Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+11 oy
12.5k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada sevgiliyle sevişmenin görülmesi, rüya sahibinin arkadaşlardan biriyle kavga edeceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişi, bir nedenden dolayı arkadaşlarından birisi ile sorun yaşayacaktır. Bu sorun, bazen büyük boyutlarda olup kavgaya sebebiyet verebilmektedir. Rüya sahibi çevresinde sorunları yüzünden dışlanır hale gelecektir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

84 Yorum

+10 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
düzenledi
 
En İyi Yorum
Rüyada sevgili ile sevişmek

Rüyada sevgili ile sevişmek, bazen iyiye bazende kötüye yorumlanır. Gördüğünüz bu rüyanın iyiye mi yorulacağı, kötüye mi yorulacağı, rüyada sevdiğiniz ile ne niyetle seviştiğinize(zorla,rızanızla, tecavüz vs), nasıl sonuçlandığına ve genel anlamda rüyanızda kendinizi nasıl hissettiğinize bağlı olarak değişecektir. Örneğin sevgilinizle sevişirken, eğer güzel bitiyor aynı zamanda siz ve sevgiliniz rüyanızda kendinizi iyi hissediyorsanız bu rüya iyiye yorumlanırken, tam tersi sevgilinizle sevişirken kötü bitiyor, yarım kalıyor, hem siz ve/veya hem de sevgiliniz rüyanızda kendinizi kötü hissediyorsanız, bu rüya kötüye yorumlanır.

Kötü yorumu :Tatsızlıklara, sıkıntılara, dedikodulara işaret eder. Bazen de iftira ve rezalet manasına gelir.
İyi yorumu : Sevgiliniz ile aranızdaki bazı sorunlardan veya sevgilinizin aksiliğinden dolayı söylemekten çekindiğiniz şeyleri yakın zaman içinde sevgilinize söyleyecek ve rahatlayacaksınız. Aynı zamanda hayallerinize kavuşacağınıza ve sıkıntılardan kurtulmaya işaret eder.Rüyada eski sevgiliyle sevişmek, kişinin aydınlık günler yaşayacağına tabir edilir. Bu rüya ile istediği hayallerine kavuşacağına yorum edilir. Eski sevgiliye sevişmek gerçekte istediği ama elde edemediği düşüncelerinin yakın bir zamanda olacağına tabir edilmiştir. Bu rüya ile büyük mertebelere ulaşacağına, istediği işlere kavuşacağına ve eline geçecek büyük paraya yorum edilmiştir. Elde edeceği paraya, mala mülke ve zenginliğe bunun sonucunda yapacağı yatırımlara yorum edilir. Bu para ile kuracağı işe ve sonucunda elde edeceği büyük ganimete yorum edilmiştir. Rüyada eski sevgilisine sarıldığını ve seviştiğini gören kişinin aklında bulunan düşüncelerin artık gerçekleşeceğine ve hayatında tertemiz sayfalar açılacağına yorum edilir. Ayrıca eski sevgilisine duyduğu özlem, hasret eve bununla beraber geçirdiği günlerin anısına yorum edilmiştir. Kişinin kötü niyetli kimseler tarafından zarar gördüğüne ve bunun sonucunda da artık bunların farkına varacağına tabir edilmiştir. Yani etrafında bulunan düşman niyetli kişilerin bu kişiye verdiği zararlardan ötürü çektiği sıkıntıların son bulacağına yorum edilmiştir. Bu rüya ile kişinin etrafındaki olan kişilere dikkatli davranmasını ve etrafındaki kötü niyetli kişiler ile görüşmemesi gerektiğini yorum edilmiştir. Kişinin meşakkat ile uğraştığı sıkıntıların son bulacağına ve elde edeceği saygınlığa ve herkes tarafından imrenilecek hayata yorum edilmiştir. Bu rüya ile kişinin hayatında dönüm noktası olacağına ve bundan sonraki hayatında ümit ettiği saygıyaa ve istediği makama ulaşacağına yorum edilmiştir.

Rüyada eski sevgiliyle sevişmek hayırlara yorumlanır. Çünkü eski sevgili elde edemediği nimetler ile tabiri edilmiştir. Güzel haberlere ve bu haberlerin sonunda yaşam düzeyinin değişeceğini ve standardı yükseleceğine yorum edilmiştir. Ayrıca sevgilisi olmayanlar için farklı şekillerde yorum edilmiştir. Kişinin yapacağı birlikteliklerin yakın olacağına yorum edilmiştir. Bu kişinin hayatında eğer biri yoksa eskiden özlediği kişi ile yakınlaşacağına tabir edilir. Eski sevgiliyle seviştiğini görmek bazen ayrılıklara, bazen de yeni birlikteliklere yorum yapılır ve bu birlikteler ile yeni evlilikler olacağına yorum edilmiştir. Rüyasında eski sevgilisine duyduğu hasetten dolayı seviştiğini gören kişi istediği hayatına kavuşacağına yorum edilir. Sevgililer arasında yapılan öpüşmeden dolayı kişinin içerisinde bulunan sıkıntıların gideceğine yorum edilmiştir. Bu öpüşme ve sevişme sonrasında hayattaki istediği şeyleri elde edeceğine ve bunu elde etme sürecinde yanında destek olan kişilere yorum edilmiştir. Ayrıca eski sevgilisiyle seviştiğini gören kişi içerisinde beslediği aşk sebebiyle o kişiye açılacağına yani yeni ilişkilerle karşılaşacağına yorum edilir. Bu kişilerin arasında geçecek birliktelikle beraber daha bir düzenli hayata sahip olacaklarına işaret eder. Kişinin daha sağlam adımlar atacağına ve bu adımları sayesinde yüksek makamlara ulaşacağına tabir edilmiştir. Başkalarından alınacak yardıma ve bunların sonucunda eline geçecek büyük paraya yorum edilirken; iş hayatında da yeni makamlara mevkilere ulaşacağına yorum edilir.

Rüyada eski sevgilisiyle seviştiğini gören kişi mutlu birlikteliklere, bol para ve makamlar kavuşacaktır. Yani bu rüya oldukça hayırlı bir rüyadır. Ancak rüyanın tamamının dinlenmesi tabir edilmesi üzerinde büyük etken olacaktır. Çünkü rüyada görülen her bir objeye farklı bir şekilde yorumlandığından dolayı rüyanın yorumu daha sağlıklı olur. Ayrıca rüyada görülen nesnelerin akıl içinde bulunan düşünceleri yansıttığı kabul edilir. Bu sebepten dolayı rüyada eski sevgiliyle sevişmek eski günlere duyulan özleme ve bu günlerin kişide bıraktığı etkilere yorum edilir.

Eğer gerçek hayatta bırakın sevişmeyi, sevgilinizin elini tutabilecek biri değilseniz, ve bu tür konular size dağlar kadar uzak ise; Rüya sahibinin ilişkilerinde hatırlamak istemediği yada hatırlamaktan utandığı fiziksel yönlerini ifade eder. Yataktaki becerileriniz konusundaki korkularınız, sevdiğinize karşı açıklayamadığınız istekler vs şeklinde. Örneğin bazı insanlar ne çeşit fantezilerden hoşlandıklarını konuşmaktan çekinirler yada sevgililerine bunlardan bahsedemezler. Bu durumda rüyanız, sizin kabul edilebileceğiniz(Yani sevgiliniz ile) bir kişi ile bunları yaşamanızı sağlamaktadır.(Ne iyi, Nede kötü, piskolojik )Rüyada Sevgiliyle Sevişmek

Rüyada sevgiliyle sevişmek, bazı durumlarda olumlu bazı durumlarda ise olumsuz yorumlamalara tabi olmaktadır. Bu rüya, rüya sahibinin evli olması durumunda; çocuk sahibi olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin bekar olması durumunda ise; yakında zaman söz, nişan veya düğün yaşayacağına delalet eder. Rüya sahibinin topluma açık bir yerde, insanların gözü önünde sevgiliyle seviştiğini görmesi; kişinin günah işleyeceği ve bir olay nedeniyle çevresi tarafından ayıplanacağına işaret eder.
Rüyada Sevgiliyle İlişkiye Girmek

Rüya sahibinin sevgiliyle ilişkiye girdiğini görmesi, rüya sahibinin bir sağlık problemi yaşayacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişi, bir şikayetinden dolayı doktora, hastaneye gitmek durumunda kalacaktır. Kişinin yaşayacağı bu sorunlar, gündelik hayattaki işlerinin aksamasına ve kişinin mutsuz olmasına yol açabilir.
Rüyada Eski Sevgiliyle Sevişmek

