Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+9 oy
207 okuma
Sibel Atasoy Durugörü kategorisinde Rüya Tabircisi (8.6k puan)  
Kundalini dönüşümü için gerekli ana kalıpları ve yöntemleri yorumlarda ve cevaplarda bulabilirsiniz. Yazıları ilgiyle takip ettiğiniz için teşekkürler.
bir yorum ile ilgili: Kundalini Dönüşümünün Nedeni

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

4 Yorum

+9 oy
Sibel Atasoy Rüya Tabircisi (8.6k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Vücut Aktivasyon Desen

Kundalini dönüşümü tetiklendiğinde, vücudun tüm ana kısımlarını birbirine bağlayan yeni sinir bağlantıları yapılır. Bu, vücut aktivasyon deseni olarak adlandırdığım bir desende olur ve tüm dönüşüm boyunca tekrarlar. Sol bacak önce, sonra sol kalça ve sonra sol omuz harekete geçirir. Bundan sonra, sağ bacak aktive olur, sağ kalça aktive olur ve sonra kalçalar birlikte aktive olur ve pelvik kasede dönme enerjisi üretir. Bu rotasyon omurganın önünü harekete geçirir ve daha sonra sağ omzu harekete geçirmek için vücudun ön tarafına enerji gönderilir, enerji gövde boyunca soldan sağa doğru art arda dolaşır ve omuz kemerinde dönme enerjisi oluşturur. Bundan sonra kollar harekete geçer. Omuz kemeri rotasyonu arttıkça, gövdede bir dönme oluşturur. Bu enerji daha sonra omurganın önünden pelvik kaseye iner.

Bundan sonra, pelvik kaptaki dönme enerjisi, genellikle cinsel hislerle birlikte büyük bir girdap oluşturur ve daha sonra omurganın kökü olan kuyruk kemiği harekete geçer. Birikmiş enerji omurganın ucuna indiğinde, kuyruk kemiği harekete geçer ve perine doğru kıvrılır. Kundalini dönüşümünün erken evrelerinde, bu cinsel organlarda karıncalanma veya kuyruk kemiği tarafından çırpınan bir his olarak hissedilir. Dönüşüm ilerledikçe, kuyruk kemiğinin kıvrılması fiziksel olarak hissedilir, eşzamanlı spontan orgazmlar yaygındır.

Orgazm olsun ya da olmasın, kuyruk kemiği harekete geçtikten sonra, enerji omurganın arkasından kafatasına gider ve kafatasının sağ tarafını ve ardından sol tarafı harekete geçirir. Son olarak, kafatasının iki tarafındaki enerji, beyni değiştirecek kadar güçlü bir enerji girdabına dönüşür. Enerji beyinde çalışmayı bitirdikten sonra, omurgaya girdap şeklinde geri döner, bu enerji, beyinin yeniden düzenlenmesine göre sinir sistemini ve vücudu değiştirecek olan enerjidir. Bu enerji inerken, önce vücudun her iki tarafındaki omurgada çalışır. Daha sonra, enerjinin omurgadan vücudun çeşitli yerlerine dallandığını hissedersiniz.  Bu enerji inişini ‘serbest düşüş’ ve vücuda yapılan değişiklikleri ‘büyüyen faz’olarak adlandırıyorum. Bu aşamayı serbest düşüş olarak adlandırıyorum, çünkü rahatlatıcı ve zevkli ve kaslarda gerginlik yok. İçine batıyorsun. Kısa bir süre içinde, nöron büyümesinden yapılan değişiklikler, bir sonraki bloğu temizlemek için daha yüksek titreşim ve daha fazla enerji ile sonuçlanacak ve enerji tekrar Kas liflerinde gerilime neden olacaktır. Yapabiliyorken serbest düşüşün tadını çıkarın.

