Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
508 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada akşam olduğunu görmek, sabah görmenin aksi ile yorumlanır. Akşamın ortalığı karartıp karanlık bir geceye döndürmesi ise, aynen gecenin aydınlanarak gündüze dönüşmesinin aksine tabir edilir.

Rüyada akşam olduğunu görmek, sıkıntı ve üzüntüye, hasta olmaya, borca girmeye ve insanlar arasında hayırla anılmamaya işaret eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

41 Yorum

+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada akşam görmek

Rüyada akşam görmek
Rüyada akşam görmek, aydınlıklardan sonra karanlığa, sıkıntılı günlerin başladığına işaret eder. Aksilikler peşinizi bırakmıyor.

Rüyada akşam olduğunu görmek
Rüyada akşam olduğunu görmek, iç sıkıntısına, kendinizi huzursuz hissedeceğiniz bir dönemde olduğunuza ve ömür kısalığına işarettir. Güzel günlerin sonrasında bir dönem için sıkıntılı dönemler geçireceksiniz.

Bazı yorumculara göre, rüyada akşam olduğunu görmek, geçim sıkıntısına, darlığa, zorluğa yorulur. Birine darılmış olabilir misiniz?

Eric Ackroyd’a göre: Rüyada akşam olduğunu görmek, orta yaşı ya da yaşlılığı simgeleyebilir. Rüyanızda nasıl hissediyorsunuz?

Ölümü, dinginlik ve huzuru simgelediği de bilinir. Ölüm, bir dinginlik midir, sizin için?

Rüyada akşam karanlığı görmek
Rüyada akşam karanlığı görmek, ciddi sıkıntılar ile yüzleşeceksiniz.

Rüyada akşam namazı kıldığını görmek
Rüyada akşam namazı kılmak, işlerin düzene gireceğine işarettir.

Rüyada gece görmek
Rüyada gece görmek, kafanız karışık mı? Bu kafa karışıklığı size çok şey kaybettiriyor.

Rüyada karanlık bir gecede olduğunu görmek
Rüyada karanlık bir gecede olduğunu görmek, üzüntü, sıkıntı ve kedere işaret eder.

Rüyada akşam ezanı duymak
Rüyada akşam ezanı duymak, karanlık, kötü günleri geride bırakacağınızın, olumlu olaylar yaşayacağınızın habercisidir.

Rüyada akşam namazı kılmak
Rüyada akşam namazı kıldığını görmek, rüya sahibinin dilekleri gerçekleşir, gönlünden geçenler olur, muradına erer.

Rüyada akşam sefası çiçeği görmek
Rüyada akşam sefası çiçeği görmek, kayıtsız- şartsız aşka düşmeye yorumlanır. Koşulsuz kabul..
Rüyada akşam görmek, hiç beklenmedik sorunlar ile karşılaşmak ve kendi kabuğuna çekilmek anlamına gelir. Kalbinizi kıran kişiler olabilir ve başkalarından kendinizi soyutlamak isteyebilirsiniz. Çok güvendiğiniz insanlar tarafından maddi manevi zarar edilebilir. Eğer bir süre önce birine borç verildiyse ya da kefil olunduysa, borç üzerinize kalabilir. Başkası yüzünden dert ve keder çekilebilir. Rüyada akşam üstü görmek, dertsiz başına dert almak anlamına gelir. Yanlış insanları hayatınıza alabilir bu yüzden de keyifsiz günler geçirebilirsiniz. Rüyada akşam vakti görmek, evinize istenmeyen misafir gelmesine yorumlanır. Bir süredir dargın olduğunuz ve aile huzurunu her seferinde bozan yakınlarınız yine evinize gelebilirler. Bu yüzden bir keyifsizlik yaşanabilir.

Rüyada akşam olması, kazançta düşüşe ve beklenmedik problemler ile karşılaşmaya, borçların çoğalmasına yorumlanır. Maddi yönden alınan riskler varsa pişman olunabilir. Rüyada havanın karardığını görmek, özel hayatınızda ayrılık yaşanmasına yorumlanır. Sevdikleriniz ile aranıza kara kedi girebilir.
Rüyada Akşam Ezanı Görmek

Sıkıntılı günlerden güzle günlere ulaşmak ve şerden kurtulmaya yorumlanır. Rüyada akşam ezanı duymak, benzer anlama gelir. İçinizi daraltan büyük sorunlar kapanır. Sonunda geleceğe dair endişeler biter.
Rüyada Akşam Yürümek

Kararsızlık yaşamak ve bu sebeple bazı şeyleri zamana bırakmanın en hayırlı olacağına yorumlanır. Rüyada akşam dışarıda olmak, ilerleyen günlerde davete katılmak ya da yolculuk yaparak başka yere gitmeye yorumlanır. Rüyada akşam dışarı çıkmak, aynı zamanda özel hayatınızda sorun kalmaması ve güven duymaya yorumlanır.
Rüyada Akşam Namazı Görmek

Görevlerini yerine getirmek ve disiplinli olmak anlamına gelir. Ailenize iyiliğiniz dokunabilir, kardeşleriniz ile birlik olup sorunlarınızı çözebilirsiniz. Rüyada akşam namazı kılmak, hayır duası almak demektir. Birini dert ve gamdan kurtarabilirsiniz.
Rüyada Akşam Denize Girmek

Yeni kazanç kapısı aralamaya ve gizlediğiniz plan projelerinizde başarılı olmaya yorumlanır. Sır gibi sakladığınız projeleriniz varsa başarı yakın demektir. Özellikle de başka bir yere başvuru yapanların başvuruları kabul olabilir.
Rüyada Akşam Sefası Çiçeği Görmek

Bekar olan biri için hoşlandığı kişiden duygularına yanıt almak anlamına gelir. Bu kişi de sizden hoşlanıyor olabilir ve platonik aşk gerçek bir ilişkiye döner. İlişkisi olanlar ise romantik bir sürpriz ile karşılaşabilirler.
Rüyada Akşam Yağmur Yağması

