Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
673 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada Araba Çalan Kişi GörmekRüyada araba çalan kişiyi, haram yiyen ve yaptığı işlerin meşruluğuna bakmayan hilekar bir adamdır. Bu rüya sizin de yakında böyle bir kimse ile karşılaşacağınıza ve ondan size ulaşacak bir zarara işaret eder. Araba hırsızı görmek, malınıza göz koyan ve sizin için kötü şeyler planlayan bir adam anlamına da gelmektedir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada araba hırsızlığı görmek neye delalettir?


Arabanızın çalındığını görmek kimliğinizden sıyrılacağını gösterir. Bu işinizi kaybetme, ilişkinizin sonlanması gibi kişiliğinize ve kim olduğunuza etki eden bir olay şeklinde olabilir.

Rüyada hırsızı görmek birtakım düşmanlarınız var, dikkatli olmalısınız demektir. Hırsız kovalıyor ve yakalıyorsanız, düşmanlarınıza galip geleceksiniz demektir.

Arabanız, bağımsızlığa önem veren bir karakter yapısına sahip olduğunuzu göstermekte ancak onun çalınma tehlikesiyle karşı karşıya olması bağımsızlık duygularınıza zarar verecek kimi tehditler altında olduğunuzu hissediyorsunuz. Bu işinizi kaybetme korkusu olabilir.

Rüyadaki hırsız yaşamınızda sizi etkileyebilecek kişileri temsil etmekte bunlar patronunuz, amiriniz olabilir. Sonuçta hırsız ile yüz yüze gelmeniz, onu kaçırmanız, galip gelme anlamını taşımakta.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba ÇalmakRüyada araba çalan kişi, haram yer veya gayri meşru bir mal elde eder. Bu rüya gören kişi için yapılan bir uyarıdır. Davranışlarınıza dikkat etmeniz gerektiğini aksi halde sorun yaşayacağınızı ve bazı problemlerle yüz yüze geleceğinizi gösterir.Rüyada Bir Kadının Araba Çalması
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada araba çalan kadın, kötü komşu veya hilekar bir dosttur. Bu rüyayı gören kişi böyle insanlarla muhatap olur ve onların yaşatacakları kötülüklere maruz kalır. Kaynak: Rüyada Arabanın Çalındığını Görmek
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Çalmak

Rüyada araba çalmak, sıkıntılardan, yaşanılan sorunlardan kurtulmak için bir çaba harcanacağı anlamına gelir. Rüya sahibi zor dönemden kurtulmak için kanunsuz yollara da başvurmayı düşünecek ve yanlış yollara yönelebilecektir. Bu yanlışın yapılıp yapılmaması rüya sahibinin kendisine bağlıdır. Hayat onu bu yolda ilerlemek için zorlamayacaktır. Rüya sahibi doğru yolu seçerse kurtulması daha rahat olacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Çalmak
Rüyada araba çalmak kişinin uzun yıllardır emek verdiği, çalıştığı halde sahip olamadığı bazı şeylerin olduğuna işarettir. Bu rüyanın anlamı helal yollardan çalışıp didinerek bir şeyler sahibi olmaya çalışan bir kimsenin, artık tam tersi yola girdiğine veya gireceğine işaret olmaktadır. Kısa yoldan para kazanmak, maddi durumu düzeltmek, borçlarını ödemek adına yanlış işler yapabilir. Haram para kazanabilir.
Kişi yaptığı yanlış hareketler ve işler neticesinde çevresindeki insanlar tarafından sevilmeyen, kınanan bir kimse olacaktır. Arkasından pek çok şey konuşulacak rüya sahibi başta bunları duymazdan gelirken bir süre sonra rahatsız olmaya başlayacaktır. Çıkan dedikodular kişinin huzurunu kaçırabilir, yaptıklarından pişman olmaya başlayabilir. Rüyasında araba çalan kişi, haram para yer veya gayri meşru yollardan bir mal, mülk elde eder. Bu rüya rüyayı gören kişi için bir uyarı niteliğindedir. Davranışlarına dikkat etmesi gerektiğini aksi takdirde pek çok sorun yaşayacağını gösterir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Kadının Araba Çalması
Rüyada bir kadının araba çalması yanlış bir yatırıma, kötü bir komşuya veya geline, damada ve yanlış bir dosta işarettir. Bu rüyayı gören kişi bu tür kişilerle karşı karşıya gelir. Kendileriyle problemler yaşayabilirler. Bu tür durumlardan kaçınmalı ve böyle insanlarla muhatap olunmaması tavsiye edilir.
Ayrıca bkz: Araba,  Araba Aldığını Görmek, Araba vapuru
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Çalmak

