Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
768 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada pırıl pırıl bir bardağın görülmesi, kişinin sevgilisi ve mahbubu ile tabir olunur.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Bardaklar Görmek

Ayrıca bkz: Bardak Kırılması, Bardak Kırmak, Bardak Yıkamak

Kişinin hayatında gelişmeler yaşanacağına ve kişinin mutlu olacağına delalettir. Rüyasında bardaklar gören kişi, hayatı ve geleceği hakkında hayırlı haberler alacağına, hiç beklemediği anda alçağı sevindirici haberler ile kişilerin gelecek kaygılarından kurtulacağına ve rahat içerisinde olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin farklı kişiler ile diyalog hallerinde olması kişilerin hayatında yer edinen kişilerin her zaman önemli bir faktör olmasına neden olacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyayı gören kişinin kafasında yer edinen bir yaşam şekli olduğuna, kişilerin hayatında yer edinen yaşam stilinden dolayı geleceğe yönelik hedeflerine yürüyeceklerine ve hedefleri doğrultusunda muradına ereceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin başarıları elde etmesinden sonra kişiyi çekemeyen zümrelerin ortaya çıkacağına, rüyayı gören kişiyi itibarsızlaştırmaya, iftira eden bazı kimselerin ortaya çıkması ile hayatında kötü giden durumların olabileceğine karşı uyarı niteliğinde olan bir rüya olarak ifade edilmektedir.
Rüyada Cam Bardaklar Görmek

Rüyasında içi dolu cam bardaklar gören kişi, konforuna düşkün olacağına ve lüks içerisinde yaşayacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin standartların üstünde bir yaşam istediğine ve isteklerine ulaşmak için çok çabalayacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin lüks, rahat ve konfor içerisinde yaşayacağına ayrıca sağlık sorunu olmadan hayatında sorun teşkil etmeyecek durumlar ile hayatına yön vereceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında sağlam cam bardaklar gören kişi, hayatında sıkıntı çekmeyeceğine veya sıkıntılarına çare bulacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin yaşamında olumlu gelişmeler olacağına, hayatında her şeyin yolunda gitmesi ile durumları kontrol altına alma durumlarında farklılık olmayacağına bulunduğu her ortam içerisinde üstünlük sağlayabileceği bir konumda hayatını devam ettireceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında yeni alınmış cam bardaklar gören kişi, yokluk görmeyeceğine ve darlığa düşmeden hayatında devam edeceğine delalettir. Rüyayı gören kişi hayatında hep belirli bir seviyede olacağına, elinin hiç bir zaman dara düşmeyeceğine ve yokluk görmeden hayatına devam edeceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında renkli cam bardaklar gören kişi, ekonomik olarak zorluk görmeyeceğine ve manevi olarak çok iyi olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin belirli bir yaşam düzeni olduğuna ya da olacağına kişilerin farklı yaşam standartları olmasından dolayı kişilerin hayatında miktarlar değişecek olsa bile rüyayı gören kişinin maddi sıkıntıları olmayacağına, manevi olarak huzur bularak aktif yaşam stilini göz edeceği şeklinde rivayet edilmektedir.
Rüyada Kırık Bardaklar Görmek

Rüyasında kırık çay bardakları gören kişi, bahtının belirlendiği ve geleceğinin güzel olduğuna delalettir. Rüyayı gören kişilerin hayırlara yorması gerekli olan bir rüyadır. Kişilerin olumsuz yaşam düzenleri olmayacağına, bahtının açık olması ile işlerinin yolunda gideceğine ve işlerine uygun olarak hareket edeceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında kırık su bardakları gören kişi, başarılı bir hayat yaşayacağına ve başarısına uygun olarak kazancında bir artış olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin hayırlı işlere soyunacağına, yaptıkları ya da yapacakları işler kişiye başarı getireceğine ve kazancında artış olarak bereketli bir yaşam sürüleceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin kazanç tablosunda sürekli bir artış olacağına, kazanılan paraların helal yollar ile elde edileceğine ve kişiye hayır sağlayacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında kırık renkli bardaklar gören kişi, karşılaşacağı bir takım sorunlar olduğuna ve sorunlarının çözülmesi ile işlerinin rast gideceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin farklı yaşam stilleri olacağına ve yaşam düzeni içerisinde kişilerin işlerinin rast gideceğine ve sorunlar ile karşılaşsalar bile işlerinin rast gideceğine, hayatlarında bir düzen olacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Kişi karşılaştıkları sorunları her daim çözebileceği şeklinde yorumlanmaktadır.
Rüyada Boş Bardaklar Görmek

Kişinin hayatında yolunda gitmeyen durumlar olacağına ve bu durumların kişinin sinirini bozacağına delalettir.

