Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
480 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada dünyayı gündüz ve nur içinde görmek; işlerinde doğruluğa, uzun bir ömre, hayır ve hasenata, büyük bir makama erişmeye delalet eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Sabah Görmek

Rüyada sabah olduğunu ve kendisinin de iyilik ve hoşluk içinde olduğunu görmek; her türlü sıkıntıdan kurtulmaya, günahkarın tövbe, kafirin iman etmesine, hapisteki kimsenin kurtulmasına, sıkıntıda olanın esenliğe çıkmasına, düşmanı olanın ona galebe çalmasına, vadini yerine getirmeye işarettir.

Rüyada sabahleyin kendini yaramaz ve çirkin hissetmek, günah işlemeye, küfre düşmeye; sabahın erken vakti kısmete, evlenecek ve hayırlı kısmet açılacak kızlara, gafletten ırak olmaya, zikre ve Kur’an okumaya delalet eder.

(Ayrıca Bakınız; Aydınlık, Nur, Seher Vakti)

Rüyada insanın sabah olduğunu görmesi, vaadini yerine getirmeye işarettir.

Rüyada sabah olması; işteki sorunların, para sıkıntısının, aşktaki üzüntünün, evdeki huzursuzluğun, çevre ilişkilerinde uyumsuzluğun geçmesi ve kişinin feraha çıkması olarak yorumlanır.

Rüyada sabah olduğunu görmek, hayır kapılarının açılacağına yorumlanır. Rüyasında sabah olduğunu ve ortalığın aydınlandığını gören, bütün keder ve sıkıntılardan kurtulur.

Rüyada sabah erkenden horoz sesi duymak, mutluluğun ve sevincin nişanesidir. Sabah güneşi, her derdin bittiğini ve ferahlıkla, mutluluğun geldiğini bildirir. Rüyada sabahın ilk anını (fecri) görmek, vaaddir. Sabah olduğunu ve kendisinin o sırada çirkin ve mekruh saydığı bir halde bulunduğunu görmek, günahkarlığına delalet eder. Sabah olup, ortalığın yavaş yavaş aydınlandığını görmek, borçlu için borcunu ödeyeceğine; tüccar ise ticaretinin artacağına; kederli ise gamının dağılacağına; bekar ise evleneceğine işarettir.

Kirmani’ye (R.A.) göre; ziraat yapan çiftçi için sabahın olduğunu görmek çok iyidir. Bu rüya, ürününde feyiz ve bereketin artacağına, bol mahsul alacağına delildir. Sabah olup, ortalığın ağardığını gören, hasta ise iyileşir. Sabah vakti cemaatle namaz kıldığını görmek, bir yolculuğa çıkmakla yorumlanır. Bu yolculuk genellikle hac yolculuğu olarak tabir edilmektedir.

İbn-i Kesir’e göre; sabah oldugunu görmek, hasta için şifa, borçlu için borcundan kurtulma, tutuklular için tahliye, yolcu için selamet, gurbette olan için sıla ile yorumlanır.

Rüyada sabah olduğunu görmek, hasta ise sağlığına kavuşacağına; borçlu ise borçlarını ödeyeceğine, kısacası bütün sıkıntılardan kurtulacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sabah olduğunu gören kimse hasta ise, hastalıktan kurtulur veya ölür. Mahpusta ise, hapisten çıkar, günahkar ise günahtan tevbe eder. Ticaretinde durgunluk varsa ticareti canlanır. Gecenin gündüze girmesi aksiyle tabir edilir. Bir kimse zamanın hepsinin gece olduğunu ve o bölge halkı da bundan dolayı üzüldüklerini görse, fakirlik ve ihtiyaçlı olmaya, açlığa ve ölüme işaret eder. Bazen de gece ve gündüz hayır ve kötülükten uzak olan şeyi yaklaştırmaya işaret eder. Bazen de gece ve gündüz pişmanlığı gerektiren şeyi yapmaya işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kurtuluş, refah, ucuzluk demektir. Töhmet altında olan töhmetten, sıkıntıda olan sıkıntıdan, hasta olan hastalıktan kurtulur. Pahalılık varsa, ucuzluk; keder varsa, sevinç gelir. Sevda çekip sabah olduğunu gören sevdiğine kavuşur.

