Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
752 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada bir otomobil kullandığını görmek bulunduğu işte başarılı bir idareci olduğuna; memur veya işçi değil de halktan biri ise, onlar tarafından sevildiğine ve becerikliliği yüzünden onların hükümetle olan işlerinde aracılık yaptığına delalet eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Araba Sürmek
Rüyada araba sürmek, rüya sahibinin, iş hayatında çok güzel projeler yapmak istediğine yani gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna tabir edilir.

Rüyayı gören kişinin, sosyal hayat içerisinde, modern bir yaşam tarzı benimsediğine ve çok çekici ve sürükleyici biri olduğuna delalet edilir. Bazı alimlere göre rüyada araba sürmek, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, sonra bu girişimlerden oldukça büyük kar elde etmeye ve iş yaşamında yükselmeye işarettir.
Rüyada Araba Kullanmak

Rüyada araba kullanmak, rüyayı gören kişinin, hayat karşısında dik durmak için çabaladığına, hayatın zorluklarını ortadan kaldırmak için sürekli çalıştığına ve yeri geldiğinde insanlara maddi ve manevi olarak yardım ettiğine işaret eder. Bazı tabirciler için bu rüya, gören kişinin izzet ve şeref sahibi bir insan olarak, oldukça yüksek bir makama çıkacağına, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına işarettir.
Rüyada Otomobil Sürmek

Rüyada otomobil sürmek, rüya sahibinin, aile hayatında ve iş hayatında alınan kararlara boyun eğmediğine ve hayatta yapılmak istenen her şeyin gerçekleştirildiğine tabir edilir. Rüyada otomobil süren kimse bir topluluğun başına geçerek amir olur veya uzun süredir beklediği terfiyi alır. Bu rüya özgürlüğün, ferahlığın, rahat bir yaşamın sembolüdür. Özellikle rahatça sürülen otomobil gerçek hayatta da tüm sıkıntıların bitmesine, kişinin ferahlamasına bazen de isteklerin gerçekleşip tüm arzulara kavuşulmasına yorulmaktadır. Rüyada sıkıntı içinde araba sürmek, birçok meşakkatten sonra rüyayı gören kişinin başarıya ulaşacağına, geçimi zorluklarla kazanacağına veya üzüntüden sonra ferahlamaya işarettir.
Rüyada Araba Kullandığını Görmek

Rüyada araba kullandığını görmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında ya da aile hayatında çok iyi kararlar verip yavaş yavaş başarı kazanmaya ve çok iyi işler yapmaya alamet edilir. Rüyada araba kullanan kişi istediği terfiyi alır ve oldukça yüksek makama gelir. Bu rüya kişinin özellikle maddi konularda önüne çıkan fırsatları değerlendirerek çok başarılı olmasına ve istediği hayata kavuşmasına işarettir. Araba kullanan kişi çalışma yaşamında yaptığı girişimlerden hep olumlu sonuçlar alır. Rüyada araba kullanırken dar ve dönemeçli yollara sapmak gerçek hayatta da bazı zorluklarla karşılaşacağınıza; düz yolda ilerlemek ise sıkıntı çekmeden elde edeceğiniz mal mülke işarettir.
Rüyada Araba  Sürdüğünü Görmek

Rüyada araba sürdüğünü görmek, rüya sahibinin, iş hayatında başarıya ulaşmak için çok büyük fedakârlıklar yapabileceğine ve çok azimli davrandığına delalet edilir. Bu rüya araba süren için güzel bir geçim, bereketli bir hayat, bolluk içinde geçecek bir ömürdür.
Rüyada Arabayı Geri Geri Sürmek

Rüyada arabayı geri geri sürmek, rüyayı gören kişinin hayatında çok büyük sorunlar ile karşılaştığına ve bu sorunların çözümü için çok profesyonel bir yardım alması gerektiğine yorulur. Bazen bu rüya kişinin kendisi için zararlı olabilecek eylemler içinde bulunmasına, eline geçen imkânları değerlendirilemeyip sıkıntı çekmesine, meslek hayatında yaptığı çalışmaların ters tepmesine ve bu yüzden başladığı yere dönmesine işarettir.
Rüyada Arabayı Gece Sürmek

Rüyada arabayı gece sürmek, içe kapanık bir kişi olunduğuna ve insanları tanıdıkça daha fazla kapanıldığına ve insanlar ile iletişim kurma konusunda çok büyük bir sıkıntı yaşandığına işaret edilir. Bazen bu rüya, biraz sıkıntı çektikten sonra ferahlayacağınızın göstergesidir. Bu nedenle başınıza gelen bazı belalardan dolayı çok fazla üzülmemeli ve her şey için Allah’a tevekkül etmelisiniz. Gece sürülen araba faydasız ilim öğrenmeye de yorulabilmektedir.
RÜYADA ARABA SÜRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada araba sürmek, rüya sahibinin iş yaşamında güzel projelere imza atmak ve büyük hayallerini gerçekleştirmek istediği anlamına gelir. Rüya sahibi sosyal hayata modern bir yaşam biçimi edinmiş ve çekici bir tarza sahip demektir. Rüyada araba sürmek bazı alimlere göre ise önemli yatırım ve girişim faaliyetlerinde bulunmaya işaret eder. Bu yatırımların karlı şekilde sonuçlanması ve kazanç elde edilmesi manasına gelir.
RÜYADA ARABA SÜRMEK/ RÜYADA ARABA KULLANMAK NE ANLAMA GELİR?