Rüyayı gören kişilerin öfkelenmesine ve sinirinin bozulmasına neden olacak durumların ortaya çıkması kişiye zarar vereceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin elinde olmayan ve planlamadıkları durumların ortaya çıkacağına, kişilerin beklenmedik bir şekilde karşılarına çıkan durumlardan dolayı huzursuz ve mutsuz hissetmesine neden olacak bazı olayların yaşanabileceği şeklinde rivayet edilmektedir. Kişinin beklemediği durumları yaşaması kişinin hüsrana uğramasına ve moral olarak çok kötü olmasına neden olabilmektedir.
Rüyada Renkli Cam Bardaklar Görmek

Kişinin hayatından nasıl zevk almasını bildiğine, hayatında mutlu olacağına delalettir.

Rüyayı gören kişilerin hayatında her şeyin yolunda gittiğine veya gideceğine kişilerin sıkıntı çekmeden hayatlarına devam edeceğine ve yaşam düzenleri içerisinde kendilerine düşen görevleri layıkıyla yerine getireceklerine ve rüya sahibinin mümkün olduğunca zevk içerisinde yaşayacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Kişinin mümkün olduğunca pozitif düşünceler içerisinde olacağına ve felsefi olarak mutluluk düşüncesine kapılabildiği gibi kendine göre birçok olaydan derste çıkarabilmektedir.
Rüyada Yeni Bardaklar Görmek

Kişinin sevindirici ve beklemediği anda çok mutlu olacağı haberler alacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin sevdiği kişilerin çok olduğuna, yakın bir zaman içerisinde keyif alacağı ve oturmaktan mutluluk duyacağı insanlar ile vakit geçirerek keyifli zamanlara adım atacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Kişinin hayatında olan kişiler ile uzun süredir görüşememiş olmasına, o kişi veya kişiler ile bir araya gelerek özlem ve hasret giderecek olmasına, karşısında ki insanlara özlem ve hasret cümleleri kuracak olması kişiye mutluluk sağlayacağı şeklinde yorumlanmaktadır.
Rüyada Çay Bardakları Görmek

Kişi kendisine özgü hareketler içerisine girerek topluma faydası olacak hareketler içerisinde olacağına delalettir.

Rüyayı gören kişinin toplu hareket edeceğine bireysel olarak fayda sağlamak için farklı gruplar içerisinde var olacağına, gruplar ile kişilere fayda sağlayacağına ve girişimcilik dürtüsü ile insanlara faydalı olmaya çalışacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin uğurlu ve bereketli bir zaman dilimine girmesi ile insanlara fayda sağlayacağına ve fayda sağlayacağı insanlar tarafından tebrik edilerek mutlu olabileceği şeklinde rivayet edilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bardak görmek, hizmetçi kadın ve erkek ile ta­bir edilir. Bu bakımdan rüyada bardak görmek, rüyayı gören kimsenin durumuna göre büyük bir para ile yorumlanır.Rüyada bardak görmek, rüya sahibinin kısa zamanda bü­yük bir paraya kavuşacağı ve bu para ile bir hizmetçi tut­maya ihtiyaç duyacağı ile tabir olunur.Rüyada tahtadan yapılmış bir bardak görmek, iki yüzlü (ri­yakar) bir hizmetçi veya hizmetkar (erkek) ile tabir olunur.Madenden bir bardak görmek, iyi bir hizmetçi kadına işarettir.Bardağı su ile doldurmaya çalıştığınızı görmek, fakat bar­dağın dolmayıp dibinden aktığını görmeniz, elinizdeki sermaye ve paranızın beceriksizliğiniz yüzünden eriyip gittiğine işaretle tabir olunur.Rüyasında su dolu bir bardağı elinde tuttuğunu görmek, bol bir kısmetle yorumlanır.Bir kimse rüyasında elindeki bardağı düşürüp kırdığını gör­se, bu rüyası onun, maddi bir zarara uğrayacağına, malı­nın elinden gideceğine işarettir şeklinde yorumlanır.Kırmızı bir sıvı ile dolu bardak görmek, eşinizin rahatsızla­nacağına işaretle yorumlanır.Bir kimse rüyasında, bardağının yarıya kadar su ile dolu ol­duğunu görüp ve o yarım bardak suyu içtiğini görse, bu rüyası onun beklemekte olduğu bir paranın ancak yarısı­nın eline geleceğine işaret olarak yorumlanır.Rüyada bardak görmek, ahlakınızdan şüphe edenler olduğuna işarettir. Dolu bardak görmek, iyi bir haber alına­cağına, hediye geleceğine, boş bardak sonu iyi olmayacak bir evlenmeye kötü bir haber almaya kalp kırıklığına işarettir. Birçok bar­dak görmek, birçok uşak ve hizmetçi sahibi olmaya ve nikaha, top­rak kaptan su içmek, hizmetçi veya metres tarafından gelecek ma­la, bardakların kırıldığını görmek, hizmetçi veya çocuklardan biri­nin ölümüne işaret eder. Bardakçı görmek, evlat çokluğuna, ilme ve sevgiye işarettir.Rüyada bardak görmek, sevgiliye işâret eder.Bir kimsenin rüyada kendisine bir cam bardak takdim edildiğini görmesi, rüya sahibi­nin yakında sevdiğinden fazla ilgi görmesine işâret eder.Rüyada cam bardaktan su içtiğini görmek, dost ve yâranlarından sevgi ve muhabbete mahzar olmaya işâret eder.Bazen rüyada bardak görmek, ele geçecek büyük bir paraya işâret eder.Rüyada elinde su dolu bir bardak görmek, bol bir kısmete işâret eder.Yine rüyada bardak görmek, hizmetçiye işâret eder.Rüyada toprak bardaktan su içtiğini gör­mek, hizmetçi veya bir yakını vasıtasıyla gele­cek mala işâret eder.Rüyada bardakların kırıldığını görmek, hiz­metçi ve çocuklarından birisinin ölebileceğine veya kötü bir habere işâret eder.Rüyada bardak imal eden veya çarşıda bardak satan birisini görmek, nesle, evlada, çocuklarını sevmeye ve ilme işâret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bardak görmek, namus ve ahlakinizdan süphe edenlerin olduguna, dolu bardak görmek, güzel bir habere, hediyeye, bos bardak, kötü bir habere, yapilacak evlilikte hayal kirikligina ugrayarak mutlu olamamaya, bardak kırıldığını görmek, hizmetinde calisanlardan veya cocuklardan birinin ölümüne isarettir.

