Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+26 oy
527 okuma
Karga Bilgi kategorisinde Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
En iyi rüya tabircisi diye aratıldığında bu başlığa gelinmesi normal çünkü altta verilen cevaplarda en iyi rüya tabircilerimizi listeliyoruz. Bu konuyla ilgili aklınıza gelen her şeyi yazabilirsiniz.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

13 Yorum

+20 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüya tabiri dendiğinde genellikle islami, tasavvufi açıdan rüyalar akla gelir. Bu anlamda sitemizdeki rüya tabircilerini ayrı birer başlık halinde yazıp tanıtacağım. Türkiyenin en iyi rüya tabircilerinin rüyada rüya bünyesinde toplandığını belirtmek isterim. Eğer siz de en iyi rüya tabircilerini arıyorsanız doğru adrestesiniz. Veya rüya tabiri yapmaktan keyif alıyor ve bu konuda bilgili iseniz yine doğru adrestesiniz.
Bir rüya tabircisinin bilmesi gerekenler, nasıl olması gerektiğine ilişkin yönergeler de konumuzun içinde yer alacaktır.
+17 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Rüya tabircisi mustafaharputi; hem kişisel ilgilendiği alanlar açısından hem islami ve tasavvuf eğitimleri ve ilgileri yüzünden ve oldukça büyük kaynakları ile sitemizdeki en iyi rüya tabircilerindendir. İstihare, cinler, tasavvuf açısından rüyalar uzmanlık alanlarındandır.
Ruya zamani Rüyakar (3.8k puan)  
o beyefendi nerede sanırım bırakmış
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Evet özel işleri yoğun
+16 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Rüya tabircisi ruyadede; Hepimizin onu uzun, derin, analizli rüya tabirlerinden tanıyoruz. Bir rüyanın en ince detayına kadar islami rüya tabiri yapabilen bu tabircimizin her zaman başımızın üstünde yeri olduğunu ve yaptığı yorumları okurken hayranlık içinde kalışımızı bilmenizi isterim.
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Ben bıkmadan okuyorum, çok şey de öğreniyorum. Teşekkür bizden.
+18 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Rüya tabircisi, rüya tabircisi; Rüya tabircisi üyemiz yaklaşık 7000 islami rüya tabiri ile sitemize en çok katkı sağlayan tabircilerimizden. İslami rüya tabirlerini daha da geliştirmesi açısından kendisinden destek bekliyoruz. Açtığı başlıklara konuyla ilgili kendi rüyalarınızı yazarsanız değerini daha da anlayacağımıza inanıyorum.
+16 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Rüya tabircisi, rüyanın meali; Bir dönem sitemizde hızlıca bir giriş yapmış, bir çok rüya tabiri konusunda destek olmuş bir tabircimizdir. Kendisinin tekrar aktif olmasını diliyor ve tabirlerini bekliyoruz.
+17 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Rüya tabircisi RuyAra; Ruyara için bir çok şey söylenebilir, kendisi bir insan değil bir bot, yani otomatik rüya yorumlayıcısı ve tabircisi olarak geliştiriliyor. Yapay zeka katılmış rüya tabircisi de diyebiliriz. Şimdilik rüya arama bölümündeki günlük falımsı cevapları ile ve 12000 den fazla rüya tabiri sözlüğü ile tanıyorsunuz onu. Bekleyin, daha neler yapacak.
https://www.ruyadaruya.com/ruya-tabiri
+15 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Rüya tabircisi, Aliuluebrar; Bir dönem sitemizde oldukça aktif olan rüya tabircimizin yeniden islami rüya tabirlerine dönmesini ve sitede bu konuda istenen talepleri karşılamasını diliyoruz. Dini konularda oldukça bilgili olan bu üyemizin de yeniden aktif olması yakındır gibi hissediyorum.
+14 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Rüya tabircisi Nebi; Eski üyelerimizden olan rüya tabircimiz de yine dönmesini istediğimiz, rüyaları islami bilgileri ışığında yorumlayan bir üyemiz. Rüyalarla ilgili olan herkesin mutlaka buraya uğrayacağı gibi Nebi isimli rüya tabircimiz de yaklaşan zamanlarda yerini alacaktır saflarımızda.
+15 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Tesekkur ederim karga. Elbetteki yorumcuların katılımıda onemlidir.belki kendilerince bazı sebepleri vardır ancak son dönemde bazı tabircilerinde katılimi ile gayret ettik bu noktada en cok ikimiz yorulduk diyebilirim elbetteki eski yorumcuların katilimi bizim açımızdan katki olacaktiır
+6 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
En iyi rüya yorumcusu diye de bir başlık açacağım. En çok aratılan şey ikisi. Burada bahsetmediklerimden oraya yazacağım. Zamanla sayımız artacaktır eminim.
+11 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bana psikolojik yorumda ekleyebilirsin. Cok isabet kaydettim psikolojik olarak her ne kadar  ruyaların psikolojik olduğunu gordukten sonra sıfirdan başlasamda temelde bilgim olmasada  gercektende basarılı yorumlar ćıktı çoğu  tam nokta oldu
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Tamam o başlıkta da eklerim zaten sizleri de.
+6 oy
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
Teşekkür ederim,nazik yorumunuz için sevgili Karga :-)

Eğer devam edip  270'nci tabiri görürsem,271'nciden itibaren  tabirlerimin son kısmında yazdığım "özet ile" başlayan paragraf kadar  tabir yazacağım.Okuma sabrını gösteren herkese ayrıca teşekkürler.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
yeniden gösterildi
Bana yorumladığında sıkılmadan 5 defa garanti okumuşumdur keyifliydi de ve nokta atışı yapmıştı.

İlgili rüyalar

+22 oy
9 yorum 597 okuma
+12 oy
4 yorum 456 okuma
+16 oy
11 yorum 626 okuma
+19 oy
5 yorum 666 okuma
Karga 27 Mart 2019 Bilgi kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+7 oy
4 yorum 1.1k okuma
sonsuz 28 Mart 2019 Bilgi kategorisinde sonsuz Astral Gezgini (163k puan)   yazdı
+29 oy
17 yorum 2.6k okuma
+4 oy
2 yorum 371 okuma
Ezginurrr 15 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Ezginurrr Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 123 okuma
4 Eylül 2018 Rüya kategorisinde Beril   1 1 yazdı
+27 oy
6 yorum 439 okuma
Karga 25 Nisan 2021 Bilgi kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 149 okuma
+3 oy
1 yorum 129 okuma
+13 oy
1 yorum 118 okuma
Volkan86 31 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde Volkan86 Rüyazede (1.0k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

598 Aktif
2 Üye ve 596 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 13205
Dün : 21898
Toplam : 48093359
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...