Rüyada eski sevgiliyle seviştiğini görmek, rüya sahibinin yeni bir sevgili olması durumunda; kıskançlık ve aldatma olaylarının yaşanacağına delalet eder. Kişinin ilişkisi bu olaylar sonrasında yıpranacak ve ayrılık yaşanacaktır. Rüyada eski sevgiliyle seviştiğini görmek, kişiye ayrılık ve üzüntü getirecektir.  Bu durum karşısında kişinin dolaylı olarak maddi kaybı da olacaktır.
Rüyada eski sevgili ile sevişmek

Rüyada eski sevgili ile sevişmek, geçmiş zamandan bugüne unutamadığı bir kişiye, kalbindeki duyguları dökeceğine işaret eder. Kişinin başarılı bir çalışma hayatının olmasına ve kendine olan güveni sayesinde her işi başaracağına ve maddi imkanlarının artmasına yorumlanır. Merhametli eli ve gönlü bol bir kişiyle tanışmaya delalet eder. Bu rüya ayrıca iş ve özel hayatında hayırlı ve olumlu durumlar ile karşılaşmaya işarettir. Büyük mutluluklara, ardı arkası kesilmeyen sorunların sona ereceğine, maddi ve manevi anlamda çok büyük ve hayırlı işlere adım atmaya delalet eder.
Rüyada sevgiliyle sevişmek, rüyayı gören kişinin, içinde barındırdığı ve uzun zamandan beri söylemek istediği duyguları ve düşünceleri sevgilisi ile paylaşmak için zaman kolladığına, bazen tam söyleyecekken sevgilisinden çekindiği için geri çekildiğine ancak yakın bir zaman içerisinde herşeyi anlatacağına ve rahatlayacağına alamet eder. Aynı zamanda, rüya sahibinin, sevgilisinin aksi bir kişi olmasından ötürü her şeyi konuşmakta güçlük çektiğine işaret eder.
Rüyada Sevgiliyle Sevişirken Görmek 
Rüyayı gören kişinin, sevgilisine açılmaya çalıştığına ancak aralarındaki çeşitli sorunlardan ötürü rahat bir şekilde hareket edemediğine ve yeterince açık bir şekilde konuşamadığına, bu yüzden kendisini çok kötü hissettiğine ve bu durumdan çok endişe duyduğuna delalet eder.
Rüyada Eski Sevgiliyle Sevişmek
İş hayatında ve aile hayatında gayet rahat bir kişi olduğuna, kendisine güvendiğine ve istediği gibi hareket edebildiğine, aynı zamanda eski sevgilisi ile aralarında henüz çözüme kavuşmamış ve yarım kalmış şeyler olduğuna ve yakın bir zamanda karşılaştıklarında konuşup bu durumu nihayete erdireceklerine rivayet eder.


Rüyada Sevgiliyle İlişkiye Girmek
Rüyayı gören kişinin, sevgilisi ile birlikte hayal ettiği herşeye kavuşacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine tabir edilir.
Rüyada Sevgiliyle Sevişmek

Rüyada sevgiliyle sevişmek, rüyayı gören kişinin, içinde barındırdığı ve uzun zamandan beri söylemek istediği duyguları ve düşünceleri sevgilisi ile paylaşmak için zaman kolladığına, bazen tam söyleyecekken sevgilisinden çekindiği için geri çekildiğine ancak yakın bir zaman içerisinde herşeyi anlatacağına ve rahatlayacağına alamet eder. Aynı zamanda, rüya sahibinin, sevgilisinin aksi bir kişi olmasından ötürü her şeyi konuşmakta güçlük çektiğine işaret eder.
Rüyada Sevgiliyle Sevişmek Ne Demek?

Rüyada bir aşk ilişkisi yaşadığını görmek, aşk yaşamıyla ilgili eksikliklerin ya da sevgi isteğinin göstergesi olarak değerlendirilir. Ancak eğlenceli ve hoş bir ilişki yaşadığını görmek, var olan ilişkiye değer verildiğini ve kişinin onu yitirmek istemediğini gösterir. Rüyada sevgilisiyle, dostu veya arkadaşı ile cinsel ilişkide bulunduğunu görmek; bir başka kimseye hediye vereceğine yorumlanır. Rüyada sevgilisiyle seviştiğini görmek, gören kişi için, gereksiz düşüncelerle günün heba edilmemesi gerektiğine dair bir uyarıdır.
Rüyada Eski Sevgiliyle Seviştiğini Görmek

Rüyada görülen eski sevgiliyle ilişki sahnesi, her iki cins içinde de mutlu bir karşılaşma, eğer istemeden eski bir sevgili ile ilişkiye girdiyseniz, uzun zamandır ödeyemediğiniz bir borç yüzünden üzüleceğinize yorumlanır. Rüyada eski sevgiliniz ile seviştiğinizi görmek, evliler için aile içinde geçecek bir huzursuzluğa, bekâr bir kadın için, sevgilisi ile arasını bozmak isteyen bir kimsenin buna çalıştığına, bekâr bir erkek için, rakibini yeneceğine işaret sayılır. Rüyada ayrılmış olduğunuz eski sevgilinizle cinsel ilişkiye girdiğinizi görmek, eğer gönlünün hoşlandığı bir kimse ile ise, yakında derin bir kedere kapılacağına işaret eder.
RÜYADA ESKİ SEVGİLİYLE SEVİŞİRKEN GÖRMEK

Rüyayı gören kişinin, çok sevdiği ve uzun zamandan beri içten içe aşk beslediği bir kişiye açılacağına, bu sayede kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, günden gün artacak güveni sayesinde her zamankinden daha iyi bir maddi kaynağa ve daha büyük bir sosyal çevreye sahip olacağına işarettir. Rüyada eski sevgili ile sevişmek, ayakları yere basan ve büyük bir anlayışa sahip olan bir kişi ile tanışılacağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına ve çok büyük bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eski sevgiliyle sevişmek öpüşmek, her geçen gün daha iyi hale gelecek olan özel yaşama delalet edecektir. Güzel zamanlar geçireceğinizi ve duygusal açıdan kendinizi iyileştireceğinizi simgeler. Sizler için kaçırılmayacak olan fırsatların geleceğinin de haberini vermektedir. Romantik anları yaşayacağınızın bilgisini aktaracak olan bir rüyadır. Özel hayatınızda sizleri beklemekte olan güzelliklerin ve hayırların bilgisini aktarmaktadır. Rüyada sevgiliyle öpüşmek, eski sevgiliyle sevişmek ve bu eylemleri yaşamak, çok rahat edeceğiniz dönemlerin geçeceğini simgeler. Birliktelik yaşayıp sıkıntılarınızı aşacağınızın kişilerin de bilgisini vermektedir. Sizlere iyilik yapacak olan kişilerin de bilgisini aktaracaktır.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eski sevgili ile sevişmek çok sevdiği bir kişiye açılmaya ve rahatlamaya işaret eder. Sonrasında iş hayatında yükselmeye ve günden güne ilerleyerek maddi açıdan rahatlayacağına işaret eden bu rüya, rüya sahibinin büyük bir sosyal çevreye de sahip olacağı anlamına gelir.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgiliyle Sevişmek
Rüyada eski sevgiliyle seviştiğini görmek, rüya sahibinin yeni sevgilisini veya eşini aldatacağı şeklinde yorumlanır. Rüya sahibi eski sevgilisiyle seviştiğini ve mutsuz olduğunu görmesi durumunda eşi tarafından aldatılacak veya kendisine büyük bir yalan söylenecektir. Rüyada eski sevgiliyle sevişmek, genel olarak aldatmak veya aldatılmak üzerine yorumlanır.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliyle Sevişmek Ne Demek?