Rüyada araba çalmak, kişinin iş ve özel yaşamında baş etmekte zorlandığı ve bu nedenle psikolojik olarak buhran geçirdiği bazı sıkıntıları olduğuna ve bu dönemi yalnız başına geçirmek zorunda kaldığına yorumlanır. Rüya sahibinin yaşamı hakkında doğru kararlar alamadığına ve giriştiği işlerin hepsinden zararla çıktığına, insan ilişkilerinde de istediği şekilde bir tavır takınamadığına, giderek saygınlığını yitirip, toplum nazarında zayıf ahlaklı bir kimse olarak görüldüğüne de işaret eder. Rüyasında araba çaldığını gören kimsenin huzuru bozulur ve aile düzeni de değişir. Kavgaların ve şiddetli tartışmaların olacağına da tabir edilen rüya, İslami açıdan kişinin harama yakınlaştığını ve kazancını doğru olmayan yollardan elde etmeye meyilli olduğunu da gösterir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Çalmak Psikolojik Yorumu

Rüya sahibinin gerçek hayatında sahip olamadığı başarıya farklı yöntemler kullanarak elde etmeye çalıştığına yorumlanacağı gibi, aynı zamanda kişinin hileli yollardan başarı sağlamaya çalıştığının da sembolüdür. Rüyasında araba çaldığını gören kişiler hayata dair büyük hayalleri olan ve başarılı ve ün sahibi biri olmak konusunda ısrarcı olduğunun da göstergesidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada araba çalmak rüya sahibinin geçmiş zamanda yapmış olduğu bazı kötülükler olduğuna işaret eder. Çok eskiden veya kısa bir süre önce gerçekleşmiş olan bu davranışlar bilerek veya bilmeyerek başkalarının zararına olmuştur. Kişi doğru yoldan saparak haram yola girmiştir. Çevresindeki kişilere doğrudan veya dolaylı olarak kötülüğü dokunmuş veya halen dokunmaya devam etmektedir.

Bu rüya kişinin yanlış bir kimse ile aşk yaşadığının, iş yaptığının, dost olduğunun işaretidir. Bu yanlış kişi sayesinde rüya sahibi yapmak istemediği işleri yapabilir. Bazı durumlar için zorlanabilir. İstemediği bir ilişkiyi yürütebilir. Bu ilişki her türlü bir ilişki olabilir. Sadece karşı cinsle olan ilişki kastedilmemektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada araba çalmak anlamı kişinin yaptığı işlerden pişman olacağına, kendini bulamadığına, ruhsal ve psikolojik olarak arayışta olduğuna işarettir. Kişi bu dönemde kendi kararları ile hareket edememektedir. Onu etkisi altına alan kimse veya kimseler vardır. Rüya sahibi bunun farkında olabileceği gibi tamamen habersiz de olabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada araba çalmak ne demek bu rüya bazı tabircilere göre rüya gören kişinin bir hata yapmak üzere olduğuna, karar verme aşamasında olduğuna yorulur. Kişi yanlış bir karara meyil etmektedir. Eğer tedbirini almazsa yaptığı kötülükler zaman içerisinde dönüp kendini bulabilir. Kişinin psikolojik olarak buhran geçirdiği bir dönemdir. Bu dönemde istemli yada istemsiz olarak yalnız kalmıştır veya bırakılmıştır. Bu sıkıntılı dönemi atlatmak uzun bir zaman almayacaktır. Kişi verdiği yanlış kararlardan dolayı çevresi tarafından da ayıplanmakta ve dışlanmaktadır. Ailevi problemler yaşanabilir. Akrabalar arasında dedikodular baş gösterebilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada araba çalmak tabiri bu rüya İslami açıdan rüya sahibinin helal yoldan saptığına, harama yaklaştığına, doğru işler yapmadığına işarettir. Genel olarak yorumlandığında bu rüyayı gören kimsenin huzuru kaçar, ailesinde birtakım tartışmalar yaşanır. Ekonomik açıdan sıkıntılı bir zamandır. Eğer para var ise bu para büyük ihtimalle haram yolla elde edilmiştir.

