Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
249 okuma
Yıldız Tozu Rüya kategorisinde Rüya Yorumcusu (19.4k puan)  
Rüyamda ;

Bir sınıfta sınava girecekmişim. Sınıfta 2 kişiyiz. Ben sol tarafta en öndeki sırada oturuyorum. Sanırım sıra numaram 3.   Sınıftaki diğer sarışın kız ise sağ tarafta en arkada. Sınava hiç çalışmamışım, ne yapıcam diyorum içimden. Arkadaki kız ise çalışmış konulardan falan bahsediyor. Keşke onun yanına oturabilseydim diyorum. Sonra Gözetmen kadın oturduğumuz sıraları kayıt ediyor ve imza atıyoruz. 

Sonra sınıfa bir sürü kişi geliyor sınava girmek için, tüm sıralar doluyor. Bende fırsattan istifade, o en arkadaki çalışkan kızın yan sırasına geçiyorum, aklımca ondan kopya çekerim diye planlıyorum. Yalnız gözetmen kadın önceden sıramı kayıt ettiği için yerime geçmemi istiyor. Mecburen içimden söylene söylene yine en öndeki sırama geçiyorum.

Sonra soru kitapçığı geliyor. Sorular çok tuhaf. Odaklanıp soruları çözmeye başlıyorum. İnsanlarla ve topluluklarla ilgili garip garip mantık soruları gibi tam hatırlayamadığım sorular var. Sorular içimde tuhaf hisler uyandırıyor sanki.

Mantık yürüterek belirsizce soruları cevaplamaya çalışıyordum. 3-4 tane soruyu belirsizce mantığıma göre cevapladıktan sonra, bir tane soruda insanlarla ilgili bir soru vardı tam hatırlamadığım ben sonucu 1 buluyorum ama şıklarda sadece 1 yok. 1, 3 ve diğer başka bir rakam daha var. 1  olduğu kesin diyorum, 1 ile birlikte hangi rakamı seçsem doğru cevabı bulurum diye düşünüyorum.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+6 oy
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba,


