Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
726 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada lacivert görmek, kişinin çekingen bir yapıya sahip olacağı demektir. Rüya sahibinin bulunduğu her yere bereket getireceğine, uğurlu ve şanslı olacağına, ailesi ile birlikte uzun bir ömür geçireceği anlamına gelmektedir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

41 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada lacivert renginde bir şey görmek nazik olmakla, rüya sahibinin etrafında kendisi gibi ince fikirli insanlar olması şeklinde yorumlanır. Rüyayı gören kişinin hayatını birleştireceği eşini bulmasına, mutlu bir birliktelik yaşayacaklarına işaret eder.

Rüyada lacivert görmek, aynı zamanda rüyayı gören kişinin iş hayatı ile ilgili yoğunluğa işaret eder. Rüya sahibinin iş yerinde yoğun olduğuna, kağıtlarla işi olduğuna, resmi bir kuruluşta çalıştığına, imza ve mühür yetkisi olduğuna işaret eder. Rüyayı gören kişinin iş hayatında yükselişe geçeceği, terfi alacağı ya da büyük bir işe gireceği şeklinde yorumlanır.
Rüyada Lacivert Kıyafet Giymek

Rüyada lacivert renginde kıyafet giymek; rüya sahibinin bir topluluk arasında olacağına, önemli bir resmi olayda bulunacağına işaret eder. Rüyada giyilen kıyafete göre rüya yorumları değişiklik gösterebilmektedir. Rüyada lacivert kravat takmak, rüya sahibinin önemli bir iş teklifi alacağına işaret eder. Rüyada lacivert ceket giymek; rüyayı gören kişinin önemli bir toplulukta olacağı, nikah, mezuniyet ya da düğün töreni gibi bir alanda bulunacağı şeklinde yorumlanır. Rüyada lacivert elbise giymek, rüyayı gören kişinin devlet dairesinde hayırlı bir işi olduğuna işaret eder. Rüyada lacivert gömlek giymek, rüya sahibinin iş hayatında başarılı olduğuna ve bu başarılarının devamının geleceğine işaret eder.Rüyada Lacivert Çanta Görmek

Rüyada lacivert çanta görmek rüya sahibinin beklemediği bir yerden gelecek olan teklifle hayatının değişmesine işaret eder. Rüya sahibinin alacağı iş teklifinin ya da evlilik teklifinin hayatını yeniden düzenlemesi gerekeceğine, önemli kararlar alarak ilerlemesine işaret eder. Bazı yorumculara göre rüyada küçük lacivert çanta görmek; rüya sahibinin kısa mesafeli ve hayırlı bir yolculuk yapacağına, çanta büyük ise bu yolun uzun olacağına ve hayat arkadaşını bulmuş bir şekilde geri döneceği şeklinde yorumlanır.
Rüyada Lacivert Boya Görmek

Rüyada lacivert boya görmek, rüya sahibinin huzurlu bir hayatı olduğuna işaret eder. Rüyayı gören kişinin ailesi ve sevdikleri ile birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu bir hayat geçirdiğine, bolluk ve bereket içinde geçim sıkıntısı derdi olmadan yaşaması şeklinde yorumlanır.
Rüyada Lacivert Boya ile Boya Yapmak

Rüya sahibinin kendi emekleri ile şimdiki hayatını elde ettiğine işaret eder. Rüyayı gören kişinin kimseye minnet etmeden, kendi iradesiyle yaşadığı bir ömre yorumlanır.
Rüyada Lacivert Boyaya Bulaştığını Görmek

Rüyayı gören kişinin beklemediği bir yerden alacağı haberle sevince boğulacağına, etrafına neşe saçacağına işaret eder. Bazı yorumculara göre ise kavuşmak şeklinde yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lacivert Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada lacivert görmek, resmi bir toplantıya çağrılmak ve davet alacağına yorulmaktadır. Rüya sahibinin iş hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, madii gelirinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Aynı zamanda rüyada lacivert renk görmenin yorumu, memuriyet ve yüksek makam şeklinde de yapılmıştır. Rüyada lacivert görmenin diğer yorumları şu şekildedir:
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lacivert Gömlek Görmek

