Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
341 okuma
mustafaharputi Durugörü kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Erkek aldatır ama kadın aldatmaz' önyargısı çok uzun zaman önce yıkıldı. Farklılık, aldatmayı tercih ettiren nedenlerde. Günümüzde kadın, erkeği 3 nedenden ötürü aldatıyor.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

21 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
İlk neden erkeğin anlayışsızlığı ve “Nasıl olsa evlendik, artık benim karımsın” yani “Benim malımsın” zihniyeti. Evlenmeden önceki nazik davranışların bir çırpıda unutulması. Garip ama özel günlerin unutulması da evlilikte aldatmayı getirebiliyor. Kadını sevdiğini hissettiren davranışların unutulması ya da yapılmaması da önemli nedenler arasında.

Öz bakım ve temizlik kurallarına uyulmaması yani saatlerce televizyon karşısında göbeğini kaşıya kaşıya yatan bir erkek kadına inanılmaz itici geliyor. Bu davranışı yapan bir erkekle aynı yatağı paylaşmak bir yana, cinsel anlamda mutlu olmak hiç mümkün görünmüyor.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Normal giden evlilikte, kadında aldatma eğilimi olmaz. Genelde gördüğümüz intikam alma duygusudur. Eşi aldatıyorsa ve kadının dominant bir karakteri varsa aldatır, aldattıktan sonra da pişmanlık duyar. Eğer eşini sevmiyorsa aldatma olayı genelde günübirlik olmaz. Evleneceği, yaşamını birleştirebileceği bir insanı bulur. Daha sonra bu kişiyi garanti ettikten sonra eşini bırakır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Daha fazla ilgi isterler

Çoğu zaman kadınlar, birlikte oldukları insandan yeterince ilgi göremediği zaman aldatırlar. İlgi, her kadının istediği bir şeydir ve eğer partnerinde bunu bulamazsa, o ilişkiden pek hayır beklenmez. Erkekler ise genelde ilişkide ilgi beklemeyen taraftır. Bu nedenle ilgi görmediği için aldatan erkek biraz zor bulunur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sıkılmışlardır

Cinsel hayatında durgunluk olan bir kadın, bu durumdan sıkılıp yani arayışlara girerek aldatma yolunu seçebilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eski sevgililerine geri dönmek için

Bu erkeklerin de sıklıkla kullandığı kötü bir yöntemdir. İlişkiyi bitirmenin en iyi yöntemi olarak görebilirler. Peki sevmediğin biriyle neden birlikte oluyorsunuz ki?
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hormonal nedenlerden dolayı masum aldatmalar. Yani cinsel tatmin için olan aldatmalar. Kadın da erkek gibi farklı cinsel paylaşımlar yaşamak ister.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
iyi giden bir evliliği olduğu halde eşinin kendisini aldattığını hissettiyse intikam almak için aldatır. Bu durum psikolojik ve depresyon gibi sorunları beraberinde getiren hadiseler yaratır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Fiziksel çekicilik

Aldatmanın en büyük faktörü başka kişilerin fiziksel görünümüne kapılmaktır. Bu evrensel bir neden. Ancak unutmayın güzellik geçicidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Partnerine aşık değilse

İlişkide aşk bitmişse, hala alevlendirmek için bir arada bulunuyorsanız, bu durumdan çıkacak tek sonuç aldatma olacaktır. Birini artık sevmediğinizi düşünüyorsanız, onunla birlikte olmanın ne anlamı var?
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cinsel zevklerin farklı olması

İlişkide bir taraf cinsel tabularını yıkamıyorsa, diğer taraf mutlu olmak için aldatma yoluna gidecektir. Sınırlar önemlidir ve ne için olursa olursa kendinizi değiştirmemeniz gerekir. Sizden farklı biri olmanızı isteyenler varsa, bu ilişki baştan fiyasko demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Çocukları için eşiyle birlikte olanlar

Aile kurduğunuz kişiyle arası iyi değil, ancak sadece çocukları için o kişiyle aynı yastığa baş koyan insanlar, ilişkide sorun düzelmedikçe aldatma yolunu seçecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
eğer kötü giden bir evliliği varsa kadının, başka bir erkek bulmak amacıyla aldatır. Bu tarz aldatmalarda kadın durduk yerde kendini maceraya atmaz. Eşinden memnun değildir, onu maddi manevi yetersiz buluyordur. Bu sebeple başka bir erkeği garantilemek ister. Nasılsa eşiyle arasında problem yoktur ya da boşanmadan yeni bir olay yaşayacağım diyerek bunun altyapısını hazırlar. Dolayısıyla aldatır ve eski eşiyle boşanır. Yenisiyle evlenir ya da beraber yaşar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kadın severse, aşık olursa, yapısı gereği iki eşliliği kabul etmez, birine bağlı olmak ister. Garanti altına almak istemesi, ait olma duygusuyla hareket ettiği içindir. Eğer eşiyle arası bozuksa, evlilik kağıt üzerinde sürüyorsa bir garantör arar. Gerek duygusal, gerek ekonomik nedenler. Dolayısıyla o garantiyi bulduktan sonra birincisinden boşanır. Bu aldatma mıdır değil midir bu tartışma konusudur. Bitmiş bir evliliğin sürecini hızlandırmak için destek arayışıdır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yalnız kalmak istemezler

