kadar çok olduğuna tabir edilir. Yani rüya sahibi bu konudan yana bir hayli şanslı ve kısmetlidir. Bu rüya mutluluk yaşamaya ve yeni başlangıçlar yapmaya delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Görücü Gelmesi

Rüyada görücü gelmesi, hayırlara alamet eder ve mutlu günlerin habercisi olarak kabul edilir. Yenilik ve değişim anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin hayatının renklenmesine, güzelleşmesine ve kişinin yaşadığı monoton ve sıkıcı günlerine heyecan gelmesine rivayet edilir. Kısmetin ve şansın açılacağına işaret ederken öte yandan da rüyayı gören kişinin geleceğinin çok hayırlı olacağı şeklinde yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Görücü Geleceğini Öğrenmek

Sürpriz bir gelişme yaşanacağı şeklinde yorumlanır ve rüya sahibinin hiç beklemediği bir zamanda kendisi için lütuf olarak kabul edilecek kadar temiz ve hayırlı olayların yaşanacağına delalet eder. Aynı zamanda kişinin muradına ereceğine ve hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Görücü Geleceğini Duymak

Rüyayı gören kişinin coşkulanacağına, çocuklar gibi şen olacağına ve gerçek huzuru yakalayacağına işaret eder. Rüya sahibinin tüm dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını unutmasına vesile olacak haberler alacağına ve çok sevineceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kızına Görücü Gelmesi

Rüyasında kızına görücü geldiğini gören kişinin gerçekten de bir kızı varsa bu rüya tıpkı görüldüğü gibi açıklanır ve o kişinin kızına görücü geleceğine işaret eder. Fakat eğer rüya sahibi bekârsa ya da evli olduğu halde bir kızı yoksa o zaman o kişinin yüzünün gülmesine vesile olacak olayların yaşanacağına alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eve Görücü Gelmesi

O hane için büyük bir kısmetin alınacağına rivayet edilir. Rüyayı gören kişinin hanesinde büyük mutluluğa vesile olacak olayların yaşanacağına ve hane halkının bayram coşkusu içinde olacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Görücü Görmek

Rüya sahibinin amaçlarına ve hedeflerine çok yakın olduğuna tabir edilir. Kişi, isteklerini ve arzularını gerçekleştirmek için doğru adımlar atıyor ve akıllı yatırımlar yapıyor demektir. Emeklerin meyvelerini toplamaya ve kar etmeye yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Görücü Geldiğini Görmek

Rüyada görücü geldiğini görmek, hayırlı bir habere veya kutlamaya yorumlanır. Çekilen sıkıntıların bittiğine ve bundan sonrasının rüya sahibi için kısmeti bol ve ferah şekilde geçeceğinin işaretidir. Güzelliklerle dolu, sevilen insanlarla bir araya gelinecek toplantılar ve davetlere katılmak anlamlarına da gelen rüya, aynı zamanda bekar kimseler için gerçek hayatta da görücü gelmesine ve kişinin gönül işleri konusunda da kısmetli ve şanslı biri olmasına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Görücü Haberi Almak

Rüyada kendisi için görücü geleceğini öğrenen kişi, ansızın gelişen iyi ve hayırlı olaylarla karşılaşır. Bir anda hayatın güzelleşmesi ve beklenmedik önemli fırsatlarını ele geçmesi anlamına da gelir. Bu rüya aynı zamanda kişinin önemli birinden alacağı iş teklifine ve yolculuğa çıkmaya da delalet eder. Hayallerin gerçekleşeceğini simgeleyen rüya, kişinin gerçek aşkı bulacağına ve doğru eş seçimini yapacağına da tabir olur. Bekar bir kimsenin kendine görücü gelmesini öğrenmesi, şen şakrak ve eğlenceli bir süreç geçireceğini, maceraperest ve neşeli insanlarla tanışacağını keyifli yolculuklar veya tatiller yapacağını da işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eve Görücü Geldiğini Görmek

