Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
176 okuma
mustafaharputi Paranormal kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Papaz Büyüsü, adını İbranice sözleri ve Süryani dili ile okunan dualarından (!) alır ve kırmızı (kimilerine göre de siyah) büyü grubunda yer alır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

7 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Papaz Büyüsü, adını İbranice sözleri ve Süryani dili ile okunan dualarından (!) alır ve kırmızı (kimilerine göre de siyah) büyü grubunda yer alır. Kadının hayız günü başlangıcındaki ilk kanı ile yapıldığı savunulur ve en etkili büyü çeşitlerinden birisi olarak bilinir. Oldukça fazla sayıda papaz büyüsü mevcuttur. Pagan dönemlerinden günümüze ulaşan bu büyünün sıcak ve soğuk çeşitleri vardır. Muhabbet, bağlama, soğutma, kişinin cinsel kimliğine müdahale veya kısırlık gibi farklı amaçlar için yapılabilir. Yazımızı dikkatle okursanız papaz büyüsü nasıl yapılır, size veya bir yakınınıza yapılan papaz büyüsü nasıl bozulur konularında bilgi sahibi olabileceksiniz.

Papaz büyüsü kişinin sevdiğini kendisine bağlamak yahut düşmana ya da sevmediğiniz birine büyük zararlar vermek için yapılır. Akla gelen ikinci soru ise papaz büyüsünü papazlar mı yapar hususudur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Başka bir kadının adet kanının son damlaları ile bozulabileceği, erkek menisi; tırnak, tükürük, ölü toprağı vesaire ile de yapılabileceği konusunda bilgiler paylaşılmaktadır. Bu büyüyü papazlar gayrimüslimler yapar diyenler ve papazlara gerek yok diyenler iki cephe oluşturmuş durumda. Konu yereldeki Hristiyan cemaatini ve kiliselerini bıktırmış olacak ki web sitelerindeki iletişim formlarına “Lütfen papaz büyüsü ile alakalı taleplerde bulunmayınız.” başlıklı mesajlar eklemeyi uygun görmüşler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bu büyü ilk defa Süryani papazlar tarafından yapıldığı için bu isimle anılmaktadır. Geçmişte sadece ikili ilişkilerde kullanılan büyü türü, günümüzde her türlü zarar verici işler için kullanılmaktadır.

Kişinin ruhsal ve düşünsel yapısını bozabileceğine, istem dışı hareketler yaptırabileceğine inanılsa da hoşlandığı erkeği kendisine bağlamak ya da geri döndürmek isteyen her kadın bu büyüye başvururdu ki erkekler kadınların kadınlar da erkeklerin kulu kölesi olurdu, papazlar bütün Hristiyan alemini ve ailelerini huzur içinde yaşatırdı haksız mıyız? Yine papaz büyüsü ile adet kanı büyüsünün farklı olduğu da savunuluyor.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Halk arasında ve özellikle internet ortamında “Papaz Büyüsü Tarifi” adıyla son derece yanlış bilgiler dolaşıyor. Girişte ifade ettiğimiz hem tıbben hem de dinen sakıncalı “adet kanının” kesme şekere damlatılması ve bu şekerin kurbana yedirilmesi, yedirirken de bir takım duaların okunmasının şart olduğunu söylemekteler. Bize gelen “adet kanı büyüsünün duası nedir?” sorusuna verecek cevap bulamıyor, sizi Allah’a havale ediyoruz.

Bu ve benzer uygulamaların istisnasız tamamı, aracısıyla başvuranıyla kişiyi dinden jet hızıyla çıkaracak işlemlerdir. Din diyanetle bir işiniz yoksa, imanım zedelenir sonum cehennem olur korkusu taşımıyorsanız bir şey denemez ancak Allah-Kitap-Peygamber deyip bir yandan da bu işlere tevessül ediyorsanız son derece acılı ve azap dolu bir son sizleri bekliyor olacak.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cünup iken duaları tersten okumak, adetli şekerleri yedirmek, papazlardan medet umarak mumlar dikmek kişinin Dünya Ahret hayatına zarar verebileceği gibi akıl sağlığını kaybetmenize dahi neden olabilir. Buraya atlamadan bir bilgiyi daha ekleyelim: “Papaz büyüsünün cinsel ilişki yoluyla yapılabildiği gibi ahlaksız teklifler dahi yapılabiliyor aman dikkat!”
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
PAPAZ BÜYÜSÜ NASIL BOZULUR?

Papaz büyüsü ile uğraşanlar, büyünün nasıl etkisiz kalacağı konusunda ittifak edememişlerdir. Dolayısıyla “Papaz büyüsü kaç günde bozulur?” sorusunun net bir cevabı yoktur. Büyüyü papazdan başkasının bozamayacağı inanışı tamamen gerçek dışıdır. Ayet-i Kerimeler ve Hadislerin hiç birisinde papazlardan (!) bahsedilmez. Elimizde Kur’an-ı Kerim gibi bir hazine olduğu sürece her türlü büyünün bozulması yüce Allah’ın izniyle mümkündür.

Bu gibi hususlarda herkese müracaat etmek doğru değildir. İlmine ve takvasına güvenilen ve maddi menfaat beklemeksizin, Allah (CC) rızası için insanlara yardım eden ilim ve takva sahibi kişilerin tavsiyelerine göre hareket edilmelidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Papaz Büyüsü Bozma hakkında detaylı bilgi almak için ehli sünnet alimlerle, paranıza pulunuza göz dikmeyecek kişilerle iletişime geçmeniz asla ama asla adına Medyum denen şarlatanlara başvurmamanız önerilir. Son olarak şunu da ifade edelim; medyumculuk cincilik günümüzde o kadar büyük bir sektör haline geldi ki herhangi bir arama motoruna “papaz büyüsü” yazıp enter tuşuna basarsanız ilk arama sayfasının tamamen reklamlardan oluştuğunu görebilirsiniz.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

452 Aktif
0 Üye ve 452 misafir
Bugün : 3330
Dün : 13860
Toplam : 47843756
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...