Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+10 oy
2.9k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada evlilik teklifi almak, erken bir zamanda kısmetinin açılacağına işarettir. Birinden evlenme teklifi almak o kişinin kıymeti, fazileti, değeri, isminin anlamı ve de güzelliği nispetinde nimet ve saltanat elde etmeye işarettir. Ayrıca Rüyada evlilik teklifi hayır, kısmet, neşe demektir. Evlenmek teklifi rüyası mutluluk, saadet ve huzur anlamına da gelmektedir.
Tuçe Rüyazede (1.4k puan)  
Rüyayı bilen birine, hayra vesile kılarak yorumlamak gerekli imiş.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

103 Yorum

+10 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
düzenledi
 
En İyi Yorum
Rüyada birine evlilik teklifi etmek dünyadan nasibini istemek gibidir. Teklifini kabul ettiren kimse zengin olur. En azından refah ve sevinçtir. Teklif edilen genç kız ise ve kız kabul etmişse, mal ve refah; teklif olunan orta yaşlarda kadın ise, toprak, arazi ve gelirdir. Yaşlı bir kadın evlilik teklifini kabul ederse, en büyük servete kavuşulur.
Rüyada Evlenme Talebi Görmek

Bir kimse rüyasında bir kadına evlenme teklifinde bulunduğunu görse, bu onun (rüya sahibinin) dünyalık (mal) toplamak için çok çaba harcadığına işarettir. Eğer evlenmek isteğinde bulunduğu kadından evet cevabı aldığını da görürse, bu mal toplama çalışmasında başarılı olacağına işarettir denmiştir.Dul bir kadına rüyasında gizlice bir teklifte, gizlice bir söz söylediğini gören kişi, bu kadınla evleneceğine işarettir. Veya bu rüyada gördüğü kadına evlenme teklifi götüreceğine işaretle yorumlayanlar da olmuştur.Rüyasında evli bir kadına evlenme teklifinde bulunan kimse, dünya malına karşı hırslı olduğuna fakat, bu hırsına ve şiddetli arzusuna ulaşılamayacağına işarettir denmiştir.Rüyasında bir kadından kendisiyle evlenme talep ve isteğinde bulunduğunu ve bu kadının da aldığı evlenme teklifini kabul ettiğini gören kimse, muradına erer. Rüya sahibi kişinin tüm hacetleri yerine getirilir şeklinde tabir olunmuştur. Bazı yoruma göre de, bu rüyayı gören kişinin ferah ve sevincine müjdeleyen bir işarettir denmiştir.
Rüyada evlilik teklifi görmekRüyada evlilik teklifi, maddiyatınızın daha üst seviyelerde olacağına ve daha rahat bir yaşantı elde edeceğinize işarettir.Rüyada evlilik teklifi aldığını görmekRüyada evlilik teklifi aldığını görmek, tüm dileklerinizin kabul olacağına delalettir. Tüm sorunlarınızın çözüme kavuşarak; istediğiniz hayatı süreceğinize yorulmaktadır.Rüyada evlilik teklifi ettiğini görmekRüyada evlilik teklifi ettiğini görmek, elinize geçecek olan imkanları değerlendirmekten geri kalmayacağınıza yorulmaktadır. Bundan ötürü mutlu ve zengin bir hayatın içerisinde olacağınıza delalettir.


Rüyada evlilik teklifi almak ve yüzük takmakRüyada evlilik teklifi almak ve yüzük takmak, gerçek hayatta da bu durumu yaşayacağınıza delalettir. Duygularınızı dışa vurarak; aile hayatınıza yeni bir başlangıç yapacağınıza delalettir.Rüyada yüzük görmekRüyada yüzük görmek, yeni mülk edineceğinize işarettir. Aynı zamanda da evleneceğinize de yorulmaktadır.
Rüyada evlenme teklifi almak, çok güzel bir rüyadır ve rüya sahibinin esenliğe ve huzura kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına rivayet edilir. Hafiflemeye, borçlardan ve korkulardan kurtulmaya, iş sahibi olmaya, para kazanmaya, gerçek dostlar edinmeye, huzuru yakalamaya ve güzel günler yaşamaya alamet eder.
Rüyada Evlenme Teklifi Aldığını Görmek

Bir kişi rüyasında evlenme teklifi aldığını görürse o kişi muradına erer, sevdiğine kavuşur, sıkıntılarını ve sorunlarını aşma gücüne sahip olur, başarısı ve mutluluğu da bir ömür sürer diye tabir edilir. Rüya sahibi niyetlendiği her işi Allah’ın izini ile yerine getirme şansına ve mutluluğuna sahip olacak, hayatını dolu dolu ve dilediği gibi yaşayacak demektir.
Rüyada Erkekten Evlenme Teklifi Almak

Rüyada erkekten evlenme teklifi almakla evlenme teklifi almak arasında hiçbir fark yoktur esasen. Rüyasında bir erkekten evlenme teklifi aldığını gören kişi, isteklerine kavuşur ve gerçek hayatta âşık olduğu kişinin gönlünü kazanmayı başarır diye yorumlanır. Hayırlı, güzel ve sürpriz gelişmeler yaşanacağı anlamına gelir.
Rüyada Evlenme Teklifi Almak ve Yüzük Takmak

Rüyada evlenme teklifi aldığını ve yüzük taktığını gören kişinin gerçekten de buna benzer bir olay yaşayacağına delalet edilir. Rüya sahibinin sevdiği kişiden duygularına karşılık göreceğine ve ileride de onunla mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuva kuracağına işaret eder. Bu rüya hiç bitmeyecek bir aile saadetine rivayet edilir.
Rüyada Yüzük Görmek

Rüyada yüzük görmek, rüyayı gören kişinin hayatında olumlu gelişmeler yaşayacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına ve başarılı olacağına bu sayede hem meslek hayatında hem de özel hayatında hayalini kurduğu mutluluğu yakalayacağına yorulur.
Rüyada evlilik teklifi almak, kişinin kısmetinin çok kısa bir zamanda açılacağına, rüya sahibinin esenliğe ve huzura kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına işarettir. Rüyada evlilik teklifi almak ne anlama gelir sorusunun bir diğer açıklaması ise bir kişi rüyasında evlenme teklifi aldığını görürse o kişi muradı erer ve sevdiğine kavuşur, mutluluğu bir ömür sürer diye tabir edilir. Rüyada evlenme teklifi almak uzun zamandır beklenen değişiklikleri yapma fırsatının elde edileceğini gösterir. Rüya sahibi bekar ise bu durum bilinçaltı olarak açıklanabileceği gibi, hayatında evlilikle ilgili gelişmelerin yaşanacağını da gösterir.
Evlenme teklifi aldığını gören kimse evlilik yolunda ilerliyorsa tüm kafa karışıklıklarının biteceğine ve mutlu bir yaşam süreceğini işaret edilir. Rüyada evlilik teklifi almak ne anlama gelir ve rüya gibi bir evlilik teklifi fikirlerini yazımızın devamında sizler için paylaşıyoruz.
Sürpriz Evlilik Teklifi Organizasyonu
Kumsalda Evlenme Teklifi Organizasyonu
Rüyada Evlilik Teklifi Almak
Dağ Evinde Evlilik Teklifi Organizasyonu İzmir
Rüyada Evlilik Teklifi Almak Ne Anlama Gelir?

Rüyada evlilik teklifi almak kişinin kısa bir zaman içerisinde evlilik hazırlıklarına başlayacağı anlamına gelmektedir. Sevdiğiniz kişi belki de şu anda bizimle evlilik teklifi hazırlıklarını yapıyordur…

Evli bir kişi rüyasında evlilik teklifi aldığını gördüyse o kişinin hayatının olumlu yönde değişeceğine ve evliliklerindeki muhabbetin artacağına işaret eder.