Rüyada pırıl pırıl bir bardağın görülmesi, kişinin sevgilisi ve mahbubu ile tabir olunur.

Bazan da bardak görmek, ele geçecek bolca paraya işarettir.

Bir kimsenin rüyada bardak satan birini görmesi, nesle, çocuklarını sevmeye ve ilme delâlet eder.

Yine elinde Su dolu bir bardak görmek, bol bir kısmete işarettir.

Rüyada Toprak bardaktan su içtiğini görmek, hizmetçi veya bir yakını eliyle gelecek mala delâlet eder.

Rüyada bir bardağı kırılmış görmek, yakınlarından birinin ecelinin yaklaştığına veya fena bir habere delâlet eder.

Rüyada bardaktan su içmek rüyada Cam bardaktan su içtiğini görmek, dost ve yaranlarından sevgi ve muhabbete mazhar olmaya delâlet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Genel olarak rüyada bardak görmek müjdeli haberler üzerinden yorulmaktadır. Bu haberler iş ya da sosyal yaşantı ile aile üzerinden de ele alınabiliyor. Aynı zamanda rüyanın ne şekilde ve nasıl göründüğüne bağlı olarak olumlu veya olumsuz farklı yorumlar da öne çıkıyor. Siz de aklınıza takılan soruların cevabını farklı rüya yorumları üzerinden inceleme yaparak alabilirsiniz.

 Rüyada Bardak Görmek

 Rüyada bardak görmek müjdeli bir habere işaret etmektedir. Bu müjdeli haberler sadece rüya sahibini değil, aynı zamanda çevresindeki insanları ve sevdiklerini de etkilemektedir. Ayrıca rüya sahibinin sıkıntılı olaylar yaşayacağı ve bu olaylardan kısa süre içerisinde kurtulacağına dair rivayet edilir. Rüyada bardak görmek aynı zamanda rüya sahibinin arkasından konuşan bir düşmanı işaret etmektedir. Bu kişinin yüzüne karşı güleceği arkasından ise konuştuğunu anlatır. Diğer taraftan bardak görmek refah ve huzur anlamına gelmektedir. Rüya ve ahiret işlerinde bazı zamanda zorluk yaşanacağı ancak çoğunda mutluluğun yakalanacağı üzerine rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bardak Kırmak

 Rüyada bardak kırmak rüya sahibinin etkileneceği bir olay üzerine delalet edilir. Özellikle derinden etkileyecek bir olayın yakın zamanda kişinin yaşayacağını anlatır. Bu durum iş ya da sosyal yaşantı ile beraber aile içerisinde söz konusu olabilir. Çok dikkatli olunması gerektiği ve kötü bir haber üzerine hazırlık yapılması gerektiğine dair de ifade edilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bardak Almak