Evine görücü gelen kişinin kızı varsa evlenir, bekar kız kardeşi varsa istemeye gelinir veya bekar oğlu varsa kız istemeye gidilir. Genellikle görüldüğü gibi yorumlanan bu rüyada kişinin her türlü muradına ereceği müjdelenir. Hayırlı ve güzel rüyalar arasındadır. Neşeli ve mutluluk dolu olaylara tanıklık edileceğini ve hane halkının da aynı şekilde mutlu ve huzurlu olacağını delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Görücüye Gitmek

Kişinin çok önemli bir fırsat yakalayacağına ve kaçırmayacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine veya ticaret hayatına atılacağına delalet eder. Rüyada görücü görmek düz manası ile bekar bir evlat ya da akraba için nişan, söz gibi kutlamalar yapmaya da işarettir. Görücüye gittiğini görmek, geleceğe dair önemli bir yatırım yapıldığı anlamına da gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İnsanların rüyalarında kendisine görücü geldiğini görmesi ve görücüyü görmesi kısmetinin açılacağına ve özellikle bekar olanların yakın bir zamanda evleneceğine delalet eder. Bu rüya kişi açısından yapılan değerlendirmelerde yakın bir zamanda hayallerinde ve düşüncelerindeki bir karaktere sahip insan ile evleneceği olarak yorumlanır. Elbette bununla birlikte birçok insanın görücü olarak gelmeyi istedikleri ve bu konu hakkında bir birleri ile yarıştıkları anlamına da gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Görücünün Geldiğini Görmek

Böyle bir rüya gören kişi yakın bir zamanda hayatına girecek olan birisinin tüm her şeyi değiştireceği ve mutlu bir yuvanın temellerinin atılacağı anlamına gelir.

Elbette bu rüyayı gören kişi karşısına çıkan kişi sebebi ile kalbi çok yoğun bir şekilde çarpacak ve aşık olacak. Bu vesile ile aşık olacağı kişiyi görmesi sonrasında büyük bir heyecanla ona karşı yoğun duygular içerisinde olacağı anlamına gelir.

Bununla birlikte işin en güzel yanı ise bu kalbin ısınması durumu tek taraflı olmayacağı ve karşılıklı bir sevginin meydana geleceği anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Görücüye Çıktığını Görmek

Bu rüyayı gören kişinin çevresindeki hayırlı ve iyi niyetli insanların bir noktaya toplanarak yan yana geleceği anlamına gelir.

Bunun yanında rüya gören kişinin etrafındaki insanlardan birisine saf ve temiz duygulardan oluştuğu anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gelin Aldığını Görmek

Bu rüya sahibi yakın bir zamanda hayırlı bir haber alacağına yorumlanır. Bununla birlikte iş hayatında ve özel hayatında birçok kolaylıkların meydana geleceği ve hayırlı kısmetlerin ortaya çıkacağı olarak yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gelin Olduğunu Görmek

Yakın bir zamanda hayırlı bir kısmetin rüya sahibinin karşısına çıkacağı anlamına gelir. Bununla birlikte karşısındaki insanın evlilik teklifini kabul etmesi durumunda çok mutlu bir hayatın onu beklediği anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında kendisine görücü geldiğini görmek hayra yorulur. Mutluluk dolu günler yaşanacağının habercisidir. Yenilik ve gelişme anlamına gelmektedir. Rüyayı gören kişinin hayatı renklenir, güzelleşir ve yaşadığı sıradan ve sıkıcı günler yerini mutluluk dolu ve eğlenceli günlere bırakır. Kısmetinin açılacağına delalet ederken geleceğinin de çok hayırlı olacağına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Görücü Geleceğini Öğrenmek

Rüyayı gören kişinin hayatında sürpriz bir gelişme yanacağına işarettir. Rüya sahibi hiç beklemediği bir anda kendisine lütuf olarak verilen temiz ve hayırlı olaylar yaşanacağına işaret eder.

