Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
1.3k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
rüyanızda aldatmak, eşini aldatma, aldatılmak sevgili aldatmak, sevgili tarafından aldatılmak, kocayı aldatmak karısını aldatmak, zina yapmak, arkadaşını aldatmak gibi ve daha bir çok aldatma ve aldatılma rüyalarının anlamı bu yazımızda.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

100 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Aldatmak Neye İşarettir?

Rüyada herhangi birini aldatmak; hayatta başladığı işlerde asla başarılı olamaz ve mutlaka kendisi de aldatılmaya mahkum sayılır. Rüyada aldatmak görmek, karışık ve can sıkıcı tartışmaların ve olayların meydana geleceği ile yorumlanır.

Rüyada aldatmak kadın erkek hiç fark etmez aldattığını görmek, hıyanete delâlet eder. Tanımadığı bir kadının zina ettiğini görmek hayırdır. Bir rivayete göre uykusunda aldattığını ettiğini görmek, hastalığa delâlet eder. Bazen da yorumcular bu rüyayı hırsızlıkla tabir etmektedirler. Bir kadının rüyasında kendisine yaklaşarak onunla zina etmek istediğini söylediğini görmek, haram mal kazanacağına işarettir. Güzel ve genç bir kadınla zina ettiğini görmek, malını saklayacak bir kimseye bırakır. Bir kimse arkadaşının eşiyle zina ettiğini görse, o kimsenin malına ortak olur. Abdulgani Nablusi’ye göre, rüyada aldattığını gören kimse hacca gider. Bir hayat kadını ile ilişkiye girdiğin gören kimse, şerre ve fitneye uğrar.
Rüyada Sevgiliyi Veya Sevgilini Aldatmak

Rüyada sevgiliyi, eşini, karısını, kocasını arkadaşını veya başka bir kimseyi kendisinin aldattığını gören, tüccarsa zarar eder, memur ve işçi ise maaşı kesilir, hasta ise hastalığı artar. Rüyada sevgilini aldatmak işlerin ters gideceğine ve bazı olumsuzluklarla karşılaşacağına delalettir. Rüyada sevgilisini aldatan kişi umut ettiği maddi manevi tü hedeflerine normalinden çok geç ulaşır.
Rüyada Eşini Aldatmak

Rüyada eşini aldatmak veya eşini aldattığını görmek; başladığı bir işte veya başlamak üzere planlar kurduğu bir girişimden başarısız çıkacağına bu işten kurtulmak için dışarıdan bir kuvvete desteğe ihtiyaç duyması gerektiğine işarettir.
Rüyada Aldatılmak, Aldatıldığını Görmek

Rüyada aldatılmak veya bir kişinin kendisini aldattığını görmesi; başladığı bir işte başarı kazanacağına işaret sayılır. Rüyasında bir kimsenin kendisini aldattığını gören, işlerinde daima uyanık olmalıdır.
Ruyada-Sevismek-Gormek-Sevgiliyle-cinsel-iliski-Esiyle-sevismek-Ruyada-biriyle-Cinsel-iliski-diyanet-ruya-tabiri-ne-anlama-gelir1
Ruyada-Sevismek-Gormek-Sevgiliyle-cinsel-iliski-Esiyle-sevismek
Rüyada Kocasını Aldatmak

Rüyada kocasını aldatmak veya karını aldatmak veya eşini aldattığını görmek, büyük günah işlemeye, bazen de dinden çıkmaya işarettir.


Rüyada Zina Etmek – Diyanet İslami, Dini

Rüyada zina etmek, hain olmaya işaret eder. Bazen de bu rüya hırsızlık etmekle tabir olunur. Güzel ve genç bir kadınla zina ettiğini gören kimse, malını iyi koruyacak bir yere bırakır. Zinayı meslek edinen bir kadınla zina ettiğini gören kimse, şer ve fitneye bulaşır.  Zina edilen bir eve girdiğini ve oradan çıkamadığını gören kimse, kısa zamanda ölür. Kendi kansı da yatakta olduğu halde başka bir kadınla zina ettiğini gören o yabancı kadının yakınlanrıdan birisini kendisine vekil olarak tayin eder.


Rüyasında bir kimse tarafından aldatıldığını görmek, aldatan kişiye tanrının gazabının geleceğine, aldanan kişiye de ilahi yardımın geleceğine delalet eder.


ALDATMAK: Rüyasında birilerini aldattığını görmek, rûyâ sahibi için bu rûyâ hayra yorulmaz. Bu rûyâ rûyâyı görenin dinsizliğe düşeceği tehlikesi ile yorumlanır. Çünkü, Hadis-i Şerifde: “Bizi aldatan bizden değildir.” buyrulmuştur.

Rüyada aldatmak ve aldatılmak farklı şekillerde yorumlanır. Rüyasında aldatan kişi, doğrudan, güzelden ve Allah katında hayırlı olan şeylerden ayrılmış demektir. Aldatılmak için kötü değil iyi bir şey olduğunu söyleyebiliriz. Rüyasından aldatıldığını gören kişi işlerinde ve hayatında başarılı olacak, zaferler kazanacak ve üst kademelerde olacak demektir.

İş sahibi olan kişi rüyasında aldattığını görürse işlerinde düşüş olur ve iş kaybına uğrar, eğer rüya sahibi devletin her hangi bir kurumda çalışan rütbeli ya da rütbesiz biriyse kazancı elinden alınabilir, rüya sahibi eğer sağlık sorunları olan biriyse o halde sağlık sorunlarının daha da artacağına işaret eder. Rüyada aldatılmak kötü değildir ama aldatmak kötüye yorumlanır, rüyada aldatıldığını gören kişilerin herkese güvenmemeleri gerekir.

Rüyada aldatmak, iyi anlamlara gelmez. Hile yapmaya, yanlış yollara girmeye, kazancına haram bulaştırmaya işaret eder. Rüya sahibi, düzgün bir yaşamı değil, zengin ama yanlış bir yaşamı seçmiş demektir. Mal varlığı ve parası çok olacak fakat bunların hiç biri helal olmayacak diye tabir edilir.

Rüyada aldatmak, rüya sahibinin günahkâr kişilere uyarak onlarla işbirliği içerisine girip, Allah katında günahkâr bir kul olmasına neden olacak işlere bulaşmasına işaret eder. Bu nedenle musibetler rüya sahibinin peşini bırakmayacak demektir.
Rüyada Sevgiliyi Aldatmak

Rüya sahibinin kendi içinde yaşadığı açmazları olduğu anlamına gelir. Rüyasında sevgilisini aldattığını gören kişi vicdanını sorguluyor fakat kendini haksız bulduğu için suçluluk duygusu hissediyor ve vicdan azabı çekiyor demektir. Öte yandan da rüya sahibinin olmayacak şeylere gönül bağladığı anlamına gelir.
Rüyada Kocasını Aldatmak

Rüya sahibinin, kocasını aldattığını görmesi, gizli bir şey yaptıktan sonra onun ceremesini çekmeye ve yükü altında kalmaya delalet eder. Rüya sahibi söylediği bir yalandan ya da yaptığı bir yanlıştan dolayı çok sıkıntı çekecek, kafasını duvarlara vuracak demektir.
Rüyada Eşini Aldatmak

Rüya sahibinin içine sinmeyen bir iş yapması anlamına gelir. Büyük bir hevesle, duygularına ve heyecanına kapılarılar yaptığı işin daha sonra kendisine büyük bir huzursuzluk vermesine ve kendi kendisiyle yüzleşmesine delalet eder.
Rüyada Aldatmak Aldatılmak

Rüyada aldatıldığını görmek hayırlıdır fakat aldatmak hayırlı şeylere işaret etmez. Aldatıldığını gören kişi hayır bulacaktır. Aldattığını gören kişi mutsuz olmasına neden olacak işlere bulaşarak, kendini zor durumda bırakacak daha sonradan da bedelini ağır şekilde ödeyecektir.
Rüyada Gadretmek (Haksızlık Yapmak)

Gerçek anlamına benzer. Rüyasında gadrettiğini (haksızlık yaptığını) gören kişi dinden çıkmasına neden olacak kadar kötü işler yapacaktır.
Rüyada Birini Aldattığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında birini aldattığını görmesi iyi değildir. Bu rüya sahibinin yoldan çıkmasına ve yanlış işler yapmasına, bu nedenle de Allah atkında günahkâr sayılmasına delalet eder.
Rüyada Biri Tarafından Aldatılmak

Rüyada biri tarafından aldatılmak çok hayırlıdır. Rüya sahibinin bir işin üstesinden geleceğine başarılı olacağına ve zafer kazanacağına işaret eder. Başarısını Allah’ın izini ve yardımı sayesinde elde edecektir.
Rüyada Birine Yalan Söylemek

Rüyada yalan söylemek, bir kişiyi yalandan yere savunmak anlamına gelir. Birisi hakkında yalan söylemek ya da onu kötülemek, onu kandırmaya, aldatmaya çalışmak Allah katından günah işlemeye işaret eder.
Rüyada Zina Yapmak

Rüyada zina yapmak kötü olan şeyler yapmaya işaret eder. Rüyada hoş bir hanımla zina yapan kişinin malı güvencededir demek. Eğer bir bey rüyasında komşusunun eşiyle zina yaparsa eğer komşusunun malından istifade edeceği anlamına gelir. Rüyada zina yapmak aynı zamanda kötü huyların ortaya çıkması anlamına gelir örneğin, birinin malına göz dikmek.
Rüyada Kardeşini Aldatmak