Rüyada Evlilik Teklifi Almak ve Yüzük Takmak

Rüyada evlilik teklifi aldığını görmek ve aynı zamanda yüzük takmak rüya sahibinin yapmak istediği değişiklikler için adım atacağına ve değişikliklerin olumlu yönde olacağına işaret etmektedir.
Rüyada Evlenme Teklifi Almak

Rüyada evlenme teklifi almak, çok güzel bir rüyadır ve rüya sahibinin esenliğe ve huzura kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına rivayet edilir. Hafiflemeye, borçlardan ve korkulardan kurtulmaya, iş sahibi olmaya, para kazanmaya, gerçek dostlar edinmeye, huzuru yakalamaya ve güzel günler yaşamaya alamet eder.
Rüyasında başkasına evlilik teklifi eden kimse, bulunduğu işte yükselerek emrinde çok fazla kişi çalıştırır. Evlilik teklifi bazen de birkaç seçenek arasında kalacağınıza ve bu seçeneklerden en doğrusuna karar vereceğinize yorumlanmaktadır. Rüyada tanımadığı birinden evlilik teklifi alan kimse güçlü ve maddi açıdan da kuvvetli bir adamın yanında çalışır. Tanıdığı birinin evlilik teklifinde bulunması o kişiyle ortak yapacağınız bir işe yorumlanabilmektedir.
Rüyada Bir Adamın Evlilik Teklifinde Bulunması
Rüyada tanımadık bir adamın evlilik teklifinde bulunması, rüya sahibinin maddi açıdan sıkıntılarının sona ermesine bazen de ortak gerçekleştireceğiniz bazı çalışmalardan oldukça büyük başarılar elde edeceğinize işarettir. Tanıdık bir erkeğin evlilik teklifinde bulunması bekârlar için iyi bir kısmetin ve huzurlu bir evliliğin göstergesidir. Rüyada evlilik teklif eden yaşlı bir adamsa eskimiş bazı konuları canlandırmaya veya çok uzun süredir işlemeyen bir meslekte başarılı olmaya yorumlanır. Ölü bir adamın evlilik teklifinde bulunması sizin için hayırlı olmayan birtakım işlere girişeceğinizin habercisidir.
Rüyada Evlilik Teklifine Cevap Vermek
Rüyada kendinize bir evlilik teklifinde bulunulduğunu ve buna olumlu yanıt verdiğinizi görmeniz, yakında önemli bir işe girişeceğinizin habercisidir. Eğer bu teklife olumsuz yanıt vermişseniz önünüze çıkacak fırsatları tepeceğinize veya bazı konularda kararsız kalacağınıza işaret etmektedir.


Rüyada Evlilik Teklifi Görmenin  Tabiri
Rüyada görülen evlilik teklifi özellikle bekar kimseler için evlenme isteğinin bir göstergesidir. Bu rüya sizin evlenip, çocuk sahibi olmayı arzu ettiğiniz anlamına gelir. Bazen de böyle bir rüya bilinçaltındaki yeni bir başlangıç yapma arzusunun bir dışa vurumdur.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evliyken evlilik teklifi almak

Rüyada evli olduğu halde evlenme teklifi almak, bir başkasını evlendirmeye alamettir. Aynı zamanda bu rüya yakın bir akrabadan düğün haberi almaya yahut sevdiğiniz bir kimsenin düğününe gideceğinize işaretle delalet etmektedir. Evli kimselerin rüyalarında evlilikle ilgili teklifler alması yakın zamanda çocuklarının evlilik yolunda bir adım atacağını gösterir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sevgiliden evlilik teklifi almak

Rüyada eski yahut yeni fark etmez sevgiliden evlenme teklifi almak, Sizi seven kollayan biri tarafından gelecek bir yardıma; yüksek bir makama geçmek için sarf edilen gayrete işaret eder. Bekâr birinin rüyasında evlenme teklifi aldığını görmesi, yakın zamanda evleneceğine işarettir. Bu rüya bir evlenme teklifine delalet eder. Yine sevdiği birinden evlilik teklifini görmek, mutluluk ve saadete işarettir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evlilik teklifi almak ve reddetmek

Bu rüya sevdiğiniz bir kimseyi kaybetme korkusu içinde olduğunuza ve eğer bekarsanız, nişanlanacağınıza veya evleneceğinize işarettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ünlü birinden evlilik teklifi almak

Ünlü bir kimseden evlenme teklifi almak, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine yorumlanır. Hiç beklenmedik bir yerden sizi sevindirecek güzel haberler alacağınızı ifade eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kendine nikâh düşmeyen birinden evlenme teklifi almak

Aile fertlerinin başına geçmeye alamettir. Rüyayı gören kimsenin çok mutlu bir aile hayatının olacağına yorulur. Aynı zamanda bu rüyayı gören kimsenin karşısına iyi insanların çıkacağını ifade eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kadından evlilik teklifi almak

Bekar kimseler için bu rüya uzun birliktelik yaşayacağınız biriyle tanışmaya işaret eder. Evli kimseler için de bu rüya, sevdiğiniz ve değer verdiğiniz birinin mürüvvetini görmeyi müjdeler.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zengin birinden evlilik teklifi almak

Zengin, varlıklı ve makam sahibi bir kimseden evlilik teklifinin alınması, arzu ve isteklerin gerçekleşmesine yorulur. Şayet bu rüyayı bekar bir kız görüyorsa evlenecek olmasına ve bahtının açık olmasına tabir edilir. Rüyayı gören kişi erkekse büyük bir işte çalışmak üzere bir iş teklifi alacağına delalettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evlilik teklifi almak, erken bir zamanda kısmetinin açılacağına işarettir. Birinden evlenme teklifi almak o kişinin kıymeti, fazileti, değeri, isminin anlamı ve de güzelliği nispetinde nimet ve saltanat elde etmeye işarettir. Ayrıca Rüyada evlilik teklifi hayır, kısmet, neşe demektir. Evlenmek teklifi rüyası mutluluk, saadet ve huzur anlamına da gelmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evlilik teklifi görmek, Evlilik teklifinin rüyada nasıl bir durumla görüldüğüne bağlı yorumlar değişmektedir. Genellikle maddi durumların düzelmesine, zenginliğe yorulmaktadır. rüyayı gören kişinin mutlu bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlilik Teklifi Aldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında birinden evlilik teklifi alması, iyiye yorumlanmaktadır. Kişinin hayallerine ve isteklerine kavuşacağına işarettir. Dualarının kabul olacağına yorumlanır. Bir başka yorum ise feraha kavuşacağını ifade eder. Dertlerinden sıkıntılarından kurtulup, hafifleyeceğine yorumlanır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlilik Teklifi Ettiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında bir kişiye evlilik teklifi etmesi eline geçecek büyük fırsatların habercisi niteliğindedir. Maddi açıdan yükselmeye ve bolluğa, berekete yorumlanır. Başka bir yoruma göre hayırlı bir evlilik yapacağına ve bu evlilikten hayırlı evlatlar olacağına yorumlanmaktadır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlenme Teklifi Almak ve Yüzük Takmak

Rüya sahibinin rüyasında evlenme teklifi aldığını ve yüzük taktığını görmesi gerçekten de buna benzer bir olay yaşayacağına delalet edilir. Rüya sahibinin sevdiği kişiden duygularına karşılık göreceğine ve ileride de onunla mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuva kuracağına işaret eder. Bu rüya hiç bitmeyecek bir aile saadetine yorumlanmaktadır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüzük Görmek

Rüyada sahibinin rüyasında yüzük görmesi, hayırlı işlere yorumlanır. Yeni mal, mülk elde etmeye ya da evliliğe işarettir. Rüyasında yüzük gören kimse bekar ise evlenacek, evli ise yeni bir ev veya arsa alacak ya da yeni bir araba alacak manalarına gelir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evlenme teklifi aldığını görmek kişinin hayatında uzun zamandır beklediği değişiklikleri yapma fırsatı elde edeceğini gösterir.

Rüya sahibi bekar biri ise bu kişinin evlenme arzusunun psikolojik olarak dışa vurumu olduğunu ve benzer gelişmeler yaşanacağını, hayatının evlilik seyrinde ilerleyeceğini gösterir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evlilik teklifi alma

Bu rüya aynı zamanda hayatınızda sorumluluk almanız gereken bir döneme girdiğinizi gösteriyor olabilir.

Bazı rüya tabircilerinin yorumuna göre ise bu rüya Allah’ın desteğini yanına almak anlamına gelir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evlenme teklifi almak hayra yorulur

Eğer rüya sahibi evlilik teklifi ve beyaz gelinlik giydiğini görürse bu yapacağı evliliğin kendisi için hayırlı olduğunu anlatır.