Bolluk ve berekete, maaşa zam almaya ya da ticari hayatta müşteri artışına yorumlanır. İşleriniz gün geçtikçe artabilir ve kazandığınız para çoğalabilir. Gecesini gündüzüne katarak çalışan kişiler çalışmalarının karşılığını tez zamanda alırlar.
Rüyada Akşam Görmek İslami Yorumu

Rüyada akşam görmek ihya yorumu, yaşanan talihsizlikler yüzünden umutsuzluğa düşmeye ve hayallerinden vazgeçmeye yorumlanır. Bir süre her şeyden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Sizi yıldıra ve bıktıran bir takım problemler olabilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada karanlık veya akşam, tersliklerle yorumlanır. Rüyasında karanlık bir yerin birden bire aydınlandığını veya kendisinin karanlık olan bir yerden aydınlığa çıktığını gören, günahkar ise tövbe eder, tutuklu ise tahliye edilir, hasta ise iyileşir, borçlu ise borcundan kurtulur. Rüyasında karanlık bir yere girdiğini görmek halktan gizlemek istediği bir sırrı olduğuna, karanlığın birden bire aydınlığa dönüştüğünü görmek, sakladığı sırrın herkese açıklandığına delâlet eder.

Rüyada karanlık ev, oda veya mekan veya banyo, hapistir. Hapise giriş veya kurtuluş anlamına gelir siz veya bir yakınınız için. Karanlık bir deniz görmek; işlerinizin tümüyle ters gideceğine yorumlanır.

Rüyada karanlık yol görmek veya yolda giderken tam bir karanlık içinde kalırsanız zarar edeceğinize delâlet eder.

Güneşin karanlık bulutlar arkasında kaybolması, salih bir zatın vefatına delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gece Görmek

Rüyada etrafın karardığını ve gecenin bastırmış olduğunu gören kimse, geçiminde zorlukla karşılaşır. Genel olarak gece, işsizlik ve boş kalmaya işarettir Gece görmek, karı-kocayı bir araya getirmeye; gündüz ise ayırmaya işarettir. Karanlık gece, sapıklık olarak yorumlanır. Rüyada gece olduğunu görmek, boş boş gezen insanlarla, dini yönden zayıf kimselere veya yemin etmeye işaret eder. Bazen de pişman olacak bir şey yapmaya delalettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akşam Namazı

