Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
1.3k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada bebek görmek, yeni bir hayata başlanılacağına, mutluluk, sevinç, huzur ve refaha delalet etmektedir. Rüya sahibinin çok çalışarak büyük paralar kazanacağına ancak iş hayatında fazlaca yorulacağına işaret etmektedir. İş hayatında karşılaşacağı zorluklarla mücadele ederek başarıya ulaşacağına yorulmaktadır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

104 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Bebek Görmek

Rüyada bebek görmenin çok sayıda yorumu vardır. Tabirciler, rüyada bebek görmenin haber olduğunu dile getirirler. Rüyada bebek görmenin yorumlarını detaylarıyla öğrenmek istiyorsanız, hazırlanan kaynakta dilediğinizi bulabilirsiniz.

 Rüyada bebek görmek sıkça rastlanan bir rüya nesnesidir. Bebeklerin rüyalarımızda bizlere verdiği mesajlar bebeğin durumuna göre değişkenlik gösterebilmektedir.

 Rüyada Bebek Görmek Nedir?

 Rüyada bebek görmek, haber alınacağını ifade eder. Tabirciler, rüyada bebek görmenin, gelecek olan habere işaret ettiğini belirtirler. Bebeğin güzelliği, büyüklüğü gibi durumların, tabiri değiştireceğini söylerler. Rüyada güzel bebek görmek, alınacak çok güzel haberlere işarettir. Rüya sahibinin kendisi veya ailesi kısa sürede mutlu olacakları birçok haber alabilirler.

 Rüyada çirkin bebek görmenin manasını tabirciler, kötü haberler şeklinde yorumlarlar. Bazı İslam alimleri, bebeklerin ister güzel ister çirkin olmasının, mutluluğa işaret ettiklerini söylerler. Alimler, bebeklerinin tümünün Allah'ın güzel nimeti olduğunu söylerler. Bu yüzden bebeklerin kötüye yorumlanmasının mümkün olmadığını dile gelirler. Tabi sadece eski İslam alimleri bunu ifade ederler. Tabirciler ise olaya daha farklı bakarlar.

 Rüyada Bebek Görmek Ne Anlama Gelir?

 Rüyada bebek görmenin çok sayıda manası vardır. Alimler genellikle rüyada bebek görmenin anlamını alınacak habere yorarlar. Bir kısım alim, rüyada bebek görülmesinin para geleceğine yorumlanabileceğini söylerler. Rüya tabirinde bulunan kişiler, rüyada bebek görmenin, erdemlik simgesi olduğunu, rüyayı görenin, ilimle uğraşacağını ifade ederler.

 Rüyada bebek gören kimsenin, kısmeti tez zamanda açılabilir. Kişinin yaptığı işler rast gitmeye başlar. Rüya sahibi kısa sürede istediği mevkilere gelir. Rüyada bebek görmek, ağzı sıkı olan dostlarla tanışılması manasına gelir. Rüyada bebek görmenin ne anlama geldiği konusunda, alimler, güzel işler şeklinde yorumlarlar.

 Rüyada Bebek Görmek Neye İşarettir?

 Rüyada bebek görmenin neye işaret ettiğini yukarıda az çok belirtmiş olduk. Rüyada bebek, gelecek habere işarettir. Bu haber çok uzaktan veya yakın yerden gelebilir. Haberin nereden geleceği bilinemez. Haber alındıktan sonra mutlu olunacağı ifade edilmiştir. Tabircilerin bir kısmı rüyada çirkin bebek görmenin, üzücü haberler almaya delalet ettiğini bildirirler.

 Küçük boyutta bebek görmenin ise, bir düğüne veya anlaşmaya hikmet ettiğini söylerler. Rüyada bebek görmek genel olarak, habere işarettir. Rüyada erkek bebek müjdeye, kız bebek görmek zorluk sonrası kolaylığa işarettir. Gülen bebek görmek, samimi arkadaşlara işaret eder. Rüyada ağlayan bebek görmek ise tatlı sözlerin söylemine yorumlanmıştır.

 Rüyada Bebek Görmek

 Rüyada görülen bebek, sevinçli ve sağlıklıysa aile içi huzurun tam olacağına hikmet edilir. Rüyada görülen bebeği sevmek, onu okşamak sevinçli yuvaya yorumlanmıştır. Kişinin yuva kuracağı veya kurmuş olduğu yuvada mutlu yaşayacağı belirtilir. Rüyada terk edilen bebek görmek, çok yakın akrabalardan gelecek olan miras anlamına gelir.

 Kişinin yakın zamanda akrabalarından birinden miras alabileceğine yorumlanır. Rüyada bir bebeğin uyuduğunu görmek, iş manasına gelir. Rüya sahibinin iş konusunda yakın zamanda güzel haberler almasına yorumlanır. Rüya sahibi, işsizse işe girer, işi varsa durumu daha iyi hale gelir. Rüyada bebek görmek işte bunlara hikmet edilir.

 Rüyada Bebek Emzirmek

 Rüyada bebek emzirmek, güzel işler manasına gelir. Sevinçli zamanı ifade eden rüyada bebek emzirme durumu, tabirciler tarafından yorumlanır. Rüyasında bebek gören bir kimsenin, evlatlarından 1 veya 2 tanesi çok makbul makamlara geleceklerdir. Rüya sahibinin rüyasını kimseyle paylaşmaması gerektiği de alimler tarafından ifade edilir. Rüyada bebek görmenin diğer hikmeti, sağlıklı ve dindar erkeğe ve kadına işaret eder.

 Rüyasında kendi çocuğunu emzirdiğini görmek, kısa sürede güzel habere tabir edilir. Rüyada başkasının bebeğini emzirdiğini görmek, yapılmış bir sevabın karşılığı manasına gelir. Kişi başkasının bebeğini emzirdiğini görüyorsa, dar günündeyse mutlaka sevindirici bir haber kapısını çalacaktır. Rüyada bebek emzirmenin anlamı bu şekildedir.

 Rüyada Erkek Bebek Görmek

 Rüyada erkek bebek görmek, iyi, sevindirici, mutluluk verici haberler manasına gelir. Rüyada erkek bebeğin diğer anlamı, servet edinmeye işaret eder. Rüya sahibinin kendi servetini edinmesine, başka birinin servetinden pay almaya hikmet edilmiştir. Erkek bebeği ağladığını görmek, hafif hüzün manasına gelir.

 Görülen bebeğin durmadan ağladığını görmek, bazı işlerin yolunda gitmeyeceğine işaret edilir. Rüyada erkek bebeğin güldüğünü görmek, çok akıllı insana delalet eder. Kişinin akrabalarından veya tanıdıklarından birinin mevki makamının artacağına hikmet edilmiştir. Rüyada erkek bebek görmek, zamanında yapılmış hatanın kişinin karşısına çıkacağına mana edilir. Ancak bebeğin sağlıklı olduğu görülürse, çıkan hatadan kurtulmak olarak ifade edilir.

 Rüyada Kız Bebek Görmek

 Rüyada kız bebek görmenin genel olan yorumu, dertlerden kurtulmak manasına gelir. Rüya sahibinin dertlerinden kurtulacağı, refaha kavuşacağı ifade edilir. Rüya kız bebek görmenin diğer anlamı, borçların kapanacağına, güzel işlerin yapılacağına rivayet edilir. Rüyada ağlayan kız bebeğin görülmesi, münasip insanlarla tanışmaya işaret eder.

 Rüyada kız bebeği olduğunu görmek, Allah'ın sunacağı nimetlerden faydalanma manasına gelir. İslam alimleri kim rüyasında kız bebeği olduğunu görürse, o kişi kısa zamanda nimetlerden faydalanacak demişlerdir. Rüyada yakınlarının kız bebeğini görmek, yakınlarının hayatının çok güzel olacağına delalet edilmiştir.

 Rüyada Erkek Bebek Doğurmak

 Rüyada erkek bebek doğurmak, huzurun geleceğine rivayet edilir. Rüya sahibinin birkaç günlük bunalım yaşayabileceğine, bunun atlatılacağına yorumlanır. Rüyada erkek bebek doğurmanın diğer manası, zenginliktir.

 Yapılan ticaret işlerinde başarılı olmaya tekabül eder. Rüyada erkek bebek doğuran birini görmek, alın yazısı anlamındadır. Kişinin alın yazısında eğer biriyle evlenmek varsa, bunu başaracağına işarettir. Rüyada yakınlarının erkek bebek doğurduğunu görmek, ticarete atılmayı ifade etmektedir. Rüyada erkek bebek doğurmanın hikmeti, yalnızlıktan kurtulmaktır.

 Rüyada Kız Bebek Doğurmak

 Rüyada kız bebek doğurmak, itibarlı olunacağına, değer görülmeye yorumlanır. Rüyada kız bebek doğurmanın hikmeti, uysal insanlarla iş yapmaya da tabir edilmiştir. Rüyada kendisi kız bebek doğurmak, mantıklı işlerden pay alınacağı manasına gelir.

 Kişinin rüyasında kız bebek doğurmayı görmesi, dikkat etmenin gerekliliğine tabir edilmiştir. Kız bebeğin kim tarafından doğrulduğunu bilmemek, bazı soru işaretlerinin olacağına yorumlanır. Kişinin etrafındaki insanları yeterince iyi tanımadığına hikmet edilmiştir.

 Rüyada İkiz Bebek Görmek

 Tabirciler, rüyada ikiz bebek görmenin, şansın yaver gideceği manasına geldiğini ifade ederler. Kişinin tüm hayatı boyunca her anlamda çifter şanslı olacağını belirtirler. Rüyada ikiz bebek görmenin diğer hikmeti, rüya sahibinin istediği hemen her şeye sahip olması manasına gelir.

 Rüyasında ikiz bebeklerin kendisinin olduğunu görmek, herkes için zor olan şeylerin, basit geçilmesi manasına gelir. Kişinin şansının gerçekten mükemmel olacağı şeklinde yorumlanır. Alimler rüyasında ikiz bebek gören kimselerin, sadakalarını artırmalarını tavsiye etmişler. Neden olarak; rüya sahibinin çok daha karlı olmasını sağlaması şeklinde söylenmiştir.

 Rüyada Üçüz Bebek Görmek

 Rüyada üçüz bebek görmek, farklı yerlerden gelen haberler şeklinde değerlendirilir. Gelecek olan tüm haberlerin çok güzel olacağına işaret edilir. Rüyasında üçüz bebek gördüğünü söyleyen kişiler için alimle, iş hayatının başarılı oluşundan bahsederler.

 Rüyasında üçüz bebekleri olduğunu görmek, makbul, tez canlı çocukların habercisidir. Üçüz bebeklerin başkasının olduğunu görmek, yakın zamanda gelen ve faydası olan güzel habere yorumlanır. Rüyasında üçüz bebeklerin kız olduğun görülmesi, bilinçli yaşama yorumlanır. Kişinin sağlığını çok iyi koruduğuna yorumlanmıştır.

 Rüyada Erkek Bebek Emzirmek

 Rüyada erkek bebek emzirmek, rızkın bolluğuna rivayet edilir. Rüyayı gören kişinin hem kendisinin hem ailesinin kısmetlerini çok genişleyeceğine hikmet edilmiştir. Rüyada erkek bebek emzirdiğini gören kimseler için mal ve kazanç kapılarının açılması demektir.

 Rüyada kendi erkek bebeğini emzirdiğini görmek, hayırlı iş şeklinde tabir edilmiştir. Kişinin kendisi veya yakını için hayırlı olan kısmet manasına gelir. Rüyada erkek bebek emzirdiğini görmek, güzel işlere, kısmetin açılmasına hikmet edilmiştir.

 Rüyada Yeni Doğmuş Bebek Görmek

 Rüyada yeni doğmuş bebek, her yerde hayırlı ve güzel olanını ifade eder. Yeni doğan bebeğin ağladığını görmek, her şeyin yolunda olacağının, bazen sevinç bazen mutluluk olacağının işaretidir. Rüyada yeni doğan bebek esasında alimlerce en müjdeli haber biçiminde yorumlanır. Bunun dışında devlet büyükleriyle bir araya gelme yeni doğmuş bebek için diğer tabirler arasındadır.

 Eski tabirciler, rüyada yeni doğan bebeğin kendisinin olduğunu görmenin, kısmet kapalılığının sona ereceğine işaret ederler. Rüyada yeni doğmuş bebek, Salih amelleri işleyen, güzel evlatlara sahip olmaya yorumlanır. Rüyada yeni doğan bebeğin güldüğünü görmek berekete işaret eder. Rüyada yeni doğan bebeğin konuştuğunu görmek, tevazu göstermeye delalet edilir.

 Rüyada Bebek Sevmek

 Rüyada bebek sevmek, güzel olan habere delalet edilir. Rüyada bebeği severken okşadığını görmek, sıkıntıların bitmesi manasına gelir. Rüyada sevilen bebeğin erkek olduğunu görmek, zararlı işlerden uzak durulmasına yorulur. Sevilen bebek kız ise Allah'ın rahmetine nail olmaya yorumlanmıştır.

 Kim ki rüyasında bebek sevdiğini görürse, onun işleri düzelecek, dünyada hayırlı işler yapacaktır. Rüyasında bebek sevdiğini gören kimsenin, yakın zamanda fakirlere yardım edeceği yorumları yapılmıştır. Yardım eden kişi için karşılığını kat kat alması hiç uzak değildir.

 Rüyada Bebek Doğurmak

 Rüyada bebek doğurmanın bir takım yorumları vardır. Kimi alimler, rüyada bebek doğurmanın, ihsan sahibi olmaya işaret ettiğini ifade ederler. Rüyasında bebek doğurmak, iki türlü yorumlanır. Fakir kimsenin sıkıntılardan kurtulacağına, zenginlerin ise bazı zor zamanlar geçireceğine yorumlanır. Rüyada bebek doğurmak, akılsız bir kişiyle tanışma manasına gelir.

