Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+10 oy
238 okuma
Simge Analiz kategorisinde Astral Gezgini (184k puan)  
Rüyalardaki evler; yaşadığınız fiziksel, zihinsel ve duygusal alanı temsil eder. Üst katlar, çatı katları ve çatılar, bilinç, düşünce ve manevi perspektif gibi daha yüksek işlevleri sembolize eder. Rüyanızda bulunduğunuz çatı katı ile ilgili ipuçlarını değerlendirerek bilinç ve üst bilinç durumunuzu anlayabilirsiniz.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

6 Yorum

+5 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada çatı görmek:
Rüyada çatı en genel anlamıyla yükselmek, zirveye çıkmak ve en tepeye varmakla ilgilidir. Bazıları için kariyerde en yüksek zirvedeki koltuğa oturmak, şirketin kaymak tabakasına girmek ya da rütbe kazanmakla ilgilidir. Bu rüyayı gören kişi ayrıca tüm engelleri aşarak gitmek istediği zirveye ulaşır.

 

Rüyada çatı bilinçaltındaki birincilik dürtüsüyle ilgilidir. Kendini çatıda görenin aslında bir konuda öz güveni yüksektir ve en iyi olduğunun farkındadır. Bazıları için rüyada çatı arzu edilen kariyere ulaşmak ya da birincilik koltuğuna çıkmaktır. Fakat bu rüyayı yorumlamak isteyen rüyada çatı görmekten ziyade çatıyı nasıl gördüğüne ve içinde bulunduğu çatıda tam olarak hangi olayların yaşandığına bakmalıdır. Çatıda kavga gürültü iş hayatında üst seviyedeki bir koltuk için çatışma çıkmasına delalettir.


 

Rüyada çatı aynı zamanda insan vücudunun kafa ve beyin kısmıyla ilgili bilgi içerir. Çatıda yaşananlar aslında insanın bilinçaltındaki düşüncelerdir. Bazen çatıda yaşanan bir kavga ya da gürültü rüya sahibinin zihnindeki bulanıklık, kararsızlık ya da yön belirsizliğine işaret eder. Çatıdaki sükunet ya da huzur aslında insan zihnindeki karmaşanın ya da kararsızlıkların sona ermesi ve kişinin geleceğe dair bazı kararları kesin ve net olarak vermesine işarettir.

 

Rüyada çatı aynı zamanda toprak elementinden yani dünyevi olandan kaçmak, bazıları için gerçek hayattan uzaklaşma ve maneviyata yakınlaşma isteğidir. Bu tip rüyayı gören kişi belli bir süreliğine dünyevi olandan uzaklaşıp manevi olana yakınlaşabilir. Çünkü rüyada yer gerçekliği ve fiziksel alemi gösteren toprak elementiyle temsil edilir ve topraktan uzaklaşan fiziksel alemden yani yerden uzaklaşır.

Bu rüyanın size getirebileceği mesajlar:

Baş

Güç

Beyin

Zirve

Özgüven

Düşünce

Potansiyel

Yükselmek

Rütbe artması

Göze çarpmak

Zirveye çıkmak

Amaca ulaşmak

En yüksek rütbe

Kürsüye çıkmak

Engelleri aşmak

İşyerinde sivrilmek

Vücudun kafa kısmı

En üst kattaki komşu

Seviyenin yükselmesi

Patronun yanına çıkmak

İş yerinin yönetici kadrosu

Bir organizasyonun beyin takımı
+8 oy
Simge Astral Gezgini (184k puan)  
Rüyanızda darmadağın bir tavan görmek, aklınızı ve düşüncelerinizi organize etmek için bir işarettir. Belki de geçmişinizden kurtulmanız ve sizi engelleyen geçmiş duygulardan vazgeçmeniz gerekir.
+5 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada çatı bazen yükselmek, göze çarpmak, kürsüye çıkmak ya da tepeye tırmanma anlamı içerirler. Çatıya bakan biri aslında şu anki bulunduğu seviyenin yukarısında bir noktaya odaklanmış bakmaktadır. Bu kişinin bir grup insan içinde yükselmesi, kürsüye çıkıp bir konuşma yapması ya da kariyerinde ufak ama emin adımlarla ilerlemesi mümkündür. Çatı bize hemen olacaklardan haber vermeyebilirler ve bahsettikleri bu yükseliş gelecekte bize sunulacak bir yükseliş olabilir.

