Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
1.8k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyayı gören kişi için rüyada takip edilmek hayra yorulacak bir durum değildir. Bu rüya şansızlık ve kötü şans olarak yorumlanmaktadır. Yakın zaman içerisinde yaşanmaya başlanacak zorlu ve can sıkıcı günlerin geldiğinin habercisi olabilir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

100 Yorum

+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
düzenledi
 
En İyi Yorum
Bu rüyanın size getirebileceği mesajlar:
Kaçmak
İstememek
Ertelemek  
İnat etmek
Uzaklaşmak
İnkar etmek
Uzaklaşmak
 Sonuçları almak
  Yüzleşme sorunu
 Görmezden gelmek
 Sorunlardan kaçmak
 Geçmişten gelen sorunlar

Rüyada takip edildiğini görmek ne anlama gelir?

Rüyalar aleminde arkamız daima geçmişimizi önümüz ise geleceğimizi gösterir. Arkamızdan bizi takip eden her şey bilinçaltı aleminde geçmişten gelen enerjileri sembolize eder. Bir başka deyişle, rüyasında takip edildiğini gören kişinin geçmişi hala yakasını bırakmamaktadır. Bu rüyaların yorumunu rüya sahibi kendisini kimin ya da neyin takip ettiğine bağlı olarak yapmalıdır. Vahşi bir hayvan tarafından mı takip ediliyordunuz? O halde geçmişteki bazı eylemlerinizin sonuçları bugün sizi yok edecek ya da sahip olduğunuz her şeyi ortadan kaldıracak kadar etkili olabilir, bu konuda korkularınız var. Sizi bir tanıdığınız mı takip ediyordu? O halde bu kişiyle ilgili geçmişle alakalı fakat hala kapanmamış bir konu bugününüzü etkilemekte.
Rüyada takip edilmek geçmişten kaçmak ya da geçmişi inkar etmek metaforudur. Özellikle bu rüyayı (birinden ya da bir şeyden kaçtığınızı) sürekli görüyorsanız bir inkar mekanizmasından artık çıkmalı ve bir şeylerle yüzleşmelisiniz. Çünkü siz kaçtığınız sürece o ya da onlar sizi kovalayacak. Daha derin yorumculuk için kaçtığınız kişi ya da varlığın yaşamınızda hangi arketipe dokunduğuna dikkat etmelisiniz. Bir doktor tarafından kovalanıyorsanız bazı sağlık meselelerini erteliyor olabilirsiniz. Sizi kovalayan öğretmeniniz mi? Belki de eğitiminizle ilgili halletmeniz gereken sorunlar var. Ya da bugün işsizlik sorunu yaşıyor iseniz bunun sebebi almamış olduğunuz bir eğitim olabilir. Peki sizi kovalayanın ne olduğunu bilmiyorsanız? Geçmişte tam anlamıyla bir “bilinmezlik” olarak bıraktığınız bazı konular bugün yine gündeme geliyor.
Rüyada takip edildiğini görmek
Rüyada takip edilmek bazıları için sorunları çözmek yerine onları erteleyerek kurtulma çabasına işarettir. Rüyalar aleminde öldürdüğünüz her şey kapattığınız bir sayfa ya da sona erdirdiğiniz (bağlantı kopardığınız) bir şeyin sembolüdür. Rüyada kaçtıklarınız ise sona erdirme eylemi yerine “uzaklaşma” eylemini tercih ettiğinizi gösteriyor. Bu uzaklaşma bazen bir yolculukla olabileceği gibi bazen yalnızca zihinsel boyutta uzaklaşmadır. Zihinsel boyuttaki uzaklaşma görmezden gelme, inkar etme ya da yokmuş gibi davranmaktır. Eğer sorunlarınızı çözmek yerine onlardan zihinsel boyutta uzaklaşmayı tercih ediyorsanız rüyanızda büyük bir ihtimalle birinden ya da bir şeyden kaçtığınızı görürsünüz.
​Rüyada kaçtığımız her şey gerçek yaşamımızda yüzleşemediklerimizin sembolü olabilir. Korkularımız da buna dahildir. Korkular yalnızca onlarla yüzleşirsek yenilirler. Yüzleşmediğimiz ve kaçtığımız her şey iç dünyamızda “korku” olarak kalmaya devam edecektir. Bilinçaltımızın bir cismi, arketipi ya da kişiyi bize rüyamızda arkamızda göstermesi aslında rüyalar diliyle “önümüze alamama” ve yüzleşememe metaforudur. Önümüze (görüş alanımıza) alamadığımız ve arkamızda bırakmayı tercih ettiğimiz her şey hala yüzleşmeye hazır olmadıklarımızın sembolüdür. Yaşamımızda korku olmaktan çıkmaları için onları görüş alanımıza (önümüze) almamız gerekir.
​Tüm bunların yanı sıra rüyada takip edilmek bize yaklaşmasını istemediğimiz durumlardan kaçış metaforudur. Çok ilginç olmasına rağmen kaçtığımız şey bazen evlilik, işsizlik hatta yeni bir iş bile olabilir. Bilinçaltımız istemediğimiz her şeyi bize kaçtığımız bir yaratık ya da bir kişi kılığına sokarak gösterir. Örneğin, tembel yaşamaya alışmış birinin rüyasında birinden ya da bir şeyden kaçıyor olması ya da hoşuna gitmeyen bir varlık tarafından takip edilmesi bazen iş hayatına girişe hazır olmamak anlamına gelebilir. Ya da bunun tam tersine çalışan biri için kendisini takip eden bir gölde işsizlik korkusunu yansıtabilir. Kısacası, bilinçaltının çalışma şekli o kadar farklıdır ki bize yaklaşmasını istemediğimiz her şey rüyamızda bir kılığa girerek bizi takip eden bir arketip olarak belirebilir.

Rüyada Takip Görmek ve Takip Edilmek Ne Anlama Gelir?
Rüyada takip etmek veya edilmek hayırlara yorumlanmakla birlikte farklı anlama gelmektedir. İşte tüm detaylarıyla rüyada takip etmenin ve edilmenin tabiri.


1- Rüyada takip edilmek; sonu iyi olmayan ve sizi çok üzecek bir aşk yaşayacağınıza işarettir. Rüyada takip görmek yahut takip etmek hayırlara alamet eder.

2- Rüyada takip edildiğini görmek rüya sahibini doğru yolda giden bir kimse olduğuna ve kendisi için faydalı işler yapmanın yolunu bulan bir kimse anlamına gelir. Aynı zamanda rüyada takip etmek akıllı, mantıklı, eğitimli ve başarılı kimse demektir.

3- Rüyayı gören kişinin rahat, huzurlu güzel ve kolay bir hayatı olacağına, kazancının bereketli olacağına, ticaretinin ve işinin yolunda gideceğine tabir edilir. Takip etmek veya edilmek rızk, şans ve kısmeti de işaret edebilir.
4- Rüyada Takip Edilmek Ne Anlama Gelir?

Rüyayı gören kişinin başarılı bir kimse olduğuna ve yaptığı başarılı işlerden dolayı kıskanılan bir kimse olduğuna rivayet edilir. Bazen de rüyada takip edilmek sonu olmayan bir aşkı ifade eder. Bazen de arzu ettiği bir işte başarılı olacağına delalet eder. Rüyada takip edildiğini görmek rüyayı gören kişinin ilgi duyup, sevdiği ve birlikte olmak istediği kimseden duygularına karşılık alamayacağı anlamına da gelmektedir.
5- Rüyada Takip Etmek Nedir? Ne Anlama Gelir?

6- Rüyanızda takip etmek de takip edilmek gibi benzer anlama gelmektedir. Rüyayı gören kişinin bazı konularda şanslı olacağına, isteklerine, arzularına ve dileklerine kavuşacağına işaret etmektedir. Bazen de gönül işlerinden yana hislerinin kendisini yanıltacağına işaret sayılır.
7- Rüyada Arabayla Takip Edilmek

8- Rüyada arabayla takip edildiğini görmek rüya sahibinin bazı korku ve endişelerine delalet eder.
9- Rüyada Birini Takip Etmek
10- Rüya sahibinin ar ve namus kavramlarına önem veren birisi olduğu anlamında yorumlanır. Rüyayı gören kişinin yeni tanıştığı kişilerle önce bu değerlere bakar ve daha sonra arkadaşlık kurması gerektiğine işaret eder.

11- Rüyada birini takip etmek aynı zamanda rüyayı gören kişinin önemli karar aşamalarında takip ettiği ve izinden gittiği kişiyi örnek alması anlamında yorumlanır. Ayrıca bu kişinin izini sürdüğü kişiden öğüt aldığı anlamında da gelir. Rüyayı gören kişi zor zamanlarında örnek aldığı kişinin fikirlerini ve görüşlerini önemser.

12- Rüyada Bir Hayvan Tarafından Takip Edilmek: Ticaret ve meslek hayatınızda sizi kıskanan ve sizi çekemeyen çok güçlü rakiplerinizin varlığına işaret eder.
13- Rüyada Arkadaşını Takip Etmek

14- Yakın zamanda sizi faydası dokunacak kimselerle tanışmaya işaret eder. Rüyanızda arkadaşınızı takip etmeniz size koruyacak ve kolluyacak kimselerin varlığına da işarettir. Aynı zamanda yardımsever bir kişi olduğunuzu ifade eder.
15- Rüyada Biri Tarafından Takip Edilmek

Rüya sahibinin kıskanılan bir kimse olduğuna ve halk içinde saygın bir kişi olacağına işaretle tabir edilmektedir. Bazı tabircilere göre rüyada biri tarafından takip edildiğinizi görmek; sonu iyi olmayan ve sizi çok üzecek bir aşk yaşayacağınıza işarettir.Rüyada takip edilmek rüya sahibinin bir tahlilsizlik ile karşılaşacağı anlamına gelir. Bir kişinin rüyasında kendisini birinin takip ederken görmesi büyük talihsizliktir ve mutsuzluk anlamına gelir. Kişi bir yakını tarafından kandırılabilir. En yakınları rüya sahibinin arkasından işler çevirmeye başlayabilir. Rüyada takip edilmek birileri tarafından dikkat çekmek anlamına gelir. Bu dikkat çekme olumlu veya olumsuz yönde olabilir. Ancak kişi bu süreçte temkinli olmalıdır. Mutsuzluk anlamına gelen bu rüyanın manası rüya sahibinin üzülmesine yol açabilir. Rüyada takip edilmek rüya sahibinin birilerinden saklanması, çekinmesi, uzak durması anlamına da gelmektedir. Rüya sahibi uzak durduğu kişiler tarafından zarar görebilir.
Rüyada Takip Edilmek

Rüyada takip edilmek, rüyayı gören kişinin şanssız günler geçireceğine ve zorluklar ile karşılaşacağına delalet eder. Rüyayı gören kişinin umutlarının hiç olacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine ve mutsuz günler yaşayacağına delalet eder. Rüyayı gören kişinin daha çok manevi anlamda zarar göreceğine ve olumsuz durumlar yaşayacağına delalet eder.
Rüyada Başkası Tarafından Takip Edildiğini Görmek

Rüyada başkası tarafından takip edildiğini görmek, rüyayı gören kişinin takip eden kişi tarafından zarara uğrayacağına, hayırlı olmayan günler geçireceğine, sıkıntıya düşeceğine delalet eder. Rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına ve bazı moral bozucu olaylar yaşayacağına delalet eder.
Rüyada Bir Adam Tarafından Takip Edildiğini Görmek

Rüyada bir adam tarafından takip edildiğini görmek, rüyayı göre kişi eğer takip eden adamı tanıyor ise o kimse tarafından sıkıntıya düşeceğine delalet eder. Rüyayı gören kişinin bu adam sebebi ile bazı sıkıntılar yaşayacağına, kalp kırıklığına ve hüsrana uğramaya delalet eder.
Rüyada Sevgili Tarafından Takip Edildiğini Görmek

