Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+13 oy
693 okuma
Sonbahar Tabir kategorisinde Astral Gezgini (351k puan)  
yeniden etikenlendirildi
rüyada köprü görmek hayırlı rüyalardır. Rüya sahibinin maneviyata çok önem verdiği, temiz ahlaklı insanlarla birlikte zaman geçirmek için çaba sarf ettiğine işaret eder. Rüyada köprü görmek, size yol gösterecek bir büyüğünü tavsiyelerini dinleyerek birçok başarıya imza atacağına işaret eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

32 Yorum

+6 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada köprü görmek çeşitli anlamlara gelir. Genel anlamı ile iyi şeyleri haber verir. Rüyada köprü görmek rüya sahibinin insanlarla bozulan ilişkilerini düzeltmesi için ara bulucu olan bir kişiye işaret ettiği gibi rüya sahibinin iş ve aşk hayatının yolunda gideceğine, hastalıklarından kurtulacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına yorulur.

Rüyasında köprü gören kişi, varsa tüm kötü alışkanlıklarından ve kötü duygularından kurtulacak, sanki yeni doğmuş bir bebek kadar saf ve masum olacaktır. Kişinin acılara ve yıkımlara karşı gösterdiği dik duruşa da işaret eder.
+6 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada köprü görmek, çeşitli şekillerde yorumlanabilmektedir. Ancak en genel anlamı ile bu rüya, iyi şeylerin habercisi olarak görülür. Rüya sahibinin iş ve aşk hayatının yolunda gideceğine, hastalıklardan kurtulacağına, isteklerine ve ideallerine ulaşacağına delalet eder.

Rüyada köprü görmenin rüya tabiri bir başka yoruma göre ise farklılık göstermektedir. Bir rüya sözlüğü yazarı yani rüya tabircisi, bu rüyayı kişinin acılara ve yıkımlara karşı gösterdiği dik duruşuna yormaktadır.
+7 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Asma Köprü Görmek

Rüyada asma köprü görmek, çok hayırlı olarak yorumlanmaktadır.
Rüyada köprü görmek, rüya sahibinin başına hayırlı olayların geleceği, muradına ereceği demektir. Kişinin daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağı, sevdiğiyle birlikte huzurlu ve sakin bir hayat süreceği anlamına gelmektedir.
+7 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Köprüden Düşmek

Rüya sahibinin büyük bir hevesle, hiç düşünmeden yapacağı bir iş olacağı demektir. Kişinin bu iş sonucunda, büyük pişmanlık yaşayacağına yorumlanır.

Rüyada Köprü Üzerinden Yürümek

Rüyada köprü üzerinde yürüdüğünü görmek, genellikle kurtuluşa ve aydınlığa delalet eder. Kişinin uzun uğraşlar sonucu feraha erdiğine, mutlu ve huzurlu günlerin rüya sahibini beklediğine işaret eder.
+6 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Köprü Yapmak

Rüya sahibinin, hak yolunda sevap olacak büyük bir iyilik yapmasına alamet eder. Kişinin yapmış olduğu bu davranıştan sonra vicdanının rahat olduğuna delalet eder.

Rüyada Köprü Altından Geçmek


Rüyayı gören kişinin, eline geçecek büyük bir kısmetini tepmesi anlamına gelir. Kişinin sonradan pişman olacağına fakat çok geç olduğunu anlayacağına işaret eder.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Köprü Yapıldığını Görmek

Rüyasında köprü yapıldığını gören kişinin, büyük bir projeyle ilgilendiği demektir. Kişinin bu projeden sorumlu olduğuna, bu yüzden çok iyi hazırlaması gerektiğine delalet eder.

Rüyada Köprü İnşaatı Görmek

Rüyada köprü inşaatı görmek, rüya sahibinin ailesiyle bazen sorunlar yaşayacağına işaret eder. Fakat ailesiyle ayrı kalamadığına, onlar olmadan yapamadığına rivayet etmektedir.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Asma Köprü Görmek

Rüyaların en hayırlı olanlarındandır çünkü bu rüyada, kişi için hidayet vardır. Rüya sahibi tüm yanlışlarını, eksiklerini ve günahlarını fark ederek, bunlardan arınmak için temiz adımlar atacak ve sonuna kadar giderek, başarıya ulaşacak demektir.

