Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+9 oy
249 okuma
Simge Analiz kategorisinde Astral Gezgini (184k puan)  
Rüyada görülen köprü geçiş simgesidir. Köprüler bizi bir yerden diğerine, genellikle (duygusal) başka bir yakaya götürür. Rüyanızda köprü kurduğunuzu görüyorsanız, hayatınızda bir aşamalardan geçiş halindesiniz demektir. Köprüyü başarıyla geçebiliyorsanız bu güzel bir anlama gelmektedir. Yerden çok yüksek köprüler, "yüksek" kariyer hedeflerini ve yeni zirvelere geçiş noktalarını önermektedir. Hedeflerinizi ona göre yükseltebilirsiniz. Rüyada görülen köprüler, yaşam ve ölüm arasındaki geçişi de simgeleyebilirler. Gördüğünüz rüyanın detayları ile birlikte analiz etmekte fayda olduğunu hatırlatırım.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

7 Yorum

+4 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada köprü görmek:
Rüyada köprü görmek bir durumdan başka bir duruma geçiş, bir mekandan başka bir mekana seyahat ya da değişimin cereyan etmesi için gerekli şartların oluşmasıyla ilgilidir. Yine iki kara parçasını birleştirici özelliğiyle bilinçaltımız aslında bize bir durumdan başka bir duruma geçiş için artık bir köprü olduğu mesajını verir. Burada köprüyü gören kişi köprünün durumuna ve sağlamlığına bakarak yorum yapmalıdır. Çünkü köprünü sağlamlığı aslında aradaki bağın sağlamlığı hakkında ipucu verir.


Rüyada  görülen köprü normalde iki durumu birbirine bağlamak için ve diğer duruma geçiş için ihtiyaç duyulanın simgesidir. Köprü olmadan karşı tarafa geçilemez. Bir başka deyişle köprü aslında bilinçaltının kişiyi bir durumdan kurtarıp başka bir duruma geçirmek için inşa ettiği bir yapıdır ve bu yapı rüya sahibinin hayatında değişime yol açacak herkesi ya da her olayı temsil ediyor olabilir. Köprü engel aynı zamanda engel aşmamıza yardımcı olacak bir yapı taşı ve iki element arasındaki bağlantıdır.


Rüyada  görülen köprü bazen bir işin olması için kaderin bize sunduğu kolaylığı temsil eder. Özellikle de köprü yokken rüyasında birden bir köprünün var olduğunu gören kişi için tüm çıkış yolları kapandı sanarken birden bir yardım eli uzanır. Bunun tam tersine var olan bir köprünün yıkıldığını görenin umutları yıkılır ve olacağını sandığı bir iş olmayabilir.