Hamile ise, kız çocuğu olur. Sabah en iyi rüyalardan biridir; çünküye kötüye yorulmaz. Her ne şekilde olursa olsun içinde bulunan zorluk, sıkıntı ve meşakkatlerden kurtuluşa bir müjdedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sabah görmek, kişi için hayırlı anılacak değişiklikler ve yenilikler olacağını ve hayata karşı küstüren ve olumsuz bakmasını sağlayan olayların sona ereceğini, hastalık veya sağlık sorunlarından kaynaklanan dertlerin kısa süre sonra biteceğini bildirir. Sıkıntıları ile başı dertte olan ve içinde bulunduğu karanlık, kasvetli günlerin bitmeyeceğini düşünen kişiler için çok güzel haberler alacakları, maddi ve manevi anlamda her türlü desteği bulabilecekleri, borçların kapatılıp, aile ile ilişkilerin daha da güzel hale geleceği şeklinde de yorumlanır. Karanlık günlerden ve zor dönemlerden sonra gelecek olan güzel günlerin, huzurlu bir yaşamın alameti olarak da yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sabah oldugunu görmek, vaadini yerine getirmeye isarettir. Rüyada sabah oldugunu ve kendisinin çirkin ve yaramaz bir durumda oldugunu gören kimsenin küfrüne veya günah isledigine isarettir. Kefil olan bir kimse rüyada sabah oldugunu görse ve o adam da cömertse, kefil oldugu kadar eline malin gelecegi müjdelenir. Ziraatçilarin sabah oldugunu görmeleri, borca isarettir. Rüyada bir seyin kayboldugunu ve safak sökerken onu buldugunu gören kimse borçlusu aleyhine iddia ettigi seyi birtakim kimselerin sahitligi île isbat eder. Rüyada, sabah oldugunu gören kimse hasta ise, ölmesi veya iyilesmesi Suretiyle hastaliktan kurtanr. Sabah namazim cemaatla kildigini gören kimse, yolculuga çikacagim bekler veya hacca gider ya da bekledigi yolculuk, ölüm yolculugu ise, cennete gider, ameli güzel ve kabri nurlu olur. Bu rüyayi hapsedilmis bir kimse görse, hapislikten kurtulur, denizde yolculuk etmekten menedilmis kimse görse, bu mani ortadan kalkar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sabah olduğunu ve kendisinin de iyilik ve hoşluk içinde olduğunu görmek her türlü sıkıntıdan kurtulmaya; günahkarın tövbe, kafirin iman etmesine, hapisteki kimsenin kurtulmasına, sıkıntıda olanın esenliğe çıkmasına, düşmanı olanın ona galebe çalmasına, vvadini yerine getirmeye, Sabahleyin kendini yaramaz ve çirkin hissetmek günah işlemeye, küfre düşmeye, Sabahın erken vakti kısmete, evlenecek ve hayırlı kısmet açılacak kızlara, gafletten ırak olmaya, zikre ve Kur'an okumaya delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Aydınlık, Nur, Seher Vakti.)
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Rüyada sabah olduğunun görülmesi; hayır kapılarının açılacağına delalet eder. Bir kimsenin rüyasında sabah olduğunu ve ortalığın aydınlandığını görmesi; o kimsenin bütün sıkıntı ve kederlerinden kurtulacağına işaret eder. Rüyanızda sabah erkenden horoz sesi duyduğunuzu görmeniz; sizi sevinç ve mutluluğa erişeceğinize, rüyanızda sabah güneşini görmeniz; bütün dertlerinizin bittiğine, ferahlık ve mutluluğunuzun geldiği ne delalet eder. Kirmânî'nin yorumuna göre: Çiftçi birisinin rüyasında sabah olduğunu görmesi; o çiftçinin bol mahsûl alacağına, ürününden feyiz bereket göreceğine işaret eder. Hasta bir kimsenin rüyasında sabah olup ortalığın ağardığını görmesi; o hastanın şifa bulup iyileşeceğine kişinin rüyasında sabah vakti cemaatle namaz kıldığını görmesi; o kişinin bir yolculuk yapacağına ve bu yolculuğun da hac yolculuğu olabileceğine işaret eder. İbn-i Kesir’in yorumuna göre: Rüyada sabah olduğunun görülmesi; hasta için şifa bulup iyileşeceğine, borçlular için borçlarından kurtulacaklarına, hapishanede tutuklular için tahliye olacaklarına, yolcular için selâmetle yolculuk yapacaklarına, gurbette olanlar için sılaya döneceklerine işaret şeklinde tabir olunur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sabah görmek, rüyada sabah olduğunu gören rüya sahibinin hayatında güzel değişikliklerin olacağına yorulur. Ayrıca hayata karşı olumsuz bakmanıza neden olan olayların son bulacağına, sağlık sorunlarından dolayı çektiği sıkıntıları geride bırakacağına delalet etmektedir.

