Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
12.2k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Kadının ölmüş erkekle, erkeğin de ölmüş bir dişi ile ilişkide bulunduğunu görmesi yahut ölünün kendisiyle cinsi münasebette bulunduğunu görmek vefat edip o ölünün bulunduğu mezarlığa defnedilmeye delalet eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

18 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Cafer Sadık (r.a.): “Ölüyle cinsel ilişki kurduğunu görmek (tatmin olayı gerçekleşmemişse) rüya sahibi için hayır, menfaat ve arzusunun gerçekleşmesine delalet eder. Tatmin olma söz konusu olursa rüya gerçek sayılmaz ve tabiri de yapılmaz. Çünkü bu hal şeytanın kişiyi uykuda kandırması demektir,” demiştir. Ölmüş tanıdık bir kadınla cinsel ilişkide bulunduğunu gören hayır elde eder ve beklemediği bir yerden dilediğine kavuşur. Ölmüş tanıdık bir erkekle cinsel ilişkide bulunduğunu görmek rüya sahibi tarafından o ölüye hayır, iyilik ve dua yapılmasına işarettir. Eğer erkek ölü tanıdık değilse rüya sahibinin düşmanına karşı zafer ve başarı elde etmesine delalet eder.

Nikah düşmeyen yakınlarından ölmüş bir kadınla cinsel ilişkide bulunduğunu gören üzüntü ve sıkıntı içerisine düşer. Bir rivayete göre de hayır elde etmek demektir. Ölmüş karısıyla ilişkide bulunduğunu görmek hayra alamet değildir.

Ölmüş akrabasıyla ilişkide bulunduğunu görmek büyük acı ve kedere işarettir.

Tanıdık ve saygıdeğer bir ölüyle ilişkide bulunduğunu görmek rüya sahibi tarafından 0 ölü için bir hayır yapılacağı anlamına gelir.. Bir ölünün kendisiyle cinsel ilişkide bulunduğunu gören 0 ölünün malından fayda elde eder.

Bir ölüyü şehvetle öptüğünü görenin o 'öiüye sadaka ve dua gibi bir hayrı dokunur. Bir ölünün bir hayvanla ilişkide bulunduğunu görmek iki'şekilde tabir olunur: Hayır ve fayda elde etmek ya da kötü bir iş (cinsel ilişki bölümünde bu konu ayrıntılı biçimde belirtilmiştir)
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimsenin ölmüş olan karısıyla cinsel ilişkide (cinsi münasebette) bulunduğunu görmesi, iyi sayılmaz. Bu rüya hayra işaretle yorumlanmaz demişlerdir rüya yorumcuları. Ama bilinmeyen (tanımadığı, ölmüş) bir kadınla cinsel ilişkide (cinsi münasebette) bulunduğunu görmek, iyi rüya olarak yorumlanmış, muradına erer rüya sahibi denilmiştir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölüyle İlişkiye Girmek
Rüyada ölü ile ilişkiye gördüğünü gören kişi, gerçek hayatta ölmüş birinden kalan büyük bir mirasa sahip olacak demektir. Rüyasında ölü olan ve normal hayatta yaşan biri ile ilişkiye girdiğini görmek ise, muradınıza ereceğinize ve ummadığınız kişilerden hayır göreceğinize alamet eder. Şayet ölü ile ilişkiye gördüğünü gören kişi erkek ise hayırlı kazançlar elde edeceğine, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ BİRİSİ İLE SEX YAPMAK
Bu rüyayı gören kimse,  eğer bir dileği varsa yakında tüm arzu ve istekleri gerçekleşir. Bazen de yardıma muhtaç olan veya acz içinde bulunanlar için, gelecek yardıma; sıkıntı yaşamadan elde edilecek mala ve paraya; kişinin yakın zamanda önüne çıkacak parlak bir fırsatı değerlendirmesi sonucu büyük başarılar elde etmesine işarettir. Eğer ölen kişi tanıdıksa, onun malından yararlanır ve Mirasından Pay Alırsınız.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölü ile ilişkiye gördüğünü gören kişi, gerçek hayatta ölmüş birinden kalan büyük bir mirasa sahip olacak demektir. Rüyasında ölü olan ve normal hayatta yaşan biri ile ilişkiye girdiğini görmek ise, muradınıza ereceğinize ve ummadığınız kişilerden hayır göreceğinize alamet eder. Şayet ölü ile ilişkiye gördüğünü gören kişi erkek ise hayırlı kazançlar elde edeceğine, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına delalet etmektedir
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş biriyle cinsel ilişkiye girmek ölen kişinin malından faydalanmaya ve sıkıntılı günleri geride bırakmaya, borçları ödeyerek mutlu olmaya tabir edilir. Rüyada ölmüş biriyle cinsel ilişkiye girmek hayırlı ve güzel gelişmelere, mutlu ve huzurlu bir hayata, sabırlı bir insan olmaya yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Birisi İle Sex Yapmak