Rüyada bir köprüde beklemek ya da uzun süre orada durmak bazen arada derede kalmak ya da kararsızlık işaretidir. Rüya sahibi ya iki seçenek ya da 2 kişinin arasında kalmıştır. Bu rüyayı gören için bir süre değişim mümkün olmaz ve hayatında değişim istiyor ise öncelikle hangi yöne gitmek istediği konusunda bir karar vermelidir.
+4 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada köprü:
Köprü hayatımızda birleştiren, kavuşturan ve bağlayan her şeyin temsilcisi olabilir. Bazen tıpkı 2 kara parçasını birbirine bağlaması gibi köprü gerçek hayatta 2 kişiyi birbirine bağlar ya da birleştirici tüm unsurları temsil ediyor olabilir. Rüyasında köprü görenin bir arzusuna ya da sevdiği birine kavuşması için artık tüm şartlar oluşmuştur.
+4 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada görülen köprü aynı zamanda tüm bağlayıcı unsurlar, bağlayıcı kişiler, aracılar ve bir işin olmasına vesile olan şahısların temsilcisi olabilir. Bu rüyayı gören için hayat adeta köprünün bir tarafı ve diğer tarafı olmak üzere ikiye bölünmüştür. Ve rüyadaki köprü bu ayrılığa son veren ve her iki unsuru birleştiren kişi ya da unsurdur. Bu yüzden köprü bazıları dargınların barışmasına, evliliğe ya da kavuşmaya delalettir. Köprüyü gören için daha önce bağlantısı olmayan biri ya da bir şeylerle artık bağlantı kurmak da mümkün olacaktır.
+4 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Bağlayıcı bir unsur olarak karşımıza çıkan köprü aynı zamanda bu bağın ne kadar güçlü ya da güçsüz olduğu hakkında bilgi sunar. Güçlü ve kalın bir köprü bağların güçlü olması, cılız ya da ip gibi ince bir maddeden yapılmış köprü ise zayıf bağların simgesidir. Rüyada köprünün yıkılması bazen bağların kopması, ayrılık ya da boşanmaya da işaret edebilir. Çok güçsüz ve yıkılmasından korkulan köprü ise bize hayatımızda güven duymamamız gereken insanlarla ilgili “onun ipiyle kuyuya inilmez” mesajı verir.
+4 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada köprüden geçmek:
Rüyada köprüden geçmek günlük hayatta bir durumdan başka bir duruma geçmek ya da bir mekandan başka bir mekana gitmektir. Bazıları için bu rüya iş değiştirmek ya da durum değiştirmek alameti olabilir. Bu rüya oldukça derin anlamlar içerir ve bazıları için bir hayatı başka bir hayat için terk etme anlamı taşır. Örneğin, rüyasında köprüden geçen bekarlığa veda ederek evliliğe hoş geldin diyebilir. Yine buna benzer şekilde işsiz biri iş bulmadan önce bu rüyayı görürse işsizlik durumundan çalışan durumuna geçebilir.
+4 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada köprü yıkılması:
Rüyada köprünün yıkılması en genel anlamıyla bağların kopması, bir işin olmaması, hayallerin suya düşmesi ve değişimin iptal olması anlamları içerir. Köprü bizi bir durumdan başka bir duruma bağlar ya da 2 kişiyi bağlayıcı bir semboldür. Bu köprünün yıkılması durumunda bağlar kopar ya da bir durumdan başka bir duruma geçiş iptal olur. Bu rüyayı evlenmeyi düşünen biri görürse evlilik işlerinde sorun yaşayabilir, seyahat etmeyi düşünen görürse seyahati iptal olur. Eğer bu rüyayı iş değiştirmeyi düşünen biri görürse bulunduğu işte kalmaya karar verir.
+4 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada köprü inşaatı ya da köprü yapıldığını görmek:
Bu rüya sabırlı olmaya davet edici bir rüyadır. Rüyasında bir köprü yapıldığını gören için bir şeylerin olması, kavuşmak ya da hayallerin gerçekleşmesi mümkündür fakat bugün olmayacaktır. Rüyasında köprü yapıldığını görenin aslında hayallerine giden köprü kader tarafından inşa edilmektedir ve her şey zamanla yoluna girecektir. Bu rüyayı gören kişi emeklerinin karşılığını uzun vadede alır.

İlgili rüyalar

+7 oy
1 yorum 201 okuma
Simge 26 Nisan 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 136 okuma
28 Nisan 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+13 oy
32 yorum 693 okuma
Sonbahar 30 Haziran 2020 Tabir kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 279 okuma
12 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+5 oy
1 yorum 128 okuma
Ali çelik 24 Ekim 2020 Rüya kategorisinde Ali çelik Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 104 okuma
+4 oy
5 yorum 699 okuma
29 Nisan 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+3 oy
1 yorum 190 okuma
anka06 8 Kasım 2020 Rüya kategorisinde anka06 Rüyakar (3.3k puan)   yazdı
+10 oy
4 yorum 245 okuma
Su Perisi 17 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Su Perisi Rüya Tabircisi (6.7k puan)   yazdı
+10 oy
6 yorum 339 okuma
Simge 3 Temmuz 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+10 oy
1 yorum 380 okuma
Simge 13 Mayıs 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+12 oy
5 yorum 283 okuma
Simge 7 Haziran 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 224 okuma
coyote 30 Temmuz 2017 Rüya kategorisinde coyote Rüya Tabircisi (8.6k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

599 Aktif
1 Üye ve 598 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 4986
Dün : 21898
Toplam : 48085170
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...