Rüyadaaraba kullanmak rüya sahibinin kendi ayakları üzerinde durmaya çalıştığına, yeri geldiğinde çevresine maddi ve manevi yönden destek verdiği anlamına gelir. Bazı rüya tabircileri, bu rüyayı görenlerin şeref ve izzet sahibi olduğu yapacağı işlerden bük başarılar kazanacağı şeklinde tabir ederler.
RÜYADA ARABA SÜRMEK/ RÜYADA OTOMOBİL SÜRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada otomobil sürmek, rüya sahibinin iş ve aile hayatında kararları peşinen kabul etmediğine ve kendi isteklerini hayatında uyguladığı anlamına gelir. Rüyada otomobil sürmek toplumda önder olmaya ve iş hayatında terfi almaya yorulur. Bu rüya aynı zamanda ferahlığın, özgürlüğün ve rahatlığın işaretidir. Rüyada rahatça şekilde araba sürmek tüm sorunların bitmesi ve rahatlama olarak tabir edilir, gerçek hayatta da sorunların bitmesine yorulur. Rüyada sıkıntı içinde araba sürmek ise zorluklardan sonra başarıya ulaşacağına ve emeklerinin karşılığını alacağına tabir edilir.
RÜYADA ARABA SÜRMEK/ RÜYADA ARABA KULLANDIĞINI GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada araba kullandığını görmek rüya sahibinin iş ve aile hayatında çok iyi kararlar aldığını ve çok iyi işler yapmaya başladığını gösterir. Rüya sahibi istediği terfiyi alır ve yüksek makama gelir. Rüyada araba kullandığını görmek özellikle maddi konularda eline geçen fırsatları değerlendirmeye ev olmasını istediği hayata kavuşması anlamına gelir. Rüyada arabayı virajlı ve zor yollarda kullanmak hayattaki zorluklara, düz yolda sürmek ise hayatın kolay olması anlamına gelir.
RÜYADA ARABA SÜRMEK/ RÜYADA ARABA SÜRDÜĞÜNÜ GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada araba sürdüğünü görmek rüyayı gören kişinin iş hayatında başarıyı yakalamak için çok azimli davrandığını gösterir. Rüya sahibi kolay geçim, bolluk içinde hayat ve bereketli bir yaşam sürecektir.
RÜYADA ARABA SÜRMEK/ RÜYADA ARABAYI GERİ GERİ SÜRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada arabayı geri geri sürmek rüya sahibinin hayatında ciddi sorunlar olduğuna ve bu sorunları aşmak için uzman desteği alması gerektiğine tabir edilir. Bu rüya, rüya sahibinin eline geçen imkanları iyi değerlendiremediğine, iş hayatındaki durumun tersine gitmesi olarak da yorumlanır.
RÜYADA ARABA SÜRMEK/ RÜYADA ARABAYI GECE SÜRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada arabayı gece sürmek rüyayı gören kişinin içine kapanık olduğu, insanlarla konuştukça daha fazla içe kapandığı anlamına gelir. Bu rüya biraz sıkıntı çektikten sonra rahatlamaya işaret eder. Bu yüzden rüya sahibi musibetlere fazla üzülmemeli, sabretmelidir.
RÜYADA ARABA SÜRMEK/ RÜYADA MAKAM ARABASI GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada makam arabası görmek fakir kişinin zengin ve kudretli bir kimse haline gelmesine ve varlık kimseden yardım görmesine yorulur.
RÜYADA ARABA SÜRMEK/ RÜYADA KAMYON SÜRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada kamyon sürmek hayatta karşılaşılan sorunlarla baş etmeye, yeni başlangıçlar yapmaya, zorlanılsa da sonunda rahatlamaya işaret eder.
RÜYADA ARABA SÜRMEK HAKKINDA MERAK EDİLENLER

Rüyada beyaz araba sürmek, rüyamda araba sürmek, rüyada kırmızı araba sürmek, rüyada lüks araba sürmek, rüyada araba sürmek ne anlama gelir, rüyada araba sürmek ne demek, rüyada hızlı araba sürmek, rüyada araba sürmek neye işarettir gibi şekillerde görülmekte ve sorulmaktadır. Bu yüzden en doğru tabiri öğrenebilmek için rüyanızın detaylarına hakim olmalısınız.
~}çu Rüyakar (2.9k puan)  
Rüyada kurban kestirdikten sonra araba sürmek güzel bir netice olsa gerek
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Kullanmayı Bilmeyen Birinin Araba Kullanması

 Rüyada araba kullanmayı bilmeyenlerin araba kullanması, sorumluluk manasına gelir. Kişi her kim olursa, hayatında veya başkalarının hayatında önemli sorumluluklar alacaktır. Bu sorumluları dolayısıyla çevresinde takdir kazanacak.