 Rüyada bardak almak mutluluğa işarettir. Özellikle bekar bir kızın rüyasında bardak görmesi kısmete, çeyize ve yakın zamanda nikah ile beraber evliliğe yorulur. Gönül işlerinden yana bahtın açık olacağına dair delalet etmektedir. Aynı zamanda rüyasında bardak satın alan kişilerin nazardan ve gözden sakınacağı, maddi manevi yaşadığı zorluklardan kurtulacağı üzerine işaret etmektedir. Ayrıca yapmak istediği bazı işlerde umudunu tam kesmek üzereyken beklediği galibiyeti elde edeceği ve yapacağı işlerde becerikli olacağına dair yorumlanmaktadır. Mağlubiyetin ardından büyük bir güç ile beraber zaferin yanı sıra, rakipleri ve düşmanları geride bırakacağı üzerinden rivayet edilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bardak Kırılması

 Rüyada bardak kırılması rüya sahibinin hem iş hem de eğitim hayatında şansının daima yolunda gideceği üzerine yorulur. Aynı zamanda ailesine düşkün olan hayırlı bir evlat üzerine de ifade edilmektedir. Giriştiği işler üzerinde büyük bir mücadele ile beraber zaferle çıkacağı ve bu zafer neticesinde iyi bir kazanç elde edeceğine yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bardak Yıkamak

 Rüyada bardak yıkamak kişinin daha önce suçlandığı bir durum üzerinden aklınacağı ve kurtulacağı üzerine yorulur. Özellikle hapiste bulunan kişilerin yakın zamanda özgürlüklerine kavuşacağı üzerine delalet eder. Haksız yere itham edilen kişilerin sosyal durumlarını kanıtlayıcağına dair rivayet edilmektedir. Hayatında birçok farklı haksızlıklar ile mücadele edeceği ve bu mücadeleden alnının akıyla çıkacağına işaret eden bir rüyadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bardaktan Su İçmek

 Rüyada bardaktan su içmek mutluluğa ve huzura yakın zamanda kavuşmak anlamına gelmektedir. Ayrıca rüya sahibinin hak ettiği helal bir kazanca rivayet eder. Geçimini sağlarken herhangi bir şekilde zorlanmayacağına, ailesiyle beraber mutlu ve refah dolu bir yaşam süreceğine işaret etmektedir. Aynı zamanda iş hayatında iyi bir mevki sahibi olacağı ve yüksek malvarlığına kavuşacağına delalet etmektedir. Maddi kazancı ile beraber sevdiklerine ve zorda olan kişilere yardım edeceği üzerine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bardak görmek, eşine veya sevgiline kavuşmak ile birlikte, eşini yahut ve sevdiğini sevip saymak, rızka ve dünyalığa kavuşmak ile çocukları sevmek anlamına gelir. Rüyada bardak görmek, rüya sahibinin çok sevdiği eşine delalettir. Rüyada kendisine bir cam bardak verildiğini görmek, eşinin sevgisine karşılık vermesine, onu sevip sayması demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bardak Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada içinde su bulunan cam bardak, rüyayı gören kişinin sevdiği kişiden gelecek dünyalığa, seramik ve porselen bardak, asil insanların saygısı ile birlikte iffet ve edep timsali kişi demektir. Bardaktan tatlı bir şey içmek, eşler arasındaki muhabbetin devamı anlamına gelir. Rüyada görülen bardak, sevgiliyi çağrıştırır.

Rüyada bardak görmek evin kadınına, cam bardak hediye edilmesi sevgiliden görülecek muhabbete, bardakla su içmek kadın tarafından mala işarettir. Porselen bardak asil ve hürmetli bir kadına, bardaktan tatlı bir şey içmek eşinin muhabbetine, ekşisi eşler arasında meydana gelecek hoşnutsuzluğa tabir edilir.

Bardağı elinden düşürerek kırdığını görmek, malinin elinden çıkacağına; bardağın yarıya kadar su ile dolu olduğunu ve bu suyu içtiğini görmek, beklediği bir paranın ancak yarısının eline geçeceğine işarettir.

Dolu bardak görmek, güzel bir habere demektir. Rüyada cam bardak hediye almaya, boş bardak, kötü bir habere, yapılacak evlilikte hayal kırıklığına uğrayarak mutlu olamamaya, bardak kırıldığını görmek, hizmetinde çalışanlardan veya çocuklardan birinin hastalanacağının işaretidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bardak Kırılması

Rüyada kırık cam bardak görmek, eşinin gönlünü incitmeye işarettir. Bardağın kırıldığını görmek, hayra yorulmaz. Bu nedenle Rüyada bardak kırılması düşmana işaret etmekle birlikte kimi rüya tabiri yorumcularına göre, hastalık, üzüntü ve keder olarak tanımlanır. Bunların haricinde rüyanızda bardağın çatlaması yahut kırılması aynı zamanda dargınlığa veya kalp kırmaya işaret sayılır. Rüyada bir bardağı kırılmış görmek yahut bardak kırılması, yakınlarından birinin sıkıntılarına veya fena bir habere delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bardak Kırmak

Rüyada bardak kırıldığını görmek, eş ve çocuklarından dolayı üzülmeye işarettir. Rüyada bardak kırmak evin içinden birinin hastalanması yahut evde meydana gelecek sorun ve sıkıntılara tabir edilir. Bardağın kırılması gönül ve hayal kırıklığına ve maiyetinde bulunan lardan birinin sıkıntısı anlamına gelir.