Rüya sahibinin iş hayatında da okul hayatında olduğu gibi başarılar elde edeceğine ve her zaman en iyi olacağına işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lacivert Çanta Görmek

Rüya sahibinin nitelikli eleman olarak çalışabileceği bir iş teklifi alacağına ve bu iş görüşmesine gideceğine yorulur. Bu iş teklifini kabul eden rüya sahibinin maaşı yüksek olacak ve bu durumdan dolayı sevinç yaşayacaktır. Aynı zamanda bu rüyanın diğer yorumu, kişinin devlet kapısındaki resmi bir işinin olumlu yönde sonuçlanacağı ve kişinin huzur bulacağı şeklinde yapılmıştır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lacivert Ceket Görmek

Rüya sahibi hayırlı bir işi sonlandırmak için bir kalabalığa girecek diye yorumlanır. Bu durumlar mezuniyet töreni, nişan, yemin töreni vb. olabilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lacivert Kravat Görmek

Rüya sahibinin çevresinde olmayan birinin kendisine talip olacağına ve rüya sahibinin de bu işte gönlünün olacağına yorumlanır. Rüyada lacivert kravat görmek huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, başarıya giden yoldaki engellerin kalkacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lacivert Takım Elbise Görmek

Rüya sahibinin rüyasında lacivert takım elbise görmesi kişinin kısmetinin açılacağına, iş hayatında maddi gelirinin yükseleceğine, rahata kavuşacağına delalet eder. Rüyada lacivert takım elbise görmek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lacivert Elbise Görmek

Rüyasında lacivert elbise görmesi kişinin önemli ve saygı değer bir makama sahip olacağına, otoriter bir yapıya sahip olacağına, ailesine daha fazla zaman ayıracağına rivayet eder. Rüyada lacivert elbise görmek büyük bir risk alınarak bir işten hayırlı sonuçlar alacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların biteceğine rivayet edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lacivert Ayakkabı Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında lacivert ayakkabı görmesi kişinin büyük bir hata yapacağına, bu hata yüzünden pişmanlık duyacağına, hatasını düzeltmek için çok uğraşacağına yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada lacivert renk görmek, rüya sahibinin iş alanında üst düzey kişiler ile tanışıp, ahbablık kurmasına, bu kişiler ile ortaklık yapmasına işaret eder. Görülen bu rüya kişinin yıldızının parlamasına, şans ve kısmetinin açılmasına tabir edilmiştir. Rüyada lacivert renk görmek, konum ve mevki sahibi olmaya, kişinin yaşamını bolunduğu ortamlar ile güzelleştirmesine delalet eder. Bu rüyayı görenlerin bilgi ve tecrübesi sayesinde büyük bir iş toplantısına katılmasına yorulur. Rüyada lacivert renk görmek, bazen de kişinin öz güven eksikliği yaşamasına, tutk davranışlar sergileyerek kendisini ifade edememeye yorumlanır. Kişinin bir an önce bu davranışları üzerinden atıp, önüne gelen fırsatları değerlendirmesi gerektiğine yorumlanır. Rüyada lacivert renk görmek, ile ilgili yorumları makalemizin devamında okuyabilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanızda lacivert renkli herhangi bir şey görme­niz, ağırbaşlılığınızla seviyeli, saygın yeni dostlar edinece­ğinize ve bu sayede yüksek seviyeli bir kimse olacağınıza işaretle tabir olunur. Bazı yoruma göre ise, rüyada lacivert bir renk görmek, rüya sahibinin resmi bir toplantıya çağrılacağına işarettir şeklinde yorumlanmıştır. Bazılarına göre de, lacivert renk görmek, az menfaat veya bedende (vücutta) çıkacak bir çı­bana işarettir demişlerdir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lacivert Renk Görmek Nedir