 Rüyada araba kullanmayı bilmeyenlerin araba kullanmaya çalışması ayrıca dikkatli olunmasına yorumlanır. Kişi araba kullanmayı bilmeyen birisinin araba kullandığını görürse, evvela sıkıntılı bazı işlere bulaşabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çok Hızlı Araba Kullanmak

 Rüyada hızlı araba kullanmak iki anlamlıdır. Birincisi kötü olarak yorumlanırken, ikincisi iyi şekilde tabir edilmiştir. Rüyada hızlı araba kullanmanın ilk anlamı, bazı işlere girişileceği ve üzüntüler yaşanacağına mana edilir. Kişinin bilmediği işlere girme ihtimali olacaktır. İşlere girdikten sonra, hayatında iz bırakabilecek sıkıntılar yaşayabilecektir.

 Rüyada çok hızlı araba kullanmanın iyi tarafı, mutluluk olarak isimlendirilir. Rüya sahibinin mutluluk için sabırsız olduğu, buna kavuşacağı biçiminde tabirler yapılmıştır. Rüyada çok hızlı araba kullanmak esaret anlamına gelir. Rüya sahibinin esir düşebileceği, hapis durumunun çok uzun süreceği biçiminde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Otomobil Kullanmak

 Rüyada araba kullanmanın esasında birden fazla yorumu bulunur. Tabircilerin ortak buluştuğu nokta, araba kullanmanın terfi almasıdır. Araba kullandığını gören kimse için iş yerinde, memuriyetinde terfi alması söz konusudur. Rüyasında otomobil kullandığını gören kimse için hayırlı pek çok yorumlar yapılır.

 Kişinin özellikle terfi alması, sağlığının çok iyi olacağı biçiminde yorumlar yapılır. Bunun yanında rüyasında otomobil kullandığını gören kimse için, sıkıntıların başlaması şeklinde tabirler yapılmıştır. Özellikler otomobil kullandığını gören kişinin nereye gittiğiniz bilmemesi olumsuzdur. Rüyada otomobil kullanmanın genel anlamı, olumlu işlere yol alma şeklinde ifade edilmiştir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada araba kullanmak rüya sahibinin gerçek hayatta başarılı adımlar atmaya başladığına işarettir. Kişi uzun zamandır gerçekleştirmek istediği, hayalini kurduğu, üzerinde çalıştığı bir şeyi hayata geçirmiş, başarmış veya kazanmış olabilir. Bu rüya beklentisi olan kişilerin beklentilerinin gerçekleşeceği şeklinde yorumlanır. Örneğin; kişi uzun zamandır evlenmek istiyor fakat bazı engellerle karşılaşıyorsa yakın zamanda evlenecektir. İş hayatına atılmak için mülakat veya sınavları vermeyi bekliyorsa yakın zamanda bu sınavlardan başarılı olarak mesleğini kazanabilir. Bu ve bunun gibi pek çok beklenti bu rüya ile birlikte gelecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada araba kullanan kişi eğer kendi arabasını kullanıyorsa yakın zamanda hayırlı işler yapmış demektir. Bu hayırlı işlerin karşılığını görmek isteyen bir karaktere sahiptir. Kişi çevresindeki insanlar tarafından övülür, saygı görür. Kendinden daha düşük standartlara sahip insanların içinden sıyrılarak yüksek standartlara sahip olan insanlarla bir araya gelir. Bu rüya genel olarak kişinin evini, işini, semtini hatta ve hatta ülkesini değiştireceği, taşınacağı anlamına gelir. Bu değişim mutlak suretle iyi yönde olacaktır. Kişi daha iyi hayat standartlarına sahip olmak adına böyle bir eylemde bulunabilir.Bu rüya bazı rüya yorumcularına göre rüya sahibinin gerçek hayatta çok büyük sorumlulukları üzerine aldığı şeklinde yorulur. Kişinin ailesi ile ilgili sorunları, evlilik, nişanlılık gibi yoğun dönemleri olabilir. Çevresi rüya sahibinden çok şey beklemektedir. Bu sorumluluklar rüya sahibine ağır gelebilir. Bu nedenle bu dönemde karamsar ve düşünceli bir ruh haline bürünebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada araba kullanmak ne demek bu rüya genel olarak iş hayatına ve ticaret hayatına göre yorumlanır. Rüya sahibinin başarısı, zekâsı ve azmi sayesinde iş hayatında her daim başarılı olacağı anlamına gelir. Herhangi bir sebepten dolayı başarısızlığa uğrasa da hemen yeni bir işe girişecek kadar akıl, plan ve proje sahibi olduğu yorumu yapılır. Çıkan sorunların üstesinden kolaylıkla, tek başına gelebilecektir. Başarısızlık onu kolay kolay yıldıramaz, çünkü rüya sahibi için para kazanmanın binbir türlü yolu vardır.