Karanlık günlerin üzerine bir güneş gibi mutluluklar, sevinçler, başarıların serpileceğine yorulur. Maddi ve manevi olarak rahatlığa ereceğinize, kötülükleri geride bırakacağınız şeklinde yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sabah Olduğunu Görmek

Rüyada sabah olduğunu görmek rüya sahibinin gönlünde geçen duaları kabul olacağına, Allah’ın sevgili kulu olduğuna ve güzel günlerin bir güneş gibi hayatının parlatacağına yorulur. Rüyada sabah olduğunu görmek, sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup feraha erişmeye, hayat kalitesinin artmasına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sabah görmek, rüya sahibi hasta biriyse hastalığına şifa bulunacağı, tez zamanda iyileşeceği demektir. Kişinin işleri açılacağı, bekar kızların kısmeti bollaşacağı, maddi sıkıntısı olanların bol kazanç elde edeceği anlamına gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sabah Olması

Kişi rüyasında gece vaktinde birden bire güneş açtığını, sabah olduğunu görürse bir mucize ile karşılaşacağına delalet eder. Rüya sahibi düşünmekte zorluk çektiği, inanamadığı bir mucize ile karşılaşacaktır. Tüm bahtı açılır ve kaderi tamamen değişir. Rüyayı gören fakir biriyse zengin olur, güzel huzurlu bir yaşam süreceğine işaret eder. Kısacası rüyada sabah olduğunu görmek gönlünüzde var olan duaların kabulüne işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sabah Karanlığı Görmek

Rüya sahibinin sanata önem verdiğine, kendisini sürekli geliştirdiğine delalet etmektedir. Rüyada sabah karanlığı görmek, namaz kılmaya ve Allah yolunda ilerlemeye delalettir. Kişinin hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına fakat bunun için çalışması gerektiğine yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sabah Uyanmak

Rüyada sabah uyanmak, rüya sahibinin malının her geçen gün dahada artacağına rivayet eder. Rüyada sabah uyandığını görmek, kişinin parasının her geçen gün artacağına, mutlu bir beraberliğe başlayacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gecenin Sabah Olması

Rüyada gecenin sabah olması, kişinin iş hayatında zarara uğrayacağına alamet eder. Rüyada gecenin sabah olması hayırlı ve iyi bir kısmete veya evlenmeye, mutlu olmaya alamettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şafak Vakti Görmek