Rüyada Köprü Yıkılması

İşlerin sarpa sarması ve bu nedenle rüya sahibine pahalıya patlayacak sonuçlara varması anlamına gelir. Rüya sahibi yaşayacağı çaresizlik nedeni ile bazı kötü yollara dahi girebilir.

Rüyada Köprüden Düşmek

Rüya sahibinin büyük bir hevesle, hiç düşünmeden büyük bir iş yapacağına sonradan da çok pişman olup o işi bozacağına tabir edilir. Bu olay rüya sahibi için ders niteliğinde olacaktır.
+6 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Köprü Üzerinden Yürümek

Kurtuluşa ve aydınlığa delalet eder. Rüyasında köprü üzerinden yürüdüğünü gören kişinin işleri yoluna girecek ve tam da istediği gibi gidecek, kişinin hayatına kolaylık ve rahatlık getirecektir.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Köprü Yapmak

Rüya sahibinin bir kimseye gönüllü olarak yani karşılığında maddi anlamdan hiçbir şey beklemeden bilakis kendi cebinden vererek yardım etmesi ve hak yolunda sevap olacak büyük bir iyilik yapması şeklinde ifade edilir.

Rüyada Köprü Altından Geçmek

Rüya sahibinin kısmetini tepmesi anlamına gelir.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Köprü görmek
Yiğitlik, saltanat, hayır ve murada; dünya hayatına, cinsi münasebete, evin hanımına, üzüntü ve sıkıntılrdan kurtulmaya; iş bitiren, iyiliksever kimseye, doğru yola; Köprü ilme, hidayete, insanı dünya bataklığından kurtaran salih amellere; eza ve cefası sırtlanan kimseye, bu bağlamda ana ve babaya, eş ve dosta; sözünde durmaya, zenginliğe yahut uzun ömre, Köprüden geçmek muradına ermeye, hayırlı sonuçların meydana gelmesine delalet eder.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Köprüden sorunsuz geçmek, birtakım zorlukların üstesinden geleceğinizin işaretidir. Eğer köprü yıkılıyorsa, etrafınızda düşmanların bulunduğunun işaretidir.
Bir akarsuyun üstündeki köprü çok iyidir. Kişinin geleceğinin çok iyi olacağına işaret eder.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Köprü görmek, geçitle yorumlanir. Rüyada bir köprüde bulundugunu, fakat geçemedigini görmek, sevdigi halde bir kadinla, kadinsa bir erkekle evlenemeyecegine, geçtigini görmek ise, evlenecegine delalet eder. Köprüden geçerken ortasinda bulunmak, evliliginin yürümedigine; köprüden düsmek ise bir müddet sonra esinden ayrilacagina isarettir. Tastan yapilmis bir köprü görmek aile baglarinin saglamligina; tahta bir köprü ise, igreti bir anlasma ile kurulan evlilige delalet eder. Ibni Sirine göre; köprü, dünya ile ahiret arasinda insanlarin durumunu belli eden bir geçitle tabir olunur.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Seyit Süleyman Hüseyini Hazretlerine göre; üzerinden kerametle düsmeden geçilen köprü, insani dogruca cennetin kapisina götürür. Bir rivayete göre, köprü, uzun ömre veya vaadini yerine getirmemeye de delalet eder. Bir köprüden geçerken, ortasinda tanimadigi bir kisi ile karsilastigini ve onunla konustugunu görmek, bekledigi müjdeli bir haberi alacagina veya bir alacagini tahsil edecegine isarettir. Tarihi bir köprüden geçtigini gören, murada erer. Birkaç gözlü tas bir köprüden geçmek, dogru yolda olduguna ve Hakk Teala katinda makbul bir kisi sayildigina delalet eder. Ebu Sait El-Vaiz, köprüyü sirat köprüsü ile kiyaslamaktadir. Bir köprüden geçerken, altindan su geçmedigini görmek, günahlarinin çok olduguna ve tövbe etmesi gerektigine; köprü altindan bol sularin aktigini görmek, büyük sevaba nail olduguna isarettir. Bir köprüden geçerken, köprünün yikildigini fakat kendisine bir zarar gelmedigini görmek, o yere bir musibet veya hastalik veya sel veyahut zelzele gibi bir felaket gelecegine; fakat kendisinin bunlardan bir zarar görmeyecegine; köprü yikilirken kendisinin de Buya yuvarlandigini görmesi, o afetten kendisine de büyük bir felaket gelecegine delalet eder. Bir köprü yaptigini görmek, büyük bir hayir isledigine; bir köprü yapip tam anlayamadigi m görmek, ömrünün kisaligina isarettir. Köprüyü bir çok ustalarin yaptigim, kendisinin bu yapima sadece yardim ettigini görmek, bir hayir derneginde hayir için çalistigina, ve bundan büyük sevap kazandigina delalet eder. Bir köprünün yanlarinda bulunan demir parmakliklari boyadigini görmek, isinde kar ve bereketin artacagina delildir. Cabirül-Magribiye göre; rüyada köprü görmek, dogru yol ile tabir olunur. Sirat köprüsü de dogru bir yoldur. Bu yolda, hiçbir engele kapilmadan yürüyüp geçmek, hidayete ulasmak demektir.