Rüyasında araba kullandığını gören kişi işini bir adım değil birkaç adım ileri götürecektir. Bugün kazandığının çok daha fazlasını ilerde kazanacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada araba sürmek rüya sahibinin uzun süren kötü bir dönemden çıktığına, kurtulduğuna işarettir. Bu kötü dönem maddi anlamda veya ailevi anlamda kötü olabilir. Aile arasındaki gerginliklerin en önemli nedeni maddi yetersizlikler olmaktadır. Rüya sahibi bu süreci atlatmış ve maddi sıkıntılardan kurtulmuştur. Borçlarını kapatacak kadar bir kazanç elde etmiştir. Rüya sahibi bu dönemde aklında kalan pek çok şeyi hayata geçirecektir. Bu nedenle önemli yatırımlar veya harcamalar yapabilir.

Kişi eğer paraya değer vermeyen bir kimse ise ikinci seçenek söz konusu olacaktır. Ancak sıkıntılı dönemden sonra gelen parayla yatırım yapmak, birikim yapmak da pek çok kişinin tercih edeceği bir durumdur.

Rüyada araba sürmek görmek bu rüya genel olarak kişinin bir başarı elde edeceğine, düze çıkacağına, huzura erip rahatlayacağına işarettir. İkili ilişkilerin pozitif olarak geliştiği bir dönemdir. Aşk hayatında önemli gelişmeler olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada otomobil kullanmak rüya sahibini iş hayatında önemli başarılar elde edeceği şeklinde yorumlanır.  Kişi son dönemlerde yaptığı işler sayesinde rakiplerini oldukça kıskandıracaktır. Rekabet içeren bir ortamda çalışmaktadır. Eğer henüz iş hayatına atılmadıysa bu rekabetli ortam okul hayatında rüya sahibini zorlamaktadır. Sürekli çalışmak, yeni şeyler üretmek, düşünmek zorundadır. Ancak kıvrak zekası, yaptığı işe olan ilgisi sayesinde önemli adımlar atarak istediği noktaya gelecektir.

Rüyada otomobil kullanmak görmek çevresindeki insanlar tarafından kıskanılabilir. İnsanların kendisine imrendiğini düşünmesi rüya sahibinin kibirli bir insan haline getirebilir. Bu konuda özellikle dikkatli olmalıdır. Aşk hayatının çok canlanacağı bir dönemdir. Pek çok yeni insanla tanışıp güzel ve eğlenceli günler geçirecektir. Bir yola girebilir. Belki yakın belki de uzak bir seyahat olacaktır. Tatil amaçlı bir gezi fikri oluşabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hızlı araba kullanmak rüya sahibinin son zamanlarda bir seçimle yüz yüze kaldığının işaretidir. Kişi eşi ve annesi arasında, okul ile iş arasında, iki bayan veya erkek arasında kalmış olabilir. Bu rüya kişinin karar veremediği, arada kaldığı bir rüya olarak yorumlanır. Kişi doğru karar vermek adına pek kimseye danışmadan bazı işlere kalkışabilir. Düşünmeden, tasarlanmadan, danışmadan ve hızlıca verilen bu kararlar sonrasında rüya sahibi oldukça pişman olabilir. Hatalarda bulunabilir. Yaptığı hatalar nedeniyle iş hayatında önemli sıkıntılar yaşayabilir hatta işini kaybedebilir.

Bu rüya genel olarak kişinin fevri hareket etmesine, hata yapmasına ve başının belaya girmesine işaret eder. Kişi tehlikeli bir durumla karşılaşabilir. Rüya sahibi pişmanlık yaşayabilir. Bir işe kalkışmadan önce mutlaka bir bilene danışması gerektiğini anlayacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Kullanan Kadın Görmek

Rüyada araba kullanan kadın görmek o kadının başarılı biri olacağına, üne kavuşacağına, insanlar tarafından tanınıp, sevilen bir makama ulaşacağına işarettir. Kadın resmi bir makama yükselebilir. Rüya sahibi hayalini kurduğu bir bayan ile tanışabilir. İş hayatında başarılı, kültürlü, maddi durumu iyi olan bir kadın ile evlenebilir. Eğer araba süren kadın yabancı birisi ise rüya sahibine bir bayan eliyle ulaşacak yardıma ve ihsana yorulur. Ancak bayan tanıdık ise rüya sahibi bu bayan ile yakınlaşabilir. Ciddi bir ilişki kurabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Kullanmanın Psikolojik Yorumu

Rüyada araba kullanan kişi rahatına ve konforuna düşkün bir kimsedir. Araba ile gezmeyi, yeni yerler görmeyi, yanındakileri gezdirmeyi seven bir kimsedir. Bu rüya bilinçaltınızdaki özgür ruhu, gerçeklerden, sorumluluklardan ve tüm sıkıntılardan kurtulma isteğinize ortaya çıkaran bir rüyadır. Bu rüyayı gören kimse üzüntü içindeyse veya başında herhangi bir sıkıntı varsa tüm bunlardan kurtulmak ve uzaklaşmak için farklı yerlere gitmek ve mekân değişikliği yapmak ister. Soyutlanma çabası içerisindedir. Son zamanlarda zorlu ve sıkıntılı dönemlerden geçen ve yoğun bir iş hayatına sahip olan kimseler için bu rüya artık rahatlama isteğine, huzur arayışına ve mutlu olma arzusuna yorulur. Bu rüya araba kullanmayı seven kişiler için araba isteklerinin dışavurumudur. Kişi yeni bir araba almanın arifesinde olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada arabasını başka birisinin kullandığını görmek, eş dost tavsiyesi ya da aracılığı ile bir ilişkiye başlamaya delalettir. Arabasının yokuş aşağı gittiğini gören kişi işlerinde yükselir, hak ettiği makama ulaşır veya işlerinde bir sorun varsa kısa süre içinde yoluna gireceğine emin olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir otomobil kullandığınızı görmek bulundugu iste basarili bir idareci olduguna; memur veya isçi degil de halkdan biri ise, onlar tarafindan sevildigine ve becerikliligi yüzünden onlarin hükümetle olan islerinde aracilik yaptigina delalet eder. Bir otomobilin içinde oldugunu görmek, bir suçtan dolayi tutuklanacagina ve sonra suçsuzlugu anlasilarak tahliye edilecegine delalet eder.