Rüya sahibinin kazandığı paradan hayır göremeyeceğine, mutsuz olacağına işarettir. Rüyada şafak vakti görmek, kişinin karşısına çıkan engelleri kolay bir şekilde aşacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ziraatçilerin sabah olduğunu görmeleri, borca işarettir. Rüyada bir şeyin kaybolduğunu ve şafak sökerken onu bulduğunu gören kimse borçlusu aleyhine iddia ettiği şeyi birtakım kimselerin şahitliği ile ispat eder. Rüyada sabah olduğunu gören kimse hasta ise, ölmesi veya iyileşmesi suretiyle hastalıktan kurtarır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sabah namazını cemaatle kıldığını gören kimse, yolculuğa çıkacağını bekler veya hacca gider ya da beklediği yolculuk, ölüm yolculugu ise, cennete gider. Ameli güzel ve kabri nurlu olur. Bu rüyayı hapsedilmiş bir kimse görse, hapislikten kurtulur; denizde yolculuk etmekten men edilmiş kimse görürse, bu mani ortadan kalkar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sabahın Erken Vaktini Görmek

Rüyada sabahın erken vaktini görmek, kısmetli veya evlenecek kızlara, bazen de zikir ve kiraata işarettir.

    Ayrıca bkz: Rüyada Seher Vakti Görmek, Rüyada Sabah Görmek
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimsenin rüyasında gündüzün kendi üzerine doğmuş olduğunu görmesi, rüya sahibinin içinde bulun­duğu üzüntü ve kederden kurtulmasına işarettir denmiş­tir. Gündüz rüyası, güzel elbiseye, zevceye, evlada, gizli şeylerin açıklanmasına, hapiste olanın kurtulmasına ve kayıp kişinin geri gelmesine gibi hususlardan birine işa­retle de yorumlanır denmiştir. Bazı yorumculara göre ise, rüyada görülen gündüz, sevinç, neşe ve güzel geçime işa­ret eder şeklinde yorumlanmıştır.Bazen rüyada gündüz görmek, sevinç, sürür ve güzel geçime işâret eder.Yine rüyada gündüz görmek, güzel elbisele­ri yenilemeye, güzel evlâda, delillerin açığa kavuşmasına, gizli şeylerin açıklanmasına, hapiste bulunanların kurtulmasına, durgun olan ticare­tin canlanmasına, günahkârın tövbe etmesine ve kayıp kimsenin gelmesine işâret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gündüz Görmek

Rüyada gündüz olduğunu görmek; yitiğin bulunmasına, kayıp kimsenin evine dönmesine, eş ve çocuklara, delillerin açığa çıkmasına, gizli şeylerin aşikar olmasına işaret eder.

Ayrıca bkz: Güneş
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gecenin bitip gündüzün başladığını görmek elem ve kederin, korku ve sıkıntının geride kalmasına; sevinç ve mutluluğa delalet eder.

Rüyada gündüz olduğunu görmek; onun her türlü kaygı ve tasadan kurtuluşuna, güzel bir eşe, sevimli bir evlada işarettir.

Aydınlıksa iyidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gündüzün insan üzerine doğması, üzüntü ve kederlerden kurtulmaya işaret eder.

Rüyada gündüz görmek; güzel elbiseleri yenilemeye, güzel evlada, delillerin vuzuha kavuşmasına, gizli şeylerin açıklanmasına, hapiste bulunanların kurtulmasına ve kayıp kimsenin gelmesine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Gündüz
Rüyada gündüz olduğunugörmek onun her türlü kaygı ve tasadan kurtuluşuna; güzel bir eşe, sevimli bir evlada işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gündüz Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada gündüz görmek, hayırlara yorumlanır. Rüyada gece görmek aydınlık olarak tabir edilir. Rüya sahibinin sıkıntıdan, dertten, üzüntüden ve kederden kurtulacağına yorumlanır. Güzel haber almaya işarettir. Rüya sahibinin bir evladı olacağına rivayet etmektedir. Başka bir yorumcunun rüya tabiri ise kaybedilen bir şeyin bulunmasına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gündüz görmenin yorumu, sevince ve mutluluğa işaret etmektedir. Rüya sahibin ailesine yorumlanır. Rüyayı gören kişinin eşi ve çocuklarıyla mutlu bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir. Rüya sözlüğüne göre başka bir yorum ise gizli bir konunun açığa çıkacağına yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gündüz Olduğunu Görmek

