Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
1.7k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada evlilik cüzdanı görmenin tabiri, evliliğe yorumlanır. Rüyayı gören kişi bekar ise yakın zamanda evleneceğine işarettir. Rüya sahibi eğer evli ise evliliğinin sağlam ve uzun süreli olduğuna delalet eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Evlilik Cüzdanı Görmek

Rüyada evlilik cüzdanı görmek, rüyayı gören kişinin bekar ise yakın zamanda bir yuva kuracağına ya da bu anlamda il adımları atacağına delalet eder. Rüya sahibinin evli olması durumunda ise aile hayatının oldukça güzel olduğuna, sağlam bir aile birliğinin varlığına yorumlanır. Rüyada evlilik cüzdanının yandığını görmek ise rüya sahibinin sevdiği kişi ile izdivaç kuramayacağına ya da beklediği işlerin istediği gibi sonuçlanmayacağına delalet eder. Evlilik cüzdanının bir başka kimseye ait olduğunu görmeniz kişiyi tanıyorsanız ve bekar ise evleneceğine, tanımıyor iseniz yakın zamanda bir düğün haberi almaya delalet eder.
Rüyada Evlilik Cüzdanını Yırttığını Görmek

Rüyada evlilik cüzdanını yırttığını görmek, rüyayı gören kişinin evli olması durumunda eşi ile arasında yaşanacak olan sıkıntılara, tartışmalara ve huzursuzluğa delalet eder. Rüyayı gören kişi bekar ise ve evlenme yolunda bir kimse ise evlilikten vazgeçeceğine ya da sevgiliden ayrılmaya delalet eder.
Rüyada Nikâhlandığını Görmek

Rüyada nikâhlandığını görmek, rüyayı gören kişinin yaşamında oluşacak olan kökten değişimlere işaret olarak yorumlanır. Rüyayı gören kişi kendi geleceğine ait olarak çok büyük kararlar alacağına ve bunları da yakın zaman içinde hayatta geçireceğine delalet eder. Rüya sahibinin daha sağlıklı, düzenli bir yaşama kavuşacağına, mutlu olacağına, kendisine mutluluk ve hayır getirecek olan girişimler içinde olacağına, artık başarıya ulaşıp bunun da hazzını yaşayacak olmaya tabir olunur.
Rüyada Evlilik Cüzdanı Görmek, kısa süre içerisinde duygusal hayatınız açısından önemli ve ciddi kararlar vermeniz gerekeceğine işaret eder. Rüyada evlilik cüzdanı görmek tabirince sevgilinizle ya da uzun zamandan beri konuştuğunuz insanla aranızdaki ilişkinin daha ciddi ilerleyeceğine delalet eder. Rüyada evlilik cüzdanı görmek tabiri doğrultusunda ilişkinize aileleri de dahil edebilir ve geleceğe dair son derece önemli kararlar alabilirsiniz. Bunun yanı sıra evlilik gibi ciddi kararlara varılacağını söylemek de doğru olacaktır.

Bir diğer anlam doğrultusunda rüyada evlilik cüzdanı görmek tabiri doğrultusunda hayatınızdaki insanla aranızdaki enerjiyi evlilik bağı ile bütünleştireceğinize işaret eder. Bu doğrultuda sevdiğiniz kişi ile aile kurma yoluna adım atabilirsiniz. Rüyada evlilik cüzdanı görmek aynı şekilde hayatınıza aldığınız insanla son derece uyumlu bir çift olacağınız da söylenebilir. Rüyada evlilik cüzdanı görmek aynı şekilde hayatınızdaki insanı arkadaşlarınızla ve dostlarınızla tanıştırmaktan mutluluk duyacağınıza da işaret eder.
Rüyada Kırmızı Evlilik Cüzdanı Görmek

