Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
202 okuma
Aynur Altay Rüya kategorisinde Rüya Tabircisi (7.2k puan)  
Kizkardesim eşi rüya görmüş. Şöyleki; rüyasında bizim eve bizi ziyarete gelmiş . Yanlız bizim evimizi çok ama çok büyük bir şato tarzında görmüş . Evin içi müze gibi tarihi ve antika eşyalar ile doluymuş o kadar çok odası varmış ki sayısı belli değilmiş . Biz bu evin sadece 200 metrekare gibi bir alanını kendimize ayırmış orada oturuyormuşuz. Evin geri kalan kısmını müze gibi ziyarete acmisiz . Bir sürü yerli yabancı turistler vardı evi gezmeye görmeye gelen dedi. O akşam bizde yatacakmış ve biz ona benim rahmetli oğlum ile aynı odada karşılıklı kanepelerde yatmalarini soylemisis . Yanlız oğlumun yattığı kanepede bir bölüm böyle küflü imiş. Eşim içeri girmiş of burası kötü kokmuş neden acaba diye sormuş. Kardeşimin eşi Kemal'in yattığı kanepeyi göstermiş bak burası küflü koku oradan geliyor olabilir demiş . Sonra istersen ben orasını güzelce bir temizleyip onarayim demiş. Eşim yok yok gerek yok ben annesine söylerim o halleder demiş. Oğlum çok iyi durumda imiş ve gulumsuyormus. Sonra kardeşimin eşi evden çıkmış bahçede dış kapıya doğru giderken bir alman yaşlı bir kadına rastlamış . Kadın ona sen kimsin nereden tanıyorsun bu insanları demiş . Oda üstüme bir baktum abla inşaatta çalışan amele gibiyim yırtık pırtık kirli pis toz toprak içinde. Ben damarları oluyorum diyemedim çok yakın bir tanıdıkları yım dedim  ama yaşlı kadın pek inanmadı diyor . Ben o şatonun bahçe kapısından dışarı çıktım. İnanılmaz bir çamurun içinde buldum kendimi . Yol çamur içinde karanlık kasvetli falan biraz yürüdüm kalabalık böyle insanlar bir şeyler satmaya uğraşıyorlar falan . Bir hengame bir karışıklık . Tencere tava satıyorlar alayım dedim torba aldım doldurdum sonra vazgeçtim . Ben en iyisi eve geri döneyim dedim. Geri döndüm evi bulamıyorum aradım aradım son anda buldum zannettim kapanmak üzere olan kapıdan son anda kendimi içeri attım ama ev sizin eviniz değilmiş uyandım. Dedi.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+6 oy
magdalena Rüya Görüşmecisi (43.5k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba, çok detaylı duru bir ruya. Ruyayı başkası da görse, genellikle ruyada rol alan karakterleri kapsar görü. Küf gerçek manasından da anlaşıldıgı gibi birikenlerin bakteri üretmesi çürümesi demek. Neyi / kimi bırakmak istemiyorsunuz, hangi duyguları? Bunlar evde yaşayanların kilit sorusu. Damat bilinçaltında haneye aileye ait olamadığını hissediyor gibi geldi bana, bunu hala kanıt çabasında, ama net ifadede bile zorlanıyor, damadım ben diyemiyor. Hissettiği bütün bu kir pas kaos karışıklık aileye ait... ve artık acil çözüm bekliyor. Dışardan bir gözün rüyasına kulak verin derim, aileyi toplayıp temizliğe başlayın gomulu kalmış, -mış gibi yapılmış olanları. Yeni sayfa zamanı! Müjdeler yakın...
magdalena Rüya Görüşmecisi (43.5k puan)  
Baktım ve yukarı ok fırlatmıştım zaten ;)
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Teşekkür ederim sadece fikirlerini merak etmiştim:)
0 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Magdalena merhaba :)güzel yorum .özellikle senin düşüncelerini merak ettiğimden yarım kalan rüyaya bakabilirmisin:)

İlgili rüyalar

+5 oy
6 yorum 186 okuma
Üstat_Simuy_Alaca 30 Ağustos 2021 Rüya kategorisinde Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 161 okuma
Liz 7 Mart 2021 Rüya kategorisinde Liz Rüya Yorumcusu (19.8k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 134 okuma
Yaren1989 14 Haziran 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 210 okuma
Karga 18 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+10 oy
1 yorum 197 okuma
Asena 22 Eylül 2019 Rüya kategorisinde Asena Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 155 okuma
Afsana 25 Şubat 2021 Rüya kategorisinde Afsana Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 283 okuma
Hicaz 16 Ocak 2022 Rüya kategorisinde Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 181 okuma
+4 oy
1 yorum 105 okuma
Akrepsel 24 Nisan 2023 Rüya kategorisinde Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 99 okuma
5 Temmuz 2021 Rüya kategorisinde Aslı   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

607 Aktif
0 Üye ve 607 misafir
Bugün : 10304
Dün : 21898
Toplam : 48090470
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...