Rüyada sevgili tarafından takip edildiğini görmek, rüyayı gören kişinin özel yaşamı ile ilgili olarak gelişecek olan bazı durum ve olaylara delalet eder. Rüyayı gören kişi evli ise eşi ile arasından bazı sıkıntıların yaşanacağına yorumlanır. Rüyayı gören kişi bekâr ise sevgilisi var ise onun ile arasında bazı kötü durumlarına yaşanacağına delalet eder. Rüya sahibi bekâr ve sevgilisi yok ise aşkında karşılık alamayacağı bir sevdaya tutulacağına delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
düzenledi
Umudunuzun tükeneceği, huzursuzluklarınızın artacağı, sıkıntıların büyüyeceği, mutsuzlukların etrafınızı saracağı, tatsız olayların peş peşe yaşanarak büyük düş kırıklıklarına yol açacağı, gözyaşının ve üzüntünün eksilmeyeceği bir dönem başlamaktadır. Bu nedenle bu dönem yaşanacak olan sorunların çok daha can sıkıcı boyutlara ulaşmaması için mantık çerçevesinde karar vererek harekete geçmelisiniz.
Ayrıca rüyada takip edilmek için yapılan farklı bir yorumda ise rüyayı gören kişinin çevresinde bulunan bir kişi tarafından maneviyatı ve inançlarının zedeleneceğinin işaretidir.
Rüyada takip edilmek, rüya sahibinin çevresindeki insanlara dikkat etmesini gerektiren bir durumdur. Bu rüya iki farklı şekilde yorumlanmaktadır. Bu yorumlamaların ilki, rüya sahibinin izinden gidecek kişilerin olduğuna delalet eder. Bu kişiler, kendilerine rüya sahibini idol olarak alıyorlardır. Bu durumda kişinin, kendisinin izinden gelen insanlara yanlış örnek olmaması gerekir. Bu rüyanın ikinci bir yorumu ise rüya sahibinin boş bir anında düşmanlarının oyunlarına geleceği, maddi ve manevi kayıp yaşayacağı şeklindedir. Her iki durumda da kişi temkinli olmalıdır.
Rüyada Takip Etmek

Rüyada birini takip ettiğini görmek, takip edilen kişinin yüzünün seçilememesi veya rüya sahibinin bu kişiyi tanımaması durumunda; rüya sahibinin geleceğinin karanlık ve belirsiz olduğu şeklinde yorumlanır. Rüya sahibi kişi yaptığı yatırımların olası sonuçlarından haberdar değildir. Geleceği karanlık olan kişi, gündelik hayatta işlerini kafasını toplayarak yapamayacaktır.
Rüyada Kovalandığını Görmek

Rüyada kovalandığını görmek, rüya sahibinin aldığı borcu ödeyemeyeceği veya verdiği sözü tutamayacağı gibi olaylara delalet eder. Kişi, rüyada kovalandığını görürse yaptığı işlerden dolayı huzursuzluk duyacaktır ve bunları temizlemek için uğraşacaktır. Rüya sahibi kişi, geçmişteki sorunlarının etkisini bugün de hissedecektir.
Rüyada Taksiyle Takip Edilmek

Rüyada taksiyle takip edildiğini görmek, rüya sahibinin iş yerinde yaşayacağı sorunların habercisi olarak yorumlanır. Kişi, patronundan veya çalışma arkadaşlarından rahatsız duyacaktır. Rüyada taksiyle takip edildiği gören kişi, iş hayatında attığı adımları ve söylediği sözleri tartarak söylemeli ve temkinli olmalıdır.
Rüyada Takip Edildiğini Düşünmek

Rüyada takip edildiğini düşünmek, takip edildiğini hissetmek ama normalde böyle bir durumun olmaması; kişinin bazı olayları çok büyüteceği şeklinde yorumlanır. Kişi bu pimpirikli davranışları yüzünden hayata dair aldığı kararlarda sağlıklı düşünemeyecektir. Kişi, kendisi hakkında hep olumsuz düşünecek ve geleceğe güvenle bakamayacaktır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Erkek Tarafından Takip Edildiğini Görmek

Rüya sahibi için rüyada takip edilmek ve bunun bir erkek tarafından yapılması yaşanacak bir sıkıntının habercisidir. Takip eden erkek tandık biri ise bu kişinin vesile olacağı can sıkıcı olayların yaşanacağı ve kötü bir dönemin başlayacağını bu sürecin rüyayı gören kişi için maddi ve manevi bir deformasyona yol açacağını işaret etmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takip Edildiğini Fark Etmek

Rüya sahibi için rüyada takip edilmek ve bunu fark etmesi yapılan bir takım hesaplarda yanlışlık olacağını ve bu nedenden dolayı bazı sıkıntıların baş göstereceği manasına gelmektedir. Yapılacak hamlelerde planlamaların uymaması nedeni ile rüya sahibi için iyiliklerinin karşılığı olarak kötülükler ile karşılaşmaya, vefasızlıklar ile üzülmeye ve bu yaşananlardan dolayı derin ve büyük üzüntüler görmeye işaret etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birinin Takip Etmesi

Rüya yorumcuları için rüyada takip edilmek ve bunu birinin yaptığını görmek yakın bir zaman içerisinde uğranacak olan büyük bir zararı işaret etmektedir. Ayrıca rüya sahibi kendisini takip eden kişiyi tanıyor ise o kişi tarafından bir vefasızlık veya nankörlük görerek üzülecek ve kalbi kırılacaktır. Yaşanan bu olay sonrasında rüya sahibi ruhsal bunalımlar yaşayarak çok üzülecektir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada takip edilmek, hayırlı olmamakla birlikte şansızlık ve kötülüğü içeren bu rüya kişinin başına gelecek olan üzücü olaylara ve musibetlere işaret eder. Rüyasında takip edildiğini gören kimse, varlığından rahatsızlık duyacağı kimselerle birlikte olmak zorunda kalarak gönülsüz işler içerisine girer. Rüyada takip edilmek, bazen de maneviyatta eksikliğe, inanç bozukluğuna, yanlış kimselerle yapılan işlerde zarar görmeye tabir edilir. Takip edilmek, rüyası hakkında bir çok rüya alimimiz bu rüyanın kişi için son derece hayırsız olup kişinin başına gelecek bela, kötülük ve musibetleri içerdiğini ifade etmişlerdir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takip Edilmek İslami Yorumu?

Rüyada takip edilmek, fitne, fesada kötü huya, nasibin kapanmasına, elde edilen rızkların bir bir yok olup gelecek kaygısı yaşamaya yorumlanır. Bu rüya kişinin olumlu gözlerle baktığı ve ona göre kazanç ortaya koyduğu bir çok işte hüsrana uğrayarak attığı her adımın istenilen sonuca eremeden mutsuz olarak biteceğine tabir edilir. Rüyada takip edilmek, bazende gözden uzak olmaya, çevrenizden kaçmaya, yaşanılan olaylardan dolayı bıkkın duruma düşmeye tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takip Edilmek Korkmak

Rüyada takip edilmek korkmak, bu rüya kişinin çevresinde yaşanan kötü bir olaydan dolayı son derece rahatsızlık hissine kapılarak yaşanan olayın etkisinden uzun süre kurtulamayacağına yorumlanır. Rüyada takip edilmekten korkmak, bazen de duyguları açıklama cesaretini bulamamaya, bir çok olaya tepkisiz kalmaya, hayatı korkularla yaşamaya ifade edilir.
[Rüya tabirleri]
Rüyada Karanlıkta Takip Edilmek

Rüyada karanlıkta takip edilmek, rüyasında karanlıkta takip edildiğini gören kişi kendisini beleyen kötülüklere öncülük yaparak başına gelecek olaylara göz yumar. Rüyada karanlıkta takip edilmek, bazen de yanlış ve tehlikeli işlere kalkışmaya, kendinizi ve ailenizi tehlike altına atmaya, yoldan çıkmaya tabir edilir.
Rüyada Erkek Tarafından Takip Edilmek

Rüyada erkek tarafından takip edilmek, bu rüya kişinin takip eden kimse tarafından strese girerek o kişi yüzünden uzun süre canının sıkkın yaşayacağına yorumlanır. Bu kişi rüya sahibi için hayırlı olmamakla birlikte kişinin başının ağrımasına sebep olacak hayrı olmayan kişidir.
Rüyada Polis Tarafından Takip Edilmek

Rüyada polis tarafından takip edilmek, rüyasında emniyet güçleri tarafından takip edildiğini gören kimse, ahlaka aykırı, suç sayılan hataları işleyerek geleceğini hiç uğruna tehlike altına sokar. Rüyada polis tarafından takip edilmek, bazen de doğru yolu bulmaya, kendinize çeki düzen vermeye, yaptığınız hatalardan dönmeye ifade edilir.
Rüyada Köpek Tarafından Takip Edilmek

Rüyada köpek tarafından takip edilmek, rüyada bir hayvan tarafından takip edilmek, uğursuzluğa sebebiyet verecek yanlış işlerin ve kişilerin arasına düşmeye, yoldan çıkmaya tabir edilir. Bu rüya kişinin hayatı konusunda attığı adımlarda başarısız olup sonunu kendi elleriyle çizeceğine ifade edilir.
Rüyada Takip Edildiğini Görmek

Rüyada takip edildiğini görmek, evdeki hesabın çarşıda tutmamasına, atılan bir çok adımlarda başarısız olunmaya, rızkın kesilmesine sebebiyet verecek yanlış atılımlar yapmaya yorumlanır. Bu rüya kişinin umduğu beklentiye eremeyerek hem kendisini hem de ona inanan kişilerin güvenlerini kaybetmesini işaret eder.
Alimlerin Açıklamaları?

Diyanet Yorumu, rüyada takip edilmek, takip edilmek, rüyası gerek İslami anlam itibariyle olsun gerekse normal şekillerde ifade içersin her yönden kötülüğe ve yaşanacak üzücü olaylara işaret eder.

İslami Yorumu, rüyada takip edilmek, dinden çıkmaya, yoldan sapmaya, yanlış kişilerle dostluk kurarak uzatılan yardım ellerini boşa çıkarmaya yorumlanır. Bu rüya bazen de hastalığa, üzüntüye, sevdiğiniz bir yakınınız ile bağların kopmasına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Adam Tarafından Takip Edilmek


Rüyada bir adam tarafından takip edildiğini görmek, bir süredir siz endişe veren insanların hayatınızdan temelli çıkmasına ve baskıdan kurtulmaya yorumlanır. Size karşı haksızlık yaparak sürekli sizi mağdur eden biri varsa da bu kişi hayatınızdan çıkar, maddi külfet ortadan kalkar. Eşinden, ailesinden ya da arkadaş çevresinden size zorluk çıkaran kişiler varsa yollarınızı ayırma kararı alabilirsiniz. Rüyada bir erkeğin takip etmesi, bir erkeğin sizin kazancınızda gözü olmasına yorumlanır. Bu kişi iş hayatından ya da aileden biri olabilir. Sizden borç isteyebilir ya da işlerinize karışabilir.