Rüyada akşam namazını kıldığını gören kimsenin yaptığı iş sona erer. Yorgun kimse için bu rüya dinlenmeye işarettir. Bazen bu rüya arzu ettiği şeylere ulaşmaya ve kolayca elde edilecek rızka işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gece görmek, hırsızlara dikkat etmek gerek­tiğine, mehtaplı gece görmek, ferah ve sevince, evini karanlık gör­mek, uzun ve zahmetli bir yolculuğa, gecenin birdenbire aydınlan­ması sıkıntıdan kurtulacağına, aydınlıkta iken her tarafın ani olarak karardığını görmek, işlerinizin birdenbire bozulup gam ve sıkıntı­ya düşeceğinize işaret olarak yorumlanır.Rüyada görülen gece, işsizliğe ve boş gezmeye işarettir.Bir kimse rüyasında vaktin gece olduğunu görmesi, rüyayı gören bu kimsenin geçim sıkıntısı çektiğine işaret eder.Rüyada karanlık bir gecede olduğunu gören kimsenin, bu rüyası, üzüntü ve kedere işaret şeklinde yorumlanır.İbn-i Sirin'in yorumuRüyada karanlık bir gecede olduğu­nu görmek, rüya sahibi kişinin geçim darlığına düşeceği­ne veya geçim sıkıntısı çektiğine işarettir. Bu yorum, gece­de ayın olmadığı, ay ışığının bulunmadığı zaman görülen rüyanın yorumudur.Cafer-i Sadık (r.a.)'ın yorumuRüyada karanlık bir gece görmek beş şekilde yorumlanır.Küfür,Hayret,Geçimde ve dünya işlerinde zorluk ve güçlükle karşılaşmak,Bedbahtlık, talihsizlik gibi şeylere işaret,Günah ve dalalete düşmek gibi olumsuzluklara işarettir.Bir kimsenin rüyada gece olduğunu gör­mesi, işsizliğe, boş durmaya ve geçim darlığı­na işâret eder.Rüyada karanlık gece görmek, üzüntü, hüzün ve gam ile tabir olunur.Rüyada mehtaplı, aydınlık, yıldızların par­ladığı bir gece görmek, ferah, sevinç, sürür ve kolay geçime işâret eder.Bazen rüyada geceyi görmek, zamanın değişmesine, birtakım olayların çıkmasına işâret eder.Bazı kere de rüyada görülen gece, işleri gizlemeğe korku ve şiddetten emin olmağa işâret eder.Bazen rüyada görülen gece, nikâha; bazen de boşanmaya işâret eder.Rüyada görülen gece, karı kocayı bir araya getirmeye; gündüz de karı kocanın ayrılmala­rına işâret eder.Bazen de rüyada görülen gece, rahatlığa; gündüz de meşakkate işâret eder.Bazen de rüyada görülen gece denize ve gündüz karaya işâret eder.Bazen rüyada görülen gece, ölüme; gün­düz de öldükten sonra dirilmeğe işâret eder.Bazen de rüyada görülen gece ile gündüz, iki adil şahide işâret ederler.Bazen rüyada görülen gece, alış verişin durgunluğuna; gündüz de alış verişin artması­na kara ve denizde yolculuk yapmağa işâret eder.Rüyada görülen gece, esmer kadına; gün­düz de beyaz kadına ve kadınların hamile oluşuna işâret eder.Bazen rüyada görülen gece ve gündüz, hayır ve kötülükten uzak olan şeyi yaklaştır­mağa işâret eder.Bazen de rüyada görülen gece ve gündüz, pişmanlığı gerektiren şeyi yapmağa işâret eder.Rüyada geceyi görmek, elbiseye; gündüzü görmek de maaşa işâret eder.Rüyada görülen gece ile gündüz, birbirine zıt iki devlet ricaline işâret eder.Bazen rüyada görülen gece ile gündüz, iki düşman ve iki kuma kadına işâret eder.Üzüntülü ve kederli bir kimsenin rüyada gecenin karanlığının gittiğini ve gündüz oldu­ğunu görmesi, üzüntü ve kederden kurtulma­sına işâret eder.Kuşatma altında olan insanların rüyada gecenin karanlığının gittiğini ve gündüz oldu­ğunu görmesi, kuşatmanın kalkmasına işâret eder.Pahalılık içinde olan insanların rüyada gece­nin karanlığının gittiğini ve gündüz olduğunu görmesi, fiyatların ucuzlamasına işâret eder.Bazı kimseden şikayetleri olan bir kimse­nin rüyada gecenin karanlığının gittiğini ve gündüz olduğunu görmesi, şikayetlerinin so­na ermesine işâret eder.Bir kimsenin rüyada evinde karanlık gör­mesi, o kimsenin bir yere yolculuk etmesine işâret eder.Bir adamın rüyada geceden sonra sabah olduğunu görmesi, hastalıktan afiyete ermeye işâret eder.Bazı kere de bir adamın rüyada geceden sonra sabah olduğunu görmesi, ölüme işârettir.Hapiste olan bir adamın rüyada geceden sonra sabah olduğunu görmesi, hapishaneden çıkmasına işâret eder.Günahkâr bir adamın rüyada geceden sonra sabah olduğunu görmesi, tövbe etmesi­ne işaret eder.Kâfir olan bir kimsenin rüyada geceden sonra sabah olduğunu görmesi, hidayete er­mesine işâret eder.Ticaretinde durgunluk olan bir kimsenin rüyada geceden sonra sabah olduğunu gör­mesi, ticaretinin canlanmasına işâret eder.Rüyada zamanın tamamen gece olduğunu görmek, geçimin darlığına işâret eder.Bir kimsenin rüyasında zamanın hepsinin gece olduğunu ve oranın halkının da bundan dolayı üzüldüklerini görmesi, fakirlik ve ihti- yaçlı olmağa, açlığa ve ölüme işâret eder.Rüyada görülen karanlık gece, sapıklığa da işâret eder.Rüyada şimşek ve gök gürültüsü ve rüzgârla beraber gecenin karanlığını görmek, bu durumun görüldüğü yerde vaki olacak sa­pıklığa işâret eder.Rüyada görülen gece, teheccüd namazı kılan ve alışveriş yapanlar için arzusuna kavuş­mağa işâret eder.Bir kimsenin rüyasında gece uyuduğunu veya kendisinin geceleyin oyun aletleriyle meşgul olduğunu görmesi, bu rüya nimetin gitmesine, olay, hadise, bela ve zahmetin çok­luğuna işâret eder.Rüyada kadir, berat, regaib gibi kandil gecelerini görmek, bütün hayırlara, nimetlere ve müjdelere işâret eder. Cuma gecesini gör­mek de böyledir.Rüyada görülen bayram geceleri, müjde, sevinç ve sürura ve akıbetin güzelliğine işâret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gece olduğunu görmek; dinlenmeye, boş durmaya yahut işsizliğe işarettir. Bütün zamanın ay ışığı olmaksızın gece olduğunu görmek, hayatın yoksulluk içinde geçmesine; zamanın tamamının gece olduğunu fakat ayışığı olduğunu görmek, devlet başkanı yohut cumhurbaşkanının bütün yetkileri başbakana devretmesine delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada geceden gündüze erişmek, sevinç ve neşeye; gece, dargın karı kocanın birleştirilmesine; gök gürültülü, şimşekli ve fırtınalı gece, o yerde meydana gelecek sapıklığa; gece inançsız sultana, gündüz müslüman sultana; gece ile gündüz iki hasıma yada iki adil şahide işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gece olduğunu görmek ne demek, monoton hayata, yemin etmeye yahut ölüme; hastanın sabah olduğunu görmesi iyileşmesine; Kadir, Regaib, Miraç, Beraat ve cuma gecelerini görmek, bütün hayır kapılarının açılmasına, ilahi yarım ve ihsana delalet eder. Bu rüya sıkıntı ve tasayla yorumlanır. İş hayatınızda bazı sorunlar yaşayacaksınız. Canınız sıkılacak; fakat güçlü olmaya çalışın.

Rüyada görülen gece, işsizliğe ve boş durmaya işaret eder. Bir kimse rüyada zamanin tamamen gece olduğunu görse, o kimsenin dar geçindiğine işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eğer gecenin karanlığının gittiğini ve gündüz olduğunu görse ve insanlar da üzüntülü ve kederli olsalar, bu üzüntü ve kederden kurtulurlar. Kuşatma altında iseler kuşatma kalkar; pahalılık içinde iseler, fiyatlar ucuzlar; kimseden şikayetleri varsa, şikayetleri gider. Gece, karı kocayı bir araya getirmeye de işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gündüz olduğunu görmek, karı kocanın ayrılmalarına işaret eder. Karanlık gece, sapıklıktır. Eğer gecenin karanlığı şimşek ve gök gürültüsü ve rüzgarla beraber olursa, bu durumun görüldüğü yerde vaki olacak sapıklığa işaret eder. Bir kimse evinde karanlık görse, o kimse bir yola yolculuk eder. Gece ile gündüz birbirine zıt iki devlet ricaline işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bazen rüyada gece ile gündüz görmek, iki düşman ve iki kuma kadına işaret eder. Bazen de gece, rahatlığa ve gündüz meşakkate işaret eder. Bazen gece nikaha bazen de boşanmaya işaret eder. Bazen gece, alışverişin durgunluğuna; gündüz de alışverişin artmasına, kara ve denizde yolculuk yapmaya işaret eder. Bazen de gece denize ve gündüz karaya işaret eder. Bazen gece, ölüme işaret eder. Gündüz de öldükten sonra dirilmeye işaret eder. Bazen de gece ile gündüz iki adil sahide işaret ederler.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada geceyi görmek, zamanın değişmesine, birtakım olayların çıkmasına işaret eder. Gece, esmer kadına; gündüz beyaz kadına ve kadınların hamile olmasına işaret eder.

