Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
1.4k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada Köpeğe Dönüşmek

Rüyada köpek olduğunu gören bir kimse için rüyası pişmanlığa delalet eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

24 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada köpek olduğunu gören bir kimse için rüyası pişmanlığa delalet eder. Rüyasında köpeğe dönüşen kimse çevresine son derece soğuk, mesafeli ve kibirli davranmaktadır.  Rüyada köpeğe dönüştüğünü görmek haramdan ve yanlış davranışlardan uzaklaşmaya işaret eder. Rüya sahibi yaptığı yanlışları fark edecek ve doğru yolu bulacaktır. Rüyada köpeğe dönüşmek tövbe etmeye ve çevresine verdiği rahatsız davranışları durdurmak olarak da yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada köpek iken aniden insana dönüşmek
Rüyada köpek iken aniden insana dönüşmek, hatalardan pişman olmaya, yanlışlardan dönmeye, tövbe etmeye işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Köpek Olmak
Rüyasında köpek olduğunu görmüş olan kişi, çevresinde yer alan kişilere karşı kibirli bir şekilde davranmaktadır demektir. Eğer ki rüya sahibi rüyasında daha önceden köpekse ve sonrasında insan olduysa, Allah’ın yasak koşmuş olduğu şeylerden uzak durması gerektiğini göstermektedir. Bir çeşit mesaj veren rüyada köpek görmek daha çok gelecek olan sıkıntının habercisidir. Eğer ki rüya sahibi sadece baş kısmını köpek şeklinde görmüş ise, uzun süre boyunca bir takım sorunlar ile baş edecek demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Köpek Olmak
Rüyasında kendisinin birdenbire bir köpek olduğunu görmek, onun başkalarına karsı pek kibirli ve pek mağrur davrandığına işarettir.
Evvelce köpek olduğu halde, birdenbire insan olduğunu görmek, tövbe ve istiğfar etmeye ve Allah'ın yasakladığı her şeyden el etek çekmesi gerektirdiğine delalet eder.Başının köpek başına döndüğünü görmek, sıkıntı ve meşakkate delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
KÖPEĞE DÖNÜŞTÜĞÜNÜ GÖRMEK

Rüyada aniden köpeğe dönüşmek etrafınıza karşı kibirli olduğunuz anlamına gelir. Eğer bir köpek insana dönüşüyorsa yaptığınız bir davranıştan pişman olacağınıza işarettir. Kişi köpeklerle birlikte havladığını görüyorsa dileklerinin gerçekleşeceği anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada köpeğe dönüşmek

Rüyanızda birden köpek olmanız, çevrenize karşı oldukça burnu havada davrandığınızı gösterir. Eğer rüyanızda bir köpek olarak dolaşıyor ve birden insan oluyorsanız, yaptığınız kötülüklerden ve kötü tavırlarınızdan pişmanlık olacağınıza yorulur. Bu pişmanlığınız sayesinde tövbe edecek ve haramdan kaçacaksınız.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada köpeğe dönüşmek güçlü dostluk duygusunu simgeler, çünkü köpek insanın gerçek dostudur, nankörlük nedir bilmez, sahibi veya sevdiği insan için düşünmeden ölüme atlar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hayvana dönüşmek, bir hayvana dönüştüğünü görmek, oldukça sık görülen bir rüyadır ancak nedense insanlar bu rüyadan kimseye söz etmek istemezler. Halbuki önemli bir rüyadır ve rüyada dönüştüğünüzü gördüğünüz hayvanın karakteristik özelliklerine olan özleminizi simgeler ya da o özelliklerle kendinizi özdeş gördüğünü ifade eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada insanın köpek dönüşmesi, öfkenize yenik düşmeye, saygınlığı yitirmeye, zor günlerden geçmeye ve yalnız kalmaya, kişinin dostları ile arasının açılmasına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada insanın köpeğe dönüşmesi, başa gelecek felakete ve sıkıntıya işaret eder. Sizi huzursuz ve mutsuz edecek çirkef kimselere, tehlikeli insanlara alamettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Köpeğe Dönüşmek GörmekRüyada köpeğe dönüştüğünü görmek pişmanlıkların artacağına ve yaptıklarınızdan çok üzüleceğinize işaret etmektedir. Kaynak: Rüyada Köpek Görmek Neye İşarettir? / Rüya Tabirleri
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Köpeğe DönüşmekRüyada köpeğe dönüştüğünü görmek, kişinin etrafına karşı çok kibirli davrandığını göstermektedir. Kaynak: Rüyada Köpek Görmek Neye İşarettir? / Rüya Tabirleri
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada köpeğe dönüştüğünü görmek rüyayı gören kimsenin çok hırslı olduğuna işaret etmektedir. Rüyayı gören kişinin zor bir insan ile tanışacağına ve çıkar ilişkisinin ön planda olacağına yorulmaktadır. Rüyada köpeğe dönüştüğünü gören bir kimsenin dostluk ve yardımseverlik duygularının geliştiğine delalet etmektedir. Rüyasında köpeğe dönüştüğünü gören bir kimsenin dostları için kendini tehlikeye atmak zorunda kalacağına yorulmaktadır. Ancak rüya sahibi bu durumdan kazançlı ayrılacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Köpeğe Dönüştüğünü Görmek