Rüyada bir adamı takip etmek, size haksızlık yapan birinin maskesinin düşmesine ve bu kişiden hakkınız olanı almaya yorumlanır. Örneğin bir mahkeme dava işi olan kişiler bu davalarında haklı bulunurlar. Bir erkeğe karşı zafer elde edebilirsiniz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Adam Tarafından Rahatsız Edilmek

Size sürekli sorunlar ile gelen ve hep canınızı sıkan bir erkeği temsil eder. Bu erkek yakın çevreden biri olabilir ve hep size zararı dokunan biri olabilir, şu günlerde de sizi yine zor durumda bırakabilir. Borç para isteyebilir ya da başka talepleri olabilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgili Tarafından Takip Edilmek

Eski sevgiliniz ile ilgili bir endişe yaşamak, onun sizin hayatınıza karışması ve varsa ilişkinizi bozmasından endişelenmek anlamına gelir. Hayatınıza yeni biri girmesinde bir takım endişeler yaşayabilirsiniz. Eski sevgiliniz sizi rahatsız edebilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Adam Tarafından Takip Edilmek Diyanet

İslami ve dini rüya tabirlerine göre, sürekli sizin hevesinizi kaçıra ve adeta mutlu olmanızı istemeyen bir erkeğe yorumlanır. Bu kişi ile hep fikirleriniz ters düşüyor olabilir. Yine o kişi ile anlaşmazlık yaşayabilir, yarı yolda bırakılabilirsiniz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada takip edilmek, endişelerin artmasına ve uykusuz kalmaya yorumlanır. Şu günlerde yaşadığınız bazı sıkıntılar uykunuzu kaçırabilir. Sürekli bir konuda düşüncelere dalabilirsiniz. Mesela para sorunları ya da borçların artması gibi meseleler aklınıza takılabilir ve sürekli çözüm arayışında olabilirsiniz. İşsizlik de söz konusu olabilir. Eğitim ya da iş hayatında çıkan problemleri aşmakta çaresizliğe kapılabilir ve kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Bazı korkularınız ile yüzleşmeniz gerekebilir.

Rüyada tanıdığın biri takip edilmek, bazı planlarınızın pek de yolunda gitmeyeceğine ve bir takım aksilikler yaşanacağına yorumlanır. Bu tanıdığın kişi senin zor zamanında yanında olabilir. Onunla dertleşmeye ihtiyacın olabilir. Rüyada tanımadığın yabancı biri tarafından takip edilmek, hayatına girecek insanlara karşı temkinli olmana yorumlanır. Yeni ortaklıklar yüzünden maddi kayıplar yaşanabilir.
Rüyada Arabayla Takip Edildiğini Görmek

Sürekli aklınıza takılan bir sorunun giderek büyümesine ve mutsuz olmanıza yorumlanır. Hayatınızda bazı şeylerin yolunda gitmemesi artık canınıza tak edebilir ve yeni çareler aramaya başlayabilirsiniz. Kendinizi bazı insanlara karşı da mahcup hissedebilirsiniz.
Rüyada Arkadaşının Takip Edildiğini Görmek

Bir takım talihsizlikler yaşamak ve arkadaş çevresinde sizi üzecek bir dostunuza yorumlanır. Bu arkadaşınız sizin güveninizi sarsabilir. Arkanızdan çevireceği bir takım işler yüzünden arkadaşınız ile küsebilirsiniz. Sosyal hayatınızda yaşayacağınız sorunları aşmak zaman alabilir.
Rüyada Polis Tarafından Takip Edildiğini Görmek

Sevdiğiniz biri tarafından kalbiniz kırılabilir. Gönül işlerinde de büyük hayal kırgınlıkları yaşanabilir. Hoşlandığınız insan ile kavuşamayabilir, yalnızlık çekebilirsiniz. Ya da sevdiğiniz insan ile bir süre ayrılık yaşayabilirsiniz.
Rüyada Kedi Tarafından Takip Edildiğini Görmek

Harcadığınız çabaların en sonunda sonuç vermesine ve kısmetlerin çoğalmasına yorumlanır. Hayatınız bir anda güllük gülistanlık olabilir. Kalbinizi pırpır ettirecek biri ile tanışabilirsiniz. Özel hayatınızda da yakında uzun süredir hasret kaldığınız mutluluğa erişmeniz olasıdır.
Rüyada Eski Sevgili Tarafından Takip Edildiğini Görmek

Talihin açılması, kısmetlerin çoğalmasına yorumlanır. Hayatınıza yeni biri girebilir ve sizi çok mutlu edebilir. Uzun süredir hoşlandığınız biri ile de ilişkiye başlayabilirsiniz. Özel hayatınızda sürpriz gelişmeler olabilir.
Rüyada Kadın Takip Edildiğini Görmek

Bir kadın hakkınızda bazı dedikodular yapıyor olabilir. Eşiniz ya da aileniz ile aranızı açmak isteyen bir kadın da olabilir. Laf taşıyarak aranızda husumet çıkarabilir.Sizin mutluluğunuzu kıskanan ve dolduruşa getirmeye çalışan kişilere karşı temkinli olun ve sözlerine kanmayın.
Rüyada Erkek Takip Edildiğini Görmek

Bir erkeğin sizi maddi yönden mağdur edeceğine, verdiği sözleri tutmayacağına yorumlanır. Sizi mutsuz edecek bir haber de verebilir. Bir süredir sizi beklenti içerisine sokan ve sözler veren bir erkek tarafından da yarı yolda bırakılabilirsiniz.
Rüyada Takip Edildiğini Görmek Diyanet

İslami ve dini rüya tabirlerine göre takip edilmek, manevi yönden zayıf hissetmeye ve iç sıkıntıların artmasına yorumlanır. Çok fazla endişeniz olabilir. Alacağınız bazı haberler de sizi umutsuzluğa düşürebilir ve geleceğe dair bir takım endişeleriniz olabilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada takip edildiğini görmek, ardın sıra gelecek bir takım aksilikler yüzünden huzursuz günler yaşamak anlamına gelir. Bir süredir kuruntularınızdan kurtulamıyor olabilirsiniz. Belki sizi uzun süredir tedirgin eden bir konu olabilir. Belki geçmişte yapılan bir hata ya da biri sizi endişeye düşürebilir. Bu kişinin karşınıza çıkmasından korkuyor olabilirsiniz. Rüyada biri tarafından takip edilmek, aynı zamanda özel hayatınızda can sıkıcı şeyler yaşamak demektir. Hiç beklemediğiniz bir anda ilişkinizde çok büyük sorunlar ortaya çıkabilir ve ilişkinizi kurtarmaya çalışabilirsiniz. Rüyada yabancı biri tarafından takip edilmek, hayatınıza giren birinden zarar görmek, bir yabancının zararının dokunması ve bu kişiyi sizin yakından takip etmesi demektir. Siz farkında olmasanız da bu kişi bir sebeple sizi sürekli takip ediyor ve açığınızı yakalamak istiyor olabilir.

Rüyada kendini takip edildiğini görmek, sizi kıskanan ve aklınızı çelmeye, hataya düşmenizi isteye birileri olabilir. Bu kişiler sizi çok tedirgin edecek. Belki biri sizi tehdit edebilir. Ya da size söyleyeceği şeyler yüzünden huzursuz olabilirsiniz. Rüyada kadın tarafından takip edilmek, bir kadın tarafından rahatsız edilmek ve bu kadının sizin dedikodunuzu yapması, sizin açığınızı yakalaması demektir. Bu kadın yüzünden zor günler yaşayabilirsiniz. Rüyada erkek tarafından takip edilmek, bir erkeğin sizi rahatsız edip durması anlamına gelir. Aradan zaman geçse de hala bir şeyleri unutmadığı için sizden öc almaya çalışabilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takip Edilmek ve Korkmak

Korkulan şeyin başa gelmesi ve zor günler yaşamak demektir. İyi niyetle yaklaştığınız bir insandan büyük bir zarar görebilirsiniz. Size hainlik yapabilir. Bu kişinin gerçek yüzünü sonradan görüp bir şeyler paylaştığınız için pişman olabilirsiniz. Ancak hayatınızdan çıkarmak da bir hayli zor olabilir.
Rüyada Takip Edilmek Kaçmak

Sosyal çevrenizde keyfinizi kaçıracak biri olabilir. Özellikle hoşlanmadığınız bir insan ile bir araya gelmekten her ne kadar çekinseniz de yine de aynı ortamda bulunmak zorunda kalabilirsiniz. Bu kişi sizi çok rahatsız edebilir.
Rüyada Arabayla Takip Edilmek

Maddi yönden her şeyin planlandığı gibi gitmemesi ve maddi kayıpların olması anlamına gelir. Elinizden yüksek miktarda para çıkabilir. Belki başka birinin masrafları sizi de etkileyebilir. Bu yüzden tatsız günler yaşanması olasıdır.
Rüyada Takip Edildiğini Hissetmek

Sizi çevrenize kötüleyen ve sizden hiç hoşlanmayan birinden sürekli zarar görüyor olabilirsiniz. Belki çalışma ortamında da biri size fark ettirmeden başarılarınıza engel olan biri olabilir. Sizinle rekabet ederken dozu kaçırabilirler.
Rüyada Karanlıkta Takip Edilmek

Bir olay sonrasında çok üzülmek, tadınızın kaçması ve kendi kabuğunuza çekilmeniz olarak yorumlanır. Kötü niyetli insanlar yüzünden kendinizi ön plana çıkarmaya çekiniyor olabilirsiniz. Çok fazla göze batıyorsunuz ve güzel şeylerde bile hevesinizi kaçırmaya çalışıyorlar.
Rüyada Kızının Takip Edildiğini Görmek

Kızınızın arkadaş çevresi ya da hayatındaki kişiden hoşlanmamak, bu kişinin ona zarar verdiğini düşünmek anlamına gelir. Çok fazla kuruntunuz olabilir ve onu korumaya çalışırken, hata yapabilirsiniz. Ona zararı dokunan kişileri daha doğru şekilde dile getirebilir, inatlaşmamaya gayret etmelisiniz.
Rüyada Arkadaşının Takip Edildiğini Görmek

Bu arkadaşınız sizden bir şeyler gizliyor olabilir. Bu gizlediği şeyleri size söylemeyi düşünse de çok büyük tepki almaktan korkuyor. Belki size karşı bir yanlışı olabilir. Bunu gizlemeye çalışabilir. Ya da kendi hatalarınızı gizlemeye çalışabilir.
Rüyada Eski Sevgili Tarafından Takip Edilmek

Eski sevgilinizin sizi hala tedirgin ettiğine ve onunla karşılaşmaktan çok korktuğunuza yorumlanır. Onun sizin özel hayatınıza zarar vermesinden çekiniyor olabilirsiniz. Onunla hiçbir şekilde iletişim kurmamak için çabalarken bir yandan da abartı kuruntular yapabilirsiniz.
Rüyada Takip Edeni Yakalamak

Sosyal çevrenizde kimin dost ya da düşman olduğunu bir olay sonrasına anlayabilirsiniz. Belki zor bir günde size destek olan kişiler kadar olmayanlar da olabilir. Bu sayede sahte yüzlü kişileri fark ederek aranıza mesafe koymaya karar verebilirsiniz.
Rüyada Takip Edilmek Dini Yorumu

İslami rüya tabirlerine göre, başka birisi tarafından üzüntü yaşamak, hayatınıza karışan kişiler tarafından zor durumda kalmak demektir. Kendiniz ne kadar doğru yolda olsanız da başkalarının kötü niyeti sizi üzebilir. Mutsuz olabilir ve kime güveneceğinizi şaşırabilirsiniz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
düzenledi
Rüyada Takip Edilmek neye tabir edilir? Nasıl yorumlanır?
Rüyada takip edilmek, iyi değildir ve hayırlara alamet etmez. Rüya sahibinin maneviyatının bozulmasına neden olacak bazı kişilerin varlığına yorulur.



