Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+14 oy
359 okuma
sonsuz Durugörü kategorisinde Astral Gezgini (163k puan)  
Durugörü Yeteneğinin Belirtileri

Sık sık kolay hatırlanan,gerçekmiş gibi görünen rüyalar görür müsünüz?
Doğru zamanı tahmin edebilme yeteneğine sahip olduğunuz için saat kullanmayan insanlardan mısınız?
Bir odadaki enerji akışını canlandırmak ya da yanlızca estetik amacıyla mobilyaları tam olarak nereye yerleştirmeniz gerektiğini hayal etme konusunda başarılı mısınız?
Gayet sağlıklı görünen insanlara bakıp aslında bir rahatsızlıkları olduğunu görebiliyor musunuz?
Telefonda konuşurken daha önce hiç tanışmamış olmanıza rağmen karşınızdaki insanın nasıl göründüğünü tahmin edebiliyor musunuz?

Eğer bu soruların bazılarına veya tamamına evet yanıtını verdiyseniz, o zaman şimdiden biraz durugörü yeteneğine sahipsiniz demektir. Yaygın yanlış anlaşılmaların kişisel gelişiminize engel olmasına izin vermeyin. Bazı insanlar bilinmeyen şeyleri biraz korkutucu bulurlar, durugörü kelimesinin kendisi caydırıcı etki doğurabilir. Durugörü yeteneği olan insanları dumanla kaplı odalar ve kristal kürelerin görüntüsüyle tanıtan TV programlarından kolayca etkilenilebilir. Bence artık bu mitleri ortadan kaldırmanın zamanı geldi.

Durugörü yanlızca zihin gözü ile görmek demektir. Biraz daha bilimsel konuşmak gerekirse, bu yeteneğin algı bölgesi iki kaşınızın arasında (üçüncü göz çakrası) yer alır ve hipofiz bezi ile bağlantılıdır. Güçlü bir durugörü eğilimi sergileyen insanlar geniş, açık ve iyi aydınlatılmış yerlerde zaman geçirmek isterler. Benzer şekilde,tatile çıktıklarında hep hiçbir şey kaçırmadan her yeri görmeye çalışırlar. Özel algı bölgesine erişim sağlayarak kendi sembollerinizi ve görüntülerinizi yorumlamayı öğrendiğinizde durugörü yeteneği size büyük yararlar sağlayabilir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

6 Yorum

+8 oy
RuyAra Astral Gezgini (200k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Durugörü Yeteneğinin Geliştirilmesi için Durugörü Tekniği ve Uygulama
Pratik durugörü tekniği ve evre evre uygulanışı


Tekniğin temeli, ruhsal derinliğin sağlanarak alfa ve teta evresinin bilinçli bir şekilde yaşanmasına dayanır. Bunun için “Derin Transa Geçiş” çalışmasını temel alarak uygulama yapabilirsiniz. Bununla birlikte sürekli yaptığınız meditasyon, nefes egzersizleri ve oto hipnoz çalışmaları varsa onları da uygulayabilirsiniz.

1. Evre Ruhsal Derinliğin Sağlanması
* Derin Trans Çalışması veya kendi uyguladığınız teknikle transa geçerek madde boyutunun üzerinizdeki etkilerinden uzaklaşın.

Bu etkiler zihninizi meşgul eden görüntü, düşünceler, yorgunluk ve sıkıntı gibi unsurlardır. Ayrıntılar derin transa geçiş uygulamasında verildiği için üzerinde durmuyorum.

2. Evre Bilincin Açık Tutulması
Ruhsal derinleşme çalışmalarını sürekli yapmıyorsanız bu çalışmalar çoğunlukla uyku ile sonuçlanır. Bilincin sürekli açık tutulabilmesi için uzun süre pasif kalmamalısınız. Bilincin aktif olması için şu yolu izleyebilirsiniz,

Ruhsal derinleşme çalışması ile belli bir derinliğe ulaştığınızda ara vermeden imajinasyon çalışması yapın. (Teknik örnekleri için İmajinasyon Çalışmaları)
Kendinizi arkasını görmeniz gereken bir duvarın önünde görüntüleyin.
Duvarın tüm ayrıntılarını inceleyin.
Alfa ve teta evresine geçişle birlikte bedeniniz ısınacak ve salgılanan melatonin bilincinizi kapatarak uyumanıza neden olacaktır. Bu noktaya her geldiğinizde derin bir nefes alın ve dikkatinizi yaptığınız imajinasyon çalışmasına verin.


