Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
547 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada uçağa binmek, kişinin isteyerek hayatını değiştireceğini ve toplum kurallarının dışına çıkacağına işaret eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada uçağa binmek hayatın akışına ayak uydurduğunuzu temsil edecektir. Bindiğiniz uçak gitmek isteyeceğiniz bir yöne gidiyorsa, yaşamınızda davranışlarınıza aynen devam etmelisiniz. Aykırı bir yöne gidiyorsanız, hayatınızda değiştirilmesi gereken şeyleri tekrar gözden geçirmeniz önerilir.

Uçağa binenlerin iş hayatlarında, özel yaşamlarında kademe atlayacakları müjdesi verilmektedir. İlerlemenin işareti olan bu rüyalar, herkes için geçerlidir. Bindiğiniz uçak havalanırsa, kişi kendi isteği ile yaşamında değişiklikler yapacaktır. Yenilik ve değişiklik kapıdadır. Sıra dışı olayların yaşanmasına hazırlıklı olmalısınız. Sürprizlerin yaşandığı, şansın sizden yana olduğu bir döneme gireceğiniz haber verilmektedir. Kendi isteğiniz ile yapacağınız değişikliklerle yaşamınız da değişecektir.

Bazı yorumculara göre, uçağa binmek tehlikeye atılmak olsa da, uçaktan indiğiniz takdirde tehlikeyi de atlatacaksınız demektir. Havada uçarken akrobatik hareketler içinde olanlar, yaşamında risk almasını seven insanlardır.

Eğer bindiğiniz uçak düşerse, kötü bir olaya hazırlıklı olun. Bu uçaktan kurtulmanız tehlikeyi kolay atlatacağınızı anlatacaktır.  
Kişinin bindiği uçağı kendinin yaptığını görmesi, işlerindeki başarıya hazırlıklı olmasını anlatacaktır. Tek başına yapacağı başarılı bir çalışmayı ve ünlü biri olacağını anlamalıdır. Uçağı sattığını gören kişi, kazanacağı başarıyı kaybedecektir.

Rüyanızda bir uçağa binmek için, bilet satın aldıysanız, hayatınızı değiştirmek istiyorsunuz demektir. Bileti satın alarak uçağa binerseniz, başarılı olacaksınız. Bilet satın almak sizi zorluyorsa, başarı için bir süre bekleyeceksiniz. Eğer bilet satın almayı başaramazsanız, girişeceğiniz işte başarı sağlayamayacaksınız demektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
UÇAĞA BİNDİĞİNİ GÖRMEK
Rüyada uçağa bindiğini görmek, kişinin kendini yaşamın gidişatına teslim ettiği şeklinde yorumlanır. Eğer ki rüyada binilen uçak güzel bir yere gidiyorsa, kişinin yaşamın akışına uyması gerekir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uçağa Binmek Görmek
Rüyada uçağa binmek, kendinizi hayatın akışına bırakmayı temsil eder. Eğer bindiğiniz uçak gerçek hayatta gitmek istediğiniz güzel bit yere gidiyorsa, kendinizi hayatın akışına bırakmalısınız demektir. Ancak, uçağa zorla biniyorsanız veya uçak gitmek istemediğiniz bir yere gidiyorsa, ya da uçağa binmekle binmemek arasında kararsız kalıyorsanız belki de biraz planlı yaşamanız gerektiğine, şu anki yaşantınıza devam ederseniz mutsuz olabileceğinize yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA UÇAĞA BİNMEK NE ANLAMA GELİR?
Rüyada uçağa binmek, rüyayı gören kişin uzun süredir görmediği sevdiklerinden biri hakkında sağlık ya iş hayatı ile ilgili hayırlı bir haber almak olarak yorumlanır. Çok mutlu olmaya işaret eden bu rüya, rüya bazen de rüya sahibinin sıkıntılı durumlara ve tehlikeli ortamlara düşeceği anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uçağa Binmek
Rüyada uçağa binen kişi arkadaşlarından veya çok sevdiği bir kimseden kendisini mutlu edecek veya ferahlatacak bir haber alır. Bu rüya yakın zamanda yapacağınız bir yolculuğa da işaret olabilmektedir. Uçağa binip uçağın havalanmadığını görmek bazı dilekleriniz için beklemeniz gerektiğine, uçağa binip onun hareket ettiğini görmek de uzun bir seyahate işaret etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA UÇAĞA BİNMEK

Rüyada uçağa binmek, uzun bir zamandan beri görmediğiniz ve çok sevdiğiniz kişilerden birinin sağlık veya iş durumu ile ilgili hayırlı haberlerin alınacağına işaret eder. Bunun yanında rüyada uçağa binmenin olumsuz bir yorumu da vardır. Buna göre rüyanızda uçak görmeniz çeşitli sebeplerden ötürü tehlikeli ve sıkıntılı bir duruma gireceğiniz anlamına da gelebilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA UÇAĞA BİNMEK İÇİN HAZIRLANMAK

