Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
491 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada uçak kullanmak, hayatınızın kontrolünü elinize alacağınıza, tamamen kendi kararlarınızla hayatınıza yeni bir yön vereceğinize yorumlanır. Sizinle birlikte yeni yaşantınızda olmasını istediğiniz kişileri de kolayca ikna edebileceğinizi gösterir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada uçak kullandığını görmek ne anlama gelir?

Araç kullandığımız rüyalar zihnimizin durumuna ışık tutan rüyalardır. Bir başka deyişle, rüyada kullandığımız aracın durumu zihnimizin durumudur. Küçük bir araç ya da bir bisikletle bir yere gitmek kendini içinde bulunulan duruma karşı daha güçsüz ve savunmasız hissetmeye işaret eder. Fakat kamyon, uçak ya da tren gibi ağır taşıtları kullandığımız rüyalar daima içinde bulunduğumuz ortamda kendimizi güçlü ve donanımlı hissettiğimize işaret eder. Yaşayacağınız durum ne olursa olsun size deviremeyecek! Her şeye ve her duruma hazırlıklı olun ve yolculuğunuza başlayın.


Uçak kullandığınız rüyalar irade ve güç rüyalarıdır. Hem kendi yaşam yükünüzü hem başkalarının yükünü kaldırabilecek kadar güçlü bir iradeye sahip olduğunuzu bilmelisiniz. Uçak çok fazla sayıda insanı bir yerden alır ve başka bir yere götürür. Siz de yaşam tarzınız ve verdiğiniz kararlarla yalnızca kendi yaşamınızı değil başka insanların yaşamlarını da etkileyebilecek güce sahip olduğunuzu bilmelisiniz. Bu tip rüyaları bir cesaret işareti olarak kabul edebilirsiniz. Eğer şu anda yeni bir işe kalkışmak niyetindeyseniz ve kendinize “buna gücüm yeter mi?” diye sorduğunuzda bir uçak kullandığınızü rüyanızda gördüyseniz cevap: evet.


Bu rüyalar aynı zamanda bilinçaltının bir gruplara ayırma metodudur. Bir uçak rüyasında yalnızca iki grup insan vardır: uçakdakiler (bizimle hareket edenler, yanımızda taşıdıklarımız) ve uçağın dışında kalan dünya (bu harekete dahil olmayan her şey). Sizin sürdüğünüz bir uçak sizin kontrolünüz altında olan bir dünyayı temsil eder. Yani bir rüya sahibi için kendi sürdüğü uçak onun kendi dünyası ve yanında taşıdığı yaşam yükleri sembolüdür.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uçak Kullanmak

Rüyada uçak kullanmak, rüyayı gören kişinin, iş hayatında ve eğitim hayatında yapmak istediği herşeye sadece kendi kararlarını vererek gerçekleştirdiğine, başka insanların söyledikleri ile yola çıkmadığına, bu sayede hem hayatına başka insanların müdahale etmesini hem de başka insanlar yüzünden kötü durumlara düşme tehlikesini engellemeye çalıştığına alamet eder. Aynı zamanda, çok kazançlı işlere girip çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uçak Kullandığını Görmek

Rüyada uçak kullanmak ile aynı anlama gelmektedir. Rüyayı gören kişinin, iş hayatında ya da hayatının diğer aşamalarında her zaman kendi duygu, düşünce ve fikirleri ile hareket ettiğine, bu sayede şimdiye kadar hiçbir sorunlar karşılaşamadığına ve bundan sonra da bu şekilde hareket ederek çıkabilecek sorunlara ve yaşanabilecek sorunlara karşı rahatça karşı koyabilmekte olduğuna delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Savaş Uçağı Kullanmak

Rüya sahibinin, uzun zamandan beri herhangi bir sorunla karşılaşmadığı iş hayatında ya da eğitim hayatında bir anda karşısına çıkacak bir sorun ile çok kötü ve zor durumlara düşeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına ancak uzun bir süre boyunca bu konuda herhangi bir ilerleme sağlayamayacağına işaret eder. Ayrıca, rüyayı gören kişinin, kendisini çok zor durumlara düşüren kişiyi insanlara açıklayacağına ve bu sayede ondan gelebilecek tüm kötülükleri ortadan kaldıracağına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Jet Uçağı Kullanmak