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Caferi Sadika (ra) göre; köprü rüyasi, bes sekilde yorumlanir; Dogru yol, dürüstlük, geçit, tehlike ve ev halki. Salimiye göre: Rüyada köprü ve kemer görmek, hayra delalet eder. Kirmaniye göre bir köprü veya kemerin üzerinden geçtigini gören paraya, söhrete ve her istegine erer. Bir rivayete göre. köprü veya kemerin üzerinden geçmek, korku ve endiseden kurtulmaya isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada köprü görmek, süpheye ve dünyaya isarettir. Bazen köprü, zevceye. bazen de üzüntü, keder ve sikintilari gidermeye isarettir. Rüyada köprüye binmek, hayvana binmeye isarettir. EGer köprüler kiremitten yapilmis ise, zulüm sebebiyle sehir halkinin durumlarinin bozulmasina isarettir. Köprü, zenginlige, uzun ömre yahut hastaliga ya da ahdinl yerine getirmemeye isarettir. Köprü, insanlarin kendisiyle is ve ihtiyaçlarina eristikleri lüzumlu bir zattir. Köprüyü geçtikten sonra karsi tarafta varilacak yer. hoslanilmayacak bir yerse, bu rüyada hayir yoktur. Rüyada padisahlarin eserlerinden olan bir köprüden geçtigini gören kimse büyük bir mala erisir ve evlenir. Meçhul köprü dünyaya isarettir, özellikle sehirle, sehrin sahrasi arasinda olursa. Bazen köprü, gemiye, bazen de sirat köprüsüne isarettir. Eger rüyayi gören yolcu ise, o kimsenin yolculuGunun nihayet bulmasina isarettir. Köprüyü geçtiginde bolluk, otluk ve sulak bir yere giriyorsa. o kimse, menfaat ve mala erisir. Köprüyü geçtikten sonra mescit bulunan bir yere geçerse, o kimse yolculugunda muradina erismeye, hacca gitmeye, han ve dergah gibi hayirli yerleri ihya etmeye muvaffak olur. Rüyada kendisinin köprü oldugunu gören kimse, saltanata ve kuvvete erisir. Agaç köprüden geçtigini gören kimse, münafik bir kavme karisir. Rüyada köprü, dogru yoldur. Bazen köprü, ilim, hidayet, namaz, oruç ve dünyanin sikinti ve mesakkati ve ahiretin korku ve azabindan kendisini kurtaracak her seyine isarettir. Bazen aza ve cefayi yüklenen kula, yahut ihtiyaçlan karsilayan kapici gibi kimseye isarettir. Bazen de köprü, mal, zevce, ana ve babaya isarettir. Her köprünün tabiri durumuna göredir. Cadde üzerindeki köprü asaGisina göre saltanat sahibi bir kimseye isarettir. Köprü küçük olursa kapici ve askerin reislerine isarettir.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada görülen köprü, dalaletten hidayete ulaşmaya, sözüne sadık olmaya, uzun ömür ve fakirler için zenginlikle tabir olunur. Ruyada kopru gormek; dünyadır. Ruyada kopru gören kimse sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulur. Kopru gormek hayra işarettir. Rüyasında köprüden geçtiğim gören kimse, sonunda hayır olan işleri yapmaya işaret eder. Bu rüya iyi bir dost kazanmaya, servet edinmeye, arzuların yerine gelmesine, korku ve sıkıntılardan kurtulmaya da yorumlanır. Rüyasında bir köprüden geçtiğini gören, işindeki bir çok zorlukları yener.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyalardaki en temel ve en sık rastlanan simgelerden biri olan köprü, yaşamda bir aşamadan diğerine geçişin habercisidir. Eğer sağlam ve güven hissi uyandıran bir köprüyse, bu geçiş sorunsuz olacak demektir. Güçsüz ve dayanıksız bir köprüyse, sancılı bir geçiş dönemine ilişkin bir uyarı olarak kabul edilebilir. Köprü eğer gür akan bir nehirin üzerinde kurulmuşsa ve nehir altlarında şarıl şarıl akmakta ise böyle bir köprüyü selametle geçtiğini gören kimse, eğer ticaret yapıyorsa bol kazanca kavuşacağına, memursa daha büyük bir mevkiye getirilerek maaşının artacağına, işçi ise işçi başı olarak yevmiyesinin artırılacağına işarettir.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Kopru eğer bir deniz üzerine kurulmuş asma bir köprü ise, rüyayı gören kişi bu köprüden selametle geçtiği taktirde bir yerden büyük bir miras alacağına veya büyük bir ikramiye kazanacağına, eğer rüya sahibi bir kadın ise, ve bekarsa evlenip çocuk sahibi olacağına, ev kadını ise, çocukları olacağına, dul bir kadın ise, sevdiği bir kimseyle evleneceğine işaret eder. Rüyanızda bir köprü gördüyseniz: Üzerinize almış oludğunuz vazifeyi, dostlarınızın yardımı ile yerine getireceğinize, tecrübeli kimselerin yardımına muhtaç olacağınıza işarettir.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Kopruve kemer gormek hayra delalet eder. Kirmanî’ye göre, bir köprü ya da kemerin üzerinden geçtiğini gören şan, şöhret, mevki, makam sahibi olur, dilediği şeyi elde eder. Bir rivayete göre, köprü ya da kemer üzerinden geçmek korku ve endişeden kurtulmaya işarettir.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Cafer Sadık (r.a.): “Köprü ve kemer dört şekilde yorumlanır,” demiştir: Yiğitlik saltanat, hayır ve murat. Köprü ve kemer görmek, üzerinden geçmek çok iyidir. Korkudan kurtulmaktır. Kahramanlık, sultanat, hayır ve murattır. Köprü yapanın dini kuvvetlenir, yıkmak bunun tersidir.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyalarda köprünün yıkıldığını görmek tehlikeli bir ticari atılım yaptığına, eğer temkinli davranmazsa bütün sermayesini bir anda kaybedeceğine işarettir. Rüyada köprü yıkılması görmek, bir kimse ile arasında bir dostluk kurulacağına, bu dostluktan faydalanarak bir çok şeylerde menfaati ve kazancı olacağına yorumlanır.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Ruyada Su Kemeri Gormek