Rüyanızda bir uçağa binmek için hazırlanıyorsanız eğitim ya da iş konusunda çok önemli yerlere gelmek için bazı adımlar atacak ve bu da sizi maddi olarak arzu edilen noktaya getirecek demektir. Ayrıca rüyada uçağa binmeye hazırlanmak üzücü bir durumun ortadan kalkacağına, sosyal çevrenizdeki biriyle güzel bir ilişkiye başlanacağına da yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA UÇAĞA BİNMEK VE YÜKSELMEK

Rüyanızda uçağa binip yükseldiğiniz görmenin hem olumlu hem de olumsuz yorumları vardır. Olumlu olarak gerçek hayatta iş konusunda başarılı ve yetkin biriyle kurulacak ortaklık sayesinde aileye yarar geleceğine işaret ettiği söylenir. Ayrıca ailesine karşı düşmanca davranan birinin engelleneceğine yorulur. Bunların yanında rüyada uçağa binip yükselmenin kişinin büyük bir işte zarara uğrayacağına veya sağlık sorunlarına uğraşacağına da yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA UÇAĞA BİNDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada sadece uçağa bindiğini görmek, uzun bir süreden beri çalışılan işte yapılan bir hata yüzünden kötü bir duruma düşüleceğine delalettir. Söz konusu durumdan büyük bir zarar gelmemesi için bir karar alınırken çok dikkatli olunması tavsiye edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA UÇAĞA BİNMEK İSTEMEK

Rüyada uçağa binmek istediğinizi görürseniz bunun anlamı sıkıntılı bir işe gireceksiniz ama korkmayın bu işin üzerinden başarıyla gelecek ve büyük bir kazanç elde edeceksiniz demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA İLK DEFA UÇAĞA BİNMEK

Rüyada uçağa bindiğinizi ve bunun ilk sefer olduğunu görürseniz önünüzde zor bir yol var demektir. Bu yolun aşılması için bazı adımlar atacaksınız. Bu rüya pek çok olumlu şeye yorulur. Bunlar istemeden kurulan bir ortaklıktan zarar görmeden kurtulmak, iş hayatında başarılar elde edip yükselmek, riskli de olsa büyük kazanç getirecek bir işe atılmak, eli sıkışan bir akrabaya yardım etmek ve bozulan işlerin düzelmesidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ASKERİ UÇAĞA BİNMEK

Kişinin, zaman zaman kendisi ile ters düşen ve bu yüzden işlerinin kötü bir hal almasına neden bir kişi ile irtibatını kopardıktan sonra çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına ve rahat bir hayata sahip olacağına yorumlanır. Rüyada askeri uçağa binmek ve uçmak, hayal kırıklığı yaşamaya, iş konusunda yaşanan talihsizlikler yüzünden yarı yolda kalmaya, hayır getirecek bir işte atılacak bazı yanlış adımlar sebebiyle zarara uğramaya ve yakın bir akrabadan ya da dosttan ihanet görmeye işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YANLIŞ UÇAĞA BİNMEK

Rüyanızda yanlış uçağa bindiğinizi görmek pek hayırlı bir şey değildir. Bu sizi bazı sıkıntıların beklediğine işarettir. Girilecek bir işte zarara uğrayabilir, aile üyeleri ile aranız açılabilir, kötü olaylar nedeniyle eşinizle sıkıntılar yaşayabilir ve sevilen birinden acı bir haber alabilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA EŞLE UÇAĞA BİNMEK

Rüyanızda eşinizle uçağa bindiğinizi görürseniz dualarınız ve yardıma ihtiyaç duyanlara uzattığınız yardım elinin yani sevaplarınızın karşılığını alacaksınız demektir. Ekonomik anlamda iyileşecek ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya edilen yardım hayırlı olacak.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ANNEYLE UÇAĞA BİNMEK

Yakın akrabalarla kurulacak bir işte maddi açıdan iyi olunacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine alamettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BABAYLA UÇAĞA BİNMEK

Rüyada babayla uçağa binmek, mutlu ve huzurlu bir hayat sahip olunacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ARKADAŞLA UÇAĞA BİNMEK

Rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine ve sağlıkla ilgili olarak bir durumun düzeleceğine delalet eder. Rüyada arkadaşınla uçağa binmek ve seyahat etmek, kaybolmuş olan bir eşyanın sevilen bir arkadaşın yardımı ile bulunacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, iş konusunda uğranan zararın telafi edileceğine ve sorunların biteceğine yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ESKİ SEVGİLİYLE UÇAĞA BİNMEK

Geçmişte kalmış bazı olayların deşileceği, bu yüzden bazı kişilerle tekrar muhatap olmak zorunda kalınacağı, kararsız kalınması sebebiyle iş dünyasında geriye düşüleceği, mevki ve makam kaybı yaşanacağı, bir arkadaşlığın sonlandırılacağı ve birçok konuda yardım edilen bir kişi yüzünden yapılan işten olunacağı anlamına gelir. Rüyada yeni sevgiliyle uçağa binmek, bitmek tükenmek bilmez sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına ve ortaya konulan çalışmalardan elde edilen paranın Allah yolunda harcanacağına alamettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA UÇAĞA BİNMEK NE ANLAMA GELİR?