 Doğuma şahit olmak, zararlı işten kurtulmaya, kendisi bebek doğurmak gelir kapısı manasına gelir. Rüyada kendisi bebek doğurduğunu görmek, tez zamanda yeni gelir kapısına işarettir. Aile içerisinde veya kendisinin gelirlerin artacağı manasına gelir. Rüyada bebek doğurmanın hikmetleri birbirlerinden farklıdır.

 Rüyada Oyuncak Bebek Görmek

 Oyunca bebek görmenin iki fazileti vardır. Bunlardan biri mutluluk iken diğeri kavuşmaktır. Rüyada oyuncak bebek görmenin iki hikmeti şöyle açıklanmıştır. Kim ki rüyasında oyuncak bebek gördüyse, onun için mutluluk yakındır. Mutluluk kişinin kalbine göre gelecektir. Kimisi parayla, kimisi borçlardan kurtulmayla mutluluğa erişecektir.

 İkincisi, rüyada oyuncak bebek görmek, kavuşmaya yorumlanmıştır. Rüyasında oyuncak bebek gören kimse, kısa zamanda sevenleriyle kavuşacaktır. Bunlar akrabaları, eşi, çocukları şeklinde tanımlanır. Rüyada oyuncak bebek görmek, mutlu yuvaya işaret eder. Aile bireylerinin tümünün bir araya gelmesini ifade eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeni Doğmuş Bebek görmek

Rüyada yeni doğan bebek görmek, rüya sahibinin hayırlı işlere gireceğine yorulmaktadır. Kişinin bir şans oyunundan büyük miktarda para kazanacağına, hayatını düzene oturtup iş kuracağına delalet etmektedir. İşinde çok başarılı birisi olacağı manasına da gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kundakta Bebek Görmek

Rüyada kundakta bebek görmek, kötü haber almaya ve yaşanacak sıkıntılı olaylara işarettir. Rüya sahibinin çok sevdiği birisiyle kavga edeceğine, kavgada kan döküleceğine, kişinin galip geleceğine delalet etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Konuşan Bebek Görmek

Rüyada konuşan bebek görmek, eğer çalışıyorsanız işleriniz yoluna girecek ve daha mutlu bir iş ortamına ulaşacağınıza yorumlanır. Eğer işsizseniz yeni bir iş bulacağınıza, bu işte kendinizi kanıtlayacağınıza işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kucağında Bebek Görmek

Rüyada kucakta bebek görmek, kişinin canayakın birisi olacağına, etrafındaki insanlar tarafından çok sevileceğine işarettir. Ayrıca rüya sahibinin iş hayatında çok iyi bir başarı yakalayacağına, maddi kazancını ikiye katlayacağına delalet eder.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
mustafaharputi aylar önce yorum yapmayı bıraktı
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bebek Arabası Görmek

Rüyada bebek arabası görmek, rüya sahibinin karlı ama riskli bir iş teklifini kabul edeceğine işarettir. Rüyada ikiz bebek arabasını sattığını görmek önemli bir borcu ödemeye ya da büyük bir projeyi tamamlamaya delalet eder. İkiz bebek arabasını kaybettiğini görmek ise kişinin hem maddi hem de psikolojik olarak bir kayıp yaşayacağına yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bebek Emzirmek

Rüyada bebek emzirmek, rüya sahibinin bazı kayıpları olabileceğine yorulur. Bu yüzden dikkatli olmanız önerilir. Özellikle çevrenizdeki kişilere karşı dikkatli olmalısınız. Bilerek ya da bilmeyerek etrafınızdaki kişiler size zarar verebilirler.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağlayan Bebek Görmek

Rüyada ağlayan bebek görmek genelde psikolojik durumlarla yorumlanır. Duygusal olarak boşlukta olabilirsiniz.Etrafınızdaki insanlardan daha çok ilgi ve alaka bekliyor olabilirsiniz. Eğer rüyanızda ağlayan bebeği susturmaya çalışıyorsanız, karşılaşabileceğiniz sorunlarla mücadele edeceğinize işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Üçüz Bebek Görmek

Rüyada üçüz bebek görmek, müjdeli bir haber anlamına gelir. Rüyada yaşlı ve hasta bir kişi erkek çocuğu sahibi olduğunu görürse, eceli yaklaşmış demektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Bebek Görmenin Psikolojik Yorumu

Rüya sahibinin uzun zamandır aklında olan yuva kurma düşüncesini simgelemektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Bebek Yıkamak

Rüyayı gören kişinin yapmaktan hoşlanmadığı, zorunluluktan yaptığı şeylerden kurtulacak olması anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Bebek Emzirmek

Rüyada kız bebek emzirmek, takdir anlamına gelir. Rüya sahibinin başarılı ve iyi davranışlarında dolayı takdir göreceğine delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Bebek Sevmek

Rüyada kız bebek sevdiğini görmek, iş ve ev hayatında yaşanacak olan güzel gelişmelere alamet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Bebek Doğurmak

Rüya sahibinin uzun zamandır aklında olan bir konu ile ilgili başarı kazanacak olmasına yorulmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Bebek Görmek

Rüyada kız bebek görmek, rüya sahibinin işlerinin yoluna gireceği manasına gelir. Kız çocuğu binlerce yıldır berekete yorulur. İşlerinizde sorunlar sıkıntılarınız varsa bunlar kısa süre içinde yoluna girecektir. Etrafınızda itibarınız artacaktır. Eğer kız çocuğunu rüyanızda kucağınıza aldıysanız işlerinizin yoluna gideceği yönünde yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bebek görmek, bolluk ve bereket demektir. Rüya sahibinin iş hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, kişi eğer bekar ise vatana millete hayırlı evlat yetiştireceğine, evli ve çocuk sahibi ise çocuğundan hayır göreceği anlamına gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Bebek Görmek

Rüyada erkek bebek görmek, bu günlerde alacağınız hayırlı bir habere işaret eder. Hamile bir kadın rüyasında erkek bebek görmüşse kız çocuğu olacağına yorumlanır.
Bir kimsenin rüyasında küçük bir oğlan çocuğunu sırtına yüklendiğini görmesi; o kimsenin üzüntüye maruz kalacağına ve hastalanacağına delalet eder. Yine bir kimsenin rüyasında bir kız çocuğu görmesi; o kimsenin bolluğa ereceğine, şerefinin artacağına ve zorluktan sonra kolaylık göreceğine yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeni Doğmuş Erkek Bebek Görmek

Rüyada yeni doğmuş erkek bebek görmek, esenliğe işaret eder. Rüyayı gören kadınsa yakın zamanda evleneceğine ve bir kız çocuğu doğuracağına işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Çocuk Evlat Edinmek

Rüyada erkek çocuk evlat edinmek, hayırlara vesile olan bir rüyadır. Gerçekleşecek bir niyetin ifadesidir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Çocuk Emzirmek

Rüyada erkek çocuk emzirmek, rüya sahibi gören kadınsa yakında hamile kalacağı ve kız çocuk doğuracağı anlamına gelir. Evli ve çocuk sahibi bir kadın, rüyasında kendi çocuğunu emzirdiğini görüyorsa o çocuk çok başarılı olacak demektir. Bir kadının yabancı birinin erkek çocuğunu emzirdiğini görmesi ise düşmanlık anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Çocuk Öpmek

Rüyada erkek çocuk öpmek, huzura işarettir. Aynı zamanda iş hayatında büyük bir yükseliş ve para anlamına da gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Çocuk Doğurmak

Rüyada erkek çocuk doğurmak, tam tersine kız çocuğunun doğmasına işarettir. Rüyada bir kadının erkek çocuk doğurduğunu görmesi, ailede huzursuzluk olarak da yorumlanır. Eğer bu rüyayı gören kadın hasta ise ölüme delalettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Çocuk Sevmek

Rüyada erkek çocuk sevmek, kişinin büyük bir düşmanı olduğunu ifade eder. Bu erkek çocuk, beyaz tenli ve uzun boyluysa gizli düşman demektir. Eğer rüyada görülen erkek çocuk, kısa boylu ve esmer ise zengin ve çok tehlikeli bir düşmana işaret eder. Rüya sahibi, sarışın bir erkek çocuk sevdiğini görmüşse yaşlı bir düşman demektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bebek Düşürdüğünü Görmek

Rüyada bebek düşürmek, kötü şekilde düşünülen bir olayın başa gelmesi demektir. Kısaca belirtmek gerekirse rüya sahibinin yaşadığı herhangi bir olayı bir olayı kötüye yoracağı ve bu kötü olayı da harfi büyük ihtimal yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bebek düşürmek, çoğu rüya sözlüğü yazarına göre maddi ve manevi zarar görmektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İkiz Bebek Doğurmak

Rüyada ikiz bebek doğurmak rüya sözlüğü yorumcularına göre rüya sahibinin toplum içinde itibar görecek bir insan olmasına işaret etmektedir.

Rüyada ikiz bebek doğurduğunu görmek, rüya sahibinin iş ya da eğitim iyi kazançlar sağlayacağına işaret etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bebek Ağlaması

Rüya sahibinin çok sevdiği bir kişiyle küseceği ve bunun sonucunda hayatının alt-üst olacağı şeklinde açıklanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İkiz Bebek Görmek

Rüyada ikiz bebek görmek, çok hayırlı ve güzel yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin hayatı boyunca her zaman çifte şans yaşayacağına ve istediği şeylerin büyük ihtimalle iyi olacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada ikiz bebek görmek, kişinin hayatı boyunca yaşayacağı şans anlamında yapılır. Kişinin önündeki bir kapı kapansa bile mutlaka başka bir kapının açılacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anne Karnında İkiz Bebek Görmek

Rüyada kişinin kendi karnında ikiz bebek görmesi, ailevi bir sorunun çözüleceğine işaret eder. Başkasının karnında ikiz bebek görmek ise rüya sahibinin istediği müjdeli bir gelişmenin yaşanacağı anlamına gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beşikte İkiz Bebek Görmek

Rüyada beşikte güzel ikiz bebek görmek, kişinin evli olması durumunda evlilik hayatına renk katacak gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir. Beşikte görülen ikizlerin çirkin olması ise eşlerin aralarında bir anlaşmazlık yaşanacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çirkin Bebek Görmek

Rüyada çirkin bebek görmek, alacağınız kötü habere yorumlanır. Rüya sahibinin çok kötü bir olayla karşı karşıya kalacağına, bu olayın sonucunda eşiyle uzun süreler küs kalacağına işaret etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Bebek Kucağına Almak

Rüya sahibinin rüyasında erkek bebeğini kucağına aldığını görmesi hayra yorulur. Dostlarınız ve yakınlarınız ile güzel günler ve zamanlar geçireceğinize işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Küçük Kız Çocuğu Görmek

Rüyada küçük kız çocuğu görmek, mutlu olmaya yorulur. Bir kimsenin rüyasında bir yere bırakılmış bir kız çocuğunu kaldırdığını veya onu yüklenip götürdüğünü, ya da kendisinin bir kız çocuğunun doğduğunu görmesi; bu rüyayı gören kimse eğer tutuklu ise veya hukukuna tecavüz edilmiş ise veyahut da borçlu ise bütün bu sayılanlardan kurtulacağına ya da bir çocukla müjdelenerek sıkıntı ve üzüntüsünün gideceğine ve sayılanlardan hiçbiri kendisinde yoksa üzüntü ve kedere maruz kalacağına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bebek (Yeni Doğmuş) Görmek

Rüyada bebek görmek haber anlamına gelmektedir.

Rüyanızda dünyaya yeni gelmiş bir bebek görmek, zor bir dönem geçireceğinize ancak bu durumun kısa süreceğine işaret etmektedir. Güzel bir bebek görmek, müjdeli haber anlamına gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kız Çocuğunu Kucağınıza Aldığınızı Görmek

Bir kız çocuğunu kucağa almak, fakirlikten zenginliğe; hasta kimse için sağlığına kavuşmaya sıkıntıdan kurtulup rahata kavuşmaya delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Çıplak Bebek Görmek

Çıplak bebek görülmesi göz aydınlığına delalet etmektedir.
Zayıf, Çirkin Bebek Görmek

Zayıf, çirkin bebek görmek, arkanızdan dedikodunuzun edildiğine işaret eder.
Kirli Bir Bebek Görmek

Kirli bir bebek görülmesi, elinize kısa bir sürede para geçeceğine delalettir.
Çok Ağlayan Bebek Görmek

Çok ağlayan bebek görmek ise, hayal kırıklığı yaşayacağınıza delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Neşeli Gülen Bir Bebek Görmek

Mutlu gülen bir bebek görmek; sevince, neşeye ve mutluluğa işaret eder.
Ayrıca bkz: Bebek Emzirmek
Emzirilen Bir Bebek Görmek

Emzirilen bir bebek görmek, etrafınızdan  kötülük geleceğine yorumlanmaktadır.

Rüyada Bebek Görmek tabirine de bakmanızı tavsiye ederiz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
"Günlük hayatta yaşadıklarımızın bir yansıması olan rüyalar, içerdikleri bir takım sembollerle ne anlamlara geldiği merak edilenler arasında yer alıyor. Rüyalardan anlamlar çıkarmak isteyen vatandaşlar özellikle rüyada bebek görmenin ne anlama geldiğini merak ediyor. Rüyada erkek ve kız bebek görmenin tabiri vatandaşlarca merak ediliyor. Peki, rüyada bebek görmek ne anlama gelir?"

Rüyada bebek gören kişi, mutluluk ve huzura kavuşacak demektir. Kimi zaman rüyada bebek görmek, iç sıkıntısı anlamına da gelir. Ancak bu tür vaziyetlerde olumsuz düşünmeye gerek olmaz. Rüya içerisinde bebek görmek her daim iyiye yorulur. Bebek bilhassa şansı simgelemektedir. Şanslı günlerin kapıda olduğunun işaretçisidir. Beklenmeyen kapılar rüya sahibine açılacaktır. Gündemde olmayan maddi gelir söz konusu olabilir.