Rüyayı gören kişi için şanssızlık olarak kabul edilir ve kişinin yaşayacağı zor günlere işaret eder. Umutların tükenmesine, hayallerin sönmesine ve mutlu günlerin sona ermesine neden olacak bazı tatsız olayların yaşanacağına ve rüyayı gören kişinin büyük hayal kırıklıklarına uğrayarak, üzüleceğine ve mutsuz olacağına rivayet edilir. Rüya sahibinin maneviyatının bozulmasına neden olacak bazı kişilerin varlığına yorulur.
Rüyada Takip Edildiğini Görmek

Rüya sahibinin tabir yerindeyse evdeki hesabının çarşıya uymayacağına, bu nedenle ağzının tadının kaçacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına işaret eder.
Rüyada Başkası Tarafından Takip Edilmek

O kimseden yana gelecek zarara delalet eder ve rüyayı gören kişinin rüyasına girip kendisini takip ettiğini gördüğü kişiden yana hayırsızlık göreceğine, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, keyfinin kaçacağına ve moralinin bozulacağına delalet eder.
Rüyada Sevgili Tarafından Takip Edilmek

Bu rüya, kişinin gerçek hayattaki gönül ilişkisi üzerinden tabir edilir. Rüya sahibi eğer evliyse, evliliğinde eşi ile bazı sorunlar yaşayacağına ve mutsuz olacağına yorulurken eğer kişi bekarsa sevdiği kişiden duygularına karşılık alamayacağına eğer sevgilisi varsa sevgilisiyle bir konu üzerinde görüş ayrılığı yaşayacağına tabir edilir.
Rüyada Bir Adam Tarafından Takip Edilmek

Rüyasında bir adam tarafından takip edildiğini gören kişi, o kimse nedeni ile sıkıntıya düşecek demektir. Rüya sahibinin o insanın kendisine stresli ve kötü zamanlar yaşatacağına, bu sürede rüya sahibinin yıpranacağına, hüsrana uğrayacağına ve kalp kırıklığı yaşayacağına alamet eder.
Rüyada Birinin Kendini Takip Etmesi

Rüyayı gören kişinin başka biri yüzünden kendini kötü hissedeceği ve gülen yüzünün solmasına neden olacağı olaylar yaşamasına neden olacağı ile tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada takip edilmek, iyi değildir ve hayırlara alamet etmez. Rüyayı gören kişi için şanssızlık olarak kabul edilir ve kişinin yaşayacağı zor günlere işaret eder. Umutların tükenmesine, hayallerin sönmesine ve mutlu günlerin sona ermesine neden olacak bazı tatsız olayların yaşanacağına ve rüyayı gören kişinin büyük hayal kırıklıklarına uğrayarak, üzüleceğine ve mutsuz olacağına rivayet edilir. Rüya sahibinin maneviyatının bozulmasına neden olacak bazı kişilerin varlığına yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takip Edildiğini Görmek

Rüya sahibinin tabir yerindeyse evdeki hesabının çarşıya uymayacağına, bu nedenle ağzının tadının kaçacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkası Tarafından Takip Edilmek

O kimseden yana gelecek zarara delalet eder ve rüyayı gören kişinin rüyasına girip kendisini takip ettiğini gördüğü kişiden yana hayırsızlık göreceğine, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, keyfinin kaçacağına ve moralinin bozulacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgili Tarafından Takip Edilmek

Bu rüya, kişinin gerçek hayattaki gönül ilişkisi üzerinden tabir edilir. Rüya sahibi eğer evliyse, evliliğinde eşi ile bazı sorunlar yaşayacağına ve mutsuz olacağına yorulurken eğer kişi bekarsa sevdiği kişiden duygularına karşılık alamayacağına eğer sevgilisi varsa sevgilisiyle bir konu üzerinde görüş ayrılığı yaşayacağına tabir edilir.
Rüyada Bir Adam Tarafından Takip Edilmek

Rüyasında bir adam tarafından takip edildiğini gören kişi, o kimse nedeni ile sıkıntıya düşecek demektir. Rüya sahibinin o insanın kendisine stresli ve kötü zamanlar yaşatacağına, bu sürede rüya sahibinin yıpranacağına, hüsrana uğrayacağına ve kalp kırıklığı yaşayacağına alamet eder.
Rüyada Birinin Kendini Takip Etmesi

Rüyayı gören kişinin başka biri yüzünden kendini kötü hissedeceği ve gülen yüzünün solmasına neden olacağı olaylar yaşamasına neden olacağı ile tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takip Edilmek

Rüyada takip edilmek, rüyayı gören kişinin şanssız günler geçireceğine ve zorluklar ile karşılaşacağına delalet eder. Rüyayı gören kişinin umutlarının hiç olacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine ve mutsuz günler yaşayacağına delalet eder. Rüyayı gören kişinin daha çok manevi anlamda zarar göreceğine ve olumsuz durumlar yaşayacağına delalet eder.
Rüyada Başkası Tarafından Takip Edildiğini Görmek

Rüyada başkası tarafından takip edildiğini görmek, rüyayı gören kişinin takip eden kişi tarafından zarara uğrayacağına, hayırlı olmayan günler geçireceğine, sıkıntıya düşeceğine delalet eder. Rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına ve bazı moral bozucu olaylar yaşayacağına delalet eder.
Rüyada Bir Adam Tarafından Takip Edildiğini Görmek

Rüyada bir adam tarafından takip edildiğini görmek, rüyayı göre kişi eğer takip eden adamı tanıyor ise o kimse tarafından sıkıntıya düşeceğine delalet eder. Rüyayı gören kişinin bu adam sebebi ile bazı sıkıntılar yaşayacağına, kalp kırıklığına ve hüsrana uğramaya delalet eder.
Rüyada Sevgili Tarafından Takip Edildiğini Görmek

Rüyada sevgili tarafından takip edildiğini görmek, rüyayı gören kişinin özel yaşamı ile ilgili olarak gelişecek olan bazı durum ve olaylara delalet eder. Rüyayı gören kişi evli ise eşi ile arasından bazı sıkıntıların yaşanacağına yorumlanır. Rüyayı gören kişi bekâr ise sevgilisi var ise onun ile arasında bazı kötü durumlarına yaşanacağına delalet eder. Rüya sahibi bekâr ve sevgilisi yok ise aşkında karşılık alamayacağı bir sevdaya tutulacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada takıp edılmek düşman sahibi olmaya, içinizdeki korkuların dışa vurmasına ve bu yüzden kendine olan güveni kaybetmeye, mantıklı hareket edememeye delalet eder. Rüyada takıp etmek ise sevdiğiniz kişiye güvenmemeye ve hayatın değişmesine, kafanın çok dolu olmasına ve bu yüzden sağlık sorunlarının çıkmasına yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takip Edilmek

Rüyada takip edilmek, rüya sahibinin çevresindeki insanlara dikkat etmesini gerektiren bir durumdur. Bu rüya iki farklı şekilde yorumlanmaktadır. Bu yorumlamaların ilki, rüya sahibinin izinden gidecek kişilerin olduğuna delalet eder. Bu kişiler, kendilerine rüya sahibini idol olarak alıyorlardır. Bu durumda kişinin, kendisinin izinden gelen insanlara yanlış örnek olmaması gerekir. Bu rüyanın ikinci bir yorumu ise rüya sahibinin boş bir anında düşmanlarının oyunlarına geleceği, maddi ve manevi kayıp yaşayacağı şeklindedir. Her iki durumda da kişi temkinli olmalıdır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takip Etmek

Rüyada birini takip ettiğini görmek, takip edilen kişinin yüzünün seçilememesi veya rüya sahibinin bu kişiyi tanımaması durumunda; rüya sahibinin geleceğinin karanlık ve belirsiz olduğu şeklinde yorumlanır. Rüya sahibi kişi yaptığı yatırımların olası sonuçlarından haberdar değildir. Geleceği karanlık olan kişi, gündelik hayatta işlerini kafasını toplayarak yapamayacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kovalandığını Görmek

Rüyada kovalandığını görmek, rüya sahibinin aldığı borcu ödeyemeyeceği veya verdiği sözü tutamayacağı gibi olaylara delalet eder. Kişi, rüyada kovalandığını görürse yaptığı işlerden dolayı huzursuzluk duyacaktır ve bunları temizlemek için uğraşacaktır. Rüya sahibi kişi, geçmişteki sorunlarının etkisini bugün de hissedecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Taksiyle Takip Edilmek

Rüyada taksiyle takip edildiğini görmek, rüya sahibinin iş yerinde yaşayacağı sorunların habercisi olarak yorumlanır. Kişi, patronundan veya çalışma arkadaşlarından rahatsız duyacaktır. Rüyada taksiyle takip edildiği gören kişi, iş hayatında attığı adımları ve söylediği sözleri tartarak söylemeli ve temkinli olmalıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takip Edildiğini Düşünmek

Rüyada takip edildiğini düşünmek, takip edildiğini hissetmek ama normalde böyle bir durumun olmaması; kişinin bazı olayları çok büyüteceği şeklinde yorumlanır. Kişi bu pimpirikli davranışları yüzünden hayata dair aldığı kararlarda sağlıklı düşünemeyecektir. Kişi, kendisi hakkında hep olumsuz düşünecek ve geleceğe güvenle bakamayacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada takip edildiğini görmek:

Rüyalar aleminde arkamız daima geçmişimizi önümüz ise geleceğimizi gösterir. Arkamızdan bizi takip eden her şey bilinçaltı aleminde geçmişten gelen enerjileri sembolize eder. Bir başka deyişle, rüyasında takip edildiğini gören kişinin geçmişi hala yakasını bırakmamaktadır. Bu rüyaların yorumunu rüya sahibi kendisini kimin ya da neyin takip ettiğine bağlı olarak yapmalıdır. Vahşi bir hayvan tarafından mı takip ediliyordunuz? O halde geçmişteki bazı eylemlerinizin sonuçları bugün sizi yok edecek ya da sahip olduğunuz her şeyi ortadan kaldıracak kadar etkili olabilir, bu konuda korkularınız var. Sizi bir tanıdığınız mı takip ediyordu? O halde bu kişiyle ilgili geçmişle alakalı fakat hala kapanmamış bir konu bugününüzü etkilemekte.


Rüyada takip edilmek geçmişten kaçmak ya da geçmişi inkar etmek metaforudur. Özellikle bu rüyayı (birinden ya da bir şeyden kaçtığınızı) sürekli görüyorsanız bir inkar mekanizmasından artık çıkmalı ve bir şeylerle yüzleşmelisiniz. Çünkü siz kaçtığınız sürece o ya da onlar sizi kovalayacak. Daha derin yorumculuk için kaçtığınız kişi ya da varlığın yaşamınızda hangi arketipe dokunduğuna dikkat etmelisiniz. Bir doktor tarafından kovalanıyorsanız bazı sağlık meselelerini erteliyor olabilirsiniz. Sizi kovalayan öğretmeniniz mi? Belki de eğitiminizle ilgili halletmeniz gereken sorunlar var. Ya da bugün işsizlik sorunu yaşıyor iseniz bunun sebebi almamış olduğunuz bir eğitim olabilir. Peki sizi kovalayanın ne olduğunu bilmiyorsanız? Geçmişte tam anlamıyla bir “bilinmezlik” olarak bıraktığınız bazı konular bugün yine gündeme geliyor.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada takip edilmek bazıları için sorunları çözmek yerine onları erteleyerek kurtulma çabasına işarettir. Rüyalar aleminde öldürdüğünüz her şey kapattığınız bir sayfa ya da sona erdirdiğiniz (bağlantı kopardığınız) bir şeyin sembolüdür. Rüyada kaçtıklarınız ise sona erdirme eylemi yerine “uzaklaşma” eylemini tercih ettiğinizi gösteriyor. Bu uzaklaşma bazen bir yolculukla olabileceği gibi bazen yalnızca zihinsel boyutta uzaklaşmadır. Zihinsel boyuttaki uzaklaşma görmezden gelme, inkar etme ya da yokmuş gibi davranmaktır. Eğer sorunlarınızı çözmek yerine onlardan zihinsel boyutta uzaklaşmayı tercih ediyorsanız rüyanızda büyük bir ihtimalle birinden ya da bir şeyden kaçtığınızı görürsünüz.
fala bak


Rüyada kaçtığımız her şey gerçek yaşamımızda yüzleşemediklerimizin sembolü olabilir. Korkularımız da buna dahildir. Korkular yalnızca onlarla yüzleşirsek yenilirler. Yüzleşmediğimiz ve kaçtığımız her şey iç dünyamızda “korku” olarak kalmaya devam edecektir. Bilinçaltımızın bir cismi, arketipi ya da kişiyi bize rüyamızda arkamızda göstermesi aslında rüyalar diliyle “önümüze alamama” ve yüzleşememe metaforudur. Önümüze (görüş alanımıza) alamadığımız ve arkamızda bırakmayı tercih ettiğimiz her şey hala yüzleşmeye hazır olmadıklarımızın sembolüdür. Yaşamımızda korku olmaktan çıkmaları için onları görüş alanımıza (önümüze) almamız gerekir.