Rüya sahibinin rüyasında ölmüş biri ile seks yapması, eğer bir dileği varsa yakında tüm arzu ve istekleri gerçekleşeceğine delalet eder. Eğer ölen kişi tanıdıksa, onun malından yararlanır ve Mirasından Pay Alırsınız.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kadının ölmüş erkekle, erkeğin de ölmüş bir dişi ile ilişkide bulunduğunu görmesi yahut ölünün kendisiyle cinsi münasebette bulunduğunu görmek vefat edip o ölünün bulunduğu mezarlığa defnedilmeye delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimse rüyada mezarlıkta bir ölüyle münasebette bulunduğunu veya ölünün kendisiyle cinsi münasebette bulunduğunu görse, o kimsenin öleceğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Genel olarak cinsel baskıların çok yaşandığı kesimlerde ve özellikle de bayanlarda sık görülen bir rüya. Haberci değil, aslında bir anlamı da yok.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Biri İle İlişkiye Girmek ; Rüyayı gören kişinin çevresindeki arkadaşlarından menfaat dileyeceğine yorumlanır. Bu rüyada boşalmadığını görmeniz ise kötü ye yorumlanır ve şer olayların başına geleceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Eşinle İlişkiye Girmek ; Rüyada ölmüş olan eşiniz ile ilişkiye girdiğinizi görmeniz vefat etmiş birinden size kalacak servete yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Biriyle Öpüştüğünü Görmek ; Rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin açılacağı ve evleneceğine yorumlanır.Eğer evli biri ise mal sahibi olacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş olan eşiyle ilişkiye girmek birbiriyle dargın olan herkesi bir araya getireceğine, altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, bazı güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, sorunlarını bir iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına işaret ettiği söylenir. Yorumcuya göre çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, üzerinde çok fazla kafa yormadığı bir konuda kötü bir karar vereceğine ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına tabir olunur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş olan eşiyle ilişkiye girmek işlerinin çok iyi bir hal alacağına, kişinin sağlığını geri kazanacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, işlerinin iyi gideceğine, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, sevdiği kişi ile geçirdiği her anının tadını çıkaracağına alamet ettiği söylenir. Rüya alimine göre rüyayı gören kimsenin daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, öz güven kazanacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş biri ile cinsel ilişkiye girmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, hastalıkların şifa bulacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, rüyada başbakanın elini sıkmak rüyada başbakan tarafından görüşme için kabul edilmek ve el sıkışmak kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına inanılır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölü Biriyle Öpüştüğünü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında ölü bir insan ile öpüştüğünü görmesi ölü olan kişinin amelinin temiz olduğuna ve ahiret hayatında acı çekmeyeceğine, rüya sahibininse doğru yoldan ayrılmayacağına riayet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölü bir kadın veya ölü bir erkek ile ilişkiye girmek
Ölen kişiden menfaat beklendiğine işaret eder. yani birisinden beklentili olmaktır

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

617 Aktif
0 Üye ve 617 misafir
Bugün : 10571
Dün : 21898
Toplam : 48090737
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...