Rüyada köpeğe dönüşmek olumlu anlamlara sahip bir rüyadır. Rüyayı gören kimsenin yakın bir arkadaşı için kendisini tehlikeye atacağına ancak bu durumdan kolaylıkla sıyrılacağına işaret etmektedir. Rüyasında köpeğe dönüştüğünü gören bir kimsenin güçlü bir karakteri olduğuna ve sadık ilişkiler yaşadığına dikkat çekmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Köpeğe Dönüşmenin Olumlu Anlamı

Rüyada köpeğe dönüşmek olumlu anlamı arasında rüya sahibinin güçlü karakteri yer almaktadır. Rüyayı gören kimsenin yardımsever ve sadık bir karakteri olduğuna bu sebep ile başına birçok iş geldiğine dikkat çekilmektedir. Rüya sahibinin yakın çevresinde sevdiği insanlar için cesurca davrandığına delalet etmektedir. Rüyada köpeğe dönüştüğünü gören bir kimse çevresinde güçlü ve cesur olarak tanınmaktadır.
Sık Görülen rüyalardan, Rüyada Köpek Görmek neye işarettir? İslami kaynaklardan anlamını okuyabilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Köpeğe Dönüşmenin Olumsuz Anlamı

Rüyada köpeğe dönüşmek olumsuz anlamı arasında rüya sahibinin başına birtakım olaylar geleceği yer almaktadır. Dostlarına sadık olan rüya sahibi, dostları sebebi ile birtakım problemler yaşayacaktır. Bu sebep ile rüya sahibinin dikkatli olmasına vurgu yapan rüya uyarıcı bir anlam taşımaktadır. Rüyasında köpeğe dönüştüğünü gören bir kimsenin yakın bir zamanda büyük bir karar alması gerekecektir. Ancak bu karar hayatını etkileyecek bir büyüklükte olduğu için rüya sahibinin uzun süre düşünmesine yorulmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Köpeğe Dönüşmenin Anlamı Diyanet

Diyanete göre rüyada köpeğe dönüşmenin birçok anlamı bulunmaktadır. Ancak rüyada köpeğe dönüşmek uğursuz olaylar yaşanacağına ve rüya sahibinin zarar alacağına delalet etmektedir. Rüyada köpeğe dönüşmek diyanet tarafından hem olumlu hem de olumsuz anlamlara sahiptir. Rüyayı gören kimsenin huzursuz bir hayatı olacağına dikkat çekmektedir. Rüyayı gören kimsenin bir süre yalnız kalacağına ancak eski bir dostu ile karşılaşarak mutlu olacağına alamet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Köpeğe Dönüşmenin Anlamı İslami

Rüyada köpeğe dönüşmenin İslami anlamları şerre işaret etmektedir. Rüyayı gören kimsenin mutlu bir hayatının olduğu ancak yapacağı bir hata sebebi ile yalnız kalacağına delalet etmektedir. Rüyada köpeğe dönüşmek İslami olarak yorumlandığı zaman kötü bir insan ile tanışılacağına ve işlenen günahlara sessiz kalınacağına alamet etmektedir. İmamı Nablusi (r.a.) diyor ki; rüyasında köpeğe dönüştüğünü gören bir kimse dostları için kendini tehlikeye atacak ve birçok hata yapacaktır. Bu sebep ile rüyayı gören kimsenin dikkatli hareket etmesine yorulmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Köpeğe Dönüşmenin Psikolojik Yorumu