Tüm bunların yanı sıra rüyada takip edilmek bize yaklaşmasını istemediğimiz durumlardan kaçış metaforudur. Çok ilginç olmasına rağmen kaçtığımız şey bazen evlilik, işsizlik hatta yeni bir iş bile olabilir. Bilinçaltımız istemediğimiz her şeyi bize kaçtığımız bir yaratık ya da bir kişi kılığına sokarak gösterir. Örneğin, tembel yaşamaya alışmış birinin rüyasında birinden ya da bir şeyden kaçıyor olması ya da hoşuna gitmeyen bir varlık tarafından takip edilmesi bazen iş hayatına girişe hazır olmamak anlamına gelebilir. Ya da bunun tam tersine çalışan biri için kendisini takip eden bir gölde işsizlik korkusunu yansıtabilir. Kısacası, bilinçaltının çalışma şekli o kadar farklıdır ki bize yaklaşmasını istemediğimiz her şey rüyamızda bir kılığa girerek bizi takip eden bir arketip olarak belirebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Takip edilme rüyaları tek yönlü olarak yorumlanamazlar ve bizi takip eden arketipin bizim için ne anlama geldiğini de mutlaka anlamamız gerekir. Ünlü psikiyatrist Carl Jung’a göre arketipler bilinçaltının bileşenleridir ve insan düşünce ve davranışlarını organize etmeye, yönlendirmeye hizmet ederler. Örneğin bir doktorun bizi takip etmesiyle polisin takip etmesi aynı şey değildir. Doktor bilinçaltı semboller dilinde bir şifacı arketipiyken polis kanun uygulayıcı ve kaos giderici mekanizmanın simgesidir. Doktordan kaçan sağlık sorunlarından kaçar. Rüyasında polisten kaçanın gerçekte kaçtığı kurallardır. Bu rüyanın sahibi büyük ihtimalle içinde bulunduğu sistemin kurallarını beğenmemekte ve bu kurallara uymamak konusunda direnmektedir.


Peki rüyada yalnızca takip edildiğimizi hissediyor fakat bizi neyin takip ettiğini bilmiyorsak bu ne anlama gelir? Ya da bir hayalet, ruh veya gölge gibi fiziksel aleme ait olmayan ruhsal alemin yaratıkları tarafından takip edilmek rüya tabirciliğinde bize ne anlatmaya çalışır? Bu tip rüyalarda bize getirilen mesaj aslında geçmişte yaşamımızda “bilinmezlik” olarak kalmış ve kafamızdaki sorulara cevap bulmadan kapattığımız bazı sayfaların hala ruhsal boyutta açık tutulduğudur. Bazı sayfaların artık kapatılması gerekmekte ve bu sayfaların yalnızca fiziksel değil iç dünyanızda da (ruhsal boyutta) kapatılması gerekmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takip Edildiğini Görmek Hangi Olumsuz Durumlara İşaret Eder?

Arka arkaya meydana gelecek aksilikler nedeniyle mutsuz olmak olarak tabir edilir. Rüyada takip edilmek, kişinin kuruntuları olduğunun ve bu kuruntulardan kurtulmakta zorlandığının göstergesidir. Rüya sahibini rahatsız eden bir konu olabilir. Geçmişte yapılan bir hata veya günah kişiyi tedirgin edebilir. Sıkıntı yaşanılan kişinin ortaya çıkmasından korkuluyor olabilir.

Rüyada biri tarafından takip edilmek özel yaşantıda problem ve can sıkıcı şeyler yaşamak olarak tabir edilir. Hiç beklenmedik bir anda ilişkide sorun oluşabilir. Sorunu çözmek için çaba sarf edilebilir.

Yabancı biri tarafından takip edilmek tanınmayan birilerinden zarar görmek olarak tabir edilir. Yabancının takip ettiği rüyalar, birilerinin rüya sahibinin açığını aradığına işarettir. Rüyada takip edildiğini gören kişiyi kıskanan birilerinin olduğuna yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takip Edildiği İçin Korkmak

Korkulan şeyin gerçekleşmesi ve sıkıntılı zamanlar yaşamak olarak tabir edilir. Rüyayı gören kişi iyi niyetli yaklaştığı kişilerden zarar görebilir. Gerçek yüzünü sonradan görmüş olmanın verdiği pişmanlık vardır. Hainliğini kaldırmak zor olacaktır. Hain olan bu kişiyi hayattan çıkarmak oldukça zorlu olacaktır.

Rüyada Takipten Kaçmak

Tabircilere göre rüyada takipten kaçmak arkadaş çevresinde keyfi kaçıracak insanların olduğuna işarettir. Rüya sahibi her ne kadar hoşlanmadığı ve görüşmek istemediği kişilerden kaçmak istese de aynı mekanlarda karşılaşılacağına yorumlanır.
Rüyada Arabayla Takip Edilmek

Olayların her yönünün tam olarak planlanmış olmasına rağmen maddi kayıpların gerçekleşmesi olarak tabir edilir. Rüyasında araba ile takip edildiğini gören kişinin elinden yüklü miktarda para çıkar. Maddi kayıp yaşar. Başka birinin kayıpları ve masrafları da rüya sahibini etkiler. Maddi kayıplar, istenmeyen durumlardan dolayı huzursuz günler yaşanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada takip edilmek veya rüyada takip edildiğini görmek başaramayacağınızı düşündüğünüz şeylerden sakındığını ifade eder. Böyle bir düşünceye sahip olmak insanın içe kapanmasına, yeteneklerini kullanmamasına, potansiyel gücünü değerlendirememesine sonuç olarak başarısızlık ve mutsuzluğa sebep olur. Bunun farkında olup ona göre tedbir almak gerektiğine tabir edilir.

Koşarak kaçmak sizin içinde bulunduğunuz bir ortamda size yapılan bir saldırıdan kurtulmak için yaptığınız bir eylemdir. Bu tür rüyalarda sizi incitmek veya öldürmek amacı ile takip eden insan, hayvan veya bilinmeyen bir varlık tarafından takip edilirsiniz, böyle bir durumda sizin ilk yapacağınız şey kaçmaya çalışmak ve izinizi kaybettirmeye çalışmaktır. Gerçek hayatta böyle bir olay karşısında nasıl hareket ederseniz rüyanızda da buna aynı şekilde reaksiyon gösterirsiniz. Kendi kendinize bir sorun bakalım, “sizi takip eden kim, ne ?” Bu şekilde bu sorunların altında yatan korku ve endişelerin neler olduğunu tespit edebilirsiniz.

Rüyanızda sizi takip ettiğini gördüğünüz şahıs belkide sizin kendiniz olabilir? Belkide kendi kişiliğiniz veya hayata bakış açınızda düzeltmeniz veya değiştirmeniz gereken unsurlar olabilir ? Sizi böylesine korkutan şey belkide aşk, endişe, kıskançlık veya sizin çok sinirli bir insan olmanızdan kaynaklanıyor olabilir. Belkide kimi huylarınız yüzünden toplumdan dışlanıyor olabilirsiniz. Belkide siz başka birilerini takip edip onlara bir saldırıda bulunmaya hazırlanıyor olabilirsiniz. Bir sonraki bu takip edilme rüyasını görürseniz, durup sizi yakalamaya çalışan şahsa ” beni neden yakalamaya çalışıyorsun? diye sorun, belkide bir şeyden uzaklaşmaya çalışıyorsunuz? Nereden? kimden? kaçıyorsunuz?

Rüyada birinin başka birini takip ettiğini görmek sizin bazı şeyleri başarmak istediğinizi, azimli ve çalışkan bir insan olduğunuzu gösterirken bazı korkularınız yüzünden istediklerinizi başaramadığınızı gösterir. Birinin başka birisini takip etmesi alternatif olarak kişinin günlük hayatta veya iş hayatında bazı insanların gerisinde kaldığını, onların seviyesine ulaşmak için çaba sarf etmesi gerektiğini gösterir.

Sizinle sizi takip eden kişi arasındaki mesafeyi hesaplayın, bu mesafe sizinle halletmeniz gereken mesele arasındaki katetmeniz mesafeyi temsil eder. Eğer sizi takip eden aradaki mesafeyi kapatıyorsa, bu halletmeniz gereken soruna halen bir çözüm bulmak zorunda olduğunuzu yani meselenin halen gündemde olduğunu, bu meseleyi halletmedikçe başınıza ağrı yapacağını bildirir.

Eğer aradaki mesafeyi daha da açabiliyorsanız bu halletmeniz gereken meselenin çok küçük ve önemsiz bir mesele olduğunu ifade eder, kendinizi bu meseleden dahada uzaklaştırabilmektesiniz, yani mesele artık iyice önemini yitirmekte.

Bu rüyada takip edilmek rüyalarındaki en büyük korku; saldırıya maruz kalmaktır. Saldırıya uğrama rüyaları daha çok şehir dışında ve tenha semtlerde yaşayan bayanlar tarafından görülür. Bu rüyalar çoğu zaman gazete ve dergilerde okuduğumuz haberlerden etkilenip fiziksel veya cinsel bir sarkıntılığa uğrama korkularımızı temsil eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takip Edilmek

Rüya sahibi için talihsizlik ve mutsuzluk demektir. Rüyada takip edilmek kişinin sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına ve bu süre zarfında iş hayatında aksaklıklar yaşayacağına, ortaklıklarıyla arasının bozulacağına, zor zamanlar yaşamasına sebep olacak olaylar yaşayacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada takip edilmek rüya sahibinin bir tahlilsizlik ile karşılaşacağı anlamına gelir. Bir kişinin rüyasında kendisini birinin takip ederken görmesi büyük talihsizliktir ve mutsuzluk anlamına gelir. Kişi bir yakını tarafından kandırılabilir. En yakınları rüya sahibinin arkasından işler  çevirmeye başlayabilir. Rüyada takip edilmek birileri tarafından dikkat çekmek anlamına gelir. Bu dikkat çekme olumlu veya olumsuz yönde olabilir. Ancak kişi bu süreçte temkinli olmalıdır. Mutsuzluk anlamına gelen bu rüyanın manası rüya sahibinin üzülmesine yol açabilir. Rüyada takip edilmek rüya sahibinin birilerinden saklanması, çekinmesi, uzak durması anlamına da gelmektedir. Rüya sahibi uzak durduğu kişiler tarafından zarar görebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada takip edilmek veya takip etmek, başkası tarafından takip edildiğinizi görmek, sonu iyi olmayan ve sizi çok üzecek bir aşk yaşayacağınıza yorumlanır. Rüyada başkasını takip etmek, dostlarınız arasında itibarınızın artacağına, karşı cinsten biri tarafından takip edildiğinizi görmek, sizi seven dostlarınızın çoğalmakta olduğuna yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eski sevgili tarafından takip edildiğini görmek, bir türlü peşinizi bırakmıyorsa ve zor bir ayrılık olduysa artık eski sevgilinize karşı korku ve endişeniz ortadan kalkar. Onun da kendi yoluna gittiğini öğrenebilirsiniz. ikinizin de hayatına başkaları girer ve sizi rahatsız etmeyi bırakır. Eski sevgiliniz siz ne yapsanız haberdar oluyorsa arada laf taşıyan kişilere karşı da dikkatli olmanızda fayda var. Sizi takıntı haline getirdi ise artık sizden uzaklaşır. İş veya eğitim gibi çeşitli sebepler ile başka bir yere yerleşerek de ondan uzaklaşabilirsiniz ve temelli hayatınızdan çıkar. İkinci bir şans vermek konusunda kararsız iseniz artık ilişkiye son nokta konur. İkiniz için de hayırlısı olacak kararı verirsiniz. Rüyada eski sevgilinin seni takip etmesi ve korkmak, ne yapsa da size zarar verememesine ve yeni ilişkinizde daha mutlu olacağınıza yorumlanır. Bazı sözleri ve tehditleri sadece lafta kalır, sizi üzecek bir şey yapamaz.