Atlı araba, başarıya gidilecek anlamındadır. Otomobil ise sıkıntıya işarettir. Otomobil kullanmak, kendi hatası yüzünden bir sorunla karşılaşacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Sürmek

Sevilen bir kişi ile girilecek bir işte çok doğru adımların atılması sayesinde büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve rahata erileceğine alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Sürmek – Araba Sürmek Diyanet

Araba sürmek, bu rüya kendisinden fayda gelecek uzak bir yolculuğa çıkmaya da delalet eder. Rüyada arabaya binen ve süren kimsenin hayırlı bir evladı olur. Rüyasında araba süren veya kullandığını gören kimse, yüksek bir mertebeyle tabir olunur. Rüyada araba yarışı yapmak hayatta rakiplerinizle olan münasebetlerinizde birbirlerinizle olan rekabetinizin durumunu gösterir. Araba araba sürdüğünü görmek meşakkatli bir yola gireceğiniz anlamına gelir. Bir işe başlamak ya da bir gönül ilişkisi olabilir. Bu tür bir serüvene atılacağınızı ve bu yolda biraz terleyeceğinize yorumlanır. Eğer araba sürüyorsanız bu rüya iyi bir idareci olacağınıza yorumlanır. Eğer arabayla bir yerlere gidiyorsanız, yakın zamanda bir yolculuğa çıkacağınıza delalettir. Ya da ticari işlerinizde güzel gelişmelerin olacağına tabir olunur. Devlet makamlarındaki konumunuzun yükseleceğine delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Kullanmak

Araba kullanmak veya rüyada otomobil ya da arabaya bindiğini görmek; şeref ve itibar sahibi olduğuna işaret sayılır. Rüyada kendinizi bir araba kullanırken görmek, işlerinizde intizam ve kararlılık olmadığına, aceleciliğinizin başınıza bir dert açacağına, daha ağırbaşlı ve temkinli olmanız gereğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada araba kullanmak, iş hayatını ifade eder. Rüya sahibinin çalışkan, başarılı biri olduğuna delalettir. Rüyasında araba kullandığını gören kişi, terfi alacaktır. Rüyada otomobil kullanmak, rüya sahibinin kendi hatası yüzünden bir sorunla karşı karşıya kalmasına işarettir. Rüya sözlüğü yorumlarından birine göre ise, rüyada otomobil kullanmak ticaret hayatında başarı demektir. Rüyada arabaya bindiğini görmek, büyük bir mevkiye ulaşmak demektir. Rüyada arabadan inmek ise gerilemek anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada araba sürmek, rüya sahibinin terfi alacağına işaret eder. Rüyada hızlı araba kullanmak, düşünmeden yapılacak bir işten zarar görmeye işaret eder. Rüya sahibi fevri davranarak tehlikeye girecektir. Rüyada arabaya binmek, iş için mekan değişikliği yapmasıdır. Bu hayırlı bir rüyadır. Aynı zamanda makam yükselmesi olarak yorumlanır. Rüyada arabadan inmek ise mevki kaybına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada araba kullanmak, kişinin iş hayatında bol kazanç elde edeceğine fakat çok dikkat etmesi gerekeceğine yorumlanır. Aynı zamanda rüyada araba kullanmak, aile hayatı konusunda da bazı alametlere neden olur. Aile hayatında yaşanacak olan sıkıntıların üstesinden rüya sahibinin güçlü bir şekilde geleceğine herkesi kendisine hayran bırakacağına yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Otomobil Görmek

Rüya sahibinin rüyasında otomobil görmesi, işlemediğiniz bir suç yüzünden itham edileceğinize delalet eder.  Ancak bu durumun çok uzun sürmeden ortadan kalkacağına yorumlanır.
Rüyada Otomobil Kullandığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında otomobil kullanması, iş yerinde verdiğiniz emeklerin takdir edileceğinin habercisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Sürdüğünü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında araba sürdüğünü görmesi sevilen bir kişi ile girilecek bir işte çok doğru adımların atılması sayesinde büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karlı Havada Araba Kullandığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında karlı havada araba kullandığını görmek tecrübeli kişilerin karşı çıkmalarına rağmen sıkıntılı ve sorunlu bir işe girileceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Sürmek

