Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
1.3k okuma
Yaren1989 Tabir kategorisinde Rüya Ustası (52.9k puan)  
yeniden kategorilendirildi
Rüyada balık görmek, hayırlara işlere yorulmaktadır. Kısmet, mal ve mülk olarak açıklanmaktadır. Rüyada balık görmek, salih kimse anlamına gelirken, bolluk ve bereketin habercisidir. Rüyada balık görmek, rüya sahibinin şükretmesi sonucu isteklerinin daima yerine geleceğine delalet eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

78 Yorum

+5 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüya sahibinin rahat bir uzun bir aradan sonra tekrardan rahata kavuşacağına, ailesi ile birlikte huzur dolu bir hayata kavuşacağı anlamına gelmektedir.
+4 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada balık pişirmek, yakın zamanda yüklü miktarda para kazanılacağına, sıkıntıların biteceğine, güzel bir işe ve rahatlığa demektir. Rüyada balık sürüsü görmek, işte yükselmek ve kariyerin zirvesine çıkmak anlamına geldiği gibi kısmet olarak da yorumlanır. Rüyada denizde balıklar görmek, balıkların suda yüzmesi rüya sahibine doğru gelmekte olan kısmet demektir. Rüyada balıkların suyun üst kısmına çıkması, gerçekleşmesi zor görülen arzu ve isteklerin hiç beklenmeyen bir zamanda gerçekleşmesi anlamına gelir.
+4 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüya sahibinin rüyasında büyük balık görmesi kişinin uzun bir aradan sonra tekrardan rahata kavuşacağına, ailesi ile birlikte huzur dolu olacağına rivayet eder. Rüyada büyük balık görmek, kazanılacak olan mal ve mülk manasına da gelmektedir.
+4 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyasında canlı balık gören kişinin hayatında yeni ortamlara gireceğine, yeni arkadaşlıklar edineceğine yorumlanır. Rüyada canlı balık görmek, aynı zamanda, rüya sahibinin çok dikkat etmesi gerekeceğine, ailesi ile birlikte huzur dolu olacağına, bu huzuru kıskanan insanların olabileceğine rivayet eder.
+4 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüya tabircileri tarafından yapılan yorumlara göre rüyada kızarmış balık görmek, kişinin daima helal para kazanacağına delalet eder. Rüyada kızarmış balık görmek, kişinin günah işleyeceğine, sonradan pişman olup, vicdan azabı çekeceğine delalet eder.
+4 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada çok sayıda balık görmek, kişinin evinin bolluk içerisinde olacağı demektir. Rüyada çok sayıda balık görmek, rüya sahibinin yeni ortaklar edineceğine, bu ortaklar ile önemli işlere imza atacağına delalet eder.
+4 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada sahibinin rüyasında balık tuttuğunu görmesi kişinin, uzun bir aradan sonra tekrardan rahata kavuşacağına delalet eder. Aynı zamanda bazı rüya tabircilerine göre rüyada balık tutmak, hayırlı bir işe gireceğine, ailesinin daima gururlandıracağına, yarıma muhtaç olan insanlara yardım edeceği anlamına gelmektedir
+4 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada beyaz balık görmek, kişinin hayatına saygı değer bir kişinin gireceğine, bu kişi ile çok iyi dost olacağına delalet eder. Rüyada beyaz balık görmek, sevap, mutluluk, helal kazanç, huzur anlamlarını taşımaktadır.
+4 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada denizde balık görmek, kişinin uzun bir aradan sonra tekrardan ailesi ile bir araya geleceğine delalet eder. Rüyada denizde balık görmek, kişinin iş hayatında bol kazançlı işlere gireceğine, bu işten herkesin yararlanacağına, rüya sahibinin bol sevap kazanacağı anlamına gelmektedir.
+3 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada turuncu balık görmek, kişinin sahip olduğu malın veya mülkün değerini bilmesi gerekeceğine, aşk hayatında şansının yaver gideceğine delalet eder. Rüyada turuncu balık görmek kazanılacak olan başarının habercisidir.