Rüyada bir aşk ilişkisi yaşadığını görmek, aşk yaşamıyla ilgili eksikliklerin ya da sevgi isteğinin göstergesi olarak değerlendirilir. Ancak eğlenceli ve hoş bir ilişki yaşadığını görmek, var olan ilişkiye değer verildiğini ve kişinin onu yitirmek istemediğini gösterir. Rüyada sevgilisiyle, dostu veya arkadaşı ile cinsel ilişkide bulunduğunu görmek; bir başka kimseye hediye vereceğine yorumlanır. Rüyada sevgilisiyle seviştiğini görmek, gören kişi için, gereksiz düşüncelerle günün heba edilmemesi gerektiğine dair bir uyarıdır.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgiliyle Seviştiğini Görmek

Rüyada görülen eski sevgiliyle ilişki sahnesi, her iki cins içinde de mutlu bir karşılaşma, eğer istemeden eski bir sevgili ile ilişkiye girdiyseniz, uzun zamandır ödeyemediğiniz bir borç yüzünden üzüleceğinize yorumlanır. Rüyada eski sevgiliniz ile seviştiğinizi görmek, evliler için aile içinde geçecek bir huzursuzluğa, bekâr bir kadın için, sevgilisi ile arasını bozmak isteyen bir kimsenin buna çalıştığına, bekâr bir erkek için, rakibini yeneceğine işaret sayılır. Rüyada ayrılmış olduğunuz eski sevgilinizle cinsel ilişkiye girdiğinizi görmek, eğer gönlünün hoşlandığı bir kimse ile ise, yakında derin bir kedere kapılacağına işaret eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ESKİ SEVGİLİYLE SEVİŞİRKEN GÖRMEK

Rüyayı gören kişinin, çok sevdiği ve uzun zamandan beri içten içe aşk beslediği bir kişiye açılacağına, bu sayede kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, günden gün artacak güveni sayesinde her zamankinden daha iyi bir maddi kaynağa ve daha büyük bir sosyal çevreye sahip olacağına işarettir. Rüyada eski sevgili ile sevişmek, ayakları yere basan ve büyük bir anlayışa sahip olan bir kişi ile tanışılacağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına ve çok büyük bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgili ile sevişmek

Rüyada sevgili ile sevişmek, bazen iyiye bazende kötüye yorumlanır. Gördüğünüz bu rüyanın iyiye mi yorulacağı, kötüye mi yorulacağı, rüyada sevdiğiniz ile ne niyetle seviştiğinize(zorla,rızanızla, tecavüz vs), nasıl sonuçlandığına ve genel anlamda rüyanızda kendinizi nasıl hissettiğinize bağlı olarak değişecektir. Örneğin sevgilinizle sevişirken, eğer güzel bitiyor aynı zamanda siz ve sevgiliniz rüyanızda kendinizi iyi hissediyorsanız bu rüya iyiye yorumlanırken, tam tersi sevgilinizle sevişirken kötü bitiyor, yarım kalıyor, hem siz ve/veya hem de sevgiliniz rüyanızda kendinizi kötü hissediyorsanız, bu rüya kötüye yorumlanır.

Kötü yorumu :Tatsızlıklara, sıkıntılara, dedikodulara işaret eder. Bazen de iftira ve rezalet manasına gelir.
İyi yorumu : Sevgiliniz ile aranızdaki bazı sorunlardan veya sevgilinizin aksiliğinden dolayı söylemekten çekindiğiniz şeyleri yakın zaman içinde sevgilinize söyleyecek ve rahatlayacaksınız. Aynı zamanda hayallerinize kavuşacağınıza ve sıkıntılardan kurtulmaya işaret eder.

Eğer gerçek hayatta bırakın sevişmeyi, sevgilinizin elini tutabilecek biri değilseniz, ve bu tür konular size dağlar kadar uzak ise; Rüya sahibinin ilişkilerinde hatırlamak istemediği yada hatırlamaktan utandığı fiziksel yönlerini ifade eder. Yataktaki becerileriniz konusundaki korkularınız, sevdiğinize karşı açıklayamadığınız istekler vs şeklinde. Örneğin bazı insanlar ne çeşit fantezilerden hoşlandıklarını konuşmaktan çekinirler yada sevgililerine bunlardan bahsedemezler. Bu durumda rüyanız, sizin kabul edilebileceğiniz(Yani sevgiliniz ile) bir kişi ile bunları yaşamanızı sağlamaktadır.(Ne iyi, Nede kötü, piskolojik )
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgili ile sevişmek

Rüyada sevgili ile sevişmek, bazen iyiye bazende kötüye yorumlanır. Gördüğünüz bu rüyanın iyiye mi yorulacağı, kötüye mi yorulacağı, rüyada sevdiğiniz ile ne niyetle seviştiğinize(zorla,rızanızla, tecavüz vs), nasıl sonuçlandığına ve genel anlamda rüyanızda kendinizi nasıl hissettiğinize bağlı olarak değişecektir. Örneğin sevgilinizle sevişirken, eğer güzel bitiyor aynı zamanda siz ve sevgiliniz rüyanızda kendinizi iyi hissediyorsanız bu rüya iyiye yorumlanırken, tam tersi sevgilinizle sevişirken kötü bitiyor, yarım kalıyor, hem siz ve/veya hem de sevgiliniz rüyanızda kendinizi kötü hissediyorsanız, bu rüya kötüye yorumlanır.

Kötü yorumu :Tatsızlıklara, sıkıntılara, dedikodulara işaret eder. Bazen de iftira ve rezalet manasına gelir.
İyi yorumu : Sevgiliniz ile aranızdaki bazı sorunlardan veya sevgilinizin aksiliğinden dolayı söylemekten çekindiğiniz şeyleri yakın zaman içinde sevgilinize söyleyecek ve rahatlayacaksınız. Aynı zamanda hayallerinize kavuşacağınıza ve sıkıntılardan kurtulmaya işaret eder.

Eğer gerçek hayatta bırakın sevişmeyi, sevgilinizin elini tutabilecek biri değilseniz, ve bu tür konular size dağlar kadar uzak ise; Rüya sahibinin ilişkilerinde hatırlamak istemediği yada hatırlamaktan utandığı fiziksel yönlerini ifade eder. Yataktaki becerileriniz konusundaki korkularınız, sevdiğinize karşı açıklayamadığınız istekler vs şeklinde. Örneğin bazı insanlar ne çeşit fantezilerden hoşlandıklarını konuşmaktan çekinirler yada sevgililerine bunlardan bahsedemezler. Bu durumda rüyanız, sizin kabul edilebileceğiniz(Yani sevgiliniz ile) bir kişi ile bunları yaşamanızı sağlamaktadır.(Ne iyi, Nede kötü, piskolojik )Rüyada Sevgiliyle Sevişmek
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgiliyle sevişmek, bazı durumlarda olumlu bazı durumlarda ise olumsuz yorumlamalara tabi olmaktadır. Bu rüya, rüya sahibinin evli olması durumunda; çocuk sahibi olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin bekar olması durumunda ise; yakında zaman söz, nişan veya düğün yaşayacağına delalet eder. Rüya sahibinin topluma açık bir yerde, insanların gözü önünde sevgiliyle seviştiğini görmesi; kişinin günah işleyeceği ve bir olay nedeniyle çevresi tarafından ayıplanacağına işaret eder.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliyle İlişkiye Girmek

Rüya sahibinin sevgiliyle ilişkiye girdiğini görmesi, rüya sahibinin bir sağlık problemi yaşayacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişi, bir şikayetinden dolayı doktora, hastaneye gitmek durumunda kalacaktır. Kişinin yaşayacağı bu sorunlar, gündelik hayattaki işlerinin aksamasına ve kişinin mutsuz olmasına yol açabilir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliyle Sevişmek

Rüyada sevgiliyle sevişmek, rüyayı gören kişinin, içinde barındırdığı ve uzun zamandan beri söylemek istediği duyguları ve düşünceleri sevgilisi ile paylaşmak için zaman kolladığına, bazen tam söyleyecekken sevgilisinden çekindiği için geri çekildiğine ancak yakın bir zaman içerisinde herşeyi anlatacağına ve rahatlayacağına alamet eder. Aynı zamanda, rüya sahibinin, sevgilisinin aksi bir kişi olmasından ötürü her şeyi konuşmakta güçlük çektiğine işaret eder.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliyle İlişkiye Girmek
Rüyayı gören kişinin, sevgilisi ile birlikte hayal ettiği herşeye kavuşacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine tabir edilir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgiliyle Sevişmek
İş hayatında ve aile hayatında gayet rahat bir kişi olduğuna, kendisine güvendiğine ve istediği gibi hareket edebildiğine, aynı zamanda eski sevgilisi ile aralarında henüz çözüme kavuşmamış ve yarım kalmış şeyler olduğuna ve yakın bir zamanda karşılaştıklarında konuşup bu durumu nihayete erdireceklerine rivayet eder.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliyle Sevişirken Görmek
Rüyayı gören kişinin, sevgilisine açılmaya çalıştığına ancak aralarındaki çeşitli sorunlardan ötürü rahat bir şekilde hareket edemediğine ve yeterince açık bir şekilde konuşamadığına, bu yüzden kendisini çok kötü hissettiğine ve bu durumdan çok endişe duyduğuna delalet eder.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgiliyle sevişmek, rüyayı gören kişinin, içinde barındırdığı ve uzun zamandan beri söylemek istediği duyguları ve düşünceleri sevgilisi ile paylaşmak için zaman kolladığına, bazen tam söyleyecekken sevgilisinden çekindiği için geri çekildiğine ancak yakın bir zaman içerisinde herşeyi anlatacağına ve rahatlayacağına alamet eder. Aynı zamanda, rüya sahibinin, sevgilisinin aksi bir kişi olmasından ötürü her şeyi konuşmakta güçlük çektiğine işaret eder.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eski sevgili ile sevişmek