Rüyayı gören kişi arabayı çaldıktan sonra yakalanıyor ise gerçek hayatta yaptığı kötü işlerden kısa sürede sıyrılacak ve eski, doğru yaşantısına geri dönecektir. Rüya kişinin iç huzurunun olmadığına, aklındaki düşüncelerin karmakarışık olduğuna, karar vermekte zor bir dönemde olduğuna yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Çalmanın Psikolojik Yorumu

Rüyada araba çalmak rüya sahibinin hırslı bir kişiliği olduğunun işaretidir. Bu kişi hayatında önemli başarılar elde etmek, ün yapmak, etrafında imrenilen bir kimse olmak istemektedir. Tüm bunlara rağmen yeteri kadar azim ve çalışma göstermemekte, genelde kolay olan yolu tercih etmektedir.

Rüya sahibi gerçek hayatta sahip olmak istediği şeylere doğru olmayan, kolay yoldan ulaşmak isteyebilen bir kişiliğe sahip olabilir. Bu nedenle hileli yollara sapar. Helal yoldan uzaklaşır. Allah yolundan uzaklaşır.

Rüyada araba çalmak tabiri bu rüya genel olarak rüyayı gören kişinin gerçek hayatında sahip olamadığı başarıya farklı yöntemler kullanarak, hile yaparak elde etmeye çalıştığına yorumlanır.
Rüyasında araba çaldığını gören kişiler hayata dair büyük hayalleri olan, başarılı ve ün sahibi biri olmak konusunda ısrarcı olduğunun da göstergesidir. Hırslı, kinci, inatçı kişiler olarak bilinirler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Çalmak
Zor geçen bir dönemin ardından işle ilgili olarak sıkıntı yaratan bir durumun ortadan kaldırılacağına, bu sayede çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine alamet eder. Aynı zamanda, kişinin gam, dert ve kederden kurtulup yakın bir zaman içinde ferahlığa çıkacağına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Çaldığını Görmek
Rüya sahibinin rüyasında araba çaldığını görmesi zor geçen bir dönemin ardından işle ilgili olarak sıkıntı yaratan bir durumun ortadan kaldırılacağına, bu sayede çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada araba çalmak, ilgi duyduğunuz kişiyi etkilemeye ve ikna etmeye delalettir. Yeni araba aldığını gören kişi ise uzun bir yola çıkar. Rüyada arabanın tamir edildiğini görmek, sizi reddeden bir kişinin pişman olup geri geleceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Çalmak
Rüyada araba çalmak, kişinin iş ve özel yaşamında baş etmekte zorlandığı ve bu nedenle psikolojik olarak buhran geçirdiği bazı sıkıntıları olduğuna ve bu dönemi yalnız başına geçirmek zorunda kaldığına yorumlanır.