Bu model tüm kundalini dönüşümü için tekrarlar. Tam geçişler arasındaki süre zamanla giderek kısalır. Ruhsal uyanıştan önce, yıllar sürebilir. Kundalini uyanışının başlangıcında, bir döngüyü tamamlamak üç hafta veya daha fazla sürebilir. Daha sonraki aşamalara doğru, neredeyse sürekli ve bir dakikadan daha kısa sürede döngüler. Dönüşüm tamamlandığında, daha fazla geçiş olmaz. Yeni sinir sistemi bağlantıları yapıldıkça, her seferinde vücudu değiştirmek için daha fazla enerji vardır. Merkezi sinir sistemi değişiklikleri nedeniyle vücut titreşimi her geçişte artar, ancak fiziksel görünüm belirgin şekilde değişmez.
+8 oy
Sibel Atasoy Rüya Tabircisi (8.6k puan)  
Genişleyen Sinir Sistemi Değişiklikleri, Titreşimler Ve Sesleri

Titreşim ve iç ses zamanla değişir. İlk başta, bazı vücut bölgelerinde lokalize titreşim hissedecek ve düşük bir ton duyacaksınız. Dönüşüm devam ettikçe, vücut parçaları yeni enerji devreleriyle ve daha sonra oluştuklarında hissedilen enerji girdaplarıyla bağlanır. Omurgada meydana gelen ana değişiklik nedeniyle bir enerji devresi veya girdap oluşur ve tonlar duyulur ve çeşitli formların güçlü enerji akıntısı hissedilir. Enerji girdapları oluştuğunda, titreşim vücudun çoğunu kapsar ve dinlenme sırasında bile sallanır. Vücut titreşimi arttıkça, iç ses melodik hale gelir. Daha sonra bile, titreşim ve büyüyen reaksiyon vücudun her yerinde sürekli olarak hissedilir. Zamanla, sabit arka plan tonu daha ince ve daha yüksek perdeli hale gelir ve enerjinin artan hız oranıyla akılda hala çalıştığını gösterir. Yeni enerji devreleri sporadik bir klarnet benzer bir tiz net sesi üretir. Bir veya iki yıl sonra, vücudu sarsan titreşim yerleşir, ancak yine de sürekli olarak hissedilir, daha incedir. Daha sonra girdap desenleri, sol gövde ve sağ gövde gibi vücudun daha geniş alanlarında kurulacak ve yürüyen bir desende birlikte çalışacak ve daha sonra daha büyük bir girdap olarak birleşecektir.  Vücudunuzdaki ışık sonsuz bir fraktal desen olarak genişliyor gibi. Tamamlanma noktasına yaklaştıkça, artık meridyenler, çakralar, yürüyen desenler veya vücutta güçlü dönen enerji desenleri hissetmiyorsunuz ve sabit arka plan tonu zayıflıyor. Yine de, hala hissedebilir ve duyabilirsiniz. Sonunda, artık titreşimi hissetmeyeceğinize ve herhangi bir ton duymayacağınıza inanıyorum. Bu ilerlemeyi görmek bana titreşimlerin ve tonların dönüşümün çalışma belirtileri olduğunu ve bittiğinde, her şey sakin ve süper sessiz, ancak çok canlı, keyifli ve harika olacağını söylüyor!
+9 oy
Sibel Atasoy Rüya Tabircisi (8.6k puan)  
Kundalini & Gerilme Deseni

Kaslar kundalini dönüşümünün ana çalışmaalanıdır, çünkü sinir sistemi uyaranlarına cevap verebilir, kuvvet uygulayabilir ve sizi hareket ettirebilirler. Kundalini dönüşümünde, zamanla karakteri değiştiren bir titreşim sürekli olarak hissedilir. Titreşimin sinir sisteminde yapılan değişikliklerden kaynaklandığını düşünüyorum ve bu değişiklik kas ve sinir hücreleri arasındaki nöromüsküler kavşakta meydana geliyor. Nöromüsküler kavşaklar hakkında daha fazla bilgi için metamorfoz bölümüne bakın. Vücuttaki ilk titreşimler, kas liflerinin daha küçük bir bölümünde ince bir seviyede meydana gelir. Merkezi sinir sistemindeki değişiklikler devam ettikçe, vücuttaki kasların daha büyük kısımları etkilenir ve titreşim sürekli olarak artar. Aktif kundalini dönüşümü ile vücut titreşimi, kasların elektrik aktivitesini test edebilen bir makine olan bir EMG (elektromiyografi) ile doğrulanabilir ve ölçülebilir.