Köprü ya da su kemeri görmek: Kemerin durumuna göre; dar ise, şirret bir kadına; enli ise, alımlı ve akıllı bir kadına işarettir. Bir kemerin üzerinden geçtiğini görmek: İçinizdeki tedirginliği atacağınıza, isteklerinizin gerçekleşeceğine ve işinizde yükselerek itibar sahibi olacağınıza işarettir.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Sırat Köprüsü Görmek

Sırat köprüsü: Rüyada görülen Sırat Köprüsü, kendi anlamıyla yorumlanır. Rüyada Sırat Köprüsü’nden geçebilen kimse, dinini sağlamlaştırmıştır. Sırat Köprüsü’nden geçemeyen veya düşen bir kimse, dinini ayakları altına alan bir kimsedir. Sırat Köprüsü üzerinde yürümek, deniz yolculuğu olarak da yorumlanmaktadır. Rüyasında hacda olan bir kimsenin Sırat Köprüsünü geçtiğini görmesi, vatanına sağ salim döneceğine işarettir.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Sırat köprüsü’nde yürümek: Bu rüya, yolculukla tabir olunur. Bazen de bu rüya kişinin dininde istikamet üzerinde olduğuna işarettir.

Sırat köprüsü’nden ayağı kaymak: Bu rüyayı gören kimse, bir günah işler ve doğru işlerden ayrılır.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
imam-ı Guray Nablusiye gore: Ruyada Kopru Ne Demek?

Dünya nimetlerinden faydalanmaya işarettir.