Rüyada araba sürmenin hikmeti, zorlu işler manasındadır. Ancak hikmeti gören kişinin araba sürmesi, zorlukları aşacağı anlamında yorumlanır. Rüyada arabaya bindiğini görmek ise kişinin sahip olduğu mevkiden terfi edeceği, iyi insanlarla karşılaşacağı manasına gelir. Rüyada arabadan indiğini gören kimseler ise mal varlığı olarak gerileyeceğine delil getirir. Rüyada araba kullanmanın hikmetleri oldukça fazladır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lüks Araba Kullandığını Görmek

Rüyada lüks araba kullandığını görmenin faziletleri birbirinden farklı olabilir. Kimi alimler bunun paraya, pula hüküm ettiğini işaret eder. Ancak bazıları bunun mala yorulmaması gerektiğine, hikmetinin güzellik olduğunu söylerler. Bu güzel bir kadın veya yakışıklı bir erkekle tanışılacağını işaret eder. Rüyada lüks araba kullanmanın zararı olmadığı kanaati getirilmiştir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sürekli Araba Kullanmak

Rüyasında sürekli araba kullanmanın hikmeti, devamlı yapılan bir işte sıkılmak anlamına gelir. Kişinin fırsatı varsa işini değiştirmesi bu konuda tavsiye edilir. Eğer fırsatı yoksa kendi işinde çalışması ve sabırlı olması gerektiği söylenir. Rüyada araba satın aldığını görmek, akıllı kişilerle fikir ayrılığına düşüldüğü manasını taşır. Bu rüyayı gören kimsenin, etrafındaki tecrübeli insanları, anne ve baba başta olmak üzere kıracağına delalet eder. Rüyada görülen araba satın almak bir yandan mal kazanılacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Sürmek

Rüyada araba sürmek, rüya sahibinin, iş hayatında çok güzel projeler yapmak istediğine yani gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna tabir edilir. Rüyayı gören kişinin, sosyal hayat içerisinde, modern bir yaşam tarzı benimsediğine ve çok çekici ve sürükleyici biri olduğuna delalet edilir. Bazı alimlere göre rüyada araba sürmek, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, sonra bu girişimlerden oldukça büyük kar elde etmeye ve iş yaşamında yükselmeye işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Sürdüğünü Görmek

Rüyada araba sürdüğünü görmek, rüya sahibinin, iş hayatında başarıya ulaşmak için çok büyük fedakârlıklar yapabileceğine ve çok azimli davrandığına delalet edilir. Bu rüya araba süren için güzel bir geçim, bereketli bir hayat, bolluk içinde geçecek bir ömürdür.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arabayı Geri Geri Sürmek

Rüyada arabayı geri geri sürmek, rüyayı gören kişinin hayatında çok büyük sorunlar ile karşılaştığına ve bu sorunların çözümü için çok profesyonel bir yardım alması gerektiğine yorulur. Bazen bu rüya kişinin kendisi için zararlı olabilecek eylemler içinde bulunmasına, eline geçen imkânları değerlendirilemeyip sıkıntı çekmesine, meslek hayatında yaptığı çalışmaların ters tepmesine ve bu yüzden başladığı yere dönmesine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arabayı Gece Sürmek

Rüyada arabayı gece sürmek, içe kapanık bir kişi olunduğuna ve insanları tanıdıkça daha fazla kapanıldığına ve insanlar ile iletişim kurma konusunda çok büyük bir sıkıntı yaşandığına işaret edilir. Bazen bu rüya, biraz sıkıntı çektikten sonra ferahlayacağınızın göstergesidir. Bu nedenle başınıza gelen bazı belalardan dolayı çok fazla üzülmemeli ve her şey için Allah’a tevekkül etmelisiniz. Gece sürülen araba faydasız ilim öğrenmeye de yorulabilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BEYAZ ARABA SÜRMEK NE DEMEKTİR?

Rüyada beyaz araba sürmek çok hayırlıdır ve kişinin ne muradı varsa ona kavuşacağı anlamına gelir. Sevindirici olaylara ve bekar kişiler için uzun yıllar mutlu bir şekilde devam edecek bir izdivaç gerçekleştirmeye, evlat sahibi olmaya ve kısmetlerinin artmasına alamettir. Beyaz araba kullanan kişilerin dilekleri gerçek olur ve hayatlarında sıkıntılar dağılır. Maddi ve manevi olarak her anlamda rahat, güzel ve eğlenceli bir hayata işaret eden rüya sağlık durumunun da her zaman iyi olacağının, kişinin elini neye atsa o alanda başarı elde edeceğine delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SİYAH ARABA SÜRMEK NE DEMEKTİR?