Kişi, fikirlerine ve içgüdülerine güvenmelidir. Girilecek olan işlerde bireyin şansı yüksek olacaktır. Bu rüyanın pek çok güzel anlamı vardır. Kişinin çevresindeki insanlardan göreceği yararlarda mümkündür. Bunun dışında bebek, doğum sonrası ortaya çıkan mucizevi varlık olduğundan, rüyalarda yeni oluşan vaziyetleri, gelir kapılarını, işleri, aşkı, dostlukları da simgeler. Rüya içerisinde görülen bebek huzurun, mutluluğun, neşenin sembolü şeklinde açıklanabilir.

Rüyada Erkek Bebek Görmek

Rüyada erkek bebek görmek; güzel gelişmeler ve hayırlı olayların yaşanacağına işaret etmektedir. Şirin ve sevimli bir erkek bebek görmek, yaşamda her türlü dileğin gerçekleşmesine, bebeğin huzursuz ve sevimsiz olması sorunlara, aksiliklere ve sıkıntılara delalet eder. Rüya içerisinde erkek bebek görmek; aynı zamanda bireyin toplumda göreceği itibara ve saygıya işarettir. Bu birey toplumda yapmış olduğu, güzel işlere ve insanlara karşı iyi yaklaşımıyla etrafındaki bireyler tarafından oldukça sevilen ve onların gözünde önemli saygınlığı olan bireydir. Rüyayı gören kişinin de, dostlarının iyi gün dostu olarak değil, kötü günde de yanında olacağı gerçek dostları şeklinde tanımlanabilir.

Rüya İçerisinde Erkek Bebek Doğurduğunu Görmek

Oldukça hayırlı bir rüyadır. Bu rüyayı gören bireyin; mutluluk, şifa, esenlik ve huzur bulduğu söylenir. Kişi, içerisinde bulunduğu sıkıntılı koşulları gerisinde bırakır.

Rüya İçerisinde Kız Bebek Görmek

Rüyada kız bebek görmek, alınacak bir kısmet şeklinde yorumlanır. Bu kısmet, türlü yollar ile kendisini gösterir. Bulunulan dönem içinde çok sayıdaki olayın olumlu biçimde sonuçlanması beklenmelidir. Bu rüyanın bir başka yorumu arasında, kişiye gönderilen eşya da bulunur. Bir hediye alınabilir veya bunun dışında kişiye kargo gelebilir. Maddi bakımdan oldukça güzel günlerin ortaya çıkacağı da bu rüyanın görülmesinin ardından düşünülür. Maddi bakımdan zor günler yaşanıyor ise, bunların aşılacağı rüya ile belirtilmiş olacaktır. Rüya görüldükten sonra kişiyi sevindirecek gelişmeleri meydana getirecek rüya olduğu söylenebilir.

Rüya İçerisinde Kız Bebek Doğurmak

Bu rüyayı gören kişinin, uzun dönemdir aklında olan ve meydana gelmesini istediği bir konuda, başarı kazanacağının işaretidir. Bu başarının hem rüya sahibi hem de ailesinin çok mutlu olacağı söylenebilir. Bir seviye atlama şeklinde de düşünülmesi mümkün olan vaziyetin, kişinin üzerindeki can sıkıntısından kurtulması kesindir.

Rüyada İkiz Bebek Görmek

Rüyada ikiz bebek görmenin anlamı; oldukça güzel ve hayırlıdır. Rüyayı gören kişinin yaşamı boyunca çifte mutluluk yaşayacağına, hiçbir eksiğinin olmamasıyla beraber, kendisinin her şeyin en fazlasına sahip olacağına, huzurlu biçimde yaşayacağına rivayet edilmektedir. Rüya içerisinde ikiz bebek görmek, bireyin şansı şeklinde kabul edilmektedir. Allah'ın kendisi adına kapıyı kapatsa bile, yine onun izniyle kendisi adına ikinci bir kapının mutlaka olarak açılacağına alamet eder.

Rüyada İkiz Bebek Doğurmak

Rüyada ikiz bebek doğurmak; ikiz bebek yorumundaki gibi önemli bir kısmet veya sevinç şeklinde kabul edilmez. Rüya sahibinin yalnızca kendisi adına yetecek, toplumda öne çıkmasına veya itibar görmesine yetmeyecek olan potansiyele sahip olduğu manasına gelir.

Rüyada İkiz Bebek Haberini Almak

Rüyada ikiz bebek haberini almak; rüyayı gören kişinin dahi fikirleri, yetenekleri, kıvrak zekası ve olaylara değişik bakış açısı ile herkesin dikkatini çekmeye delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bebek gören kişi, mutluluk ve huzura kavuşacak demektir. Kimi zaman rüyada bebek görmek, iç sıkıntısı anlamına da gelir. Ancak bu tür vaziyetlerde olumsuz düşünmeye gerek olmaz. Rüya içerisinde bebek görmek her daim iyiye yorulur. Bebek bilhassa şansı simgelemektedir. Şanslı günlerin kapıda olduğunun işaretçisidir. Beklenmeyen kapılar rüya sahibine açılacaktır. Gündemde olmayan maddi gelir söz konusu olabilir.
Kişi, fikirlerine ve içgüdülerine güvenmelidir. Girilecek olan işlerde bireyin şansı yüksek olacaktır. Bu rüyanın pek çok güzel anlamı vardır. Kişinin çevresindeki insanlardan göreceği yararlarda mümkündür. Bunun dışında bebek, doğum sonrası ortaya çıkan mucizevi varlık olduğundan, rüyalarda yeni oluşan vaziyetleri, gelir kapılarını, işleri, aşkı, dostlukları da simgeler. Rüya içerisinde görülen bebek huzurun, mutluluğun, neşenin sembolü şeklinde açıklanabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bebek görmek haberdir, güzel bebek iyi haberdir. Bebek Rüyası habere, sevince, mirasa, işe, şifaya yorulur. Rüyasında bebek gören, hastalıktan, üzüntüden kurtulur. Çirkin, cılız, sıska bebek, tatsız haber ve dedikodunun işaretidir. Üstü başı kirli bir bebek kısa süre sonra para geleceğine işarettir.

Molla Camiye göre: Rüyada erkek çocuk görmek müjdeye işaret eder. Rüyada kız çocuğu görmek ise bolluğa, şerefe, zorluktan sonra kolaylığa, kız çocuğunu görmekse, sevinçli bir işle karşılaşılacağına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bebek görmek
Yeni doğmuş bebek üzüntü ve kedere, bir diğer anlamı ise iyi habere hayırlı kısmete delalet eder. Yerde bulunan kız çocuğunu kucağınızı aldığınızı gördüğünüzde yoksul ise zengin olmaya, hasta ise şifa bulmaya delalet etmektedir. Güzel bebek görmek iyi habere, çirkin bebek görmek kötü haber veya dedikoduya delalet eder. Rüyasında bebek sevdiğini gördüğünü gören kişi hiç beklemediği yerden bir iyi haber alacağına , ağlayan bebeği susturmaya çalıştığını görmek ticarette kazanç için uğraştığına, bebeği cami avlusunda veya bahçede terk edilmiş olarak görmek akrabadan gelecek olan mirasa, bebek beşiğini salladığınızı görmek bir işe girip mutlu olacağına, erkek bebek görmek müjdeye, kız bebek görmek bolluğa ve şerefe delalet eder.
Yeni doğan bebek görmek; Sıkıntı veren bir dönem geçirileceği ama sonra iyi günlerin geleceğine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bebek haberdir. Güzel bir bebek iyi haberdir. Çirkin, cılız, sıska bir bebek tatsız haber veya dedikodudur. Üstü başı kirli bir bebek kısa süre sonra para geleceğini bildirir. Ağlayan bir bebek sevilen kimsenin tatlı sözleridir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bebek görmek

Rüyada bebek görmek farklı anlamlara yorulabilir. İşte sizler için hazırladığımız rüyada bebek görme anlamları;

    Rüyada yeni doğan bebek görmek: Rüyada yeni doğan bebek görmek sevinç, neşe, mutluluğa işaret eder.
    Rüyada camiye bırakılmış bebek görmek: Rüyada cami avlusuna bırakılmış kız görmek, yakın bir zamanda mirasa erişileceğini gösterir.
    Rüyada bebek emzirmek: Rüyada bebek emzirildiğini görmek, diğer tabirlerden uzak olarak rüyayı gören kişi için uyarı mahiyetindedir. O yüzden dikkatli olmak gereklidir.
    Rüyada ölü bebek görmek; kişi için korkutucu olan bu rüyanın mahiyeti de aynı doğrultuda uyarıdır. Bu rüyayı gören kişi için sevilen bir eşya, yakın vb. kayıplar yaşanabilir.
    Rüyada bebek yıkamak; rüyada bir bebeği yıkadığını görmek kişi için, günah ve hatalardan kurtuluşa, hüzün ve kederin gitmesine tabir edilir. Ayrıca rüya sahibi için büyük bir mirasa da işaret eder.
    Rüyada bebek görmenin psikolojik yorumu; rüyasında bebek gören kimse için bu durum bilinç altının yansımalarını sembolize eder. Rüyasında bebek gören kişi için bu durum genellikle masumiyet, sıcaklık ve yeni başlangıçlardır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir başka rivayete göre de
Rüyada erkek bebek görmek müjdeye işarettir. Rüyada kız çocuğu görmek bolluğa, şerefe, zorluktan sonra kolaylığa işarettir. Kız çocuğu, sevinçli bir işle karşılaşılacağına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yeni doğmuş bebek ne anlama gelir:
Sıkıntılı bir dönem geçirileceği ama bu sıkıntılı günlerin sonunda iyi günlerin geleceğine işarettir. Oyuncak bebek, güzel bir yere davet edileceğine, bebeği hediye ediyorsa, sonradan pişman olacağı bir iş yapacağına yorumlanır. Ağlayan bebek, hastalığın ve hayal kırıklığının, mutlu bebek mutluluğun habercisidir. Eğer bebeği emziriyorsanız, yakın çevreden gelecek kötülüğe hazır olun. Rüyada bebek, iyi habere işaret eder. Çıplak, temiz bebek göz aydınıdır, çok sevinç verir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada erkek bebek görmek;
Müjde alınacağına işaret eder. Bir kimsenin rüyasında küçük bir oğlan çocuğunu sırtına yüklendiğini görmesi; o kimsenin üzüntüye maruz kalacağına ve hastalanacağına delalet eder. Yine bir kimsenin rüyasında bir kız çocuğu görmesi; o kimsenin bolluğa ereceğine, şerefinin artacağına ve zorluktan sonra kolaylık göreceğine yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yeni doğmuş kız bebek görmek
Rüyanızda henüz meme emen bir kız çocuğu görmeniz; övgüye layık ve kendisinden iyilik ümit edilen hayırlı bir işe işaret sayılır. Rüyada küçük kız çocuğu görülmesi; rüyayı gören kimse için dünyalığa delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yeni Doğmuş Bebek Görmek:
Rüyada yeni doğmuş bebek görmek bazende üzüntü ve kedere, cahil halkı hoş tutmaya yorumlanmıştır. Yerde bulunan kız çocuğunu oradan kaldırıp kucağına almak her türlü hayra pek yakında kavuşmaya - yoksulsa zengin olması, hasta ise şifa bulması, sıkıntıda olanın bundan kurtulması gibi.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hasta birinin bebek doğurması
Hasta olan erkek ve kadının çocuk doğurması iyileşmelerine delalettir. Rüyada yeni doğmuş bebek görülmüşse, sıkıntı veren bir dönem geçirileceği ama sonra iyi günlerin geleceğine işarettir. Oyuncak bebek, eğlenceli bir yere davet edileceğine, bebeği hediye ediyorsa, pişman olacağı bir iş yapacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimsenin rüyasında bir yere bırakılmış bir kız çocuğunu kaldırdığını veya onu yüklenip götürdüğünü, ya da kendisinin bir kız çocuğunun doğduğunu görse; bu rüyayı gören kimse eğer tutuklu ise veya hukukuna tecavüz edilmiş ise veyahut da borçlu ise bütün bu sayılanlardan kurtulacağına ya da bir çocukla müjdelenerek sıkıntı ve üzüntüsünün gideceğine ve sayılanlardan hiçbiri kendisinde yoksa üzüntü ve kedere maruz kalacağına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bebek yıkamak
Rüyada bebeği yıkamak, büyük bir mirasa delalettir. Yine rüyasında bebeğini yıkadığını banyosunu yaptırdığını görmek günah ve hatalardan kurtuluşa, hüzün ve kederin gitmesine tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sonuç olarak rüyada bebek
Rüyada bebek görmek kısmet açıklığına, sansa işarettir. Rüyasında bebeği sevip okşamak, beklemediği bir yerden haber alacağına; bebeğin ağladığını ve onu susturmaya çalışmak, ticaretten kazanç için uğraştığına; bebeği bir bahçede veya cami avlusunda terk edilmiş bulmak, uzak akrabasından beklemediği bir mirasa konacağına; bebeğin beşiğini salladığını görmek, bir işe girmeye işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bebeği cami avlusunda terk edilmiş olarak görmek ve onu kucağına almak, akrabalar yoluyla gelecek mirasa delâlet eder. İşi olman işsiz birinin bebek beşiğini sallaması yakında işe gireceğine ve sevineceğine yorumlanır.
Rüyada Bebek Kundağı görmek:
Yakında muradına ereceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeni doğmuş çocuk üzüntü ve kedere, cahil halkı hoş tutmaya, Yerde bulunan kız çocuğunu oradan kaldırıp kucağına almak her türlü hayra pek yakında kavuşmaya - yoksulsa zengin olması, hasta ise şifa bulması, sıkıntıda olanın bundan kurtulması gibi..-; Hassta olan erkek ve kadının çocuk doğurması iyileşmelerine delalet eder. ( Daha geniş tabir için Bakınız; Doğum, Beşik, Çocuk.)
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yeni doğmuş bebek görülmüşse, sıkıntı veren bir dönem geçirileceği ama sonra iyi günlerin geleceğine işarettir. Oyuncak bebek, eğlenceli bir yere davet edileceğine, bebeği hediye ediyorsa, pişman olacağı bir iş yapacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bebek haberdir. Eğer bebek güzelse iyi bir haberdir. Çirkin, cılız, sıska bir bebek kötü haber veya dedikodudur. Üstü başı kirli bir bebek yakın zaman sonra para geleceğine işarettir. Ağlayan bir bebek sevilen kimsenin tatlı sözleridir. Rüyada yeni doğmuş bebek görmek, sıkıntılı bir dönem geçirileceği ama bu sıkıntılı günlerin sonunda iyi günlerin geleceğine işarettir. Oyuncak bebek, güzel bir yere davet edileceğine, bebeği hediye ediyorsa, sonradan pişman olacağı bir iş yapacağına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ağlayan bebek, hastalığın ve hayal kırıklığının, mutlu bebek mutluluğun habercisidir. Eğer bebeği emziriyorsanız, yakın çevreden gelecek kötülüğe hazır olun.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bebek, iyi habere işaret eder. Çıplak, temiz bebek göz aydınıdır, çok sevinç verir.