Geceyi görmek elbiseye, gündüzü görmek de maaşa işaret eder. Bazen de gece işleri gizlemeye ve korkudan emin olmaya işaret eder. Gece teheccüd namazı kılan ve alışveriş yapanlar için arzusuna kavuşmaya işaret eder. Bir kimse rüyada gece uyuduğunu veya kendisinin geceleyin oyun aletleriyle meşgul olduğunu görse, bu rüya nimetin gitmesine, olay, hadise, bela ve zahmetin çokluğuna işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Müellif: Zifiri gece karanlığı görmek, dert ve kedere; akşam vakti olduğunu, ancak havanın biraz aydınlık olduğunu görmek, huzura delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İbn-i Sîrîn: Rüyada gece vakti oyun oynamak; lüzumsuz, boş ve manasız işlere delalet eder. Akşam vakti ney ve ut çalıp oynadığını görmek, sıkıntı ve kaygıya delalet eder.

Kirmanî: Karanlık bir gecede yürüdüğünüzü görmek, doğru yolda yürüdüğünü delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İbn-i Sirin’e göre; rüyada karanlık gece görmek gam ve kederdir. Rüyada mehtaplı, aydınlık, yıldızlı bir gece görmek, ferah ve sevince ve bolluk ve berekete delalet eder.

Rüyada karanlık gecede cadde sanarak, bilmediği bir yolda yürüdüğünü gören kimse, din yolunda doğru bir yoldadır.

Cabir’ül-Mağribi’ye göre; geceyi aydınlık, gündüz ve güneşi doğuyor görmek, hayır ve menfaate, her muradın olacağına işarettir. Bütün dünyada gece olup, kendisinin karanlıkta olduğunu görmek, o yer halkının keder ve sıkıntı içinde olduklarına işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evini karanlıkta görmek de bir yolculuğa çıkacağına işarettir. İçinde bulunduğu karanlığın birdenbire aydınlığa dönüştüğünü gören gam ve kederden ve sıkıntıdan kurtulur. Fakirse zengin olur.

Cafer Sadık’a göre; rüyada karanlığın görülmesi, beş şekilde yorumlanır: Küfür, hayret, güçlük, mutsuzluk, günah işlemek.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Zifiri karanlık gece dalalete, Gece dinlenmeye, boş durmaya yahut işsizliğe, Bütün zamanın ayışığı olmaksızın gece olduğunu görmek hayatın yoksulluk içinde geçmesine, Zamanın tamamının gece olduğunu fakat ayışığı olduğunu görmek, devlet başkanı yohut cummhurbaşkanının bütün yetkileri başbakana devretmesine, Geceden gündüze erişmek sevinç ve neşeye, Gece, dargın karı kocanın birleştirilmesine, Gök gürültülü, şimşekli ve fırtınalı gece, o yerde meydana gelecek sapıklığa, Gece inançsız sultana, gündüz müslüman sultana; gece ile gündüz iki hasıma yada iki adil şahide, Gece monoton hayata, yemin etmeye yahut ölüme, Hastanın sabah olduğunu görmesi iyileşmesine, Kadir, Regaib, Mirac, Beraat ve cuma gecelerini görmek bütün hayır kapılarının açılmasına, ilahi yarım ve ihsana delalet eder.

Bu Rüya sıkıntı ve tasayla yorumlanır.

İş hayatınızda bazı sorunlar yaşayacaksınız. Canınız sıkılacak; fakat güçlü olmaya çalışın.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İş hayatınızda birtakım sıkıntılar yaşayacaksınız. Canınız sıkılacak, fakat güçlü olmaya çalışın.

Rüyada görülen gece, issizlige ve bos durmaya isaret eder. Bir kimse rüyada zamanin tamamen gece oldugunu görse, o kimsenin dar geçindigine isaret eder. Eger gecenin karanliginin gittigini ve gündüz oldugunu görse ve insanlar da Üzüntülü ve kederli olsalar bu üzüntü ve kederden kurtulurlar kusatma altinda iseler kusatma kalkar, pahalilik içinde iseler, fiyatlar ucuzlar, kimseden sikayetleri varsa, sikayetleri gider. Gece, kankocayi bir araya getirmeye de isaret eder. Gündüz kankocanin aynimalarina isaret eder. Karanlik gece, sapikliktir. Eger gecenin karanligi simsek ve gök gürültüsü ve rüzgarla beraber olursa, bu durumun görüldügü yerde vaki olacak sapikliga isaret eder. Bir kimse evinde karanlik görse, o kimse bir yola yolculuk eder. Gece ile gündüz birbirine zit iki devlet ricaline isaret eder. Bazen gece ile gündüz iki düsman ve iki kuma kadina isaret eder. Bazen de gece, rahatliga ve gündüz mesakkata isaret eder. Bazen gece nikaha bazen de bosanmaya isaret eder. Bazen gece, alisverisin durgunluguna, gündüz de alisverisin artmasina kara ve denizde yolculuk yapmaga isaret eder. Bazen de gece denize ve gündüz karaya isaret eder. Bazen gece, ölüme isaret eder. Gündüz de öldükten sonra dirilmege isaret eder. Bazen de gece ile gündüz iki adil sahide isaret ederler. Rüyada sabah oldugunu gören kimse hasta ise, hastaliktan kurtulur veya ölür, mahpus ise, hapisten çikar, günahkar ise günahtan tevbe eder. Ticaretinde durgunluk varsa ticareti canlanir. Gecenin gündüze girmesi aksiyle tabir edilir. Bir kimse zamanin hepsinin gece oldugunu ve oranin halki da bundan dolayi üzüldüklerini görse, fakirlik ve ihtiyaçli olmaga, açliga ve ölüme isaret eder. Bazen de gece ve gündüz hayir ve kötülükten uzak olan seyi yaklastirmaga isaret eder. Bazen de gece ve gündüz pismanligi gerektiren seyi yapmaga isaret eder. Bazen de geceyi görmek zamanin degismesine, birtakim olaylarin çikmasina isaret eder. Gece, esmer kadina, gündüz beyaz kadina ve kadinlann hamile olusuna isaret eder. Geceyi görmek, elbiseye gündüzü görmek de maasa isaret eder. Bazen de gece isleri gizlemege ve korkudan emin olmaga isaret eder. Gece teheccüd namazi kilan ve alisveris yapanlar için arzusuna kavusmaga isaret eder. Bir kimse rüyada gece uyudugunu veya kendisinin geceleyin oyun aletleriyle mesgul oldugunu görse, bu rüya nimetin gitmesine, olay, hadise, bela ve zahmetin çokluguna isaret eder. Kadir gecesi gibi mübarek geceleri rüyada görmek, bütün hayirlarla müjdedir. Beraat, miraç ve cuma gecelerini görmek de böyledir.