Rüyada eski sevgili tarafından rahatsız edilmek, özle hayatınıza karışmaya kalkar ve müdahale eden her kim varsa bu kişilerden uzaklaşmaya yorumlanır. Sizi yanıltan ve fikirlerinizi değiştirmeye çalışan birileri olabilir. Kendi etkisi altında bırakmaya çalışabilir. Eski sevgiliniz de sizi yeniden ikna etmeye çalışabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takip Edilmek
admin
by admin

Ruyada takip edildigini gormek, sonunda ruya sahibinin uzulebilecegi, guzel sonlanmayacak bir iliski ile yorumlanmaktadir. Genel olarak ruya sahibi icin sanssizlik ve talihsiz olaylar ile yorumlanir. Ruya sahibinin bazi konularda umutlarinin tukenebilecegine, hayallerinin suya dusebilecegine ve buna bagli olarak da caninin sikilabilecegine isaret kabul edilmektedir.
Ruyada araba ile takip edilmek

Ruya sahibinin supheleri ve evhamliligin edeni ile mutsuz ve sikici gunler gecirebilecegi, bu durumun da ruya sahibinin is ve ask hayatina olumsuz yonde etki edecegi seklinde yorumlanmaktadir.
Ruyada birini takip etmek

Ruyada birini takip etmek, farkli sekillerde yorumlanmistir. Kimi kaynaklarda ruyada birini takip etmek, ruya sahibinin arkadas iliskilerinde sayginliginin artacagina, arkadaslari tarafindan daha cok sevilecegine sayilacagina isaret kabul edilmektedir. Farkli kaynaklarda ise ruyada birini takip ettigini gormek yine ruyada birini takip etmenin yorumlari ile ayni sekilde yorumlanmaktadir. Yani ruya sahibinin gonul iliskilerinde sanssiz olacagi, kendisini mutlu etmeyecek bir iliski yasayabilecegi seklinde yorumlanmistir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takip Edilmek

Rüyada takip edilmek, iyi değildir ve hayırlara alamet etmez. Rüyayı gören kişi için şanssızlık olarak kabul edilir ve kişinin yaşayacağı zor günlere işaret eder. Umutların tükenmesine, hayallerin sönmesine ve mutlu günlerin sona ermesine neden olacak bazı tatsız olayların yaşanacağına ve rüyayı gören kişinin büyük hayal kırıklıklarına uğrayarak, üzüleceğine ve mutsuz olacağına rivayet edilir. Rüya sahibinin maneviyatının bozulmasına neden olacak bazı kişilerin varlığına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takip Etmek

Rüyada takip etmek, rüya sahibi için akıl karıştırıcı durumlar yaşanacağına alamettir. Kişinin çevresinden göreceği olumsuzlukların güven kaybına neden olacağını bildirir. Hayatını yoluna koymuş ve belli bir düzene sahip kişilerin bir anda karmaşa yaşayacaklarını, işlerin aksilikler yüzünden bozulacağını, yapılan planlara sadık kalamamak yüzünden mali durumda da sıkıntıların baş göstereceğini işaret eder. Evliliklerde eşinden şüphelenmek, yalan söylenildiğini anlamak ve kuşku duyulan bir durumun açığa kavuşması için araştırma yapmak demektir. Rüya sahibini kandırmaya yönelik teşebbüslerin gündeme geleceğini, kişinin en yakınlarından dahi ters tepkiler alacağını, bir sırrın ortaya çıkarılması için uğraş verileceğini ifade eder. Anne ve babasının kendisinden çok önemli bir durumu ya da bilgiyi sakladığını öğrenen rüya sahibinin bir anda tüm hayatının yalanlarla dolu olduğunu görerek derin bir acı çekeceğinin de tabiridir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiği Birini Takip Etmek

Umut edilen bir durumun sonuçlarının kişinin beklediğinin aksine gelişeceğini, şanssızlıklarla dolu günler geçirmek yüzünden kişinin ruh halinin ve dengelerinin bozulacağını, iş yerinde yaşanacak küçük bir olayın büyüyerek işten ayrılma kararı alınmasına neden olacağını ve yeni bir işe girmenin uzun zaman alacağından ötürü ekonomik açıdan da sorunların başlayacağını tabir eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arkadaşını Takip Etmek

Rüya sahibi için geleceğinde etkili olacak biriyle tanışmak demektir ve bu kimseden hayat hakkında önemli bilgiler alınacağını, sorunları çözmekte ortak akıl yoluyla hareket edileceğini işaret eder. Manevi hayatta bazı soru işaretlerinin kişiyi sürekli rahatsız edeceğini ve yanıt bulabilmek için çabalayacağını, tatsız olaylar yaşansa da kişinin kendisini ayakta tutacak kadar güçlü duracağını delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takip Etmenin Psikolojik Yorumu

Açıklanması istenilen durumların olduğuna vurgu yapar. Rüya sahibinin hayatı ile ilgili bazı yalanların farkına vardığını, kafasını kurcalayan sorulara cevap bulmak için gün içinde sürekli araştırma yaptığını, en yakınları ile dahi paylaşmadığı sırları olduğunu bildiren rüya, şüpheci yaklaşımların ve güven sorununun da ifadesidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takip Görmek

Rüyada takip görmek, hayırlara alamet eder ve rüyayı gören kişinin doğru yolda giden, kendisi için faydalı işler yapmanın yolunu bulan, akıllı, mantıklı, eğitimli ve başarılı kimse olduğu anlamına gelir. Rüya sahibinin güzel, rahat ve kolay bir hayatı olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına tabir edilir. Şans ve kısmet olarak kabul edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takip Edilmek

Rüyayı gören kişinin çok hevesleneceği bir işten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceğine ve kendisini çok mutsuz hissedeceğine delalet eder. Rüya sahibinin ilgi duyduğu ve birlikte olmak istediği kişiden duygularına karşılık alamayacağı şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takip Etmek

Rüyada takip etmek de takip edilmek gibi açıklanır ve rüyayı gören kişinin şanssızlık yaşayacağına, isteklerine, arzularına ve dileklerine kavuşamayacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına rivayet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arabayla Takip Edilmek

Rüyayı gören kişinin bazı korku ve şüpheler taşıdığına,  mutsuzluklarla dolu günler geçireceğine, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, bu durumun da hem özel hem de iş hayatını büyük oranda ve olumsuz yönde etkileyeceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aslan Tarafından Takip Edilmek

Rüya sahibinin ticaret ve meslek hayatında çok güçlü rakipleri olduğuna, onlar tarafından yenilgiye uğrayacağı konusunda endişeler içinde olduğuna, kendisini onlarla baş edebilecek güçte olmadığına inandırdığına ve bunun sıkıntısını yaşadığına alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Adam Tarafından Takip Edilmek

Rüyayı gören kişinin bir kimse tarafından kıskanıldığı için o insan nedeni ile başarılarının engelleneceğine, malının ve parasının ziyan olacağına, işinin aksayacağına yorulur. Rüya sahibinin başkası nedeniyle zorluğa ve zahmete düşeceğine, işinden ve parasından olacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine bu nedenle kendisini mutsuz hissedeceğine tabir edilir ve musibet olarak kabul edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takip Edilmek

Rüyada takip edilmek rüya sahibi için şansızlık olarak ifade edilmektedir. Özellikle kişinin yaşayacağı şanssızlıklar ile beraber, bazı problemler yaşayacağına delalet eder. Ayrıca rüya sahibinin yaşayacağı şanssızlığın yanında zorlu bir döneme gireceğine işaret etmektedir. Rüya sahibinin maneviyatını bozacak ve ruhsal olarak da sıkıntı yaratacak birtakım kişilerin de hayatına girecek yönünde yorumlar yapılır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tanımadığın Birinin Arabayla Seni Takip Etmesi

Rüyada tanımadığın birinin arabayla seni takip etmesi, iş hayatında önemli bir rekabet içerisinde olduğuna yorulur. Bu rekabet ile beraber önemli bir mücadelenin ardından, rüya sahibinin rakibine karşı zafer elde edeceği üzerine yorumlanır. Özellikle mevki ve makam sahibi olurken, tüm bu başarıları rüya sahibinin tek başına gerçekleştireceği yönünde yorumlanır. Bu konuda saygınlık kazanacağına, takdir toplayacağına ve aynı zamanda iyi bir kazanç elde edeceğine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takip Edildiğini Görmek

Rüyada takip edildiğini görmek rüya sahibinin ağzının tadını kaçacağı bazı olaylar ile karşı karşıya kalacağına yorulur. Aynı zamanda evdeki hesabın çarşıya uymayacağını ve bazı düşündüklerini gerçeğe dönüşmeyeceği üzerine delalet eder. Özellikle rüya sahibinin iyi niyetini karşısında vefasızlık ve nankörlük göreceği üzerine yorumlanır. Bu sebepten dolayı büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına ve çok üzüleceği üzerine işaret etmektedir. Ağır sayılabilecek bazı ciddi olaylar ile karşı karşıya kalabileceği yönünde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tanıdık Biri Tarafından Takip Edilmek

Rüyada tanıdık biri tarafından takip edilmek bu kişi üzerinden gelecek bazı zararlara delalet eder. Özellikle bu kişi tarafından gelebilecek olan kötü sözler ve yapacakları nedeniyle rüya sahibinin çok üzüleceği ve hayal kırıklığına uğrayacağına yorulur. Ayrıca yaşanan bu olaylar nedeniyle kalbinin kırılacağını ve bir süre kendine gelemeyeceği üzerine ifade edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgili Tarafından Takip Edilmek

Rüyada sevgili tarafından takip edilmek duruma göre farklı yorumlar üzerinden ele alınır. Bekar kimseler için sevdiği kişiden karşılık alamayacağı ve bunun platonik bir aşk olduğuna yorumlanır. Evli kimseler için ise eşi ile bazı tartışmalara gireceği ve bu tartışmaların zaman içerisinde ciddi bir noktaya girebileceği üzerinden delalet eder. Bu sebepten dolayı mutsuz olacağına ve eşiyle arasındaki kavganın daha fazla büyümemesi için dikkat etmesi gerektiğine dair delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Adam Tarafından Takip Edilmek

Rüyada bir adam tarafından takip edilmek rüya sahibinin yakın zamanda bazı sıkıntı ve zorluklar içerisine gelebileceğine delalet eder. Özellikle rüya sahibinin stresi ve zorlu bir dönem geçireceğine, bu dönem içerisinde yıpranabileceği üzerinde durulur. Birtakım kalp kırıklıkları yaşayabileceğini ve üzüleceğine de rivayet edilmektedir
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takip Edilmek neye tabir edilir? Nasıl yorumlanır?
Rüyada takip edilmek, iyi değildir ve hayırlara alamet etmez. Rüya sahibinin maneviyatının bozulmasına neden olacak bazı kişilerin varlığına yorulur.