Rüyayı gören kişinin, iş hayatında çok kısa bir zaman içinde çok büyük bir atılım yapacağına ve bu atılım sayesinde çok yüksek bir mevkiye geleceğine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uçak Kullanmak

Rüyada uçağa binip, onu kullanan kişinin kısa zamanda gerçekleştireceği çok önemli olaylar ve hadiseler meydana gelir. Bu rüya size muhtaç olan kişilere ve sizin sayenizde ancak çözüme kavuşacak olan problemlere de işaret etmektedir. Bu rüyayı gören kişi yapacağı bazı yardımlarla insanların ferahlamalarına olanak verir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uçak Uçurmak
Kişinin çok önemli ve büyük bir projenin başına geçirileceğine bunun da hayatının işi olacağına delalet eder. Rüya sahibinin yaşamı, kariyeri ve geleceği için dönüm noktası olacak bir gelişme yaşanacak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uçak Kullandığını Görmek
Rüya sahibinin rüyasında uçak kullandığını görmesi kişinin hayatını kontrole alacağı anlamına gelmektedir. Vereceği kararların hayatına yöne verebileceğine, verdiği kararların arkasında duracağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uçak Kullanmak

Rüyada uçak kullanmak, hiç kimsenin yardımı olmadan başarıya ulaşmaya delalet eder.Rüyada uçak kullanmak; kişi gerçek hayatında uçak veya havaalanı ile ilgili bir iş ile alâkası var ise bilinçaltına yerleşen rutin işleri ile açıklanır. Rüya gören kişinin uçakla ilgili bir iş ile alâkası yok ise bu rüya kişinin özlemleri ve beklentilerine karşılık gelecek hallerini simgeler. Genel manada hızlı ve ani gelişen ataklara işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada uçak kullanmak; maceraperest bir ruha sahip kişilerin gördüğü rüyalar arasına girer. Rüyada havada uçan her araç kişinin yeteneklerine göstergedir. Rüyadaki uçak, hareketin yönü, hızı gibi diğer detaylarda önemle olmakla birlikte rüyada uçak kullanmak olağandan farklı bir durumun gelecekte yaşanacak olduğuna yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Jet Kullanmak

Hayatın kendisi için yeterince hızlı olmadığını düşünen, kabuğuna sığmaz, sabırsız, enerjisi yüksek kişi karakterine işarettir. Rüyasında jet kullanan kişi kimsenin cesaret edemediği işlere girerek güç gösterisinde bulunacaktır. Rüya görenin kısa zamanda iş veya sosyal statüsünde değişiklik ve yükseliş görülecektir. Bu rüyaya bazen büyük bir şans yakalamak olarak da yorum yapılır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Savaş Uçağı Kullanmak

Rüyada bir savaş uçağı kullanmak; kişinin zorlu bir hedef için mücadelesine yorumlanır. Genellikle iş hayatındaki rekabet ortamında yeni stratejiler belirlemeye ve hücuma geçerek zafer kazanmayı hedeflemeye göstergedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yolcu Uçağı Kullanmak

Rüyada yolcu uçağı kullandığını görmek; bir grubun liderliğini yapacak olmaya, kalabalık bir iş paydaşlığına, fikrinin takipçisi olan insanlara önderlik etmeye yorulur. Rüyasında yolcu uçağını sorun yaşamadan kullanmayı başaran kişi; sorumluluk alarak bir görev üstlenecek ve büyük takdir kazanacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada uçak kullandığını görmek, rüya sahibinin hayatındaki önemli meselelerde kendi istediği gibi davranacağına ve aldığı kararları sadece kendi fikirlerince gerçekleştireceğine delalet eder. Bununla birlikte rüyasında uçak kullandığını gören kişi, etrafındaki kişileri de kendi düşüncesi doğrultusunda hareket etmeye ikan edeceği şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada uçak kullanmak islami yorumlar da rüya sahibinin her işini kendi iradesi ile yapacağını ve bu işlerinde muvaffak olup yükseleceğine işaret eder. Görmüş olduğunuz bu rüya da başarıya gideceğiniz konularda saptırmalar olacağına ve bu kişilerin engellemelerin den uzak durması gerektiğini gösterir. Rüyada uçak kullanmak başarılı bir hayatın olacağını ve kendi kararları doğrultusun da yaşanacak bir hayata tabir edilir. Bu rüyayı gören kişinin yükselişte olacağını ve her işinde başarı elde edeceğini tabir edilen bir rüyadır. Rüyada uçak kullanmak, olumsuz kişilerin sizin kafanızı karıştırarak iş hayatınızda engellemeler yapacağını da delalet eder. Rüyada uçak kullandığını görmek hem maddi hem manevi bir hayatın her zaman yükselişte olacağının işaretidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uçak Kullanmak İslami