Evlenme arifesindeki birinin bu rüyayı görmesi ise kafa karışıklığına ve nişan döneminin stresli geçtiği anlamına gelir fakat bu kaygıları boşuna taşıdığını gösterir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evlenme teklifi alma

Rüya sahibi evli ise; iş hayatında uzun zamandır beklediği terfi ya da iş girişiminin gerçekleşeceğine ve kariyerde yükseleceğine işaret eder.

Rüya sahibinin hayatında sürpriz gelişmeler yaşanacağını gösteren bu rüya çalışmayan kişilerinde harika iş fırsatları yakalayacağını, lüks, refah ve huzur içerisinde bir yaşam süreceğini gösterir.

Rüyada yüzükle evlenme teklifi almak, rüya sahibinin yapmak istediği değişikliklerin kendine ödül gibi sonuçlar getireceğini ve cesaretinin artacağını gösterir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evlilik teklifi görmek ne anlama gelir?
Rüyada evlilik teklifi görmek ne anlama gelir?
Rüyada birine evlilik teklifi etmek dünyadan nasibini istemek gibidir. Teklifini kabul ettiren kimse zengin olur. En azından refah ve sevinçtir. Teklif edilen genç kız ise ve kız kabul etmişse, mal ve refah; teklif olunan orta yaşlarda kadın ise, toprak, arazi ve gelirdir. Yaşlı bir kadın evlilik teklifini kabul ederse, en büyük servete kavuşulur.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlenme Talebi Görmek

Bir kimse rüyasında bir kadına evlenme teklifinde bulunduğunu görse, bu onun (rüya sahibinin) dünyalık (mal) toplamak için çok çaba harcadığına işarettir. Eğer evlenmek isteğinde bulunduğu kadından evet cevabı aldığını da görürse, bu mal toplama çalışmasında başarılı olacağına işarettir denmiştir.Dul bir kadına rüyasında gizlice bir teklifte, gizlice bir söz söylediğini gören kişi, bu kadınla evleneceğine işarettir. Veya bu rüyada gördüğü kadına evlenme teklifi götüreceğine işaretle yorumlayanlar da olmuştur.Rüyasında evli bir kadına evlenme teklifinde bulunan kimse, dünya malına karşı hırslı olduğuna fakat, bu hırsına ve şiddetli arzusuna ulaşılamayacağına işarettir denmiştir.Rüyasında bir kadından kendisiyle evlenme talep ve isteğinde bulunduğunu ve bu kadının da aldığı evlenme teklifini kabul ettiğini gören kimse, muradına erer. Rüya sahibi kişinin tüm hacetleri yerine getirilir şeklinde tabir olunmuştur. Bazı yoruma göre de, bu rüyayı gören kişinin ferah ve sevincine müjdeleyen bir işarettir denmiştir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evlenme teklifi almak, çok güzel bir rüyadır ve rüya sahibinin esenliğe ve huzura kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına rivayet edilir. Hafiflemeye, borçlardan ve korkulardan kurtulmaya, iş sahibi olmaya, para kazanmaya, gerçek dostlar edinmeye, huzuru yakalamaya ve güzel günler yaşamaya alamet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlenme Teklifi Aldığını Görmek

Bir kişi rüyasında evlenme teklifi aldığını görürse o kişi muradına erer, sevdiğine kavuşur, sıkıntılarını ve sorunlarını aşma gücüne sahip olur, başarısı ve mutluluğu da bir ömür sürer diye tabir edilir. Rüya sahibi niyetlendiği her işi Allah’ın izini ile yerine getirme şansına ve mutluluğuna sahip olacak, hayatını dolu dolu ve dilediği gibi yaşayacak demektir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkekten Evlenme Teklifi Almak

Rüyada erkekten evlenme teklifi almakla evlenme teklifi almak arasında hiçbir fark yoktur esasen. Rüyasında bir erkekten evlenme teklifi aldığını gören kişi, isteklerine kavuşur ve gerçek hayatta âşık olduğu kişinin gönlünü kazanmayı başarır diye yorumlanır. Hayırlı, güzel ve sürpriz gelişmeler yaşanacağı anlamına gelir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlenme Teklifi Almak ve Yüzük Takmak

Rüyada evlenme teklifi aldığını ve yüzük taktığını gören kişinin gerçekten de buna benzer bir olay yaşayacağına delalet edilir. Rüya sahibinin sevdiği kişiden duygularına karşılık göreceğine ve ileride de onunla mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuva kuracağına işaret eder. Bu rüya hiç bitmeyecek bir aile saadetine rivayet edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüzük Görmek

Rüyada yüzük görmek, rüyayı gören kişinin hayatında olumlu gelişmeler yaşayacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına ve başarılı olacağına bu sayede hem meslek hayatında hem de özel hayatında hayalini kurduğu mutluluğu yakalayacağına yorulur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evlilik teklifi almak, kişinin kısmetinin çok kısa bir zamanda açılacağına, rüya sahibinin esenliğe ve huzura kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına işarettir. Rüyada evlilik teklifi almak ne anlama gelir sorusunun bir diğer açıklaması ise bir kişi rüyasında evlenme teklifi aldığını görürse o kişi muradı erer ve sevdiğine kavuşur, mutluluğu bir ömür sürer diye tabir edilir. Rüyada evlenme teklifi almak uzun zamandır beklenen değişiklikleri yapma fırsatının elde edileceğini gösterir. Rüya sahibi bekar ise bu durum bilinçaltı olarak açıklanabileceği gibi, hayatında evlilikle ilgili gelişmelerin yaşanacağını da gösterir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Evlenme teklifi aldığını gören kimse evlilik yolunda ilerliyorsa tüm kafa karışıklıklarının biteceğine ve mutlu bir yaşam süreceğini işaret edilir. Rüyada evlilik teklifi almak ne anlama gelir ve rüya gibi bir evlilik teklifi fikirlerini yazımızın devamında sizler için paylaşıyoruz.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlilik Teklifi Almak Ne Anlama Gelir?

Rüyada evlilik teklifi almak kişinin kısa bir zaman içerisinde evlilik hazırlıklarına başlayacağı anlamına gelmektedir. Sevdiğiniz kişi belki de şu anda bizimle evlilik teklifi hazırlıklarını yapıyordur…

Evli bir kişi rüyasında evlilik teklifi aldığını gördüyse o kişinin hayatının olumlu yönde değişeceğine ve evliliklerindeki muhabbetin artacağına işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlilik Teklifi Almak ve Yüzük Takmak

Rüyada evlilik teklifi aldığını görmek ve aynı zamanda yüzük takmak rüya sahibinin yapmak istediği değişiklikler için adım atacağına ve değişikliklerin olumlu yönde olacağına işaret etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlenme Teklifi Almak

Rüyada evlenme teklifi almak, çok güzel bir rüyadır ve rüya sahibinin esenliğe ve huzura kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına rivayet edilir. Hafiflemeye, borçlardan ve korkulardan kurtulmaya, iş sahibi olmaya, para kazanmaya, gerçek dostlar edinmeye, huzuru yakalamaya ve güzel günler yaşamaya alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlilik Teklifi Görmek
Rüyada evlilik teklifi görmek rüyanın görülüş şekline göre yorumlanmaktadır. Rüyanızda eğer size bir evlilik teklifi yapılmışsa yakın zamanda önünüze çıkacak büyük fırsatların ve bu fırsatların doğuracağı güzel olayların habercisidir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında başkasına evlilik teklifi eden kimse, bulunduğu işte yükselerek emrinde çok fazla kişi çalıştırır. Evlilik teklifi bazen de birkaç seçenek arasında kalacağınıza ve bu seçeneklerden en doğrusuna karar vereceğinize yorumlanmaktadır. Rüyada tanımadığı birinden evlilik teklifi alan kimse güçlü ve maddi açıdan da kuvvetli bir adamın yanında çalışır. Tanıdığı birinin evlilik teklifinde bulunması o kişiyle ortak yapacağınız bir işe yorumlanabilmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Adamın Evlilik Teklifinde Bulunması
Rüyada tanımadık bir adamın evlilik teklifinde bulunması, rüya sahibinin maddi açıdan sıkıntılarının sona ermesine bazen de ortak gerçekleştireceğiniz bazı çalışmalardan oldukça büyük başarılar elde edeceğinize işarettir. Tanıdık bir erkeğin evlilik teklifinde bulunması bekârlar için iyi bir kısmetin ve huzurlu bir evliliğin göstergesidir. Rüyada evlilik teklif eden yaşlı bir adamsa eskimiş bazı konuları canlandırmaya veya çok uzun süredir işlemeyen bir meslekte başarılı olmaya yorumlanır. Ölü bir adamın evlilik teklifinde bulunması sizin için hayırlı olmayan birtakım işlere girişeceğinizin habercisidir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlilik Teklifine Cevap Vermek
Rüyada kendinize bir evlilik teklifinde bulunulduğunu ve buna olumlu yanıt verdiğinizi görmeniz, yakında önemli bir işe girişeceğinizin habercisidir. Eğer bu teklife olumsuz yanıt vermişseniz önünüze çıkacak fırsatları tepeceğinize veya bazı konularda kararsız kalacağınıza işaret etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlilik Teklifi Görmenin  Tabiri
Rüyada görülen evlilik teklifi özellikle bekar kimseler için evlenme isteğinin bir göstergesidir. Bu rüya sizin evlenip, çocuk sahibi olmayı arzu ettiğiniz anlamına gelir. Bazen de böyle bir rüya bilinçaltındaki yeni bir başlangıç yapma arzusunun bir dışa vurumdur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman: Bazı tabirciler demişlerdir ki: Rüyasında bir kadınla evlenmek istediğini gören, çok mal elde edebilmek için çaba sarf eder. İzdivaç talebinde muvaffak olmuşsa, bu çabalar sayesinde sonuca ulaşır. Bekâr bir kadına, gizli söz söylediğini gören, o kişiyle dünya hayatına girmek isteyecektir.