 

Rüyada çatı aynı zamanda güç, kudret, ufuktaki zafer ve amaçları temsil eder. Bu rüyayı gören “arzu ettiğim zirve noktayı görüyorum, o halde oraya gidebilirim” der. Rüyasında çatıya bakan aslında gelecekte sahip olacağı başarılara bakar. Bu rüyanın ayrıca kişinin sahip olduğu potansiyel ve yeteneklerle de alakası vardır. Kişi sahip olduğu tüm bu yetenekleri ve potansiyelini birleştirirse çok büyük başarılar elde edebilecektir. Kısacası rüyadaki çatı gerçek hayatta ne kadar tepeye tırmanabilecek kudrete sahip olduğumuzdan haber verirler.
+5 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada çatıya çıkmak:
Rüyada çatıya çıkmak engelleri aşmak, yükselmek ve tepeye tırmanmakla alakalıdır. Bu rüya bazen iş arkadaşları arasında sivrilmek ya da bir sınavda herkes sollayarak birinci olmakla da tabir edilebilir. Rüyasında çatıya çıkan gerçek hayatta herkesin önüne geçecek bir hamle yapar ve diğerleri içinde yükselir, yücelir. Rüyada çatıya çıkmak bazen yüksek mevkide bulunan kişi ya da kişilere yapılan ziyaretleri de temsil edebilir. Bu kişi bazen amirinin, şirket sahibinin ya da yüksek rütbedeki bir siyasetçinin yanına giderek bir ricada bulunabilir.



Rüyada çatıya çıkmak aslında gerçek hayatta karşılaşılan zorluklar ve hayatın engebeleriyle ilgilidir. Bu rüyayı gören kişi bu çatıya çıkışın ne kadar sürdüğüne dikkat ederek rüyayı yorumlamalıdır. Bazen bu çıkış kişinin çektiği zahmetleri ve bu zahmetlerin ne kadar süre boyunca çekileceği konusunda bilgi sunarlar. Rüyasında çatıya çıkmayıp çatıya yakın olduğunu gören bir işin yüzüp kuyruğuna gelmiştir.
+5 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada çatı katı:
Rüyada çatı katı kaymak tabaka, şirketin yönetici personeli ya da insan zihnindeki aktiviteler hakkında bilgi sunar. Çatı katı rüyasının tabiri her birey için farklı yapılmalıdır. Çatı katında yaşanan olaylar aslında kişinin zihninde ya da hayatında üst tabakada bir yerde cereyan eden olayların temsilcisidir. Çatı katında çıkan kavga bazıları için şirketin yönetici personeli arasında çıkan anlaşmazlıklar ve uyumsuzların simgesi olabilirken bazıları için sadece kişinin zihnindeki karmaşa ve kararsızlıkların temsilcisidir.

 

Rüyada çatı katı bazen zirveye tırmanma ya da yüksek rütbedeki kişilere yapılan ziyaretler hakkında bilgi sunar. Bu rüyayı gören kişi kariyerde yüksek bir koltuk elde eder ya da geçici bir süreliğine patronun veya bir siyasetçinin yanına çıkıp ondan bir ricada bulunabilir. Çatı katında neler yaşandığı bu ricaya kişinin alacağı cevabın ne olduğu konusunda bilgi sunar. Rüyada çatı katı bazı kişiler için tüm engellerin aşılması ve sorunların çözülmesine delalettir.
+5 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada çatının çökmesi:
Rüyada çatı üst rütbelerin, vücudun kafa kısmının ve beyinsel aktivitelerin aynı zamanda yükselmenin temsilcisidir. Bu yüzden çatının çökmesi aslında bu zirve ve tepe noktalarda yaşanacak sorunlar, karmaşalar ya da olumsuzlukların temsilcisidir. Rüyasında bir çatının çöktüğünü gören kişi çalıştığı şirkette yönetici kadro ile ilgili bazı kötü haberleri alabilir. Bazıları için çatı çökmesi bir kararsızlık çıkmazında hapsolmaya ve hayatın ilerleyişinin durmasına delalettir. Bu kişi hayatta ilerlemek istiyorsa öncelikle düşünsel anlamda bazı durumlara netlik kazandırmalı, hayata dair bazı kararlar vermeli kısacası kafasında bir şeyleri netleştirmelidir.

İlgili rüyalar

+16 oy
18 yorum 398 okuma
Simge 12 Ağustos 2020 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 129 okuma
12 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+12 oy
7 yorum 221 okuma
Üstat_Simuy_Alaca 16 Mayıs 2021 Bilgi kategorisinde Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)   yazdı
+14 oy
6 yorum 192 okuma
Simge 20 Temmuz 2020 Bilgi kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+16 oy
17 yorum 408 okuma
Simge 15 Temmuz 2020 Bilgi kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 154 okuma
+4 oy
1 yorum 117 okuma
28 Nisan 2019 Rüya kategorisinde ahmet   yazdı
+8 oy
2 yorum 340 okuma
Simge 13 Mayıs 2019 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+7 oy
5 yorum 192 okuma
Simge 4 Nisan 2019 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+17 oy
2 yorum 398 okuma
Simge 1 Temmuz 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+12 oy
5 yorum 283 okuma
Simge 7 Haziran 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+13 oy
1 yorum 332 okuma
Simge 6 Haziran 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

378 Aktif
0 Üye ve 378 misafir
Bugün : 1619
Dün : 21898
Toplam : 48081812
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...