Rüyada uçak kullanmak islami yorumu, halk arasında sevilen sayılan kişi olduğunuz için her zaman başarılarınızdan söz edilir. Görmüş olduğunuz bu rüya da vermiş olduğunuz net kararlarınızın hayata geçmesi ile başarılar elde edeceğinizi delalet eder. Rüyada uçak kullandığını görmek islami anlamı ise olumlu kararlarınızın sizi başarıya sürükleyeceğine tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uçak Kullanmak Diyanet Yorumu

Rüyada uçak kullanmak diyanet yorumu, bir çok islam alimi rüyada uçak görmeyi ve rüyada uçak kullanmayı manevi zenginliğin çok yakın da rüya sahibini bulacağına yorumlamışlardır. Bu rüya hem maddi hem de manevi bir bereketin habercisi olarak bilinir. Rüyada uçak kullandığını görmek diyanet yorumuna göre işlerde başarı ve rızkın artışı gibi bir çok hayra işaret etmiştir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uçak Kullandığını Görmek

Rüyada uçak kullandığını görmek, iş hayatınızda net fikir ve düşünce ile verdiğiniz kararlarda muvaffak olup başarıyı elde edeceğinizi gösterir. Bu rüya, rüya sahibinin kariyerli ve yükselişte olduğu bir işinin olduğunu delalet eder. Rüyada uçak kullanmak rızkı ve bereketi bol olan kişiye işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Savaş Uçağı Kullanmak

Rüyada savaş uçağı görmek vermiş olduğunuz zor kararların olacağı, fakat bu kararların ardından geçici olarak yaşanacak bir takım sıkıntıların olduğunu gösterir. Görmüş olduğunuz bu rüyada ise sizi zora sokan bu sıkıntıların sonun da büyük bir başarı elde edeceğinizi ve malınızı iki kat artıracağınıza yorumlanır. Rüyada savaş uçağı kullandığını görmek, sıkıntılı bir dönemin yaşanıp sonun da büyük başarı elde edileceğine tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yolcu Uçağı Kullanmak

Rüyada yolcu uçağı görmek, kalabalık bir iş hayatınız olacağına ve bu iş hayatında yönetici sıfatın da yer alacağınıza delalet eder. Rüyada yolcu uçağı kullandığını görmek, zor kararlar verip riske gireceğinize ve bu kararlarınız da başarı elde edeceğinize tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Jet Uçağı Kullanmak

Rüyada jet uçağı kullanmak, rüya sahibinin hızlı bir yaşantısı olduğuna ve ani kararlar verdiğine işaret eder. Görmüş olduğu bu rüyada ise verdiği bu karaların hiç bir zaman olumsuz sonuçlanmadığını gösterir. Rüyada jet uçağı kullandığını görmek, kişinin maddi olarak bir an da yükseleceği ve tüm sıkıntıların dan kurtulacağına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uçak Kullanmaya Çalışmak