Rüyada bebek görmek kismet açikligina, sansa isarettir. Rüyasinda bir bebegi sevip oksadigini görmek, bekleme-digi bir yerden bir haber alacagina; bebegin agladigini ve onu susturmaya çalistigini görmek, bir ticaretten kazanç için ugrastigina; bir bebegi bir bahçede veya cami avlusunda terk edilmis olarak buldugunu görmek, uzak akrabasindan beklemedigi bir mirasa konacagina; bir bebegin besigini salladigini görmek, bir ise girip mutlu olacagina isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada erkek çocuk görmek müjdeye isaret eder. Rüyada kiz çocugu görmek ise bolluga, serefe, zorluktan sonra kolayliga isaret eder. Kiz çocugunu görmek, sevinçli bir isle karsilasilacagina isaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Bebek Görmek | İslami Tabiri
Erkek bebek görülmesi tasa ve kederden kurtulmağa, güler ve güzel yüzlü, neşeli bir erkek çocuk melek gibi güzel haberle müjdelenmeye işarettir. Bebeğin erkek olması, rüyayı gören kişinin kendini ifade etme biçiminde yeni bir evrenin başlangıcını haber verir. Çirkin oğlan çocuğunu görmek, ise keder ve sıkıntı anlamına işa¬rettir. Rüyada bir oğlan görmek, maldır. Hele sevimli ve gülümseyen mutlu bir çocuk görmek, bol ve helâl bir malı gösterir. Bir kimse erkek çocuk görürse, o kişinin göz aydınlığı olacağını gösterir. Rüyada görülen erkek bebekler, müjdeli haber olarak yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Bebek Görmek | Dini Yorumu
Rüyada görülen kız bebek ise bolluğa, berekete, şerefe, zorluktan sonra kolaylığa erişmeye işaret eder. Kız çocuğu görenin, sevinçli bir işle karşılaşacağına işaret ettiği şeklinde de yorumlanmıştır. Rüyada gördüğünüz kız bebekse, başkalarıyla olan ilişkilerimizde ve duygusal yaşantımızda yeniliklere işaret eder. Kız çocuğunu görmek; işlerinin iyi gideceğine, annenin kız çocuğunu görmesi; darlığa düşecekleri şeklinde yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kız bebek görmek, bolluğa, şerefe, zorluktan sonra kolaylığa, büyüyen ve artan şeylere işaret eder. Rüyada görülen küçük kız bebek, dünyalığa işarettir. Bir kimsenin rüyada, arkasına kız bebeğinin alıp götürmesi, erkek çocuğunu alıp götürmesinden daha iyidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bebek ağladığını görmek
Rüyada bebek ağladığını görmek, fazlasıyla değer verdiğiniz biriyle dargınlık yaşamanızdan dolayı; hayatınızın sarpa saracağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kese içinde bebek görmek
Rüyada kese içinde bebek görmek, yakın bir zamandaki sıkıntılarınızı çözüme eriştireceğinize işarettir. Kimseden destek almayarak hayatınızı sürdüreceğinize ve makam sahibi olacağınıza yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeni Doğmuş Bebek Görmek

 Rüyada yeni doğmuş bebek, her yerde hayırlı ve güzel olanını ifade eder. Yeni doğan bebeğin ağladığını görmek, her şeyin yolunda olacağının, bazen sevinç bazen mutluluk olacağının işaretidir. Rüyada yeni doğan bebek esasında alimlerce en müjdeli haber biçiminde yorumlanır. Bunun dışında devlet büyükleriyle bir araya gelme yeni doğmuş bebek için diğer tabirler arasındadır.

 Eski tabirciler, rüyada yeni doğan bebeğin kendisinin olduğunu görmenin, kısmet kapalılığının sona ereceğine işaret ederler. Rüyada yeni doğmuş bebek, Salih amelleri işleyen, güzel evlatlara sahip olmaya yorumlanır. Rüyada yeni doğan bebeğin güldüğünü görmek berekete işaret eder. Rüyada yeni doğan bebeğin konuştuğunu görmek, tevazu göstermeye delalet edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında yeni doğmuş bebek gören kimse, çok sıcak kanlı olduğuna ve herkes tarafından sevilerek mutlu olacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin kendi değerleri olacağına ,değerlerine sahip çıkarak mutlu olma çabası içerisine gireceğine, herkese karşı çok iyi davranması ile bilinen rüya sahibinin birçok kişi tarafından örnek gösterilerek sevileceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin samimi olacağına, aklına gelen her şeyi anında belirterek insanların tepkilerine göre değil kendi duygularına ve değerlerine göre cümleler kurarak bildiğinden şaşmadığına ve şaşmayacağına ayrıca insanlara bir o kadar nazik davranarak kırmaktan korkacağına ve korktuğunu yaşamadığından dolayı her insan tarafından çok sevileceği şeklinde rivayet edilmektedir.
Rüyayı gören kişilerin herkes tarafından sevilen biri olması rüyayı gören kişinin kendini sevmesine, kendisini geliştirmek amaçlı çalışmalar yapmasına ve mutlak değerlere sahip çıkarak özgün işler içerisinde olabileceği şeklinde ifade edilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında kız bebek gören kimse, manevi olarak çok kuvvetli olacağına ve olmak için çabalayarak hayatını güzel tamamlayacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin maddi ve manevi değerleri olacağına, hayatta bazı doğru bildiği durumların var olacağına, doğruluktan şaşmadan her daim şefaat içerisinde olarak manevi yönünü geliştirme çabası içerisinde olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin her ortam içerisinde kendilerini dini yönü kuvvetli olarak ifade etmektense muhabbet halinde anlamalarını yeğlediğine, insanların dikkatini çekecek kapasitede ve kalitede muhabbetlere gireceğine, Salih kullar içerisinde alarak hayat içerisinde çok iyi yerlere geleceği şeklinde ifade edilmektedir.
Rüyayı gören kişilerin inançları doğrultusunda yaşamları olacağına, haram ve helal kavramları var olup, yanlış bildiklerinden kaçınacağına, manevi açıdan gönlünde yatan eşe sahip olacağına veya evli olanların hayırlı evlatlara sahip olması ile mükemmel derecede mutlu olacağı şeklinde rivayet edilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında erkek bebek gören kimse, iş hayatında olacağına ve büyük hedefleri olacağına, hedeflerine emin adımlar ile ilerleyerek başarılı olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin kendilerini çok iyi yetiştirdiklerini temsil eden bir rüya olup, gelişmelere göre hareket ederek iş hayatında var olma çabaları olacağına, iş hayatına paralel olarak maddi açıdan da gelişim sağlama yönteminin var olacağına ve var olan durumların değerlendirilmesi ile olumlu zaman dilim içerisine girileceği şeklinde yorumlanmaktadır.
Kişilerin para ve iş aşkı çok yüksekte olacağına, rüyayı gören kişilerin kendilerini yetiştirerek amaçlarına ve gayelerine uygun şekilde hareket edeceklerine, hareket ettikleri birimlerin yardımı ile kendisini zirveye taşıyacak ve yanında olanların desteği ile zirvede tutunma çabası içerisinde olarak büyük atılımlar ve kazanımlar içerisinde olunacağı şeklinde rivayet edilmektedir.
Rüyayı gören kişilerin amaçladıkları büyük gözetim, kariyer ve maddi güç planları bir bir zamanla gerçekleştiğine veya gerçekleşeceğine, kişilerin durumları değerlendirmesi ile yerini sağlamlaştırma adımlarının atılacağına ve atılan adımların kalıcı olması için büyük veri gelişimlerinin var olacağına, işlerin yolunda gitmesi için planlı bir şekilde düşünce içerisine girileceğine ve düşünceleri gerçekleştirme çabası içerisine girileceği şeklinde ifade edilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bebek Görmek

Samimi ve sıcak kanlı ve herkes tarafından sevilen biri olunduğuna işarettir. Rüyada bebek görmek hayırlara vesiledir ve genellikle iyi ve güzel haberler alınacağına dair yorumlara neden olur. Rüyasında bebek gören kişinin hayatında önemli ve olumlu değişiklikler olur, bekarlar evlenir, işsizler için yeni iş kapıları açılır. Erkek bebek iş ve para açısından olumlu gelişmelere yorumlanırken, kız bebekler ise kişinin manevi açıdan gönlündeki eşe sahip olmasına, inancı yüksek bir birey olarak yaşamasına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bebeğin Olduğunu Görmek

Rüyada bebeğin olduğunu görmek, bulunduğu durumdan başka bir duruma geçmeye, hayatta yeni başlangıçlara, tövbesinin makbul olmasına, günahlardan sakınmaya ve hatalardan dönmeye işarettir. Rüyada bebek olduğunu gören kişi, çalışmalarının meyvesini alır ve oldukça iyi bir kazanca nail olur. Bu rüya aynı zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha erilmesidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bebek Bulmak

Bu rüya kişinin sağlık problemlerine, bazı hastalıklara, daha sonra bu hastalıklardan şifa bularak kurtulmaya işarettir. Yine bu rüya yeni bir iş bulmaya veya evlenerek çoluk çocuk sahibi olmaya da işaret edebilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Terk Edilmiş Bir Bebek Görmek

Rüyasında terk edilmiş kimsesiz bir bebek görmek, yardıma muhtaç ve yoksul kimselerin varlığına işarettir. Rüyayı sadaka vermesine, insanlara yardım etmesine ve ihsanda bulunmasına yorulabilir. Böyle bir rüya gören kişi daha fazla yardım ederek kişilerin ihtiyaçlarını gidermelidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aç Bebek Görmek

Bu rüya yardıma muhtaç kimselerdir. Sadaka veya zekâtların zamanında verilmediğine veya yeterince yoksullara yardımda bulunmadığına da yorulabilir. Rüyada aç bebek gören kişi elindeki malı İslami kurallara uygun olarak başkaları ile paylaşmalı ve açları doyurmalıdır. Bu, haberci bir rüyadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bebeğe Yemek Yedirdiğini Görmek

Bu rüya, oldukça iyi, insanlara ihsanda bulunan, güvenilir ve ahlaklı bir adamdır. Rüya sahibi böyle bir adamdan iyilik görürü veya onunla dost olur. Bu rüya herkese iyilik yapmayı seven bir kişidir. Yakında yardıma muhtaç kişiler olacağına ve eldeki malın onlar için harcanmasına işaret eden bir rüyadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İkiz Bebek Sahibi Olduğunu Görmek

Rüyada ikiz bebeği olduğunu gören iş yaşamında başarılı olur ve eline bol miktarda mal ve para geçer. Bu rüya rızkın genişlemesi ve sıkıntılardan tamamıyla kurtulmaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Bebek Görmek

Rüyada erkek bebek görmek; güzel gelişmeler ve hayırlı olayların yaşanacağına işaret etmektedir. Şirin ve sevimli bir erkek bebek görmek, yaşamda her türlü dileğin gerçekleşmesine, bebeğin huzursuz ve sevimsiz olması sorunlara, aksiliklere ve sıkıntılara delalet eder. Rüya içerisinde erkek bebek görmek; aynı zamanda bireyin toplumda göreceği itibara ve saygıya işarettir. Bu birey toplumda yapmış olduğu, güzel işlere ve insanlara karşı iyi yaklaşımıyla etrafındaki bireyler tarafından oldukça sevilen ve onların gözünde önemli saygınlığı olan bireydir. Rüyayı gören kişinin de, dostlarının iyi gün dostu olarak değil, kötü günde de yanında olacağı gerçek dostları şeklinde tanımlanabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya İçerisinde Erkek Bebek Doğurduğunu Görmek

Oldukça hayırlı bir rüyadır. Bu rüyayı gören bireyin; mutluluk, şifa, esenlik ve huzur bulduğu söylenir. Kişi, içerisinde bulunduğu sıkıntılı koşulları gerisinde bırakır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya İçerisinde Kız Bebek Görmek