Rüyasında kendi kardeşini aldatan kimse kardeşine karşı bir zararda bulunur veya onun ihtiyaç duyduğu bir konuda yardımcı olmaz. Bazen de bu rüya akrabalarınızdan bir kişi ile aranızda bir husumet olacağına veya yakın bir kişi ile yaşayacağınız tartışmaya da yorulabilmektedir.
Rüyada Annesini Aldatmak

Rüyada annesini aldatan kimse onun sözünden çıkarak isteklerine muhalif işler yapar. Böyle bir rüya yaptığınız davranışlara dikkat etmeniz için yapılmış bir uyarıdır. Çünkü anne mukaddes sayılır. Rüyada ona karşı işleyeceğiniz kötü bir hareket sonucu gerçek hayatta rezil olmanın veya kötülük yaparak insanların öfkesini kazanmanın sembolüdür.
Rüyada Patronunu Aldatmak

Rüyada emrinde çalıştığınız kişiyi aldatmanıza, iş arkadaşlarınızdan birinin hakkına gireceğinize veya gayri meşru yollardan gelir elde edeceğinize yorulmaktadır. Bu rüya haksız elde edilen kazanca, haram mal elde etmeye, boş işlerle meşgul olmaya veya kendisine faydası olmayan ameli terk etmemeye de yorumlanabilir.
Rüyada Aldattığı İçin Özür Dilemek

Rüyada bir kimseyi aldatıp da özür dilemeniz günahtan sonra tövbeye, yanlıştan sonra pişmanlığa işarettir. Böyle bir rüya gören kimse eğer rüyada aldattığı kişiyi tanıyorsa gerçek hayatta ona karşı bir suç işler ve bunun sonucunda da pişmanlık duyar. Eğer aldattığınız kişiyi tanımıyorsanız genel olarak bir günaha ve arkasından da tövbeye yorumlanabilir.
Rüyada Aldattığının Farkında Olmak

Rüyada aldattığının farkında olan ve bu hareketi bilinçli yapan kimse gerçek yaşamda da bile bile günah işler. Bu rüya korkmadan ve kimseden çekinmeden bir takım yanlış işler peşinde koştuğunuzun ve bu nedenle de ileride çok sıkıntı çekebileceğinizin habercisidir. Rüyasında aldattığının farkında olan fakat daha sonra bundan vazgeçen kişi ise kötülük yaptıktan sonra tövbe ederek doğru yola erişir.
Rüyada Aldattığı Kişi İle Evlenmek

Rüyada tanıdığı veya tanımadığı bir kişiyi aldatan ve daha sonra onunla evlenen kimse uzun süredir küs olduğu bir kişi ile barışır ve tekrar görüşmeye başlar. Bu rüya bazen de size uygun olmayan biri ile gönül ilişkisi içerisine gireceğinize ve bu nedenle de sıkıntı yaşayacağınıza yorulmaktadır.
Rüyada Bir Hayvanı Aldatmak

Rüyasında herhangi bir hayvanı kandırmak veya onu çeşitli vaatlerle aldatmak günah işlemeye, masum insanların hakkına girmeye işarettir. Bu rüya daima insanların kötülüğünü düşünen ve çevresine fitne yayan kötü niyetli bir adama da işaret etmektedir. Sürekli insanlar hakkında konuşan ve onları aldatan bu kimse çevresinde fitne çıkarır.
Rüyada Bir Kadını Aldatmak

Rüyasında bir kadını kandıran ve onun aldanmasına sebep olan kimse gerçek hayatta da insanları aldatır ve onların mağdur olmalarına neden olur. Bu rüya, yapacağınız bazı hareketler nedeniyle insanların tepkisini çekeceğinize ve onlar tarafından eleştirileceğinize de işaret olabilmektedir.
Rüyada Bir Çocuğu Aldatmak

Rüyada bir çocuğu kandıran dünya hayatında suçsuz insanlara bazı suçlar isnat eder. Bu rüya gireceğiniz günahın veya yapacağınız bir hatanın işaretidir. Çocuk aldatmak dünya hayatında günaha sevaba dikkat etmeyen ve daima kendi nefsi isteklerinin peşinde koşan bir kimsenin habercisidir. Bu kimse sadece kendi çıkarlarını düşünür ve kimseyi umursamaz.
Rüyada Bir Topluluğu Aldatmak

Rüyasında bir topluluğu aldatan bir grup kişiyi de etkileyecek bir günah işler. Bu rüya bir topluluk içinde meydana gelecek fitne haline, o halka isabet edecek bazı zararlara ve sıkıntılara da yorulabilmektedir.
Rüyada Bir Kişiyi Kandırmak

Rüyasında bir kişiyi kandıran kimse bir günah işler veya sonradan pişman olacağı bir hata yapar. Rüyada kandırmak yapan kişi için genellikle hayırlı olmayan işleri ifade eder. Kandırılmak kandırmaktan daha iyi bir rüyadır.
Rüyada Bir Müslüman’ı Kandırmak

Rüyada Müslüman’ı kandıran kişi dinde fitneye düşer veya dünyaya çok bağlanarak ahreti ve ahret yaşamını unutur. Bu rüya gören kişi için iyiye yorulmaz. İbadetlerinizi yapmadığınıza, bazı durumlarda şirke düştüğünüze ve manevi anlamda derecenizin düştüğüne işarettir.
Rüyada Bir Kafiri Aldatmak

Rüyasında bir kafiri aldatan kimse gerçek hayatında günahkar bir insana zulmeder. Kim olursa olsun aldatmak ile ilgili rüyalar güzel değildir. Kafir bile olsa bir kimseyi aldatan ya günaha gireceği bir olayın içinde bulunur veya gerçek hayatta da bir haksızlık yapar.
Rüyada Bile Bile Aldatmak

Rüyasında bile bile bir kişiyi aldatan kimse gerçekte de bile bile bir günah işler. Bu rüya kişinin isteyerek yapacağı hatalara, dünyevi olanla meşgul olup ahreti unutmaya, hatalar işlemeye, doğru yoldan ayrılarak şirke girmeye de yorulabilir.



Rüyada Eşi Tarafından Aldatılmak

Rüyasında eşinin kendisini aldattığını gören kimseye yakın akrabalarından bir kişi kötülük yapar. Bu rüya bazen de aile hayatında baş gösterecek huzursuzluklara ve mutsuzluklara işarettir. Eşinin kendisini aldattığını gören kişi çok güvendiği bir kimseden kötülük görür ve bunun sonucunda sıkıntı yaşar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada birini aldatmak, gerçek hayattan doğru yoldan sapmaya; biri tarafından aldatılmak, mağdur durumda olan taraf için işlerin kısa zaman içinde yoluna gireceğine delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada başka bir kimseyi kendisinin aldattığını gören kişi eğer ticaret ile uğraşıyorsa zarar edecek; memur ya da işçi ise, maddi sıkıntıya uğrayacak; herhangi bir hastalığa sahipse hastalığı daha da şiddetlenecek demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada birini aldattığını görmek, iyiye alamet değildir. Bu tarz rüyaların görülmesi, kişide bilinç yaratmalı yaşamında dikkatli olmalıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada biri tarafından aldatılmak Allah’ın yardımı ile muvaffakiyete delalet eder. Rüyada birisini aldatmak: “Kim ki bizi aldatırsa bizden değildir.” hadisi şerifine göre dinsizliğe düşmeye işaret eder.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada aldatıldığını görmek ise büyük zatlar tarafından himaye görmeye, maddi ve manevi desteğe işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada aldatıldığını görmek bu rüyayı gören çok dikkatli olmalı ve kimseye inanmamalıdır. Ayrıca iman zayıflığına ve imanı tazelemek için önünüze çıkan fırsatları değerlendirmeniz gerektiğine de yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada aldatılmak, aldatılmak konusunda içinizde endişe olacağının işaretidir. Çok vesvese yapmadan şüphelendiğiniz kişiye durumu sormanızda fayda vardır ya da emin olmadan çok fazla üzülmeyin.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada aldatıldığını görmek ama gerçek hayatta kendini aldatacak biri olmaması, aldatılmak korkusu yüzünden bir ilişkinin içine giremediğini işaret eder. Bu sevgililik ilişkisi de olabilir komşu, arkadaş ilişkisi de.