Rüyayı gören kişi için şanssızlık olarak kabul edilir ve kişinin yaşayacağı zor günlere işaret eder. Umutların tükenmesine, hayallerin sönmesine ve mutlu günlerin sona ermesine neden olacak bazı tatsız olayların yaşanacağına ve rüyayı gören kişinin büyük hayal kırıklıklarına uğrayarak, üzüleceğine ve mutsuz olacağına rivayet edilir. Rüya sahibinin maneviyatının bozulmasına neden olacak bazı kişilerin varlığına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada takip edilmek, endişelerin artmasına ve uykusuz kalmaya yorumlanır. Şu günlerde yaşadığınız bazı sıkıntılar uykunuzu kaçırabilir. Sürekli bir konuda düşüncelere dalabilirsiniz. Mesela para sorunları ya da borçların artması gibi meseleler aklınıza takılabilir ve sürekli çözüm arayışında olabilirsiniz. İşsizlik de söz konusu olabilir. Eğitim ya da iş hayatında çıkan problemleri aşmakta çaresizliğe kapılabilir ve kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Bazı korkularınız ile yüzleşmeniz gerekebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tanıdığın biri takip edilmek, bazı planlarınızın pek de yolunda gitmeyeceğine ve bir takım aksilikler yaşanacağına yorumlanır. Bu tanıdığın kişi senin zor zamanında yanında olabilir. Onunla dertleşmeye ihtiyacın olabilir. Rüyada tanımadığın yabancı biri tarafından takip edilmek, hayatına girecek insanlara karşı temkinli olmana yorumlanır. Yeni ortaklıklar yüzünden maddi kayıplar yaşanabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arabayla Takip Edildiğini Görmek

Sürekli aklınıza takılan bir sorunun giderek büyümesine ve mutsuz olmanıza yorumlanır. Hayatınızda bazı şeylerin yolunda gitmemesi artık canınıza tak edebilir ve yeni çareler aramaya başlayabilirsiniz. Kendinizi bazı insanlara karşı da mahcup hissedebilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arkadaşının Takip Edildiğini Görmek

Bir takım talihsizlikler yaşamak ve arkadaş çevresinde sizi üzecek bir dostunuza yorumlanır. Bu arkadaşınız sizin güveninizi sarsabilir. Arkanızdan çevireceği bir takım işler yüzünden arkadaşınız ile küsebilirsiniz. Sosyal hayatınızda yaşayacağınız sorunları aşmak zaman alabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Polis Tarafından Takip Edildiğini Görmek

Sevdiğiniz biri tarafından kalbiniz kırılabilir. Gönül işlerinde de büyük hayal kırgınlıkları yaşanabilir. Hoşlandığınız insan ile kavuşamayabilir, yalnızlık çekebilirsiniz. Ya da sevdiğiniz insan ile bir süre ayrılık yaşayabilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kedi Tarafından Takip Edildiğini Görmek

Harcadığınız çabaların en sonunda sonuç vermesine ve kısmetlerin çoğalmasına yorumlanır. Hayatınız bir anda güllük gülistanlık olabilir. Kalbinizi pırpır ettirecek biri ile tanışabilirsiniz. Özel hayatınızda da yakında uzun süredir hasret kaldığınız mutluluğa erişmeniz olasıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgili Tarafından Takip Edildiğini Görmek

Talihin açılması, kısmetlerin çoğalmasına yorumlanır. Hayatınıza yeni biri girebilir ve sizi çok mutlu edebilir. Uzun süredir hoşlandığınız biri ile de ilişkiye başlayabilirsiniz. Özel hayatınızda sürpriz gelişmeler olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kadın Takip Edildiğini Görmek

Bir kadın hakkınızda bazı dedikodular yapıyor olabilir. Eşiniz ya da aileniz ile aranızı açmak isteyen bir kadın da olabilir. Laf taşıyarak aranızda husumet çıkarabilir.Sizin mutluluğunuzu kıskanan ve dolduruşa getirmeye çalışan kişilere karşı temkinli olun ve sözlerine kanmayın.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Takip Edildiğini Görmek

Bir erkeğin sizi maddi yönden mağdur edeceğine, verdiği sözleri tutmayacağına yorumlanır. Sizi mutsuz edecek bir haber de verebilir. Bir süredir sizi beklenti içerisine sokan ve sözler veren bir erkek tarafından da yarı yolda bırakılabilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takip Edildiğini Görmek Diyanet

İslami ve dini rüya tabirlerine göre takip edilmek, manevi yönden zayıf hissetmeye ve iç sıkıntıların artmasına yorumlanır. Çok fazla endişeniz olabilir. Alacağınız bazı haberler de sizi umutsuzluğa düşürebilir ve geleceğe dair bir takım endişeleriniz olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir adam tarafından takip edildiğini görmek, bir süredir siz endişe veren insanların hayatınızdan temelli çıkmasına ve baskıdan kurtulmaya yorumlanır. Size karşı haksızlık yaparak sürekli sizi mağdur eden biri varsa da bu kişi hayatınızdan çıkar, maddi külfet ortadan kalkar. Eşinden, ailesinden ya da arkadaş çevresinden size zorluk çıkaran kişiler varsa yollarınızı ayırma kararı alabilirsiniz. Rüyada bir erkeğin takip etmesi, bir erkeğin sizin kazancınızda gözü olmasına yorumlanır. Bu kişi iş hayatından ya da aileden biri olabilir. Sizden borç isteyebilir ya da işlerinize karışabilir
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir adamı takip etmek, size haksızlık yapan birinin maskesinin düşmesine ve bu kişiden hakkınız olanı almaya yorumlanır. Örneğin bir mahkeme dava işi olan kişiler bu davalarında haklı bulunurlar. Bir erkeğe karşı zafer elde edebilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bu rüyanın size getirebileceği mesajlar:

    Kaçmak

    İstememek

    Ertelemek

    İnat etmek

    Uzaklaşmak

    İnkar etmek

    Uzaklaşmak

    Sonuçları almak

    Yüzleşme sorunu

    Görmezden gelmek

    Sorunlardan kaçmak

    Geçmişten gelen sorunlar
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada takip edildiğini görmek ne anlama gelir?

Rüyalar aleminde arkamız daima geçmişimizi önümüz ise geleceğimizi gösterir. Arkamızdan bizi takip eden her şey bilinçaltı aleminde geçmişten gelen enerjileri sembolize eder. Bir başka deyişle, rüyasında takip edildiğini gören kişinin geçmişi hala yakasını bırakmamaktadır. Bu rüyaların yorumunu rüya sahibi kendisini kimin ya da neyin takip ettiğine bağlı olarak yapmalıdır. Vahşi bir hayvan tarafından mı takip ediliyordunuz? O halde geçmişteki bazı eylemlerinizin sonuçları bugün sizi yok edecek ya da sahip olduğunuz her şeyi ortadan kaldıracak kadar etkili olabilir, bu konuda korkularınız var. Sizi bir tanıdığınız mı takip ediyordu? O halde bu kişiyle ilgili geçmişle alakalı fakat hala kapanmamış bir konu bugününüzü etkilemekte.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada takip edildiğini görmek

Rüyada takip edilmek bazıları için sorunları çözmek yerine onları erteleyerek kurtulma çabasına işarettir. Rüyalar aleminde öldürdüğünüz her şey kapattığınız bir sayfa ya da sona erdirdiğiniz (bağlantı kopardığınız) bir şeyin sembolüdür. Rüyada kaçtıklarınız ise sona erdirme eylemi yerine “uzaklaşma” eylemini tercih ettiğinizi gösteriyor. Bu uzaklaşma bazen bir yolculukla olabileceği gibi bazen yalnızca zihinsel boyutta uzaklaşmadır. Zihinsel boyuttaki uzaklaşma görmezden gelme, inkar etme ya da yokmuş gibi davranmaktır. Eğer sorunlarınızı çözmek yerine onlardan zihinsel boyutta uzaklaşmayı tercih ediyorsanız rüyanızda büyük bir ihtimalle birinden ya da bir şeyden kaçtığınızı görürsünüz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada takip edilmek geçmişten kaçmak ya da geçmişi inkar etmek metaforudur. Özellikle bu rüyayı (birinden ya da bir şeyden kaçtığınızı) sürekli görüyorsanız bir inkar mekanizmasından artık çıkmalı ve bir şeylerle yüzleşmelisiniz. Çünkü siz kaçtığınız sürece o ya da onlar sizi kovalayacak. Daha derin yorumculuk için kaçtığınız kişi ya da varlığın yaşamınızda hangi arketipe dokunduğuna dikkat etmelisiniz. Bir doktor tarafından kovalanıyorsanız bazı sağlık meselelerini erteliyor olabilirsiniz. Sizi kovalayan öğretmeniniz mi? Belki de eğitiminizle ilgili halletmeniz gereken sorunlar var. Ya da bugün işsizlik sorunu yaşıyor iseniz bunun sebebi almamış olduğunuz bir eğitim olabilir. Peki sizi kovalayanın ne olduğunu bilmiyorsanız? Geçmişte tam anlamıyla bir “bilinmezlik” olarak bıraktığınız bazı konular bugün yine gündeme geliyor.


Rüyada kaçtığımız her şey gerçek yaşamımızda yüzleşemediklerimizin sembolü olabilir. Korkularımız da buna dahildir. Korkular yalnızca onlarla yüzleşirsek yenilirler. Yüzleşmediğimiz ve kaçtığımız her şey iç dünyamızda “korku” olarak kalmaya devam edecektir. Bilinçaltımızın bir cismi, arketipi ya da kişiyi bize rüyamızda arkamızda göstermesi aslında rüyalar diliyle “önümüze alamama” ve yüzleşememe metaforudur. Önümüze (görüş alanımıza) alamadığımız ve arkamızda bırakmayı tercih ettiğimiz her şey hala yüzleşmeye hazır olmadıklarımızın sembolüdür. Yaşamımızda korku olmaktan çıkmaları için onları görüş alanımıza (önümüze) almamız gerekir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  


Tüm bunların yanı sıra rüyada takip edilmek bize yaklaşmasını istemediğimiz durumlardan kaçış metaforudur. Çok ilginç olmasına rağmen kaçtığımız şey bazen evlilik, işsizlik hatta yeni bir iş bile olabilir. Bilinçaltımız istemediğimiz her şeyi bize kaçtığımız bir yaratık ya da bir kişi kılığına sokarak gösterir. Örneğin, tembel yaşamaya alışmış birinin rüyasında birinden ya da bir şeyden kaçıyor olması ya da hoşuna gitmeyen bir varlık tarafından takip edilmesi bazen iş hayatına girişe hazır olmamak anlamına gelebilir. Ya da bunun tam tersine çalışan biri için kendisini takip eden bir gölde işsizlik korkusunu yansıtabilir. Kısacası, bilinçaltının çalışma şekli o kadar farklıdır ki bize yaklaşmasını istemediğimiz her şey rüyamızda bir kılığa girerek bizi takip eden bir arketip olarak belirebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takip Görmek

Rüyada biri tarafından takip edildiğinizi görmek; sonu iyi olmayan ve sizi çok üzecek bir aşk yaşayacağınıza işarettir.

bkz: Rüyada İz sürmek Görmek
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada takip edildiğini görmek, ardın sıra gelecek bir takım aksilikler yüzünden huzursuz günler yaşamak anlamına gelir. Bir süredir kuruntularınızdan kurtulamıyor olabilirsiniz. Belki sizi uzun süredir tedirgin eden bir konu olabilir. Belki geçmişte yapılan bir hata ya da biri sizi endişeye düşürebilir. Bu kişinin karşınıza çıkmasından korkuyor olabilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada biri tarafından takip edilmek, aynı zamanda özel hayatınızda can sıkıcı şeyler yaşamak demektir. Hiç beklemediğiniz bir anda ilişkinizde çok büyük sorunlar ortaya çıkabilir ve ilişkinizi kurtarmaya çalışabilirsiniz. Rüyada yabancı biri tarafından takip edilmek, hayatınıza giren birinden zarar görmek, bir yabancının zararının dokunması ve bu kişiyi sizin yakından takip etmesi demektir. Siz farkında olmasanız da bu kişi bir sebeple sizi sürekli takip ediyor ve açığınızı yakalamak istiyor olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kendini takip edildiğini görmek, sizi kıskanan ve aklınızı çelmeye, hataya düşmenizi isteye birileri olabilir. Bu kişiler sizi çok tedirgin edecek. Belki biri sizi tehdit edebilir. Ya da size söyleyeceği şeyler yüzünden huzursuz olabilirsiniz. Rüyada kadın tarafından takip edilmek, bir kadın tarafından rahatsız edilmek ve bu kadının sizin dedikodunuzu yapması, sizin açığınızı yakalaması demektir. Bu kadın yüzünden zor günler yaşayabilirsiniz. Rüyada erkek tarafından takip edilmek, bir erkeğin sizi rahatsız edip durması anlamına gelir. Aradan zaman geçse de hala bir şeyleri unutmadığı için sizden öc almaya çalışabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takip Edilmek ve Korkmak