Rüyada eski sevgili ile sevişmek, geçmiş zamandan bugüne unutamadığı bir kişiye, kalbindeki duyguları dökeceğine işaret eder. Kişinin başarılı bir çalışma hayatının olmasına ve kendine olan güveni sayesinde her işi başaracağına ve maddi imkanlarının artmasına yorumlanır. Merhametli eli ve gönlü bol bir kişiyle tanışmaya delalet eder. Bu rüya ayrıca iş ve özel hayatında hayırlı ve olumlu durumlar ile karşılaşmaya işarettir. Büyük mutluluklara, ardı arkası kesilmeyen sorunların sona ereceğine, maddi ve manevi anlamda çok büyük ve hayırlı işlere adım atmaya delalet eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgiliyle Sevişmek

Rüyada eski sevgiliyle seviştiğini görmek, rüya sahibinin yeni bir sevgili olması durumunda; kıskançlık ve aldatma olaylarının yaşanacağına delalet eder. Kişinin ilişkisi bu olaylar sonrasında yıpranacak ve ayrılık yaşanacaktır. Rüyada eski sevgiliyle seviştiğini görmek, kişiye ayrılık ve üzüntü getirecektir.  Bu durum karşısında kişinin dolaylı olarak maddi kaybı da olacaktır.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgili ile geredeğe girmek

Rüyada sevgili ile geredeğe girmek, makam ve mevki olarak yükselmeye, sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulmaya işaret eder.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgiliyle Sevişmek, rüya sahibinin gerçek yaşamında eski sevgilisine özlem duyduğuna, sürekli olarak onunla geçirdiği zamanı düşündüğüne, aklına geldikçe hüzünlendiğine, onu düşünmekten kendini alamadığına delaletle tabir edilir.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliyle Sevişmek

Rüyada sevgiliyle sevişmek, rüyayı gören kişinin uzun zamandır içinde tuttuğu bazı duygu ve düşüncelerin varlığına işaret eder. Rüya sahibinin bu duygu ve düşünceleri uzun zamandır partnerine açmak istediğini ve en sonunda bunları dile getirerek rahatlayacağına delalettir. Rüyada sevgiliyle sevişmek aynı zamanda rüya sahibinin partnerinin agresif yapılı bir kimse olması sebebi ile duygu ve düşüncelerinin dile getirmede sıkıntı yaşadığına da işaret eder.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgili İle Sevişmek

Rüyada eski sevgili ile sevişmek, rüyayı gören kişinin çalışma hayatında oldukça rahat bir kimse olduğuna, gerçekleştirdiği projeleri hiç zorluk çekmeden yaptığına, özel hayatında da oldukça rahat ve özgüven sahibi tavırlar sergilediğine işaret eder. Rüya sahibinin bu özgüvenli tavırları sayesinde oldukça başarılı işlere imza atacağına delalettir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevili İle İlişkiye Girmek

Rüyada sevgili ile ilişkiye girmek, rüyayı gören kişinin hayatındaki kimse ile hayalini kurduğu hayatı yaşayacağına işaret eder. Rüya sahibinin hayallerine kavuşacağına, mutluluğu yakalayacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, mutsuz günleri geride bırakacağına, sevinçli haberler alacağına delalettir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgili ile Seviştiğini Görmek

Rüyada eski sevgili ile sevişmek, rüya sahibinin aşık olduğu kişiye açılarak rahatlayacağına delalettir. Rüyada eski sevgili ile ilişkiye girmek, rüya sahibinin eski sevgilisini hala unutamadığına ve ona adım atması gerektiğine rivayet eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eski sevgiliyle sevişmek, kişinin aydınlık günler yaşayacağına tabir edilir. Bu rüya ile istediği hayallerine kavuşacağına yorum edilir. Eski sevgiliye sevişmek gerçekte istediği ama elde edemediği düşüncelerinin yakın bir zamanda olacağına tabir edilmiştir. Bu rüya ile büyük mertebelere ulaşacağına, istediği işlere kavuşacağına ve eline geçecek büyük paraya yorum edilmiştir. Elde edeceği paraya, mala mülke ve zenginliğe bunun sonucunda yapacağı yatırımlara yorum edilir. Bu para ile kuracağı işe ve sonucunda elde edeceği büyük ganimete yorum edilmiştir. Rüyada eski sevgilisine sarıldığını ve seviştiğini gören kişinin aklında bulunan düşüncelerin artık gerçekleşeceğine ve hayatında tertemiz sayfalar açılacağına yorum edilir. Ayrıca eski sevgilisine duyduğu özlem, hasret eve bununla beraber geçirdiği günlerin anısına yorum edilmiştir. Kişinin kötü niyetli kimseler tarafından zarar gördüğüne ve bunun sonucunda da artık bunların farkına varacağına tabir edilmiştir. Yani etrafında bulunan düşman niyetli kişilerin bu kişiye verdiği zararlardan ötürü çektiği sıkıntıların son bulacağına yorum edilmiştir. Bu rüya ile kişinin etrafındaki olan kişilere dikkatli davranmasını ve etrafındaki kötü niyetli kişiler ile görüşmemesi gerektiğini yorum edilmiştir. Kişinin meşakkat ile uğraştığı sıkıntıların son bulacağına ve elde edeceği saygınlığa ve herkes tarafından imrenilecek hayata yorum edilmiştir. Bu rüya ile kişinin hayatında dönüm noktası olacağına ve bundan sonraki hayatında ümit ettiği saygıyaa ve istediği makama ulaşacağına yorum edilmiştir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eski sevgiliyle sevişmek hayırlara yorumlanır. Çünkü eski sevgili elde edemediği nimetler ile tabiri edilmiştir. Güzel haberlere ve bu haberlerin sonunda yaşam düzeyinin değişeceğini ve standardı yükseleceğine yorum edilmiştir. Ayrıca sevgilisi olmayanlar için farklı şekillerde yorum edilmiştir. Kişinin yapacağı birlikteliklerin yakın olacağına yorum edilmiştir. Bu kişinin hayatında eğer biri yoksa eskiden özlediği kişi ile yakınlaşacağına tabir edilir. Eski sevgiliyle seviştiğini görmek bazen ayrılıklara, bazen de yeni birlikteliklere yorum yapılır ve bu birlikteler ile yeni evlilikler olacağına yorum edilmiştir. Rüyasında eski sevgilisine duyduğu hasetten dolayı seviştiğini gören kişi istediği hayatına kavuşacağına yorum edilir. Sevgililer arasında yapılan öpüşmeden dolayı kişinin içerisinde bulunan sıkıntıların gideceğine yorum edilmiştir. Bu öpüşme ve sevişme sonrasında hayattaki istediği şeyleri elde edeceğine ve bunu elde etme sürecinde yanında destek olan kişilere yorum edilmiştir. Ayrıca eski sevgilisiyle seviştiğini gören kişi içerisinde beslediği aşk sebebiyle o kişiye açılacağına yani yeni ilişkilerle karşılaşacağına yorum edilir. Bu kişilerin arasında geçecek birliktelikle beraber daha bir düzenli hayata sahip olacaklarına işaret eder. Kişinin daha sağlam adımlar atacağına ve bu adımları sayesinde yüksek makamlara ulaşacağına tabir edilmiştir. Başkalarından alınacak yardıma ve bunların sonucunda eline geçecek büyük paraya yorum edilirken; iş hayatında da yeni makamlara mevkilere ulaşacağına yorum edilir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eski sevgilisiyle seviştiğini gören kişi mutlu birlikteliklere, bol para ve makamlar kavuşacaktır. Yani bu rüya oldukça hayırlı bir rüyadır. Ancak rüyanın tamamının dinlenmesi tabir edilmesi üzerinde büyük etken olacaktır. Çünkü rüyada görülen her bir objeye farklı bir şekilde yorumlandığından dolayı rüyanın yorumu daha sağlıklı olur. Ayrıca rüyada görülen nesnelerin akıl içinde bulunan düşünceleri yansıttığı kabul edilir. Bu sebepten dolayı rüyada eski sevgiliyle sevişmek eski günlere duyulan özleme ve bu günlerin kişide bıraktığı etkilere yorum edilir.
+7 oy
 