Rüyada aldatılmaktan korkmak gerçek hayatta başınıza buna benzer bir durumun geleceğinin işaretidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALDATILMAK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada aldatılmak, rüyayı gören kişinin sevinç gözyaşları dökeceği anlamına gelir. Rüya sahibi, öylesine mutlu bir haber alacak ya da öylesine mutlu bir olayla karşılaşacak ki adeta mutluluk gözyaşlarına boğulacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALDATIRKEN YAKALANMAK

Rüyada eşinizi, sevgilinizi veya bir arkadaşınızı aldatırken yakalandığınızı görmeniz, dünya hayatında da yaptığınız kötü bir hareketin ifşa olmasına ve insanlar tarafından kınanmanıza yorulmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA NİŞANLIYI ALDATMAK

Rüyada nişanlının aldatılması, o kişiyle evlenileceği anlamına gelir. Rüyada aldatırken nişanlı tarafından yakalanmak, yapacağınız bazı hatalar sebebiyle nişanlınızla aranızın açılması ve kısa süreli küslükler olarak yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ESKİ SEVGİLİ TARAFINDAN ALDATILMAK

Rüyasında eski sevgili tarafından aldatıldığını gören kişinin, eskiden yaşamış olduğu aşk hayatına bağlı olduğuna, kişinin kafasından atamadığı olayları unutmaya çalışacağı rivayet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA EVLİ KADININ KOCASINI ALDATMASI

Rüyada eğer evli bir kadın kocasını aldattığını görürse, kadının eşinden rahatsızlık duyduğu ve kendine yapılan bazı davranışlardan bıktığı olarak yorumlanmaktadır. Bu, gerçek hayatta da doğru olmayan davranışlar içerisinde bulunacağınız, kolay yalan söyleyebildiğiniz ve dikkatli olmanız gerektiğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SEVGİLİSİNİ ALDATMAK

Rüyada sevgilisini aldattığını gören kimsenin ilişkisi ile ilgili bazı tereddütleri vardır. Bu rüya, sevdiğiniz kişi ile olan birlikteliğinizi bir üst konuma taşımadan önce düşünmeniz ve o kimsenin doğru insan olup olmadığını anlamanız gerektiğini gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA EŞİ TARAFINDAN ALDATILMAK

Hane içinde var olan bir düşmana işaret eder. Rüya sözlüğü yazarlarına göre, rüya sahibinin kısmetleri önüne geçen, kendisini çekemeyen veya aşırı kıskanan bir kadının varlığına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SÜREKLİ ALDATILDIĞINI GÖRMEK

Her defasında yanlış seçimler yaparak her defasında da başarısız olmaya ve hüsrana uğramaya yorulur. Rüyayı gören kişinin kendisi adına doğru olacağına inanarak giriştiği işlerde umutlarının boşa çıkmasına ve heveslerinin yarım kalmasına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aldatma Görmek

Rüyada aldatma görmek, iyi değildir ve rüyayı gören kişinin kendisini hatalara sürükleyecek, günaha çekecek ve güzel huylarını bir tarafa atacak bazı işler yapacağı bir dönem geçireceğine rivayet edilir. Rüya sahibinin daha ziyade dünya yaşamına ağırlık vereceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşini Aldatma

Rüyayı gören kişinin kendisini huzursuz edecek, endişelendirecek, korkulara salacak ve ağız tadından olmasına neden olacak bazı girişimlerde bulunacağı, daha sonradan da çok pişman olacağı, strese gireceği ve gergin zamanlar yaşayacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliyi Aldatma

Rüyada sevgiliyi aldatma da eşini aldatma gibidir ve hemen hemen aynı anlamlara geldiği şeklinde kabul edilir. Rüyayı gören kişinin yapacağı bazı işlerde içine sinmeyecek bazı noktaların açığa çıkacağına bunun da kendisini suçlu hissetmesine sebep olacağına delalet eder. Rüya sahibinin hatasının farkına varacağına ve tabiri caizse içinin içini yiyeceğine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aldatmak Aldatılmak
Bu rüya aldatmak ve aldatılmak olmak üzere ayrı ayrı ve iki farklı şekilde tabir edilmektedir. Rüyasında aldattığını gören kişinin şeytana uyacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına alamet ederken rüyasında aldatıldığını gören kişinin çok mutlu olacağı hayırlı gelişmeler yaşayacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aldatan Erkek Görmek
Rüyayı gören kişinin çevresindeki erkek birinden göreceği zarara rivayet edilir. Rüya sahibinin bu kimseden nankörlük ya da vefasızlık görebileceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aldatan Kadın Görmek
Rüyada aldatan kadın görmek, aldatan erkek gibi değerlendirilir ve rüyayı gören kişinin gizli bir kadın düşmanı olduğuna işaret eder. Rüya sahibinin mutluluğuna ve başarısına göz dikmiş kem gözlü bir kadının varlığına alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aldatmak
Rüyada aldatmak ve aldatılmak farklı şekillerde yorumlanır. Rüyasında aldatan kişi, doğrudan, güzelden ve Allah katında hayırlı olan şeylerden ayrılmış demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Aldatılmak için kötü değil iyi bir şey olduğunu söyleyebiliriz. Rüyasından aldatıldığını gören kişi işlerinde ve hayatında başarılı olacak, zaferler kazanacak ve üst kademelerde olacak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İş sahibi olan kişi rüyasında aldattığını görürse işlerinde düşüş olur ve iş kaybına uğrar, eğer rüya sahibi devletin her hangi bir kurumda çalışan rütbeli ya da rütbesiz biriyse kazancı elinden alınabilir, rüya sahibi eğer sağlık sorunları olan biriyse o halde sağlık sorunlarının daha da artacağına işaret eder. Rüyada aldatılmak kötü değildir ama aldatmak kötüye yorumlanır, rüyada aldatıldığını gören kişilerin herkese güvenmemeleri gerekir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada aldatmak, iyi anlamlara gelmez. Hile yapmaya, yanlış yollara girmeye, kazancına haram bulaştırmaya işaret eder. Rüya sahibi, düzgün bir yaşamı değil, zengin ama yanlış bir yaşamı seçmiş demektir. Mal varlığı ve parası çok olacak fakat bunların hiç biri helal olmayacak diye tabir edilir.
Rüyada aldatmak, rüya sahibinin günahkâr kişilere uyarak onlarla işbirliği içerisine girip, Allah katında günahkâr bir kul olmasına neden olacak işlere bulaşmasına işaret eder. Bu nedenle musibetler rüya sahibinin peşini bırakmayacak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada aldatmak genel anlamda iyiye alamet değildir. Çünkü hadis-i şerifte "Kim ki bizi aldatırsa bizden değildir" buyurulmuştur. Bu Rüyayı gören çok dikkatli olmalı ve kimseye gadretmemelidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada birisini aldatmak; Kim ki bizi aldatırsa bizden değildir hadîsi şerifine göre tövbe etmesine işaret eder.