Rüya sahibinin yaşamı hakkında doğru kararlar alamadığına ve giriştiği işlerin hepsinden zararla çıktığına, insan ilişkilerinde de istediği şekilde bir tavır takınamadığına, giderek saygınlığını yitirip, toplum nazarında zayıf ahlaklı bir kimse olarak görüldüğüne de işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında araba çaldığını gören kimsenin huzuru bozulur ve aile düzeni de değişir. Kavgaların ve şiddetli tartışmaların olacağına da tabir edilen rüya, İslami açıdan kişinin harama yakınlaştığını ve kazancını doğru olmayan yollardan elde etmeye meyilli olduğunu da gösterir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Çalmak Psikolojik YorumuRüya sahibinin gerçek hayatında sahip olamadığı başarıya farklı yöntemler kullanarak elde etmeye çalıştığına yorumlanacağı gibi, aynı zamanda kişinin hileli yollardan başarı sağlamaya çalıştığının da sembolüdür. Rüyasında araba çaldığını gören kişiler hayata dair büyük hayalleri olan ve başarılı ve ün sahibi biri olmak konusunda ısrarcı olduğunun da göstergesidir. Kaynak: Rüyada Araba Çalmak
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Çalmak

Rüyasında araba çaldığını gören kişinin rüyası, kişinin özel hayatında ve iş hayatında bazı sıkıntılarının olduğuna, bu sıkıntılar ile baş etmekte zorlandığına işarettir. Kişi bu zorluklarla yalnız başına yüzleşir. Rüyada araba çalmak rüyayı gören kişinin doğru kararlar almadığı ve başladığı işlerin tümünden zararla çıktığına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birisi ile Araba Çalmak

Rüyasında yanında birisi ile araba çaldığını gören kişinin rüyası, kişinin yanlış kişilerle helâl olmayan işlerde ortak olacağına, bu işlerden dolayı sadece kendisinin zarar göreceğine işarettir. Kişi aynı zamanda hileli yollardan kazanmaya çalışacak, ortak olduğu kişiler tarafından yalnız bırakılacak ve bütün suç kişiye kalacaktır.

Rüya gören kişiye bir uyarı niteliğindedir. Eğer kişinin başlamaya niyetli olduğu bir iş varsa, bu işi helâl yollardan halletmesi gerekir. Eğer başka birisi ile beraber iş yapacaksa, iş yapacağı kişiyi iyi tanıması gerekir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada araba çalmak, rüyayı gören kişinin hayatında zor bir dönem geçireceği şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin iş hayatında ard arda bazı olumsuzluklar yaşayacağına işaret eder. Rüya sahibinin itibar kaybetmesine ve işinde başarısız olması şeklinde yorumlanır.

Ayrıca rüyayı gören kişinin bu zor günlerini yalnız geçirdiği ve kimseden destek görmediği şeklinde de yorumlanır. Bazı yorumculara göre ise rüyada araba çalmak görmek, rüya sahibinin haram lokma yediğine ve yanlış yollara saptığına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hurda Araba Çaldığını Görmek

Rüyada hurda bir araba çalmak, rüyayı gören kişinin fayda sağlamayacağı bir işe girmesine ve beklediği sonucu alamamasına işaret eden bir rüya olarak yorumlanır. Rüya sahibinin deyim yerinde ise boşa kürek çekmesine işaret eder. Rüyayı gören kişinin iş hayatında hayal kırıklığı yaşamasına ve maddi anlamda zor günler geçirmesine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çalıntı Araba Çaldığını Görmek

Rüyasında çalıntı araba çalan kişinin rüyanın anlamı aksine işlerinin açılacağı bir döneme girmesine işaret eder. Rüya sahibinin bol kazanç sağlayacağı bir iş yapmasına rahat bir yaşam sürmesine işaret eder. Ayrıca rüyayı gören kişinin sağlıklı ve uzun bir hayat süreceği, sıkıntıdan uzak huzurlu yaşayacağı şeklinde yorumlanır. Bazı yorumculara göre ise rüyasında çalıntı araba çalan kimsenin haram mala el uzattığı şeklinde yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Çalan İnsanlar Görmek