Sizden bir şey rica edebilir miyim geçen yıl gördüğüm bir rüya var.  https://www.ruyadaruya.com/21937/ruyada-kuru-kayisi-ve-leblebi Başlığı. Biz üvey ananemin bize büyü yaptırdığını duyduk tabi emin değiliz ama bu rüyayı hala çözemedim. Yorumlarınıza ihtiyacımız var.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgiliyle ilişkiye girmek, rüya sahibinin sevgilisini değiştirmeye çalışmasına ancak onu olduğu gibi kabul etmesinin kendisi için daha iyi olacağına yorumlanır. Kişinin, sevgilisini olduğu gibi kabul etmesi sonrasında, karşı tarafın ona verdiği değeri ve duyduğu sevgiyi daha çok fark edecek ve mutlulukları artacaktır.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgiliyle ilişkiye girmek, sevgililer arasına kara kedi girmesi şeklinde de yorumlanabilir. Yaşanan anlaşmazlıkta taraflar uzatmayıp, çözüme kavuşturmak için çaba gösterirlerse sorunların biteceğine, aksi takdirde ilişkinin sonlanacağına yorumlanır.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SEVGİLİYLE İLİŞKİYE GİRMEK

Rüyada sevgiliyle ilişkiye girmek, rüyayı gören kişinin, içinde barındırdığı ve uzun zamandan beri söylemek istediği duyguları ve düşünceleri sevgilisi ile paylaşmak için zaman kolladığına, bazen tam söyleyecekken sevgilisinden çekindiği için geri çekildiğine ancak yakın bir zaman içerisinde her şeyi anlatacağına ve rahatlayacağına alamet eder. Aynı zamanda, rüya sahibinin, sevgilisinin aksi bir kişi olmasından ötürü her şeyi konuşmakta güçlük çektiğine işaret eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgiliyle İlişkiye Girmek
Güzel bir rüyadır çünkü rüyayı gören kişinin eski sevgilisinden kendisine gelecek olan hayra tabir edilir. Rüya sahibinin o kişiden önemli bir yardım göreceğine ve ona hayatının sonuna kadar minnettar olacağına işaret eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgiliyle İlişkiye Girmek

Rüyada eski sevgiliyle tekrar seks yaptığını görmek güzel bir rüyadır. Rüyayı gören kişinin eski sevgilisinden kendisine gelecek olan hayra tabir yorulur. Rüya sahibinin o kişiden önemli bir yardım göreceğine ve ona hayatının sonuna kadar minnettar olacağına işaret eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgili İle Sex Yapmak
Rüyada sevgilisi ile sex yaptığını gören kimse, sevgilisini o haliyle kabul etmelidir. Onun değerlerine saygı duyduğunu, değer verdiğini bir şekilde ona hissettirmelidir. Çünkü kendisine gösterilen ilginin karşılığını verememektedir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgilisi ile sex yaptığını gören kimse, sevgilisini o haliyle kabul etmelidir. Onun değerlerine saygı duyduğunu, değer verdiğini bir şekilde ona hissettirmelidir. Çünkü kendisine gösterilen ilginin karşılığını verememektedir. Bu nedenle araya bir soğukluk girebilir. Rüya sahibi bu durumu geç olmadan çözüme kavuşturmalıdır. Aksi takdirde bir ayrılık yaşanabilir. Kaynak: Rüyada Sevgili İle Sex Yapmak
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgili İle Sex YapmakRüyada eski sevgili ile sex yapmak, mevcut ilişkiden rüya sahibinin sıkıldığına işaret eder. Rüya sahibi ilişkisinin yolunda gitmediğini düşünüp ayrılık kararı alacaktır. Sevgi hissedebileceği biri ile ilişki yaşamak isteyecektir. Ancak bu davranışlarını ilişki devam ederken sevgiliye belli etmesi olayları daha da karmaşık bir hale getirecektir.Rüyada erkekle ilişkiye girmek, henüz evlenmemiş bayan rüya sahibi için hayırlı bir rüya değildir. Kişinin menfaat ve çıkarının olduğu işlerin peşinde koştuğuna, büyük günahlar işlediğine, dinen yanlış yolda olduğuna ve hareketlerini kontrol etmesi gerektiği şeklinde tabir edilir. Rüyasında kendi kocası ile ilişkiye girdiğini gören evli bayan yakın bir zamanda güzel bir haber alır. Tanımadığı bir erkekle ilişkiye girdiğini gören evli bayan için ise bu rüya, günah işlediğine ve eşinden büyük bir sır sakladığına delalet eder.Tüm servetin yitirileceğine, haram yollardan mal sahibi olunacağına ve bereketsiz bir yaşama, kişinin yaptığı haksızlıklar nedeni ile mahkemelik olacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına yorumlanır. Yanlış hesaplar ve tutumsuz davranışlar nedeni ile girilecek borç batağının artacağına ve kişide ruhsal sıkıntılar yaratacağına da alamet eden rüya aynı zamanda kendini herkesten büyük gören bir kişiliğe sahip olunması nedeni ile sevilmeyen bir insan olunacağına da delalet eder. Kaynak: Rüyada Sevgili İle Sex Yapmak
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgiliyle İlişkiye Girmek

Rüyada eski sevgiliyle tekrardan ilişkiye girdiğini görmek güzel bir rüya olarak tabir edilir. Rüyayı gören kişinin eski sevgilisinden kendisine gelecek olan hayırlı bir haber olarak yorumlanır. Rüya sahibinin eski sevgilisinden önemli bir yardım göreceğine ve bu yardım sayesinde hayatının sonuna kadar o kişiye minnettar olacağı şeklinde yorumlanır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eski sevgiliyle ilişkiye girmek, rüya sahibinin geçmişte işlediği bir suç veya hata ile yüzleşmek zorunda kalacağı şeklinde tabir edilir. Bu nahoş durumun on rahatsızlık vereceği ve olaydan mağdur olacağı şeklinde yorumlanır. Rüyada eski sevgiliyle ilişkiye girmek çoğu zaman yapılan hatalar olarak tabir edilse de bazı durumlarda bu rüya çok farklı bir şekilde kişinin hayatında marjinal değişiklikler yapacağı kendi tarzının dışına çıkarak etrafındakileri şaşırtacağı şeklinde tabir edilmiştir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgiliyle İlişkiye Girmek Ne Demek ?

Rüyada eski sevgiliyle ilişkiye girmek, kişinin yaşanmış bir olaydan duyduğu pişmanlık ve bu pişmanlığı telafi etme isteği ve arzusu olarak tabir edilen bu rüyada dikkat edilmesi gereken bu hatanın bilinçli bir şekilde yapılmamış olmasıdır. Rüyada eski sevgiliyle ilişkiye girmek, bunun dışında bir diğer yorumda ise hayatınızda gerçekleşecek olun köklü bir değişiklik şeklinde tabir edilmektedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tanıdığın Biriyle İlişkiye Girmek

Rüyada tanıdığın biriyle ilişkiye girmek, bu durum sevgiliyle ilişkiye girmekten biraz farklı olarak tabir edilse de ana hatları ile birbirine çok yakın yorumlanmaktadır. Sadece arada zaman faktörü farklıdır rüya sahibi eski dönemde yada geçmişte değilde yakın bir süre içerisinde birine karşı bir hata veya yanlış yapacağı şeklinde tabir edilir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tanımadığın Biriyle İlişkiye Girmek

Rüyada tanımadığın biriyle ilişkiye girmek, rüya sahibinin yapacağı bir hatadan dolayı insanların mağduriyetine sebep verecek ve bundan haberi olmadığı için düzeltme şansı bulamayacaktır. Bu rüyada dikkat çeken unsur ise durumun vahametine göre kişinin ah alma gibi bir durumla karşı karşıya kalması söz konusudur şeklinde rüya tabirlerinde geçer.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel İlişkiye Girmek

Rüyada cinsel ilişkiye girmek, erkek için göz boyayıcı ve aldatıcı bir kişiye tabir edilirken bu rüya kadın için hayırlı kısmet ve mal ,makan sahibi olmaya yorumlanır. Rüyada cinsel ilişkiye girmek bazen ise işlenecek büyük bir günah olarak tabir edilmektedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgiliyle Seks Yapmak

Güzel bir rüyadır çünkü rüyayı gören kişinin eski sevgilisinden kendisine gelecek olan hayra tabir edilir. Rüya sahibinin o kişiden önemli bir yardım göreceğine ve ona hayatının sonuna kadar minnettar olacağına işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgili İle Sex Yapmak

Rüyada sevgilisi ile sex yaptığını gören kimse, sevgilisini o haliyle kabul etmelidir. Onun değerlerine saygı duyduğunu, değer verdiğini bir şekilde ona hissettirmelidir. Çünkü kendisine gösterilen ilginin karşılığını verememektedir. Bu nedenle araya bir soğukluk girebilir. Rüya sahibi bu durumu geç olmadan çözüme kavuşturmalıdır. Aksi takdirde bir ayrılık yaşanabilir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgili İle Sex Yapmak

Rüyada eski sevgili ile sex yapmak, mevcut ilişkiden rüya sahibinin sıkıldığına işaret eder. Rüya sahibi ilişkisinin yolunda gitmediğini düşünüp ayrılık kararı alacaktır. Sevgi hissedebileceği biri ile ilişki yaşamak isteyecektir. Ancak bu davranışlarını ilişki devam ederken sevgiliye belli etmesi olayları daha da karmaşık bir hale getirecektir.
Rüyada erkekle ilişkiye girmek, henüz evlenmemiş bayan rüya sahibi için hayırlı bir rüya değildir. Kişinin menfaat ve çıkarının olduğu işlerin peşinde koştuğuna, büyük günahlar işlediğine, dinen yanlış yolda olduğuna ve hareketlerini kontrol etmesi gerektiği şeklinde tabir edilir. Rüyasında kendi kocası ile ilişkiye girdiğini gören evli bayan yakın bir zamanda güzel bir haber alır. Tanımadığı bir erkekle ilişkiye girdiğini gören evli bayan için ise bu rüya, günah işlediğine ve eşinden büyük bir sır sakladığına delalet eder.