Bir bardağı kırdığını görmek ise, fena bir haber alıp üzüleceğinize işarettir. Bazen de rüyada bardak kırmak rüya tabirlerine göre hayatınızda beklemediğiniz bir gelişmeyi yaşayacağınıza yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bardak Yıkamak

Rüyasında bardak yıkadığını gören Ailesiyle birlikte huzur içinde yaşar, korktuğu bir şey varsa bu korkusu geçer. Bir yerden beklediği bir şey varsa arzusu yerine gelir. Rüyada bardak yıkamak borcunu ödemeye işaretle birlikte gam ve kederden kurtuluşa işarettir. Bardak yıkamak borcu ödemek demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bardakta Su Görmek

Rüyada kristal bir bardakla su görmek zenginliğe ve ferahlığa işaret eder, Toprak bardakta su içmek yoksulluğu, porselen fincanda su içmek ise geçim sıkıntısı çekmemeye yorumlanır. Rüyada bardakla su dağıtan birini görmek, halka öğüt veren, vaaz ve nasihatte bulunan bilgin bir kimsenin işaretidir.

Yine elinde su dolu bir bardak görmek, bol bir kısmete delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bardaktan Su İçmek

Yeni evlenmiş bir kimse rüyada kendisine içi dolu bir bardak su verdiğini görse, rüya sahibinin bir çocuğu olacağına işaret eder. Rüyada toprak bardaktan su içtiğini görmek, hizmetçi veya bir yakını eliyle gelecek mala delalet eder. Rüyada kristal bardakla su içtiğini görmek, afiyet ve mutluluğa işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bardakta Süt Görmek

Rüyada pırıl pırıl bir bardağın içinde süt görülmesi, kişinin sevgilisi ve mahbubu ile tabir olunur. Cam bardaktan süt içtiğini görmek, dost ve yarenlerinden sevgi ve muhabbete mazhar olmaya delalet eder. Bazen da bardak süt görmek, ele geçecek bolca paraya işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bardak Dizmek

Rüyada bardak dizdiğini görmek evdeki çocuklara ve neslin devamına, çocukları sevmeye ve ilim öğrenmeye işaret eder. Bardak dizmek ayrıca tek taraflı bir aşka yorumlanır. Bazen da, randevuyu, buluşmayı işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çay Bardak Görmek

Rüyada bardakta çay görmek, kişinin sevgilisi ve malıdır. Bundan dolayı kendisine bir cam bardakta çay ikram takdim edildiğini gören kimse yakında sevdiğinden fazla muhabbet görür. Rüyada çay bardak, rüya sahibinin haline göre bin yahut yüz dirhemle tabir edilir. Dolu bardak iyi haber anlamına gelir.

Kristal bir bardakta kıvamını almış taze ve berrak bir çay içtiğini görmek, gönül rahatlığına, sağlığa, hayır ve berekete işaret eder. Bazen kristal bardakta leziz bir çay içtiğini görmek, dindar bir hanımdan hayırlı bir evlat sahibi olmaya delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boş Bardak Görmek

Boş bardak güven vermemeye veya bir yardımcı anlamına gelir. Bazı göre de rüyada görülen boş bardak, iyi giden ilişkiniz yahut evliliğinizin bozulacağı yada can yakıcı çok sıkıntı çekeceğinize delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bardak Satan Birini Görmek

Bir kimsenin rüyada bardak satan birini görmesi, nesle, çocuklarını sevmeye ve ilme delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dolu Bardak Görmek

Rüyada görülen dolu bardak iyi haber anlamına gelir. Rüyada dolu bardak görmek, rahat, huzur ve zevk olarak yorumlanır. Ayrıca dolu bardak huzurlu ve mutluluk içinde geçecek bir geleceği de temsil eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bardak Düşürmek

Kişinin rüyasında bardak düşürmesi dünya ve ahiret işlerinde çekilen sıkıntı veya görülen mutlulukla yorumlanır. Rüyasında su dolu bir bardağı elinde tutmak, bol bir kısmetle müjdelenir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bardak Doldurmak