+3 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada pişmiş balık görmek, kişinin iş hayatında hayırlı ortaklıklara gireceğine, bu ortaklıkta iki tarafında kar edeceğine delalet eder. Rüyada pişmiş balık görmek, rüya sahibinin aşk hayatının daima huzur dolu olacağı, var olan sıkıntılarının sona ereceğine rivayet etmektedir.
+3 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada balık görmek tutmak, rüya sahibinin günlük yaşantısında istediğini daima alan biri olacağına, bu nedenle de başarıdan başarıya koşacağına yorumlanır. Rüyada balık görmek tutmak, kişi için hayırlı bir rüyadır. Bol kazanca, mal ve mülke delalet eder.
+3 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüya sahibinin rüyasında temizlenmiş balık görmesi kişinin hayatında yer alan kötü insanların olacağına, bu nedenle de çok dikkat etmesi gerekeceğine delalet eder. Rüyada temizlenmiş balık görmek, aynı zamanda bazı rüya sözlüğü yorumcularına göre ise kişinin iş hayatında başarılı işlere imza atacağına, bu başarısını kıskanan insanların varlığına da yorumlanmaktadır.
+3 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyasında bir denizden veya su birikintisinden kırmızı balık yakalamak, rüya sahibinin uzun zamandır beklediği hayırlı haberleri almasına ya da güzel bir gönül ilişkisine başlamasına delalet eder.
+3 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüya sahibinin rüyasında evde balık görmek, kişinin zorlu bir süreç içerisinden çıkacağına, ailesinden yardım alması gerekeceğine, bu nedenle de kendisini mahcup hissedeceğine delalet eder. Rüyada evde balık görmek, kimi rüya yorumcularına göre ise mal ve mülk kaybı anlamına gelmektedir.
+3 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada Kırmızı Balık Pişirdiğini Görmek,
Rüyayı gören kişinin önemli yatırımlarda bulunmasına ve eline geçecek parayı güzel işlerde değerlendirmesine işaret eder. Rüyada kırmızı balık pişirdiğini görmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, rahatının ve keyfinin bir ömür yerinde olacağına ve zengin bir hayata sahip olacağına delalet eder.
+3 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada siyah balık görmek, rüya sahibinin sıkıntılarından kurtulacağına, borçlarının kapanmasına ve rüya sahibinin rahat bir nefes almasına yorulur. Rahata eren rüya sahibi yakın bir zamanda hayırlı olmayan, başını belaya sokabilecek bir kazanca delalet eder. Rüyada Küçük Siyah Balık Görmek, uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, yakın bir zamanda eline geçen bir miktar para ile bir kısım sıkıntılarının üstesinden geleceğine ve rahat bir nefes alacağına yorulur. Rüya sahibinin rahatlığı pek uzun sürmese de az da olsa kendine gelir.
+3 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada Siyah Balık Tuttuğunu Görmek, rüya sahibinin iş hayatındaki yaşadığı sıkıntılarının geçeceğine, günden güne artan borçlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına, çok güzel iş teklifleri alacağına, işinde yükseleceğine, kazancının katlanacağına ve sorunların ortadan kalkacağına yorulur.
+3 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada Siyah Balık Yediğini Görmek, rüya sahibinin uzun yıllardır hayal ettiği şeylere kavuşacağına, mutluluğunun ve huzurunun olduğu bir döneme gireceğine, sıkıntılı günlerden kurtulup rahata ereceğine, aile hayatında güzel şeylerin olacağına ve alınan hayırlı kararlara alamet eder.
+3 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada akvaryum balığı görmenin anlamı, ortaklık, ticaret ve itibardır. Rüya sahibinin hayatında ciddi değişimler yapacağının habercisidir. Rüyada akvaryum balığı görmek maddi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda çok büyük fırsatlarla karşılaşılacağına rivayet eder.