Birini aldatmak hak yolu terk etmeye; Biri tarafından aldatılmak Allah'ın yardımı ile muvaffakiyete delalet eder. Rüyada aldatmak rüyasını gören, tüccarsa zarar eder, memur veya isçi ise maaşı kesilir, hasta ise hastalığı artar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada aldatmak, iyi anlamlara gelmez. Hile yapmaya, yanlış yollara girmeye, kazancına haram bulaştırmaya işaret eder. Rüya sahibi, düzgün bir yaşamı değil, zengin ama yanlış bir yaşamı seçmiş demektir. Mal varlığı ve parası çok olacak fakat bunların hiç biri helal olmayacak diye tabir edilir.
Rüyada aldatmak, rüya sahibinin günahkâr kişilere uyarak onlarla işbirliği içerisine girip, Allah katında günahkâr bir kul olmasına neden olacak işlere bulaşmasına işaret eder. Bu nedenle musibetler rüya sahibinin peşini bırakmayacak demektir. Kaynak: Rüyada Aldatmak
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliyi Aldatmak
Rüya sahibinin kendi içinde yaşadığı açmazları olduğu anlamına gelir. Rüyasında sevgilisini aldattığını gören kişi vicdanını sorguluyor fakat kendini haksız bulduğu için suçluluk duygusu hissediyor ve vicdan azabı çekiyor demektir. Öte yandan da rüya sahibinin olmayacak şeylere gönül bağladığı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kocasını Aldatmak
Rüya sahibinin, kocasını aldattığını görmesi, gizli bir şey yaptıktan sonra onun ceremesini çekmeye ve yükü altında kalmaya delalet eder. Rüya sahibi söylediği bir yalandan ya da yaptığı bir yanlıştan dolayı çok sıkıntı çekecek, kafasını duvarlara vuracak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşini Aldatmak
Rüya sahibinin içine sinmeyen bir iş yapması anlamına gelir. Büyük bir hevesle, duygularına ve heyecanına kapılarılar yaptığı işin daha sonra kendisine büyük bir huzursuzluk vermesine ve kendi kendisiyle yüzleşmesine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aldatmak Aldatılmak
Rüyada aldatıldığını görmek hayırlıdır fakat aldatmak hayırlı şeylere işaret etmez. Aldatıldığını gören kişi hayır bulacaktır. Aldattığını gören kişi mutsuz olmasına neden olacak işlere bulaşarak, kendini zor durumda bırakacak daha sonradan da bedelini ağır şekilde ödeyecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gadretmek (Haksızlık Yapmak)
Gerçek anlamına benzer. Rüyasında gadrettiğini (haksızlık yaptığını) gören kişi dinden çıkmasına neden olacak kadar kötü işler yapacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birini Aldattığını Görmek
Rüya sahibinin rüyasında birini aldattığını görmesi iyi değildir. Bu rüya sahibinin yoldan çıkmasına ve yanlış işler yapmasına, bu nedenle de Allah atkında günahkâr sayılmasına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Biri Tarafından Aldatılmak
Rüyada biri tarafından aldatılmak çok hayırlıdır. Rüya sahibinin bir işin üstesinden geleceğine başarılı olacağına ve zafer kazanacağına işaret eder. Başarısını Allah’ın izini ve yardımı sayesinde elde edecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birine Yalan Söylemek
Rüyada yalan söylemek, bir kişiyi yalandan yere savunmak anlamına gelir. Birisi hakkında yalan söylemek ya da onu kötülemek, onu kandırmaya, aldatmaya çalışmak Allah katından günah işlemeye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zina Yapmak
Rüyada zina yapmak kötü olan şeyler yapmaya işaret eder. Rüyada hoş bir hanımla zina yapan kişinin malı güvencededir demek. Eğer bir bey rüyasında komşusunun eşiyle zina yaparsa eğer komşusunun malından istifade edeceği anlamına gelir. Rüyada zina yapmak aynı zamanda kötü huyların ortaya çıkması anlamına gelir örneğin, birinin malına göz dikmek.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kardeşini Aldatmak
Rüyasında kendi kardeşini aldatan kimse kardeşine karşı bir zararda bulunur veya onun ihtiyaç duyduğu bir konuda yardımcı olmaz. Bazen de bu rüya akrabalarınızdan bir kişi ile aranızda bir husumet olacağına veya yakın bir kişi ile yaşayacağınız tartışmaya da yorulabilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Annesini Aldatmak
Rüyada annesini aldatan kimse onun sözünden çıkarak isteklerine muhalif işler yapar. Böyle bir rüya yaptığınız davranışlara dikkat etmeniz için yapılmış bir uyarıdır. Çünkü anne mukaddes sayılır. Rüyada ona karşı işleyeceğiniz kötü bir hareket sonucu gerçek hayatta rezil olmanın veya kötülük yaparak insanların öfkesini kazanmanın sembolüdür.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Patronunu Aldatmak
Rüyada emrinde çalıştığınız kişiyi aldatmanıza, iş arkadaşlarınızdan birinin hakkına gireceğinize veya gayri meşru yollardan gelir elde edeceğinize yorulmaktadır. Bu rüya haksız elde edilen kazanca, haram mal elde etmeye, boş işlerle meşgul olmaya veya kendisine faydası olmayan ameli terk etmemeye de yorumlanabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aldattığı İçin Özür Dilemek
Rüyada bir kimseyi aldatıp da özür dilemeniz günahtan sonra tövbeye, yanlıştan sonra pişmanlığa işarettir. Böyle bir rüya gören kimse eğer rüyada aldattığı kişiyi tanıyorsa gerçek hayatta ona karşı bir suç işler ve bunun sonucunda da pişmanlık duyar. Eğer aldattığınız kişiyi tanımıyorsanız genel olarak bir günaha ve arkasından da tövbeye yorumlanabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aldattığının Farkında Olmak
Rüyada aldattığının farkında olan ve bu hareketi bilinçli yapan kimse gerçek yaşamda da bile bile günah işler. Bu rüya korkmadan ve kimseden çekinmeden bir takım yanlış işler peşinde koştuğunuzun ve bu nedenle de ileride çok sıkıntı çekebileceğinizin habercisidir. Rüyasında aldattığının farkında olan fakat daha sonra bundan vazgeçen kişi ise kötülük yaptıktan sonra tövbe ederek doğru yola erişir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aldattığı Kişi İle Evlenmek
Rüyada tanıdığı veya tanımadığı bir kişiyi aldatan ve daha sonra onunla evlenen kimse uzun süredir küs olduğu bir kişi ile barışır ve tekrar görüşmeye başlar. Bu rüya bazen de size uygun olmayan biri ile gönül ilişkisi içerisine gireceğinize ve bu nedenle de sıkıntı yaşayacağınıza yorulmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Hayvanı Aldatmak
Rüyasında herhangi bir hayvanı kandırmak veya onu çeşitli vaatlerle aldatmak günah işlemeye, masum insanların hakkına girmeye işarettir. Bu rüya daima insanların kötülüğünü düşünen ve çevresine fitne yayan kötü niyetli bir adama da işaret etmektedir. Sürekli insanlar hakkında konuşan ve onları aldatan bu kimse çevresinde fitne çıkarır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Kadını Aldatmak
Rüyasında bir kadını kandıran ve onun aldanmasına sebep olan kimse gerçek hayatta da insanları aldatır ve onların mağdur olmalarına neden olur. Bu rüya, yapacağınız bazı hareketler nedeniyle insanların tepkisini çekeceğinize ve onlar tarafından eleştirileceğinize de işaret olabilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Çocuğu Aldatmak
Rüyada bir çocuğu kandıran dünya hayatında suçsuz insanlara bazı suçlar isnat eder. Bu rüya gireceğiniz günahın veya yapacağınız bir hatanın işaretidir. Çocuk aldatmak dünya hayatında günaha sevaba dikkat etmeyen ve daima kendi nefsi isteklerinin peşinde koşan bir kimsenin habercisidir. Bu kimse sadece kendi çıkarlarını düşünür ve kimseyi umursamaz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Topluluğu Aldatmak
Rüyasında bir topluluğu aldatan bir grup kişiyi de etkileyecek bir günah işler. Bu rüya bir topluluk içinde meydana gelecek fitne haline, o halka isabet edecek bazı zararlara ve sıkıntılara da yorulabilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Kişiyi Kandırmak
Rüyasında bir kişiyi kandıran kimse bir günah işler veya sonradan pişman olacağı bir hata yapar. Rüyada kandırmak yapan kişi için genellikle hayırlı olmayan işleri ifade eder. Kandırılmak kandırmaktan daha iyi bir rüyadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Müslüman’ı Kandırmak
Rüyada Müslüman’ı kandıran kişi dinde fitneye düşer veya dünyaya çok bağlanarak ahreti ve ahret yaşamını unutur. Bu rüya gören kişi için iyiye yorulmaz. İbadetlerinizi yapmadığınıza, bazı durumlarda şirke düştüğünüze ve manevi anlamda derecenizin düştüğüne işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aldatmanın  Yorumu
Gerçek hayatta insanlardan birçok zarar görmüş veya farklı kişiler tarafından kandırılmış olanlar içindeki eziklik duygusu nedeniyle bu rüyayı görürler. Bazen de bu rüya bazı pişmanlıklarınız olduğunun ve bu pişmanlıklarınızdan veya yaptığınız hatalardan ötürü vicdan azabı duyduğunuzun bir göstergesidir. Rüyada aldatılmak ise bilinçaltındaki korkuların açığa vurumudur. Hayatında bazı zorluklar yaşayan ve çeşitli konularda korkuları bulunan kişi rüyasında aldatıldığını görür. Özellikle eşleri tarafından aldatılan veya eşlerinin kendilerini aldatacağı hissiyle yaşayan kadınlar rüyalarında eşinin veya sevgilisinin kendisini aldattığını görmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Kimseyi Dolandırmak
Rüyasında bir kimseyi dolandıran kişi, eğer dolandırdığınız tanıyorsa ona karşı bir suç işler veya onun hakkına girer. Bu rüya eğer dikkatli olmazsanız bazı zararlar yaşayacağınıza bu nedenle de mutsuz olacağınıza yorulur. Dolandırılmak dolandırmaktan daha iyi bir rüyadır. Rüyada dolandırıldığını gören bir hayra erişir, günahlarına tövbe eder veya sıkıntıdan sonra tahmin etmediği derecede büyük menfaatlere erişir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Devleti Aldatmak
Rüyasında devleti aldatan kimse kamu suçu işler. Bu rüya bazen de işlerinizi layıkıyla yapmadığınıza ve gayri meşru yollardan kazanç sağlayacağınıza işarettir. Bazı alimlere göre ise devleti aldatmak, haram mal kazanmaya, iş hayatında yaşayacağınız bazı zorluklara veya patronunuzdan azar işitmeye de yorulabilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşi Tarafından Aldatılmak
Rüyasında eşinin kendisini aldattığını gören kimseye yakın akrabalarından bir kişi kötülük yapar. Bu rüya bazen de aile hayatında baş gösterecek huzursuzluklara ve mutsuzluklara işarettir. Eşinin kendisini aldattığını gören kişi çok güvendiği bir kimseden kötülük görür ve bunun sonucunda sıkıntı yaşar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aldattığı Kimseden Özür Dilemek
Rüyasında gerçek hayatta aldattığı bir kimseden özür dileyen kişi, yaptıklarına çok pişman olur ve hatasını telafi etmeye çalışır. Bu rüya hakkına girdiğiniz kişiden helallik istemeniz gerektiğini gösteren uyarıdır. Bazen de böyle rüyalar tir. Bilinçaltında yaptığınız kötülüğe karşı vicdan azabı duyduğunuzu ve özür dilemek istediğinizi gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İnsanları Aldatan Birisi İle Karşılaşmak
Rüyasında insanları kandıran ve sürekli toplum içine nifak sokan birisi ile karşılaşan kişi gerçek hayatta da aynı böyle bir kimse ile karşılaşır. Eğer rüyada böyle bir insanı alt ettiğini görürse, dünya hayatında toplum içinde kötülük yapan ve insanların arasını bozan kötü bir kimseye galip gelir bu insanın yapacağı kötülüklere engeller.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aldattığı Kimse İle Konuşmak
Rüyada bir kimseyi aldatan ve onunla konuşan kişi ikiyüzlü davranır, arkadaşına kötülük düşünür. Bu rüya bazen de kişilerin hakkına girdiğinize, bazıları için hak etmediği şeyleri düşünmeye, insanlara kötülük yapmaya da yorulabilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Kafiri Aldatmak
Rüyasında bir kafiri aldatan kimse gerçek hayatında günahkar bir insana zulmeder. Kim olursa olsun aldatmak ile ilgili rüyalar güzel değildir. Kafir bile olsa bir kimseyi aldatan ya günaha gireceği bir olayın içinde bulunur veya gerçek hayatta da bir haksızlık yapar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bile Bile Aldatmak
Rüyasında bile bile bir kişiyi aldatan kimse gerçekte de bile bile bir günah işler. Bu rüya kişinin isteyerek yapacağı hatalara, dünyevi olanla meşgul olup ahreti unutmaya, hatalar işlemeye, doğru yoldan ayrılarak şirke girmeye de yorulabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aldatmanın Psikolojik Yorumu