Bardağında kırmızı renkli bir sıvı olduğunu görmek, eşinin rahatsız olacağına; bir bardak su doldurduğunu, fakat suyun bardağı doldurmayıp dibinden aktığını görmek, elindeki parasının beceriksizlik yüzünden eriyip biteceğine işarettir. Bardağın tatlı bir şerbetle dolduğunu görmek, büyük bir mirasa yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cam Bardak Görmek

Bazı tabircilere göre; rüyada cam bardak, kısa bir zaman sonra feraha kavuşacağınıza, bu yüzden bir hizmetçiye ihtiyaç duyduğunuz için bir hizmetçi tutacağınıza delalet eder. Cam bir bardaktan su içtiğinizi görmek, eski bir davanızın lehinize sonuçlanacağına ve çok miktarda mala kavuşacağınıza delalettir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada cam bardak görmek, sevgili demektir. Bundan dolayı kendisine bir cam bardak takdim edildiğini gören kimse yakında sevdiğinden fazla ilgi görür. Rüyada bardak, rüya sahibinin haline göre büyük bir para ile tabir edilir.

Rüyada bardak görmek, hizmetçiye, bardakların kırıldığını görse, hizmetçi ve çocukların rahatsızlanmasına işaret eder. Beraber olduğunuz kişinin sevgisini gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada cam bardaktan su içtiğini görmek, kişinin dost ve yakınlarından sevgi ve muhabbete mazhar olmaya delalet eder. Rüyada bazen de bardak görmek, ele geçecek bolca paraya işarettir.

Ayrıca bkz: Züccaciyeci

Bir kimsenin rüyada bardak satan birini görmesi, çocuklarını sevmeye ve ilme delalet eder. Yine elinde su dolu bir bardak görmek, bol bir kısmete işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada toprak bardaktan su içtiğini görmek, hizmetçi veya bir yakını eliyle gelecek mala delalet eder.

Rüyada bir bardak kırılması görmek, yakınlarından birinin ecelinin yaklaştığına veya fena bir habere delalet eder. Cam bardak hediye edilmesi sevgiliden görülecek fazla muhabbete işarettir.

Rüyada topraktan mamul bardakla su içmek, kadın tarafından mala; porselen bardak, asil ve hürmetli bir kadına; bardaktan tatlı bir şey içmek, eşinin muhabbetine, ekşi bir şey içmek eşler arasında meydana gelecek hoşnutsuzluğa işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bardağın çatlaması gönül kırıklığına, kırılması maiyetinde bulunanlardan birinin yahut çocuğunun ölümüne delalet eder.

Rüyada bardak satan kimseyi görmek, neslin devamına, çocukları sevmeye ve ilim öğrenmeye delalet eder. Dolu bardak, iyi haber anlamına gelir. Bardak, güven vermemeye veya bir yardımcı anlamına gelir.

Rüyada boş bardak görmek, iyi giden evliliğinizin bozulacağı ve çok sıkıntı çekeceğinize işarettir. Ayrıca bardak geleceği de temsil eder. Bardak görmek, dünya ve ahiret işlerinde çekilen sıkıntı veya görülen mutlulukla yorumlanır.

Rüyada kişinin bardağında kırmızı renkli bir sıvı olduğunu görmek, kişinin eşinin rahatsızlanacağına; bir bardak su doldurduğunu, fakat suyun bardağı doldurmayıp dibinden aktığını görmek, elindeki paranın beceriksizlik yüzünden eriyip biteceğine işarettir.

Rüyada bardak görmek ne demek, beraber olduğunuz kişinin sevgisini gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cam Bardak Görmek

Ayrıca bkz: Su Doldurmak, Su Almak, Su Üstünde Yürümek, Su Dökmek, Su İstemek

Rüyada su bardağı görmek, olumlu anlamda yorumlanmaktadır. Hayırlı kazançlara delalet olan bu rüya kişinin bol kazancı olacağına ve işlerinin büyüyeceğine işaret etmektedir. Rüya sahibinin mutlu olacağı, huzurlu bir işe başlayacağı ve istediklerinin hepsinin gerçekleşeceği şeklinde de yorumlanabilmektedir.

Rüyada cam bardak görmek ise kişinin çok kırılgan olduğu anlamına gelir. Etrafındaki insanlar tarafından sürekli üzüldüğü şeklinde de yorumlanabilmektedir. Ayrıca rüya sahibinin sevgiye muhtaç olduğuna da işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cam / Cam Bardak Görmek

Hz. Danyal (A.S): Rüyada cam bardak; kadına işaret eder. Cam bardakta su içmek, evleneceğinize ve mal sahibi olacağınıza; cam bardakta bir kimseye şarap vermek, birinin vesile olması ile evleneceğinize delalet eder.