+3 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada Akvaryum Balıklarına Yem Verdiğini Görmek, rüya sahibinin iş hayatındaki başarılarına işarettir. İş yaşamında kişinin yatırım yaparak kazancını artıracağına delalet eder. Rüyada akvaryum balıklarına yem verdiğini görmek tatsız durumlardan refaha kavuşacağına, amaçlarını yerine getireceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlayacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük miktarda para kazanacağına delalet eder.
+3 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada Akvaryumda Ölmüş Balık Görmek, rüya sahibinin yaşayacağı bazı tatsız olaylar sonrasında büyük bir üzüntü çekeceğine işarettir. Rüyada akvaryumda ölmüş balık görmek hayatının yoluna gireceğine, işsiz bir kimsenin iş bulacağına, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına rivayet eder.
+3 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada Boş Akvaryum Görmek, rüya sahibinin emeklerinin boşa çıkacağına alamettir. Bunun sebebi ise rüya sahibinin çevresindeki bazı kişilerden kaynaklanır. Rüyada boş akvaryum görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine yorulur.
+3 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada Denizde Çeşit Çeşit Balık Görmek, bir yandan mutluluk yaşarken bir yandan da üzülmek anlamına gelir. Rüyada görülen balıklar berrak bir suda yüzüyorsa, mutlu günler yakındadır. Rüyada denizde çeşit çeşit balık görmek iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini kısa bir süre içerisinde gerçekleştireceğine delalet eder.
+3 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyasında balık almak ya da balık avlamak evlenilecek kişinin zengin olacağına yorulur. Rüyada büyük bir balık avlamak ve rüyada balık yakaladığını görmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine rivayet eder.
+3 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada İçinde Balıkların Olduğu Bir Kova Veya Kap Görmek, rüya sahibinin işlerinin yolunda olması demektir. Rüyada içinde balıkların olduğu bir kova veya kap görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alacağı anlamına gelir.
+3 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada olta görmek, faydalı durumlarla karşılaşmaya yorulur. Rüyada balık oltası görmek sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine tabir olunur.
+3 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada Balık Yediğini Görmek, rüya sahibi kadınsa kolay doğuma, rüya sahibi erkekse şansa işaret eder. Kişinin yardıma muhtaç bir insana veya hayvana yardım edeceğine, rüya sahibinin iyi niyetli birisi olduğuna işaret eden rüyalardandır.
+3 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada balık satmak evliliğe delalettir. Rüya sahibi bekar ise evleneceğine, evli ise hanesinden huzurun eksik olmayacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına alamet eder. Ayrıca kişinin hayırlı bir haber alacağına alamet eder.
+2 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada balık satın almak gibi rüyada sazan balığı görmekte yine evliliğe işarettir. Rüyada yunus balığı görmek çok hayırlı bir rüyadır. Yersiz endişe yapıldığını ifade eder. Rüyada balık sattığını gören rüya sahibinin hanede bereketli günler yaşanacağının habercisidir.
+2 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada ölü balık gören kişi istenilen şeylerin bir süre daha gerçekleşmeyeceğine delalettir. Rüyasında balık pazarı gören kişinin iş hayatındaki güzel gelişmelere işaret eder. Rüyada balık olmak rüya sahibinin verimli olacağına yorulur.
+2 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyasında balıkla konuştuğunu gören rüya sahibi  için bir sır öğrenmeye işarettir. Rüyada balık kızarttığını gören kimse ileride cinsel problemler yaşanabileceğine yorulur. Rüyada küçük balık avladığını gören kimse sıkıntıya düşeceğine işaret eder. Rüyada balık avladığını görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getireceğine yorulur.
+2 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada balık ısırması, kişinin şansının açıldığının ve her yönden başarı kazanacağı bir döneme girdiğinin göstergesidir. Çünkü rüyada görülen balık mal ve paradır. Rüyasında kendini bir balığın ısırdığını gören mal mülk sahibi olur, eline bol miktarda para geçer.