Rüyada köpeğe dönüşmek psikolojik olarak yorumlandığı zaman rüya sahibinin güçlü bir karakteri olduğuna vurgu yapılmaktadır. Rüyayı gören kimsenin hayatında birtakım problemler olduğunu ancak dostlarını hep ilk sıraya yerleştirdiğini belirtmektedir. Rüyasında köpeğe dönüştüğünü gören bir kimsenin yardımsever, sadık, güçlü ve cesur bir karakteri bulunmaktadır. Rüyayı gören kimse kendisini bu özellikler ile görmemektedir ancak köpeğe dönüşme rüyası iyi kalpli olunduğuna dikkat çekmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Köpeğe Dönüşen İnsan Görmek Bekar ve Evliye Göre Anlamları

Rüyada köpeğe dönüşen insan görmek rüya sahibinin şansının artacağına delalet etmektedir. Eğer rüyayı gören kimse bekar ise hayatını devam ettireceği bir birliktelik yaşayacağına ve mutlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir. Rüyayı gören kimse eğer evli ise ailesinin genişleyeceğine ve hane içinde bulunan borçların bitirileceğine alamet etmektedir. Rüyasında köpeğe dönüşen bir insan gören kimsenin borçlarının biteceği ve yaşadığı tüm çilelerin sona ereceğine yorulmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Köpeğe Dönüşen İnsan Görmenin Genel Anlamı

Rüyayı gören kimsenin talihinin döneceğine ve eline yüklü miktarda bir para geçeceğine de yorulmaktadır. Rüyada köpek görmek olumlu anlamlara sahip olmasa da rüyada köpeğe dönüşen insan gören kimsenin şanslı bir hayatının olacağı anlamına gelmektedir. Rüyasında köpeğe dönüşen insanlar gören kimsenin tüm borçlarını kapatıp refah içinde yaşayacağına delalet etmektedir. Ancak rüya sahibinin bir yolculuğa çıkacağına ve bu yolculukta tüm mal varlığını kaybedeceğine de yorulmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birinin Köpek Olduğunu Görmek taribri ve anlamı
Rüya tabirlerinde her rüyanın farklı anlamı vardır. Bu nedenle rüya gördükten sonra rüyanın ne anlama geldiğini öğrenerek merak duygularımızı gideririz. Rüyada köpek görmenin yorumu farklı şekillerde yapılıyor.
Rüyada Birinin Köpek Olduğunu görmek; Rüya gören kişinin isteklerine ve hayallerine kavuşacağına işaret edilir. Ayrıca köpek sürüsü ya da bir köpek tarafından rüya sahibinin ısırılması ise hayallerine ulaşacak fakat ulaşırken birçok zorluğu da yaşacağına işaret edilir. Sabırlı olmaya ve güçlüklerin üstesinden bu sabrı ile geleceğine işaret edilir. Rüyada köpeğin ısırması sonrası kan geliyor ise hayallerine ulaşamayacağı anlamana da gelen köpek ısırması aynı zamanda hayallerine zorlukların üstesinden gelerek de ulaşacağı anlamanı taşıyor.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada köpek şeklinde insan görmek, eğer rüyayı gören kimsenin borçları varsa bunlardan rahata kavuşarak borçlarını ödeyeceğini anlatan bir rüyadır. Yani borçlarını ödeme fırsatına kavuşacağına, yeni isler için atılımlar yapacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bunun yanında başında sağlıkla ilgili bir sıkıntısı olanların sağlığına kavuşacağına, şana ve para bakımından oldukça iyi günler getireceğine, başarılı işlere imza atacağına işarettir.
. İş yapmak amacı ile gurbet hayatı yaşayacağına, başarısının artacağına, ayrıca da olumsuz tabiri ile sevdiği kişilerce ihanete uğrayarak bu durum karşısında çok kırılacağına ve hatta kahrolacağına, hayır getirebilecek bir ortak işine gireceğine zarara uğrayabileceği bir işten alnının akıyla başarı elde ederek çıkacağına şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Köpeğe DönüşmekRüyada köpeğe dönüştüğünü görmek pişmanlıkların artacağına ve yaptıklarınızdan çok üzüleceğinize işaret etmektedir. Kaynak: Rüyada Köpek Kovalaması Neye İşarettir? / Rüya Tabirleri

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

458 Aktif
2 Üye ve 456 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 10133
Dün : 23857
Toplam : 48068473
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...