Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
849 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
arabada oturmanız arabanın sahibi yada kullanan kişinin desteğini almak kanatlarının altnda kendini görmek onunla beraber hareket etme isteğini yada hayatın kontrolünü başkasına bırakmayı başkalarına uymayı işaret eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

21 Yorum

+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada arabada olmak, varılacak hedefe emin adımlarla gitmek demektir ve kişi kendisine ne amaç edinirse edinsin, başarıya ulaşacağına, gayretlerinin ödüllendirileceğine, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine yorumlanır. Çok çalışmanın sonucunda gelen refaha ve maddi zorlukları aşmaya, zenginleşmeye, güçlü biri olmaya tabir edilir. Arabada yalnız başına olduğunu gören kişiler yuva kurarlar ve sorumlulukları artar. Kişinin hayatına egemen olduğunu, himayesindeki kimselerin her türlü ihtiyaçlarını da en güzel şekilde karşıladığını delalet eder. Kalabalık şekilde arabada olduğunu görmek, girilecek bir kalabalıkta iltifat almak, eşiyle arabada olmak da şehir dışına çıkılacağına ve kısa bir tatil yapılacağına alamettir. Kişiyi bekleyen yeniliklerin, hayırlı yolculukların tabiri olan rüya, hayallerin yavaş yavaş gerçek olmasına, kişinin mutluluğunu yeni gelişmelerle perçinleyeceğine işarettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada arabada oturmak, durgunluk anlamına gelir ve bu dönemde işlerde bir hareket olmamasından dolayı gelirdeki artışın azalacağına ve kişinin eldeki maddi geliri doğru şekilde idare ettirmesi gerektiğine de işaret eder. Rüya sahibinin uzun süredir kafasında kurduğu ve hayal ettiği başlangıçlara artık hazır olduğunu ve geriye kalan tek şeyin doğru zamanda, doğru hamle olduğuna inandığını, gelecek günlerin kişi için isteklerine ulaşmasıyla mutlu gelişmeler içinde geçeceğine alamettir. Beklemek gerektiğine de vurgu yapan rüya, özellikle bekar olup evlilik hayalleri kuran veya yeni biriyle tanışarak flört etmeye başlayan kişilerin acele etmemeleri gerektiğine ve hayatlarına aldıkları kişi hakkında etraflıca bilgi edinmelerinin gelecekleri için hayati önemde olduğunu da bildirir. Aceleyle verilen kararlardan zarar görmek anlamına da gelir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arkadaşıyla Arabada Oturmak

İlişkilerde karşılıklı anlayışın hakim olacağı bu dönemin kişi için hoş görüye daha çok ihtiyaç duyduğunu ve kendisinin de başkalarına aynı şekilde hoş görülü yaklaşımlarda bulunması gerektiğine işaret eder. Yakın arkadaşlarla düşünülen bir projeye, kişiye yeniden heyecan verecek ve umut sağlayacak gelişmelere, hayallerin paylaşılmasına ve gamdan, kederden biraz daha uzaklaşarak hayatın iyi yanlarını keşfederek sil baştan yaşamaya da alamet eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada araba içinde oturmak bazı sorunları çözmek için acele etmemeye, hayatın yolunda gitmesine ve sevinmeye, sabırlı bir insan olmaya tabir edilir. Rüyada araba içinde oturmak bazen ise beklemeye, gönül ilişkilerine, sevdiğiniz kişiden olumsuz yanıt almaya ve pes etmeye tabir edilir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Bir Arabada Oturmak

Geçmişte yarım kalan bir aşkın peşinden koşulduğuna alamet olan rüya, kişinin hala eski sevdiğini unutamaması yüzünden bugün üzgün olduğuna, başkasıyla beraber olmak konusunda isteksizlik gösterdiğine alamet eder. Evli kimseler için eski aşkların ortalığa dökülmesi veya kişinin eski sevgilileriyle görüşmesi yüzünden sıkıntı yaşamasına da tabir edilir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arabada Oturmanın Psikolojik Yorumu