Rüyada kırmızı evlilik cüzdanı görmek, hayatınıza aldığınız insanla aranızdaki enerjinin ve uyumun sizi etkisi altına alacağına işaret eder. Rüyada kırmızı evlilik cüzdanı görmek, bu doğrultuda hayatınızdaki insana dair yoğun bir his besleyeceğinizin göstergesi olarak da ifade edilir. Bir diğer anlam doğrultusunda rüyada kırmızı evlilik cüzdanı görmek, hayatınıza aldığınız insanla birçok şeyinizi paylaşacağınızı da ifade eder. Bu doğrultuda onunla aranızdaki bu enerjiden keyif alabilir ve ona karşı hislerinizi günden güne daha da yoğun bir seviyeye getirebilirsiniz. Özet geçmek gerekirse rüyada kırmızı evlilik cüzdanı görmek tabiri duygusal hayatınızın sizin için mutlu bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada evlilik cüzdanı yırttığını görmek, duygusal hayatınızla alakalı sizi üzecek kötü olayların yaşanacağına işaret eden bir tabir olarak yorumlanır. Rüyada evlilik cüzdanı yırttığını görmek tabiri doğrultusunda yaşanacak olan bu olaylar yüzünden hayatınızdaki insanla aranızdaki ilişkinin olumsuz ilerleyeceğini söylemek doğru olacaktır. Rüyada evlilik cüzdanı yırttığını görmek aynı şekilde duygusal hayatınızda yaşadığınız sorunların aile yaşantınızı da etkileyeceğine işaret eder. Özet geçmek gerekirse rüyada evlilik cüzdanı yırttığını görmek tabirince duygusal ilişkilerinizdeki durumunuzu kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlilik Cüzdanı Aldığını Görmek

Rüya sahibinin çabaları sonucunda istekleri ve arzularına kavuşacağına yorumlanır. Çektiği zorluklardan zahmetsizce kurtulacağına işarettir. Rüyada evlilik cüzdanı aldığını görmek bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine alamettir.



Rüya sahibinin rüyasında evlilik nikah gibi organizasyonlar demektir. Evlilik cüzdanı gören kimsenin hayırlı bir kısmet bulduğuna ve yakın zamanda evleneceğine delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlilik Cüzdanı Kaybetmediğini Görmek

Bir dönem yaşanacak huzursuzluklara ve mutsuzluklara işarettir. Aile ve akrabalar arasında yaşanacak sorunların habericisidir. Rüyada evlilik cüzdanı kaybetmediğini görmek kendisine akıl hocalığı yapan birisini kaybedeceğine ve yapmak istemediği bir şeyi yapmak zorunda kalacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlilik Cüzdanı Yırttığını Görmek

Rüyayı gören kişi eğer evli ise evliliğinde yaşanacak sorunlara yorumlanır. Rüyada, rüya sahibinin evlilik cüzdanını yırtıp atması evlenmekten vazgeçeceğine yorumlanır. Rüyada evlilik cüzdanı yırttığını görmek kişinin çileli ve zorlu günler yaşayacağına, meslek hayatında sıkıtnılar çekeceğine, aile arasında sorunlar çıkacağına alamettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlendirme Memuru Görmek
Rüya sahibinin rüyasında evlendirme memuru görmesi yeni bir ev, yeni bir araba alacağına yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin rüyasında evlendirme memurunu görmesi insanların arasını yapan birine yorulmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlilik Cüzdanı Görmek Ne Anlama Gelir?Rüyada evlilik cüzdanı görmek, bekarsanız; kısa zaman içerisinde evleneceğinize, evliyseniz evliliğinizin temelinin sağlam olduğuna ve uzun yıllar boyunca mutlu devam edeceğine delalettir. Kaynak: Rüyada Evlilik Cüzdanı Görmek Ne Anlama Gelir? / Rüya Tabirleri
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlilik Cüzdanı Görmek Neye İşarettir?Rüyada evlilik cüzdanı görmek, bekarsanız; kısa zaman içerisinde evleneceğinize, evliyseniz evliliğinizin temelinin sağlam olduğuna ve uzun yıllar boyunca mutlu devam edeceğine delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evlilik cüzdanı aldığını görmekRüyada evlilik cüzdanı aldığını görmek, isteklerinizin gerçekleşeceğine ve karşınıza çıkan zorluklardan kolayca kurtulacağınıza işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evlilik cüzdanı görmek, evlilik nikkah gibi organizasyonlara, aile hayatına vee kurulacak yuvalara alamettir. Bekar bir gen kendi evlilik cüzdanıını görse yakın zamanda evlenir vve yuva kurar. Evli kimseler içsinse bu rüya sağlamm bir aile birliğine, birbirini seeven eşlere ve huzurlu bir ömrre yorumlanır. Rüyada evlilik cüzdanının yandığını gören kkimse istediği şahıs ile evlenemez veeya beklentileri karşılanmaz. Evlilik cüzdanını kaybetmek kısa süreli aille huzursuzluklarına veya akrabalarınızla aranızın açılmaasına işaret eder. Evlilik cüzdanının başkasına ait olduğunu göörmek ise yakında etrafınızda bekar olann bir insanın evlenmiş olacağına vveya nişanlanacağına yorulur.

