Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
170 okuma
mustafaharputi Durugörü kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
bayanların güzel söz duymaktan hoşlandığımız kadar erkeklerin de duymaktan hoşlandığı güzel söz ve cümleler vardır. Takdir edilmek, güzel söz duymak her insanın hoşuna gider. Fiziksel özelliklerinin, bilgi ve becerilerinin takdir edilmesi kendine olan özgüvenin artmasında etkendir. Daha güzel duygular yaşamasına kendisini yanımızda daha güvende hissetmesine, duygu ve düşüncelerini bizimle paylaşmasına, samimiyetimizi görmesine neden olur. Ne de olsa tatlı dil yılanı deliğinden, romantiği kozasından çıkarır. Bu sözlerin neler olduğunu veya olabileceğini hiç düşünmüş müydünüz?

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

10 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
1- “Vay, vaay bu kadar becerikli olduğunu bilmiyordum” Erkekler, özellikle yeni sevgililer birbirlerinin peşinden ayrılamazlar. Devamlı yanında olmak, sevdiği kadını işini yaparken izlemek hoşlarına gider. Böyle bir durumda size yardımcı olmak için kolları sıvadıysa, mutfakta salata veya çorba yaparken size yardım ediyorsa ilgi ve güzel sözleri hak etmiştir. Arabayı geri geri park etmeye çalışırken, su damacanasını kaldırırken, iyi bir manevra yaptığında, sizi güldürecek iyi bir espri yaptığında sizde içinizden geçen güzel sözlerinizle sevdiğinizi ödüllendirin. Göreceksiniz işe yarayacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
2- “Bana kendimi (Güzel, özel, harika, mutlu, güvende, azgın…vs) hissetiriyorsun” Böyle cümleler bir erkeğe söyleyebileceğiniz en etkili cümlelerdendir. Aynı şekilde o da size bu duyguları hissettirebildiği için kendisini daha özel hissedecektir. Herhangi bir konuda size iyi hissettirdiğini düşünen erkeğinizin kendine olan özgüveni artacak, sizin günlük hayatınızda sarf ettiğiniz efor ve çabayı takdirle karşılayacaktır. Sizinle arasındaki bağın da daha çok güçleneceğinden şüphe duymayın.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
3- “En çok da omuzlarına (Göğsüne, gözlerine, gülüşüne, çapkın bakışlarına, sırtına, popona) bayılıyorum.” Bir erkeğe çok yakışıklı olduğunu söylemek çoğu zaman etkilidir. Fiziksel özelliklerini ön plana çıkararak şuh ve kadınsı cümleler kullanmak “onu adeta baştan çıkarmanızı” sağlar. Böylece egosunu güzel ve yavaş bir şekilde okşamış olursunuz. Kulağına nefesinizi hissettirecek kadar yakın durmak ve fısıltılarla konuşmak da çok etkili bir davranıştır. İltifatta  bulunduğunuz yere o esnada ufak dokunuşlarda bulunmanız, etkisini tahmin edebileceğinizden daha da fazla gösterecektir. Denemesi bedava!
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
4- “Seninle zaman geçirmekten çok hoşlanıyor ve mutlu oluyorum.” Erkeğe söyleyebileceğiniz en güzel sözlerden birisi de budur. Yanınızda ekonomik durumundan, sosyal statüsünden, daha önemli ve “özel” hissetmesini sağlayabilecek size hayran kalmasını sağlayacak en iyi iltifatlardandır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
5- “Bu kıyafet içinde muhteşem görünüyorsun” Aslına bakarsanız bu sözleri erkeklerden duymaya can atarız. Fakat onlar da severek giydikleri bir kıyafetin kendilerine son derece yakışmış olduğunu duymak ve onaylanmak isterler. Kendini “stil sahibi” biri olarak gören bir erkek çok daha kibar davranan ve yanındaki kadını ön planda tutan bir centilmene dönüşüverir birden…