Rüyada lacivert renk görmek, uğur ve şans olarak tabir edilmiş olan bu rüya kişinin resmi iş görüşmeleri yapmasına, hayatının bir anda olumlu yönde ilerlemesine işaret eder. Bu rüyayı görenlerin hayal ve isteklerinin ötesinde bir yaşantıya sahip olacağına, gelişen olayların kişiyi bam başka ortamlara girmeye teşvik edeceğine rivayet edilmiştir. Görülen bu rüya kişinin tek eksiğinin bazı konularda pasif davranışlar içersinde olmasına bunun da kişiye ileri zamanlarda zarar vermesine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lacivert Renk Takım Elbise Görmek

Rüyada lacivert renk takım elbise görmek, rüya sahibinin devlet kademesinde görevlerde bulunmasına, siyaset yada askeri üst düzey görevli olmaya tabir edilmiştir. Gören kişilerin azim ve kararlılığı sayesinde büyük başarılara sahip olup, herkes tarafından tanınıp sevilmeye delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lacivert Renk Gömlek Görmek

Rüyada lacivert renk gömlek görmek, geniş rızıklara sahip olup rüya sahibinin üst üste başarılara nail olmasına işaret eder. Rüyada lacivert renk gömlek giymek, kişinin iş ve sosyal yaşamı ile tanınan biri olacağına, iş yaşamında parmakla gösterilmeye tabir edilmiştir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Renk Görmek

Rüyada beyaz renk görmek, saflığa ve temizliğe yorulmuş olan bu rüya, kişinin yaşantısı ise örnek olmasına, temiz kalpli ve iyi ahlaklı biri olmasına işaret eder. Gören kişilerin her daim hayır ve güzellikler içersinde olmasına delalet eder. Bazen de kişinin geçmişine sünger çekip yeni bir sayfa açmasına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Renk Görmek

Rüyada kırmızı renk görmek, iki farklı anlam tabir edilmiş olan bu rüya bekar kişiler için yeni tanışacakları biri ile tutkulu ve büyük bir aşk yaşamaya işaret eder. Bazı tabircilere göre ise, evli bir kişinin bu rüyayı görmesi eşi ile arasına kavga ve kırgınlıkların girmesine yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Renk Görmek

Rüyada siyah renk görmek, kişinin kolay yollardan para ve mülk edinmesine, haram ve helal ayırmadan kazanç elde edileceğine işaret eder. Gören kişilerin mala ve mülke kavuşacağına fakat huzursuz bir yaşamı olacağı olarak tabir edilmiştir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Renk Görmek

Rüyada yeşil renk görmek, hakka olan bağlılığa, dini konularda ilim irfan sahibi olmaya işaret eder. Gören kişilerin yaşamında huzur ve bereketin eksik olmayacağına yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lacivert renk görmek, resmi bir toplantıya çağırılacağınıza işarettir


Rüyada lacivert gömlek görmek, rüya sahibinin hem iş hem de okul hayatının büyük başarılarla geçeceğine, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına delalet eder. Kişi, azmi ve çalışkanlığı ile okulunda da işinde de hep muvaffak olma mutluluğuna nail olacak demektir.

Rüyasında lacivert çanta gören kişi, yakında çok güzel, hayırlı ve nitelikli eleman olarak çalışabileceği bir iş teklifi alacak ve iş görüşmesine gidecektir. Kişi, bu teklifi kabul ederse eğer hem koltuğu hem de maaşı yüksek olacak, bu durum da kendisini çok memnun edecektir.

Rüyada lacivert elbise görmek, rüya sahibinin devlet kapısındaki, resmi bir işinin ya da mahkemede bekleyen bir davasının olumlu yönde gelişme göstererek, rüya sahibinin hayrına sonuçlanacağına ve kişinin artık geceleri yastığına başını rahat koyup, huzur içinde uyuyacağına delalet eder.