Rüyada uçak kullanmaya çalışmak, rüyayı gören kişinin kafasının karışık olduğu ve çevresinde akıl veren kişilerden sürekli olumsuz olarak etkilendiğine yorumlanır. Bu rüya ise artık kendi kararlarının kendisi tarafından verilmesi gerektiğini gösterir. Rüyada uçak kullanmaya çalışmak istekli ve arzulu bir kişiye, aynı zaman da başarıya açık olan bir durumunuz olduğuna delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada uçak kullanmak güç ve irade kullanımıyla ilgilidir. Yaşam yolculuğumuzda hedeflere ulaşmak için çabalarken uçak kullandığımız rüyaları görebiliriz. Aslında, araç kullandığımız tüm rüyalarda yaşamda bir noktadan başka bir noktaya hareket söz konusudur. Fakat, toplu taşıma araçlarında bireyselden öte daha kitlesel hareketler söz konusudur. Uçakla taşıdığımız her şey yaşam yüklerimiz, duygularımız, düşüncelerimiz hatta sorumluluklarımızı işaret eder. Bir başka deyişle, uçağı yüklü olan kişinin yaşam yükleri de fazladır.

+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Uçak kullandığımız bir rüya aynı zamanda değişim sürecinde nelerle karşılaşacağımız konusunda bilgi verici olabilir. Uçağı sürdüğünüz yol geniş ve ferah mıydı? Yoksa virajlar ve dolambaçlarla mı doluydu? Belki de rüyanızda çok karanlık ve kasvetli bir yolda uçak kullandığınızü gördünüz. Bu sorulara verdiğiniz cevaplar aslında yaşam yolculuğunuzda bir değişim sürecinde neler yaşayacağınızla ilgilidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Uçak kullandığınız rüyalar aynı zamanda amaçlarınız uğruna tüm yaşam yüklerinizle beraber harekete ışık tutar. Amacınıza yöneliş arayışınızda ne tür davranışlar sergileyeceğiniz, nelerle karşılaşacağınız hatta tüm bunları nasıl kontrol edeceğiniz bilgileri gizli olabilir. Şimdi direksiyona geçmenin ve hedefe odaklanmanın zamanı. Fakat, uçak rüyalarının diğer araçlardan farkı bir toplu taşıma aracı olmasıdır. Sürüklendiğiniz yolda yalnızca kendinizi sürüklemediğinizi ve sorumluluğunuz altındaki kişilerin de verdiğiniz kararlardan etkilendiğini unutmamalısınız.



+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Uçak kullandığınız rüyalar aynı zamanda hedeflerinizi belirlediğinize işarettir. Şimdi içsel gücünüzü hedeflerinizi hayata geçirmek için özveri ile kanalize ediyorsunuz. Artık pasif olma zamanı değil. Direksiyonun başına geçip hem kendiniz hem de başka insanları etkileyecek olumlu kararlar vermelisiniz. Ne tür zorluklarla karşılaşırsanız karşılaşın güçlü iradenizle tünelin sonundaki aydınlığa mutlaka varacaksınız.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Uçak kullandığımız rüyalar aynı zamanda kararlılık, odaklanma ve irade yoluyla engellerin üstesinden gelmeyi temsil eder. Şimdi gerçekten istediğiniz şeyi yapma zamanı. Ayrıca, bir uçak sürme rüyası her şeyden önce bir ulaşım şekli olduğu için seyahati edebilir. Fakat rüyalar aleminde seyahat fiziksel alemdeki seyahat gibi değildir. Rüyaların altını çizdiği seyahat daima bir durumdan başka bir duruma geçiş ve yeni uğruna eskiyi terk etmedir. Eğer rüyanızda bir uçak kullandığınızü gördüyseniz kendinize sorun: “neleri terk etmek üzereyim?”