+2 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada yavru balık görmek, rüya sahibinin bu dünyada ve ahirette huzura kavuşacağına, en güzel makamlara ereceğine, rızkı artarak maddi bolluğu kavuşacağına işaret eder. Rüyada yavru balık görmek, kişinin aile içinde, çevresinde ve iş hayatında güzel dostluklar kuracağına yorumlanır.
+3 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada balık temizlemek, dünyada nail olunacak helâl mala, başkanlık makamına, ganimet elde etmeye, bahtınızın açılacağına ve rızka işaret eder. Balığı temizleyen rüya sahibinin, helal rızkına ve meşru yolda çalışıp, zahmet çekmeden elde edeceği parayı ifade eder.
+3 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Balık Kesmek, hasta için şifa bulacak bir kimseden yardım almaya delalet eder. Kaygan balık, elinde bir miktar paranın eriyip gitmesine işarettir. Rüyada Balık Yutmak, kısa zamanda mal sahibi olacağına, miras veya mülk israfına delalet eder.
+3 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada balık sürüsü görmek, kariyerinizde yükseleceğinize işaret eder. Eğer bir işte çalışıyorsanız mevkiniz artacak, kendi işinizin sahibi iseniz işleriniz genişleyecek demektir. Balık sürüsündeki balıklar ne kadar fazlaysa kısmetleriniz de o kadar çok olacaktır.
+3 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
rüyada bulanık suda balık tutmak sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine işarettir.
+3 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada köpek balığı görmek, bu rüya içten içe kıskançlık ve fesatlık eden bir düşmana işarettir. Bu kişi rüya sahibinin yanında bulunan onu art niyetli insan manasındadır. Bu kişi çevresinde insanlara çok dikkat etmesi manasına gelir. Rüyada köpek balığı görmek, kibirli bir insana yorulur.
+3 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada köpek balığı ile yüzdüğünü görmek, kişinin iş dünyasında çok dişli kişilerle mücadele ettiğini göstermektedir. Rüya sahibinin rüyasında köpek balığı ile yüzdüğünü görmesi kişinin sahip olduğu malda başkalarının gözü olabileceği manasına yorulur.
+3 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada köpek balığı avlayan kişi için iyi şeyler söylenmez. Bu kişi bir türlü elindekiyle yetinmeyi başaramayan, gözünü para hırsı bürümüş kimse olarak tabir edilir. Bu kişi mal, mülk sahibi olmak için gözünü karartmış kimsedir ve her şeyi yapabilir.
+3 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada köpek balığı yediğini gören kişi bir rakibini ya da düşmanını geri püskürterek bir işten alnının teri ile büyük bir karla çıkacak demektir. Rüyada köpek balığı öldürmek tek şekilde tabir edilmez. Rüyasında köpek balığı öldüren kişi zafer kazanacak diye yorumlanırken aynı zamanda haksız kazanç elde eden kişi olarak tabir edilir.
+3 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada sazan balığı görmek, rüya sahibinin iş ve aile hayatından çok güzel, hayırlı haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda girişeceği işlerde başarı sağlayacağına, çalışmaları sayesinde çok para kazanarak herkesin tanıdığı ve sevdiği bir kişi olacağına yorulur. Aynı zamanda rüya sahibinin, açılmak istediği kişiye açılacağına ve bu kişide karşılık bulup yeni bir ilişkiye başlayacağına delalet eder.
+3 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada sazan balığı yediğini gören kişi, alın teri dökerek, çaba sarf ederek para kazanıp ekmek yiyeceğine delalet eder.
+3 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada somon balığı yediğini gören rüya sahibi, iş ve aile hayatında başarılar sağlayarak büyük başarılar elde edeceğine, karşısına çıkan engelleri aşarak başarı sağlayacağına işaret eder.