3. Evre Durugörü Mekanizmasını Çalıştırma
Bunun için öncelikle Alfa ve sonrasında Teta evresine ulaştığınızdan emin olmalısınız.

Teta evresine ulaştığınızı nasıl anlarsınız?

Bedeninizde uyku öncesinde ortaya çıkan sıcaklık oluşur
Bedeninizde kalp atışlarınıza denk tüm titreşimleri ve enerji akışlarını hissedersiniz
Bedeninizi uyuşma ve titreşimler haricinde hissetmezsiniz
Madde bedeninizden daha çok enerji bedeninizi hissedersiniz
Madde boyutunun sizi kısıtlayan tüm baskılarından uzaklaşırsınız
Bütünlük ve birlik hissi ortaya çıkar.
Uğultu, kulaklarda çınlama, düşme hissi ve kendiliğinden ortaya çıkan farklı görseller oluşur.
Bu evreden sonra şu adımları izleyin

Önünde arkasını görmeye çalıştığınız büyük bir duvarın önünde durduğunuzu hayal edin.
Tüm dikkatinizi üçüncü gözünüze verin. (Alnınızın ortasının titreşmesi gerekir)
Alnınızın ortasından güçlü bir ışının duvara yansıdığını ve ışınların yansıdığı noktaların cam gibi arkasını görünür hale getirdiğini düşünün.
Başınızı çevirerek ışınları duvarın farklı noktalarına uygulayın. Işınların ulaştığı her noktanın cam gibi arkasını görünür hale getirdiğini hayal edin.
** Önemli: Durugörü yeteneğinin kontrol altında tutulabilmesi için ışınların sadece siz istediğinizde maddenin arkasını görünür hale getirmesi çok önemlidir. Teta evresinde şu sıralama üzerinde sıklıkla çalışın,

Üçüncü gözü hisset
Işınları yansıt
Madde ötesini gördükten sonra ışınları kapat tekrar duvarı gör.
Çok basit görünüyor olabilir ama düşünceler hayalleri, hayaller de ruhsal mekanizmaları harekete geçirir. Doğuştan durugörü yeteneğine sahip olanlar bu aşamayı çok kolay bir şekilde geçeceklerdir. Durugörü yeteneğine sahip olmayanların uzun süre çalışmaları gerekir.
+8 oy
RuyAra Astral Gezgini (200k puan)  
Neden Önce İmajinasyon?
“Kaydedilebilir Ruhsal Farkındalıklar” konusunda anlatılmıştı. Ruhsal seviyelerde imajinasyonla başardığınız herşeyi madde seviyesinde de kolayca başarabilirsiniz. Bu durum günlük yaşamımızdaki deneyim ve tecrübe ile öğrenmeye denktir. Beyin tekrarlanan herşeyi mantıklı bir şekilde koordine eder. Böylece tekrarlanan herşey bir sonraki denemede daha kolay yapılabilir. Benzer durum ruhsal çalışmalar içinde geçerlidir.

Bir süre sonra istediğiniz herhangi bir zamanda dikkatinizi üçüncü gözünüze yoğunlaştırdığınızda bu mekanizma sadece bilinçli olarak istediğinizde çalışmaya başlayacaktır.

Bu ruhsal mekanizmanın işlevi, dikkatinizi çakralarınıza yönelttiğinizde çakralarınızın titreşmesindeki duruma benzemektedir.
+8 oy
RuyAra Astral Gezgini (200k puan)  
Durugörü Nasıl Geliştirilir?
Durugörü tekniklerini kullanılarak doğuştan durugörü yeteneği bulunmayanlar da durugörü yeteneklerini geliştirebilirler ancak bunun için daha uzun süre çalışma yapmaları gerekir. Bu yeteneğe doğuştan sahip olanlar kontrol altına almak için çalışmalıdır. Sonradan bu yeteneğe sahip olmak isteyenler neden bu yeteneğe sahip olmak istediklerini ayrıntılı bir şekilde sorgulamalıdırlar.