Rüyada evli bir kadınla evlenmek isteyen kişi, dünya malına istekli olur ama istediğine erişemez. Evlenme talebi kabul edilen erkek; arzusuna kavuşur, dileği kabul olur. Bir rivayete göre bu rüya, rahata, huzur ve sevinçli habere delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir kadının kendisiyle evlenmek istediğini, arzu ettiğini görenin bahtı açılır. Evlenmek istediği genç bir bayanın buna razı olduğunu görmek, ferah ve malla tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada orta yaşlı bir kadına yaptığı evlilik teklifi kabul edilen kişi, ticaretle ya da başka bir yolla kazanca sahip olacağına işaret eder. İhtiyar bir kadının izdivacına talip olup olumlu cevap almak, büyük bir servete malik olmaya delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlilik Teklifi Almak

Rüyada evlilik teklifi almak, yüz güldürecek haberler almaya ya da olaylar yaşamaya işaret eder ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağı günler yaşayacağı anlamına gelir. Güzel ve olumlu gelişmeler yaşamaya, müjde almaya, sürpriz olaylarla karşılaşmaya, keyiflenmeye, neşelenmeye ve eğlenmeye alamet eder. Rüya sahibinin beklenti içinde olduğu şeylerin arka arkaya gerçekleşmesi sayesinde kişinin hayatının en güzel dönemini yaşayacağı şeklinde tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlilik Teklifi Aldığını Görmek

Mutluluk, sevinç ve hayır olarak kabul edilir. Rüyayı gören kişinin kısmetlerinin artacağına, şansının açılacağına ve geleceğinin parlak olacağına işaret eder. Yakın gelecekte yaşanacak güzelliklerin rüya sahibine umut vereceğine ve kişinin bu sayede yarınları için çok daha isabetli kararlar almasına vesile olacağına rivayet edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Erkekten Evlilik Teklifi Almak

Rüya sahibinin bulunduğu noktadan çok daha ileri gideceğine, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına işaret eder. Kişinin azmi ve hırsı sayesinde niyetlendiği her şeyi elde edeceğine ve hedeflerine ulaşacağına alamet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliden Evlilik Teklifi Almak

Rüyayı gören kişinin sıkıntılarından, dertlerinden, üzüntülerinden ve yaşadığı kötü günlerden kurtulacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgiliden Evlilik Teklifi Almak

İyiliğe, güzelliğe ve hayra ulaşmaya alamet eder. Rüya sahibinin çevresinde bulunan ve kendisinden maddi imkânlarını esirgemeyen ve manevi anlamda da yanından ayrılmayan ahlakta ve dinde olgunlaşmış bazı kimselerin olduğu ile yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ünlü Birinden Evlilik Teklifi Almak

Rüyasında ünlü birinden evlilik teklifi aldığını gören kişi, sözü geçen, itibar ve makam sahibi bir kimse ile bir araya gelecek ve o kimsenin bilgilerinden istifade edecek demektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eğer rüya sahibi manevi yönden zengin bir kişiliğe sahipse ettiği duaların karşılığını bu dünyada misliyle alacaktır. Kaygıların azalması, işsiz günlerin sona ermesi, yükselme ve hayırlı bir yuva kurmanın huzuru rüyada evlilik teklifi almak ile mümkün olan sonuçlardır.Rüyada Evlenme Teklifi Almak

Rüyada evlilik teklifi alan kişilerin bu rüyadan sonra gerçek hayatta yaşayacaklarına dair yapılan yorumlar daha çok hayır üzerinedir ve rüya sahibi rüyada evlilik teklifi aldığını gördükten sonra çok güzel günler yaşayacaktır. Sadece manevi yönden değil, maddi yönden de bereketi simgeleyen rüyada evlilik teklifi almak özellikle bekar bayanlar için kısmet, esenlik ve sağlık konusunda bir zirveyi teşkil ederler.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlenme Teklifi Aldığını Görmek

Murada erdiren rüyalardır ve bu rüyaların sonrasında, çok geçmeden rüya sahibi dileklerinin yerine geldiğini biraz da şaşırarak görecektir. Belli bir sıkıntı dönemini sabır ve dua ile aşan kişi Allah tarafından mükâfatlandırılan kişidir. Rüya sahibinin karşısına çıkan kısmetle evlenmesi, bunun belirli bir sevgi, saygı ve muhabbet çerçevesinde yapılacağının göstergesidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüzük Takmak

Rüyada evlilik teklifini parmağına takılan bir yüzükle alan kişilerin bolluk ve bereketle ödüllendirileceği rivayet edilir. Aile yaşamının içerisinde hiçbir büyük sıkıntı yaşamaksızın hayatına devam edecek rüya sahibinin evinin bereketi günden güne artacak ve hayırlı evlatlar yetiştirmeye de nail olacaktır. Aynı zamanda bu rüyayı gören kişi bir işte çalışıyorsa iş yerinde ödüllendirilecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evlilik teklifi almak, erken bir zamanda kısmetinin çıkacağına işarettir. Rüyada birinden evlilik teklifi almak o kişinin kıymeti, fazileti, değeri,isminin anlamı ve de güzelliği nisbetinde nimet ve saltanata delâlet eder. Evlilik teklifi güzel bir rüyadır. Hayır, kısmet, neşe, mutluluk, saadet ve huzur demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tanıdığı bir kimseden evlenme teklifi almak, bir başkasını evlendirmeye alâmettir. Bekâr birinin rüyada evlilik teklifi aldığını görmesi, yakın zamanda evleneceğine işarettir. Bu Rüya bir evlenme teklifine delâlet eder. Yine sevdiği birinden evlilik teklifi görmek, mutluluk ve saadete işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evlenme teklifi almak, Allah (C.C.) tarafından gelecek bir yardıma; yüksek bir makama geçmek için sarf edilen gayrete; ölmüş birinden evlilik teklifi almak, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, kendine nikah düşmeyen birinden evlenme teklifi almak Aile fertlerinin başına geçmeye alamettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Güncel Derleme: Görülen bu rüya gelecek olan güzelliğe işaret eder. Kişi üzerine giydiği gelinlik ile etrafına ışık saçan çevresinde sözü dinlenen biri olacaktır. Allah yolunda ilerleyen biridir, beyaz rengin aklığı ile etrafına ferahlık getirecek. Kişinin evine gelecek olan berekete ve hayırlı kazançlara işarettir. Ayrıca evlilik ile müjdeler, yakın zamanda ani bir evlilik yapacağına yorumlanır. Rüya sahibinin şan ve şöhrete kavuşacağı yönündedir. Allah’ın izniye gelecek olan bir yardım ile hayatının tamamının değişeceğine alamettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlenme Teklifi Almak,

Rüyanızda evlilik teklifi aldığını görmek  gerçek yaşamınızda sizi sevindirecek bazı gelişmeler olacağına dalalettir.