Tüm servetin yitirileceğine, haram yollardan mal sahibi olunacağına ve bereketsiz bir yaşama, kişinin yaptığı haksızlıklar nedeni ile mahkemelik olacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına yorumlanır. Yanlış hesaplar ve tutumsuz davranışlar nedeni ile girilecek borç batağının artacağına ve kişide ruhsal sıkıntılar yaratacağına da alamet eden rüya aynı zamanda kendini herkesten büyük gören bir kişiliğe sahip olunması nedeni ile sevilmeyen bir insan olunacağına da delalet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eski sevgiliyle ilişkiye girdiğini görmenin yorumu rüya sahibinin hayatında sevgilisi olup olmamasıyla ilgili değişkenlik gösterir. Rüyada eski sevgiliyle yeniden cinsel ilişkiye girdiğini görmek, iyi bir şekilde yorumlanır. Rüya sahibinin eski sevgilisiyle sevişmesi, çok sevdiği birine açılmasına ve akabinde büyük rahatlığa kavuşacağına delalettir. İş hayatında büyük başarı elde edeceği, günden güne olumlu yönde ilerleyerek maddi manevi rahatlayacağı anlamına gelmesinin yanında rüya sahibinin, büyük bir sosyal çevreye sahip olacağına da işaret eder. Bazı rüya tabircilerine göre ise rüyada eski sevgiliyle ilişkiye girmek, rüya sahibinin eski sevgilisinden alacağı büyük ve mutlu haberin işaretidir. Aynı zamanda rüya sahibinin eski sevgilisinden büyük bir yardım göreceğini ve eski sevgiliye karşı bir ömür boyu minnet duyacağına da delalet eder. Sevgilisi olduğu halde rüyada eski sevgilisiyle ilişkiye girdiğini görmek, rüya sahibinin şu anki ilişkisinden sıkılıp bunaldığına ve aklında eski sevgilisinin olduğuna işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eski sevgiliyi görmek, ya onu unutamadığınıza delalettir ya da unutulmadığınıza alamettir. Bazı rüya yorumcularına göre ise eski sevgilinize duyduğunuz kin ve nefretiniz rüyanıza yansımış olabilir.
Rüyada eski sevgili ile yakın temasta bulunmak, rüya sahibinin amacına ulaşacağı ve çok istediği bir işi başaracağı anlamına gelir.
Rüyada eski sevgiliyi öpmek, rüya sahibinin arzu ettiği bir durumu elde edeceğine ve bununla beraber mutlu olacağı anlamına yorulur. Bazı rüya tabircilerine göre de bekar rüya sahibi için yakın zamanda evliliğe ve kuracağı mutlu yuvaya alamet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgiliyle İlişkiye Girmek, Rüya sahibinin aydınlık günler yaşayacağının simgesi sayılır. Kişinin ulaşamadığı, gerçekleşmesini istediği hayallerini gerçekleştireceğine, büyük bir mevkiye sahip olacağına, eline geçecek olan paraya, mala ve mülke yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında eski sevgilisiyle ilişkiye girmek, toplumda saygın bir itibar kazanır, hayatında yeni tertemiz bir sayfa açar. Bazı yorumculara göre de eski sevgiliye duyulan hasret ve özlem olarak tabir edilir. Çektiği sıkıntıların son bulacağını, uğradığı haksızlıklardan dolayı etrafındaki kötü niyetli kişilerin pişman olacağı, fakat rüya sahibinin bu konuda dikkatli olması gerektiği ve bu kişilere iyi niyet göstermemesi gerektiğinin işareti sayılır. Rüyada görülen eski sevgili kişinin elde edemediklerini simgeler. Bundan sonraki yaşamında her şeyin çok daha farklı olacağının, istediklerine kavuşacağına, herkes tarafından imrenilen bir hayata sahip olacağına delalet eder. Bazı rüya tabiri yorumcularına göre de eski sevgili den gelecek haberleri, yakınlaşmayı ve yeniden kavuşmayı bu birlikteliğin evlilik ile sonuçlanacağını temsil eder. Eski sevgilinin aklına düştüğünü, bu aralar rüya sahibini çok fazla düşündüğünü, kısa bir süre içinde ondan haber alabileceğine, rüya sahibinin bu konuda kesin kararlı olması gerektiğine işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eski sevgiliyle ilişkiye girdiğini gören kimse, hayatında yeni adımlar atar. Bundan sonraki ilişkilerinde çok daha temkinli ve seçici olacağının da işareti sayılır. Bu tip rüyalar genelde hayırlı rüyalardır ve her zaman hayra yormak gerekir. Kişi eğer rüyasından çok etkilenmiş ve yorumlayamıyor ise kalbinden gelen sese kulak vermelidir. Rüya sahibi eğer mutlu bir şekilde sabah uyanmış ise rüyasının hayırlı olduğuna, eğer sıkıntılı bir şeklide uyanmış ise rüyasını yine hayra yorması, dua edip Allah'a sığınması gerektiğine delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eski sevgiliyi başkasıyla ilişkiye girerken görmek, sizi mutlu edecek birinin hayatınıza tez zamanda girmesi anlamına gelir. Özellikle de uzun zamandır dikkatinizi çeken ve hoşlandığınız biri ile ilişkiye başlayabilirsiniz. Eskisinden daha mutlu olabilirsiniz. Eğer eski sevgilinizi hala özlüyor ve unutamıyorsanız, karşınıza çıkacak olan kişi onu tamamen unutturur. Artık geçmişe bir perde çekerek aşk hayatında en mutlu günlerinizi yaşayabilirsiniz.  İlişkisi olan iri bu rüyayı görürse sevdiği insanla aralarında aşk artar ve sevgilisinden büyük bir iyilik görür.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eski sevgilinin başkasıyla cinsel ilişkiye girdiğini görmek, çok mutlu olmaya ve eskisinden daha iyi şartların elinize geçmesine yorumlanır. Eski sevgiliniz ile olduğunu zamanlardakinden daha mutlu edecek biri hayatınıza girebilir. Pek çok ortak nokta bulacağınız biri olabilir. Özellikle de çevrenizdeki insanlar tarafından ilişkiniz onaylanır,.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgiliyi Başkasıyla İlişkiye Girerken Görmek İslami Yorumu

Rüyada eski sevgiliyi başkasıyla ilişkiye girerken görmek ihya yorumu, aranılan mutluluğun başka birinde bulunması anlamına gelir.Sevdikleriniz artar ve zararı dokunan, sizi üzen kimseler hayatınızdan çıkar. Eski sevgiliniz rahatsız ediyor ve endişe veriyorsa artık temelli hayatınızdan çıkıp sizi rahatsız etmeyi bırakır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliyle Sevişmek
Rüyada sevgiliyle sevişmenin görülmesi, rüya sahibinin arkadaşlardan biriyle kavga edeceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişi, bir nedenden dolayı arkadaşlarından birisi ile sorun yaşayacaktır. Bu sorun, bazen büyük boyutlarda olup kavgaya sebebiyet verebilmektedir. Rüya sahibi çevresinde sorunları yüzünden dışlanır hale gelecektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliyle Sevişmek