Rüyasında evlilik cüzdanı gören şahıs yaa evlenme isteği bulunan ya dda daha farklı bir aile haayatı özlemi çeken bir kimsedir. Evlilik cüzdanı genellikle insanın iç dünyaası içerisinde kendi evliliğini ve yyaşam biçimini sorgulama anlayışını, aile hayatıı içerisindeki duygularını da yansıtmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlendirme Memuru Görmek

Rüyasında evlilik memuru gören kişi, yeeni bir ev alır veya önem aarz eden bir işe girişir. Bu rüya hayırlı bir haber allma veya herhangi bir müjdeye de yorumllanır. Evlendirme memuru, insanların yuvasını yapan veyaa onlara yardım eden iyi niyetli birr kişidir. Böyle bir rüya görmek hem evliller hem de bekarlar için hayırlıdır. Bu rüya bazen de yalnız insaanlar için bir sevgili bulmaya veya yakınnda bir aşk macerasının içinde yeer almaya işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlilik Cüzdanını Yırtmak

Rüyasında evlilik cüzdanını yırtan insan eğğer evli ise eşi ile arasındda birtakım sorunlar çıkar veya bbu rüya evliliğinizde sizi rahatsız edden birtakım olayların gerçek olmasına işaarettir. Rüyada evlilik cüzdanını yırtıp atmak, evlenmekkten vazgeçmeye veya sevgilinizden ayrılmanıza daa tabir olunur. Rüyada evlilik cüzdanının kaybolması da yinne ailesel sorunlara işaret edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evlilik cüzdanı görmek, nikah gibi bir organizasyona, aile hayatına ve kurulacak olan yuvalara işaret eder. Bekar bir kişinin kendi evlilik cüzdanını görmesi yakın bir zamanda evleneceğine ve güzel bir yuva kuracağına işaret eder. Evli kişiler için bu rüya sağlam bir aile birliğine, birbirini seven eşlere ve huzurlu bir ömre delalettir. Rüyada evlilik cüzdanının yandığını gören kişi istediği kişi ile evlenemez veya beklentileri karşılanmaz demektir. Evlilik cüzdanını kaybetmek kısa süreli aile huzursuzluklarına veya rüya sahibinin akrabalarıyla arasının açılmasına işaret eder. Evlilik cüzdanının başkasına ait olduğunu görmek ise yakında gören kişinin çevresinde bekar olan bir kişinin evleneceğine veya nişanlanacağına yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evlilik cüzdanını yırtmak, rüya sahibi eğer evli ise eşi ile arasında birtakım sorunlar çıkar veya bu rüya gören kişinin evliliğinde kendisini rahatsız eden birtakım olayların gerçekleşmesine işaret eder. Rüyada evlilik cüzdanını yırtıp atmak, evlenmekten vazgeçmeye veya rüya sahibinin sevgilisinden ayrılmasına da yorumlanmaktadır. Rüyada evlilik cüzdanının kaybolması da yine ailevi sorunlara işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evlendirme memuru görmek, gören kişi yeni bir ev alır veya önemli bir işe girişir demektir. Bu rüya hayırlı bir haber almaya veya herhangi bir müjdeye de yorumlanmaktadır. Evlendirme memuru, insanların yuvasını yapan veya onlara yardım eden iyi niyetli bir kişiye işaret eder. Böyle bir rüya görmek hem evliler hem de bekarlar için hayırlıdır. Bu rüya bazen de yalnız kişiler için bir sevgili bulmaya veya yakında bir aşk macerasının içinde yer almaya işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evlilik cüzdanı kaybettiğini görmekRüyada evlilik cüzdanı kaybettiğini görmek, hayatınızda huzursuzluk ve mutsuzluk olacağına ve aile bireylerinizle aranızda sorunlar yaşanacağına vekalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evlilik cüzdanı yırttığını görmekRüyada evlilik cüzdanı yırttığını görmek, evliliğinizde sorun olacağına ve boşanacağınıza yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evlendirme memuru görmekRüyada evlendirme memuru görmek, ev ya da araba alacağınıza ve çevrenizde insanların arasını bulan biri olduğunu ifade eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlilik Cüzdanı Görmek