Rüyada genellikle bir evlilik, iş hayatında yükselme
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlenme Teklifi Almak ve Yüzük Takmak, rüyayı gören kişinin hayatında çok güzel gelişmelerin olacağına, sıkıntılarının son bulacağına, sorunlarının çözüme ulaşacağına ve refaha kavuşacağına alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evlenme teklifi görmek, hayatınızda biri varsa o kişiden sürpriz bir evlilik teklifine yorumlanır. Bekar genç bir kız bu rüyayı görürse sevdiğinden evlenme teklifi alabilir. Sevdiğiniz yoksa da talibiniz çıkabilir. Bir erkek bu rüyayı görürse sevdiği kıza hayallerindeki gibi bir evlilik teklifi yapabilir. Evleneceğiniz doğru insan karşınıza çıkar. Evli biri bu rüyayı görürse eşinden sürpriz bir hediye alabilir. Eşiniz sizi mutlu edecek bir hazırlık içerisinde olabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evlilik teklifi hazırlığı görmek, bu rüya özel hayatınızda çok mutlu olmaya yorumlanır. Sizi mutlu edecek bir talibiniz çıkar. Uzun zamandır evlilik istemeyen kişiler de sürpriz bir şekilde evlenme kararı verebilirler, doğru insandan tez vakitte karşınıza çıkabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlilik Teklifi Yapmak

Evlenmek için önünüzdeki engelleri aşmaya ve maddi durumun düzelmesine yorumlanır.İşleri sebebi ile bir türlü evlenemeyen kişiler işlerinde düzen kurabilirler. Kariyerinizde hayırlı gelişmeler olur. Rüyada evlilik teklifi etmek, sevdiğiniz insan ile muradına ermeye yorumlanır. Sevdiğiniz kişi ile mutlu bir yuvanız olur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlilik Teklifi Almak

Gelecek olan müjdeli bir haberi simgeler. Uzun zamandır sizi heyecanlandıran bir konuda çok büyük sevinç duyacağınız haberler alabilirsiniz. Rüyada evlilik teklifi aldığını görmek, sevdiği ile kavuşmaya da yorumlanır. Sevenler bir araya gelirler, ayrı kalınmaz. Rüyada başkasının evlenme teklifi alması, bekar olan birini hayırlı bir taliple tanıştırmaya yorumlanır. İki bekar insanın bir araya gelmesine vesile olunabilir. Rüyada evlilik teklifi almak ve reddetmek, bu rüya ayrılan kişilerin yeniden barışmasına yorumlanır. Sözlüsü veya nişanlısı ile ayrılan kişiler tekrar bir araya gelirler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evliyken Evlilik Teklifi Almak

Bu rüya eşinizden gelecek bir habere çok şaşırmaya yorumlanır. Size bir sürprizi olabilir. Sizi mutlu edecek bir haber ile eve gelebilir. İlerleyen günlerde evinizde neşe mutluluk artar. Eşi ile anlaşamayanlar da aralarındaki buzları eritirler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlilik Teklifi Görmek Dini Yorumu

İslami rüya tabirlerine göre, özel hayatınızda büyük mutlulukların ve sürprizlerin yaşanmasına yorumlanır. Bekar olanlar evleneceği insanı bulurlar, talibiniz çıkar. Evli olanların da evlerinde neşeleri sohbetleri eksik olmaz. Sizi şaşırtıp mutlu etmek isteyen biri olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evlenme teklifi almak, işine çok mutlu olacağı bir olay yaşayacağına ve bunun ona sürpriz olacağı yönünde yorum yapılır. Mutluluğa huzura kavuşmaya, esenlik içinde yaşamaya yorum yapılır. Bu rüyayı gören kişiye ne manaya yorarsa o manada çıkacağını ifade edilir. Kişinin amacına ulaşacağına ve dualarını kabul olacağına delalettir. Yüzünün güleceği ve gönül huzuru bulacağı güzel günlerin kapıda olduğunu gösterir. İş hayatında her şeyin yolunda gideceğini ve hayır getirecek işlerin olacağı anlamına gelir. Rüyada evlilik teklifi almak, bazen de gerçekliği olan bir rüyadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlenme Teklifi Almak

Rüyada evlenme teklifi almak, bir rüya gören kişi muradına erer istediğin olacağı yönündedir. Sorunlarını açma gücüne sahip olur ve sıkıntılarından kurtulacağına delalettir. Niyetlendi bir işi varsa onu yapmalıdır, çünkü hayırla sonuçlanacağı manasını ifade eder. Güzel günler görmeye mutlu haberler almaya yorum yapılır. Hayatımda büyük şansları veya fırsatlara sahip olacağı anlamında tabir edilir. Rüyada evlenme teklifi aldığını görmek, Allah’ın izniyle tüm isteklerinin olacağına ve hayatına mutlu huzurlu bir şekilde geçireceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlenme Teklifi Görmek

Rüyada evlenme teklifi görmek, kişinin sürekli bunun hayalini kurduğu manasına gelir. Rüyada erkekten evlilik teklifi almak, rüya sahibinin sevdiği insanla evlenmek istediği yönündedir ve bunu rüyasına yansımasıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlenme Teklifi Aldığını Görmek

Rüyada evlilik teklifi aldığını görmek, bu rüya yukarıda bahsedilen ne hemen hemen aynıdır. Mutlu olmak güzel günler görmek o kişinin dualarının kabul olacağı yönünde yorum yapılır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlenme Teklifi Almak

Rüyada evlenme teklifini almak, gerçek hayatı buna benzer bir şey yaşayacağı anlamında ifade edilir. Ya da kişinin bir iş teklifi bir şeyden dolayı bir teklif alacağım anlamında tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlenme Teklifi Almak Reddetmek
Rüyada evlenme teklifi almak reddetmek, kişinin kararsız kaldığı bir şeyde karar verememesi demektir. Rüyada evlenmek için teklif almak kabul etmemek, yapmak istediği bir şeyden son anda vazgeçmesi anlamında yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlenme Teklifi Almak Yüzük Takmak

Rüyada evlilik teklifi almak yüzük takmak, Bazen bu rüya kişinin bilinçaltına yatırdığı bir düşüdür. Bazen ise rüya sahibine sevdiği kişiden duyarlılık beklemesi önem beklemesi demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlenme Teklifi Almak İslami

Rüyada evlenme teklifini almak islami yorumunda, beklenen bir haberin sonunda gelmesi manasını içerir. Bu haberle herkesin birden çok sevileceğini mutluluktan havalara uçacağı yönündedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlenme Teklifi Almak Diyanet

Rüyada evlenme teklifini almak diyanet yorumu, bu rüyayı gören kişi borçlu ise borçlarından kurtulur. Yakın zamanda bir mal sahibi olacağına işaret eder, yuva kurmak ev yapmak manalarına geldiğinden dolayı kişinin bir ev sahibi olacağını ifade eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evlilik teklifi almak hayırlı bir iş olacağına yorumlanır. Genellikle bekar olanlar için evlilik anlamına gelen bu rüya hayatın geri kalanında nimetlerle donatılmaya, saltanat sahibi olmaya ve kişinin kıymetinin artması gibi durumlarda da yorumlanır.

Kişinin hem özel hayatında hem de iş hayatında kısmetinin açılması şeklinde de yorumlanan bu rüya neşelenmek ve neşeli haberler almak anlamına da gelmektedir. Evlilik teklifi aldığını gören bir kişi için bu rüya mutlu günlerin de habercisidir. Huzur ve saadet dolu günler yaşanacağı şeklinde de yorumlanmaktadır.

Rüyada bekâr birinin evlilik teklifi alması kısmetinin açılacağı ve bütün işlerinde kazançlı çıkacak bir yol bulacağı anlamına gelir. Evli birinin ise evlilik teklifi aldığını görmesi ise hayatındaki hayallerine kavuşacağı ve isteklerinin zaman içerisinde tek tek gerçekleşeceği anlamına gelir. Ayrıca evli birinin rüyasında evlilik teklifi alması yeni bir ev almaya ya da çocuk sahibi olmaya da işaret edebilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlilik Teklifi Almak ve Reddetmek

Rüyada evlilik teklifi almak ve reddetmek kişinin karşısına hayırlı kısmetlerin çıkacağına ancak kişinin bu kısmetleri elinin tersi iteceğine işaret eder. Evlilik teklifini reddeden kişi bir süreliğine daha sıkıtı çekecek ve bu sıkıntılardan dolayı karamsar bir ruh haline sahip olacaktır. Ancak rüyasında evlilik teklifini reddeden kişi için bütün bu sıkıntılardan bir ders alınması gerektiğine de işaret edilmektedir.