Rüyada kız bebek görmek, alınacak bir kısmet şeklinde yorumlanır. Bu kısmet, türlü yollar ile kendisini gösterir. Bulunulan dönem içinde çok sayıdaki olayın olumlu biçimde sonuçlanması beklenmelidir. Bu rüyanın bir başka yorumu arasında, kişiye gönderilen eşya da bulunur. Bir hediye alınabilir veya bunun dışında kişiye kargo gelebilir. Maddi bakımdan oldukça güzel günlerin ortaya çıkacağı da bu rüyanın görülmesinin ardından düşünülür. Maddi bakımdan zor günler yaşanıyor ise, bunların aşılacağı rüya ile belirtilmiş olacaktır. Rüya görüldükten sonra kişiyi sevindirecek gelişmeleri meydana getirecek rüya olduğu söylenebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya İçerisinde Kız Bebek Doğurmak

Bu rüyayı gören kişinin, uzun dönemdir aklında olan ve meydana gelmesini istediği bir konuda, başarı kazanacağının işaretidir. Bu başarının hem rüya sahibi hem de ailesinin çok mutlu olacağı söylenebilir. Bir seviye atlama şeklinde de düşünülmesi mümkün olan vaziyetin, kişinin üzerindeki can sıkıntısından kurtulması kesindir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İkiz Bebek Doğurmak

Rüyada ikiz bebek doğurmak; ikiz bebek yorumundaki gibi önemli bir kısmet veya sevinç şeklinde kabul edilmez. Rüya sahibinin yalnızca kendisi adına yetecek, toplumda öne çıkmasına veya itibar görmesine yetmeyecek olan potansiyele sahip olduğu manasına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İkiz Bebek Haberini Almak

Rüyada ikiz bebek haberini almak; rüyayı gören kişinin dahi fikirleri, yetenekleri, kıvrak zekası ve olaylara değişik bakış açısı ile herkesin dikkatini çekmeye delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ERKEK BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA ERKEK BEBEK DOĞURDUĞUNU GÖRMEK

Rüyada erkek bebek doğurduğunu görmek, mutluluk, huzur, şifa ve esenlik olarak ifade edilir. Rüyada erkek bebek doğurduğunu gören zorlukları aşarak feraha erer. Rüyada erkek bebek emzirdiğini gören ise iş hayatında ileri adımlar atar, terfi alır ve aynı zamanda kazancı ve rızkı artar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ERKEK BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA ERKEK BEBEK SAHİBİ OLMAK

Rüyada erkek bebek sahibi olmak önemli işler içinde yer alamaya ve çalışma hayatında başarılı biri olmaya işaret eder. Rüyasında erkek bebek sahibi olan kişi yakın zamanda sevineceği bir haber alır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ERKEK BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA ERKEK BEBEK DOĞURMAK

Rüyada erkek bebek doğurmak rüya gören kişinin hayatında zor günler geçireceği anlamına gelir. Hastalık, üzüntü ve zorluk olarak yorumlanan bu rüya,hedeflerine ulaşamayacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ERKEK BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA ERKEK BEBEK SEVMEK

Rüyada erkek bebek sevmek yardımsever ve alçakgönüllü dostlara işaret eder. Rüyada erke bebeği seven kimse hayatında da güzel bir eşe sahip olur. Bu rüya olumsuz olarak büyük bir düşmana sahip olduğunu ve bu düşmanın fırsat kollayıp rüya sahibine büyük yaralar açacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ERKEK BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA MAVİ GÖZLÜ ERKEK BEBEK GÖRMEK

Rüyada mavi gözlü erkek bebek görmek, sevindirici haberlere ve müjdelere işaret eder. Gönlün huzur ve mutlulukla dolmasına işaret eden bu rüya, bebeğin mavi gözlü olması halinde sevincin iki misli olacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ERKEK BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA ERKEK BEBEK EMZİRMEK

Rüyada erkek bebek emzirmek, güzel gelişmelere işaret eder. Başkalarının rüya sahibini yüceltecek sözler söylemesine işaret eden bu rüya, takdire şayan işler yapacağı anlamına da gelir. Bu rüya güç ve kudret sahibi olmak olarak da yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ERKEK BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA ERKEK BEBEK DOĞURMAK VE EMZİRMEK

Rüyada erkek bebek doğurmak ve emzirmek hayırlı şekilde yorumlanmaz. Bu rüya zor durumlara düşmeye, gerginliğe, kötü günler yaşamaya ve üzülecek olaylar yaşamaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ERKEK BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA YENİ DOĞMUŞ ERKEK BEBEK GÖRMEK

Rüyada yeni doğmuş erkek bebek görmek, erkek bebek görmenin genelinde olduğu gibi hayırlı şekilde yorumlanır. Rüya sahibi sabretmesi halinde tüm zorlukları aşacağı ve acılardan kurtulacağı tabir edilir. Rüya sahibi umduğunu, istediğini ve dua ettiği şeyi elde eder, çok mutlu olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ERKEK BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA BEBEK GÖRMEK

Rüyada bebek görmek kederli, sıkıntılı ve zorlu günlere işaret eder. Müjdeli haberlere ve güzel günlere işaret eden bu rüya, zafer ve başarıyı simgeler. Rüyada temiz bebek görmek sevinç gözyaşları dökmeye ve büyük mutluluklara işaret eder. Rüyada ağlayan bebek görmek ise hayırlı şekilde yorumlanmaz. Bu rüya üzüntüye yol açacak durumlara işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ERKEK BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA BEBEK SAHİBİ OLMAK

Rüyada bebek sahibi olmak hayata yeni adımlar atmaya, hayta gelecek yeni değişimlere ve radikal değişikliklere işaret eder. Bu rüya aynı zamanda yen atılımlara ve girişimleri de işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ERKEK BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA DOĞMAKTA OLAN BEBEK GÖRMEK

Rüyada doğmakta olan bebek görmek, rüya sahibinin yakında tüm sıkıntılardan kurtulacağına işaret eder. Üzüntü ve kederden kurtulmak olarak yorumlanan bu rüya, kederli ise kederden kurtulmaya, borçluysa borçtan kurtulmaya ve şansın arttığı döneme girilmesine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ERKEK BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA OYNAYAN BEBEK GÖRMEK

Rüyada oynayan bebek görmek, müjdeli ve güzel haberlere işaret eder.Yakında sevineceğiniz ve güzel haberler alacağınız şeklinde yorumlanan bu rüya, feraha ermeye ve üzüntülerden kurtulmaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ERKEK BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA ZAYIF BİR BEBEK GÖRMEK

Rüyada zayıf bir bebek görmek bir süre devam edecek geçim sıkıntısı ve meşakkatli günlere işaret eder. Bu rüyayı gören kişi bazı hedeflerine ulaşamaz, zor ve meşakkatli günler geçirir. Rüyada şişman bebek görmek ise kolay yoldan para kazanma, bol rızık ve sıkıtı çekmeden para kazanmaya işaret eder.
[Rüyada erkek bebek görmek ne anlama gelir?]
RÜYADA ERKEK BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA BEBEK ÖLDÜRMEK

Rüyada bebek öldürmek çok büyük hatalar yapmaya, pişmanlık duyacağı işler yapmaya ve insanların tepkisini çekmeye işaret eder. Yanlış yollara sapma sonucu zarara uğramayı ifade eden bu rüya, rüya sahibinin büyük günah işlemesine işaret eder.
RÜYADA ERKEK BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA BEBEĞE İSİM KOYMAK

Rüyada bebeğe isim koymak çalışma hayatında ya da özel hayatında birtakım değişikliler anlamına gelir. Bu rüya işten çıkarılıp daha güzel bir işe girmeye işaret eder. Bu rüya aynı zamanda bulunduğu şehir değiştirip başka şehre taşınmayı da ifade eder.
RÜYADA ERKEK BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA UYUYAN BEBEK GÖRMEK

Rüyada uyuyan bebek görmek güzel bir geleceği işret eder. Kişinin ilerde arzu ettiği şeylere kavuşacağına çalışıp kazanarak huzura ereceği anlamına gelen bu rüya, masumiyetin, tövbenin ve pişmanlığın da göstergesidir.
RÜYADA ERKEK BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA BİR BEBEĞİ SIRTINA ALMAK

Rüyada bir bebeği sırtına almak hayra yorulmaz. Hastalık ve sıkıntı olarak yorumlanan bu rüya kişinin üzüntüye ve sıkıntıya düşeceğine işaret eder.
RÜYADA ERKEK BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA KIZ BEBEK GÖRMEK

Rüyada kız bebek görmek müjdeli haber olarak yorumlanır. Bu rüya kişinin şan şöhret kazanması olarak yorumlanırken, iyi bir namla anılmasına ve dünyada göreceği menfaatlere de işaret eder. Rüyada kız bebek gören kişi her anlamda mutlu olur. Başarı ve sıkıntılardan kurtulma olarak yorumlanan bu rüya, her şekilde mutluluğu çağrıştıracak biçimde yorumlanır.
RÜYADA ERKEK BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA MEME EMEN BİR BEBEK GÖRMEK

Rüyada meme emen bir bebek görmek ümit edilen şeylere ulaşmaya ve hayırlara işaret eder. Bu riya kişinin yapacağı çalışmalardan olumlu sonuçlar alacağı anlamına gelir. Maddi sıkıntı çekenler de feraha erecek demektir.
RÜYADA ERKEK BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA BEŞİK GÖRMEK

Rüyada beşik görmek çocuk sahibi olmaya yorulur. Rüyada beşik gören kişi bekarsa evlenir ve kısa süre içinde evlat sahibi olur. Hamile bir kadın rüyasında beşik görürse sağ salim bebeğini zorlanmadan doğurur.
RÜYADA ERKEK BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA BEBEĞE YEMEK YEDİRMEK

Rüyada bebeğe yemek yedirmek berekete, bolluğa, geçim kolaylığına ve başarıya işaret eder. Rızkı kolay yollardan kazanmaya ve mutluluğa yorulur.
RÜYADA ERKEK BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA ERKEK BEBEK İLE KONUŞMAK

Rüyada erkek bebek ile konuşmak güvendiği bir kimseden hayırlı bir haber alır. Bu gelişme genellikle olumlu durumlara ve ümit edilen işlerin gerçekleşmesi olarak yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya görmek bazen bir kâbus, bazen insanlar için bir lütuftur. Özellikle etkisinde kalınan rüyaların sonunda ilk iş rüyanın tabirini bilen birisini bulmak olur. Rüyasında bebek görenler için hazırladığımız bu makalede: “Rüyada bebek görmek hangi anlama gelir?, Rüyada bebek görmek, Rüyada kız bebek görmek, Rüyada erkek bebek görmek, rüyada yeni doğan bebek görmek, Rüyada cami avlusuna bırakılmış bebek görmek, Rüyada bebek beşiği salladığını görmek, Rüyada bebeğin dile gelip konuşmasını görmek, Rüyada bebek emzirdiğini görmek, Rüyada bebek doğurmak, Rüyada temiz ve kirli bebek görmek, Rüyada güzel ve çirkin bebek görmek, Rüyada bebek sevmek ve öpmek, Rüyada ağlayan bebek görmek, Rüyada ölü bebek görmek” gibi merak ettiğiniz tüm sorulara cevaplar bulacaksınız. İşte rüyada bebek görmek ile ilgili tüm tabirler.. Keyifli okumalar.
Rüyada Bebek Görmek / Rüyada Bebek Görmek Ne Anlama Gelir?

    Yorum Yap

İnsanlar geceleri uyurken ruh ve beden metafizik bir gerilim yaşayarak rüya görmeye başlar. Aslında herkes uykuda bir takım rüyalar görür. Fakat herkes gördüğü rüyayı hatırlayamaz. En iyi rüya aslında hatırlanmayan rüyadır derler eskiler. Belki de bu sözü büyüklerimiz “Rüya ile amel edilmez” sözüne ithafen söylemiştir kim bilir…

Ortada da bir gerçek vardır ki bazı insanlar öylesine canlı bir rüya görür ki gerçeğinden ayırt edemez. İşte o rüyalardan biriside rüyada bebek görmek ile ilgilidir. Rüyasında bebek gören bir çok insan sabah uyanır uyanmaz soluğu rüya tabirlerine bakabileceği bir kitap ya da bir internet sitesinin ön panelinde bulur kendisini..

Rüyasında farklı çeşitlerde bebek görenler biliniz ki her farklı şekilde görülen rüyanın da kendine has bir yorumu vardır elbette. Örneğin rüyasında kız veya erkek bebek görmek demek rüya sahibinin neşe, sevinç ve bereket bulacağına yorumlanır.

Buyurun hep birlikte rüyada farklı şekillerde bebek görmenin yorumlarına hep birlikte bakalım.

Rüyada Bebek Görmek / Rüyada Bebek Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada yeni doğmuş bir bebek görmek; Rüyada yeni doğan bir bebek görmek neşe, sevinç ve ümitlerin kaynağı olduğu gibi bu hayatta da güzelliklere yakın zamanda kavuşulacağına işaret eder. Rüya görülen temiz yüzlü, güzel giyimli sevimli bir bebek görenlerin artık üzülmesine gerek yok çünkü rüya sahibini artık sıkıntısız ve güzel günler bekliyor demektir.

Rüyada kız bir bebek görmek; Kız çocuğu gerçek hayatta da insanın evine bereket getirir. Kız bebek görmek bereketli işlere girişmek anlamına geldiği gibi rüya sahibinin çevresinden büyük bir itibar göreceğine işaret eder. İşlerinin kötü gittiği bir dönemde görülen bu rüya rüya sahibinin zor günlerinin geçeğine, refaha kavuşacağına yorulur. Bu arada gebe bir kadın eğer rüyasında kız bebek görmüşse bu gebe annenin doğacak çocuğunun erkek olacağına da işaret eder.

Rüyada erkek bebek görmek; Rüyasında erkek bebek gören kimse güzel haberlere müjdeli haberlere, işaret eder. Rüya da erkek çocuğu görenin artık işlerin yolunda gitmesine, sevince, mutluluğa, servete ve baht açıklığına kavuşacağına yorulur. Erkek bebek; devlet, servet, saadet anlamı taşır. Kız bebeğin tersine rüyasında erkek bebek gören hamile kadının çocuğunun kız olma ihtimali yüksektir.