Rüyalar alemindeki “araç sürme” eylemi daima bir hareket ve değişim temsilcisidir. Uçak kullandığımız rüyalar da bu duruma istisna değildir. Yaşamdaki tüm değişimler bize bu rüyalarla anlatılır. Bu değişimler bazen fikir değişiklikleri ya da bir amaç uğruna koşmayı bırakarak daha farklı bir amaca yönelmekle ilgili olabilir. Bu tip rüyalarda rüyanın senaryosuna ve yolculuk esnasında nelerle karşılaştığınıza odaklanın. Rüyanın size vermek istediği mesajı bütünsel yorum yaptığınızda bulacaksınız.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada uçak kullanmak görmek, kişinin güçlü iradeye sahip olup kendi doğruları ile yol çizeceğine yorumlanır. Rüyasında uçak kullandığı gören kimse, gerçek hayatta da bir çok konuda başarılı olmuş insanların saygıyla örnek gösterdiği kimse haline gelmiştir. Rüyada uçak kullanmak, kişinin karlı yatırımlar sağlayan işler de yer alarak ticari anlamda göstereceği başarılarına, ileriye dönük hayatını garanti altına almasına ifade edilir. Bu rüya aynı zaman da güçlüklere göğüs gelmeye, her türlü umutsuzluktan başarı elde etmeye, sevdikleriniz kimselerle yaşadığınız hayata tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uçak Kullanmak Neye İşarettir?
Rüyada uçak kullanmak,uçak kullanmak rüyası kişinin kendi çabalarıyla elde ettiği başarılarına, elde ettiği zaferlerine, kendine buyruk yaşam tarzına işaret eder. Bu rüyayı gören kimseler, kimseye bağlı olmadan kendi ayakları üzerinde durabilen, iş hayatında duygusallığa kesinlikle yer vermeyen iş kolik kimselerdir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uçak  Kullandığını Görmek
Rüyada uçak kullandığını görmek, uçak kullanmak rüyasıyla aynı sembolleri içeren bu rüya kişinin insanları fikirlerine ihtiyaç duymaksızın hayatı kendi çizdiği doğruları ile yaşayacağına yorumlanır. Rüyasında uçak kullandığını gören kimseler, sık sık seyahat içinde olup durağanlıktan uzak yenilikçi, pozitif düşünceli kimselerdir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Savaş Uçağı Kullanmak
Rüyada savaş uçağı kullanmak, kişinin düzenli giden hayatının anlamsız olaylardan dolayı bir anda alt üst olup kazanç kapılarının tek tek kapanacağına yorumlanır. Rüyasında savaş uçağı kullandığını gören kimseler çevresindeki düşmanlarına karşı sürekli taarruz içinde olup olası tehlikelere karşı duyarlı olurlar. Rüyada savaş uçağı kullanmak, aynı zaman da ülkeler arası çıkan çatışmaya, ekonomik krize sebep olacak engellere, hayatınızın alt üst olmasına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uçak Kullanmaya Çalışmak
Rüyada uçak kullanmaya çalışmak, başarıya giden yolda verilen emeklere, rızkını kazanmak için çektiğiniz uğraşlara, size sunulan hayatı güzellikleriyle yaşamaya yorumlanır. Rüyasında uçak kullanmaya çalışan kimse, bilgi ve birikim sahibi insanlardan aldığı destek sayesinde iş hayatında eksik olduğu bir çok konuda tecrübe sahibi olur. Bu rüya kişinin ileriye dönük hayatının şekillenmesi açısından en güzel yol olup kazanılacak zaferi simgeler.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet Yorumu, rüyada uçak kullanmak, yeni başlangıçlara, hayatı pozitif yönleriyle yaşamaya, insanların emirlerine uyup zorunlu yaşamak yerine bağımsız olarak yaşamayı tercih etmeye yorumlanır. Rüyada uçak kullanmak, aynı zaman da merak duygusu yüksek, öğrenmeye açık, yenilik peşinde koşan kimselere işaret edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada savaş uçağını kullanmak, büyük sıkıntılarınızın ve sorunlarınızın geride kalacağına, iş hayatındaki uğursuzlukların sona ereceğine, rüya sahibinin kaybettiği her şeye tekrardan kavuşacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve aile hayatında hayırlı ve sevinçli olaylarla karşılaşacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uçak Kullanmak