İş hayatınızda birtakım sorunlar yaşayacaksınız. Canınız sıkılacak; fakat güçlü olmaya çalışın.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gece görmek, huzursuzluk, karamsarlık, aksilik, şansızlık, zorluk ve sıkıntı anlamına gelir. Rüyada gece olduğunu gören kişi, toplumda işe yaramayan, boş gezenin boş kalfası olan, sokaklarda gezmekten başka bir şey bilmeyen kişi olarak anılır. Bu kişi yakın çevresi tarafından hiçbir baltaya sap olamamış, yaramaz kimse şeklinde konuşulur. Rüyasında zamanın gece olduğunu gören kişinin hayatında bir takım sıkıntılar baş gösterecektir. Gerek aile gerekse meslek hayatında yapmak istedikleri ile ilgili bazı engellemelerle karşılaşacak ve bu nedenle de çok mutsuz olacaktır. Rüya sahibi uzun bir süre bu meseleyi çözmek ve sorunu ortadan kaldırmakla meşgul olacak diye tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gece Denize Girmek

Büyük bir zorluğu yenerek, büyük bir iş başarmaya ve bu nedenle de toplumda ön plana çıkıp, işinde sivrilmeye delalet eder. Rüyasında gece denize girdiğini gören kişi bu başarısı sayesinde çok önemli bir işin başına getirilecek ve büyük bir ünvana sahip olacaktır. İsminin büyüklüğü nedeni ile istediğinde açılmayacak hiçbir kapı olmayacaktır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gece Lambası Görmek

Zorluk ve sıkıntıdan kurtulmaya delalet eder. Rüya sahibinin ağır işlerden kurtulmasına ve rahatlığa kavuşmasına tabir edilir. Başarı ve zenginlik anlamına da gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gece Yürümek

Rüyada gece yürüdüğünü gören kişinin hayatta hep muvaffak olacağı ve başaramayacağı hiçbir iş olmayacağı anlamına gelir. Rüya sahibi zaten hiçbir zaman kaldıramayacağı yükün altına girmez, yapamayacağı sözler vermez.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karanlık Görmek

Rüya sahibinin garip ve hoş olmayan isteklerine ve davranışlarına tabir edilir. Rüya sahibi toplumda ayıplanan kişi olarak tasvir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karanlık Hava Görmek

Herkesi ilgilendiren bir musibet yaşanacağı anlamına gelir. O yerde yaşayan kimseler için büyük bir uğursuzluk ve kısmetsizlik yaşanacak demektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İşsizlik ve boş durmaktır. Ay aydınlığının dahi bulunmadığı gece geçim darlığına işaret eder. Gece, karı ve kocayı bir araya getirmeye de işaret eder. Bazen de gece alışverişin durgunluğuna ve denize, gündüz de alış verişin artmasına ve karaya işaret eder. Bazen de gece, zamanın değişmesine ve birtakım olayların çıkmasına işarettir. Gece bir şeyleri gizleme ve kkorkudan emin olma anlamlarına da gelir. Rüyada gece karanlığının gittiğini ve gündüz olduğunu görmek üzüntü ve sıkıntı içinde olan insanların ferha ereceğine, kuşatma altındaysalar kuşatmanın artacağına, pahalılık içinde iseler fiyatlarının ucuzlayacağına, birilerinden şikayet ediyorlarsa, bu şikayetlerinin gideceğine işaret eder.

Evini karanlık görmek: Uzun ve zahmetli bir yolculuktur.

Gecenin birdenbire aydınlanması: İçinde bulunduğunuz zorluk ve sıkıntılardan kurtulmanızdır.

Gündüz birden her yerin kararması: Hayatınızda her şeyin yolunda gittiği bir anda karşılaşılacak sıkıntı ve kedere işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akşam görmek, hüzün, dert, kedere yorulur. Rüya sahibi için duygusal anlamda zorlu günlerin habercisidir. Rüyada akşam görmenin tabiri, rüya sahibinin duygusal olarak çok kırılgan olacağı döneme gireceği, ruhsal olarak bir bunalım yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada akşam görmenin yorumu, rüya sahibinin bu hassas dönemde elinden gelen her şeyi yapacağı ancak bir türlü kurtulamayacağı şeklindedir.
Rüyada Gece Görmek

Rüyada gece görmek, rüya sahibinin yaşadığı kafa karışıklığı yüzünden hem zaman kaybı yaşayacağı hem de maddi olarak zarara uğrayacağına tabir edilir. Rüyada gece görmek, rüya sahibinin acılarını unutacağına, şansının yaver gideceğine, yüksek bir makama sahip olacağına işaret eder.

ruyada-aksam-gormek.jpg

Rüyada akşam görmek, parasal olarak sıkıntılı bir dönem geçireceği demektir. Fakat kişinin bu dönemden zekasıyla kısa bir süre içerisinde çıkıp, maddi sorununu tamamen ortadan kaldıracak işlere gireceği anlamına gelmektedir.
Rüyada Akşam Ezanı Duymak