Bunun yanında kişinin murat ettiklerine ereceğine ve hayallerinin gerçekleşeceğine dalalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Görücü Geleceğini Duymak

Rüyayı gören kişinin çocuklar gibi sevineceğine ve esas huzuru, mutluluğu yakalayacağına işaret eder. Rüyayı gören kişinin tüm dertlerinden, tasalarından ve sorunlarından kurtulmasına vesile olacak haberler alacağına ve aşırı mutlu olacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kızına Görücü Geldiğini Görmek

Rüyasına kızına görücü geldiğini gören kişinin gerçekte de bir kızı varsa bu rüya aynıyla tabir edilir. Yani rüya sahibinin kızına görücü gelir.

Fakat rüyayı gören kişi bekar ise ya da evli fakat kızı yok ise buda o kişinin yüzünün gülmesine sebep olacak olaylar yaşanacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eve Görücü Gelmesi

Rüyayı gören kişinin evi için büyük kısmet alınacağına işaret eder. Bunun yanında o hanede büyük sevinçlere sebep olacak olaylar yaşanacağına ve ev halkının bayram coşkusu gibi sevineceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görücü görmek, hayatınıza anlam katan olaylar yaşamak ve yapılacak olan yeni başlangıçların habercisidir. Gelecek günlerde çok müjdeli haberler alınabilir. Kişinin kısmeti açılır ve dilekleri gerçek olur. Başka bir yerde yaşama hayali olanların bu hayali gerçekleşir. Ya da özel hayatınıza dair evlenme hayali olanlar yeni talipleri çıkar. İlişkisi olanların evlilik yolundaki engelleri ortadan kalkar. Hane içinden de evlenmenizi istemeyen kişiler her ne kadar engel olmaya kalksalar da engel olamazlar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görücü usulü ile evlenmek, şansın ve talihin açılmasına, yüzünüzde tebessümün eksik olmayacağına yorumlanır. Gerçek hayata evlenmek isteyenlerin kısmetli açık olur ve tez vakitte nikah masasına otururlar. İlişkisi olmayanlar başka birinin aracılığı ile evlenecekleri insanla tanışabilirler.
Rüyada Görücü Gelmesi

İyi bir eş adayına yorumlanır ve kişi kuracağı yuvada çok mutu olur. Daha önce hayal ettiği şeyler şimdi gerçek olur. Evlilik hayatında mutluluklar artar. Rüyada görücü geleceğini duymak, sizden hoşlanan ve haber göndermek isteyen birine yorumlanır. Rüyada görücüye çıkmak, hayırlı bir kısmete yorumlanır. Evleneceğiniz insan aileniz tarafından çok sevilebilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Görücü Gitmek

Hane içerisinde bekar ve evlenmek isteyen biri varsa yakında bu kişinin düğün dernek telaşı başlayabilir. Evde kalanlar eş bulurlar. Aradığınız kişi karşınıza çıkar. Tam da hayal edildiğini gibi bir düğün ile dünya evine girilebilir.
Rüyada Görücü İçin Hazırlanmak

Çalışmaktan özle hayata vakit ayıramamak ve eğri planda bırakmak anlamı a gelir. Kariyer peşinde koşan insanlar gün geçtikçe daha da kendini işlerine kaptırabilirler. Bu yüzden ilişkisi olanlar da evlilik planlarını erteleyebilirler.
Rüyada Görücüye Hayır Demek

Rüyada gelen görücüye hayır demek, evlenmenizi istemeyen kişilere yorumlanır. Kendi menfaati için sizin yuva kurmanızı istemeyen yakınlarınız olabilir. Rüyada görücü geldiğini görmek ama istememek, bazı yorumcular tarafından da sevdiğiniz insan ve aileniz arasında kalmaya yorumlanır. Sevdikleriniz ile aranızda büyük sorunlar baş gösterebilir.
Rüyada Görücü Görmek Diyanet

İslami rüya tabirlerine göre, yapılacak yeni başlangıçların habercisidir ve gelecek günlerde çok hayırlı olaylar olabilir. Bekar olanlar iş ve özel hayatlarında aynı anda mutluluk yaşarlar. Kısmetleriniz artar ve ev hayatında konfor huzur bulunur.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

388 Aktif
0 Üye ve 388 misafir
Bugün : 19580
Dün : 23857
Toplam : 48077889
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...