Rüyasında lacivert ceket gören kişi, hayırlı bir işi noktalamak için bir kalabalığa girecek ve bu kalabalıkta kendisinin de yeri olacak demektir. Örneğin, mezuniyet töreni, yemin töreni, nikâh, nişan ya da düğün töreni gibi hayırlı olacak işler şeklinde örnek verilebilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada lacivert renk görmek, eğer bu hayali olan genç bir kadın iseniz, henüz yerine getirmediğiniz, ancak hala neyi arzuladığınız belli hayalleriniz veya arzularınız olduğunu söyler. Rüyada lacivert renk görmek, yakın gelecekte meydana gelebilecek zorlukların bir sembolüdür. Sizin için çok önemli olan bir kişinin çekmiş olduğu olası zorlukları veya rahatsızlıkları ifade eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada lacivert renk görmek, başka bir yerde bir seyahat planlıyorsanız veya planlanmış bir mahkeme katılımınız varsa, sizin için uygun olmayacağına dair bir uyarı olabilir. Rüyada lacivert renk görmek, biriyle bir aşk ilişkisinde iseniz, diğer önemli kişilerin tehlikede olabileceği veya büyük bir sıkıntı içinde olabileceği anlamına gelebilir. Bu rüyayı aldığında daha ihtiyatlı olmaya çalış.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada lacivert renk görmek ve giymek, hayatınızdaki olası uyuşmazlığa karşı bir uyarıdır. Rahatsızlıklardan kaynaklanan sıkıntılara veya dostlarınızdan ve sizin için çok şey ifade eden sevdiklerinizden ayrılmayı öngörebilir. Rüyada çok güzel lacivert renk görmek ve giymek, çok kısa veya anlamsız nedenlerle ya da çocuklarınızın huzursuz davranışlarıyla aşırı strese girme ihtimalinden dolayı kavga, çatışma ya da yanlış anlamalar olabileceği anlamına da gelebilir. Rüyada lacivert parlak renk görmek ve giymek, gelmek için iyi şeylerin bir işaretidir. Rüyada koyu lacivert renk görmek ve giymek, önünüzde uzun ve mutlu bir hayat yaşayabileceksiniz. Rüyada lacivert renk cırtlak görmek ve giymek, aynı zamanda size mutluluk getirecek harika haberler alacağınız anlamına da gelebilir. Kısa bir yolculuğa çıkmak üzere olan bir sevgiliniz varsa, bu, mesafeye rağmen size sadık ve bağlı kalacağınız anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada güzel lacivert bir renk üzerinde görmek, umut verici bir işarettir. Spesifik olarak kariyerinizde veya işinizde başarıyı yerine getirmeyi vaat eder. Rüyada güzel lacivert bir renk üzerinde görmek, çalışma alanınızdaki planlarınız sonunda meyve bulacaktır ve bu sizi çok tatmin edecek. Rüyada güzel lacivert bir renk üzerinde görmek, maddi kazançlar anlamına da gelebilir. Rüyada güzel lacivert bir renk üzerinde görmek, finansal ilerlemeyi başardığınızda ailenizin yaşamdaki durumu büyük ölçüde artacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lacivert görmek

Rüyada lacivert renk görmek, resmi bir toplantıya çağırılacağınıza işarettir.

Rüyada lacivert görmek, resmi bir toplantıya davet alacağınıza yorumlanır.

Renk olarak lacivert, uğur, hayır, huzuru temsil eder. Lacivert tonu ne kadar hoşa giderse o kadar iyidir.