Rüyada sevgiliyle sevişmek, bazı durumlarda olumlu bazı durumlarda ise olumsuz yorumlamalara tabi olmaktadır. Bu rüya, rüya sahibinin evli olması durumunda; çocuk sahibi olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin bekar olması durumunda ise; yakında zaman söz, nişan veya düğün yaşayacağına delalet eder. Rüya sahibinin topluma açık bir yerde, insanların gözü önünde sevgiliyle seviştiğini görmesi; kişinin günah işleyeceği ve bir olay nedeniyle çevresi tarafından ayıplanacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eski sevgili ile cinsel ilişkiye girmek, bu kimseyle yaşayacağınız ilişkiye ve bir araya gelmeye, keyifli bir hayat sürdürmeye de alamet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgili İle Sevişmek
Rüyayı gören kişinin, çok sevdiği ve uzun zamandan beri içten içe aşk beslediği bir kişiye açılacağına, bu sayede kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, günden gün artacak güveni sayesinde her zamankinden daha iyi bir maddi kaynağa ve daha büyük bir sosyal çevreye sahip olacağına işarettir. Rüyada eski sevgili ile sevişmek, ayakları yere basan ve büyük bir anlayışa sahip olan bir kişi ile tanışılacağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına ve çok büyük bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sevgili ile seviştiğini görmek, sevdiği erkekle sevişmek, güzel ve hayırlı işlere delalet eder. Sevdiği erkekle seviştiğini gören kimse, maddi ve manevi anlamda dünya nimetlerine kavuşmasına delalettir. Sevdiği kızla sevişmek, dünya işlerine olan düşkünlüğüne ve aile yuvası kurmak adına atılacak olan adımlara işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eski sevili ile sevişmek

Eski sevgili ile sevişmek, geçmiş zamandan beri unutamadığı bir kişiye, içindeki duyguları dökeceğine işaret eder. Kişinin başarılı bir çalışma hayatının olmasına ve kendine olan güveni sayesinde her işi başaracağına ve maddi imkanlarının artmasına yorumlanır. Merhametli eli ve gönlü bol bir kişiyle tanışmaya delalet eder. Bu rüya ayrıca iş ve özel hayatında hayırlı ve olumlu durumlar ile karşılaşmaya işarettir. Büyük mutluluklara, ardı arkası kesilmeyen sorunların sona ereceğine, maddi ve manevi anlamda çok büyük ve hayırlı işlere adım atmaya delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sevgiliyle Sevişmek:  rüyayı gören kişinin, içinde barındırdığı ve uzun zamandan beri söylemek istediği duyguları ve düşünceleri sevgilisi ile paylaşmak için zaman kolladığına, bazen tam söyleyecekken sevgilisinden çekindiği için geri çekildiğine ancak yakın bir zaman içerisinde herşeyi anlatacağına ve rahatlayacağına alamet eder. Aynı zamanda, rüya sahibinin, sevgilisinin aksi bir kişi olmasından ötürü her şeyi konuşmakta güçlük çektiğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sevgiliyle Sevişmek:  rüyayı gören kişinin, içinde barındırdığı ve uzun zamandan beri söylemek istediği duyguları ve düşünceleri sevgilisi ile paylaşmak için zaman kolladığına, bazen tam söyleyecekken sevgilisinden çekindiği için geri çekildiğine ancak yakın bir zaman içerisinde herşeyi anlatacağına ve rahatlayacağına alamet eder. Aynı zamanda, rüya sahibinin, sevgilisinin aksi bir kişi olmasından ötürü her şeyi konuşmakta güçlük çektiğine işaret eder.
Rüyada Sevgiliyle Sevişirken Görmek
Rüyayı gören kişinin, sevgilisine açılmaya çalıştığına ancak aralarındaki çeşitli sorunlardan ötürü rahat bir şekilde hareket edemediğine ve yeterince açık bir şekilde konuşamadığına, bu yüzden kendisini çok kötü hissettiğine ve bu durumdan çok endişe duyduğuna delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir çok tabiri bulunan sevişmenin, rüyasında helali ile sevişirse güzel ve hayırlı işlere tabir edilir. Nikahlı olmayan bir kişi ile sevişmesi ise; bir iş girişimi için ortaya koyduğu sermayesini kaybedeceğine delalet eder. Rüyada sevişmek görmek; maddi ve manevi açıdan bütün istek ve arzularına kavuşacağına işaret eder.  Bir kadın rüyasında genç bir erkek ile seviştiğini görürse, büyük bir zorluğa düşmesine ve usun süre sıkıntılarından kurtulamayacağına da işaret eder. Bakımsız ve sevimsiz, aynı zamanda çirkin olan bir kadınla sevişmek ise; kişinin hayatında yaşayacağı kötü ve olumsuz olaylara da işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgili ile sevişmek, rüyayı ggören bireyin, içinde barındırdığı ve uzun zamanddan beri söylemek istediği duyguları vee düşünceleri sevgilisi ile paylaşmak içiin zaman kolladığına, bazen tam söyleyecekkeen sevgilisinden çekindiği için geri çekildiğinee ancak yakın bir zaman iiçinde herşeyi anlatacağına ve rahatlayacağına rivvayet edilir. Aynı zamanda, rüya sahibinin, sevgilisinin aaksi bir şahıs olmasından ötürü her şeyii konuşmakta güçlük çektiğine alamet edeer.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliyle Sevişirken Görmek
Rüyayı gören şahsın, sevgilisine açılmaya ççalıştığına ancak aralarındaki çeşitli sorunlardan ötürü raahat bir şekilde hareket edemediğine vve yeterince açık bir şekilde kkonuşamadığına, bu yüzden kendisini çok kkötü hissettiğine ve bu durumdan çook endişe duyduğuna alamettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgiliyle Sevişmek
İş hayatında ve aile hayatında gayyet rahat bir insan olduğuna, kendisiine güvendiğine ve istediği gibi harekeet edebildiğine, aynı zamanda eski sevgilisii ile aralarında henüz çözüme kavuşmmamış ve yarım kalmış şeyler oolduğuna ve yakın bir zamanda karşılaştıklarrında konuşup bu durumu nihayete erdirecekleerine alamettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliyle İlişkiye Girmek

Rüyayı gören insanın, sevgilisi ile berabber hayal etmiş olduğu herşeye kkavuşacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarrından ve problemlerinden kurtulacağına, üzüntülerinin vve endişelerinin son bulacağına, dert etmiiş olduğu şeyleri teker teker çözümme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu vee sağlıklı bir hayat süreceğine yorulurr.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliyi Görmek
İki şekilde delalet eder. Rüyayı gören bireyin bir ilişkisi yokk ise yakın bir zamanda hayırlı bir kimsse ile bir ilişkiye başlayacağına, çokk mutlu olacağına, sıkıntılarından vee problemlerinden eser kalmayacağına, çok huuzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine allamettir. Eğer rüyayı gören şahsın bir ilişkissi var ise ilişkisinde çok mutlu olacağına, çook güzel günler geçirmiş olacağına vee yakın bir zamanda ddünyaevine gireceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliyle Cinsi Münasebet

Rüyasında sevgilisi ile cinsi münasebette bulunduğunu gören kişi, gelecekte çok mutlu olacak, hayatından, sevdiklerinden ve çevresindekilerden yana hayır görecektir. Rüya sahibi gelecekte Allah ’ın sevgili kulu olduğunu anlayacak kadar şanslı olacak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevişmek

