Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
444 okuma
mustafaharputi Durugörü kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Erotizm mesajları içeren ya da cinsel içerikli rüyalar her zaman birer soru işareti olmuştur. Bazı rüyaların sonucunda orgazm olarak uyanmak bile mümkün. Peki ama bu rüyaların anlamları ne? İşte sıkça görülen erotik içerikli rüyalar ve anlamları

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

9 Yorum

+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Utandırıcı Bir Seks Deneyimi Görmek

Rüyada okul günlerinize geri döndünüz. Ödevinizi evde unutmuşsunuz. Çıplaksınız ve herkes size gülüyor.

Uyandığınızda genelde saçma içerikli olarak nitelendireceğiniz bu rüyalar Richmond’a göre hayal gücünüzün sadece bir yanılsaması. Genelde hayal gücümüz bu şekilde senaryolar olarak rüyalarımızda vuku bulabilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Patronunuzla Sevişmek

Cinsel içerikli rüyalarda genelde sınırlarımız olmaz. Patronla veya iş arkadaşınızla seviştiğinizi görmek gibi. Psikoloji uzmanı ve seks terapisti Holly Richmond “Gerçek hayatta daha çok kontrol altına almanız gereken ikili ilişkiler genelde rüyanızda cinsel içerikli olarak vuku bulur. Merak etmeyin bu durum onlara bir şeyler hissettiğinizin bir kanıtı değil.” Diyor.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nefret Ettiğiniz Biriyle Seks Yaptığınızı Görmek

Richmond burada da konunun iletişimden kaynaklandığını söylüyor. Yakın zamanda gerçekleşen veya gerçekleşecek olan bir güç savaşına işaret edebilir.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
İste bu fena
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Ünlüyle Seks Yapmak

Ünlülerle seks rüyaları aslında oldukça sık görülen bir durum. Peki ama ne anlama geliyorlar? Maalesef cevap oldukça basit: Bu o ünlüye ilgi duyduğunuzu gösteriyor. Ayrıca cinsel cesaretiniz üzerine biraz daha çalışmanız gerektiği anlamını da içeriyor.

Aslında Richmond burada bir ek parantez açıyor. "Orta okuldaki punk idolünüzle seks yaptığınızı görmeniz aslında o döneme ve o dönemdeki size özlem duyduğunuzu gösterebilir."
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgiliyle Seks Yapmak

Uyandıktan sonra en karmaşık duyguların yaşandığı rüya olduğu bir gerçek.  "Ortada üzerine çalışılması gereken bazı ilişkisel dinamikler olduğunu gösterir. Bu eski sevgilinizle genelde seks yoluyla ne iletişim kurmaya çalışıyordunuz? Yeni bir bakış açısı mı istiyorsunuz? Gücünüzü geri almak mı istiyorsunuz? Genellikle bitmemiş bir işiniz olduğunu gösterir ve bu sorun genelde cinsellikle ilgili değildir.” diyor Richmond.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İlgi Duymadığınız Bir Cinsiyetle Seks

Richmond ne sık görülen rüya çeşitlerinin kendilerini heteroseksüel olarak tanımlayan hastaların genelde lezbiyen ya da gay ilişki içeren rüyalar gördüğünü söylüyor. “Eğer hetero bir kadın olarak başka bir kadınla seks yaptığınızı görüyorsanız; bu durum gerçek hayatta ekstra duygusal ilgiye ihtiyacınız olduğunu gösterebilir.Hayatınızdaki yüksek tempoyu da aynı zamanda düşürmeniz gerek.” diyor Richmond.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Daha Önce Bulunmadığınız Yerlerde Seks

Umumi tuvalette seks ya da bir seks partisi... Normalde deneyimlemeyeceğiniz ortamlarda seks yaptığınızı görmek genelde bilinçaltınızda bastırdığınız seks fantezilerinizi ortaya koyuyor olabilir. Rüyalarınıza kulak verin...
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgilinizi Aldattığınızı Görmek

Eğer rüyanızda partnerinizi aldatıyorsanız bu endişeli bir ruh halinde olduğunuzu gösterir. Tamamen rahat değilsiniz. Richmond “Bu genelde anksiyetenin yarattığı bir rüyadır. Sonrasında endişelerinizle yüzleşmenizi öneririm” diyor.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Platonik Arkadaşınızla Seks Yapmak

Michael Friedman, bunun en normal rüyalardan biri olduğunu söylüyor. "Bu çok normal ve sadece insan doğası. Bu çok yanlış bir şey yaptığınız ya da bilinçli bir şekildesadakatsiz olmak anlamına gelmez; Sadece insan olmanın bir parçası” diyen Friedman ekliyor  "Bilinçaltında bazı düşünceler olabilir, bunun üzerine düşünmeniz gerekebilir.”

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

582 Aktif
1 Üye ve 581 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 4699
Dün : 21898
Toplam : 48084883
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...