Rüyasında araba çalan insanlar gören kişinin başkalarından fayda sağlayarak iş yaptığına ve hak yediğine işaret eden bir rüya şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin masum insanları kullanarak işlerini büyüttüğüne ve toplum içerisinde söz sahibi olduğuna işaret eder. Ayrıca rüyayı gören kişinin kazancının helal olmadığına ve hayatı boyunca büyük pişmanlıklar yaşayacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Çalmak

Rüyada Araba Çalmak;  prestij kazanacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, kırgınlıklar yaşanacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, yaralayacağına ve küstüreceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada beyaz araba çalmak görüştüğü insanların hiç biri ile görüşmeyeceğine, insanların hayatınızla ilgili ileri geri konuşmasına ve zor günler geçirmeye tekabül etmektedir. Eski tabircilere göre ise bir anda dengesinin değişeceğine, sorunlu sıkıntılı günlere ve kendini kötü hissetmeye rivayet eder. Farklı bir açıdan bu rüya uzun bir hayat yolculuğunun sizi beklediğine, aile fertlerinin yardımıyla işlerini düzelteceğine delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Çalmak rüyayı gören kimse için iş ya da özel hayatındaki sorunlara işarettir. Rüyada araba çalmak kişinin özel hayatında yaşadığı sıkıntılar yüzünden psikolojik sorunlar yaşayacağına ve sonucunda tedavi alacağına işarettir. Rüyada araba çalmak kişinin hayatında alacağı kararlar hakkında muhakeme yapamayacağına ve sonucunda büyük zararlara uğrayacağına delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada araba çalmak kişi ailesi ya da arkadaşları ile sürekli tartışmalar yaşayacağına, bu tartışmalar sonucunda huzursuzlukların artacağına alamet edilir. Rüyada araba çalmak ayrıca rüyayı gören kimse için iş hayatında giden aksilikler yüzünden gecesinin gündüzüne karışacağına, her an işleri düşünmekten agresifleşeceğine alamettir. Rüyada araba çalmak farklı bir tabire göre ise helal olmayan, emek vermeden elde edilecek bir kazanca işaret edilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Araba Çalmak

Rüyayı gören kişinin yakın zaman içerisinde eline geçecek bol miktarda paraya tabir edilir. Rüyada spor araba çalmak kişiye gelen bir haber doğrultusunda yeni iş sektörüne giriş yapacağına ve sonucunda iyi kazançlar elde edeceğine işarettir. Rüyada spor araba çalmak rüyayı gören kimsenin gerek ailesi gerekse arkadaşları ile lüzumsuz harcamalar yapacağına, bu harcamalar sonucunda büyük zarara uğrayacağına alamet edilir. Farklı bir tabire göre ise rüyada spor araba çalmak rüyayı gören kişinin sevgilisi ile hiç beklemediği anda tartışacağına ve sonucunda uzun süreli ayrılık yaşayacaklarına alamet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Araba Çalmak

Rüya sahibinin uğursuzluğuna işarettir. Rüyada eski araba çalmak rüyayı gören kimsenin iş hayatında attığı her adımda uğursuzluğun yanında olacağına işarettir. Sürekli aksilikler çıkacağına işarettir. Rüyada eski araba çalmak kişinin okuması durumunda ise hiç beklemediği anda derslerinin terse döneceğine ve kötü sonuçlar alacağına alamet edilir. Rüyada eski araba çalmak farklı bir tabire göre ise kişinin başta sevineceği fakat sonradan üzüleceği bir habere işaret edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada araba çalmak, bireyin iş ve özel yaşamında baş etmekte zorlandığı ve bu nedenle psikolojik olarak buhran geçirdiği bazı sıkıntıları olduğuna ve bu dönemi yalnız başına geçirmek zorunda kaldığına yorumlanır. Rüya sahibinin yaşamı hakkında doğru kararlar alamadığına ve giriştiği işlerin hepsinden zararla çıktığına, insan ilişkilerinde de istediği şekilde bir tavır takınamadığına, giderek saygınlığını yitirip, toplum nazarında zayıf ahlaklı bir kimse olarak görüldüğüne de işaret eder. Rüyasında araba çaldığını gören kimsenin huzuru bozulur ve aile düzeni de değişir. Kavgaların ve şiddetli tartışmaların olacağına da tabir edilen rüya, İslami açıdan bireyin harama yakınlaştığını ve kazancını doğru olmayan yollardan elde etmeye meyilli olduğunu da gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Çalmak Psikolojik Yorumu