Sonunda daha büyük kaslar yeterince değiştirilir, burada spontan hareketler (kriyas) teslim olmuş durumda sıklaşır. Kriyas, iskelet çerçevesinin ve dokuların daha geniş alanlarını açma, depolanan enerjiyi kişilikten serbest bırakma amacına sahiptir. Kundalini dönüşümü, kişiliğin yapısını destekleyen enerjiyi geri kazanmakla ve bu enerjiyi yeni beden oluşturmak için kullanmakla ilgilidir.  Bu model, zihin ve bedenin yeniden düzenlenmesi tamamlanana kadar devam eder.
Sibel Atasoy 16 Temmuz 2020 Durugörü kategorisinde Rüya Tabircisi (8.6k puan)   yazdı Kundalini Kriyas Nedir?
+3 oy
RuyAra Astral Gezgini (200k puan)  
Fiziki bedenin işleyişini sürekli kılan bu sistemlerin yanı sıra, bir de fiziki bedenimiz, zihnimiz ve ruhumuz olarak üçe ayırdığımız sistemin tam ortasındaki geçişi yumuşatan, bedenden ruha doğru açılan anlar ve bu anları yaratabilme potansiyeline sahip sistemler bulunur.

Kimimizin enerji dalgaları, kimimizin 6. his, kimimizin ise “içime bir şey doğdu” diye tanımladığı hislerinin kökeninde yatan, bu bağlantılardaki hareketlenmelerdir. Bu uyuyan yılan, belirli tekniklerle uyandırıldığında, omurganın yanından sushumna adı verilen bir eksen boyunca, biri negatif (ida) diğeri pozitif (pingala) olmak üzere iki kanalın spiraller çizmesi ile başın tepesine doğru yükselmeye başlar.

Bedenin enerji kanallarıyla (nadi) sarılı olduğu tanımlanan Yoga felsefesine göre kundalini enerjisi sushumna nadi adlı kanalın etrafında tıpkı bir DNA sarmalı gibi helezonik biçimde yükselir. Bu sarmallardan sol tarafta olanı İDA NADİ, dişil yanımızı temsil ederken; sağ taraftan başlayıp sağda sonlanan kanal PİNGALA NADİ’dir. O da eril yanımızı tarifler. Yani diğer bir deyişle, bedendeki dişil ve eril yönlerimizin dengelenmesi, çalışması da kundalini enerjisini açığa çıkarabilecek yöntemlerden biridir.

İlgili rüyalar

+19 oy
4 yorum 165 okuma
+9 oy
5 yorum 180 okuma
+8 oy
3 yorum 183 okuma
+11 oy
6 yorum 189 okuma
+8 oy
4 yorum 173 okuma
+7 oy
3 yorum 257 okuma
Sibel Atasoy 15 Temmuz 2020 Durugörü kategorisinde Sibel Atasoy Rüya Tabircisi (8.6k puan)   yazdı
+16 oy
9 yorum 330 okuma
Sibel Atasoy 13 Temmuz 2020 Durugörü kategorisinde Sibel Atasoy Rüya Tabircisi (8.6k puan)   yazdı
+11 oy
14 yorum 539 okuma
Karga 7 Ağustos 2020 Paranormal kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+3 oy
8 yorum 205 okuma
vetre 15 Ocak 2021 Durugörü kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+11 oy
27 yorum 944 okuma
+4 oy
1 yorum 160 okuma
Tercan 27 Ekim 2021 Durugörü kategorisinde Tercan Rüyazede (1.8k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

626 Aktif
1 Üye ve 625 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 11532
Dün : 21898
Toplam : 48091690
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...