Müellif: Cam, asaletsiz kadına delalettir. Camınızın olduğunu görmek; asaletsiz bir kadınla evlilik yapacağınıza; camınızın kaybolduğunu görmek, eşinizi boşayacağınıza veya onun kaybolacağın; çok sayıda cama sahip olduğunuzu görmek; kadınlar sayesinde çok fazla mala sahip olacağınıza delalettir.

    Ayrıca bakınız:

Rüyada cam bardak görmek; ayrıntılı anlatım için tıklayınız.

İbn-i Sîrîn: Beyaz bir cama sahip olmak ve üzerinde isminizin yazılı olduğunu görmek; saygınlık elde edeceğinize ve aklınızdaki soruları gidereceğinize işaret eder.

Cabir Mağribî: Bir cam bardağı düşürüp kırmak; evliyseniz eşinizi boşayacağınıza, bekârsanız akrabalarınızdan birinin eşinin eceline delalettir.

    Ayrıca bakınız:

Rüyada cam görmek; yorumu için sayfayı ziyaret ediniz.

Çağdaş Ulema: Cam yontmak/ zımparalamak; çek, senet vb. şeylerle ticaret yapacağınıza delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bardak görmek, müjdeli haberler alacağına, aldığı haberlerin sadece kendisine değil çevresinde bulunan insanları ya da ailesini de mutlu edeceğine yorulmaktadır. Rüya sahibinin hayatında üzücü olayların yaşanacağına, fakat bu durumu kolay atlatacağına delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bardak görme konusunda çoğu rüya sözlüğü yazarının yaptığı rüya tabiri, kişinin arkasından konuşan gizli bir düşmanı olduğu şeklindedir. Bu kişi rüya sahibinin yüzüne gülerken arkasından onu kötülediğine delalet eder. Diğer yandan ise bardak huzur ve keyif olarak da nitelendirilir. Rüyada bardak görmenin yorumu, rüya sahibinin dünya ve ahiret işlerinde kimi zaman çekeceği zorluk kimi zaman da yaşayacağı mutluluk şeklinde ifade edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bardaktan Çay İçmek

Rüya sahibinin aile saadetine işaret eden bir rüyadır.


Rüyada bardak görmek, kişinin çeşitli dedikodulara şahitlik edeceği demektir. Rüya sahibinin hayatında kötü insanların olacağına, onları derhal hayatından çıkarması gerekeceğine, işlerinin yoluna gireceğine böylelikle huzur dolu olacağı anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kupa Bardak Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kupa bardak görmesi kişinin arkasından konuşan insanların olacağına, agresif ve sinirli bir yapıya sahip olacağına, sıkıntılı günler geçireceğine rivayet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Plastik Bardak Görmek

Rüya sahibinin rüyasında plastik bardak görmesi kişinin harama el uzatmayacağına, doğru yola gireceğine, kötü alışkanlıklarını bırakacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırık Bardak Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kırık bardak görmesi kişinin iş hayatında veya eğitim hayatında şansının daima yaver gideceğine, ailesine düşkün hayırlı bir evlat olacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boş Bardak Görmek

Rüyada boş bardak gören kişinin iş hayatında zarara uğrayacağına, zor günler geçireceğine, yalnız ve kimsesiz hissedeceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Su Dolu Bardak Görmek

Bolluk, bereket ve zenginlik demektir. Rüya sahibinin istediği her şeyi elde edebileceği bir hayat süreceği şeklide tabir edilir.
Rüyada Çay Dolu Bardak Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında çay dolu bardak gören kişinin mal ve mülk sahibi olacağına, çok çalışmasının meyvelerini gelecekte fazlasıyla alacağına, sabır etmesi gerekeceğine böylelikle saygı değer bir makama sahip olabileceğine yorumlanmaktadır.
Rüyada Porselen Bardak Görmek

Hanımla tabir edilen bir rüyadır. Rüya sahibi için güzel ahlaklı, eğitimli, asil bir kadına alamet eder.
Rüyada Kirli Bardak Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kirli bardak görmesi kişinin iş hayatında yeni girişimlerde bulunacağına, bol kazanç elde edeceğine, maddi gelirinin artacağına, yeni ortaklıklar kuracağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cam Bardak Görmek

Rüya sahibinin eşiyle ya da sevgilisi ile çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına yorumlanır.
Rüyada Bardak Kırmak

Rüya sahibini rüyasında bardak kırıldığını görmesi derinden etkileyecek bazı olaylar yaşayacağına delalet eder.
Rüyada Bardak Çatlaması

Rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağı şeklinde tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bardak Görmek