Başlangıçta bir sınıf ortamı görmek bir şeyleri aynı şeklide yapmak zorunda olanların kategorize edilmiş halini gösteriyor.Bu temel de bir rekbat durumu,bir yarış konusu gibi.Ancak benim hemen fark ettiğim şey “sağ-sol” , “ön-arka” ve bunların arasında ki “sıralamalar”.Daha dikkat çekici olarak “orta” ifadesi ifadesi geçmiyor.Ortayı tanımlarken 3 ncü sıradaymışım ama ilk sırada oturuyorum diyorsunuz sadece.Yani sol-sağ var ve bunların ortası var.Ortanın ortası yok.Burada ki şahsi görüşünüze bakılınca özellikle rekabet ile ilgili konularda olması gerekenin “en iyi” ve “en kötü” (min-max), “siyah-beyaz”(gri olmayan) gibi ortalama olmayan durumları düşündüğünüzü zannediyorum.Daha açık bir ifade ile bir şeyde ya en iyisinizdir ya da orada olmamalısınız gibi.Zaten kendinizi sol tarafın en önünde görüyorsunuz.Normal yerinizin 3 ncü sırada olmasını bile kaldıramıyorsunuz.En öne oturmuşsınız.
Sınıf da iki kişi olmanız yukarıda izah etmeye çalıştığım durumun kişisel olarak gösterimi.Siz hiç çalışmamışsınız,sarışın kişi ise çok çalışmış.Sol tarafa oturmanız hangi konuda rekabet halinde hissediyorsanız aslında size hiç uygun olmayan bir dal olmasından.Daha çok manevi,duygusal,görsel,sanatsal alanlarda rekabet edebilirken size çok da uygun olmayan bir alanda bir rekabet durumunuz var.Rakibiniz çok güçlü çünkü o sağ tarafı yani akli,mantıki,matematiksel modeller ile çalışan bir zihni temsil ediyor.(Rüyanızın sonunda bu sağ taraf ile ilgili eksiklik önünüze mantık yürütmek konusunda çıkacak)O çalışan kişinin yanına oturma isteği bu alanda yapılabiliecek size dair bir şey olmadığını düşünmenizden.Yani ne kadar gayret de etseniz zaman kısıtı dolayısı ile artık o rakibinizin seviyesine gelemezsiniz.Ancak ondan faydalanabilirsiniz ki öyle düşünüyorsunuz.Bu düşünce biçimi de sol taraf düşünce biçimi.Yani alternetifleri gözden geçirebilme,bunlrı görebilme yetisi var sizde.Gözlem gücünüz çok ileri seviyede.Gözetmen kadın ve kayıt,rekabet içinde ki “kısıtlarınızı” temsil ediyor.Özellikle her ne konuda rekabet içinde iseniz,bu kısıtlar sektör,alan,uzmanlık özellikle ve özellikle bulunduğunuz “pozisyon” olabilir.Yani organizasyon şemasındaki yeriniz de sizi çok kısıtlıyor olabilir.Halbuki daha ileri ön görüleriniz ve yükselme planlarınız varken sadece akla,mantığa hesaba yani salt sayısal modeller ile yükselmenin önemli sayıldığı bir sektörde bunun tam tersi pozisyonda tasarım,ar-ge,stilistik alanlarda bulunmanızdan dolayı o en üst pozisyona ilerleyemiyorda olablirsiniz.Bu konularda eksikliği giderebilmek için yanınıza bu işlerden anlayan birilerinin oturması lazım.Ama dediğim gibi organizasyon şeması sizi kısıtlıyor olabilir.Her ne kadar matematiksel -sayısal modellemelerden uzak olsanızda içinizde ki sanata ve tasarıma dayalı yetenekten dolayı oluşan üstün gözlem gücünüz sayesinde siz kağıt-kalem olmadan da bazı durumları beyninizden simüle edip ilerletebiliyorsunuz.Bu durum sizin futuristik yanınızında gücünü gösterir.Eğer bende olmayan bir yetenek bana lazımda ben o yeteneğin yanına gitmeliyim diyerek çalışkan sarışın kızın yanına gidiyorsunuz.Bu arada kızın sarışın olması özellikle orijinal kendinden sarışın değilse,bu tip sarışınlara siz içinizden ne diyorsanız bu durumun sadece çalışmak ile kapatılabilieceğini ama sizde olanın bir tanrıvergisi gibi olduğunu da düşünmenizden kaynaklı olabilir.Belki de sadece bu durumdan dolayı “çalışmadınız”.Yani çalışsanız sizde en üst duruma çıkabilirdiniz ama sanki bu durumu biraz düşüklük gibi görüyorsunuz.Ancak her ne kadar bu kadar ileri görüşlü olsanız da ,kısıtlar ve adaylar arasında sınavı yapanların “adalet” duygusu sizin ilerlemenizi engellilyor gibi.Size bu kadar ileri görüşünüze rağmen “standart” bir kişi gibi davranılıyor.hem de tüm gayretlerinize rağmen.

Sorular geliyor önünüze.Sınav sosyolojik.Bu durum da zaten sizin sosyal ortamalarda ve işyerinde de nerede olursanız olun toplumsal hitiyaçların hem sağ hem sol taraf ihtiyaçları içermesinden dolayı sosyolojik sorular geliyor.Rüyanız bir nevi açık noktanıza atıfta bulunuyor ve ne için ihtiyacınızın olduğunu da söylüyor.Cevaplar için mantık lazım.Sizde sezgisel taraf,ilham,öngörü çok yüksek.Ama şimdiye kadar mantıklı düşünmek ile ilgili tarafınızı geliştirmeye ihtiyaç duymadığınız için sorular zor geliyor.Sorular içimde tuhaf hisler uyandırıyor diyorsunuz.İş’te bu durum mantık tarafı işlemeyince hissiyat tarafınızı ortaya çıkartmanızdan dolayı.Ama hisler işe yaramıyor.Konular hissiyat ile ilgli değil çünkü.Mantık lazım.Biraz zorlanınca mantık tarafınız açılmaya başlıyor.Burası eğer bu aralar “çakralar” ile ilgili bir şeyler okuyorsanız veya ilgili iseniz burayı da temsil ediyor olabilir.Çünkü çalıştırmaya gayret ettiğiniz şey çalışmaya başlıyor.İlk başta “insanlar ve toplumlar” ile ilgili olan soruları 3-4 soru sonrasında sadece” insanlar” ile ilgili olana dair bir filtreleme hareketi ile ilerletiyorsunuz.Yavaş ama istikrarlı gibi düşünün.Her ne yapıyorsanız insan denilen şeyin cevabının tekillik olduğuna dair bir düşünce var sanırım.Yani sağ-sol,siyah-beyaz,min-max vs gibi her türlü ikiliği tekliğe,tekilliğe dönüşürme,sağ ile sol tarafın birleşimi,akıl ile duygunun birleşimi bir nevi tek kanatlılıkta,sanatsal yönü güçlü taraftan ilave olarak mantıki yönü de güçlü olana doğru çift kanatlı(zülcenaheyn) olmak ama tek bir varlık olmak özet ile;

