Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
142 okuma
mustafaharputi Durugörü kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Erkekler belli bir yaştan sonra mutlu olmak ve çocuk sahibi olmak için er ya da geç bir yuva kurmak ister. Ama mutlu olacağı kadını seçerken bazı tiplerin onlara uygun olmadığını fark ederler. Peki, ama evlenilmeyecek kadın tipi hangisidir? İşte bütün bu soruların cevabını aşağıda bulabilirsiniz.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

6 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Seven ve Sadık Olan Kadın Her Erkeğin Baş Tacıdır

Her erkeğin evlenmek istediği kadın tiplerinden biridir. Evleneceği erkek tarafından sevilmek isteyen erkek kadının kendisine bağlı ve sadık kalmasını ister. Sevildiğini ve beğenildiği fark eden erkeği oldukça fazla mutlu edecek ve evlilikleri bir ömür boyu mutlu kalacaktır. Erkekler kadınlardan fazla ilgiye ve sevgiye ihtiyaç duyacaklarından onlara bunu gösterebilmekte kadına düşmektedir. Seven kadın erkeğin baş tacıdır ve ona olması gerekenden daha fazla değer vermek için elinden gelenin fazlasını yapmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Erkekler Bakımsız Kadınlarla Evlenmeyi Tercih Etmez

Erkek için eşinin bakımlı ve güzel olması önemlidir. Özellikle kadın sadece eşi için süsleniyorsa bu erkeği daha fazla memnun edecektir. Bakımsız kadın daima iticidir ve zamanla ilişkinin yıpranmasının altında yatan en temel özelliklerden biridir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yemek Yapmayı Bilmeyen Kadın Evlenilemeyecek Kadın Tipi

Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçmektedir. Güzel yemek yapan ve bu yemeği masada süslü bir şekilde sunmayı başaran kadın daima erkek tarafından tercih edilmektedir. Yemek yapmayı hiç bilmeyen ya da kötü yemek yapan kadınla evlenmeyi hiçbir erkek istemez. Erkeği daha fazla cezbetmek için mutlaka ona her akşam güzel yemek yaparak farklı sunumlar gerçekleştirin. Ayrıca bunun yanında Pazar kahvaltılarına da ayrı bir önem göstermeniz eşinizin her zaman hoşuna gidecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Çok Gereksiz ve Boş Konuşan Kadınlar Erkekler Tarafından Asla Tercih Edilmez

Gereksiz konuşan kadınlar erkeklerin sürekli olarak kafalarını ütülediği için bu tiple evlenmeyi kimse isteme. Çünkü erkekler eve geldiğinde eşinden bir güzel yüz, samimiyet ve hoşgörü beklerler. Bu yapmayan kadınlar erkeklerin zihninde daima eksi durumdadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İlgisiz Olan Kadınlar Evlilikte Tercih Dışıdır

Kadınlar gibi erkekler de karşıdaki kişilerden sürekli olarak ilgi görmek isterler. Kadın olarak bunu mutlaka erkeğe hissettirmeniz onun ilgisini daha fazla çekecektir. Erkeğin hoşuna gidecek olan bir hediye ya da ara sıra yapılan sürprizler onu da mutlu etmeyi başaracaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Evlilikte Mutlu Olmak Erkeğin de Hakkıdır

Evlilikte mutlu olmak her ne kadar kadının hakkı olsa da erkeğinde hakkıdır. Mutlu bir evlilik sürdürmek için çiftlerin karşılıklı olarak uyum sağlamaları ve dinlemelerinin faydaları oldukça fazladır. İlerleyen süreçlerde aileye yeni katılan çocukta evliliğe mutluluk katacaktır. Fakat cildi bozulmasın ya da fazla kilo almaktan korkan bayanların birçoğu çocuk yapma taraftarı değildir. Erkek için çocuk sahibi olmak istemeyen kadınlar ne yazık ki evlilikte tercih edilmeyen türlerin başında yer almaktadır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

427 Aktif
0 Üye ve 427 misafir
Bugün : 21721
Dün : 23857
Toplam : 48080026
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...