Korkulan şeyin başa gelmesi ve zor günler yaşamak demektir. İyi niyetle yaklaştığınız bir insandan büyük bir zarar görebilirsiniz. Size hainlik yapabilir. Bu kişinin gerçek yüzünü sonradan görüp bir şeyler paylaştığınız için pişman olabilirsiniz. Ancak hayatınızdan çıkarmak da bir hayli zor olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takip Edilmek Kaçmak

Sosyal çevrenizde keyfinizi kaçıracak biri olabilir. Özellikle hoşlanmadığınız bir insan ile bir araya gelmekten her ne kadar çekinseniz de yine de aynı ortamda bulunmak zorunda kalabilirsiniz. Bu kişi sizi çok rahatsız edebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arabayla Takip Edilmek

Maddi yönden her şeyin planlandığı gibi gitmemesi ve maddi kayıpların olması anlamına gelir. Elinizden yüksek miktarda para çıkabilir. Belki başka birinin masrafları sizi de etkileyebilir. Bu yüzden tatsız günler yaşanması olasıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takip Edildiğini Hissetmek

Sizi çevrenize kötüleyen ve sizden hiç hoşlanmayan birinden sürekli zarar görüyor olabilirsiniz. Belki çalışma ortamında da biri size fark ettirmeden başarılarınıza engel olan biri olabilir. Sizinle rekabet ederken dozu kaçırabilirler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karanlıkta Takip Edilmek

Bir olay sonrasında çok üzülmek, tadınızın kaçması ve kendi kabuğunuza çekilmeniz olarak yorumlanır. Kötü niyetli insanlar yüzünden kendinizi ön plana çıkarmaya çekiniyor olabilirsiniz. Çok fazla göze batıyorsunuz ve güzel şeylerde bile hevesinizi kaçırmaya çalışıyorlar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kızının Takip Edildiğini Görmek

Kızınızın arkadaş çevresi ya da hayatındaki kişiden hoşlanmamak, bu kişinin ona zarar verdiğini düşünmek anlamına gelir. Çok fazla kuruntunuz olabilir ve onu korumaya çalışırken, hata yapabilirsiniz. Ona zararı dokunan kişileri daha doğru şekilde dile getirebilir, inatlaşmamaya gayret etmelisiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arkadaşının Takip Edildiğini Görmek

Bu arkadaşınız sizden bir şeyler gizliyor olabilir. Bu gizlediği şeyleri size söylemeyi düşünse de çok büyük tepki almaktan korkuyor. Belki size karşı bir yanlışı olabilir. Bunu gizlemeye çalışabilir. Ya da kendi hatalarınızı gizlemeye çalışabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgili Tarafından Takip Edilmek

Eski sevgilinizin sizi hala tedirgin ettiğine ve onunla karşılaşmaktan çok korktuğunuza yorumlanır. Onun sizin özel hayatınıza zarar vermesinden çekiniyor olabilirsiniz. Onunla hiçbir şekilde iletişim kurmamak için çabalarken bir yandan da abartı kuruntular yapabilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takip Edeni Yakalamak

Sosyal çevrenizde kimin dost ya da düşman olduğunu bir olay sonrasına anlayabilirsiniz. Belki zor bir günde size destek olan kişiler kadar olmayanlar da olabilir. Bu sayede sahte yüzlü kişileri fark ederek aranıza mesafe koymaya karar verebilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takip Edilmek Dini Yorumu

İslami rüya tabirlerine göre, başka birisi tarafından üzüntü yaşamak, hayatınıza karışan kişiler tarafından zor durumda kalmak demektir. Kendiniz ne kadar doğru yolda olsanız da başkalarının kötü niyeti sizi üzebilir. Mutsuz olabilir ve kime güveneceğinizi şaşırabilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İnsanın rüyasında bir başkası tarafından takip edilmesi en çok görülen rüyalardan biridir, rüya yorumlarının çoğunda olduğu gibi bu rüyanın da yorumu ise günlük yaşantınızda kimi endişe ve kaygılarınız olduğunu haber verir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada takip edilmek veya rüyada takip edildiğini görmek başaramayacağınızı düşündüğünüz şeylerden sakındığını ifade eder. Böyle bir düşünceye sahip olmak insanın içe kapanmasına, yeteneklerini kullanmamasına, potansiyel gücünü değerlendirememesine sonuç olarak başarısızlık ve mutsuzluğa sebep olur. Bunun farkında olup ona göre tedbir almak gerektiğine tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Koşarak kaçmak sizin içinde bulunduğunuz bir ortamda size yapılan bir saldırıdan kurtulmak için yaptığınız bir eylemdir. Bu tür rüyalarda sizi incitmek veya öldürmek amacı ile takip eden insan, hayvan veya bilinmeyen bir varlık tarafından takip edilirsiniz, böyle bir durumda sizin ilk yapacağınız şey kaçmaya çalışmak ve izinizi kaybettirmeye çalışmaktır. Gerçek hayatta böyle bir olay karşısında nasıl hareket ederseniz rüyanızda da buna aynı şekilde reaksiyon gösterirsiniz. Kendi kendinize bir sorun bakalım, “sizi takip eden kim, ne ?” Bu şekilde bu sorunların altında yatan korku ve endişelerin neler olduğunu tespit edebilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanızda sizi takip ettiğini gördüğünüz şahıs belkide sizin kendiniz olabilir? Belkide kendi kişiliğiniz veya hayata bakış açınızda düzeltmeniz veya değiştirmeniz gereken unsurlar olabilir ? Sizi böylesine korkutan şey belkide aşk, endişe, kıskançlık veya sizin çok sinirli bir insan olmanızdan kaynaklanıyor olabilir. Belkide kimi huylarınız yüzünden toplumdan dışlanıyor olabilirsiniz. Belkide siz başka birilerini takip edip onlara bir saldırıda bulunmaya hazırlanıyor olabilirsiniz. Bir sonraki bu takip edilme rüyasını görürseniz, durup sizi yakalamaya çalışan şahsa ” beni neden yakalamaya çalışıyorsun? diye sorun, belkide bir şeyden uzaklaşmaya çalışıyorsunuz? Nereden? kimden? kaçıyorsunuz?
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada birinin başka birini takip ettiğini görmek sizin bazı şeyleri başarmak istediğinizi, azimli ve çalışkan bir insan olduğunuzu gösterirken bazı korkularınız yüzünden istediklerinizi başaramadığınızı gösterir. Birinin başka birisini takip etmesi alternatif olarak kişinin günlük hayatta veya iş hayatında bazı insanların gerisinde kaldığını, onların seviyesine ulaşmak için çaba sarf etmesi gerektiğini gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sizinle sizi takip eden kişi arasındaki mesafeyi hesaplayın, bu mesafe sizinle halletmeniz gereken mesele arasındaki katetmeniz mesafeyi temsil eder. Eğer sizi takip eden aradaki mesafeyi kapatıyorsa, bu halletmeniz gereken soruna halen bir çözüm bulmak zorunda olduğunuzu yani meselenin halen gündemde olduğunu, bu meseleyi halletmedikçe başınıza ağrı yapacağını bildirir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bu rüyada takip edilmek rüyalarındaki en büyük korku; saldırıya maruz kalmaktır. Saldırıya uğrama rüyaları daha çok şehir dışında ve tenha semtlerde yaşayan bayanlar tarafından görülür. Bu rüyalar çoğu zaman gazete ve dergilerde okuduğumuz haberlerden etkilenip fiziksel veya cinsel bir sarkıntılığa uğrama korkularımızı temsil eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada takip etmek , iyiye giden hayatınızın bir an da ters düz olacağına , her şeyin yoluna girdiğini sanmış olduğunuz anda hayatınızı değiştirecek olan belli başlı aksiliklerle karşılaşacağınıza ,

hiç ummadığınız durumlara düşeceğinize ve bu yüzden canınızın çok sıkkın olacağına delalet eder.

Bunların yanı sıra evlilik yaşantınızda çatırdamalar olacağına , eşinizden şüphe duyacağınıza veya onu takip etmeye ve bazı şeyleri araştırmaya başlayacağınıza yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiği Birini Takip Ettiğini Görmek

Rüyada sevmiş olduğunuz kişiyi takip ettiğinizi gördüyseniz , çok ümit ettiğiniz ve olacağını umduğunuz bir işinizin ters gideceğine ,

ruhsal olarak çok sıkılacağınıza , küçük bir meselelerde bile allanıp budaklanacağınıza ve bu nedenlerden dolayı işten ayrılacağınıza ve sevgilinizden ya da eşinizden uzaklaşacağınıza delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arkadaşını Takip Ettiğini Görmek

Rüyada arkadaşınızı takip ettiğinizi gördüyseniz , manevi anlamda yaşamış olduğunuz sorunları çözmek için büyük çaba sarf edeceğinize ,
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada takip edilmek, rüya sahibinin çevresindeki insanlara dikkat etmesini gerektiren bir durumdur. Bu rüya iki farklı şekilde yorumlanmaktadır. Bu yorumlamaların ilki, rüya sahibinin izinden gidecek kişilerin olduğuna delalet eder. Bu kişiler, kendilerine rüya sahibini idol olarak alıyorlardır. Bu durumda kişinin, kendisinin izinden gelen insanlara yanlış örnek olmaması gerekir. Bu rüyanın ikinci bir yorumu ise rüya sahibinin boş bir anında düşmanlarının oyunlarına geleceği, maddi ve manevi kayıp yaşayacağı şeklindedir. Her iki durumda da kişi temkinli olmalıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takip Etmek

Rüyada birini takip ettiğini görmek, takip edilen kişinin yüzünün seçilememesi veya rüya sahibinin bu kişiyi tanımaması durumunda; rüya sahibinin geleceğinin karanlık ve belirsiz olduğu şeklinde yorumlanır. Rüya sahibi kişi yaptığı yatırımların olası sonuçlarından haberdar değildir. Geleceği karanlık olan kişi, gündelik hayatta işlerini kafasını toplayarak yapamayacaktır.
Rüyada Kovalandığını Görmek

Rüyada kovalandığını görmek, rüya sahibinin aldığı borcu ödeyemeyeceği veya verdiği sözü tutamayacağı gibi olaylara delalet eder. Kişi, rüyada kovalandığını görürse yaptığı işlerden dolayı huzursuzluk duyacaktır ve bunları temizlemek için uğraşacaktır. Rüya sahibi kişi, geçmişteki sorunlarının etkisini bugün de hissedecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Taksiyle Takip Edilmek

Rüyada taksiyle takip edildiğini görmek, rüya sahibinin iş yerinde yaşayacağı sorunların habercisi olarak yorumlanır. Kişi, patronundan veya çalışma arkadaşlarından rahatsız duyacaktır. Rüyada taksiyle takip edildiği gören kişi, iş hayatında attığı adımları ve söylediği sözleri tartarak söylemeli ve temkinli olmalıdır.
Rüyada Takip Edildiğini Düşünmek

Rüyada takip edildiğini düşünmek, takip edildiğini hissetmek ama normalde böyle bir durumun olmaması; kişinin bazı olayları çok büyüteceği şeklinde yorumlanır. Kişi bu pimpirikli davranışları yüzünden hayata dair aldığı kararlarda sağlıklı düşünemeyecektir. Kişi, kendisi hakkında hep olumsuz düşünecek ve geleceğe güvenle bakamayacaktır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

400 Aktif
2 Üye ve 398 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 9372
Dün : 23857
Toplam : 48067715
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...