Rüyada lacivert renkli her hangi bir sey görmek, resmi bir toplanti için davet edileceginize delalet eder. Bazilarina göre: Rüyada lacivert renk çok çekingen bir tabiatiniz oldugu için hiç kimse ile dost olamayisiniza ve daima yalniz ve sakin yasamayi tercih ettiginize isarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada lacivert görmek, iş hayatına işaret eder. Rüya sahibinin yoğun bir iş hayatı olduğuna, işinin her zaman kâğıtlar üzerinde, imzalarla ve mühürlerle yürütüldüğüne tabir edilir. Lacivert, resmiyetin, memuriyetin ve yüksek makamın göstergesidir. Rüya sahibi devlet dairesinde bir memur olarak önemli bir işe atanabilir, yönetici ya da müdür olarak bir iş teklifi alabilir diye tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lacivert Gömlek Görmek

Rüyada lacivert gömlek görmek, rüya sahibinin hem iş hem de okul hayatının büyük başarılarla geçeceğine, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına delalet eder. Kişi, azmi ve çalışkanlığı ile okulunda da işinde de hep muvaffak olma mutluluğuna nail olacak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lacivert Çanta Görmek

Rüyasında lacivert çanta gören kişi, yakında çok güzel, hayırlı ve nitelikli eleman olarak çalışabileceği bir iş teklifi alacak ve iş görüşmesine gidecektir. Kişi, bu teklifi kabul ederse eğer hem koltuğu hem de maaşı yüksek olacak, bu durum da kendisini çok memnun edecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lacivert Elbise Giymek

Rüya sahibinin devlet kapısındaki, resmi bir işinin ya da mahkemede bekleyen bir davasının olumlu yönde gelişme göstererek, rüya sahibinin hayrına sonuçlanacağına ve kişinin artık geceleri yastığına başını rahat koyup, huzur içinde uyuyacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lacivert Ceket Görmek

Rüyasında lacivert ceket gören kişi, hayırlı bir işi noktalamak için bir kalabalığa girecek ve bu kalabalıkta kendisinin de yeri olacak demektir. Örneğin, mezuniyet töreni, yemin töreni, nikâh, nişan ya da düğün töreni gibi hayırlı olacak işler şeklinde örnek verilebilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lacivert Kravat Görmek

Rüya sahibinin çevresinde olmayan yani dışarından bir kişinin daha sonradan kendisine talip olmasına, rüya sahibinin de bu işte gönlü olacağına tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lacivert Görmek

Rüyada lacivert renk görmek, resmi bir toplantıya çağrılacağınıza işarettir.

Bkz: Mavi

Rüyada lacivert görmek, resmi bir toplantıya davet alacağınıza yorumlanır. Renk olarak lacivert; uğur, hayır ve huzuru temsil eder. Lacivert tonu ne kadar hoşa giderse o kadar iyidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lacivert görmek, rüya sahibinin çok yakın bir arkadaşı tarafından, resmi bir iş teklifi alınacağına işaret etmektedir. Rüyada lacivert araba görmek, bunun yanı sıra kişinin her anlamda terfi edeceği ve sürekli meslek hayatında kariyerinde yenilikleri yakalayabileceğine alamet eder. Kirmani(r.a)’ya göre rüyada lacivert görmek kişinin başarılı, geleceğini mümessil eden bir iş hayatına beşaret olarak değerlendirilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lacivert Görmek İslami Anlamı

Rüyada Lacivert görmek, her yönüyle gerek iş hayatında gerekse toplumsal yaşamında tamamen disiplinli, resmi bir tavır takınmakta, disiplinli yaşamının ödülünü işindeki başarı merdivenlerini hızlı hızlı çıkmasıyla zaten almaktadır. Bütün bu özellikleri bakımından değerlendirilecek olunursa kişinin rüyasında lacivert renk görmesi her anlamda iyiliğe yorumlanır. Bu bakımdan rüyada lacivert görme kişinin yakın bir zamanında nişanlanması ya da evlenmesine tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lacivert Çanta Görmek

Rüyada lacivert çanta görmek kişinin iş hayatında terfi etme yolunda kararlı bir şekilde ilerleme kat ettiğine ve de çevresi tarafından sürekli takdir edilerek kendisini geliştirdiğine işaret etmektedir. Ayrıca kişinin henüz eğitim hayatı tamamlanmamış ise bu durumda ise eğitim sürecinde başarılarla dolu eğitim-öğretim sürecini geride bırakmasına delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lacivert Elbise Giymek