Rüyada akşam ezanı duymak, rüya sahibinin borçlarını ödeyeceğine rivayet eder. Kişinin sıkıntılarından, varsa hastalığından kurtuluşa ereceğine delalet eder. Rüyada akşam ezanı duyduğunu görmek, maddi sorunlar yüzünden sıkıntılarının sona ereceğine alamet eder.
Rüyada Akşam Namazı Kılmak

Rüyada akşam namazı kılmak, rüya sahibinin disiplinli bir şekilde çalıştığı demektir. Aynı zamanda sorumluluklarını bilen bir kişi olduğuna alamettir. Rüyada akşam namazı kıldığını görmek, kendi işini kurmaya ve işlerinin çok büyük bir oranda aksamasına yorulmaktadır. Kişinin maddi sorunlarının artacağına işaret eder.
Rüyada Akşam Olduğunu Görmek

Rüyada akşam olduğunu görmek, rüya sahibinin hayatında sıkıntıların, hüzünlerin ve belirsizliklerin yaşanacağına delalet eder. Kişinin mutsuz bir hayat süreceğine, hayal ettiği hayatı yaşayamayacağına işaret eder.
Rüyada Akşam Karanlığı Görmek

Rüyada akşam karanlığı görmek, rüya sahibinin birçok tatsız olay yaşayacağına işarettir. Kişinin hayallerinin yıkılacağına ve emeklerinin boşa çıkacağına yorulur. Rüyada akşam karanlığı görmek, can sıkan durumlar ile karşılaşmaya delalet eder.
Rüyada Akşam Sefası Çiçeği Görmek

Rüyada akşam sefası çiçeği görmek, rüya sahibinin saf bir sevdaya kapılacağına işaret eder. Rüya sahibinin aşkı için karşısına çıkacak bütün engelleri aşacağına da alamet eder.
Rüyada Akşam Üzeri Görmek

Rüyada akşam üzeri görmek, rüya sahibinin rızkının genişleyeceğine delalet etmektedir. Kişinin daha iyi şartlarda çalışacağına da rivayet eder. Rüyada akşam üzeri görmek, maddi ve manevi olarak zenginleşmeye alamet eder.
Rüyada Havanın Karardığını Görmek

Rüyada havanın karardığını görmek, rüya sahibinin üzüntülerden ve stresten kurtulacağına rivayet eder. Kişinin kendisini üzen her şeyden uzaklaşacağı anlamına gelmektedir.
Rüyada Akşam Yürümek

Rüyada akşam yürümek, rüya sahibinin yalnız kalmayı sevdiğine delalet eder. Kişinin sevgiliye ve eşe muhtaç olmadığına, tek başına mutlu ve huzurlu olduğuna işaret eder.
Rüyada Akşam Dışarı Çıkmak

Rüyada akşam dışarı çıkmak, rüya sahibinin sıkıcı ve yorucu bir işi olacağına alamet eder. Kişinin kendisine iyi gelecek bir tatile çıkacağına delalet etmektedir. Rüyada akşam dışarı çıkmak, rüya sahibinin işinde uzmanlaşacağına, makam sahibi olacağına rivayet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gece Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada gece görmek, hayırlara yorumlanmamaktadır. Rüyada gece gördüyseniz, rüya tabiri yorumculara göre farklılık göstermektedir. Huzursuzluk, sıkıntı, şansızlık, aksilik, sorun, ve sıkıntı olarak tabir edilmektedir. Rüyada gece görmek, rüya sahibinin boş, işe yaramayan, sorumsuz bir insan olduğuna yorumlanır. Bu kimse çevrede boş işler peşinde koşan, sürekli sorun yaratan bir insan olarak delalet eder.

Rüyada gece görmenin yorumu, başka bir rüya sözlüğüne göre ise aile ve iş hayatında çıkacak sorunlara işarete etmektedir. Rüya sözlüğü yorumlarına göre rüya sahibinin hayalleri olduğunun fakat hayallerinin ve planlarının ailesi ve meslek hayatı tarafından engellendiğine rivayet etmektedir. Hayallerini ve planlarını gerçekleştirememe durumu, kişiyi mutsuz edeceğine yorumlanır. Rüya sahibi bu işin üstesinden gelmek için çaba gösterecek fakat başarılı olamayacaktır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Geceden Gündüze Geçtiğini Görmek

Mutlu bir haber alacağını ifade eder.



Rüyada gece görmek, rüya sahibinin ailesiyle arasının iyi olmayacağına, sürekli bir tartışma içerisinde olacağı demektir. Kişinin ileriye dönük planlarının olacağına fakat bu planlarını gerçekleştirecek sermayesinin olmayacağı anlamına gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cuma Gecesini Görmek

Rüya sahibinin bütün hayır kapılarının açılacağına yorumlanır.
Rüyada Karanlık Bir gece Görmek

Rüya sahibinin bir günah işleyeceğine yorumlanır.
Rüyada Gece Yürüdüğünü Görmek

Rüya sahibinin başaramayacağı hiçbir iş olmayacağına, daima başarılı olacağına, her işin üstesinden geleceğine işaret etmektedir.
Rüyada Gece Denize Girdiğini Görmek

Yaşadığı zorlukları yenerek, büyük bir iş başaracağına yorumlanır.
Rüyada Gece Aydınlık Görmek

Rüyasında gece aydınlık gören kişinin, çevresinin geniş bir yelpazeye sahip olacağına, etrafında dost gibi görünen fakat düşmanı olan kişilerin olacağına delalet eder.
Rüyada Gece Öldüğünü Görmek

Rüyada gece öldüğünü gören rüya sahibinin, iş hayatının çok fazla yoğun olacağına, kişinin sürekli çalışma içerisinde olacağına fakat maddi sıkıntısının olmayacağına işaret eder.
Rüyada Gece Çalıştığını Görmek

