Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
1.1k okuma
Sonbahar Tabir kategorisinde Astral Gezgini (351k puan)  
Rüya sahibi başkalarının yaşadığı ve kendisinin de başına gelmesinden çok korktuğu şeyi çok düşünmüş, bu nedenle de bilinç altında yer etmesine neden olmuş demektir. Rüya sahibinin bu korkusu kendisinin başına da geleceği konusunda kendini her gün şartlaması nedeni ile gerçek olacaktır.

Rüyada bıçaklanmak aynı zamanda bir hastalığın habercisidir derler. Bu hastalık rüya sahibini ölümün kıyısına getirecek önemli bir hastalık olarak tabir edilir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

20 Yorum

+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada bıçaklanmak kalp krizinin habercisidir. Kalp krizi geçiren hastaların %90ı hemen öncesinde Rüyalarında kendilerinin bıçaklandığını görmüşlerdir. Rüyada bıçaklandığını görmek kendi işinde yahut çalışacağı işlerde yapacağı çalışmayla eline geçecek mala işaret eder.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Bıçaklandığını Görmek

Rüya sahibinin tabir yerindeyse öteki dünyaya gidip geleceği bir rahatsızlık yaşaması anlamına gelir. Bu rüya sahiplerinin bazıları da ölür.

Rüyada Bıçakla Yaralanmak

Rüya sahibinin çevresindeki kişilerden nankörlük ya da ihanet göreceğine işaret eder. Rüyasında bıçaklandığını gören kişi, çevresindekilere ne kadar özverili davransa ve onlara ne kadar iyi niyetle yaklaşsa da onlar kendisine karşı hıyanet içinde olacaklardır.

Rüyada Bacağından Bıçaklanmak

Rüya sahibinin helal olarak, alın teri döküp, emeğini ortaya koyduğu ve zorluklarla kazandığı mal ya da paradır. Bu kişinin çalışma şartları çok ağırdır diye ifade edilir.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada sırtından bıçaklanmak gerçek hayattakinin aksine hayırlıdır. Rüya sahibinin fayda göreceği kişilere delalet eder. Rüyasından sırtından bıçaklandığını gören kişi, zor durumda kalacak ama çevredekilerin yardımı ile evvel Allah zorluğu aşmayı başaracak, o kişilere de minnettar kalacak demektir. Fakat rüya sahibi, rüyasından kan görürse rüyası bozulmuş demektir.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Bıçakçı Görmek

Rüyada görülen bıçakçı gerçek hayatta işinde oldukça mahir ve insanlara da ustalık öğreten dirayetli bir adam veya yine toplum içinde yardımları ile başarıları ile sivrilmiş genellikle büyük bir mertebeye sahip olan amirdir. Rüyasında bıçakçı ile tanışan sayılan hususiyetlere sahip bir adamla karşılaşır veya böyle bir kimseden yardım görür.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Bıçaklanmanın Anlamı ve Yorumu
Bir kimse rüyada bıçaklandığını görse, çalışması ile eline geçecek mala işarettir. Rüyada sağ elinden bıçaklanmak, erkeklerden kendisine yakın olanlardan, sol eli yaralı ise kadın akrabaları tarafından istifade edeceği mala işarettir.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Bıçakla sol ayağın yaralanması, o kimsenin ekin ve ziraat vasıtası ile elde edeceği maldır. Eğer yara ökçesinde ise, çocuğu tarafından nail olacağı mala işarettir. Kendisinin bıçakla yaralandığını, halbuki yarasından kan akmadığını gören kimse, kendisine ait olan fazilet ve meziyete yaklaşmıştır. Bıçakla yaralansa o yarasından da kan aksa, eline mal geçer ve o malın eseri o kimsede belli olur.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Sol Elinden Bıçaklanmak
Sol elinin yaralandığını görse o kimsenin askeri fazlalaşır ve iki misline çıkar. Sağ elinin yaralandığını görse, elinde bulunan şey, mal ve mülkü fazlalaşır ve iki misline çıkar.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Bıçaklandığını Görmek
Bir kimse rüyasında bıçaklandığını görse, bıçaklayan kimse diğerine musallat olur ve ona hakkı tebliğ etmeye çalışır. Bıçaklanan yerin yarasından kan çıksa, yaralayan kişi günahkar olur ve bıçaklanan kimse sevaba nail olur. Bir kimsenin karnında yaralandığını görse, çocuğu ve çocuğunun çocuğu tarafından kendisine mal isabet eder.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Bedenden Bıçaklanmak
Bedeninden bıçakla yaralandığını görenin malı fazlalaşır ve iki misline çıkar. Bacağından yaralandığını görenin aşiret ve kabilesi çok olur. Baldırından bıçaklandığını görenin ömrü kat kat ziyadeleşir. İki ayaklarından bıçaklandığını görse onun memleketinde sebatı, devamı ve saltanatı uzun olur.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada bıçaklanmak, kişinin çekindiği ve korktuğu bir konu yüzünden huzursuz hissedeceğine delalet eder. Rüyada bıçaklanmak, kötü bir olay demektir. Rüya sahibinin çok dikkat etmesi gerekeceğine, kötü alışkanlıklarını bir kenara bırakıp, sağlıklı beslenmesi gerekeceği anlamına gelmektedir.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Karnından Bıçaklanmak