Rüyasında aldığı evlilik teklifini reddeden kişi eğer birini seviyorsa bu kişiyi kaybetme korkusu yaşıyor demektir. Evli olan kişilerin bu rüyayı görmesi ise evliliğinde sorunlar olduğuna ve eşi ile daha iyi bir hayat sürmek istediğine de yorumlanır. Rüyasında evlilik teklifi alan ve bunu reddeden kişi eğer bekâr ise hayatına yeni biri girecek ve bu kişi ile evlilik yolunda adım atacak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evliyken Evlilik Teklifi Almak

Rüyada evliyken evlilik teklifi almak hayatın olumlu yönde değişeceği anlamına gelir. Evliyken evlilik teklifi almak bazı rüya tabircileri tarafından kişinin eşi ile sorunlar yaşayacağı anlamına da gelir. Evli kişiler için evlilik teklifi almak maddi yönden kazanç elde etmeye ve bütün senenin bolluk ve bereket içerisinde geçmesine de yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında kendini başka biri ile evli olduğunu ve farklı birinden de evlilik teklifi aldığını gören bir kişi için hayatının güzel geçeceğine yorumlanır. Gerçek hayatta bekar ve rüyasında evli olup evlilik teklifi alacak olan kişi hem evlenecek hem de hayatında aradığı saadeti bulacak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Gerçek hayatta evli olan birinin evliyken evlilik teklifi alması ise evliliklerindeki muhabbetlerinin artacağına işaret eder. Evlilik hayatlarındaki sıkıntıları yakın zamanda bir kenara bırakmaya ve düzenli bir evlilik hayatı sürmeye de yorumlanan bu rüya evlilikte hasret kaldığı hayata da kavuşmak anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ayrıca evli birinin evlilik teklifi alması bazı tabirciler tarafından başka birilerinin evlenmesine ön ayak olmaya işaret ettiği şeklinde de yorumlanmıştır. Hiç bitmeyecek bir aile saadeti yaşamaya da yorumlanan evlilik teklifi rüyaları kişilerin aşk hayatlarının tam da istedikleri gibi geçeceğine de yorumlanabilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgiliden Evlenme Teklifi Almak

Rüyada eski sevgiliden evlilik tekligi alınmış ise hayat boyunca kişiye yardım edecek birinin varlığına yorumlanır. Kişi zorlandığı zamanlarda bu kişinin varlığını yanında bulacak ve kötülüklere karşı koruyup kollanacak demektir. Rüyasında sevgilisinden evlilik teklifi alan biri ise iş hayatında yükselerek makam ve mevki sahibi olacağı anlamına gelir.

Sevgilisinin rüyasında evlilik teklifi alacak kişi gerçek hayatında da sevgilisinden bu teklifi alarak güzel bir evliliğe adım atacak demektir. Rüyasında sevgilisinin evlenme teklifi ettiğini ve bu teklifi reddettiğini gören kişi bir kısmetinin olacağı ancak bu kısmeti ile anlaşamayarak ayrılacağına işarettir. Sevgilisinden evlilik teklifi alan kişinin duygularının tek taraflı olmadığı ve sevgilisinin de aynı duyguları beslediği de bu rüyanın yorumları arasındadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evlilik teklifi almak, sevindirici, güzel haber almaya, beklediğiniz bir işin hayırlı sona ulaşmasına, mutlu olunmaya yorumlanır. Rüyada evlilik teklifi ile  karşılaşmak, gerek iş hayatınızda gerekse ailevi yaşamınızda mutlu olacağınız olaylarla karşılaşacağınızı bildirir. Bu rüya aynı zaman da şansın ve kısmetin açılmasına, başarısızlıkların geride kalmasına, her türlü beklentilerinize zahmet çekmeden ulaşmaya tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlilik Teklifi Almak Ne Anlama Gelir ?

Rüyada evlilik teklifi almak, maddi getirisi yüksek olan kazançlı bir yatırımda bulunmaya, yaptığınız bu yatırımın size önemli ölçüde katkı sağlayacağa  yorumlanmaktadır. Rüyada evlilik teklifi almak, sevindirici güzel haberler almaya, evlat sahibi olmaya, hamile kimsenin bir yerlerde beklemesi, ise sabırla beklenen bir işte hayırlı sona ulaşmaya işaret edilir. Bekar olmayan bir kimsenin bu rüyayı görmesi, hayatını mutsuz şekilde yaşayıp çocuk sevgisinden her daim mahrum kalacağına, hayatının bir köşesini boşlukla yaşayacağına ifade edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tanıdık Birinden Evlenme Teklifi Almak

Rüyada tanıdık birinden evlilik teklifi almak, maddi malınızda artışa gitmeye, övülmeye, sevindirici güzel olaylarla karşılaşmaya, izzet ve ihtişamlı hayata işaret eder. Rüyasında tanıdık birinden evlilik teklifi almak, bu rüyayı gören kişi ya da kişiler kendilerini şanslı hissedecek güzel olayların içinde yer alarak yaşadıkları her anın tadını çıkarma şansına nail olurlar. Rüyada tanıdık birinden evlilik teklifi almak, aynı zaman da sevdiğiniz kimselerin desteğini alarak hareket etmeye, büyük davranışlar içine girerek hem kendinizi hem de ailenizi içinde bulunduğunuz zor durumdan kurtarmaya işaret edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliden Evlenme Teklifi Almak

Rüyada sevgiliden evlilik teklifi almak, genç bekar ya da dul kimselerin bu rüyayı görmeleri, yakın zaman da evlilik kararı alacakların işaretidir. Bir erkeğin rüyada kendisine evlilik teklifi yapıldığını görmesi, çevresindeki insanların duymasından rahatsız olduğu bir sırrından dolayı zorluk çekeceğine yorumlanır. Rüyada bir kimsenin zevcesine evlilik teklifi etmesi, kişinin dünya nimetlerine olan düşkünlüğüne tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tanımadığın Birinden Evlenme Teklifi Almak

Rüyada tanımadığın birinden evlilik teklifi almak, gören kimsenin maddi anlamda değeri yüksek mala sahip olacağına, hayatını her anlamda değiştirecek etkenler içinde yer alarak yapılan illerden keyif alacağına yorumlanır. Erkek bir kimsenin bu rüyayı görmesi, hakkında kötülük getirecek üzücü durumlarla karşı karşıya kalacağına işaret edilir. Rüyada tanımadığın birinden evlilik teklifi almak, bazen de sevince, beklentilerin sonlanmasına, hayırlı ve güzel habere vakıf olmaya tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evlilik teklifi almak, yüz güldürecek haberler almaya ya da olaylar yaşamaya işaret eder ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağı günler yaşayacağı anlamına gelir. Güzel ve olumlu gelişmeler yaşamaya, müjde almaya, sürpriz olaylarla karşılaşmaya, keyiflenmeye, neşelenmeye ve eğlenmeye alamet eder. Rüya sahibinin beklenti içinde olduğu şeylerin arka arkaya gerçekleşmesi sayesinde kişinin hayatının en güzel dönemini yaşayacağı şeklinde tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlenme Teklifi Görmek

Rüyada evlenme teklifi görmek, çok hayırlı ve müjdeli haberlere, kişinin sevinçten havalara uçacağı bir olaya işaret ederken, bekar kimseler için de muratlarına ermeye ve hayatlarını gönüllerinden geçtiği gibi biriyle birleştirecek olmalarına yorumlanır. Evlenme teklifi eden birilerini görmek ise, yakın çevreden sevilen kişilerin mutlu haberlerine, nişan veya düğün davetine işarettir. Hiç tanımadığı birinin başka birine evlenme teklif ettiğini gören kimse, iş teklifi alır, yurt dışında çalışmak üzere görevlendirilir ve yeni bir hayata başlar. Rüya sahibinin hayatında olacak güzel gelişmelere, düzen değişikliğine, taşınmaya veya çocuk sahibi olmaya da tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlenme Teklifi Almak