Rüyada evlilik cüzdanı görmek, rüyayı gören kişinin bekar ise yakın zamanda bir yuva kuracağına ya da bu anlamda il adımları atacağına delalet eder. Rüya sahibinin evli olması durumunda ise aile hayatının oldukça güzel olduğuna, sağlam bir aile birliğinin varlığına yorumlanır. Rüyada evlilik cüzdanının yandığını görmek ise rüya sahibinin sevdiği kişi ile izdivaç kuramayacağına ya da beklediği işlerin istediği gibi sonuçlanmayacağına delalet eder. Evlilik cüzdanının bir başka kimseye ait olduğunu görmeniz kişiyi tanıyorsanız ve bekar ise evleneceğine, tanımıyor iseniz yakın zamanda bir düğün haberi almaya delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlilik Cüzdanını Yırttığını Görmek

Rüyada evlilik cüzdanını yırttığını görmek, rüyayı gören kişinin evli olması durumunda eşi ile arasında yaşanacak olan sıkıntılara, tartışmalara ve huzursuzluğa delalet eder. Rüyayı gören kişi bekar ise ve evlenme yolunda bir kimse ise evlilikten vazgeçeceğine ya da sevgiliden ayrılmaya delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikâhlandığını Görmek

Rüyada nikâhlandığını görmek, rüyayı gören kişinin yaşamında oluşacak olan kökten değişimlere işaret olarak yorumlanır. Rüyayı gören kişi kendi geleceğine ait olarak çok büyük kararlar alacağına ve bunları da yakın zaman içinde hayatta geçireceğine delalet eder. Rüya sahibinin daha sağlıklı, düzenli bir yaşama kavuşacağına, mutlu olacağına, kendisine mutluluk ve hayır getirecek olan girişimler içinde olacağına, artık başarıya ulaşıp bunun da hazzını yaşayacak olmaya tabir olunur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kırmızı nikah cüzdanı görmek, muradına ermeye, mutlu bir yuva kurmaya işaret eder. Sevmenin ve sevilmenin, dünya evine gireceğinin, hayallerinin gerçek olacağının simgesidir. Hayatında hareketli bir dönemin başlamasına da yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlilik Cüzdanını Yırtmak, rüya sahibinin evliliğinde sıkıntılar yaşayacağına, hoşuna gitmeyecek bazı olaylar yaşayacağına ve eşiyle bazı sorunlarının olacağına delalet eder. Rüyada evlilik cüzdanını yırtıp atmak, evlenmekten vazgeçmeye ya da sevgiliden ayrılmaya işaret eder
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlilik Cüzdanı Görmek