Rüyada uçağa binmek, rüyayı gören kişinin, uzun bir zamandan beri görmediği çok sevdiği insanlardan birinin sağlık ya da iş durumu ile ilgili çok güzel ve hayırlı haberler alıp çok mutlu olacağına tabir edilir. Ayrıca, rüya sahibinin, çeşitli sebeplerden ötürü tehlikeli ve sıkıntılı durumlara ve ortamlara gireceğine işaret edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA UÇAĞA BİNDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada uçağa bindiğini görmek, çok uzun zamandan beri çalışılan işte yapılan bir hata yüzünden sıkıntılı ve zor bir duruma düşüleceğine ve kimsenin zarar görmemesi için, birilerinin hayatına etki edebilecek ve zarar verebilecek kararlar verirken tekrar tekrar düşünülmesi gerektiğine delalet edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA UÇAĞA BİNMEK VE UÇMAK

Rüyada uçağa binmek ve uçmak, rüyayı gören kişinin, çeşitli sebeplerden ötürü sıkıntılı ve kötü bir işe bulaştığına ve bu işten kurtulmak için tehlikeli bir yolculuğa çıkmak zorunda kalacağına tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA UÇAĞA BİNMEK İSTEMEK

Rüyada uçağa binmek istemek, rüyayı gören kişinin, sıkıntılı bir işe gireceğine ancak bu işten alnının akı ile ve büyük bir kazanç sağlayarak çıkacağına delalet edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bazı yorumculara göre; uçağa binmek, kendini tehlikeye koymaya işarettir. Uçaktan inmek ise tehlikeden kurtulmakla tabir olunur. Uçakla havada türlü oyunlar yaptığını gören, tehlikelere karşı cesur olur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada uçağa binmek; yenilik, değişiklik, uzaktan bir haber almaya yorumlanır. Rüyada uçağa bindiğini gören büyük bir makam sahibi olur. Bu rüya gelecek bir yolcunun işaretidir. İşlerde başarı demektir. Rüyayı gören kendi çaba ve gayretiyle kimsenin yardımı olmadan büyük bir mevkiye çıkmaya tabir edilir. Bu kimse halk arasında ün yapmaya işarettir. Hayatında olumlu değişikliklere, büyük şeref, makam, izzet, ikbal, itibar ve rütbeye tabir edilir. Rüyada uçağa binmek baht ve yüce mertebe ile tâbir edilir, izzet, saltanat, ferah ve sevinç anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Uçağa binmek; hayırlı bir evlâda, sevinçli ve bereketli bir sefere işarettir. Devlet adamları tarafından gelecek izzet ve yüksekliğe veya erişilecek şerefe delâlet eder. Uçağa binmek dünyaca arzu ettiği şeyden muradına kavuşmasına işaret eder. Sevdiğiniz insanlardan güzel haberler alacağınıza işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada uçağa binmek uzun zamandır çözüm beklenen ve ertelenen bir konunun çözüleceğine delalet eder Hamile kadının uçağa binmesi erken doğumu ifade eder. Bekar biri için nikah olarak tabir edilir. Bu rüya, kişiye gelecek çok önemli bir haber sonrasında duyulacak büyük mutluluğa da alamettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada uçağa binmek; işte yaptığınız ufak bir hata yüzünden zor bir duruma düşeceğiniz ve bazı şeylerin kararını verirken tekrar düşünmeniz gerektiğini anlatır. Rüyada uçağa binmek aynı zamanda işte yükselmeye ve makam sahibi olmaya da işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada uçağa binmek için hazırlanmak; rüya sahibinin yükseleceği adımlar atacağı ve yapacağı birtakım çalışmalar sayesinde maddi anlamda iyi bir konuma geleceği şeklinde tabir edilir. Ayrıca yeni tanışılacak bir kişi ile güzel bir ilişkiye ya da sıcak bir dostluğa işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada uçağa binmek ve uçmak; rüya sahibinin onu zor durumda bırakacağı, sıkıntılı işlere bulaştığına ve bu işten kurtulmak için tehlikeli bir yolculuğa çıkmak zorunda kalacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada özel uçağa binmek; rüya sahibinin hem iş hem özel hayatında güzel gelişmelerin olacağına ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir. İşte ilerleme ve iyi bir kariyer olarak yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgiliyle uçağa binmek; bir arkadaşlığın sonlandırılacağına, geçmişte kalan bazı olayların tekrar gündeme geleceğine ve mevki kaybına işaret eder. Rüyada yeni sevgiliniz ile uçağa bindiğinizi görmeniz sıkıntılarınızın yakın bir zaman içerisinde sona ereceği anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada uçağa binip hacca gitmek; rüyayı gören kişinin bir konuda kusursuz bir hizmet alması veya eksiksiz şekilde ağırlanması şeklinde tabir edilir. Havaalanından uçağa binerek hacca gittiğini görmek, aklında olan hedefini gerçekleştirmek için gereken her türlü çileyi çekmeye ve tüm zorluklara göğüs germeye işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eşiyle uçağa binmek; sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya ya da muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret eder. Bu rüya maddi kazanç ve sıkıntıları sona ermesi şeklinde de yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada üstü açık uçağa binmek; samimi bir aile ortamında bulunacağınıza, zorlukların aşılacağına, tüm kırgınlık ve kızgınlıkların biteceğine delalet eder. Üstü açık uçağa bindikten sonra uçağın düştüğünü görmek ise yapılan iyiliklere rağmen bu iyiliklerin görülmemesi ve ihanet anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uçağa Bindiğini Görmek