Bekar kimseler için ciddi bir arkadaşlığın başlangıcında olduklarına alamettir. Evlenme teklifi alan kişiler, gerçek hayatlarında da güzel bir ilişkiye adım atar ve çok uzun sürmeyecek bir vadede de evlilik planları yapmaya başlarlar. İş açısından kişinin mevcut işinden memnun olmadığı için yeni bir arayışa gireceğine, karşısına kariyer yapabileceği bir fırsatın çıkacağı şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlenmek

Rüyada evlenmek, gerçek hayatta çok istenilen, arzu edilen bir hayalin gerçek olmasına işarettir. Kişinin özel yaşamında yeniden güzel gelişmeler yaşanacağına, hem maddi, hem de manevi olarak tatmin olacağı, huzurlu bir ortamda yaşayacağı, gelirinin artması ile beraber yeni bir hayata başlayacağı anlamına gelir. Evlenmek aynı zamanda bekar kimseler için de gerçek hayatlarında evlilik yapacakları manasına gelir. Evli kimseler için ise aşk tazelemek ve eş ile beraber geçecek güzel bir tatile, uzun süren mutluluğa delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlenme Teklifi Görmenin Psikolojik Yorumu

Gerçek hayatında evlenmeyi çok istediği halde yuva kuramayan kişilerin başka insanların hayatlarına duydukları imrenme duygularının rüyada ortaya çıkmış halidir. Büyük bir aşk yaşama isteğinin, yalnızlığına son vermek arzusunun sembolik halidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evlenme teklifi almak, çok güzzel bir rüya olmaktadır ve rüyayı göören insanın esenliğe ve huzura kaavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine gettirmiş olacağına ve etmiş olduğu dualarınn karşılığını alarak hayatının yüzünü güldüreecek ve kendisine hayır getirecek şekkilde ilerlemeye başlamış olacağına rivayet ediilir. Hafiflemeye, borçlardan ve korkulardan kurtulmaya, iiş sahibi olmaya, para kazanmaya, gerçek doostlar edinmeye, huzuru yakalamaya ve güzeel günler yaşamaya yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüzük Görmek

Rüyada yüzük görmek, rüyayı gören kimseenin hayatında olumlu gelişmeler yaşayacağına, kimsenin hedeflerine yakınllaşmak için girişimde bulunmuş olacağına vee başarılı olacağına bu vvesileyle hem meslek hayatında hem dee özel hayatında hayalini kurduğu mutluluğu yyakalamış olacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlenme Teklifi Aldığını Görmek

Bir kimse rüyasında evlenme teklifi aldığınnı görmüş olursa o insan muraddına erer, sevdiğine kavuşur, sıkıntılarını vve problemlerini aşma gücüne sahip oolur, başarısı ve mutluluğu da biir ömür sürer diye işaret edeer. rüyayı gören niyetlendiği her işi Allah’ınn izini ile yerine getirme şşansına ve mutluluğuna sahip olacak, hayatınıı dolu dolu ve dilediği gibbi yaşayacak anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkekten Evlenme Teklifi Almak

Rüyada erkekten evlenme teklifi almakla eevlenme teklifi almak arasında hiçbir fark yooktur esasen. Rüyasında bir erkekten evlenme teklifi aldığıını gören kişi, isteklerine kavuşur ve gerççek hayatta âşık olduğu kimsenin gönlünnü kazanmayı başarır şeklinde açıklanır. Hayırlı, güzel ve sürpriz gelişmeler yaşanaccağı anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlenme Teklifi Almak ve Yüzük Takmak

Rüyada evlenme teklifi aldığını ve yüzüük taktığını gören şahsın gerçekten de buna bennzer bir olay yaşayacağına delalet ediliir. rüyayı gören şahsın sevdiği kişiden duygulaarına karşılık göreceğine ve ileride de onunla mutllu, huzurlu ve sıcak bir yuuva kuracağına yorulur. Bu rüya hiç bitmeyecek bir aaile saadetine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Gece rüyanızda Evlenme Teklifi Ettiğini gördüyseniz anlamı şudur;
Bir kimse rüyâsında bir kadına evlenme teklifinde bulunduğunu görse, bu onun (rüyâ sahibinin) dünyalık (mal) toplamak için çok çaba harcadığına işârettir. Eğer evlenmek isteğinde bulunduğu kadından evet cevabı aldığını da görürse, bu mal toplama çalışmasında başarılı olacağına işârettir denmiştir.
• Dul bir kadına rüyâsında gizlice bir teklifte, gizlice bir söz söylediğini gören kişi, bu kadınla evleneceğine işârettir. Veya bu rüyâda gördüğü kadına evlenme teklifi götüreceğine işâretle yorumlayanlar da olmuştur.
• Rüyâsında evli bir kadına evlenme teklifinde bulunan kimse, dünya malına karşı hırslı olduğuna fakat, bu hırsına ve şiddetli arzusuna ulaşamıyacağına işârettir denmiştir.
• Rüyâsında bir kadından kendisiyle evlenme taleb ve isteğinde bulunduğunu ve bu kadının da aldığı evlenme teklifini kabul ettiğini gören kimse, muradına erer. Rüyâ sahibi kişinin tüm hacetleri yerine getirilir şeklinde tâbir olunmuştur. Bazı yoruma göre de, bu rüyâyı gören kişinin ferah ve sevincine müjdeleyen bir işârettir denmiştir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eski sevgiliden evlenme teklifi almak, yeni ayrıldıysanız tekrar sizinle barışıp bu sefer evlenmek niyetinde olacağına yorumlanır. Eğer ilişkiniz yeni bitti ise siz olmadan yapamayacağını anlayarak size geri dönmek isteyebilir. Bu sefer niyetini de net bir şekilde belli edebilir ve bir sürpriz ile karşılaşabilirsiniz. Uzun süre önce ayrıldığını eski sevgilinizi gördüyseniz bu sefer de yeni bir talip demektir. Gelecek günlerde hayatınıza sürpriz şekilde giren biri ile kısa sürede nikah masasına oturma kararı verebilirsiniz. Aylar içerisinde düğün hazırlığına başlanabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eski sevgiliden evlilik teklifi aldığını görmek, yeni ilişkisi olan kişiler için gerçek de teklif alması şeklinde yorumlanır. Eğer sevdiğiniz insandan evlilik teklifi bekliyorsanız size çok mutlu olacağınız bir organizasyon ile evlilik teklifinde bulunabilir. Evleneceğiniz doğru insan karşınıza çıkar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgilinin Evlenme Teklifi Ettiğini Görmek

Kalbiniz boşsa sizinle evlenmek isteyen ve niyeti ciddi olan biri ile görüşmeye yorumlanır. Ciddi bir ilişkiye başlanabilir. İlişkiniz varsa da evlilik kararı alınabilir. Rüyada eski sevgilinin başkasına evlenme teklifi ettiğini görmek, eski sevgilinin pişman olmasına yorumlanır. Sizi geri kazanmak için yeniden karşınıza çıkabilir. Sizin değerinizi geç de olsa anlar eve yeniden kaybetmemek isteyebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgiliden Evlenme Teklifi Almak İslami Yorum

Rüyada eski sevgiliden evlenme teklifi almak ihya yorumu, hayırlı bir rüyadır ve doğru insan ile evlenip yuva kurmaya yorumlanır. Evlilik konusunda sürpriz gelişmeler olabilir ve artık evlenmek isteyeceğiniz biri hayatınıza girebilir. Sizin evlilik konusundaki tüm ön yargılarınızı kırar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlenme Teklifi Etmek

