Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
740 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
hayırlı bir rüya olarak anlamlandırılmaktadır. Bir rüya sözlüğü yazarı yani rüya tabircisi, bu rüyayı kişinin huzur bulması olarak yorumlar.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

15 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada sevgiliyle küsmek rüya sahibi şayet erkekse, iyi huylu bir kimseyle evlilik yapmaya tabir edilen bir rüyadır. Rüyada sevdiği kişiyle küsmek bir süredir kişinin rahatsızlık duyduğu bir olayın pozitif yönde neticeleneceğine ve artık bir daha karşısına bu tür bir sorun çıkmayacağına yorumlanır. Rüyada sevgiliye darılmak evlilik yapmayı düşünmekte olan genç bir kimse için güzel ahlak sahibi ve parasal bakımdan son derece geniş imkanları olan bir kişiyle izdivaç yapmaya yorulması mümkün olan bir rüyadır. Rüyada sevdiği kişiyle küsüp ayrılmak son zamanlarda oldukça zorlayan parasal manadaki inadına, çok kazançlı bir işe girmek suretiyle maddi imkansızlıklar geride bırakılarak, maddi olarak rahata erip mutlu olmaya tabir edilir. Rüyada sevdiği kişiyle küstüğünü görmek girişimlerin başarılı sonuçlarının alınacağına ve bu güzel başarının bir yansıması olarak iyi bir parasal kazanç getirisine de neden olacağına tabir edilir. Rüyada sevgiliyle aranın bozulması eski günahlarından vazgeçmeye ve manen yükselerek manevi konulara duyarlı bir kul olmak için gayret etmeye işaret olarak tabir edilen bir rüyadır. Rüyada sevgiliyle tartışmak rüyayı gören kişinin duyarlı bir kişiliğinin olduğuna ve bu ahlaki yapısı sebebiyle aile içinde hak ettiği değeri gördüğüne yorumlanması gereken bir rüyadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bu rüyayı gören kişinin yakın zamanda sevgilisine yardım edeceğini gösterir ve aynı zamanda onu büyük bir dertten kurtaracağının belirtisidir. Bununla beraber çevresinde bulanan bir kişiden (aile veya arkadaşlar olabilir) yardım alıp büyük bir dertten kurtulacağının belirtisidir ve bu şekilde işlerinin düzeleceğine büyük bir rahatlama dönemi yaşayacağını, böylece sıkıntılardan uzun süre kurtulacağını ifade eder. Ayı zamanda bunu gören kişi herhangi bir sağlık sorunu geçiriyorsa bundan kısa süre içerisinde kurtulacağını ifade eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sevgiliye Küsmek

Barışma anlamı taşır. Eğer sevgilinizle aranızda problem söz konusu ise bu problemlerin yakın zamanda çözüleceğine ve yakınlaşacağına işarettir. Gerçek hayatta rüya sahibinin kafasını kurcalayan bir takım olaylar olduğuna ancak bunların kısa zaman içinde çözüleceğine yorulur. Rüya sahibinin gerçek hayatta hiç beklemediği sürpriz bir haber ile karşılaşacağına yorulur. Bu haber ile büyük bir mutluluk yaşayacaktır. Hem iş hem aşk hem de sosyal hayatında mutluluk uzun süre hüküm sürecek ve rüya sahibinin sorunları son bularak bu süreç içinde sorunsuz hayat sürecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgili ile küsmek, sevdiğiniz kişinin size vereceği zarara üzülmeye, aşk hayatında sıkıntılı günler geçirmeye, kendinize olan güveni kaybetmeye delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliyle Küsmek

Rüyada sevgiliyle küsmek bir çok sıkıntılı işin biraz uğraşarak ta olsa geride bırakılacağına ve kişinin evindeki problemlerini çözecek yönlendirmeler yapacağına tabirlenmesi muhtemel bir rüyadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiği Kişiyle Küsmek

Rüyada sevdiği kişiyle küsmek rüyayı gören kişi yeni evli bir kadınsa ve rüya sabah ezanı okunurken görülmüşse, turistik geziye çıkmaya ilişkin planlamalarının gerçek olacağına işaret etmesi gereken bir rüyadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliye Darılmak

Rüyada sevgiliye darılmak korktuğu şeylerden ve özellikle de kendi kuruntularından selamet bulmaya yönelik destek almaya ve alınan destek sayesinde az bir süre sonra bu konuda büyük bir ferahlama yaşayacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliyle Aranın Bozulması

Rüyada sevgiliyle aranın bozulması rüyayı gören şahsın hak ettiğine rıza gösteren, elindekilerin değerini bilen ve başkalarının sahip olduğu şeylerde gözü olmayan şükretmeyi bilen bir insan olduğuna tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliyle Tartışmak

Rüyada sevgiliyle tartışmak tıbbi açıdan genel olarak sıkıntı yaşayan kişiler için tıbbi müdahaleler neticesinde sağlık bulmaya işaret eden bir rüya olarak tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiği Kişiyle Küsüp Ayrılmak

Rüyada sevdiği kişiyle küsüp ayrılmak uzakta yaşayan ve kendisiyle bir süredir görüşülememiş olan dostunun tekrar dönmesine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiği Kişiyle Küstüğünü Görmek

Rüyada sevdiği kişiyle küstüğünü görmek düzenli hekim kontrolüne gitmemek sebebiyle bir takım sağlık problemlerinin yaşanacağına ancak, gerekli ilaçları almak ve destek anlamında varsa kötü alışkanlıkların terk edilmesi şartıyla sağlık sorunun iyiye gideceğine yorum yapılır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliye Küstüğünü Görmek

Rüyanızda sevgilinizle küstüğünüzü görmeniz, çok büyük bir kıskançlık yaşayacağınıza ve bu kıskançlık sonucunda ilişkinizin çok büyük bir zarar alacağına ve sonunda ayrılık olacağına işarettir. Bu ilişkinin bitmesi ile birlikte birçok arkadaşınızı hayatınızdan çıkaracaksınız ve hayatınızda çok büyük ve çok ciddi değişiklikler yapacaksınız. Bu değişiklere bulunduğunuz şehri değiştirmekle başlayacaksınız, denir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliye Küsmek
Rüyada sevgiliye küsmek; geçiş zamanda yaşadığınız tatsız olayları bir türlü unutamayacağınıza, bu olayları sürekli hatırlayıp iç çekeceğinize işaret eder. Kötü zamanları aklınızdan çıkarmak için uğraşacağınıza ancak pek başarı elde edemeyeceğinize alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada küsmek, rüyada küstüğünü, yani darıldığını gören kimse güçlü duygular yüzünden hayatında bir değişiklik yapacaktır. İçinde bulunduğu ve beğenmediği koşulları değiştirecektir. Küsülen kimse sanıldığı gibi kötü biri değildir. Bu insan, rüya sahibine türlü konuda destek olacaktır. Rüyasında sevgilisine küsen kimse ondan iyi bir haber, bir göz aydını alır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada küsmek, yalnız rüyasında sevgilisine küsen veya sevgilisini küstüren kimse aralarında kara bir bölge, bir duvar, yani bir engel görürse durum değişir. Bu rüya gerçek dargınlığı ve ayrılığı belirtir. Yine bir ahbap veya dostuna küsen kimse onun gölgelere karıştığını görürse bu ilişki sona ermiş demektir. Rüyasında sevdiği, gücendiği kimselere küsen onlardan iyilik beklemelidir. B rüya ilişkilerin güçlendiğini anlatır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

430 Aktif
1 Üye ve 429 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 15457
Dün : 23857
Toplam : 48073784
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...