Gerçek hayatta insanlardan birçok zarar görmüş veya farklı kişiler tarafından kandırılmış olanlar içindeki eziklik duygusu nedeniyle bu rüyayı görürler. Bazen de bu rüya bazı pişmanlıklarınız olduğunun ve bu pişmanlıklarınızdan veya yaptığınız hatalardan ötürü vicdan azabı duyduğunuzun bir göstergesidir. Rüyada aldatılmak ise bilinçaltındaki korkuların açığa vurumudur. Hayatında bazı zorluklar yaşayan ve çeşitli konularda korkuları bulunan kişi rüyasında aldatıldığını görür. Özellikle eşleri tarafından aldatılan veya eşlerinin kendilerini aldatacağı hissiyle yaşayan kadınlar rüyalarında eşinin veya sevgilisinin kendisini aldattığını görmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aldattığı Kimseden Özür Dilemek

Rüyasında gerçek hayatta aldattığı bir kimseden özür dileyen kişi, yaptıklarına çok pişman olur ve hatasını telafi etmeye çalışır. Bu rüya hakkına girdiğiniz kişiden helallik istemeniz gerektiğini gösteren uyarıdır. Bazen de böyle rüyalar psikolojiktir. Bilinçaltında yaptığınız kötülüğe karşı vicdan azabı duyduğunuzu ve özür dilemek istediğinizi gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aldatmak Neye İşarettir?

Rüyada herhangi birini aldatmak; hayatta başladığı işlerde asla başarılı olamaz ve mutlaka kendisi de aldatılmaya mahkum sayılır. Rüyada aldatmak görmek, karışık ve can sıkıcı tartışmaların ve olayların meydana geleceği ile yorumlanır.

Rüyada aldatmak kadın erkek hiç fark etmez aldattığını görmek, hıyanete delâlet eder. Tanımadığı bir kadının zina ettiğini görmek hayırdır. Bir rivayete göre uykusunda aldattığını ettiğini görmek, hastalığa delâlet eder. Bazen da yorumcular bu rüyayı hırsızlıkla tabir etmektedirler. Bir kadının rüyasında kendisine yaklaşarak onunla zina etmek istediğini söylediğini görmek, haram mal kazanacağına işarettir. Güzel ve genç bir kadınla zina ettiğini görmek, malını saklayacak bir kimseye bırakır. Bir kimse arkadaşının eşiyle zina ettiğini görse, o kimsenin malına ortak olur. Abdulgani Nablusi’ye göre, rüyada aldattığını gören kimse hacca gider. Bir hayat kadını ile ilişkiye girdiğin gören kimse, şerre ve fitneye uğrar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliyi Veya Sevgilini Aldatmak

Rüyada sevgiliyi, eşini, karısını, kocasını arkadaşını veya başka bir kimseyi kendisinin aldattığını gören, tüccarsa zarar eder, memur ve işçi ise maaşı kesilir, hasta ise hastalığı artar. Rüyada sevgilini aldatmak işlerin ters gideceğine ve bazı olumsuzluklarla karşılaşacağına delalettir. Rüyada sevgilisini aldatan kişi umut ettiği maddi manevi tü hedeflerine normalinden çok geç ulaşır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşini Aldatmak

Rüyada eşini aldatmak veya eşini aldattığını görmek; başladığı bir işte veya başlamak üzere planlar kurduğu bir girişimden başarısız çıkacağına bu işten kurtulmak için dışarıdan bir kuvvete desteğe ihtiyaç duyması gerektiğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aldatılmak, Aldatıldığını Görmek

Rüyada aldatılmak veya bir kişinin kendisini aldattığını görmesi; başladığı bir işte başarı kazanacağına işaret sayılır. Rüyasında bir kimsenin kendisini aldattığını gören, işlerinde daima uyanık olmalıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kocasını Aldatmak

Rüyada kocasını aldatmak veya karını aldatmak veya eşini aldattığını görmek, büyük günah işlemeye, bazen de dinden çıkmaya işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zina Etmek – Diyanet İslami, Dini

Rüyada zina etmek, hain olmaya işaret eder. Bazen de bu rüya hırsızlık etmekle tabir olunur. Güzel ve genç bir kadınla zina ettiğini gören kimse, malını iyi koruyacak bir yere bırakır. Zinayı meslek edinen bir kadınla zina ettiğini gören kimse, şer ve fitneye bulaşır.  Zina edilen bir eve girdiğini ve oradan çıkamadığını gören kimse, kısa zamanda ölür. Kendi kansı da yatakta olduğu halde başka bir kadınla zina ettiğini gören o yabancı kadının yakınlanrıdan birisini kendisine vekil olarak tayin eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aldanmak Ne Demek?

Rüyasında bir kimse tarafından aldatıldığını görmek, aldatan kişiye tanrının gazabının geleceğine, aldanan kişiye de ilahi yardımın geleceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgilinin Aldattığını Görmek

Rüyada sevgilisinin aldattığını görmek, genellikle tersi ile yorumlanan bir rüyadır. Bu rüyayı gören kişi aşk hayatında mutluluğu yakalar. Gerçek hayatta çok mutlu olacağı havadisler alır. Rüyayı gören kısa sürede hayırlı ve güzel bir evlilik yapar. Bu rüya bol kazanca, işlerde başarıya, hiç ummadığı yerlerden alacağı güzel haberlere ve uzun süredir beklenen güzel günlerin de habercisidir. Yine bu rüya sıkıntıdan sonra feraha ermeye, çekilen zorluklardan kurtulmaya ve arzuların yerine gelmesine de yorulabilir. Bazı tabirciler ise bu rüyayı kendisine düşmanlık eden bir adam olarak görürler. Gerçek hayatta hile yapan kişi, korkulan adam olarak da yorulabilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgilinin Aldattığını Sanmak

Rüyada sevgilinin aldattığını düşünen ve bunun doğru olmadığını öğrenen kişi, gerçek hayatta ummadığı yerlerden çok güzel haber alır. Bu rüya ümit tamamen kesildikten sonra nimetlere ulaşmaya da işarettir. Böyle bir rüya gören kişi bazı konularda haksız ithamlarda bulunur. Yine rüya sahibinin yapacağı dedikodu, atacağı iftara olarak da yorulmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliyi Aldattığını Görmek

Rüyayı gören kişi yalan söyler veya bir kimseyi kandırır. Rüyada sevgilisini aldatan kişi gerçek hayatta da insanları kandırır. Ya da bu rüya mutluluğu bulmayı, her zaman sevinçli olmayı ve ummadığı yerlerden kazanacağı başarıyı işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında Aldatıldığını Görmek

Rüyasında aldatıldığını gören kişi iyi kalpli ve merhametli birisidir. Bu rüyayı gören gerçek hayatta iyi bir insanın himayesine girer. Yine bu rüya insanlara iyi davranan bir adama işarettir. Rüyasında aldatılan gerçek hayatta kişilere lütufta bulunur ve iyilik yapar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aldatan Bir Adam Görmek

Rüyada tanımadığı aldatan bir kişi gören gerçekte de bu karakterde bir insanla karşılaşır. Bu rüya kötü huylu insanların sevmediği birisidir. Bu rüyayı gören kişiyi kıskanan ve kötülük yapmak isteyen bir düşmana işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karısının Aldattığını Görmek

Rüyada karısının aldattığını görmek, yaşayacağınız birtakım ailevi problemlerin habercisidir. Bu rüyayı gören kişi, eşi ile birtakım sorunlar yaşar ve bu sorunların nedeni genellikle evin dışından bir kimsedir. Rüyasında karısının kendisini en yakın arkadaşı ile aldattığını görmek, eşinden gelecek bir musibete, onun büyük bir günah işlemesine veya doğru yoldan ayrılmasına yorumlanır. Rüyada karısını aldatmak da, dünya hayatında hileye başvuran, işlerini halletmek için diama yalan söyleyen, insanları kandırmaktan çekinmeyen bir adamın göstergesidir. Rüyada karısının kendisini tanımadığı birisi ile aldattığını gören eşi ile arasındaki tüm sorunları halleder. Çünkü bu rüya bazı tabircilere göre tam tersine işaret eder. Yani aile huzuru ve mutluluğu artar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aldatmak

Aldatmakla ilgili rüyalar genellikle hayra yorumlanmaz. Hadiste “Bizi aldatan bizden değildir.” denmektedir. Bu nedenle aldatmakla ilgili rüya gören kişi, dine muhalefet edecek davranışlarda bulunur. Bu rüya günah işleme, hatalar yapma, dünyevi hayatın gösterişinden etkilenerek maneviyatı tamamen bir tarafa itme anlamlarına da gelmektedir. Rüyada kim olursa olsun aldatan kişi, iyi yolda değildir. Bu rüya dikkatli olmanız gerektiğini gösterir. Zira size kendinize çeki düzen vermeniz için yapılan bir uyarıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aldatılmak

Rüyasında herhangi birisinin aldatmasına maruz kalan kişi dünya hayatında mağdur olur. Bu rüya iyi niyeti yüzünden insanların kandırmacalarına maruz kalan ve bu saf niyeti daima kullanılan bir adama işaret eder. Rüyasında iş hayatında aldatıldığını gören kimsenin arkasında bazı hileler yapılır ve zarar etmesi sağlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karısının Aldattığını Görmenin Psikolojik Tabiri