Rüyada evlenme teklifi etmek, iş hayatınızda karşılaşacağınız büyük fırsatlar ve yeni imkanlar ile tasvir edilir. Rüyada evlenme teklifi ettiğini görmek, maddi olarak rahata kavuşmaya manevi olarak ise huzura kavuşup mutlu olma ile yorumlanır. Rüyada eski sevgiliye evlenme teklifi etmek, rüyayı gören kişinin başarılı olan bir kimsenin yanında çalışması ile gücüne güç katması anlamına gelir. Rüyada arkadaşına evlenme teklifi etmek, farklı ve yeni olacak bir projede yer alarak başarılı işlere imza atma ile tabir edilir. Rüyada tanıdığını evlenme teklifi etmek, bazı konularda yardım ve destek alarak fikir alışverişi yapma ile rivayet edilir. Rüyada birisine evlenme teklifi etmek, evlenip çocuk sahibi olup mutlu bir yuva hayali kurma ile tasvir edilip, yorumlanır. Rüyada evlenme teklifi etmek, arzu edip, düşlediği hayata ve sevdiği kişi ile mutlu olmaya rivayet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiği Kıza Evlenme Teklifi Etmek

Rüyada sevdiği kıza evlenme teklifi etmek, yaşamını ve hayatını düzene koymaya yeni işlerde bulunma ile yorumlanır. Rüyada sevdiği kıza evlenme teklifi etmek, huzurlu, mutlu ve hayırlı olacak bir evlilik yapmaya ve evlat sahibi olma ile tabir edilir.
Rüyada Bir Kıza Evlenme Teklifi Etmek

Rüyada bir kıza evlenme teklifi etmek, rüya sahibinin aldığı doğru kararlar ile işlerinin daha fazla büyüyerek istediği mevkiye gelme ile yorumlanır. Rüyada bir kıza evlenme teklifi ettiğini görmek, yeni bir projede yer almaya ve yeni kişiler ile tanışmaya zafer elde etmeye rivayet edilir. Rüyada Evlenme Teklifi Etmek kabul olunan dua veya çok istenen bir şeyin kısa zamanda gerçekleşmesi ile tabir edilip, hayır ile yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evlenme teklifi etmek, aile içinde yaşanan huzursuzlukların son bulmasa ile aydınlığa kavuşmaya yorumlanır. Rüyada tanımadığı birine evlenme teklifi etmek, istemediği ve sevmediği kişilerden uzak durarak mutlu olmaya tabir edilir. Rüyada öğretmene evlenme teklifi etmek, eğitim hayatında başarılı olan bir kimsenin iş hayatında’da çok başarılı olarak mevki sahibi olması ile yorumlanır. Rüyada evlenme teklifi etmek, yaşanacak olan güzel günlerin ve hayatın habercisi olma ile tabir edilir.
Rüyada Erkeğe Evlenme Teklifi Etmek

Rüyada erkeğe evlenme teklifi etmek, herkesin elde edemeyeceği şansı elde ederek bunu fırsata çevirmeye tabir edilir. Rüyada erkeğe evlenme teklifi ettiğini görmek, kısmetinin açılması ve ile hem iş hayatında hem özel hayatında mutlu olacağı gelişmeler yaşanmasına yorumlanır.
Rüyada Sevgiliye Evlenme Teklifi Etmek

Rüyada sevgiliye evlenme teklifi etmek, edilen teklife evet diyerek yaşanacak güzel şeylerin habercisi olma ile yorumlanır. Rüyada sevgiliye evlenme teklifi ettiğini görmek, başarılı olacağınız ve kendinizi iyi hissedeceğiniz bir işe sahip olma ile tasvir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evlenme teklifi almak, rüya sahibinin tez zamanda kavuşacağı sevinçli bir habere delalet eder. Rüya sahibi tanıdığı, sevdiği bir kişiden kendisini mutlu edecek bir haber alacaktır. Rüyada evlenme teklifi alan kişi evli birisi ise, kendisi için sıkıntılı bir dönem olacaktır. Evli rüya sahibinin rüyasında evlenme teklifi aldığını görmesi, aile hayatında sıkıntı çekmesine veya eşinden ayrılmasına delalet eder. Rüyada evlen teklifi alan kişinin bekar olması durumunda; rüya sahibinin evleneceği kişiyle tanışmasına işarettir.
Rüyada Evlenme Teklif Etmek

Rüyada evlenme teklif ettiğini görmek, kişinin kazancından çevresindeki kişilerinde faydalanmasına delalet eder. Rüya sahibi kişinin işi varsa daha çok kişi çalıştırarak, daha çok kişiyi istihdam edecektir. Rüya sahibi kişi iş kuracaksa, işinde insanları çalıştırarak emeklerinin karşılığını verecektir. Rüya sahibi kazancını ailesiyle, akrabalarıyla veya çevresindeki arkadaşlarıyla paylaşacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlenme Teklifi Reddetmek

Rüyada evlenme teklifi reddettiğini gören kişi, üzüleceği bir haber alacaktır. Rüya sahibi kişi beklemediği bir anda uzak bir akrabasının vefat haberini alabilir. Evli rüya sahibinin rüyasında evlenme teklifi aldığını ve reddettiğini görmesi, aile ilişkilerinin iyi gitmesine ve ailesine önem vermesine delalete eder.
Rüyada Evlenme Hazırlığı Yapmak

Rüyada evlenme hazırlığı yaptığını görmenin anlamı, rüya sahibinin hayırlı bir işe gireceğine delalet eder. Rüyada evlenme hazırlığı yapmak, iyiye işarettir. Kişinin hayatı düzene girecektir, kötü alışkanlıklarından kurtulacaktır ve mutluluğu bulacaktır. Rüyada yapılan evlenme hazırlığı, rüya sahibinin işinin güzel gitmesine ve kazancının yerinde olmasına işaret eder.
+1 oy
Tuçe Rüyazede (1.4k puan)  
Merhaba Anneannem rüyasında 15 kişilik bir gruba peygamber efendimizin altın taktığını görmüş, içlerinde bende varmışım ve dimdik duruyormuşum, kendisine de altın takılmış ama bu çok büyük deyince ona verilen boyut olarak küçülmüş, bu rüyayı yorumlarsanız sevinirim. HAYIRLARA VESİLE OLSUN İNŞALLAH.
+2 oy
Tuçe Rüyazede (1.4k puan)  
Yazdığım rüyaya hayırlısı ile yorumlarınızı bekliyorum. Şüphesiz Allah Resulunü görmek çok güzel, ama detaylı şekilde manası nedir merak ediyorum, kolay gelsin.
0 oy
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
Rüyamda apartmandan aşağı indim beni seven birinin geleceğini biliyorum. Kalabalık bir grup geldi ve bana evlenme teklifi etti. Ben tabiki kabul etmedim. Daha sonradan evlenme teklifi eden erkek asansörün önünde yanıma geldi ve ağlamaya başladı. Bende bebek gibi kucağıma yatırdım üstünü de örttüm bende sakince ağladım yani gözlerim doldu. Bizim apartmanın önünde böyle bir şey yaptığı için annemler görmüş yukardan. Hayır dediğimi söyledim. Annem okulun bitince kabul edersin dedi bana ama bu erkek istediğim biri değildi. Babama söylemedim bunları. Daha sonra biz kız kardeşimle yürüyerek bir yere gidiyoruz. Araba kapının önündeymiş ama biz almayı unutmuşuz o yüzden yürüyerek gitmek zorunda kaldık ama arabanın anahtarı yanımızda. Daha sonra yolda uzakta olan teyzem ve kuzenlerimle karşılaştık onlarda gidiyorlarmış. Yolun kenarından yürüyoruz sağ taraftan az aşağıda deniz var ve akşama doğru güneşin batma zamanı. Biz denizin kenarına doğru yaklaşıyoruz ve yukarıda bir yere oturuyoruz. Teyzem ben ve kız kardeşim. Yukarıda oturuyoruz ama biraz da tepedeyiz. Yokuşa doğru oturduk. Deniz çok güzeldi,denizin kenarlarında Deniz anası gördüm. Kız kardeşim denize ayaklarını sokup deniz kabuğu almak istedi ben dikkat et denizanası var onlara değme dedim. Deniz analarına dokunmadan girdi deniz kabuğu aldı ve çıktı. Tam güneş batarkendi. Güneş yüzüme vuruyordu. Gökyüzü kırmızı turuncu gibi oldu. Denize yansıması çıktı. Temiz ve mavi bir deniz vardı,hiç dalga yoktu. O an gerçekten orda olmak istedim. Evlenme teklifini kabul etmeme sebebim okuyor olmam ve bu kişinin istediğim kişi olmaması.
Yorumlamanız çok sevinirim :)

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

581 Aktif
0 Üye ve 581 misafir
Bugün : 6224
Dün : 21898
Toplam : 48086404
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...