Viran halde köprü görmek: Piyasaların durgunlaşacağına ve işlerinizin bozulacağına işarettir.
Köprüyü sağlam halde görmek: İşlerinizin tıkırında olduğuna ve kolay kolayda bozulmayacağına işaret eder.
Köprüden geçmek: Maddi manevi tüm isteklerinizin gerçekleşeceğine ve muradınıza ereceğinize işarettir.
Kendinizi köprü yaptırırken görmek: İyi para kazanacak bir iş düzeni kuracağınıza ve başkalarına da faydanız olacağı anlamına gelir.
Köprü yıktığınızı görmek: Hesapsız girişimlerinizle, hatalı davranışlarınızla ve ticari zekanızın fazla pratik olmamasından dolayı işinizi kendi ellerinizle bozacağınız anlamına gelir.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada meçhul bir köprü görmek, dünyaya ve dünya hayatının değişik yönlerine işaret eder.
Rüyada köprü görmek ve buradan geçmek, evin hanımına, cinsî münasebete, üzüntü ve sıkıntılardan kurtulmaya; iş bitiren, iyiliksever kimseye ve doğru yola işaret eder.
Rüyada görülen köprü, çeşitli çağrışımlar yapar. Bazen doğru yolda olmaya, dürüstlüğe, yahut ev halkına işaret eder. Bazen da, dünya ile ahiret arasında durumunu belli eden bir geçit olarak yorumlanır.
Kimi zaman köprü olarak tanımlanırken, kimi zaman da sırat köprüsüne işaret sayılır. Ayrıca, cinsi münasebete, rahatlığa veya sıkıntıları gidermeye işarettir.
Bir kimse rüyada, bir köprüden geçerken yıkıldığını fakat kendisine bir zarar gelmediğini görse, o yere bir felâket geleceğine, ama rüya sahibinin zarar görmeyeceğine işaret sayılır. Şayet köprü yıkılırken kendisine bir zarar geldiğini görürse, o kimsenini geçim güçlüğü çekeceğine hükmedilir.
Eğer köprüden geçerken tanımadığı bir kişi ile karşılaştığını ve onunla konuştuğunu görür ise, beklediği müjdeli haberin kısa zamanda geleceğine yorumlanır.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyasından insanın gördüğü köprüler; şüphe etmeye veya dünya nimetlerine işarettir. Nitekim; hadisi şerifte işaret buyrulduğu üzere dünya olarak yorumlandığı gibi bazı kere de kantara, sevişme veya birleşmeye, vücudunun rahatlığına mesafenin yakınlığı dolayısıyla karısı anlamına gelir.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Molla Cami: Rüyada köprü görmek, şüpheye ve dünyaya işarettir. Bazen köprü, zevceye, bazen de üzüntü, keder ve sıkıntıları gidermeye işarettir. Rüyada köprüye binmek, hayvana binmeye işarettir. Eğer köprüler kiremitten yapılmış ise, zulüm sebebiyle şehir halkının durumlarının bozulmasına işarettir.Köprü, zenginliğe, uzun ömre yahut hastalığa ya da ahdini yerine getirilmeye işarettir. Köprü, insanların kendisiyle iş ve ihtiyaçlarına eriştikleri lüzumlu bir zattır. Köprüyü geçtikten so a karşı tarafta varılacak yer, hoşlanılmayacak bir yerse, bu rüyada hayır yoktur. Rüyada padişahların eserlerinden oian bir köprüden geçtiğini gören kimse büyük bir mala erişir ve evlenir. Meçhul köprü dünyaya işarettir. Özellikle şehirle, şehrin sahrası arasında olursa. Bazen köprü, gemiye, bazen de sırat köprüsüne işarettir. Eğer rüyayı gören yolcu ise, o kimsenin yolculuğunun nihayet bulmasına işarettir. Köprüyü geçtiğinde bolluk, otluk ve sulak bir yere giriyorsa, okimse, menfaat ve mala erişir. Köprüyü geçtikten so a mescit bulunan bir yere geçerse, o kimse yolculuğunda muradına erişmeye, hacca gitmeye, han ve dergah gibi hayırlıyerleri ihya etmeye muvaffak olur. Rüyada kendisinin köprü olduğunu gören kimse, saftanata ve kuvvete erişir.Ağaç köprüden geçtiğini gören kimse, münafık bir kavme karışır. Rüyada köprü, doğru yoldur. Bazen köprü, ilim, hidayet, namaz, oruç ve dünyanın sıkıntı ve meşakkative ahiretin korku ve azabından kendisini kurtaracak her şeyine işarettir. Bazen aza ve cefayı yüklenen kula, yahut ihtiyaçları karşılayan kapıcı gibi kimseye işarettir. Bazen de köprü, mal, zevce, ana ve babaya işarettir. Her köprünün tabiri durumuna göredir. Cadde üzerindeki köprü aşağısına göre saltanat sahibi bir kimseye işarettir.Köprü küçük olursa kapıcı ve askerin reislerine işarettir.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Seyyid Süleyman: Bu rüya, hayra delalettir.
Kirmani demiştir ki: Bir köprü yahut kemerin üzerinden geçtiğini gören; şeref, makam ve servet sahibi olur. Arzusuna kavuşur. Bir rivayete göre, köprü ve kemerin üzerinden geçmek; korkudan kurtulmaya işarettir.
Cafer-i Sadık diyor ki: Köprü ve kemer şunlarla yorumlanır: Kahramanlık, saltanat, hayır ve murat.
Köprü yapanın dini kuvvetlenir. Yıkmak bunun tersidir. Bir kemer yaptığını gören cariye alır. Bir kanalı doldurarak köprü haline getiren, rızkını ve kuvvetini muhafaza eder. Ölçülü harcamalar yapar.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada köprü görmek
Şeref ve mevki sahibi bir adam, din ve dünya hayatının esenliği, menfaat ve emniyettir. Bir köprü yaptığını gören, dininde sağlam olur yıkmak da aksidir.
Rüyada köprü doğru yoldur. Rüyada kendisinin köprü olduğunu gören kimse, saltanata ve kuvvete erişir.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Cabirül-Magribiye göre; rüyada köprü görmek, doğru yol ile tabir olunur. Sırat köprüsü de doğru bir yoldur. Bu yolda, hiçbir engele kapılmadan yürüyüp geçmek, hidayete ulaşmak demektir.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Eğer köprüler kiremitten yapılmış ise, zulüm sebebiyle şehir halkının durumlarının bozulmasına işarettir. Köprü, zenginliğe, uzun ömre yahut hastalığa ya da ahdini yerine getirmemeye işarettir. Köprü, insanların kendisiyle is ve ihtiyaçlarına eristikleri lüzumlu bir zattır.
Rüyada padişahların eserlerinden olan bir köprüden geçtiğini gören kimse büyük bir mala erişir ve evlenir. Meçhul köprü dünyaya işarettir, özellikle şehirle, şehrin sahrası arasında olursa.
Ağaç köprüden geçtiğini gören kimse, münafık bir kavme karışır. Rüyada köprü, doğru yoldur.
0 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyadaki köprü bazen bizi konfor alanımızdan uzaklaşmaya davet eden bir metafor olarak karşımıza çıkar. Evren bazen bize içinde bulunduğumuz bir durumu terk etme fırsatı sunar. Bu durumlarda rüyamızda köprü görebiliriz. Bilindik olanla (köprünün bizim bulunduğumuz tarafında) kalmak daima bizim konfor alanının içinde dolanma arzumuzu temsil eder. Bu alanın dışı yanızca bir bilinmezlik ve risk olabilir. Fakat rüyada gördüğünüz köprü çok güzel ve sizi cezbediyorsa bu teklifte sizin için cazip bir şeyler mutlaka var.