Rüyasında evlilik cüzdanı gören bir kişinin mal veya mülk sahibi olacağına işaret edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlilik Cüzdanı Görmek, kısa süre içerisinde duygusal hayatınız açısından önemli ve ciddi kararlar vermeniz gerekeceğine işaret eder. Rüyada evlilik cüzdanı görmek tabirince sevgilinizle ya da uzun zamandan beri konuştuğunuz insanla aranızdaki ilişkinin daha ciddi ilerleyeceğine delalet eder. Rüyada evlilik cüzdanı görmek tabiri doğrultusunda ilişkinize aileleri de dahil edebilir ve geleceğe dair son derece önemli kararlar alabilirsiniz. Bunun yanı sıra evlilik gibi ciddi kararlara varılacağını söylemek de doğru olacaktır.

Bir diğer anlam doğrultusunda rüyada evlilik cüzdanı görmek tabiri doğrultusunda hayatınızdaki insanla aranızdaki enerjiyi evlilik bağı ile bütünleştireceğinize işaret eder. Bu doğrultuda sevdiğiniz kişi ile aile kurma yoluna adım atabilirsiniz. Rüyada evlilik cüzdanı görmek aynı şekilde hayatınıza aldığınız insanla son derece uyumlu bir çift olacağınız da söylenebilir. Rüyada evlilik cüzdanı görmek aynı şekilde hayatınızdaki insanı arkadaşlarınızla ve dostlarınızla tanıştırmaktan mutluluk duyacağınıza da işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kırmızı evlilik cüzdanı görmek, hayatınıza aldığınız insanla aranızdaki enerjinin ve uyumun sizi etkisi altına alacağına işaret eder. Rüyada kırmızı evlilik cüzdanı görmek, bu doğrultuda hayatınızdaki insana dair yoğun bir his besleyeceğinizin göstergesi olarak da ifade edilir. Bir diğer anlam doğrultusunda rüyada kırmızı evlilik cüzdanı görmek, hayatınıza aldığınız insanla birçok şeyinizi paylaşacağınızı da ifade eder. Bu doğrultuda onunla aranızdaki bu enerjiden keyif alabilir ve ona karşı hislerinizi günden güne daha da yoğun bir seviyeye getirebilirsiniz. Özet geçmek gerekirse rüyada kırmızı evlilik cüzdanı görmek tabiri duygusal hayatınızın sizin için mutlu bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evlilik cüzdanı yırttığını görmek, duygusal hayatınızla alakalı sizi üzecek kötü olayların yaşanacağına işaret eden bir tabir olarak yorumlanır. Rüyada evlilik cüzdanı yırttığını görmek tabiri doğrultusunda yaşanacak olan bu olaylar yüzünden hayatınızdaki insanla aranızdaki ilişkinin olumsuz ilerleyeceğini söylemek doğru olacaktır. Rüyada evlilik cüzdanı yırttığını görmek aynı şekilde duygusal hayatınızda yaşadığınız sorunların aile yaşantınızı da etkileyeceğine işaret eder. Özet geçmek gerekirse rüyada evlilik cüzdanı yırttığını görmek tabirince duygusal ilişkilerinizdeki durumunuzu kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA EVLİLİK CÜZDANI GÖRMEK

Rüyada evlilik cüzdanı görmenin tabiri, evliliğe yorumlanır. Rüyayı gören kişi bekar ise yakın zamanda evleneceğine işarettir. Rüya sahibi eğer evli ise evliliğinin sağlam ve uzun süreli olduğuna delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlilik Cüzdanı Aldığını Görmek