Yunus Emre şiirlerinde ki “ikilik yok birlik var,yalnız bunda dirlik var” dediği gibi yani.

DAB,
Selamlar.


Not:
-----------
İş yeri ve organizayon şeması konularını durumu açıklayabilmek adına örnekledim.Yoksa bir yerde çalııp çalışmadığınızı bilmiyorum.
+4 oy
Yıldız Tozu Rüya Yorumcusu (19.4k puan)  
düzenledi
Genelde rüya yorumlarımı Kargaya yaptırıyordum, bu sefer farklı bakış açısını merak ettim. İyi ki denemişim :) çok isabetli tespitlerin oldu. Teşekkürler Ruyadede, rüyayı çözmeme yardımcı oldun.

Yorumlarına ekleme yapmak istediğim tek şey, dediğin gibi sol ve sağ yan çok belirgin sembol. Burada bence her iki kız da aslında benim , rakibim değil.   Dediğin gibi Sol yan anne, duygu, dişil  yanım,  Sağ yan baba, mental, Eril yanım. Kendi Eril yanımın enerjisinden etkileniyorum.   Aradığım bilgi, kendi  mental yanımda mevcut.  Rüyadan aldığım mesaj, sadece sezgisel dişil yanıma ağırlık vererek ve sadece onu ön sıraya oturtarak değil. Bilgiyi çekebilmem için odaklanarak biraz da mental olarak hazırlanmam gerekiyor. Anlamama yardımcı olduğun için sağol.

Sevgiler.
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
Selamlar.
+1 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Ben de olsam ben de rüyadedeye yaptırırdım :) Böyle değerli yorumları kaçırma. Ben her zaman yorum yaparım, hatta bir ara bu rüyaya da yazayım bir şeyler.
Yıldız Tozu Rüya Yorumcusu (19.4k puan)  
Madem bu rüyaya da yaz birşeyler, senin yorumunu da merak ettim.

İlgili rüyalar

+24 oy
2 yorum 266 okuma
+8 oy
3 yorum 170 okuma
Eyja 9 Kasım 2019 Rüya kategorisinde Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)   yazdı
+1 oy
0 yorum 50 okuma
~}çu 5 Mart Rüya kategorisinde ~}çu Rüyakar (2.9k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 247 okuma
Fearless 11 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde Fearless (-52,011 puan)   yazdı
+3 oy
3 yorum 172 okuma
3 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+1 oy
1 yorum 245 okuma
Cano 23 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Cano Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 169 okuma
geekone3388 24 Aralık 2019 Rüya kategorisinde geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 225 okuma
16 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+5 oy
2 yorum 141 okuma
yok 18 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 128 okuma
31 Aralık 2016 Rüya kategorisinde cnss   yazdı
+7 oy
2 yorum 178 okuma
Karga 26 Haziran 2016 Rüya kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 205 okuma
Eyja 11 Ekim 2019 Rüya kategorisinde Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)   yazdı
+5 oy
4 yorum 168 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

382 Aktif
0 Üye ve 382 misafir
Bugün : 1546
Dün : 21898
Toplam : 48081739
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...