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
6- “Sayende çok güzel vakit geçirdim” Birlikte zaman geçirdiğiniz her erkek bu cümleyi duymaktan mutlu olur. Birlikte geçen günün sonunda bu cümleyi söyleyen bir kadın, bir sonraki buluşmanızda çok daha özenli, bakımlı, hoş, eğlenceli ve kibar bir erkekle buluşmaya hazır olabilir. Aynı zamanda size bir hediye aldıysa “ Çok hoş bir hediye”, hediyeyi açtığınızda sergileyeceğiniz tavır ve iltifatlarınız da erkeğinizin yücelmesine, şımarmasına sebep olacaktır. Akşam yemeğinde iyi seçilen bir şarap seçiminde de iltifatlarınızı dile getirmelisiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
7- “İşinde ne kadar başarılısın!” Bir erkeğin fiziksel gücü dışında “beyin gücü” ile de söyleyeceğiniz özlü ve güzel sözler kendisini farklı ve özel hissetmesini sağlayabilir. “Bu kadar zor işin üstesinden nasıl geliyorsun?” “ İşine ne kadar bağlısın! Umarım iş yerinde değerini benim bildiğim kadar biliyorlardır!” “Kıvrak bir zekaya sahipsin” gibi cümleler onu adeta kamçılayacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
8- “Harika bir ailen ve çok iyi arkadaşların var” Bir erkek için, yanındaki kadının ailesi ve arkadaşlarıyla iyi geçinmesi son derece önemlidir, aynı zamanda kadınların tahmin ettiğinden daha da fazla hassasiyet taşır. Erkekler kendisiyle ilgili olduğunuz kadar ailesi ile ilgilenilmesi ve sevilmesini isterler. Bu konuda kafası rahat olursa sizin de birçok konuda kafanızın rahat olmasını sağlayacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
9- “Sen olmasaydın ne yapardım!” Erkekler ihtiyaç duyulduğunu hissetmek ister. Bu, bir reçel kavanozunu açmaktan tutun da kredi kartı borçlarınızın ödemesine yardımcı olmaya kadar uzar. Yanınızdaki adamın özellikle “maço” tavırlarından ve korumacılığından hoşlanıyorsanız arada sırada bu cümleyi söyleyebilir, onun gönlünü fethedebilirsiniz. Bu unuttuğu maçoluğunu ve yanındaki kadını koruma güdüsünü ona geri kazandıracaktır…
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
10- “Ortak noktalarımız çok fazla” Şimdi uyumlu yanlarınızda sıra. Herhangi bir konuda konuşacak şeylerinizin olması, sessiz geçen soğuk anları doldurmak için birebirdir. Sevdiğinize, ilgi duyduğunuz bir yerden konu açın. Çok beğendiğiniz bir film ya da kitaptan, son tattığınız şaraba kadar her şey serbest. Belki ilk seferde ortak noktaları tutturamayacaksınız ama bu konuşma, karşılıklı bir paylaşım için yol açacaktır. Fazla kendinizi anlatıp böbürlenmeden sözü karşı tarafa verin. Bırakın o da kendisini anlatsın. Ortak noktalar yavaş yavaş çıkacaktır zaten. Tutun o noktalardan ve muhabbeti evirip çevirip beraber sevdiğiniz şeyleri yapmaya getirin. Zaten çekingenliğini çoktan geride bırakmış sevgili adayı beraber vakit geçirmeyi teklif edecektir. Eğer hâlâ çekingense sizin ortak bir plan yapmanızda sakınca yok. İlk adımı attığınız için kendinizi ucuz biri olarak görmeyin. Şayet ilk buluşma teklifinin erkeklerden gelmesini isterseniz daha çok  beklersiniz. Artık bu çağda ipler kadınların elinde!

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

421 Aktif
1 Üye ve 420 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 12581
Dün : 23857
Toplam : 48070915
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...