Rüya sahibinin çabaları sonucunda istekleri ve arzularına kavuşacağına yorumlanır. Çektiği zorluklardan zahmetsizce kurtulacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evlilik cüzdanı görmek, rüya sahibinin mevcut bir aile kurma isteğinin olmasına ve bu isteğini gerçekleştirebilecek fırsatlarla karşılaşmasına delalet eder. Hayırlı ve kendisini mutlu edecek bir yuva kuracağı anlamını da taşıyor olabilir. Aile kurma isteği içerisinde bulunan rüya sahibi, bu anlamda çok mutlu olacağı bir yaşama sahip olacak ve huzurlu olacaktır. Sevdikleri ile birlikte daha geniş ve mutluluk veren yuvalarda yaşama olanağını temsil eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evlilik cüzdanı görmek, ailesel konularda her şeyin istendiği gibi gelişmesi demektir. Rüyayı gören kişi henüz bekar ise, çok yakın bir zaman içerisinde evlilik kararı alabilir ve bu karar kendisine  hayır getirir. Kendisini çok mutlu edecek ve hayır getirecek bir insanla tanışabilir. Rüyada evlilik cüzdanı görmek, rüyayı gören kişi açısından bilinçaltını ilgilendiren bir rüyadır. Gerçek hayatta da yuva kurma isteğini ve aileye olan bağlılığını temsil eder. Mevcut durumda evli olan bireylerin hayırlı şekilde evlat sahibi olacağını anlatır.
Bu nedenle rüyayı gören kişinin yakın bir zamanda yaşamında meydana gelecek güzelliklere hazır olması gerekir. Rüyada evlilik cüzdanı görmek, ailesel konularda mutluluğa ulaşmaya ve istenilen aile yapısına sahip olmaya delalet eder. Rüya sahibi duyguları ve mantığı açısından her şeyin doğru şekilde ilerleyeceği bir yaşama adım atar. Hayatındaki insanlar ile çok huzurlu olacağı bir aile yaşamına sahip olur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlilik Cüzdanı Yırtmak


Rüya sahibinin evlilik yolundan dönmesine, her şeyin kendisi için hayırlı olacağını düşünürken bir konuda hüsran yaşayarak ayrılık olmasına delalet eder. Bu durum karşısında manevi açıdan büyük bir yıkıma ve psikolojik çöküntüye maruz kalabilir. Kendisini mutlu edeceğine inandığı insanla anlaşmazlıklar yaşayabilir. İnanarak birlikte yola çıktığı bir insandan dolayı yaşayacağı hayal kırıklıkları karşısında rüya sahibi yalnız kalacaktır. Çok uzun bir süre boyunca başka insanlarla ikili ilişkilerde yer almama ve özelini de açmama kararı alabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlilik Cüzdanını Satmak

Rüya sahibinin hayatı açısından mantığının ağır bastığı kararlar vermesine ve kendisine güç katacak bir insanla yuva kurmasına delalet eder. Duygularının yanında mantığını ihmal etmeyeceği karalar ile garantili bir geleceğin peşindedir. Bunun sağlamak açısından doğru kararlar verdiği görülecektir. Duygularına ara verip daha fazla mantıklı düşünmeye çalışması çevresi tarafından garip karşılansa bile rüya sahibi kararlılığından vazgeçmemelidir. Ancak bu şekilde istediği noktaya gelebileceğini mutlaka fark etmelidir. Bunu fark edip dikkatlice davranmaya başladıktan sonra her şey hızla yoluna girecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlilik Cüzdanını Kaybetmek

Rüyayı gören kişinin aile kurma ve bir insanla hayatını birleştirme konularında karmaşık bir döneme girdiğini gösterir. Yoğun bir stres altına girerek yanlış insanlara aldanma durumu meydana gelebilir. Bu konularda aceleci davranmaması gerektiği konusunda rüyayı bir uyarı niteliğinde algılayabilir. Kendi yaşamını mutlu ve huzurlu hale getirebilmek adına daha mantıklı adımlar atması gerekmektedir. Bu anlamda rüya sahibinin kararlarını yeniden gözden geçirmesi ve daha fazla düşünmesi beklenir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlilik Cüzdanında Fotoğraf Görememek