Rüyasında bardak görenin gizli bir düşmanı vardır ve sürekli arkasından gıybet eder, onu kötüler. Rüyada bardağın boş olmadığı su, çay gibi şeylerle dolu olduğunu görmek kişi için bir paket olduğu anlamına gelirken aynı zamanda güzel sözler duyacağı anlamına gelir. Boş bardaksa üzücü, moral bozucu sözler işitmeye, yanlış gönül ilişkisine kapılıp üzülmeye işaret eder. Rüyada bardak kırılması kötü ve üzücü olaylara ve vefata delalet eder. Rüyada temiz ve parlak bir bardak görmek kız ya da erkek arkadaşa işaret eder. Bir kimsenin rüyasında bardak satan birini görmesi kişinin ailesi ile tabir olunur.
Rüyada Su Dolu Bardak Görmek

Rüyada su dolu bardak görmek çok iyi ve hayırlıdır. Bolluk, bereket ve zenginlik anlamına gelir.
Rüyada Cam Bardak Görmek

Rüyada cam bardak görmek evin hanımı ile tabir olunur. Rüyasında kendisine bardak hediye edildiğini gören kişinin rüyası eşi ya da sevgilisiyle çok iyi geçineceği ve çok mutlu günler yaşayacağı anlamına gelir.
Rüyada Porselen Bardak Görmek  

Rüyada porselen bardak görmek bir hanımla tabir edilir. Soylu, eğitimli, görgülü ve güzel ahlaklı bir kadına işaret eder.
Rüyada Bardak Çatlaması

Rüyada bardak çatlaması üzücü bir söz işitmeye ve üzülmeye işaret eder. Rüyada bardağın çatladığını gören kişinin birisi tarafından büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağı ve çok üzüleceği anlamına gelir.
Rüyada Bardaktan Çay İçmek

Rüyada bardaktan çay gibi tatlı şeyler içmek aile saadetine, ekşi şeyler içmekse aile içindeki huzursuzluklara ve anlaşmazlıklara işaret eder.
Rüyada Bardak Kırmak

Rüyada bardak kırmak iyi değildir ve hayra işaret etmez. Rüyasında bardak kırdığını gören kişi için bu rüya yıkılacağı, derinden sarsılacağı bir olay yaşayacağı anlamına gelir. Bu olay hane içindeki kişilerle ilgilidir.
Rüyada cam bardak görmek, rüya sahibine karşı özel duygular besleyen bir kimsenin varlığına işaret eder. Rüyayı gören kişinin yakın zamanda bir ilanı aşk ya da evlilik teklifi alacağına rivayet edilir. Bu rüya mutluluk ve sevinç olarak kabul edilir ve rüya sahibinin gönül hoşluğu yaşayacağına, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına delalet eder. Kişi, belki de hayatının en büyük aşkını yaşayacaktır diye açıklanır.
Rüyada Cam Bardak Hediye Almak

Sevgiliden ya da eşten gelecek güzel bir söze, anlamlı bir hediyeye ya da sürpriz olacak jeste işaret eder. Rüyayı gören kişinin özel hayatının hızlanacağı ve kişinin duygularının ön planda olacağı, maneviyatının yükseleceği ve en değerli, en unutulmaz hatırları arasına gireceği günler yaşayacağı şeklinde tabir edilir.
Rüyada Cam Bardak Yediğini Görmek

Rüya sahibinin düşünmeden attığı adımların ve fevri davranışlarının kendisine zarar vereceğine ve tehlikeye sürükleyeceğine işaret eder. Kişi, düşünmeden, ölçüp tartmadan bazı işlere girecek, sonra da bunun zorluğunu yaşayacak demektir.
Rüyada Cam Bardak Takımı Görmek

Hayırlı ve uğurlu olacak haberler almaya, bu sayede tüm dertleri, kederleri, üzüntüleri ve hastalıkları bir yana atmaya alamet eder. Rüyayı gören kişinin yaşamında yüz güldürecek güzellikte olaylar yaşanacaktır diye yorumlanır.
Rüyada Kırık Cam Bardak Görmek

Rüya sahibinin yaşayacağı hayal kırıklıklarına işaret eder. Kişinin, başarısızlıkları nedeni ile umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayattan yana umudunun kırılacağına ve gülen yüzünün de solacağına delalet eder.
Rüyada Cam Bardak Satın Almak

Rüya sahibinin daha iyi, lüks ve konforlu bir yaşamın hayalini kurduğuna rivayet edilir. Rüyayı gören kişinin daha güzeline ve değerlisine sahip olmak istediğine ve tüm planlarını da bu yönde yaptığına alamet eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

424 Aktif
2 Üye ve 422 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 9724
Dün : 23857
Toplam : 48068066
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...