Rüyasında gece çalıştığını gören kişinin, maddi sıkıntısının olduğuna, ailesine bağlı kalmaktan sıkıldığına, kendi ayakları üzerinde durmak istediğine rivayet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman: Rüyada gece ve gündüz, yani karanlık ve aydınlık görmek; İbn-i Şirin tarafından şöyle yorumlanmıştır: Karanlık gece görmek, hüzün ve gamdır. Mehtaplı, aydınlık, yıldızların parladığı bir gece ise; ferah, sevinç ve rahat geçimdir. Karanlık gecede, cadde olduğunu zannettiği belirsiz bir yoldan gittiğini gören; dinde doğru yol üzerindedir.
Cabir'ül Mağribi demiştir ki: Geceyi aydınlık ve gündüz gibi güneş doğuyor görmek; hayır, menfaat ve murada nail olmaktır. Bütün dünyayı gece karanlıklar içinde görmek, o bölge ahalisinin üzüntü, korku ve endişe içinde kalacaklarına işarettir. Evini karanlık görmek; uzun yolculuğa delalet eder.
İçinde bulunduğu karanlığın, birden aydınlığa dönüştüğünü gören; sıkıntı ve üzüntüsünden kurtulur. Günahkarsa, tevbe eder. Fakirse, zengin olur. Zalimse, merhamete gelir. Kafirse iman eder. Karanlıkta iken aydınlığa gelen fakat, sonra yine karanlığa giren Allah korusun münafık(*) olur.
Cafer-i Sadık buyurmuştur ki: Rüyada karanlık, beş türlü tabir olunur. Bunlar: Küfür, hayret, işlerde güçlük, talihsizlik, günah ve dalalettir. Karanlıktan aydınlığa çıktığını gören kimse, dindar ve fakirse, zengin olur. Günahkar veya kafirse hidayete erer. Dünyayı gündüz ışıklar içinde gören; işlerinde doğru bir yol tutar. Ömrü uzun olur. Hayır ve hasenat işler. Makam ve itibar sahibi olur. Parlak, debdebeli bir günde bulunduğunu gören; gam ve kasavetten kurtulur.
Zevk, sevinç ve refah içinde olur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sabah görmenin zıddı ile tabir edilir. Ortalığa akşam karanlığının çökmesi sıkıntı ve kasvete, Akşam (yatsı) vakti yalan söylemeye, hile yapmaya, anarşi çıkarmaya, sonu belli olmayan bir iş yapmaya delalet eder. (Ayrıca Bakınız; Karanlık, Sabah.)

Rüyada akşam olduğunu gören bir kimsenin hayatında bir değişiklik olacağı, bulunduğu yerden uzaklaşarak yeni bir kente ve hatta memlekete yerleşebilir.

Rüyada aksam oldugunu görmek, sabah görmenin aksi ile yorumlanir.Bakiniz sabah görmege;(Rüyada sabah oldugunu görmek, hayir kapilarinin açilacagina yorumlanir. Rüyasinda sabah oldugunu ve ortaligin aydinlandigini gören, bütün keder ve sikintilarindan kurtulur. Sabah erkenden horoz sesi duymak, mutlulugun ve sevincin nisanesidir. Sabah günesi, her derdin bittigini ve ferahlikla, mutlulugun geldigini bildirir. Rüyada sabahin ilk anini (fecri) görmek vaaddir. Sabah oldugunu ve kendisinin o sirada seran çirkin ve mekruh saydigi bir halde bulundugunu görmek, günahkarligina delalet eder. Sabah olup, ortaligin yavas yavas aydinlandigini görmek, borçlu için borcunu ödeyecegine, tüccar ise ticaretinin artacagina, kederli ise gaminin dagilacagina, bekar ise evlenecegine isarettir.

Kirmani ye (RA) göre; ziraat yapan çiftçi için sabahin oldugunu görmek çok iyidir. Bu, ürününde feyiz ve bereketin artacagina, bol mahsul alacagina delildir. Sabah olup, ortaligin agardigini gören, hasta ise iyilesir. Sabah vakti, cemaatle namaz kildigini görmek bir yolculuga çikmakla yorumlanir. Bu yolculuk genellikle hac yolculugu olarak tabir edilmektedir,

Ibn i Kesir e göre; sabah oldugunu görmek, hasta için sifa, borçlu için borcundan kurtulma, tutuklular için tahliye, yolcu için selamet, gurbette olan için sila ile yorumlanir.) Aksamin ortaligi karartip karanlik bir geceye döndürmesi ise, aynen gecenin aydinlanarak gündüze dönüsmesinin aksine tabir edilir.

Rüyada akşam olduğunu ve cihanı karanlıkların istilâ ettiğini görmek, sabah görmenin aksi ve zıddı ile tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akşam görmek, gam, keder, hüzün ve dert anlamına gelir. Rüya sahibinin duygusal olarak çok hassas olacağı, yaşayacağı olaylardan çok fazla etkileneceği, ezileceği, büzüleceği, eğilip, büküleceği ve pek çok kişiye kırılacağı ile tabir edilir. Aksilik yaşamaya, başarısız olmaya, hayal kırıklığı içinde kalmaya ve tüm umutlarını yitirmeye işaret eder. Rüya sahibinin tüm çareleri tüketeceğine ama yine de sıkıntılarından kurtulamayacağına yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akşam Ezanı Duymak

Rüyada akşam ezanı duymak, kurtuluş ile açıklanır ve rüyayı gören kişinin borçlarından, hastalıklarından ve manevi ağırlığından nihayet kurtulmak için çözümlere kavuşacağına ve hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akşam Namazı Kılmak

Rüyada akşam namazı kılmak, rüya sahibinin sorumluluklarını bilen bir kişi olduğuna ve işlerini zamanından önce teslim edecek kadar disiplinli davrandığına ve işini ciddiye aldığına alamet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akşam Sefası Çiçeği Görmek