Rüyada lacivert elbise giymek devlet kapısında iş tutmaya delalet etmektedir. Bunun yanı sıra kişinin önemli makamda görev almasına da işaret etmektedir. Lacivert elbise giyen kişi ayrıca resmi ilişkiler konusunda kendisine daha fazla önem vermekte ve çevresiyle de arasına belirli mesafe koymuş olmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lacivert Ceket Görmek

Rüyada lacivert ceket görmek kişinin düğün, nişan gibi hayırlı bir iş konusunda yakın zamanda müjde almasına yorumlanır. Bununla beraber eğer rüyayı gören kişi okul hayatını sürdüren bir kimse ise bu durumda okulunu başarılı bir şekilde tamamlayarak mezuniyet diplomasını almaya hak kazanacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lacivert Kravat Görmek

Rüyada lacivert kravat görmek hayırlı iş, izdivaç yani evliliğe giden yol olarak tabir edilir. Kişinin yakın bir zamanda tanıdıklarının da vasıta olmasıyla gönül ilişkisi yaşayacağı ve sevdiğiyle mutlu mesut bir ömür boyu yaşayacağına delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lacivert Gömlek Görmek

Rüyada lacivert gömlek görmek kişinin devlet dairesinde iş tutmasına ve bu işinde de muvaffak olmasına delalet etmektedir. Yanı sıra kişinin gönül ilişkisine de hazırlığına işaret eden bir gelişme olarak karşımıza çıkmaktadır.
Rüyada Lacivert Pantolon Görmek

Rüyada lacivert pantolon görmek o kişinin son zamanlarda kendi dünyasına kapandığına ve ilişkilerinde daha çok yalnızlığı tercih etmeye meylettiğine yorumlanır. Bunun yanı sıra işine dört elle daha fazla sarılmaya başlayacağı ve her anlamda kendisini geliştirmek için elinden gelenin daha fazlasını yapacağına da yorumlanmaktadır.
Rüyada Lacivert Renk Görmek

Rüyada lacivert renk görmek kişinin iş yaşamında ve eğitim-öğretim sürecinde başarılı olacağına yorumlanmaktadır. Bu bakımdan değerlendirilerek kişinin daima başarılı ve huzurlu bir kişi haletine bürüneceği hatta yakın bir zamanda da izdivaç yaşayabileceğine yorumlanarak kişinin her anlamda hayır kapısı açıldığına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada lacivert görmek, kişinin iş hayatına işaret olan bu rüya gören kişinin hayatının kağıtlar üzerinde kurulu olup yaşantısını bu yönde sürdürmesine yorumlanır. Rüyasında lacivert renk gören kimse, duygularını geride bırakarak hayatı sadece mantıksal karelerde görür. Rüyada lacivert görmek, resmi makamlarda yer almaya, itibar görmeye, mevki ve makam sahip olmaya işaret eder. Bu rüya bazen de alınacak hayırlı habere, beklentilerin gerçeğe dönüşmesine ifade edilir. Kişinin rüyasında lacivert renk görmesi mutlu olacağı iş teklifleri alarak geleceğini etkin kılacağına işaret eder.

Rüyada Lacivert Görmek Ne Demek?  

Rüyada lacivert görmek, lacivert renk rüyayı gören kişinin memuriyet hayatına, elde ettiği başarılarına, sağladığı zaferlerine yorumlanır. Bu rüyayı gören kişiler gerçek olan bir çok güzellik karşısında hayatını sürdürmüş sunulan nimetler karşısında şükür etmiştir. Rüyada görülen lacivert renk sembolü aynı zaman da sizi bekleyen uzun yolculuğa, sevdikleriniz insanları geride bırakmaya, serüvenlere doğru uzanmaya tabir edilir.
Rüyada Lacivert Çanta Görmek  