İlgili rüyalar

+10 oy
4 yorum 245 okuma
Su Perisi 17 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Su Perisi Rüya Tabircisi (6.7k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 195 okuma
Yaren1989 3 Mart 2021 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+13 oy
2 yorum 184 okuma
geekone3388 2 Eylül 2020 Rüya kategorisinde geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 279 okuma
12 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+9 oy
7 yorum 249 okuma
Simge 31 Mayıs 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 190 okuma
anka06 8 Kasım 2020 Rüya kategorisinde anka06 Rüyakar (3.3k puan)   yazdı
+6 oy
3 yorum 191 okuma
Semiha 16 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Semiha Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 136 okuma
28 Nisan 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+4 oy
1 yorum 145 okuma
26 Nisan 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+2 oy
2 yorum 146 okuma
24 Mart 2019 Rüya kategorisinde Zeynep   yazdı
+6 oy
1 yorum 180 okuma
+3 oy
1 yorum 137 okuma
3 Eylül 2018 Tabir kategorisinde Betül   2 2 yazdı
+5 oy
2 yorum 212 okuma
Caracats 7 Ocak 2022 Rüya kategorisinde Caracats Karabasan (129 puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

398 Aktif
0 Üye ve 398 misafir
Bugün : 20375
Dün : 23857
Toplam : 48078683
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...