Rüya sahibinin rüyasında karnından bıçaklandığını görmesi kişinin, çevresinde kötü niyetli ve kindar insanların olabileceğine, bu tür insanları farkına varıp kendisinden uzak tutması gerekeceğine delalet eder. Rüyada karnından bıçaklanmak, rüya sahibinin düzenli bir hayata sahip olmak için elinden geleni yapacağına rivayet eder.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Elinden Bıçaklanmak

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada elinden bıçaklanmak, kişinin kötü bir olaya sebep olacağına, vicdan azabı çekeceğine, pişman olacağına fakat artık her şey için çok geç kalınacağına delalet eder. Rüyada elinden bıçaklanmak, aileden destek alınması gerekeceğine rivayet etmektedir.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Kalbinden Bıçaklanmak

Rüya tabircileri tarafından yapılan yorumlara göre rüyada kalbinden bıçaklanmak, aşk ve huzur manasına gelir. Rüyada kalbinden bıçaklanmak kişinin yakın zamanda hayat arkadaşını bulacağına, evli değilse evleneceğine, huzur ve mutluluk içerisinde bir evlilik hayatı geçireceğine yorumlanmaktadır.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Kolundan Bıçaklanmak

Rüyada kolundan bıçaklanmak, kişinin uzun soluklu ve yorucu bir iş hayatına sahip olacağına, bu nedenle de yorgun düşeceğine delalet eder. Rüya sahibinin işlerini bir kenara bırakıp ailesine zaman ayırması gerekeceğine delalet eder. Rüyada kolundan bıçaklanmak, kimi rüya yorumcusuna göre ise mal ve mülk demektir.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Omzundan Bıçaklanmak

Rüya sahibinin rüyasında omzundan bıçaklandığını görmesi kişinin iş hayatında ihanete uğrayacağına, ortaklıkların bozulacağına, yeni ortaklar edineceğine delalettir. Rüyada omzundan bıçaklanan kişinin stresli günler geçireceğine delalet eder.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Tuvalette Bıçaklanmak

Rüyasında tuvalette bıçaklandığını gören kişinin çevresinde veya hayatında kötü insanların bulunacağına, bu insanların kişiyi en savunmasız anında düşüreceğine delalet eder. Rüyada tuvalette bıçaklanmak, kötü bir olayın yaşanacağının habercisi olarak nitelendirilir.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüya sahibinin rüyasında bir akrabası tarafından bıçaklandığını görmesi pek de hayırlı yorumlanmaz. Kişinin kötü ve kindar akrabalara sahip olacağına delalet eder. Rüyada akraba tarafından bıçaklanmak, rüya sahibinin çok dikkat etmesi gerekeceğine aksi takdirde kendisine zarar gelebileceğine delalet etmektedir.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Aile Tarafından Bıçaklanmak

Rüyada aile tarafından bıçaklanmak, kişinin yakın zaman verdiği bir karar sonucunda bazı insanların üzüleceğine, zarar göreceğine delalet eder. Rüya sahibinin istenmeyen bu durum karşısında çok pişman olacağına, üzüleceğine ve adeta depresyona gireceğine yorumlanır. Rüyada aile tarafından bıçaklanmak, kısaca yapılan hata sonucunda yaşanılacak olan pişmanlık olarak yorumlanır.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada bıçaklandığını görmek, iyi değildir. Rüya sahibinin kendini kötü ve karamsar düşüncelere boğduğuna bu nedenle hep uğursuz şeyleri çağırdığına ve işlerinin hep aksi yönde gideceğine alamet eder. Rüya sahibinin her şeye karşı korku ve şüphe ile yaklaştığına bu nedenle de yaptıklarından zevk almadığına ve işlerinde başarıya ulaşamadığına delalet eder.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Bıçaklanmak

Rüyada bıçaklanmak, rüyayı gören kişinin arkadaş ve dost seçiminde doğru seçimler yapmadığına, bu nedenle de çevresinin kendisi için hayırsız kimselerle ve sahte dostlarla dolu olduğuna ve bu kişilerin kendisi için kötü düşünceler içinde olup, kendisine zarar vermek için planlar yaptığına işaret eder.

İlgili rüyalar

+3 oy
6 yorum 339 okuma
Abdullah0034 2 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde Abdullah0034 Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+7 oy
15 yorum 316 okuma
Sonbahar 13 Temmuz 2020 Tabir kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 106 okuma
Deryaysr 10 Eylül 2021 Rüya kategorisinde Deryaysr Karabasan (69 puan)   yazdı
+1 oy
2 yorum 122 okuma
Selva 19 Şubat 2022 Rüya kategorisinde Selva Karabasan (64 puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 181 okuma
Sinem 27 Ekim 2019 Rüya kategorisinde Sinem Karabasan (739 puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 156 okuma
3 Şubat 2019 Rüya kategorisinde Ömer   yazdı
+7 oy
2 yorum 142 okuma
27 Haziran 2017 Rüya kategorisinde merve   yazdı
+3 oy
1 yorum 103 okuma
Karga 5 Temmuz 2021 Rüya kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 169 okuma
vetre 20 Aralık 2020 Tabir kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 193 okuma
Şahıs 29 Kasım 2020 Tabir kategorisinde Şahıs Rüyazede (2.0k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 159 okuma
Dkk 19 Şubat 2020 Tabir kategorisinde Dkk Rüyakar (2.5k puan)   yazdı
+2 oy
5 yorum 270 okuma
19 Kasım 2021 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

440 Aktif
0 Üye ve 440 misafir
Bugün : 12121
Dün : 23857
Toplam : 48070455
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...