Her türlü sıkıntıdan kurtulmaya yorumlanır.
Rüyada Gündüzden Geceye Geçtiğini Görmek

Bazı tabircilere göre rüya sahibinin yaşayacağı bazı sıkıntılar olduğuna yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gündüz görmek, güzel elbiseleri yenilemek, zevceler, güzel evlat, gizli şeylerin açıklanması demektir. Hapiste bulunanların kurtulacağı ve kayıp kimsenin geleceği anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gündüz Yarasa Görmek

Rüya sahibinin rüyasında gündüz yarasa görmesi, elde bulunan imkanların artacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gündüz Ay Görmek

Rüyada gündüz ay görmek, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gündüz Yıldız Görmek

Kişinin rüyasında gündüz yıldız görmesi, rüya sahibinin mal varlığının azalacağı demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gündüz Dolunay Görmek

Rüyada gündüz dolunay görmek, kişinin kısa zaman içinde dünya evine gireceğine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sabah olduğunu ve kendisinin de iyilik ve hoşluk içinde olduğunu görmek her türlü sıkıntıdan kurtulmaya; günahkarın tövbe, kafirin iman etmesine, hapisteki kimsenin kurtulmasına, sıkıntıda olanın esenliğe çıkmasına, düşmanı olanın ona galebe çalmasına, vvadini yerine getirmeye, Sabahleyin kendini yaramaz ve çirkin hissetmek günah işlemeye, küfre düşmeye, Sabahın erken vakti kısmete, evlenecek ve hayırlı kısmet açılacak kızlara, gafletten ırak olmaya, zikre ve Kur'an okumaya delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Aydınlık, Nur, Seher Vakti.)Rüyada insanın sabah olduğunu görmesi, vaadini yerine getirmeye işarettir. Rüyada insanın sabah olduğunu görmesi, adaklarını, verdiği sözleri yerine getirmesi gerektiğine yorumlanır. Rüyada sabah olması, işteki sorunların, para sıkıntısının, aşktaki üzüntünün, evdeki huzursuzluğun, çevre ilişkilerinde uyumsuzluğun geçmesi ve kişinin feraha çıkması olarak yorumlanır.Rüyada sabah oldugunu görmek, hayir kapilarinin açilacagina yorumlanir. Rüyasinda sabah oldugunu ve ortaligin aydinlandigini gören, bütün keder ve sikintilarindan kurtulur. Sabah erkenden horoz sesi duymak, mutlulugun ve sevincin nisanesidir. Sabah günesi, her derdin bittigini ve ferahlikla, mutlulugun geldigini bildirir. Rüyada sabahin ilk anini (fecri) görmek vaaddir. Sabah oldugunu ve kendisinin o sirada seran çirkin ve mekruh saydigi bir halde bulundugunu görmek, günahkarligina delalet eder. Sabah olup, ortaligin yavas yavas aydinlandigini görmek, borçlu için borcunu ödeyecegine, tüccar ise ticaretinin artacagina, kederli ise gaminin dagilacagina, bekar ise evlenecegine isarettir. Kirmani'ye (RA) göre; ziraat yapan çiftçi için sabahin oldugunu görmek çok iyidir. Bu, ürününde feyiz ve bereketin artacagina, bol mahsul alacagina delildir. Sabah olup, ortaligin agardigini gören, hasta ise iyilesir. Sabah vakti, cemaatle namaz kildigini görmek bir yolculuga çikmakla yorumlanir. Bu yolculuk genellikle hac yolculugu olarak tabir edilmektedir, Ibn-i Kesir'e göre; sabah oldugunu görmek, hasta için sifa, borçlu için borcundan kurtulma, tutuklular için tahliye, yolcu için selamet, gurbette olan için sila ile yorumlanir.Rüyada sabah olduğunu görmek; hasta ise sağlığına kavuşacağına, borçlu ise borçlarını ödeyeceğine, kısacası bütün sıkıntılardan kurtulacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sabah Görmek