Bu rüya genellikle iç dünyanızdaki endişe ve korkularınızın bir yansımasıdır. Gerçek hayatında eşini kıskanan, ondan ayrılmaktan korkan veya kendisini aldatmasından endişe duyan kişiler böyle rüyalar görebilmektedirler. Aslında bu rüya size bilinç altınızın yaptığı bir oyundur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşini Aldatmak

Rüyada eşini aldatmak, rüyayı gören kişinin, iş hayatında ya da sosyal hayatında kendisi tarafından pek beğenilmeyecek ya da tasvip edilmeyecek bir işe imza atacağına, bu yüzden çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, çok büyük bir hayalkırıklığı yaşayarak bu durumu çeşitli şekillerde düzeltmeye ya da telafi etmeye çalışacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşini Aldatan Kadın Görmek

Rüya sahibinin, aile hayatında yaşadığı güzel ve mutlu günleri kıskanan, rüyayı gören kişinin, çok iyi, dürüst, cömert ve akıllı birisi olmasını çekemeyen kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına ve zor zamanlar yaşayacağına rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşi Tarafından Aldatılmak

Çok sıkıntılı ve zor dönemler geçiren rüya sahibinin, iş hayatında çok zararlı adımlar atacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine yorulur. Aynı zamanda, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına ve çok büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kocasını Aldatmak

Rüya sahibinin, iş hayatında ya da aile hayatında yapacağı kötü bir şeyin bedelini eninde sonunda ödeyeceğine, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine ama her denediği yolda biraz daha sorunla karşılaşacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kocasının Aldattığını Görmek

Rüyada kocasının aldattığını görmek, kişi için hayırlara vesiledir. Rüya sahibi bir bayansa ve eşinin kendisini aldattığını görüyorsa, kocasının kendisine sadık olduğunu ve her zaman güçlü hisler duyduğunu belirtir. Bazı yorumcular bu rüyanın, rüya sahibinin kocasının aileden sakladığı bir sırrı olduğuna da delalet ettiğini söylerler. Rüyada kocasının kendisini aldattığını gören kişi evli değilse, bu durumda hayatına sorumluluk sahibi, sadık ve hayırlı birinin gireceğine ve iyi bir evlilik yapacağına da yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında Kocasını Aldattığını Görmek

Rüyasında eşini aldattığını gören kadın, çok ciddi bir yanlış yapar ve hanesinde büyük kederlere sebep olur. Yapılacak büyük bir yanlışa, herkesten gizlenecek önemli bir sırra sahip olunduğunu ve bu sırların ortaya çıkması ile kişinin evlilik hayatının son bulacağını ya da çok ciddi sarsıntılar geçireceğini gösterir. İslami tabirlere göre, rüyasında kocasını aldatan kadın ahlakını ayaklar altına alacak bir yaşama sahip olur ve çevresinde bu durum hakkında pek çok dedikodu hasıl olur Rüyasında eşini aldatan kadın, Allah yolundan sapmış ve günahlarından tövbe edip, af dilemesi gereken bir kimsedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aldatılan Birini Görmek

Kişinin kendi hayatı da dahil, her şeye şüpheyle yaklaşan biri olduğuna ve kimseye güvenmediğine işaret eder. Rüyasında aldatılan birini gören kişi, ikircikte kalacağı bir haber alır. Tanıdığı birinin aldatıldığını görüyorsa, o kişiye dair bir sır öğrenir, tanımadığı birinin aldatıldığını gören kişi ise, ikiyüzlü biriyle karşılaşır veya tanışır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kocanın Sevgilisini Görmek

Rüyasında kocasını sevgilisi ile gezerken gören kadın, ev hayatında eşine yardımcı olmayan ve sürekli şikayet eden biri olur ve bu nedenle hanede gerginlik son bulmaz. Kocasını sevgilisi ile öpüşürken gören kişi, çevresindeki arkadaşlarını dedikoduları ile bıktırır ve yalnız kalır. Rüya sahibinin geleneklere bağlı bir hayat sürmediğini, aksine özgürlüğüne düşkün, sorumluluklarına sahip çıkmayan ve aile hayatını önemsemeyen, ahlaken zayıf bir kimse olduğuna da delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kocanın Aldatması

Rüyada kocanın aldatması, aile hayatında görülebilecek huzursuzluklara, bazı tartışmalara, eşler arasında problemlere ve sorunlara işarettir. Rüyasında kocasının kendisini aldattığını gören kişi, yakın çevresinden bazı zaralar görür ve bu rüya kişinin başına gelecek birtakım musibetlere de yorumlanabilmektedir. Rüyada kocasının kendisini yakın arkadaşı ile aldattığını gören, bir günaha karışır veya rüya sahibinin eşi büyük bir günah işler. Rüyada kocasının kendisini birden fazla kadınla aldattığını gören kimsenin, birçok düşmanı olur. Bu rüya dünyevi sıkıntılara, başınıza gelecek tatsız bir olaya, sizin yüzünüzden olmayan sebeplerden ötürü bazı kavgalar yaşamaya ve ayrılıklara da yorumlanabilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kocasını Aldatmak

Rüyada kocasını aldatan kadın, gerçek hayatında büyük bir hata yapar ve bu hatası sonucunda aile yaşantısı etkilenir. Kocasını bir arkadaşı ile aldatmak büyük bir günah işlemeye, eşler arasında görevlerin yerine getirilmemesi sonucunda bazı tartışmaların çıkmasına, evinizde vuku bulan tatsızlıkların büyük bir çoğunluğunun sizin tarafınızdan gerçekleşmesine delalet eder. Rüyada kocasının haberi olmadan aldattığını gören kişi, herkesin arkasından iş çevirir veya kocasına haber vermeden bir yolculuğa çıkar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kocası İle Tartışmak

Rüyada kocası ile tartışmak, gerçek hayatta eşlerin arasında sevgi ve saygı bağlarının olmasına, birbirlerini sevmelerine, aile yaşantısında huzur ve mutluluğa, oluşan sorunların kolaylıkla çözümüne yorumlanır. Rüyada tartışma ve kavga ile ilgili olaylar genellikle gerek hayatta sükûnete ve barışa, güzelliğe işaret etmektedir. Rüyasında kocası ile şiddetli bir kavga eden kişi, gerçekte ona karşı ilgili ve uyumlu bir eş olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kocanın Aldattığını Görmenin Psikolojik Tabiri

Böyle bir rüya kişinin içindeki kocasını kaybetme korkusunu veya onu çok sevdiği için, başka bir kadına bakma endişesini yansıtmaktadır. Bu ve benzeri rüyalar bilinç altınızda bastırılmış bazı tedirginlikleriniz olduğu anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kocasını Başka Kadınla Görmek

Rüyada kocasını başka kadınla görmek, kişinin eşinin işleyeceği büyük bir günaha delalet etmektedir. Böyle bir rüya gören kişinin eşi ile arası açılır. Bu rüya ailevi huzursuzluklara ve sıkıntılara da yorumlanabilmektedir. Rüyada kocasını başka bir kadınla basmak, rüya sahibinin eşinin yapacağı büyük hatalara ve bu hatalar sonucunda çekeceği sıkıntılara işaret eder. Rüyada, kocasının başka bir kadınla evlendiğini gören, eğer o kadını tanıyorsa ondan veya onun kocasından herhangi bir iyilik görür. Rüyasında kocasının kendisini aldattığını görmek, iç dünyasında birtakım korkular yaşar ve bu rüya kişinin hayatında meydana gelecek bazı sıkıntılara yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kocasını Aldattığını Görmek

Rüyada kocasını aldatan kimse, gerçek hayatta günah işler ve bu günahı sonucunda sadece kendisi değil aile fertleri de etkilenir. Bu rüya özel hayatınızda yaşayacağınıza sıkıntılara, ailevi huzursuzluklara da yorumlanmaktadır. Rüyada kocasını en yakın arkadaşı ile aldatmak büyük bir ahlaksızlığa, karakterin bozukluğuna ve doğru yoldan ayrılarak birçok hatayı üst üste yapmaya işarettir. Rüyasında kocasını birden fazla erkekle aldatan kimse, peş peşe gelecek belalara, hem özel yaşamınızda hem de işinizde yaşayacağınız zorluklara yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kocasının Başka Bir Kadınla Öpüşürken Görmek

Rüyasında kocasını başka bir kadınla öpüşürken, sarılırken veya el ele görmek, kişinin kendisine olan güvensizliğinin ve kocası ile yaşayacağı bazı problemlerin göstergesidir. Böyle bir rüya bazen de eşinizle aranızdaki problemleri çözmeye, birbirinize olan sevgi ve saygınızın artmasına ve gerçek yaşamınızda güzel bir birliktelik yaşamanıza yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kocasını Başka Kadınla Görmenin Psikolojik Tabiri

Genellikle her insan sevdiğini kıskanır ve onu kaybetmekten korkar. İşte bu nedenle böyle bir rüya gören kişi, eşini çok sevdiği veya ona karşı güvensizlik duygularına sahip olduğu için, yalnız kalma ve aldatılma korkularına sahiptir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada aldatmak

Rüyada aldatmak, genellikle kötüye yorumlanır ve rüyada aldatmak ile aldatılmak farklı yorumlanır. Konuya geçmeden önce; ömür boyu bir yastığa baş koymak için nikah masasına oturan, iyi ve kötü günde birlikte olmak üzere birbirine söz veren çiftler, bir gün geliyor boşanıyor. Aldatma yüzünden biten evliliklere insan hayatında çok sık rastlanıyor. Boşanmaya sebep olan birçok neden olsa da en yaygın olanlardan biri hiç şüphesiz aldatma…

Rüyada aldatmak, iyiden, güzelden, helalden uzaklaşıp harama el uzatmaya yada uzaklaşacağınıza işaret eder. Sıkıntı ve zorluklar yaşamaya, uğursuzluk ve şansızlığa, hayal kırıklığı ve hüsrana, çaresiz hissetmeye ve mutsuz olmaya yorulur. Rüyada aldatmak, kötü haberler almaya, maddi olarak zarara uğramaya da yorulur. Şayet rüyada aldatan kişi değil de aldatılan kişi iseniz, buda sizin için bir ikazdır. Genellikle uyarıcı bir rüyadır. Herkese güvenmemelisiniz ve herzaman temkinli olmalısınız.