Sabit fikirli olmanın ve at gözlüğü ile bakmanın sembolü olan rüya, kişinin davranışlarında son derece takıntılı olması yüzünden negatif bir görüntüye neden olduğunu, çevresindeki insanların kendisinden uzaklaşmak istediklerini bildirir. Kendisini geliştiremeyen ve yeniliklere kısa sürede adapte olamayan insanları işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada arabada oturmak, ani kayıplara veya abartılı satın almalara maruz kalmanızı sembolize eder. Rüyada arabada oturmak, kendinizi bir problem çözme aracınızla ilgili bir eleştiri saldırısına karşı savunmaya hazırlamak için bir uyarıdır. Rüyada arabada oturmak, kötü şeyler yapmayı planlayan ya da bir şeyler yapma şeklinizle çelişen bir kişiyle yüzleşmekten kaçınmanız anlamına gelir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada arabada oturmak, planlarınızda büyük bir aksama anlamına gelir ve geleceğiniz için çok önemli olan planlar. Hayatınızda yaşanabilecek olası sorunları ya da sorunları gösterir. Maddi zenginlik edinme veya aileniz için daha fazla şey sunma ile ilgili mutluluğu ve sevinci simgeliyor.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada arabada oturmak ve gitmek, önemli bir sıkıntı yaşanacak ya da zorluklardan kaynaklanır. Rüyada arabada oturmak ve gitmek, hayatınızda yaşanacak beklenmedik bir şey anlatıyor. Bu sizi şaşırtabilir ve yüzleşmek için hazırlıksız olabilirsiniz. Bu durumdan istenmeyen bir şey gelebilir ve şu anda yaşadığınız barışa zarar verebilir. Rüyada kırmızı arabada oturmak ve gitmek, bir zamanlar alışık olduğunuz iyi bir şöhreti geri getirmek ve onunla birlikte gelen saygı ve iyiliği almak anlamına gelir. Rüyada arabada önde oturmak ve gitmek, dünyanın size sunduğu şeyden daha fazlasını kabul ettiğiniz anlamına gelir. Hızınızı yavaşlatmanız veya şimdiye kadar elde ettiğiniz her şeyi kaybetme riskiniz var.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yabancı arabada önde oturmak, şu anda karşılaştığınız karmaşık bir problemi veya gerçekleşmek üzere olan bir sorunu başarıyla çözmenizi ifade eder. Rüyada yabancı arabada önde oturmak, zararlı düşüncelere sahip olduğunuzu ya da kendinizin zarar verebileceğini düşünmeye başladığınız anlamına gelir. Rüyada yabancı arabada önde oturmak, sizin için olumlu duygulara neden olan istisnai bir kişiyle aniden romantizme karışacağınızın bir göstergesidir. Rüyada yabancı arabada önde oturmak, ancak çevrenizdeki insanlar için rahatsız edici ve garip durumlar yaratacaktır. Rüyada yabancı arabada önde oturmak, yüksek düzeyde aktivite ve işinizin veya girişiminizin kazançlı bir kâr demektir.  Rüyada yabancı arabada önde oturmak, çok yakın gelecekte, kötü haberlerin kapılarını çalmaya geleceği anlamına gelir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Bir Arabada Oturmak

Rüyada eski bir arabada oturduğunu görmek rüyayı gören kişinin geçmişteki özel hayatı ile ilgili olarak aklına takılan bazı şeyleri ifade eder. Eski sevgiliyi unutamama ya da eski eşi unutamama gibi yorumlanabiliyor. Kişi evli ise geçmişteki sevgilileri sebebi ile sıkıntılı bir dönem yaşayabileceğine yorumlanır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeni Bir Arabada Oturmak

Rüyada yeni bir arabada oturmak ya da yeni bir arabaya binmek yeni başlangıçlar anlamına geliyor. İş ya da özel hayatınızda olabilecek olan bu yeni başlangıçlar ise araba açık renk ise arzu ettiğiniz gibi gerekleşeceğine, arabanın rengi koyu ise arzu ettiğiniz gibi gerçekleşmesi için zamana ihtiyaç olduğuna delalettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arkadaş ile Arabada Oturmak

Rüyada arkadaş ile arabada oturmak ise rüyayı gören kişinin yakın zamanda gelişen olaylar sonucunda hayatında hareketlilik yaşanacağına ve bu hareketlilikte değer verdiği kişi ya da kişiler ile beraber bir uğraş içine gireceğine yorumlanır. Kişi bu uğraşlar sonucunda hayatın anlamını keşfederek yaşamdan da zevk almaya başlayacak şeklinde yorumlanır.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arabadan İnmek