+3 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada Balık Çiftliği Görmek, rüya sahibinin, çok istediği ve gerçekleştirmek istediği büyük bir arzusu duyduğu işte büyük başarılar sağlayacağı anlamına gelir.
+3 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Kişinin rüyasında somon balığı tuttuğunu görmesi, kişinin çevresinde ün kazanacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine yorulmaktadır.
+3 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada yunus balığı görmenin anlamı kısmettir. Rüyasında yunus balığı gören kişi büyük kazançlar elde edecek ve iş fırsatlarıyla karşılacak demektir. Bu sayede hayatında hiç yokluğa düşmeyeceği söylenir.
+3 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada Yunus Balığını Beslediğini Görmek
Rüya sahibinin ölene kadar devam edecek bir arkadaşlığa sahip olması anlamında gelir.
Rüyada Yunus Balığı ile Yüzdüğünü Görmek
Kişinin aşka kavuşmasının yakın olduğu söylenir.
+3 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada Yunus Balığı Sürüsü Görmek
Ard arda gelecek olan kısmet ve şans demektir.
Rüyada yunus balığı tuttuğunu görmek, rüya sahibinin son günlerde aklının bir karış havada olduğuna bu yüzden çevresindeki insanların tepkisini alacağına işaret etmektedir.
+3 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada yunus balığı öptüğünü görmek, rüya sahibinin aşk ilişkilerinde olumlu yönde değişimlere işaret eder. Rüya sözlüğü yazarlarına göre, rüyayı gören kişinin hayatında her şeyin yoluna gireceğine, sevdiklerinin her konuda ona destek olacağına yorulmaktadır. Aynı zamanda bu kişinin kalabalık bir ortamda ilgi odağı olacağına işarettir.
+3 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada yunus balığıyla konuştuğunu görmek, rüya sahibinin sosyal ilişkilerinin artacağına daha fazla kültürel etkinliğe katılacağına işaret eder. Arkadaşlık ilişkilerinin olumlu yönde gelişeceğine delalettir.
+3 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada yunus balığı tarafından ısırıldığını görmek, kişinin sosyal çevresine dikkat etmesi gerektiğine işaret etmektedir. İnsanları memnun etmeye özen göstermeli, iş hayatında da iş arkadaşlarına karşı ılımlı olması tavsiye edilir.
+3 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada yunus balığı sevdiğini görmek, rüya sahibinin çok yakında makul bir  teklif alacağına yorulmaktadır. Kişi kendi fikirlerini hayata geçirdiğinde başarılı olacaktır bu yüzden bu rüya buna vesile olmalıdır diye yorumlanmaktadır.
+3 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Yine rüyada büyük kocaman bir balina görmek kısmet ve rızık demektir. Balina büyük ama beraberinde sorumluluklar da getiren kısmet olarak yorumlanır. Balinanın yanında durmak veya beraber yüzmek, önemli bir işin başına geçileceğini işaret eder.
+3 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada balıkların kıyıya vurması hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına tabir olunur.
+3 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyasında ağzından balık çıkan kişi, haddinden fazla yalan söyleyecek demektir. Rüyanızda kendinizi balık şeklinde görmeniz, verimliliğinizin artacağı bir döneme gireceğinizin habercisidir. Rüyada balıkla konuşmak, sağlam konuma sahip bir kişinin sırlarına ortak olacağınıza işaret eder.
+3 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada gökyüzünden kendisine balık indiğini gören kimse, çok ahlaklı, iyi yürekli ve dini açıdan da derecesi büyük birisidir. Bu rüyayı görenin duaları kabul olur. Dünya ve ahirette mutlu ve mesut yaşar. Kendisine düşmanlık edenlere galip gelmeye, şan ve şöhret sahibi olmaya da işarettir.