Rüyada sevişmek de cinsi münasebetle benzer şekilde tabir edilir. Şans, bereket, bolluk, sağlık, kazanç anlamına gelir ve rüya sahibinin gönlünce bir yaşamı olacağı ile tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgiliyle Sevişmek
Rüya sahibinin, eski sevgilisinin sıkıntı içinde olduğu bir zamanda yardımına koşacağına ve gerek maddi gerekse manevi çok büyük destek vereceğine tabir eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgiliyle Sevişmek
Rüyada eski sevgiliyle sevişmek, rüyayı gören kişinin gerçek hayatta da eski sevgilisini özlediğine, onu unutamadığına ve onunla geçirdiği güzel günleri düşünmekten kendini alamadığına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında eski sevgilisiyle cinsi münasebete girdiğini gören kişi, fiziksel ve duygusal ihtiyaçlarını yerine getiremiyor demektir. Bunun için en yakın zamanda yaşamış olduğu deneyimi rüyasında kendisini gösterir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgiliyle sevişmek, bazı durumlarda olumlu bazı durumlarda ise olumsuz yorumlamalara tabi olmaktadır. Bu rüya, rüya sahibinin evli olması durumunda; çocuk sahibi olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin bekar olması durumunda ise; yakında zaman söz, nişan veya düğün yaşayacağına delalet eder. Rüya sahibinin topluma açık bir yerde, insanların gözü önünde sevgiliyle seviştiğini görmesi; kişinin günah işleyeceği ve bir olay nedeniyle çevresi tarafından ayıplanacağına işaret eder.Rüyada Sevgiliyle İlişkiye Girmek
Rüya sahibinin sevgiliyle ilişkiye girdiğini görmesi, rüya sahibinin bir sağlık problemi yaşayacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişi, bir şikayetinden dolayı doktora, hastaneye gitmek durumunda kalacaktır. Kişinin yaşayacağı bu sorunlar, gündelik hayattaki işlerinin aksamasına ve kişinin mutsuz olmasına yol açabilir.
Rüyada Eski Sevgiliyle Sevişmek
Rüyada eski sevgiliyle seviştiğini görmek, rüya sahibinin yeni bir sevgili olması durumunda; kıskançlık ve aldatma olaylarının yaşanacağına delalet eder. Kişinin ilişkisi bu olaylar sonrasında yıpranacak ve ayrılık yaşanacaktır. Rüyada eski sevgiliyle seviştiğini görmek, kişiye ayrılık ve üzüntü getirecektir.  Bu durum karşısında kişinin dolaylı olarak maddi kaybı da olacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SEVDİĞİNİ BAŞKASIYLA SEVİŞİRKEN GÖRMEK
Rüyada sevdiğini başkasıyla sevişirken görmek koltuğunun da yükseleceğine, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiğim Adamla Sevişmek
Rüyada sevdiğim adamla sevişmek hayatında olan kişiye oldukça çok bağlı olduğuna işaret etmektedir. Evet sen ona o kadar çok aşık olabilirsin. Fakat o asla bunu hak etmiyor. Şuan sana o da en az senin kadar çok aşık olduğunu söylüyor olsa bile en ufak yaptığın bir hata sonuncunda senden uzaklaşması yetmeyecek gibi bir de sana verebilecek olduğu en büyük acıları da verecektir. Sen buna aldırış etmek yerine sana daha çok yakışan ve seni hak eden insanlar ile olmayı tercih et. Eğer sen de bu durumun ehemmiyetine kapılarak her an üzgün olan vakitleri geçirmeyi tercih eder isen senin aile hayatından iş hayatına varana kadar her durum oldukça çok etkilenecektir.
Sen de insanlardan bu ara uzak durmayı daha çok tercih etmen senin yararına olacaktır. Artık her kesimden olan insanlar ile bu kadar yakın olmak ve onlar her ne ister ise yapmak yerine daha çok sana en uygun olan vakitleri sunmayı tercih et. Sen daha çok insanlardan öte kendinin en değerli olan yerlere sahip olması gerektiğini anlar isen o zaman göreceksin ki bu hayatın her alanında parmakla gösterilecek kadar özel olan yerlere her an tek başına sahip olabileceksin. Zirvede sadece tek başına olmak için biraz daha çok çalışman gereken zaman dilimlerinin de kapıda olduğunu da göstermektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgiliyle aynı yatakta yattığını görmek inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiğim Adamla İlişkiye Girmek
Rüyada sevdiğim adamla ilişkiye girmek görmek senin bu hayat üzerinde en çok da cinsel ilişkiye değer veriyor olmana işaret etmektedir. Her ne kadar çok kişi senin hayatına giriyor ya da seni kalpten seviyor olsa bile sen daha çok karşında olan kişiler ile yatmayı tercih ediyor olmandan dolayı hayatının her alanında oldukça güzel olarak yer alan her şeyi kayıp edecek olmana da işaret etmektedir. Sen onu oldukça çok seviyor olduğunu dile getiriyor olsan bile aslında hepsi senin için aynı şeyi işaret ediyor olmandan dolayı her ne işe el atar isen hepsinde kayıp edeceksin ve en son sen de her şeyin neden olduğun için kendinden bile nefret eder hale geleceksin.
Sen de artık geç de olsa bir şeylerin farkına varmak üzere olduğunu da göstermektedir. Sen de bu kadar pişman olmuş iken eğer hayatın boyunca ne kadar çok kişiyi kırdı isen onlardan ya af dilemeyi ya da kendini her şeyin ile kabullendirmeyi de başlaman gerekir. Eğer seni bu kadar çok seven kişiler de hem senin pişman olduğunu hem de tam anlamı ile değişmeyi istiyor olduğunu anlar iseler de işte bu andan itibaren sen de her an kazananlar arasında yer alabilirsin. Kazanmak için artık tüm güç senin elinde iken sen tekrar kayıp etmemelisin.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiğim Adamın Cinsel Organını Görmek
Rüyada sevdiğim adamın cinsel organını görmek sen de artık o kişiden vazgeçmen gerekiyor olduğunu işaret etmektedir. Her ne kadar sen bu durumu kendine pek kabul ettirememiş olsan bile o hayatına yeni birini aldı ve sen yara aldın. Artık onun ile bu kadar inatlaşmak yerine bir an önce ayağa kalkmayı daha çok tercih et. Yoksa arada olan sadece sana olacak ve sen her an oldukça çok acı çekeceksin. Sen de her şeyin bu kadar güzel olan yönleri senin için yer alır iken her şeyi elinin tersi ile itmek yerine daha çok kendin için en kararlı olan ve en güzel olan kısımları ile hayatına devam etmek her an sana daha iyi gelecek.
Sana gelecek olan müjdeli haberleri de işaret etmektedir. Sen uzun süredir iş arıyorsun ve bir türlü kendine en uygun olan işi sen de bulamadın ve artık bundan dolayı yoruldun. Artık sen de öyle bir işin sahibi olacaksın ve hem maddi yönü ile hem de rahatlığı ile her istediğin tarza olan bir iş olacak. Eğer bu işin kıymetini bilmek yerine gelişi güzel devam etmeyi tercih eder isen sen de oldukça üzülür ve bir daha böyle bir şansın sahibi de olamayabilir olduğunu bilerek kendin için daha mantıklı olman lazım.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliyle Evlenmek
Rüyada sevgili ile evlenmek genel olarak kişinin bilinçaltını yansıtan bir durumdur. Yaşadığınız ilişkideki sevdiğiniz kişiye olan bağlılığınız ve sevginizi işaret eder. Rüyada sevgilisi ile evlendiğini gören bekar bayan sevdiği kişiden güzel ve hayırlı bir haber alır. Rüyada sevgilisi ile evlendiğini gören bekar erkek için ise bu rüya, borç ve üzüntü olarak yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eski sevgili ile sevişmek
Rüyada eski sevgiliyle sevişmek, eski sevgiliniz zor durumdayken yardımına koşacağınıza işaret eder. Aynı zamanda rüyada eski sevgiliyle sevişmek, hayatınızda kendinize güvenen biri olduğunuza fakat eski sevgiliniz ile aranızda bazı yarım kalmış şeylerin var olduğuna konuşarak bu durumu sonlandırabileceğinize yorumlanır. Eski sevgilinizi hala unutamamış veya şuan ki ilişkinizden sıkılmış ve bunalmış olduğunuzdan dolayı bu rüyayı görmüş olabilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliyle Sevişmek
Rüyada sevgiliyle seviştiğini görmek, rüya sahibinin yakın zamanda evlenmesi, geleceği parlak evlatlara sahip olması şeklinde yorumlanmaktadır. Kişi, sevdiği insan ile güzel ve huzurlu bir ilişki yaşayacaktır. Bu güzel ilişki ortamında doğacak olan çocukları; sağlıklı ve ailesinin istediği gibi başarılı olacaktır. Rüyada sevgiliyle seviştiğini görmek, rüya sahibinin gurur duyacağı çocukları olmasına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliyle Sevişmek
Rüyada sevgiliniz ile sevişmekte olduğunuzu görmeniz, belirgin bir şekilde, cinsel konu ya da ihtiyaç ile ilgilidir. Rüyanız kendinizi daha açık bir şekilde ifade etmeniz gerektiğini söyleyebilir. Alternatif olarak, toplumsal normlar açısından kendi cinselliğiniz hakkındaki algılarınızı temsil eder. Aşk, evlilik, sevgi ve cinsiyet rollerine ilişkin duygularınızı sorguluyor olabilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgili ile sevişmek, rüyayı gören kimsenin hayatındaki kişinin çok anlayışlı, sevecen ve iyi kalpli bir kimse olduğuna işaret eder. Rüya sahibinin partneri ile çok uyumlu ve huzurlu bir ilişki içerisinde
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ters ilişkiye girdiğini  görmek
Bir kimse üstünde söz sahibi olacağınıza ve gücünüzü kanıtlayacağınız işaret eder. Düşmana galip gelmeye yorumlanır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

389 Aktif
0 Üye ve 389 misafir
Bugün : 20260
Dün : 23857
Toplam : 48078568
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...