Rüyada cami avlusuna terk edilmiş bir bebek görmek; Rüyasında cami avlusuna bırakılmış bir bebek gören kişinin bir yerden bir miras kalacağına işaret eder. Diğer taraftan, borçlarından kurtulacağına, sıkıntıları atlatacağına, hayırlı rızka kavuşmaya yorulur.

Rüyada bebek beşiği salladığını görmek; Rüyayı gören kişi bir yerde nafakasını çıkartamıyorsa güzel bir iş bulur. Yeni sevinçler yaşayacağına işaret eder. Şayet rüyayı gören ticarete girerse bereketli olur.

Rüyada Bebek Görmek / Rüyada Bebek Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada bebeğin dile gelip konuşmasını görmek; Bir bebeğin konuşmasını ilk Kur’an-ı Kerimde H.Z Meryem’in oğlu H.z İsa(a.s.) konuşmasından biliriz. İlk görüldüğünde insana ürkütücü gelse de bu rüyanın anlamı da halistir. Çünkü rüyayı gören kişinin ahiret hayatında Allah’ın ona lütfu ve ikramı olacaktır.

Rüyada bebek emzirdiğini görmek; Rüyasında bebeğe süt verdiğini görene bir uyarı vardır. Rüya sahibine birileri tarafından gelecek kötülüklerin olacağına işaret eder. Rüyasında bebek emzirdiğini görenler mutlaka dikkatli ve temkinli olmalıdır.

Rüyada bir bebek doğurduğunu görmek; Doğum sancıdır, sonrası ise mutluluktur. Tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi rüyada da doğurduğunu görenler için güzel günlerin yakın olduğuna ve hayırlı gelir kapılarına işaret edeceğine yorumlanır.

Rüyada doğum ve bir bebek görenler varlıklı insanların, maddi açıdan dar ve sıkıntılı günlerin geleceğine işaret eder. Durumu kötü olanların ise refaha ereceğine işaret eder. Doğumu gören erkeklerin ise evliyse eşleri ile aralarında tatsızlıkların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada hem temiz hem kirli bir bebek görmek; Rüyada kirli bir bebek görmek, hiç beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya yorumlanırken, temiz ve pak bir bebek görmek ise yeni arkadaşlıklar, sağlam dostluklar kuracağınıza yorumlanır.

Rüyada hem güzel hem çirkin bir bebek görmek; Rüyasında çirkin, cılız ve hasta bir bebek görenler, can sıkıcı haberler alacağına yorumlanırken, mutlu, güzel bebek görmek ise neşeli ve sevinçli yeni haberler alınacağına yorumlanır.

Rüyada Bebek Görmek / Rüyada Bebek Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada bir bebeği kucaklayıp öpmek; Rüyada bir bebeği kucağına alan için güzel hayırlar vardır. Rüyada gülümseyen, mutlu olan bir bebek görmek ve onunla vakit geçirmek; sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza ve rahat bir döneme gireceğinize işaret eder.

Rüyada ağlayan bir bebek görmek; Bu rüyayı gören kişinin yaptığı hatalarına af dilerse kabul olacağına işaret eder. Şayet ağlayan bebeği rüyasında susturmaya çalışıyorsa işle ilgili çeşitli gelişmelerin olacağına ve bu gelişmeler yaşanacağına yorumlanır.

Rüyada ölü bir bebek görmek; Rüyayı gören kişinin çok sevdiği ya da değer verdiği bir eşyası veya yakınını kaybedeceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Farklı bir rüya yorumcusuna göre;
Rüyada yeni doğmuş bir bebek görmek, hayırlı değildir. Bebek çok güzel giydirilmiş, sıhhatli ve neşeli görülmüşse, sıkıntı önemsiz olup çabuk geçenektir. Bağımsız, ağlayan, çıplak bir bebek görmek, rüya sahibinin tövbe etmesine işaret eder. Fakir birisinin kendisini anadan doğma bir bebek olarak görmesi, onun zenginleşeceğine işarettir. Oyuncak bir bebekle kendinizi oynuyor görmek, eğlenceli bir toplantıya davet edileceğinize, geleceğin iyi olacağına, eğer bebeği satın alıyorsanız veya hediye ediyorsanız, pişmanlığa, uzun sürecek bir hataya düşeceğine işaretir. Rüyasında bir kimse, bir bebek (erkek çocuğu) görse, bu onun bir müjde alacağına işarettir. Rüyada kız çocuğu (bebek) görmek, bolluğa, şan ve şerefe, aynı zamanda zorluktan sonra kolaylığa kavuşulacağına işaretle yorumlanır. Rüyada kız çocuğu görmek, sizi sevindirecek bir işle de karşılaşacağınıza işaretle yorumlanır. Bazı yorumculara göre: Rüyada bebek görmek, kendi ailesinde veya komşularında bir kız çocuğunun (bebek) doğacağına işaret eder şeklinde yorumlanır. Rüyasında oyuncak bir bebekle oynadığını görmek, gelecek günlerinin daha iyi olacağına işarettir. Rüyada yeni doğmuş bir çocuk görmek, sevinç ve sürura işâret eder. Rüyada erkek çocuğu görmek, müjdeye işâret eder. Rüyada kız çocuğu görmek ise, rızka, hayırlı nîmete, bolluğa, şerefe, zorluk çektikten sonra kolaylığa işâret eder. Bazen de rüyada kız çocuğu görmek, üzüntü, keder ve sıkıntıdan kurtulmaya işârettir. Yine rüyada kız çocuğunu görmek, sevinçli bir işle karşılaşılacağına işâret eder. Rüyada çocuğu kucağına alıp sevdiğini görmek, hayır ve menfaate işârettir. Bazen rüyada bir bebeği sevip okşadığını görmek, sevinçli bir habere işâret eder. Çocuğu olmayan bir kadının rüyasında kucağında çocuk görmesi, çocuğu olmasına işârettir. Rüyada bir bebeğin süt emdiğini görmek, evdeki rızık ve bereketin bolluğuna işârettir. Rüyada görülen küçük çocuklar, basit ve küçük üzüntülere işârettir. Fakir bir kişinin rüyada anasından doğmuş bir çocuk olduğunu görmesi, rızka ve zenginliğe kavuşmasına yorulur. Zengin bir kişinin rüyada çocuk olduğunu görmesi, iyi değildir ve onun kayba uğrayacağına yorulur. İşi olmayan bir kimsenin rüyada bir bebeğin beşiğini salladığını görmesi, yakında işe gireceğine ve sevineceğine işâret eder. Rüyada küçük çocuğunun serpilerek büyüdüğünü ve adam olduğunu görmek güç ve kudrete işârettir. Çocuğu sırtına bindirdiğini görmek üzüntü ve kedere işârettir. Rüyada kucakta taşınacak kadar küçük çocuk görmek üzüntü ve kedere; büluğ çağına yaklaşmış çocuğu görmek de müjdeye işârettir. Rüyada anne ve babanın kendi çocuğunu kucağında görmesi, şefkat ve merhamete; başkasının çocuğunu sevmeleri de, yetimleri himaye etmeye ve kimsesiz çocuklarla ilgilenmeye işârettir. Evlenmediği halde rüyasında çocuğu olduğunu görmek, ilerlemeye, sıhhat, emniyet ve şerefe işârettir. Rüyada cami, sokak gibi biryere bırakılmış olan çocuğu görmek, düşmana yahut olumsuz değişikliklerin giderek, her şeyin eski haline avdet etmesine, üzüntü ve kederin gitmesine işârettir. Bazen rüyada bir bebeği cami avlusunda terk edilmiş olarak görmek ve onu kucağına almak, akrabalar yoluyla gelecek mirasa işâret eder. Rüyada çocuğun başında çıban görmek, onun akıllı ve zeki bir çocuk olduğuna işârettir. Rüyada çocuk öldürdüğünü görmek, birçok ilim elde etmeye işârettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bebek uyuttuğunu gören kimseler için zamanında bazı sorunların çıkabileceği rivayet edilir. Rüyada kendi bebeğini uyutmak, söz geçirememe manasına gelir. Ama bunun bir şekilde çözüleceği alimlerce dile getirilir. Rüyada bebek uyutmak esasında gören kişi için güzel haberler, sevinçli günler biçiminde alimler tarafından yorumlanmıştır.Farklı bir rüya yorumcusuna göre;
Rüyada yeni doğmuş bir bebek görmek, hayırlı değildir. Bebek çok güzel giydirilmiş, sıhhatli ve neşeli görülmüşse, sıkıntı önemsiz olup çabuk geçenektir. Bağımsız, ağlayan, çıplak bir bebek görmek, rüya sahibinin tövbe etmesine işaret eder. Fakir birisinin kendisini anadan doğma bir bebek olarak görmesi, onun zenginleşeceğine işarettir. Oyuncak bir bebekle kendinizi oynuyor görmek, eğlenceli bir toplantıya davet edileceğinize, geleceğin iyi olacağına, eğer bebeği satın alıyorsanız veya hediye ediyorsanız, pişmanlığa, uzun sürecek bir hataya düşeceğine işaretir. Rüyasında bir kimse, bir bebek (erkek çocuğu) görse, bu onun bir müjde alacağına işarettir. Rüyada kız çocuğu (bebek) görmek, bolluğa, şan ve şerefe, aynı zamanda zorluktan sonra kolaylığa kavuşulacağına işaretle yorumlanır. Rüyada kız çocuğu görmek, sizi sevindirecek bir işle de karşılaşacağınıza işaretle yorumlanır. Bazı yorumculara göre: Rüyada bebek görmek, kendi ailesinde veya komşularında bir kız çocuğunun (bebek) doğacağına işaret eder şeklinde yorumlanır. Rüyasında oyuncak bir bebekle oynadığını görmek, gelecek günlerinin daha iyi olacağına işarettir. Rüyada yeni doğmuş bir çocuk görmek, sevinç ve sürura işâret eder. Rüyada erkek çocuğu görmek, müjdeye işâret eder. Rüyada kız çocuğu görmek ise, rızka, hayırlı nîmete, bolluğa, şerefe, zorluk çektikten sonra kolaylığa işâret eder. Bazen de rüyada kız çocuğu görmek, üzüntü, keder ve sıkıntıdan kurtulmaya işârettir. Yine rüyada kız çocuğunu görmek, sevinçli bir işle karşılaşılacağına işâret eder. Rüyada çocuğu kucağına alıp sevdiğini görmek, hayır ve menfaate işârettir. Bazen rüyada bir bebeği sevip okşadığını görmek, sevinçli bir habere işâret eder. Çocuğu olmayan bir kadının rüyasında kucağında çocuk görmesi, çocuğu olmasına işârettir. Rüyada bir bebeğin süt emdiğini görmek, evdeki rızık ve bereketin bolluğuna işârettir. Rüyada görülen küçük çocuklar, basit ve küçük üzüntülere işârettir. Fakir bir kişinin rüyada anasından doğmuş bir çocuk olduğunu görmesi, rızka ve zenginliğe kavuşmasına yorulur. Zengin bir kişinin rüyada çocuk olduğunu görmesi, iyi değildir ve onun kayba uğrayacağına yorulur. İşi olmayan bir kimsenin rüyada bir bebeğin beşiğini salladığını görmesi, yakında işe gireceğine ve sevineceğine işâret eder. Rüyada küçük çocuğunun serpilerek büyüdüğünü ve adam olduğunu görmek güç ve kudrete işârettir. Çocuğu sırtına bindirdiğini görmek üzüntü ve kedere işârettir. Rüyada kucakta taşınacak kadar küçük çocuk görmek üzüntü ve kedere; büluğ çağına yaklaşmış çocuğu görmek de müjdeye işârettir. Rüyada anne ve babanın kendi çocuğunu kucağında görmesi, şefkat ve merhamete; başkasının çocuğunu sevmeleri de, yetimleri himaye etmeye ve kimsesiz çocuklarla ilgilenmeye işârettir. Evlenmediği halde rüyasında çocuğu olduğunu görmek, ilerlemeye, sıhhat, emniyet ve şerefe işârettir. Rüyada cami, sokak gibi biryere bırakılmış olan çocuğu görmek, düşmana yahut olumsuz değişikliklerin giderek, her şeyin eski haline avdet etmesine, üzüntü ve kederin gitmesine işârettir. Bazen rüyada bir bebeği cami avlusunda terk edilmiş olarak görmek ve onu kucağına almak, akrabalar yoluyla gelecek mirasa işâret eder. Rüyada çocuğun başında çıban görmek, onun akıllı ve zeki bir çocuk olduğuna işârettir. Rüyada çocuk öldürdüğünü görmek, birçok ilim elde etmeye işârettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamileyken Bebek Emzirmek

 Rüyada hamileyken bebek emzirmek ile ilgili yapılan yorumların tamamı birbiriyle aynıdır. Rüyada hamileyken bebek emzirmek, zorlu zamanlara işaret eder. Fakat zorlu zamanların çabalar sayesinde çabuk atlatılması manasına geldiğini söylemek mümkün. Rüyasında hamile olup bebek emzirmek, hayırlı haber alırken, başka güzel habere de işaret eder.

 Hamile birisinin bebek emzirdiğini görmek, uyarıya işaret edilir. Kişinin bir zamanda uyarılmasının mümkün olabileceği üzerine yorumlar yapılır. Rüyada hamileyken emzirilen bebek, akıl karı olan işler anlamında tabir edilir. Rüyada hamileyken bebek emzirmek istediğini görmek, çok zor bir işin kolaylaşacağına işaret edilir.

