Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+10 oy
501 okuma
Simge Analiz kategorisinde Astral Gezgini (184k puan)  
Rüyada  görülen boğa sıklıkla gerçek hayatta erkeklere duyulan büyük bir öfke ile ilişkilidir. Boğa sembolü üremek, hasar vermek ve inatçı olmakla bağıntılıdır. Eğer etrafınızdaki erkek hemen tanımlanamazsa, rüyadaki yer ve diğer ipuçlarına bakarak kime öfke duyduğunuzu keşfedebilirsiniz.. Örneğin, rüya bir çalışma ortamında geçiyorsa, iş arkadaşlarınıza, patronunuza veya müşterilerinizden birine bakın.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

5 Yorum

+4 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada boğa inatçılığı, güçlü iradeyi ve fiziksel gücü temsil eder. Sağlıklı ve iri bir boğa zenginlik, müreffeh bir yaşam, bolluk bereket ve yaşamın sağlam temeller üzerine oturtulması işaretidir. Boğayı güçlü ve sağlam görenin mal varlıkları artar, planları ve projeleri sağlamlaşır ve yaşamında istikrar olur.



Rüyada boğa aynı zamanda bir erkeklik sembolüdür ve daima hanedeki bir erkeğe dair bilgi getirebilir. Bu durumda boğanın nasıl göründüğüne ve rüyanın senaryosuna odaklanmalıyız. Cılız bir boğa hanedeki erkeğin sağlık durumu ya da maddi durumunun zorluğuna, güçlü bir boğa hanedeki erkeğin her şekilde durumunun iyiliğine işarettir. Bazen eve bir boğa girmesi haneye bir erkek çocuğunun gireceğine ve bu erkek çocuğunun büyük adam olacağına işarettir.



Rüyada boğayı yorumlamak için boğanın hal ve hareketleri de hesaba katılmalıdır. Ortalığı yıkan ve dengesiz hareketler yapan bir boğa kaynağı bir erkek olan durumun kontrolden çıkması ya da bir erkeğin ortalığı karıştırması sembolüdür. Bir boğanın sakince ortalıkta dolanması ve hiçbir zarara yol açmaması rüya sahibinin yaşamında pasif bir erkeğin varlığına işaret eder. Küçük ya da yavru bir boğanın haneye girmesi hanede bir erkek çocuğa hamileliğe işarettir.



Rüyada bir boğanın size doğru koştuğunu görüyorsanız bir erkekten size gelecek bir hamleye hazırlıklı olmalısınız. Bu rüya bazen sinirli ya da dengesiz bir erkeğin saçma sapan hareketlerinden dolayı zarar görmeye de işaret edebilir. İyi beslenmiş ve sağlıklı bir boğa eğer bir erkekseniz konumunuzun ve durumunuzun iyiye gitmesine ve maddi durumunuzun artacağına işaret eder. Eğer bir kadınsanız ve sağlıklı ve güçlü bir boğa görmüşseniz eşinizin ya da babanızın maddi durumunun iyi gideceğini bilmelisiniz. Bir kadınsanız size bir boğanın bakıyor olması bir erkeğin sizde gözü olduğu anlamına gelir. Bu boğa size koşarsa bu erkekten ilanı aşk ya da bir hamle göreceksiniz.

Bu rüyanın size getirebileceği mesajlar:

Güç

İrade

Hedef

Enerji

İnatçılık

Obezite

Korkular

Arketip

Hareket

Zenginlik

Savaşmak

İri yarı bir erkek

Hedefe odaklanmak
+3 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada boğa güreşi görmek:
Rüyada boğa güreşi günlük yaşamımızdaki tartışma ve kavgalara işaret edebilir. Boğa genellikle bir erkeğin sembolüdür. Dolayısıyla boğa güreşi hanedeki iki erkeğin çatışmasına işaret eder. Bazen bu çatışma hanede değil iş yerinde olabilir. Bir erkek için partnerine göz koyan başka bir erkek olması bazen rüyada boğa güreşi olarak görülebilir. Rüyadaki boğa güreşi bazen bir kadın için iki erkeğin mücadelesinin sembolüdür. Bir kadın rüyasında iki boğayı güreşiyor görüyorsa iki erkek kendisi için çarpışır.