Rüyada siyah araba sürmek, rüya sahibinin başarının peşinde koştuğuna, hırslı ve azimli olduğuna, isteklerini gerçekleştirme konusunda kararlı olduğuna alamet eder. Kişinin hayallerini yerine getirmek için her şeyi yapacak kadar gözü kara olduğu yorumu yapılmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Sürmeyi Öğrenmek

Rüyada araba sürmeyi öğrenmek çalışma hayatında güzel işler yapmak istemenize yorumlanır. Aynı zamanda maddi sıkıntılarınızdan kurtulmak, haneye gelecek olan bolluk ve berekete işaret eder. Kolay yoldan elde edilen kazanca, maddi yükü ağır olan kimselerden kurtulmaya ve kısa zamanda alacağınız hayırlı haberlere rivayet edilir. Rüyasında araba sürmeyi öğrenen kişi için şan ve şöhret olarak tabir edilip, hayallerine kavuşmasına delalet eder. Aşk hayatında her şeyin istediği gibi gitmesine ve insanlar adına faydalı işler yapmasına da alamet eder.

Rüyada Araba Sürmeyi Öğretmek

Gizli kalan sırların gün yüzüne çıkmasına, maddi sıkıntıların baş göstermesine ve bu durumlardan dolayı mağdur kalmaya yorumlanır. Rüyada araba sürmesini öğrettiğini görmek art niyetli insana, dost yüzlü düşmana ve bu kişiden gelecek olan maddi ve manevi zararlara delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lüks Araba Kullanmak

Rüyada lüks araba kullanmak büyük bir sorumluluk üsteneceği anlamına gelir. Ancak rüya sahibi bu sorumluluğu altında ezilecektir çünkü daha önce tecrübesi olmadığı konular üzerinde uğraş verecektir. Bu durum kişinin sıkılmasına, stres yaşamasına ve ruhsal olarak çöküntüye gireceğine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Kullanmak

Rüyada araba kullanmak, rüyayı gören kişinin, hayat karşısında dik durmak için çabaladığına, hayatın zorluklarını ortadan kaldırmak için sürekli çalıştığına ve yeri geldiğinde insanlara maddi ve manevi olarak yardım ettiğine işaret eder. Bazı tabirciler için bu rüya, gören kişinin izzet ve şeref sahibi bir insan olarak, oldukça yüksek bir makama çıkacağına, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Kullandığını Görmek

Rüyada araba kullandığını görmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında ya da aile hayatında çok iyi kararlar verip yavaş yavaş başarı kazanmaya ve çok iyi işler yapmaya alamet edilir. Rüyada araba kullanan kişi istediği terfiyi alır ve oldukça yüksek makama gelir. Bu rüya, kişinin özellikle maddi konularda önüne çıkan fırsatları değerlendirerek çok başarılı olmasına ve istediği hayata kavuşmasına işarettir. Araba kullanan kişi çalışma yaşamında yaptığı girişimlerden hep olumlu sonuçlar alır. Rüyada araba kullanırken dar ve dönemeçli yollara sapmak gerçek hayatta da bazı zorluklarla karşılaşacağınıza; düz yolda ilerlemek ise sıkıntı çekmeden elde edeceğiniz mal mülke işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada araba kullanmak, başarıya ulaşılacak yola yorumlanır. Rüyada araba kullandığını görmek rüya sahibinin alacağı tedbirlerle sorunların üstesinden geleceğine yorulur. Genel anlamda iş ve ticaret hayatında başarı anlamına gelmektedir. Rüyada araba kullandığını gören, büyük bir mevkie erişeceğine delalet eder. Arabayı kullanmak hayırlı bir evlat demektir.

İşçinin rüyasında araba kullanması büyük bir iş yeri sahibi olmasına çıkar. Patron kimse için bu rüya daha çok iş yeri sahibi olacağını ifade eder. Araba kullanan kadın görmek o kadının başarılı olmasına ve bir bayan tarafından kendisine ulaştırılacak bir yardıma yorulur.
1- Rüyada Beyaz Araba Kullanmak

Beyaz bir arabayı kullanmak, devlet büyükleri tarafından gelecek izzet ve yüksekliğe veya erişilecek şerefe tabir edilir. Rüyada beyaz araba kullandığını görmek hayırlı, sevinçli ve bereketli bir sefere çıkmaya işarettir.

Beyaz arabanın kullanılması hayırlara vesile olacak yeni bir döneme girildiğine yorulur. Kullanmak için beyaz arabaya binmek işlerinizin iyiye gideceğine ve terfi edeceğiniz anlamına da gelmektedir.
2- Hızlı Araba Kullanmak

İş hayatında yaşanacak ufak tefek sorunlara işaret eder. Bu rüya alacağınız kararlar konusunda dikkat etmenizi ifade eder. Aynı zamanda kendinize bir çeki düzen vermenize delalet eder.
3- Rüyada Lüks Araba Kullanmak

Lüks arabalar kullanmak, yaşantınızda gelişecek olumlu değişikliklere işaret eder. Rüyada son model lüks bir arabayı kullandığını gören rüya sahibi müjdeli bir haber alacağına delalet eder.

Üstü açık, lüx jip veya otomatik vites arabaları kullanmak zahmetsizce kazanılacak çok para manasına gelir.
4- Rüyada Kırmızı Araba Kullanmak

İş yerinizde yapacağınız çalışmalar neticesinde başarı elde edeceğinize delalet eder. Kırmızı araba kullandığını görmek akıbetin güzelliğine, varsa üzüntü ve kederden kurtulmaya işaret eder.