Çünkü kötü günlerin yaklaştığına, çabalarınızın boşa gitme ihtimalinin olduğuna, hayal ve isteklerin gerçekleşmeyeceği ihtimalinin olduğuna, düzeninizin bozulma ihtimalinin olduğuna işaret eder. Arkanızdan kuyunuzu kazanlar olduğuna, hayal kırıklığına uğrayabileceğinize işaret eder. Ancak çok sevip, değer verdiğiniz kişiyi kaybetme korkunuzdan dolayı da böyle bir rüya görmüş olabilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada aldatmak

İş sahibi olan kişi rüyasında aldattığını görür ise, yukarıda ki genel yorum geçerli olabileceği gibi, bu rüya kişinin işi ile ilgili de olabilir. İş sahibi kişi iş hayatında yeni arayışlar içinde ise yada kendisine bir çıkış yolu arıyor ise bu rüya, rüya sahibinin yanlış adımlar atma ihtimalinin yüksek olduğu şeklinde bir ikazdır. Atabileceği bu adımlardan dolayı, helalden, doğrudan uzaklaşabileceği gibi işlerinde düşüşte olabilir. Rüya sahibinin işleri kötüye hatta daha kötüye gidebileceği gibi işkaybına/zarara uğrama ihtimali çok yüksek demektir.

Tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi, rüyada aldatmakta, hayra yorulmaz. Sözünden dönmeye, yarıyolda bırakmaya, kötüye bulaşmaya, yanlış yollara girmeye, hileye yorulur. Rüyada aldattığını gören kişi varlıklı bir kişi ise rüya sahibi, iyi, güzel ve doğru bir hayatı değil de yanlış bir yaşamı tercih etmiş yada edecek demektir. Rüya sahibi kendisine verilen bu ikazı dikkate almaz ise gerçekte Sevgiye, Arkadaşlığa, Dostluğa, Güvene sahip olamayacağı gibi, sahip olduğu bu değerlere kötülük bulaşacak. Sahte dostlar, sahte sevgi ve sahte arkadaşlıklar edinecektir.

Manevi yünü yüksek, hayatını inandığı dine göre yaşayan, önceliklerini inandığı dine göre belirleyen insanlar eğer rüyalarında aldatıyorlar ise hilekar, sahtekar, günahkar kişilere uyarak yada hilekar, sahtekar, günahkar olarak tabir edilen bu kişiler tarafından kandırılarak hatta daha kötüsü onlarla iş birliği yaparak HAKK yolundan, tevekkülden uzaklaşacağı şeklinde bir ikazdır. Bu yoldan dönmez iseler, yada o gün geldiğinde kötü olarak tabir ettiğimiz bu insanlara uyar iseler, musibetler, kötülükler rüya sahibinden eksik olmayacak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliyi Aldatmak

Bu rüyayı gören kişinin gerçek hayatta bir sevgilisi var ise bu rüya,rüya sahibine verilen bir uyarıdır ve mutsuz olmaya işaret eder. Rüyayı gören kişinin hayatının adeta bir kabusa döneceği ve bu durumdan çok etkilenip, uzun süre etkisini üzerinden atamayacağı anlamına gelir. Rüya sahibi kadın ise tehlikeli bir rakibi vardır ve bu nedenle dikkatli olmalıdır
Rüyada Kocasını Aldatmak

Rüya sahibinin, hayatında mutluluğun ve huzurunuzun noksan olduğuna, zorlu bir yolun sizi beklediğine, artık pes etme noktasına gelmeye, derin yaralar almaya işaret eder.Rüya sahibi, rüyasında kocasını aldattıktan sonra, herhangi bir utanma, sıkılma duygusu hissetmiyor ise, yada rüyasında aldattıktan sonra rüyasında kendisini hiç kötü hissetmiyor ise, kocası ile arasında ki bağ çok ince ve kopmak üzere demektir. Rüya sahibi, rüyasında kocasını aldattıktan bir süre sonra eşine yakalanıyor ise rüya sahibinin kocasından gizli ve mantıksız bir iş çevireceği ve bunu da eline yüzüne bulaştırıp ciddi anlamda pişman olacağı yönünde bir ikazdır. Ayrıca rüya sahibini iki yüzlü insanlardan da uzak durmalı.
Rüyada Eşini Aldatmak

Rüya sahibinin, büyük bir heyecanla hırsla, hevesle eşinden gizli bir iş yapacağı ama iş tuttuğu bu kişilerin kötü kişiler olacağı ve bu kişiler tarafından aldatılarak işlerin yolunda gitmeyeceğine, hayatın zorlaşmasına, maddi sorunlar yaşamaya işaret eder. Rüya sahibi rüyasında karısını aldattıktan sonra yakalanıyor ise, yaptığı bu iş açığa çıkacak, zaten kötü giden işe birde eşinin kızması/üzülmesi/küsmesi eklenerek rüya sahibinin hem ekonomik hemde ailevi hayatı altüst olacak. Bu rüyayı gören erkeklerin, birine kefil olmakta dahil herhangi bir iş yapmadan önce iyi düşünmeleri, eşlerine danışmaları yönünde bir ikazdır.
Rüyada Eşini Hayat Kadınıyla Aldatmak

Rüya sahibinin, hak etmediği bir rızkı aldığı/alacağı yönünde bir ikazdır. Rüya sahibi böyle bir rızkı aldı ise bir şekilde iade etmeli, ileride böyle birşey olur ise hak etmediği bu rızkı almaması yönünde bir ikazdır. Şayet alır ise HAKK yolundan, tevekkülden uzaklaşacak, musibetler, kötülükler rüya sahibinin peşini bırakmayacak demektir.
Rüyada Eşini Bakımlı ve Çekici Kadınla Aldatmak

Rüya sahibinin sahip olduğu mala ve rızka, haram karıştığı yönünde bir ikaz olduğu gibi rüya sahibinin maddi manevi, kayıpları, zararları olacak demektir.
Rüyada Aldatmak ( Genel-Pozitif )

Bazı yorumculara göre, rüyada eşinizi/kocanızı yakın çevreden birinin (komşu, akraba, arkadaş) karısı/kocası ile aldatıyorsanız, hangi tanıdığınızın karısı/kocası ise o kişinin sahip olduklarından nasipleneceksiniz demektir.
Rüyada Kardeşini Aldatmak

Rüyada kardeş görmek, aile içindeki bağlılığa, müjdeli haber almaya, beklediğiniz yardımı görmeye işarettir ve iyi yorumlanır. Rüyasında kendi kardeşini aldatan kimsenin, aile bağları zayıflar, biryerden yardım/para bekliyor ise bu yardımı/parayı alamaz. Beklediği bir haber, veya haberler hayırlı sonuçlanmaz. Rüyada görülen kardeş bir simge de olabilir ve kardeş Aileyi temsil edebilir. Bunun anlamı, rüya sahibi ya kardeşine yada ailesine zarar verecek bir harekette bulunacak yada sözler sarfedecek. Hem rüya sahibinin ailesinin, hemde rüya sahibinin aile bireyleriyle ilişkileri konusunda dikkatli olması yönünde bir ikazdır. Şayet dikkatli olmaz ise aile bireyleriyle husumet yaşayacak, huzuru kaçacaktır.
Rüyada Annesini Aldatmak

Rüyada annesini aldatan kimse kesinlikle kendisi zarar görür. Çünkü genelek ve göreneklerimize göre anne mukaddes sayılır. Rüyasında her kim ki annesini aldatır, gerçek hayatta da kötü kişilere, iki yüzlü insanlara inanır. Bu insanlar tarafından aldatılır, yarıyolda bırakılır el aleme rezil olur. Bu rüya, rüya sahibinin annesinin sözünden çıkmaması, yada annesinin rızasını almadan iş yapmaması konusunda bir ikazdır. Şayet rüya sahibi bu uyarıyı dikkate almaz ise, hem rezil olur hemde çevresindeki öfke ve kızgınlığın hedefi olur.

Rüya sahibi, rüyasında annesini aldattıktan sonra, annesini ağlarken görür ise, büyük bir kedere delalet eder.
Rüyada Patronuyla Aldatmak

Rüya sahibinin, varsa geçim sıkıntısı, ekonomik problemleri bunlardan yavaş yavaş kurtulacağına işaret eder. Ayrıca haksız, haram ve gayrı meşru yollardan gelir elde edeceğine, iyi, doğru ve güzel olarak tabir ettiğimiz yoldan uzaklaşacağı yönünde bir ikazdır.
Rüyada Patronunu Aldatmak

Rüya sahibinin,emrinde çalıştığı kişiyi aldatmaması yönünde bir ikazdır. Rüya sahibi bu uyarıyı dikkate almaz ise, geçim sıkıntısına, işten çıkarılmaya yada iş arkadaşlarınızdan birinin hakkına gireceğinize yorulur.
Rüyada Bile Bile Aldatmak

Rüyasında bile bile bir kişiyi aldatan kimse sadece kendi çıkarlarını düşünen, kimseyi umursayan ve gerçek hayatta da bile bile bir günah işlemeye müsait olan kimsedir. Bu rüya kişinin isteyerek yapacağı hatalara, dünyevi olanla meşgul olup ahreti unutmaya, hatalar işlemeye, doğru yoldan ayrılarak şirke girmeye de yorulabilir.