Rüyadaki boğa güreşi aynı zamanda iç dünyamızda yaşanan çatışmaların simgesi de olabilir. İçimizden bir ses “evet” başka bir ses “hayır” derken rüyamızda boğa güreşi görebiliriz. Bazen boğa güreşi ikilemde kaldığımız durumlara ya da evet-hayır seçeneği arasında kaldığımız zamanlara işaret eder. Kısacası, boğa güreşi gerçek yaşamdaki çatışmalar ya da içsel çatışmaların işaretçisidir.
+4 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada kızgın ya da azgın bir boğa görmek:
Öfkeli ya da azgın bir boğa genellikle hanede yaşayan bir erkeğin duygularının ya da hareketlerinin kontrolden çıkması ile ilgilidir. Bir erkeğin inatçılığı ya da sinirli tavırları rüyamızda bize boğanın hareketleri olarak görülebilir. Rüyada bir boğanın ortalığı yıkması genellikle bir erkekten gelecek zarar ya da ziyana işaret eder. Reddedilmeyi ya da hayır cevabını kabul edememek, bir başarısızlığı kabullenememek ve kontrolden çıkmak gibi durumlar rüyamızda öfkeli bir boğa kılığında bize görülebilir.
+3 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada boğa öldürmek ya da ölü boğa görmek:
Rüyada ölü boğa ya da bir boğayı öldürdüğünüzü görmek farklı şekillerle yorumlanmalıdır. Bu rüya bazen bir erkekle ilgili meseleyi tamamen çözmek anlamına gelebileceği gibi bazen bir erkek düşman ya da rakibi yenmektir. Aynı kadına göz koymuş iki erkekten biri rüyasında bir boğayı öldürdüğünü görürse o kadına karşı mücadeleyi kazanır. Bir kadın rüyasında bir boğa öldürdüğünü görürse kendisine bir erkeğin ilgisi azalır ya da biter. Yolda ölü boğa ya da boğalar gören erkek işçi ya da işçilerini işten çıkarır.
+3 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada boğalar görmek:
Rüyada boğalar bu boğaların hareketlerine ve rüyanın senaryosuna göre yorumlanmalıdır. Hayvan gördüğümüz rüyalarda aslında hayvanların hareket ve davranışları ortada dolanan düşünceler, olayların cereyan edişi ve bu olaylarla ilgili ayrıntıları ortaya koyar. Boğaların sakin olması kafamızda dolanan düşüncelerin henüz oturmamış olmasını temsil eder. Boğaların hareketli ve bir hedefe doğru koşuyor olması bazı hayallerin ya da arzuların olması için düşüncelerimizin var olduğuna işaret eder.



Boğa bağımsız hareket eden ve kontrol edilemeyen bir hayvandır. Dolayısıyla rüyada görülen boğalar yaşamımızda kontrolden çıkmış durumları ya da kişileri temsil ediyor olabilir. Rüyanızda başına buyruk ve ortalığı dağıtan boğalar gördüyseniz belki de söz dinletemediğiniz evladınızla uğraşacaksınız. Ya da yaşamınızda bir türlü çözemediğiniz bir sorun uyandığınız gün de karşınıza çıkacak. Fakat endişelenmeyin, boğa rüyaları vahşi hayvan rüyaları kadar acımasız değildir. Yırtıcı bir hayvan olmayan boğa genellikle çözülmekte inat eden fakat sonunda çözebileceğiniz sorunları temsil eder.

İlgili rüyalar

+7 oy
6 yorum 330 okuma
~}çu 27 Haziran 2021 Rüya kategorisinde ~}çu Rüyakar (2.9k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 175 okuma
meksellina 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde meksellina Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 217 okuma
Adams 2 Eylül 2019 İstihare kategorisinde Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 141 okuma
persephone 7 Haziran 2019 Rüya kategorisinde persephone Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+6 oy
3 yorum 323 okuma
Simge 23 Mayıs 2019 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 857 okuma
Simge 25 Nisan 2019 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+9 oy
6 yorum 258 okuma
Simge 28 Mayıs 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 721 okuma
Simge 6 Mayıs 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+10 oy
3 yorum 159 okuma
Büşra1 11 Ocak 2020 Rüya kategorisinde Büşra1 Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 562 okuma
mystique 22 Kasım 2019 Rüya kategorisinde mystique Rüya Tabircisi (7.3k puan)   yazdı
+9 oy
2 yorum 221 okuma
15 Mayıs 2019 Tabir kategorisinde Nur   yazdı
+8 oy
1 yorum 175 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

426 Aktif
1 Üye ve 425 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 15388
Dün : 23857
Toplam : 48073715
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...