Rüyada uçak kullanmak, rüya sahibinin eğitim hayatında ve iş hayatında gelmek istediği noktayı yalnız kendi belirleyecek ve bu doğrultuda atılımlar yapacaktır. Rüyada uçak kullanmak, rüya sahibinin başkalarının lafıyla hareket etmeyerek kendi doğrularının çizdiği yolda ilerlemeye çalışacağına işaret eder. Rüyada uçak kullanmak, başkalarının hayatına karışmasına izin vermeyecek ve özel hayatın da dahil olmak üzere kimseyi karıştırmayacaktır. Rüyada uçak kullandığını görmek, rüya sahibinin özel hayatına ve iş hayatına kimsenin müdahale etmesini istemeyerek, söz hakkı dahi vermeyeceğine yorulur. Rüya sahibinin hayatına olan özgürlük kavramı aile içinde tartışmalara yol açabilir, büyüklerin baskıcı role bürünmesine sebep olabilir. Aynı zamanda bu rüya kişinin iş hayatında başarılı olacağına, ayağına gelecek olan iş fırsatlarını doğru şekilde değerlendirerek hayırlı kazanç elde edeceğine delalet eder. Rüya sahibinin çok kazanç getirecek işlere girerek bulunduğu sektörde göstermiş olduğu başarısı ile kariyerinde de sağlam bir yer edinecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uçak Kullandığını Görmek

Rüyada uçak kullandığını görmek, rüya sahibinin özel hayatı ve iş hayatında her zaman kendi duygu, düşünceleri ile hareket etmek isteyeceğine yorulur. Kişinin hayatını sık dokuyup ince eleyerek ele alması başarıdan başarıya atlamasına yardımcı olacaktır. Rüyada uçak kullandığını görmek, iş hayatında kendi tecrübeleri, fikirleri ve düşünceleri ile hareket eder buda kendisinin başarı basamaklarını çıkmasında yardımcı olacak bir etkendir. Rüyada uçak görmek, en açıklayıcı örnek kişinin kendi kendini korumaya alması ve zekasını bir kalkan gibi kullanmasıdır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Savaş Uçağı Kullanmak

Rüyada savaş uçağı kullanmak, rüya sahibinin düzenli giden iş hayatında hiç beklenmedik biranda sorunlar oluşacak ve rüya sahibi sıkıntılı günler yaşayacaktır. Ortaya çıkan bu sorunun nerden kaynaklandığı bilinmemekle beraber uzun bir süre rüya sahibinin hayatında olumsuz etkisini gösterecektir. Bu rüya aynı zamanda rüya sahibinin çok yakınında bulunan ve kişinin başarılarını kıskanan kötü niyetli birinin varlığına işaret eder. Bu kişi rüya sahibine içten içten kötülük tohumlarını ekmeye çalışacak ve rüya sahibinin zor duruma düşmesini başaracaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Jet Uçağı Kullanmak

Rüyada jet uçağı kullanmak, rüya sahibinin iş hayatında çok büyük atılımlarda bulunacağına ve bu sayede kazancı ile beraber mevkisinde de yükseleceğine işaret eder. Rüya sahibinin işlerinde göstermiş olduğu başarılarıyla iş sektöründe kariyerini yükseltecek ve firmaların aranan yüzü olacaktır. İlerleyen yıllarda rüya sahibinin kendi işinin patronu olacağına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada uçak kullanmak, gerçek hayatta sıkıntılardan kurtulmak arzusunda olmak anlamına gelir. Rüya sahibi yaşadığı problemlerin ağırlığından dolayı kendisine zarar vermektedir. Bu nedenle hafiflemek için bazı şeyleri hayatından çıkaracaktır. Rüya sahibinin hayatında değişiklikler yapacaktır. Bu değişiklikler yaşamını oldukça etkileyecektir. Aynı zamanda rüyada uçak kullanmak, kibirli olmaya ve zengin olma arzusu içerisine girme anlamlarına da gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pilot Olmak

Rüyada pilot olmak, iş hayatındaki yükselişe delalet eder. Rüya sahibi, iş dünyasında yaptığı girişimler ve başarılı işleri ile diğer insanların arasından sıyrılmayı başaracak ve önemli insanların dikkatini çekecektir. Bu da mevkisinde bir yükselme ve daha iyi bir pozisyona geçilmesini sağlayacaktır. Rüya sahibi zamanla önemli yerlerde görev alacaktır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

467 Aktif
2 Üye ve 465 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 10183
Dün : 23857
Toplam : 48068522
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...