+3 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada ölü balık görmek, rüya sahibinin, istediği şeylerin olmayacağına, elindeki imkanları kaybedeceğine ve şansının uzunca bir süre dönmeyeceğine yorulur. Yaşanan bir tartışma bu durumun daha da uzamasına sebep olabilir. Rüyada ölü balık görmek, büyük umutlarla girilen ve yüklü miktarda gelir getirmesi beklenen bir işin istenmeyen sonuçlar doğuracağına ve baş ağrısı yaratacağına işarettir.
+3 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Balıkların suyun üst kısmına çıkması ise, gerçekleşmesi zor görülen arzu ve isteklerinizin beklemediğiniz bir anda gerçekleşeceğine delalet eder. İşleriniz düşündüğünüzden kolay bir şekilde gerçekleşecektir.
+3 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada balık derisini soymak önün açılacağına, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, huzurunun yerinde olacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına işarettir.
+3 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada ağaç dalında balık görmek yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, kişinin içinin daralacağına, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine yorulmaktadır.
+3 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
rüyada dalarak balık tutmak kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, lükse ve konfora kavuşacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, kazançsız işler peşinde olmaya delalet ettiğine inanılır.
+3 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada ağaçta balık görmek, iyiye yorumlanmaz. İmkansız işlerin peşinde koşmaya ve kendini boş yere heba etmeye, dert sahibi olmaya, hayatının arzu ettiği şekilde ilerlemeyeceğine yorumlanır. Aynı zamanda çileli bir hayat sürdürmenin, hayalperst halinin yokluğa, sıkıntıya düşmenize sebebiyet vereceğinin de simgesi olarak görülür.
+2 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
rüyada ağaçtan balık düşmesi çok hayırlı bir haber alacağına, onlara yakın olacağına işaret etmektedir. Rüyada ağaçtan balık toplamak iman ve inanç sahibi kimse olduğuna, katlanan kazancına alamet olur. Rüyayı eğitim personeli görmüşse hislerinde emin olmadığı zamanlar geçireceğine ve bir müddet karasızlık yaşayacağına alamet olur.
+2 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
rüyada gölette balık görmek hiç bir zaman hedeflerinizden vazgeçmemeye ve hayatı yaşamayı çok sevmeye, elindeki parasını bir süre idare etmesi gerektiğine tekabül eder. güven içinde olacağına işaret eder.
+2 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
rüyada kılçıksız balık görmek kişinin giriştiği işlerde başarı elde ederek bir çok insana da iş imkanı sunacağına, makam sahibi olmaya ve topluma liderlik yapmaya işarettir. Rüyayı gören özel çalışan ise eldeki fırsatları en güzel şekilde değerlendirmeye ve hayata güzel bakmaya tekabül eder.
+2 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
rüyada balık havuzu görmek aile fertlerinin birbirleriyle tartışacaklarına, zengin olmaya ve mirasa konmaya tekabül eder. işinde ve eğitim hayatında daima istediği başarıyı elde edeceğine ve hayatı boyunca hep kolaylıklarla karşılaşacağına tekabül eder.
+2 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
rüyada pullu iri balık görmek kendine bakan kimse olduğuna, sabrederek mücadelesinden vazgeçmeyeceğine ve emeklerinin karşılığını mutlaka alacağına delalet eder. Caferiye göre bu rüya sıkıntılar son bulacağına delalet eder.
+2 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
rüyada temizlemis balık görmek çok kötü olaylar yaşayacağına ve bu olayların etkisinde kalacağına, buna rağmen kazanç getireceğine, çok sıkıntıda olduğuna delalettir.
+2 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Çirkin balık rüyada görmek yaşadığın her anın tadını çıkarmaya, karşısına çıkan engelleri aşarak hedefine ulaşacağına, insanların sözleri altında ezilen ve kendi düşüncelerini ortaya koyamayan kimseye tekabül eder.