Rüya sahibinin gerçek hayatında sahip olamadığı başarıya farklı metotler kullanarak elde etmeye çalıştığına yorumlanacağı gibi, aynı zamanda ve anda bireyin hileli yollardan başarı sağlamaya çalıştığının da sembolüdür. Rüyasında araba çaldığını gören kişiler hayata dair büyük hayalleri olan ve başarılı ve ün sahibi biri olmak konusunda ısrarcı olduğunun da göstergesidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Çalmak

    Rüya sahibinin geçmişte hatalar yaptığını ve birilerine kötülüğünün dokunduğunu işaret eder.
    Rüya sahibinin bilerek ya da bilmeden yapılan davranışların başka insanlara karşı zararının dokunduğunu gösteren bu rüya, doğru yoldan sapmaya ve haram lokma yemeye de delalet eder.
    Rüya sahibinin yaşadığı yanlış bir ilişki nedeniyle, hayatında yanlış işlere imza attığını da gösteren bu rüya pişman olmaya da yorumlanır. Kişi, çevresindeki insanlara karşı yapmış olduğu davranışları gözden geçirmeli ve dikkatli olmalıdır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kıskançlık nedeniyle bir hemcinsinizin bir eylemine engel olacaksınız ama bu durum sizin için de bir fayda sağlamayacak. Bu bir ilişki de olabilir. Yani birinin sevgilisini elinden alıp sonra da bu ilişkiyi yürütemeyebilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Hırsızı Görmek
Zarara neden olacak, alın terine ortak olmaya çalışacak, başkasının sırtından geçinmeyi alışkanlık edinmiş ve bunu bir yaşam şekli olarak benimsemiş, tembel, faydasız ve insanlara karşı haddini bilmeyen bir kişinin rüya sahibine de musallat olacağına alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Hırsızı Yakalamak
Kişinin sahip olduklarına tabiri caizse çöreklenmeye çalışacak bir insanın peyda olması ve tam onun adını kullanarak bir takım işlere girişecekken o kişiye engel olmayı başarmak anlamına gelir.Kötü niyetli bir kimseyi farkedip yapacaklarını daha en başından engellemeyi bilmek demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada araba çalmak yorumu

İlknur merhaba, gönderdiğiniz rüya gerçek yaşamınızda kimi sorunlarla baş etmek için arayışlar içinde olduğunuzu ancak yanlış yerde aradığınızı simgelemektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada araba çalmak, araç çaldığını görmek gerçek yaşamınızda kimi sorunlarla baş etmek için arayışlar içinde olduğunuzu, bu arayışlar sırasında kanun dışı kimi şeyleri aklınızdan geçirmekte olduğunuzu simgeler.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada araba hırsızı yakalamak, gerçek hayatta sıkıntı veren, huzuru bozan art niyetli bir kimsenin foyasını ortaya çıkararak bu kimseyi rezil etmeye, yerini ve haddini bildirmeye işarettir. Aynı zamanda kendi hayatında yaşanacak değişikliklerin, yeniliklerin ve huzura ermenin de alameti olarak görülür. Kişinin rahat bir nefes alacağının haberisidir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

394 Aktif
0 Üye ve 394 misafir
Bugün : 20316
Dün : 23857
Toplam : 48078624
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...