Rüyada uçağa bindiğini görmek, çok uzun zamandan beri çalışılan işte yapılan bir hata yüzünden sıkıntılı ve zor bir duruma düşüleceğine ve kimsenin zarar görmemesi için, birilerinin hayatına etki edebilecek ve zarar verebilecek kararlar verirken tekrar tekrar düşünülmesi gerektiğine delalet edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uçağa Binmek ve Uçmak

Rüyada uçağa binmek ve uçmak, rüyayı gören kişinin, çeşitli sebeplerden ötürü sıkıntılı ve kötü bir işe bulaştığına ve bu işten kurtulmak için tehlikeli bir yolculuğa çıkmak zorunda kalacağına tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uçağa Binmek İstemek

Rüyada uçağa binmek istemek, rüyayı gören kişinin, sıkıntılı bir işe gireceğine ancak bu işten alnının akı ile ve büyük bir kazanç sağlayarak çıkacağına delalet edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada uçağa binmek her zaman yaşamınız için bilgiler içerecektir. Dikkatli olduğunuz takdirde nasıl hareket edeceğinizi anlayacaksınız. Genellikle olumlu rüyalar arasında olan, bu rüyayı görmek daima hayra yorulmalıdır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uçağa Binmenin Anlamı Nedir? Rüyada uçağa binmek birçok yorumcu tarafından hayra yorumlanmaktadır. Rüyada uçağa bindiğini gören bir kişi bir derdi varsa bu dertten kurtulup kuş gibi hafifleyecektir. Eğer uçağa isteyerek biniyorsanız bu bir işte çok başarılı olacağınıza işaret eder. Bindiğiniz uçak sizin istediğiniz bir yöne doğru hareket ediyor ise hayatınızda her şeyin yolunda olduğu, aksi yöne hareket ediyorsa hayatınızda bazı şeyleri değiştirmeniz gerektiğine işaret etmektedir. Kişi rüyasında bindiği uçağın türbülansa girdiğini görürse, uzaklardan önemli bir haber alacağına bu haberin kişi için hayati bir önem taşıyacağına işaret eder. Eğer kişi uçak merdivenlerini çıktığını görürse bu da çalışıyorsa iş yerinde kademe atlayacağına delalet etmektedir. Bazı yorumcular rüyasında uçak gören insanların, risk almayı seven insanlar olarak tanımlar. Bu tip insanların rüyalarında uçağa bindiklerini görmeleri uzun zamandır akıllarında olan bir iş için harekete geçmelerinin hayırlı olacağı söylenmektedir. Rüyasında uçağa binen kişi eğer sevdiği insanların yanına gidiyorsa bu yakın zaman da bir düğün veya bebek haberi almak olarak da yorumlanır. Aynı zamanda çok sevdiği ve uzun zamandır görüşemediği birinden güzel haberler almaya da delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uçağa Bindiğini Görmek

Rüyada uçağa bindiğini gören kişinin isteyerek hayatını değiştireceğine, bu değişimin olumlu yönde olacağına işarettir. Rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşamayacağına, verdiği bu karardan pişman olmayacağına alamet eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

442 Aktif
0 Üye ve 442 misafir
Bugün : 17782
Dün : 23857
Toplam : 48076103
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...