Terk edilen hemen herkes, bir gün, kendisini terk eden o ‘Vicdansız’dan intikam almayı hayal eder. Akla gelen ilk intikam yöntemi de onu yeniden kendisine aşık etmek, sonra onun yaptığı gibi ansızın terk etmektir. Sanılır ki, o da aynı acıları çekecek ve ne kadar kötü bir şey yaptığının farkına varacak.

Ne yazık ki bu hayal hiç gerçekleşmemiştir. Giden geri dönmemiştir. Dönenlerse yine sevgiyle karşılanmış, ilişkiler kaldığı yerden devam etmiştir. Çünkü geride kalan aşıktır ve zaten sevgilisinin geri dönmesini istediği için intikamı falan bir anda boşverir.

Duyguların en kötüsü intikam duygusudur. İnsanı yaşamdan koparan, anı yaşamasına engel olan, hedeflerine ulaşmasını engelleyen ve sağlığını bozan bir duygudur. Bu nedenle bir insandan intikam almak istiyorsanız onu unutmak en mantıklı olandır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada aldatma görmek anlamı, iyi değildir ve rüyayı gören bireyin kendisini hatalara sürükleyecek, günaha çekecek ve güzel huylarını bir tarafa atacak bazı işler yapacağı bir dönem geçireceğine rivayet edilir. Rüya sahibinin daha ziyade dünya yaşamına ağırlık vereceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine alamet eder.
Rüyada Eşini Aldatma

Rüyayı gören bireyin kendisini huzursuz edecek, endişelendirecek, korkulara salacak ve ağız tadından olmasına neden olacak bazı girişimlerde bulunacağı, daha sonradan da çok pişman olacağı, strese gireceği ve gergin zamanlar yaşayacağı anlamına gelir.
Rüyada Sevgiliyi Aldatma

Rüyada sevgiliyi aldatma da eşini aldatma gibidir ve hemen hemen aynı anlamlara geldiği şeklinde kabul edilir. Rüyayı gören bireyin yapacağı bazı işlerde içine sinmeyecek bazı noktaların açığa çıkacağına bunun da kendisini suçlu hissetmesine sebep olacağına kılavuz eder. Rüya sahibinin hatasının farkına varacağına ve tabiri caizse içinin içini yiyeceğine yorulur.
Rüyada Aldatmak Aldatılmak

Bu rüya aldatmak ve aldatılmak olmak üzere ayrı ayrı ve iki farklı şekilde tabir edilmektedir. Rüyasında aldattığını gören bireyin şeytana uyacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına alamet ederken rüyasında aldatıldığını gören bireyin çok mutlu olacağı hayırlı gelişmeler yaşayacağına işaret eder.
Rüyada Aldatan Erkek Görmek

Rüyayı gören bireyin çevresindeki erkek birinden göreceği zarara rivayet edilir. Rüya sahibinin bu kimseden nankörlük ya da vefasızlık görebileceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına tabir edilir.
Rüyada Aldatan Kadın Görmek

Rüyada aldatan kadın görmek anlamı, aldatan erkek gibi değerlendirilir ve rüyayı gören bireyin gizli bir kadın düşmanı olduğuna işaret eder. Rüya sahibinin mutluluğuna ve başarısına göz dikmiş kem gözlü bir kadının varlığına alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada aldatmak görmenin anlamı.

Biri tarafından aldatılmak Allah'ın yardımı ile muvaffakiyete delalet eder. Rüyada birisini aldatmak: "Kim ki bizi aldatırsa bizden değildir" hadisi şerifine göre dinsizliğe düşmeye işaret eder.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada aldatıldığını görmek ise büyük zatlar tarafından himaye görmeye, maddi ve manevi desteğe işaret eder.

Bu rüyayı gören çok dikkatli olmalı ve kimseye gadretmemelidir. Ayrıca iman zayıflığına, imanı tazelemek için önünüze çıkan fırsatları değerlendirmeniz gerektiğine de yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Aldatmak - Aldatılmak

Rüyada birini aldattığını gören kimse, biri tarafından aldatılır.

Rüyada birini aldattığını görmek, kendini kandırmaya, Ayınazlıkla bir iş yapmaya veya doğru yoldan ayrılmaya işarettir.

Rüyada aldatıldığını gören kimse,

Allah’ın yardımı ile doğruyu bulur ve beklenmedik bir başarı gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
düzenledi
Rüyada aldatılmak rüya sahibinin gerçek hayatta her yolunun huzura, hayırlı kazançlara çıkacağına işarettir. Rüya sahibinin çok yüksek mevkilerden bir yardım göreceğine, etrafının kudretli insanlar tarafından çevrileceğine ve korunacağına inanılır.

Rüya sahibinin sevgilisi veya eşi tarafından aldatıldığını görmek, yakınlarının aksine çalışma hayatından veya arkadaş ortamından biri ile arasının bozulacağı anlamına gelmektedir. Rüyada aldatılmanın gerçek hayatta güvensiz bir durumda olduğu, rüya sahibini huzursuz eden bir şeylerin bulunduğu ve durumun aile ilişkilerinde de huzursuzluğa yol açabileceği şeklinde de yorumlanmaktadır.Rüyada Sevdikleri Tarafından Aldatılmak

Sevdiği kişiler tarafından yalan söylenerek kendisinin kandırıldığını görmek, gerçekler ile en kısa zamanda karşılaşacağına, kendisinden saklanılan bir durum var ise ortaya çıkacağına ve hakikatler ile yüzleşeceğine işaret etmektedir.
Rüyada Eşi Tarafından Aldatılmak

Eşi tarafından aldatıldığı görmek, yaşanılan olumsuz bir olayın olduğu ancak bu olumsuz durumun dışarıdan bir kişiden kaynaklandığı şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyasında eşi tarafından aldatıldığını gören kişi, eşinden bir haksızlık veya olumsuzluk görür. Rüya sahibinin en güvendiği kişi veya kişiler tarafından bir haksızlığa uğrayacağına veya yarı yolda bırakılacağına inanılır. Kişinin bildiği doğruların güvenilmez ve yalan olduğu, inandığı ve güvendiği kişilerin sahtekar ve yalancı olduğuna işaret eder.

Aile bağlarını bozacak veya zarar verecek bir olayın yaşanacağına, kendisinden beklemediği bir kişi tarafından çok üzüleceğine ve hayal kırıklığına uğratılacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Haksızlığa uğradığı kişi için harcadığı emeklerin boşa çıkacağına delalet eder.

Psikolojin anlamı ile bakıldığında ise, sevdiklerine karşı yaşanılan bir güvensizliğin olduğu, aldatılma korkusu yaşadığı ve endişe içinde bulunduğunun göstergesidir. Bazı yorumculara göre ise, rüyada eşinin kendisini aldattığını görmek, karşılıklı sevgi bağının güçleneceğine, olumsuz düşüncelerin ortadan kalkacağına ve mutlu bir evliliğe işaret etmektedir.
Rüyada Bir Topluluğu Aldatmak

Rüyada bir topluluğu aldatmak pek hayırlı bir şekilde yorumlanmaz. Rüyasında bir topluluğu sözleri ya da yaptıkları ile aldattığını gören kişi; bir günah işler. Bu günah kul hakkı olarak nitelendirebilir. Kişi rüyasında büyük bir topluluk önünde konuşarak insanları kandırdığını görmüş ise; kişinin çevresine bir zararı olabileceği şeklinde tabir edilmiştir. Rüyasında bir topluluğu, bir kişi aldattığını gören kişi; bir günah işler, bir hata yapar ya da bir yalan söyler. Ancak sonucunda bu kişi çok pişman olarak hatasından dönmeye çalışır. Bu rüya bir anlamda da pişmanlık demektir.

Kişi yaptıklarından ya da gelecekte yapacaklarından pişmanlık duyacaktır. Kişi hayatını boş uğraşlarla geçiriyor olabilir. Rüya sahibi yaşamına artık özenli davranmalı, kul hakkına girecek davranışlardan kaçınmalıdır. Rüyada bir topluluğu aldatmak ve bunu kendi çıkarları uğruna yapmak demek; kişinin hayırsız işlerle meşgul olması demektir. Rüya sahibinin bir topluluğu lafları ile etkisi altına almak ve bunu dürüst bir şekilde yapmak; kişinin sözü geçen, yönetici bir kişi olduğuna işarettir.
Rüyada Kocanın Aldatması



Rüyada kocanın aldatması onun sizi normal hayatta da aldatması demek değildir. Fakat bu sizlere yapılan bir kötülük olduğuna da işaret edebilir.


Rüyada aldatılmak her ne kadar da gerçekçi olsa sizlerin yapacağı şey zorluklara karşı eşinize destek vermektir. Rüyada kocanın aldatması hakkında kişiye özel yorumlarda ise birçok şeye ulaşılması mümkündür.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

311 Aktif
1 Üye ve 310 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 8082
Dün : 23857
Toplam : 48066429
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...