 Rüyada Bebek Uyutmak

 Rüyada bebeği uyuttuğunu görmek, tabirciler tarafından hayırlı olan rüya şeklinde tanımlanır. Kişinin ailesiyle çok iyi geçinmesine işaret eder. Rüyasında bebek uyutmak, sevinç dolu bir geleceğe rivayet edilmiştir. Rüyada bebek uyutmaya çalıştığını ama başaramadığını görmek, kaçan fırsat manasına gelir. Bu kişinin hayatında çok fazla hata yaptığına ifade edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA BEBEKLE YOLCULUK GÖRMEK NE DEMEKTİR?
Rüyada bebekle yolculuk görmek gerçek hayatta da yolculuğa işaret eder.
RÜYADA BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA BEŞİKTE BEBEK GÖRMEK NE DEMEKTİR?
Rüyada beşikte bebek görmek maddi gelire ve mutluluğa işaret eder.
RÜYADA BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA BEBEK ARABASI GÖRMEK NE DEMEKTİR?
Rüyada bebek arabası görmek kısa süreli bir sıkıntılı döneme işaret eder. Bu dönemin ardın mutlu bir döneme kavuşacaksınız demektir.
RÜYADA BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA ÖLÜ BEBEK GÖRMEK NE DEMEKTİR?
Rüyada ölü bebek görmek sevdiğiniz bir yakınınızı kaybetmek olarak yorumlanır. Bu rüyayı gördüyseniz daha yapıcı şekilde davranmalı ve işlerinizde daha dikkatli olmalısınız.
Rüyada bebek görmek
RÜYADA BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA YÜRÜYEN BEBEK GÖRMEK NE DEMEKTİR?
Rüyada yürüyen bebek görmek güzel gelişmelere işaret eder. Rüyada yürüyen ve oynayan bebek görmek ileriki yaşamınızda çok güzel gelişmelerin olacağı anlamına gelir.
RÜYADA BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA KIZ BEBEK DOĞURMAK NE DEMEKTİR?
Rüyada kız bebek doğurmak sıcak bir habere, ani bir gelişmeye ya da kişiyi telaş içinde bırakacak bir olaya işaret eder. Bekar bir kızın kız bebeği doğurması kısmetlerinin artmasına ve erken yaşlarda evlilik yapmaya işaret eder. Kişilerin sıkıntılardan kurtulmasına yorulan bu rüya kazalardan kurtulmaya işaret eder. Kız bebek doğuran yaşlı bir kadın görmek evin yaşlı bireyinin vefatına yorulur. Genç bir kızın kız bebeği doğurduğunu görmek kendi evladı ile gurur duymaya yorulur. Tanımadığı birinin kız bebek doğurduğunu görmek hastalık döneminin geçip sağlığa kavuşmaya işaret eder.
RÜYADA BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA BEBEK PATİĞİ GÖRMEK NE DEMEKTİR?
Rüyada bebek patiği görmek küçük hesapları sembolize eder. Kişinin paraya fazla önem verdiğini ve çevresinde cimri biri olarak görüldüğünü ifade eder. Her şeyi maddi olarak düşündüğünüzü gösteren bu rüya, aşık olduğunuz kimse ile evlilik planları yapmaya işaret eder.
Rüyada bebek patiği örmek başkalarının sevinçlerini kıskanmaya ve haset biri olmaya yorulur. Bu rüya bazen de mutluluğunu kıskandığınız biriyle aranızın açılmasına tabir edilir. Yün bebek patiği, sevgiyi ve ömür boyu mutluluğu ifade eder.
RÜYADA BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA MAVİ GÖZLÜ ERKEK BEBEK GÖRMEK NE DEMEKTİR?
Rüyada mavi gözlü erkek bebek görmek sevindirici gelişmeye ve büyük bir müjdeye işaret eder. Bu rüya yakın bir zamanda bir isteğinizin gerçekleşeceği anlamına gelir. Rüyada erkek bebek görmek genellikle hayırlara yorulur. Erkek bebek sevincin ve mutluluğun habercisidir. Mavi gözlü erkek bebeğin büyüdüğünü görmek yatırımlarınızdan büyük kazançlar elde edeceğiniz şeklinde yorumlanır.
RÜYADA BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA İKİZ BEBEK DOĞURDUĞUNU GÖRMEK NE DEMEKTİR?
Rüyada ikiz bebek doğurduğunu görmek yakın zamanda art arda yaşayacağınız güzel gelişmelere işaret eder. İkiz bebek doğurduğunu gören kişi hem dünyada hem de ahirette mutlu bir hayata sahip olur. Rüyada eşinin ikiz bebek doğurduğunu görmek de mutlu bir hayatı müjdeler.
Rüyada ikiz bebekler görmek mutlu haberlerin müjdecisidir. İkiz bebek mutluluk yaşamaya ve bu mutluluğun iki misli yaşanacağı anlamına gelir. Hayatınızın daime güzellikler ve sevinçle geçeceği anlamına gelir. İki tane kız bebek neşeli haberlere ve iş ve aşk hayatında işlerin yolunda gitmesi olarak yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA KONUŞAN BEBEK GÖRMEKNE DEMEKTİR?
Rüyada konuşan bebek görmek gelecek hayatınızda ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınız anlamına gelir.
RÜYADA BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA GÜZEL BEBEK GÖRMEKNE DEMEKTİR?
Rüyada güzel bebek görmek sevinçli haberler olarak yorumlanır.
RÜYADA BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA ÇİRKİN BEBEK GÖRMEK NE DEMEKTİR?
Rüyada çirkin bebek görmek can sıkıcı haberler işiteceğiniz anlamına gelir.
RÜYADA BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA KİRLİ BEBEK GÖRMEK NE DEMEKTİR?
Rüyada kirli bebek görmek ummadığınız bir yerden elinize geçecek paraya işaret eder.
RÜYADA BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA TEMİZ BEBEK GÖRMEK NE DEMEKTİR?
Rüyada temiz bebek görmek gönü ilişkilerinde mutluluğu yakalayacağınız anlamına gelir. Bu rüyayı gördüyseniz yeni bir aşkın kapıda olduğunu da düşünebilirsiniz.
RÜYADA BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA AĞLAYAN BEBEK GÖRMEK NE DEMEKTİR?
Rüyada ağlayan bebek görmek sevgilinizin sizi güzel sözlerle mutlu edeceğine yorulur.
RÜYADA BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA YENİ DOĞMUŞ BEBEK GÖRMEK NE DEMEKTİR?
Rüyada yeni doğmuş bebek görmek yakın zamanda başınıza sıkıntılı işlerin geleceğine ve bu dönemin sonunda rahta ereceğine şeklinde tabir edilir.
RÜYADA BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA OYUNCAK BEBEK GÖRMEK NE DEMEKTİR?
Rüyada oyuncak bebek görmek bir davet nedeniyle sevineceğinizi ifade eder. Rüyanızda birisinin size oyuncak bebek vermesi alacağınız kararlardan dolayı ilerleyen zamanda pişmanlık duyabileceğinizi ifade eder. Bu rüya farklı tabircilere göre ise aşk hayatınızda fazla rahat davrandığınız anlamına gelir. Rüyada oyuncak bebek görmek gönül ilişkililerinizde daha dikkatli davranmanız gerektiği anlamına gelir. Birisine oyuncak bebek hediye etmeniz ise bazı konulardaki davranışlarınız nedeniyle pişmanlık yaşayabileceğinize işaret eder.
RÜYADA BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA BEBEK DOĞURMAK GÖRMEK NE DEMEKTİR?
Rüyada bebek doğurmak yakın zamanda yeni gelir kapılarınızın olacağına işaret eder.
RÜYADA BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA EMZİREN ANNE GÖRMEK NE DEMEKTİR?
Rüyada emziren anne görmek, rüyanın içeriğine göre farklı anlar taşır. Rüyanızda yakınınızın bebek emzirdiğini görmeniz yakın zamanda rahata ereceğinizi gösterir. Rüyada emen bebek görmek ise evinizde bolluk olacağının habercisidir.
RÜYADA BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA UYUYAN BEBEK GÖRMEK NE DEMEKTİR?
Rüyada uyuyan bebek geleceğinizin aydınlık ve güzel olacağını ifade eder.
RÜYADA BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA OYNAYAN BEBEK GÖRMEK NE DEMEKTİR?
Rüyada oynayan bebek, mutluluğun işaretidir.
RÜYADA BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA ZAYIF BEBEK GÖRMEK NE DEMEKTİR?
Rüyada zayıf bebek görmek, sıkıntılı günlerin sizi beklediğine işaret eder.
RÜYADA BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA BEBEĞİN ALTINA YAPMASI GÖRMEKNE DEMEKTİR?
Rüyada bebeğin altına yapması evinizde bolluk ve bereket olacağı anlamına gelir.
Rüyada bebek görmek
RÜYADA BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA ŞİŞMAN BEBEK GÖRMEK NE DEMEKTİR?
Rüyada şişman bebek, güzel günlerin çok yakın olduğunu ifade eder.
RÜYADA BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA BEBEK ÖLDÜRMEK NE DEMEKTİR?
Rüyada bebek öldürmek alacağınız kararların size menfaat yerine zarar getireceği şeklinde tabir edilir. Bu yüzden ileri dönük plan yaparken alacağınız kararlar konusunda dikkatli olmalı ve tedbirli davranmalısınız. Size mantıklı ve güzel görünen şeyler sizin zararınıza olabilir. Bu nedenle karar alırken daha dikkatli olmalısınız.
RÜYADA BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA BEBEĞE DÖNÜŞMEK NE DEMEKTİR?
Rüyada bebeğe dönüşmek, rüya sahibinin maddi durumunun düzeleceği anlamına gelir.
RÜYADA BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA BEBEK SAHİBİ OLMAK NE DEMEKTİR?
Rüyada bebek sahibi olmak rüya sahibi maddi kazanca işaret eder. Rüyada bebek sahibi olduğunu görmek maddi kapıların açılacağını gösterir. Bu rüya aynı zamanda aşk hayatınızda da hareketlilikleri ifade eder. Rüyada bebek sahibi olmak her zaman güzel şeylerin işaretçisi olarak tabir edilir. Hastalar için şifa habercisi olan bu rüya hiç umulmayan bir yerden maddi kazanç elde etmek olarak da yorumlanabilir.
RÜYADA BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA BEBEĞİN BİR ŞEY VERMESİ NE DEMEKTİR?
Rüyada bebeğin bir şey vermesi bir yerden elinize para geçmesine ya da bir yerden sizi sevindirecek bir gelişme yaşanmasına işaret eder.
RÜYADA BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA KÜÇÜK BEBEK GÖRMEK NE DEMEKTİR?
Rüyada küçük bebek görmek, sizi düşündürülen şeylerin gereksiz olduğu bu konularda endişe etmenize gerek olmadığı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yeni Doğmuş Bebek Görmek
Yeni doğmuş çocuk üzüntü ve kedere, cahil halkı hoş tutmaya, Yerde bulunan kız çocuğunu oradan kaldırıp kucağına almak her türlü hayra pek yakında kavuşmaya - yoksulsa zengin olması, hasta ise şifa bulması, sıkıntıda olanın bundan kurtulması gibi.
Hasta birinin bebek doğurması: Hasta olan erkek ve kadının çocuk doğurması iyileşmelerine delalet eder. Rüyada yeni doğmuş bebek görülmüşse, sıkıntı veren bir dönem geçirileceği ama sonra iyi günlerin geleceğine işarettir. Oyuncak bebek, eğlenceli bir yere davet edileceğine, bebeği hediye ediyorsa, pişman olacağı bir iş yapacağına işarettir.
Rüyada yeni doğmuş bebek görmek: Sıkıntılı bir dönem geçirileceği ama bu sıkıntılı günlerin sonunda iyi günlerin geleceğine işarettir. Oyuncak bebek, güzel bir yere davet edileceğine, bebeği hediye ediyorsa, sonradan pişman olacağı bir iş yapacağına yorumlanır. Ağlayan bebek, hastalığın ve hayal kırıklığının, mutlu bebek mutluluğun habercisidir. Eğer bebeği emziriyorsanız, yakın çevreden gelecek kötülüğe hazır olun. Rüyada bebek, iyi habere işaret eder. Çıplak, temiz bebek göz aydınıdır, çok sevinç verir.
Rüyada bir erkek bebek görülmesi; müjde alınacağına işaret eder. Bir kimsenin rüyasında küçük bir oğlan çocuğunu sırtına yüklendiğini görmesi; o kimsenin üzüntüye maruz kalacağına ve hastalanacağına delalet eder. Yine bir kimsenin rüyasında bir kız çocuğu görmesi; o kimsenin bolluğa ereceğine, şerefinin artacağına ve zorluktan sonra kolaylık göreceğine yorumlanır.
Rüyanızda henüz meme emen bir kız çocuğu görmeniz; övgüye layık ve kendisinden iyilik ümit edilen hayırlı bir işe işaret sayılır. Rüyada küçük kız çocuğu görülmesi; Rüyayı gören kimse için dünyalığa delalet eder.
Bir kimsenin rüyasında bir yere bırakılmış bir kız çocuğunu kaldırdığını veya onu yüklenip götürdüğünü, ya da kendisinin bir kız çocuğunun doğduğunu görse; bu rüyayı gören kimse eğer tutuklu ise veya hukukuna tecavüz edilmiş ise veyahut da borçlu ise bütün bu sayılanlardan kurtulacağına ya da bir çocukla müjdelenerek sıkıntı ve üzüntüsünün gideceğine ve sayılanlardan hiçbiri kendisinde yoksa üzüntü ve kedere maruz kalacağına yorumlanır.
Sonuç olarak rüyada bebek: Kısmet açıklığına, sansa işarettir. Rüyasında bir bebeği sevip okşadığını görmek, beklemediği bir yerden bir haber alacağına; bebeğin ağladığını ve onu susturmaya çalıştığını görmek, bir ticaretten kazanç için uğraştığına; bir bebeği bir bahçede veya cami avlusunda terk edilmiş olarak bulduğunu görmek, uzak akrabasından beklemediği bir mirasa konacağına; bir bebeğin beşiğini salladığını görmek, bir ise girip mutlu olacağına işarettir.
Bir başka rivayete göre de: Rüyada erkek çocuk görmek müjdeye işaret eder. Rüyada kız çocuğu görmek ise bolluğa, şerefe, zorluktan sonra kolaylığa işaret eder. Kız çocuğunu görmek, sevinçli bir isle karşılaşılacağına işaret eder.
RÜYADA BEBEK GÖRMEK NE DEMEK?
Rüyada bebek görmek ne demek olduğunu merak edenler rüyada bebek görmek diyanet ve farklı rüya tabiri kaynaklarından bilgi edinebilir. Sizler için rüyada bebek görmek ve merak ettiğiniz diğer bebek rüyalarını açıklıyoruz.
Rüyada bebek görmek rüyanın görüldüğü duruma göre farklı anlamlar içerir. Genel olarak hayra yorulan rüyada bebek görmek, aşkı ve dostlukları simgelediği gibi feraha ermeyi ve şansı da simgeler. Rüyada bebek görmek rüyada görülen nesne ve konu bağlamı ile yorumlanabilir. Rüyada bebek görmek ne anlama gelir ve rüyada bebek görmek ne anlamına gelir gibi sorularınızın cevaplarını detayları ile açıklıyoruz.
RÜYADA BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA BEBEK EMZİRMEK NE DEMEKTİR?
Rüyada bebek emzirmek bazı kayıplarınızın olabileceğine ve maddi konularda dikkatli olmanız gerektiğine yorulur. Bu rüya aynı zamanda çevrenizdeki kişilere karşı da dikkatli olmanız gerektiğini ifade eder. Çevrenizdeki kişiler isteyerek ya da istemeyerek size zarar verebilir.
RÜYADA BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA KIZ BEBEK GÖRMEK NE DEMEKTİR?
Rüyada kız bebek görmek işlerinizin yoluna gideceğine ve düzgün gideceği anlamına gelir. Evinize bereket geleceğine ve çevrenizde itibarınızın artacağı anlamına da gelir. Rüyanızda kız bebeğini kucağınıza aldıysanız işlerinizin hayırlı şekilde sonuçlanacağı anlamına gelir. Sıkıntılı bir dönem geçiriyorsanız feraha ereceğinizi işaret eder. Maddi durumunuzu kötü ise zengin olacağınızı işaret eden bu rüya sıkıntılı günlerin geçeceğini de ifade eder.
RÜYADA BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA ERKEK BEBEK GÖRMEK NE DEMEKTİR?
Rüyada erkek bebek görmek sizi sevindirecek olayalar işaret eder. Fazlasıyla sevindirecek gelişmelere işret eden bu rüya, hamile kadının erkek bebek görmesi halinde kız bebeği olacağı şeklinde yorumlanır.
RÜYADA BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA BEŞİK SALLAMAK NE DEMEKTİR?
Rüyada beşik sallamak iş hayatınızda yaşanacak olumlu gelişmelere işaret eder. İş hayatınızda bereketli bir dönemi işaret eden bu rüya işsizseniz iş bulacağınız anlamına da gelir.
Rüyada bebek görmek
RÜYADA BEBEK GÖRMEK/ RÜYADA AĞLAYAN BEBEK NE DEMEKTİR?
Rüyada ağlayan bebek görmek işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duymaya ve tövbe etmeye yorulur. Bu rüya psikolojik olarak da ruh halinizi gösterir; hassas ve duygusal bir dönemde olduğunuzu gösterir. Bu rüya etrafınızdan takdir toplamak istediğinizi de ifade eder.
RÜYADA BEBEK GÖRMEK/ GÜLEN BEBEK NE DEMEKTİR?
Rüyada gülen bebek görmek, sıkıntılardan kurtulacağınızı gösterir. Gülen ve mutlu bir bebek görülmesi, rahat bir dönemin habercisidir.
RÜYADA BEBEK GÖRMEK/ TERK EDİLMİŞ BEBEK NE DEMEKTİR?
Rüyada terk edilmiş bebek görmek, akrabalarınızdan ya da akrabalarınızdan kalacak bir mirasa işaret eder. Rüyanızda bebeği sahiplenmeniz kısa sürede sıkıntıları atlatarak geride bırakmaya işaret eder. Bu rüya yakın zamanda menfaatinize olacak gelişmeleri işaret eder. Canınızı sıkan ve sizi üzen durumlar varsa bu durumların son bulacağı anlamına da gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeni Doğmuş Bebek Görmek
Rüyada yeni doğmuş bir bebeğin konuştuğunu görmek, dünya ve ahiret saadetine nail olmaya işarettir. Yeni doğmuş bir bebeğin yürüdüğünü görmek, o çocuğun geleceğinin çok parlak olduğuna işarettir. Bir kimse rüyasında yeni doğmuş bir çocuk gör¬müş ise, bu, o rüya sahibinin:
•Çok sevineceği, ya da,
•Beklediği bir haberin kendisine tez ulaşacağı, ya da,
•Bereketinin artacağı şeklinde yorumlanır.