Rüyada lacivert çanta görmek, bu rüya gören  kişinin iş hayatında ret  edemeyeceği iş teklifi alarak nitelikli eleman olarak yeni işinde hayatını sürdüreceğine yorumlanır. Bu rüyayı gören kimseler makamın yanı sıra mutlu edici kazanca da sahip olup kimseye muhtaç olmadan hayatını bolluk ve bereket içinde sürdürür.
[Rüya tabirleri]
Rüyada Lacivert Renk Görmek  

Rüyada lacivert renk görmek, lacivert rüyasıyla aynı anlamları taşıyan bu rüya kişinin mutlu olmasına sebep verecek iş teklifleri alarak başarısını bu anlamda sürdüreceğine yorumlanır. Bu rüya mevki ve makama ermeye, bol kazanca, açılan kısmet kapılarına delalet eder. Rüyada görülen lacivert renk bazen de hayırlı kısmete, mantık doğrultusunda yapılan evliliğe delalet eder.
Rüyada Lacivert Gömlek Görmek   

Rüyada lacivert gömlek görmek, kişinin azmi ve başarısı doğrultusunda imkansız olan bir çok işte başarı sağlayarak bu  anlamda kazançlarını vakıf kılacağına yorumlanır. Bu rüya gören kişiler için hayatı sil baştan yaşamaya,elinize geçecek belli miktarda paraya, servete nal olmaya ifade edilir.
Rüyada Lacivert Elbise Giymek

Rüyada lacivert elbise giymek, rüya sahibi için hayra sonuçlanan bu rüya kişinin yakın zaman da gireceği davalarda olumlu sonuç alıp dualarının gerçekleşeceğine yorumlanır. Rüyasında lacivert elbise giydiğini gören kimse, devlet erkanında yetki sahibi olup makama  ve mertebeye ulaşır.
Rüyada Lacivert Ceket Görmek  

Rüyada lacivert ceket görmek, bu rüya kişinin resmi makamlarda yer alarak boy göstereceğine, gururlanmasına sebep verecek güzelliklerle karşılaşarak hayatını sürdüreceğine yorumlanır. Kişinin katıldığı törenler, düğün, yemin töreni, mezuniyet töreni şeklinde bir çok anlamlarda ifade edilir.
Rüyada Lacivert Kravat  Görmek

Rüyada lacivert kravat görmek, kişinin mutlu olmasına sebep verecek olaylara karşılaşarak beğendiği kimseye karşı duygularını açacağına, ona karşı sevgisini her şeyden üstün kılacağına yorumlanır. Rüyasında lacivert kravat taktığını gören kimse, ağırlığı ve dik duruşu ile bir çok insanın gönlünde taht kurmuş herkesin beğenisini kazanmıştır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lacivert Renk görmek

Rüyada lacivert renkli şeyler görmek son derece kibar ve ağırbaşlı bir kimseyle hayatınızı birleştireceğinize veya kibar insanlarla arkadaşlık kurarak seviyenizi yükselteceğinize işarettir.
+1 oy
Güller ülkesi Rüyazede (1.1k puan)  
Çıkmazda hissettiğim bir durum var. Büyüklerimle  İstişareden sonuç alamadığım icin kıldığım istihare namazı sonrası rüyamda lacivert ayakkabı giydiğimi gördüm ayakkabıyı beğenmiyorum rüyamda ama mecburen alıp giydim. Uyandığımda hissiyat olarak olumlu ya da olumsuz hicbirsey hissetmiyordum bu ne anlama gelir?
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
evlilik yolculuk veya benzerleri anlamında istemediğn bir şeyler var ancak istemediğin şeyler konusunda baskı altında kalmaman gerekir. olumsuz hissediyorsan yapmaman gerekir tabi neye istihare yaptığını bilmem ama rüya gerçek hayat değildir önce araştırma ve danışma gibi şeylerin olması lazım karar verirken.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

316 Aktif
1 Üye ve 315 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 8114
Dün : 23857
Toplam : 48066461
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...