Geliştirmek için derin trans çalışması, meditasyon ve nefes egzersizleri ile alfa ve teta evrelerine çok kolay bir şekilde girip gama evresini bilinçli bir şekilde kullanabilmeleri gerekir. Henüz derin trans, alfa, teta, gama nedir? gibi sorular sorma evresinde iseniz öncelikle temel kavramları öğrenmelisiniz. Konu içerisinde linki verilen bölümlerdeki uygulamaları ve burada anlattığım tekniği uygulayarak kendinizi geliştirebilirsiniz. Durugörü alıştırmaları yapmak ve bu alıştırmaları tekrar etmek gelişimi hızlandıracaktır.
+8 oy
RuyAra Astral Gezgini (200k puan)  
Durugörü Yapmak, Durugörü Nasıl Yapılır?
Durugörü yapılmaz. Durugörü yeteneğine sahip olunur veya durugörü yeteneği geliştirilerek madde ötesi görüş kazanılır. Bu yeteneğe sahip olmak için geçerli bir nedeniniz olması gerekir. Duvarların ötesini görmek, insanları gözetlemek, ne kadar muhteşem bir insan olduğunuzu herkese göstermek için bu yeteneğe sahip olmak istiyorsanız basit çalışmalarla bu seviyeye hiçbir zaman gelemeyeceğini bilmelisiniz.

Yaşanılan 3. boyut herkesin her istediğini kolayca yapabileceği esneklikte değildir. Madde boyutunda ruhsal yeteneklerinizi geliştirip kullanabilmek için ruhsal derinliğe inebilmeniz gerekir.
+8 oy
RuyAra Astral Gezgini (200k puan)  
Rüyada Durugörü Mümkün mü?
Eğer rüyanızda bilincinizi açıp, bilinçli rüya evresini yaşayabiliyorsanız bu evrede durugörü çalışması yapmak daha verimlidir. Durugörü yeteneğine sahip olanlar rüyada da bu özelliklerini kullanabilirler. Prekognisyon (olacak olayları önceden görenler) yeteneği olan insanlarda zaman ötesi durugörü yeteneğe sahipler diyebiliriz. Çünkü zaman engelini aşıp olayları görebilmektedirler.
+3 oy
Ehlibeyt Rüyakar (2.7k puan)  
gerçekten bu siteye üye olduğumdan beri çok güzel şeyler öğrendim rüyalar ve ruh hakkında hepinize teşekkür ederim...

İlgili rüyalar

+10 oy
1 yorum 318 okuma
sonsuz 20 Mayıs 2017 Durugörü kategorisinde sonsuz Astral Gezgini (163k puan)   yazdı
+16 oy
2 yorum 452 okuma
Kahin 21 Mayıs 2017 Durugörü kategorisinde Kahin Lusid Rüyacı (76.0k puan)   yazdı
+17 oy
2 yorum 291 okuma
Kahin 21 Mayıs 2017 Durugörü kategorisinde Kahin Lusid Rüyacı (76.0k puan)   yazdı
+14 oy
7 yorum 517 okuma
jeandark34 30 Ağustos 2019 Durugörü kategorisinde jeandark34 Rüyakar (3.6k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 134 okuma
Üstat_Simuy_Alaca 11 Kasım 2019 Durugörü kategorisinde Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)   yazdı
+7 oy
2 yorum 246 okuma
Kahin 21 Mayıs 2017 Durugörü kategorisinde Kahin Lusid Rüyacı (76.0k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 381 okuma
coyote 15 Temmuz 2017 Durugörü kategorisinde coyote Rüya Tabircisi (8.6k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 247 okuma
Kahin 21 Mayıs 2017 Durugörü kategorisinde Kahin Lusid Rüyacı (76.0k puan)   yazdı
+8 oy
12 yorum 355 okuma
Sonbahar 26 Mayıs 2020 Durugörü kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+15 oy
10 yorum 868 okuma
Liz 2 Temmuz 2019 Durugörü kategorisinde Liz Rüya Yorumcusu (19.8k puan)   yazdı
+9 oy
6 yorum 548 okuma
Kahin 4 Nisan 2019 Durugörü kategorisinde Kahin Lusid Rüyacı (76.0k puan)   yazdı
+6 oy
3 yorum 235 okuma
Kahin 3 Nisan 2019 Durugörü kategorisinde Kahin Lusid Rüyacı (76.0k puan)   yazdı
+10 oy
1 yorum 292 okuma
coyote 15 Temmuz 2017 Durugörü kategorisinde coyote Rüya Tabircisi (8.6k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

623 Aktif
0 Üye ve 623 misafir
Bugün : 11999
Dün : 21898
Toplam : 48092156
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...