Rüyada sabah görmek, kişi için hayırlı anılacak değişiklikler ve yenilikler olacağını ve hayata karşı küstüren ve olumsuz bakmasını sağlayan olayların sona ereceğini, hastalık veya sağlık sorunlarından kaynaklanan dertlerin kısa süre sonra biteceğini bildirir. Sıkıntıları ile başı dertte olan ve içinde bulunduğu karanlık, kasvetli günlerin bitmeyeceğini düşünen kişiler için çok güzel haberler alacakları, maddi ve manevi anlamda her türlü desteği bulabilecekleri, borçların kapatılıp, aile ile ilişkilerin daha da güzel hale geleceği şeklinde de yorumlanır. Karanlık günlerden ve zor dönemlerden sonra gelecek olan güzel günlerin, huzurlu bir yaşamın alameti olarak da yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sabah Görmenin Psikolojik Yorumu

Sabah görmek kişinin ruhsal açıdan çok tatmin olmuş, egosunu küçülterek yaşamaya çalışan, çevresindeki kişilere, canlılara ve olaylara karşı son derece duyarlı biri olduğunun ifadesidir. Metafizik veya ruhani olaylarla ile ilgilenildiğini, varoluş ve dünyaya gelme amacına yönelik bilgiler elde etme arzusunun da tabiridir.

Sabah olduğunu ve kendisinin de iyilik ve hoşluk içinde olduğunu görmek her türlü sıkıntıdan kurtulmaya; günahkarın tövbe, kafirin iman etmesine, hapisteki kimsenin kurtulmasına, sıkıntıda olanın esenliğe çıkmasına, düşmanı olanın ona galebe çalmasına, vvadini yerine getirmeye, Sabahleyin kendini yaramaz ve çirkin hissetmek günah işlemeye, küfre düşmeye, Sabahın erken vakti kısmete, evlenecek ve hayırlı kısmet açılacak kızlara, gafletten ırak olmaya, zikre ve Kur'an okumaya delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Aydınlık, Nur, Seher Vakti.)
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sabah Olduğunu Görmek

Kişinin kalbinden geçen her türlü dileğinin kabul göreceğini, İslami açıdan Allah’ın çok sevgili bir kulu olduğunu ve mutluluk içinde bir hayat süreceğini bildiren güzel bir rüyadır. Rüya sahibi hasta ise hemen iyileşip ayağa kalkar. Kişinin yakınlarından biri hastaysa iyileşme haberini alır. Sabah olduğunu gören kişinin işleri açılır ve varsa tüm borçlarından kurtulur. Ruhsal açıdan da kişinin çok pozitif biri haline geleceğinin ifadesidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sabah Olması