Bazen de bu rüya gönül işlerinde meydana gelecek hayırlı gelişmelere yorulur. Kırmızı büyük bir arabayı kullanmak iş ve Aile hayatında yaşanan maddi sıkıntıların kısa sürede son bulacağı anlamına da gelmektedir.
6- Karda Araba Kullanmak

Karlı ve buzlu yolda araba kullanılması iş hayatında zorlu geçecek mücadelenin ardından çok iyi yerlere gelineceğine tabir edilir. Bazende bu rüya evinize misafirin geleceğini ifade eder. Ayrıca yoğun çalışma neticesinde iş yerinde ulaşacağınız yüksek mevki anlamına gelmektedir. Çamurlu, bozuk ve karlı yolda herhangi bir arabayı kullanmak zorluklarla mücadeleye yorumlanır.
7- Siyah Araba Kullanmak

Salih kimseler için Siyah arabayı kullanmak iyiye, bozguncu kimseler için kötüye yorulur. Rüyada siyah araba kullanan kadınlar için izzet ve makama, erkekler için mal artışına delalet eder. Renk anlamı bakımından siyah arabayı kullanmak saygınlık demektir.
8- Rüyada Eski Araba Kullanmak

Rüyada eski arabayı kullanan rüya sahibi mal sahibi olur. Kişinin, iş ve aile hayatında ki çok karlı maddi gelişmelere tabir edilir. Eski arabaları kullanmak bolluk içinde çok bereketli bir döneme girileceği anlamına gelmektedir. Eski araba kullanılması fakirliğin gitmesine alamettir.
9- Yeni Araba Kullanmak

Rüyasında yeni bir arabayı kullanan, çalıştığı işte başarılı bir kişi olduğuna yorumlanır. Yeni araba kullanılması kolay yoldan rızık temin etmeye delalet eder. Yokuş aşağı kullanmaksa zahmet çekmeden ele geçecek mala delalet eder.
10- Rüyada Ehliyetsiz Araba Kullanmak

Araba kullanmayı bilmeden ehliyetsiz araba kullanan rüya sahibinin becerikliği sayesinde iş yaşamında yaptığı çalışmalarda başarıya ulaşacağına yorumlanır. Başarısızlık durumunda ise yapacağı plan ve projelerle yeni imkanlar bulacağına delalet eder.
11- Geri Geri Araba Kullanmak

Geri geri arabayı kullanmak, rüya sahibinin karşılaşacağı sorunlar noktasında dikkatli olunması gerektiğini delaletle işaret eder. Sorunların aşılması için çaba sarf etmesi gerektiğine işaret etmektedir.

Rüyada Kaza yapmış araba kullanmak büyük bir mevki sahibi olmaya işarettir. Yüklü araba kullanan, rüya sahibinin yapacağı işlerde büyük bir cesaret duyacağına işarettir. Dolmuş yapan arabayı kullanmaksa güzel geçecek ticari amaçlı bir yolculuğa çıkmaya işarettir.

Atlı arabayı kullanmak, başarıya gidilecek anlamındadır. Farklı olarak araba vapurunu kullanılması, hayırlı, sevinçli ve bereketli bir sefere işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ARABA SÜRMEK

Rüyamda araba sürmek gördüm diyorsanız bulunduğunuz mevkiden yükseleceğinize, izzet ve erişilecek şerefe delalet eder. Arabayı süren kişi için kısmetler açılacaktır. Bir başka yorumlarda da geçim konusunda aldığı tedbirlere delalettir.

Rüyada araba kullanmak bir başka yorumlarda da ele geçecek mal için ifade edilir. Rüyada araba kullandığını görmek, bir başka yoruma göre kişiyi bekleyen uzun yolculukların olacağına işarettir. Rüyada araba kullanmayı bilmeyen birinin araba kullanması, kişinin hayatında karşısına çıkacak sorunları aşacağına ve ferahlayacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Kullanmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada araba kullanmak tabiri birçok kişi tarafından merak edilmektedir. Rüyada araba kullanmak iş hayatına ifade eden bir durumdur. Rüya sahibinin rüyada araba kullandığını görmesi, kişinin çalışkan, başarılı biri olduğunu gösterir. Rüyada araba kullandığını gören kişi terfi alacaktır. Rüyada otomobil kullanmak ise rüya gören kişinin kendi yaptığı bir hata sonucu sorunla karşı karşıya kalmasını anlamına gelir. Ancak rüyada otomobil kullanmanın genel anlamı ise başarı demektir. Kişinin ticaret anlamında da başarılı işler yapacağını yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hızlı Araba Kullanmak

Rüyada araba kullanmak tabiri genel anlamda ticari başarıyı ve iş konusundaki başarıya yorumlanırken, rüyada hızlı araba kullanmak düşünmeden yapılan bir iş girişiminde kişinin giriştiği işte zarar görmesine işaret eder. Rüyada hızlı araba kullandığını gören ve rüya sahibi hızlı alınan bir karar ve fevri bir davranışla durumu riske sokacaktır. Bu sebeple rüyada hızlı araba kullandığını gören kişinin işleri sıkıntıya girecektir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

567 Aktif
1 Üye ve 566 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 4626
Dün : 21898
Toplam : 48084810
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...