+2 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Balıkları ırmak ya da denizden çıkarmak ganimetle, canlı ve taze balık bakire kadınla, suda balık avlamak sevinçli haberle, taze balık avlamak hayır ve fayda, küçük ve çok balık avlamak elden çabuk çıkacak dünyalıkla, ölmüş deniz balığı ham hayallerle tabir edilir. Bulanık suda ve kuyudan balık avlamak üzüntü ve günaha, su üzerinde çalışan kimsenin yatağında balık görmesi suda boğulmasına, tatlı suda avladığı balığın tuzlu olması keder ve sıkıntıya, balığı canlı canlı yemek mülk edinmeye, tuzlu balık yemek şiddet ve zahmete işarettir.
+2 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada canlı balık görmek, aşkta ve işte şansının açıldığına işaret eder. Balık yediğini görmek, mülk ve çocuk sahibi olacağına, suda balık avlamak iç açıcı bir haber duyacağına, balık sürüsü görmek yönetici durumuna gelineceğine işarettir.Balık daima kısmet sayılır. Canlı balık görmek, aşkta ve işte şansının açıldığı anlamındadır.
+2 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyanızda insana benzeyen bir balık görmüşseniz, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına delalet eder. Yeni dostluklar kurabilir veya var olan dostlarınızdan işinize çok yarayacak yardımlar alabilirsiniz.
+2 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada kurutulmuş balık görmek
Rüyada kurutulmuş balık görmüşseniz, sağlığınıza dikkat etmeniz gerekir. Ufak bir rahatsızlık geçirebilirsiniz.
+2 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyanızda bir balıkhaneye girmişseniz, bu rüya para kazanabileceğiniz bir yolculuğa çıkacağınızın habercisidir.
Rüyada balık pazarı görmek işlerinizde başarılı olacağınıza işaret eder.
+2 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyasında cinsel organından balık çıkan kişinin çocuğu erkek olacak demektir. Rüyasında ağzından balık çıkan kişi, haddinden fazla yalan söyleyecek demektir. Rüyanızda kendinizi balık şeklinde görmeniz, verimliliğinizin artacağı bir döneme gireceğinizin habercisidir.
+2 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Dini rüya tabirlerine göre, rüyada görülen balık doğurganlık ve kişisel gelişimi simgeler. Anlayışlı ve samimi biri haline dönüşebilirsiniz ve çevrenize iyilikleriniz dokunabilir. Ya da iyiliklerinizin karşılığını alabilirsiniz. Hane içerisinden bebek müjdesi de almanız an meselesi olabilir. Hasta kimseler şifa bulur ve dertli kimselerin de dermanı yakında gelir. Duygusal yönünüzü doğru kontrol ettiğiniz müddetçe, zenginlik ve servet, huzur ve mutluluk size çok yakın olacak demektir. Hayata karşı kendinizi daha olgun ve hazır hissedebilir, daha umutlu bir bakış açısı yakalayabilirsiniz.

İlgili rüyalar

+4 oy
4 yorum 231 okuma
Mirac 1 Ağustos 2021 Rüya kategorisinde Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 212 okuma
Caracats 7 Ocak 2022 Rüya kategorisinde Caracats Karabasan (129 puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 181 okuma
Yaren1989 7 Mart 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+7 oy
5 yorum 230 okuma
Fearless 9 Eylül 2019 Rüya kategorisinde Fearless (-52,011 puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 197 okuma
18 Ocak 2019 Rüya kategorisinde Ebru   1 7 27 yazdı
+2 oy
1 yorum 124 okuma
20 Kasım 2018 Rüya kategorisinde Alper   4 42 63 yazdı
+7 oy
98 yorum 2.1k okuma
Yaren1989 23 Haziran 2020 Tabir kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 200 okuma
Sibella 11 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Sibella Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 104 okuma
Meansocial 10 Haziran 2019 Rüya kategorisinde Meansocial Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 178 okuma
14 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde yonca95   yazdı
+4 oy
1 yorum 108 okuma
12 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+3 oy
46 yorum 858 okuma
Yaren1989 21 Haziran 2020 Tabir kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

444 Aktif
0 Üye ve 444 misafir
Bugün : 12089
Dün : 23857
Toplam : 48070423
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...