Kişi rüyasında gece vakti birden sabah olduğunu görüyorsa büyük bir mucize yaşar. Hiç düşünemediği veya inanması zor bir olayla karşılaşır. Tüm bahtı açılır ve kaderi tamamen değişir. Yaşam standardı yükselir, fakir biri ise parmakla gösterilecek kadar zengin bir insan olur. Rüyada sabah olması demek kişinin her türlü iş fırsatını değerlendirip zengin olması, sağlıklı ve güven içinde bir ömür geçirmesi demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sabah olduğunun görülmesi; hayır kapılarının açılacağına delalet eder. Bir kimsenin rüyasında sabah olduğunu ve ortalığın aydınlandığını görmesi; o kimsenin bütün sıkıntı ve kederlerinden kurtulacağına işaret eder. Rüyanızda sabah erkenden horoz sesi duyduğunuzu görmeniz; sizi sevinç ve mutluluğa erişeceğinize, rüyanızda sabah güneşini görmeniz; bütün dertlerinizin bittiğine, ferahlık ve mutluluğunuzun geldiği ne delalet eder. Kirmânî'nin yorumuna göre: Çiftçi birisinin rüyasında sabah olduğunu görmesi; o çiftçinin bol mahsûl alacağına, ürününden feyiz bereket göreceğine işaret eder. Hasta bir kimsenin rüyasında sabah olup ortalığın ağardığını görmesi; o hastanın şifa bulup iyileşeceğine kişinin rüyasında sabah vakti cemaatle namaz kıldığını görmesi; o kişinin bir yolculuk yapacağına ve bu yolculuğun da hac yolculuğu olabileceğine işaret eder. İbn-i Kesir’in yorumuna göre: Rüyada sabah olduğunun görülmesi; hasta için şifa bulup iyileşeceğine, borçlular için borçlarından kurtulacaklarına, hapishanede tutuklular için tahliye olacaklarına, yolcular için selâmetle yolculuk yapacaklarına, gurbette olanlar için sılaya döneceklerine işaret şeklinde tabir olunur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sabah Namazı Kılmak

Sabah namazını kıldığını görmek, durumunun düzelmesi­ne, işlerinin yolunda gitmesine, zenginliğe, arzularına en kısa zamanda sahip olmaya delalet eder (Bu yorumlar namazı tam olarak ve zamanında kılmak şartıyla mümkündür.) Sabah namazı, Dünyada ve ahir zamanda faydalı ve dü­rüst bir insan olacağınıza işarettir.
Rüyada Sabah Namazı Kılmak

    Sabah namazı kılmak: Rüyasında sabah namazını kılan kimse, ailesinin refahı için çalışır.
    Sabah namazını cemaatle kılmak: Rüyasında sabah namazını cemaatle kıldığını gören kimse, yolculuğa çıkar veya hacca gider. Güzel bir amel işler.
    Sabah namazı kıldığınızı görmek: İş­lerinizi toparlayarak düzlüğe çıkacağınıza işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimse rüyada sabah vakitleri olduğunu görse, kabir azabından kurtulacağına, akrabalarına, çevresine hayırda bulunacağına işaret eder. Eğer rüyada kuşluk vaktini görürse, kısmeti kapalıysa açılacağına hükmedilir. Şayet rüyada sabah olduğunu ve ortalığın yavaş yavaş aydınlandığını görürse, borçlarını ödeyeceğine yorumlanır. Hasta bir kimse rüyada sabah olduğunu ve ortalığın yavaş yavaş aydınlandığını görse, şifa bulacağına işaret eder. Bekar bir kimse bu tür bir rüya görür ise, bir yuva kurup evleneceğine hükmedilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sabah kahvaltısı görmek, rahatlığa, genişliğe, rızka, mal ve nimete delâlet eder. Rüyada sabah kahvaltısı yapmak yolculukla da tabir edilir. Rüyada bir âmir sabah kahvaltısı yapmak helal mal demektir. Hayır ve nimetin üzerinde toplanmasına delâlet eder.
Sabah kahvaltısında bir şey yediğini görmek, hayır ve rızka delâlet eder. Bekâr bir adamın rüyada kahvaltı yapması ve su içmesi, iyi ve şerefli bir hanımla evlenmeye delâlet eder.

Denilmiştir ki: Bir kimsenin sabah kahvaltısı vermesi, kaybolan bir zatın gelmesine işarettir. Rüyada sabah kahvaltısının sofrasında bir çok yiyecek görmek ve kendisinin de sabah kahvaltısında oturduğunu görmek, şeref, izzet, velayet, velime, ferah, müjde ve menfaate delalet
eder. Rüyada sabah kahvaltısı kurduğunu görmek, uzun ömre işarettir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

397 Aktif
1 Üye ve 396 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 19333
Dün : 23857
Toplam : 48077643
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...