Bazı insanlar, eşleri şehir dışındayken aldatmaya eğilim gösterebilirler. Yalnız olma korkusundan veya yalnız olmaya alışık olmamalarından kaynaklanabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bağlanma korkusu

Tıpkı erkekler gibi kadınlar da bağlılıktan korkabilirler. Bu nedenle, mevcut ilişkilerini sabote edebilirler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ayrılamamak

Bir kadın ayrılmaktan korktuğunda, ancak bir ilişkinin korunmasını ve sevgisini isterse, aldatmaya yönelebilir. Yani daha kötü sonuçlara neden olabilecek ayrılık fikri yerine, eşlerine hissettirmeden aldatma eğilimi gösterebilirler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Erkekler daha maceracıdır, kadınlar daha garanticidir. Kadın hiçbir zaman evde oturan, pısırık bir adam istemez. Yapılan araştırmalar, böyle durumlarda yani erkek pısırıksa, maddi manevi her tür daha az bir getirisi varsa, eğer çocuk da varsa, kadın her durumda birine ait olmak ister. Evdekine de ait olmayı istemediği için kadın kendini garanti altına almadan aldatmaz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eşin kaba davranışları, saygısızlığı ve evlilikte araya giren yıllar aldatmaya zemin hazırlayan şeyler. Zamanla çocukların da büyümesi ve kendi hayatlarını kurmaya başlamasıyla beraber baş gösteren “Eyvah! Yaşlanıyor muyum?” paniği. Yaşlanmadığını ve hala güzel olduğunu ya da hala ilgi gördüğünü önce kendisine ispat etme ihtiyacı. 1-2 buluşmadan, hafif bir flörtten ne zarar gelebilir ki? Bu soru ile başlayan arkadaşlık, romantik bir ilişkiye dönüştüğünde iş işten geçiyor artık.

Bu tip aldatmalar, genellikle uzun yıllardan sonra artık heyecanı kalmamış evliliklerde görülse de aldatma her yaş için geçerli bir eylemdir.

Henüz çok eskimemiş evliliklerde de aldatma yaşanıyor. Tuhaf ama gerekçeler neredeyse heyecanı bitmiş evliliklerdekiyle aynı.”Kaba davranıyor, onu sevmediğimi fark ettim. Onunla evlenmekle hata etmişim. Evlilik bana göre değil. Gerçek aşkımı buldum” vs. Gerekçeler hep bildik gerekçeler ama acaba gerçekten de sebepler bunlar mı? Yine araştırmaların ortaya koyduğu sonuçlara göre gerekçeler bunlar değil.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Mutlu olmak isteniyorsa beraberliklerde el değmemiş bazı alanlar bırakılmalı. Zamanla o alanları başkalarının doldurması istenmiyorsa da nefes alacak alanları olmalı kadının ve erkeğin.
Tamamen birbirlerinin olduklarında kendileri olamadıkları için ezildikleri, daraldıkları için başkaları için yaşamaya başladıkları ve bu işten de ciddi olarak sıkıldıkları için bu cendereden kaçmanın yolu başka pencereler açmak oluyor hayata. Beğenelim ya da nefret edelim ama olaya böyle bakmak durumundayız.
Sonuç olarak aldatma konusunda cinsiyet ayrımı yapmaya hiç gerek yok. Kadın niye aldatırsa erkek de o nedenle aldatır ya da erkek neden aldatmazsa kadın da o nedenle aldatmaz.
+3 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Aslında bir de şunu sormak lazım. Kadınlar rüyalarda daha mı çok aldatır, erkekler mi daha çok aldatır. Siteye yazılan rüyalardan bunun istatistiğini çıkarmak lazım. Nedir bu konudaki fikirleriniz sayın üyeler.
0 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Ben erkeklere daha çok denk geldim ama yüzde 40 gibi de kadınlarda var . (Bazı rüyalar da zaten yazan erkek aldatan kadın yada tamtersi anlaşılmıyor bile )

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

574 Aktif
0 Üye ve 574 misafir
Bugün : 5558
Dün : 21898
Toplam : 48085738
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...