Rüyada akşam sefası çiçeği görmek, çıkarsız ve katıksız bir sevdaya düşmeye ve kişinin içinde kopacak fırtınalara rivayet edilir. Rüya sahibinin kendisine aynı duygularla yaklaşan biri ile hayırlı ve güzel bir gönül ilişkisi kuracağı anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akşam Olduğunu Görmek

Rüyada akşam olduğunu görmek, zorluk ve zahmet yaşamaya, ticaret hayatında belirsizliğe düşmeye ve bir türlü önünü göremez olmaya yorulur. Ayrıca kişinin maddi açıdan imkânlarının kısıtlanacağı anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akşam Karanlığı Görmek

Rüyada akşam karanlığı görmek, rüyayı gören kişinin başına tatsız olaylar geleceğine, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, emeklerinin boşa gideceğine ve çok mutsuz olacağı günler geçireceğine alamet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gece Görmek

Rüyada gece görmek, kişinin iki fikirlilik edeceğine yani daha açık bir tabirle kararsızlık yaşayacağına, bu sürede hem vakit hem de nakit kaybederek zarar edeceğine yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akşam Görmek

(Ayrıca Bakınız; Karanlık)

Rüyada akşam olduğunu ve cihanı karanlıkların istila ettiğini görmek, rüyada sabah görmenin aksi ile tabir edilir.

Rüyada görülen sabah; aydınlığa, ömre ferahlığa delalet ettiği gibi, akşam olduğunu görmek; iç huzursuzluğa, dar zamana ve ömrün kısalığına işaret eder.

Rüyada akşam namazı kıldığını gören kişinin işleri nihayet bulur, istirahate çekilir, ummadığı şekilde arzularının yerine geldiğini görür.

Rüya esnasında ortalığa akşam karanlığının çökmesi sıkıntı ve kasvete, akşam (yatsı) vakti yalan söylemeye, hile yapmaya, anarşi çıkarmaya, sonu belli olmayan bir iş yapmaya delalet eder.

Rüyada akşam olduğunu gören bir kimsenin hayatında bir değişiklik olacağı, bulunduğu yerden uzaklaşarak yeni bir kente ve hatta memlekete yerleşebileceği söylenir.

Akşamın aksine rüyada sabah erkenden horoz sesi duymak, mutluluğun ve sevincin yansımasıdır.

Rüyada sabah olduğunu ve kişinin kendisinin o sırada çirkin ve mekruh saydığı bir şeyi yaptığını görmek, o kişinin günahkarlığına delalet eder.

Rüyada sabah vakti, cemaatle namaz kıldığını görmek bir yolculuğa çıkılacağı ile yorumlanır Bu yolculuk genellikle hac yolculuğu olarak tabir edilmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akşam Görmek

Rüyada akşam görmek, gam, keder, hüzün ve dert anlamına gelir. Rüya sahibinin duygusal olarak çok hassas olacağı, yaşayacağı olaylardan çok fazla etkileneceği, ezileceği, büzüleceği, eğilip, büküleceği ve pek çok kişiye kırılacağı ile tabir edilir. Aksilik yaşamaya, başarısız olmaya, hayal kırıklığı içinde kalmaya ve tüm umutlarını yitirmeye işaret eder. Rüya sahibinin tüm çareleri tüketeceğine ama yine de sıkıntılarından kurtulamayacağına yorulur.
Rüyada Akşam Ezanı Duymak

Rüyada akşam ezanı duymak, kurtuluş ile açıklanır ve rüyayı gören kişinin borçlarından, hastalıklarından ve manevi ağırlığından nihayet kurtulmak için çözümlere kavuşacağına ve hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına işaret eder.
Rüyada Akşam Namazı Kılmak

Rüyada akşam namazı kılmak, rüya sahibinin sorumluluklarını bilen bir kişi olduğuna ve işlerini zamanından önce teslim edecek kadar disiplinli davrandığına ve işini ciddiye aldığına alamet eder.
Rüyada Akşam Sefası Çiçeği Görmek

Rüyada akşam sefası çiçeği görmek, çıkarsız ve katıksız bir sevdaya düşmeye ve kişinin içinde kopacak fırtınalara rivayet edilir. Rüya sahibinin kendisine aynı duygularla yaklaşan biri ile hayırlı ve güzel bir gönül ilişkisi kuracağı anlamına gelir.
Rüyada Akşam Olduğunu Görmek

Rüyada akşam olduğunu görmek, zorluk ve zahmet yaşamaya, ticaret hayatında belirsizliğe düşmeye ve bir türlü önünü göremez olmaya yorulur. Ayrıca kişinin maddi açıdan imkânlarının kısıtlanacağı anlamına gelir.
Rüyada Akşam Karanlığı Görmek

Rüyada akşam karanlığı görmek, rüyayı gören kişinin başına tatsız olaylar geleceğine, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, emeklerinin boşa gideceğine ve çok mutsuz olacağı günler geçireceğine alamet eder.
Rüyada Gece Görmek

Rüyada gece görmek, kişinin iki fikirlilik edeceğine yani daha açık bir tabirle kararsızlık yaşayacağına, bu sürede hem vakit hem de nakit kaybederek zarar edeceğine yorulur.
+2 oy
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
Akşam vakti arabayla gidiyoruz. Arabayı babam sürüyor önde ben varım arkada kız kardeşim. Benim camım tamamen açık sağ taraf kaldırımda da yatan yavru aslanlar var. Bildiğimiz aslan rengi hiçbir fark yok fakat çok küçük de değillerdi. Yine bir köpek kadar vardı yavrular. 4-5 tanesi yerde yatıyordu. Babam sağa çekti aslanların tam önüne. Bir tane aslan üstümüze gelecek gibi kalkıyordu ki ben hemen camı kapattım babam da ilerledi. Yere baktım yerlerde hep aslan dışkısı vardı. Yolun ortasında her yerde vardı arabayla geçtik ordan geçerken gördük.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

567 Aktif
0 Üye ve 567 misafir
Bugün : 6092
Dün : 21898
Toplam : 48086272
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...