Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
196 okuma
mustafaharputi İstihare kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
İstihare karar vermekte zorlandığımız bir iş için Rabbimizden yardım istemektir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

6 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
İstire yapmak istiyen kişiler genelde evlenecekleri, iş kuracakları, bir mal satın alacakları(araba,ev vb.) zaman eğer karar veremiyorlarsa istihare yaparlar. İstihare sonucuna göre karar verirler.İstihare gerçekte iki aşamadan oluşmaktadır. Birinci aşama namaz,ikinci aşama dua dır. Günümüzde 3 bir aşama da rüya görmek olarak sıralayabiliriz. fakat rüyanın istihare rolü ve önemi yoktur. İster rüya görün, ister görmeyin yapmayı düşündüğünüz için karar verme hususunda istihare yapmış olursunuz. Peki gelelim istihare namazını kıldıktan sonra nasıl yatılır sorusunun cevabına;
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İstihare namazını kıldınız ve duayı da yaptınız. Aslında istihareyi tamamlamış oldunuz. Ama uykunuzda da bazı deliller görmek istiyorsunuz. Bunun için istihareyi gece yapmanız yada uykunuz geleceğine yakın yapmanız yeterli olur. Önce abdest alıp istihare duasını okuyoruz, daha sonra 2 rekat namaz kılıp sessizce yatağımıza çekiliyoruz. Yatarken yüzümüzün kıbleye dönmesi sizi rahatlatacaktır. Sağ tarafınıza yatarak uyumalısınız. Sağ tarafınıza yatmayı normal zamanda da yapabilirsiniz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hafsadan (r.a.) rivayetle: Hz. Peygamber uyumak üzere uzandığında sağ elini yanağının altına koyar, sonra, “Allah’ım, kullarını dirilteceğin kıyamet Gününde beni azabından koru” diye duâ eder ve bunu üç defa tekrarlardı.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bu şekilde kaynaklarda geçen istihareye yatmanın 7 gün boyunca devam edilebileceği şeklinde bilgi vardır.Bu arada aslolan sizin konu hakkında karar vermenizdir. İstihare yattıktan sonra karar vermekte zorlandığınız iş, araba,ev, evlilik  gibi zamanlarda; artık kalbiniz karar vermiş ise istihareden sonuç alınmış diyebiliriz. Ama illada istihareye yattıktan sonra karar vereceksiniz diye bir husus yoktur. Duaları ancak Allah kabul eder ve Dualar ancak ona yapılır. Muhammed Süresi 7 Ayette şöyle buyurulmaktadır. “Ey imanda sebat edenler! Siz Allah’ın (davasına) yardım ederseniz, O da size yardım eder ve ayaklarınızı sabit tutar.” Dularımızın kabul görmesi ve kararlarımızın isabetli olması yaşantımıza ve dosdoğru yolda yürümemize bağlıdır. Bunu da unutmamak gerekir.İstihare hakkında geniş bilgi ve detaylı anlatımları sitemizde bulabilir, Sormak istediğinizi soruları yorum bölümünden yazabilirsiniz.
+5 oy
Serap bozkurt Rüyazede (1.4k puan)  
hiç kimseyle konuşmadan hiçbirşeyle ugrasmadan sağ tarafa dönüp direk uykuya geçilir rüyada acık renkler goruyorsan ıyı koyu renkler goruyorsan hayırsızdır senın ıcın
+3 oy
Asldgn Rüyazede (1.3k puan)  
Merhabalar.  Ben istihare namazını kıldım konuştuğum kişiyi niyet ederek ilerde ne olacak ikimizle ilgili diye merak ettim. Elimde toprak tutuyordum rüyamda bu neye yorumlanır acaba iyi bişey mi? Şimdiden teşekkür ederim
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rüyanıza soru sordum cevaplayın

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

442 Aktif
0 Üye ve 442 misafir
Bugün : 17929
Dün : 23857
Toplam : 48076249
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...