Rüya sahibinin çok acele ve düşünmeden verdiği bir kararın kendisi için hiç de hayırlı olmayacağına ve fevri davranışları yüzünden iş konusunda beklenmedik aksilikler yaşayacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına tabir edilir. Gerçekçi, ulaşılabilir hedefler koyulmadığı için amaca ulaşamayacak olmanın altını çizen rüya, insanların dolduruşuna gelerek hareket etmemenin kişinin yararına olacağını da bildirir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasının Arabasında Olmak

Kişinin bir isteğinin tanıdık biri tarafından gerçekleştirileceğine, başkası vasıtasıyla iş bulmaya ve yardım almaya yorumlanır. Şanslı bir dönemi işaret eden rüya, aile üyelerinin de maddi katkıda bulunmasıyla kişinin üzerindeki yükün az da olsa hafifleyeceğini, maddi durumlarını düzeltecekleri için keyiflerinin de yerine geleceğini delalet eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arabada Olmanın Psikolojik Yorumu

Sabretmek konusunda zayıf olan ve her işi bir an önce olsun isteyen kimselerin genellikle bu tutumlarından dolayı hayatlarını karmaşaya çevirdiklerini işaret eder. Sağlıklı kararlar almak isterken, aşırı hayalci davranmanın kişiyi sürekli hayal kırıklığına uğrattığını, ayaklarının yere basmamasından dolayı ikili ilişkilerinde de eleştiriler aldığını bildirir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada arabada gitmek, hayırlı bir işe vesile olmak anlamına geldiği gibi, kız istemeye gidileceğine veya kişinin kendi hanesine kız istemeye gelineceğine de alamet eder. Arabada gitmek makam sahibi olmakla da eşdeğerdir ve kişinin saygı göreceği bir konumda olacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine de yorulur. Araba ile uzun yola çıkan kişinin her ne muradı varsa kısa bir vakitte gerçekleşir ve kişinin büyük mutluluk yaşamasına sebep olur. Ruhsal olarak daha iyi bir hale girileceğine, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine alamettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arabadan İnmek

Bir şansın sonuna gelindiğini veya kişinin uzunca bir süre boyunca kullandığı bir fırsatın artık bittiğini haber verir. Rüya sahibi bundan sonra tamamen kendi çabalarıyla bir yere gelmek zorundadır. Şikayet etmeden çalışmak gerektiğine ve eldeki birikimleri doğru şekilde değerlendirerek uzun bir zaman boyunca rahat bir şekilde yaşamanın yollarını bulmak şeklinde de tabir edilir. Akıllı davranıldığı takdirde kişinin şu anki durumunun kendisini çok uzun yıllar rahatlıkla idare edeceğini ve asla sıkıntı çekmeyeceğini işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Kullanmak

Aklı başında, lider özellikli olan rüya sahibinin her konuda kendisinden emin olması gerektiğine ve bu sayede düşmanlarını da kendisinden uzak tutacağına, özgüveni, temiz kalbi ve bilinçli hareket etmesi sonucu her işi kolayca halledeceğini alamet eder. Araba kullanmak, güzel bir plan çizen rüya sahibinin geleceğine başka bir perspektiften baktığına, işleri yoluna koymak için iş başı yaptığına da işarettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arabada Gitmenin Psikolojik Yorumu

Arabada gitmek kişinin macera dolu bir hayata duyduğu özleme ve bu tip insanlara duyduğu hayranlığa alamettir. Arabada gitmek bazen lüks bir yaşama duyulan özentinin de ifadesi olabildiği gibi, çıkmak istenen uzun bir yolculuğa ya da geleceğe yönelik planlara da işaret eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arabada Olmak

Rüyada arabada olmak hayırlı bir iş yapmaya yorulur ve kız istemeye gitmeye ya da rüya sahibinin evine kız istemeye gelineceğine delalet eder. Bazılarına göre bu rüya kişinin saygınlık kazanacağının bir işaretidir ve iş hayatında makamında yükselme olacağına, geleceğini düşünerek yaptığı yatırımların güzel dönüşleri olacağına da işaret eder. Rüyayı gören kişinin mutlu olacağı günlerin yakın olduğuna, kendisini iyi hissedeceği ortamlarda bulunacağına da delalet eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

440 Aktif
0 Üye ve 440 misafir
Bugün : 21493
Dün : 23857
Toplam : 48079798
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...