Bebek haberdir. Güzel bir bebek iyi haberdir. Çirkin, cılız, sıska bir bebek tatsız haber veya dedikodudur. Üstü başı kirli bir bebek kısa süre sonra para geleceğini bildirir. Ağlayan bir bebek sevilen kimsenin tatlı sözleridir.
Ağlayan bebek görmek; Hastalığın ve hayal kırıklığının, mutlu bebek mutluluğun habercisidir. Eğer bebeği emziriyorsanız, yakın çevreden gelecek kötülüğe hazır olun.
Rüyada bebek görmek
Rüyada bebek haberdir, Rüyada güzel bebek görmek iyi haberdir. Bebek habere, sevince, mirasa, işe, şifaya, hastalıktan, üzüntüden kurtulmak demektir. Çirkin, cılız, sıska bebek ise tatsız haber ve dedikodunun işaretidir. Üstü başı kirli bir bebek kısa süre sonra para geleceğine işarettir.
Molla Camiye göre: Rüyada erkek çocuk görmek müjdeye işaret eder. Rüyada kız çocuğu görmek ise bolluğa, şerefe, zorluktan sonra kolaylığa, kız çocuğunu görmek se, sevinçli bir işle karşılaşılacağına yorumlanır. Rüyada ağlayan bebek görmek sevilen bir kişinin tatlı sözlerine yorumlanır. Bebek haberdir. Eğer bebek güzelse iyi bir haberdir. Çirkin, cılız, sıska bir bebek kötü haber veya dedikodudur. Üstü başı kirli bir bebek yakın zaman sonra para geleceğine işarettir. Ağlayan bir bebek sevilen kimsenin tatlı sözlerine işarettir.
Yeni doğmuş bebek
İyiye yorumlanmıyor. Rüyada yeni doğmuş çok iyi ve güzel giyimli, giyinmiş bebek görmek, sağlıklı ve sevinçli görünüyorsa sıkıntının çabuk atlatılacağına, sıkıntının önemsiz olduğuna işarettir. Evlerin sevinç kaynağı olduklarından RÜYADA BEBEK GÖRMEK, sevinç, sürura, bebeği sevip okşamak, sevinçli habere işarettir. Rüyada bebeği cami avlusunda terk edilmiş olarak görmek ve onu kucağına almak, akrabalar yoluyla gelecek mirasa işaret eder. İşsiz güçsüz birinin bebeğin beşiğini salladığını görmesi, yakında işe gireceğine, sevineceğine işaret eder.
Rüyada Yeni Doğmuş Bebek Görmek
Sıkıntılı bir dönem geçirileceği, sıkıntılı günlerin sonunda iyi günlerin geleceğine işarettir. Çünkü çocuğun büyütülmesinde zahmet, meşakkat çoktur.
Rüyada bebek arabası görmek
Seyehate işaret eder. Rüyada bebek arabası içinde çocuk olduğu halde arabayı sürmek uzaktan gelecek habere, akrabaya yorumlanır.
Rüyada oyuncak bebek görmek
Güzel bir yere davet edileceğine, bebeği hediye ediyorsa, sonradan pişman olacağı bir iş yapacağına yorumlanır. Hasta, maraz kadının rüyada çocuk doğurduğunu görmesi, hastalıktan şifa bulmaya delalettir.
Rüyada yere bırakılmış küçük kız çocuğunu yerden kaldırdığını, kucağına alıp o çocuğu uyuttuğunu görmesi, Rüya sahibi hapiste, sıkıntı, muhasara altındaysa, bunların hepsinden kurtulmasına delalettir.
Rüyada Bebek Sevmek
Rüyada bebeği kucağına alıp sevmek, hayır, menfaate, kız çocuğu görmek keder, üzüntüden kurtulmaya işarettir.
Rüyada bebeğin süt içmesi
Rüyada bebeğin süt emmesi evde bereket, rızkın bollaşacağığna, zengin olacağınıza işarettir. Bebeğin süt emdiğini görmek, zenginliğe, evdeki bolluğa rızık, berekete işarettir.
Rüyada cami avlusunda bebek görmek
Rüyada bebeği cami avlusunda terk edilmiş olarak görmek ve onu kucağına almak, akrabalar yoluyla gelecek mirasa delâlet eder. İşi olman işsiz birinin bebek beşiğini sallaması yakında işe gireceğine ve sevineceğine yorumlanir.
+2 oy
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
Rüyamda bizim evin oturma odasındayım yerde genç bir kadın yatıyor. Yer yatağı yapılmış. Yanında da başka kadınlar var. Bir kadının kucağında yeni doğmuş erkek bebek var. Kadın doğum yapmış bizim evde yatıyor. Sezeryanla doğum yapmış karnındaki yarayı görüyorum. Kadın kim bilmiyorum şu anda ama kadını tebrik ediyorum. Yanından geçerken ayağına fln basmayım diye dikkat ediyorum. Daha sonra mutfağa geçtik yemek yapmaya başladık. Kız kardeşim,birkaç kişi daha vardı herkes bir şey yapıyordu. Ben bu kısımda ne yaptım hatırlamıyorum. Daha sonra yemek yapmayı bitirdik. Biz gidiyoruz dedik kız kardeşimle. Biz girmeyelim diye kadın çok ısrar etti. Yemek yiyelim dedi. Daha sonra ne yaptık bilmiyorum.  
Birde balkonun camından bakarken dışarıda kızını  emziren bir kadın gördüm. Kadın hem emzirdi hemde sol göğüsünden beyaz süt çıktığını gördüm. Emzirdiği kız da çok küçük değildi. 3-4 yaşlarında gibiydi. Annesinin kucağına oturdu.
Yorumlarsanız çok sevinirim :)
0 oy
Zeyzey Rüyakar (3.1k puan)  
@mustafaharputi @Merhaba yorum yazarsanız çok mutlu olurum. dün gece bir rüya gördüm. Rüyamda bir sınıftayım. Yeni gelmişim ve beni kimse sevmiyor. Daha sonra havuza giriyoruz. Uzun bir havuz. Ben yüzmeye başlıyorum ve ilerde bir anda duruyorum biriyle karşılaşıyorum. Bu adama aşık oluyorum o an. Sonra bir anda bir bebek kucağıma veriliyor ve onu yüzdürmeye başladım. O adamla benle geldi. Sonra yoruldum dedim ve o onu alıp yüzdürdü. (Bekarım, okulum bitti) üniden birine biraz platonikliğim var. 
0 oy
Zeyzey Rüyakar (3.1k puan)  
+2 oy
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
Lüks olmayan ama harabe de olmayan bir evdeyim. Yanımda konuşmadığım kız arkadaşım var konusu geçmişti dün o yüzden görmüş olabilirim. Onun bir oğlu olmuş ve birde eşi var yanimdalar. Yaşlı bir kadın var koltukta yatıyor sürekli,hiç de kalkmadı. Damadın halası ve annesi de vardı. Bebek arabasında ağlıyordu bende çıkardım kucağıma aldım. Damadın halası dediğim kişi elini uzattı ve bebeği istedi bende kucağına verdim. Kadına bir baktım sağ göğüsünü açıyor. Daha sonra arkadaşımın yanına oturdum aynı yerdeyiz hepimiz. Arkadaşım tabi sinirlendi. Bende söyledim sanki kendi çocuğu çok saçma diye konuştuk. Ama kadını emzirirken görmedim. Bebeği verdim arkamı döndüm. Daha sonra ben yatan yaşlı kadinjn yanına oturdum. Kadınla birşeyler konuştuk. Kadın bana teşekkür etti, helallik istedi sarıldı. Ama kalkmıyor sadece yatıyor. Birden kadın ağlar gibi oldu bana sarılınca. Daha sonra bir yere gitmek için evden çıkıyoruz. Bu yaşlı kadın bizimle gelmedi. Bir yerde buldum kendimi karşımda çok da yakın olmayan bir mesafede göl gibi bir su var geniş. Oraya bakıyorum elimde de küçüklük resimlerim varmış ağlamaya başlıyorum. Fotoğrafa bakıyorum tam durduğum yerde çekmişler ağlıyorum. Ama sakince değil sesli ve bağırarak ağlıyorum. Sonra bir yerde daha fotoğrafım vardı baktım yine ağladım. Allah gerçekte ağlamasın.
Sarı saçlı,beyaz tenli,mavi büyük gözleri olan bir çocuğu kucağıma aldım ağlamaya başladı sonra hemen konuştum ağlama diye onu güldürdüm gülmeye başladı. Çok güzel bir bebekti. Yorumlarsanız çok sevinirim :)

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

428 Aktif
0 Üye ve 428 misafir
Bugün : 17689
Dün : 23857
Toplam : 48076010
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...