Rüya sahibinin uzun bir süredir yuva kurmak istediğine ancak bir türlü kendisi açısından hayırlı sayılacak bir kısmetle tanışamadığına delalet eder. Bu konuda sabırsız davransa bile bir süre daha beklemesi ve hayırlı kısmeti açısından aceleci davranmaması gerekmektedir. Böylelikle kendi yaşamı ve ailesel konularda yaşadıkları için daha hayırlı sonuçlara ulaşabilir. Mutlu olmak için çok istekli ve aceleci davranıyor olması kendisine iyi sonuçlar getirmez. Bunun için daha fazla düşünerek hareket etmesi gerektiğini fark etmelidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
insan yaşamında bekarlıktan evliliğe geçiş, bir dönemin sona ermesi ve yeni bir dönemin başlamasının ifadesidir. Rüyada evlilik cüzdanı görmek bekarlar için evlilik yolunda bazı güzel gelişmelere, evliler için aile yaşamında yeni bir sayfa açılmasına rivayet edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlilik Cüzdanı Görmek

Rüyada evlilik cüzdanı görmek, evlilik nikah gibi organizasyonlara, aile hayatına ve kurulacak yuvalara işarettir. Bekar bir gen kendi evlilik cüzdanını görse yakın zamanda evlenir ve yuva kurar. Evli kişiler içsinse bu rüya sağlam bir aile birliğine, birbirini seven eşlere ve huzurlu bir ömre delalettir. Rüyada evlilik cüzdanının yandığını gören kişi istediği kimse ile evlenemez veya beklentileri karşılanmaz. Evlilik cüzdanını kaybetmek kısa süreli aile huzursuzluklarına veya akrabalarınızla aranızın açılmasına işarettir. Evlilik cüzdanının başkasına ait olduğunu görmek ise yakında çevrenizde bekar olan bir kişinin evleneceğine veya nişanlanacağına yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlilik Cüzdanı Görmenin Psikolojik Tabiri

Rüyasında evlilik cüzdanı gören kişi ya evlenme isteği bulunan ya da daha farklı bir aile hayatı özlemi çeken bir kimsedir. Evlilik cüzdanı genellikle insanın iç dünyasında kendi evliliğini ve yaşam biçimini sorgulama anlayışını, aile hayatındaki duygularını da yansıtmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlenme Cüzdanı Görmek

Rüyasında evlenme cüzdanı, evlilik cüzdanı gören kişi maddi sıkıntıya girecek ve borç alacaktır. Rüyada evlenme cüzdanının görülmesi, kişinin başkalarına borçlanmasına delalet eder. Rüya sahibi sıkıntılarından, aldığı borçlar sayesinde kurtulacaktır. Evlilik cüzdanının rüyada görülmesi bazı durumlarda borcunu ödemeye ve rahatlamaya işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evlilik cüzdanı almak gerçek hayatta babanın yaşayacağı bir sıkıntıya, hayırlı hadiselere şahit olacağına delalet eder. Rüyayı sağlık çalışnı görmüşse sırf sevdikleri istediği için yaptığı işten aslında kazançlı çıkacağına, annenin yaşadığı sağlık sorunlarından kurtularak feraha ereceğine ve nın aksine şifa bulmaya delalet eder. Bu rüya bazende sıkıntıdan kurtularak refaha ermeye ve hayatının yoluna girmesine, çok büyük mutluluklar yaşamaya alamet olur.
+1 oy
BB Rüyazede (1.7k puan)  
Merhaba, rüyamda şahitlerin de olduğu kendi nikahımı gördüm beyaz bi elbise giymiştim nikah memurumuz kadındı ve evlilik cüzdanını bana verdi. Elimde cüzdanı salladım fotoğraflar çekildik. Evledniğim kişiyi de tanıyorum, geçmişimden biri. Yorumlarsanız çok sevinirim.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

418 Aktif
1 Üye ve 417 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 12598
Dün : 23857
Toplam : 48070932
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...