Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
986 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada renkli göz görmek, bu rüya kişinin renkli kişiliği ile bir çok olaya pozitif gözlerle yaklaşarak olası her durumu lehine çevireceğine yorumlanır. Rüyasında renkli göz gören kimseler hayat standartlarının dışına çıkarak olması güç olan hayallerin peşinden giderler.Rüyada renkli göz görmek, bazen de eğlenceye düşkünlüğe, hayal dünyasında yaşamaya, hayatı sadece güze yönleriyle ele almaya ifade edilir. Renkli göz rüyası özellikle bekar kimseler için güzel ve hayırlı kılınan dileklere işaret olup kişinin hayatını mutlu kılacak yaşama sebebi olacağı kısmetiyle güzel bir yuvanın içinde yer alacağına işaret edilir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

54 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Renkli Göz Görmek Ne Anlama Gelir?
Rüyada renkli göz görmek, renkli göz sembolü kişiliğinizi,  durum ve davranışlarınızı, insanlara karşı yaklaşımlarınızı, hayırlı dileklerinizi işaret eder. Bu rüyayı gören kişi ya da kişiler bir çok hayırlı olan kazanca kolay yollarla ererek başarı yolunda emin adımlarla gitme şansına nail olurlar. Rüyada renkli göz görmek, aynı zaman da iş hayatınızda sürekli yeniliğe girmeye, başarılı alınan yollarda muvaffakıyete ermeye ifade edilir
Rüyada Renkli Göz Kalemi Görmek
Rüyada renkli göz kalemi görmek, bu rüya özellikle bayanları içerip gören kişilerin kendilerini bol zaman ayırarak sevdiği güzelliklerle yaşantılarını güzel kılacaklarına yorumlanır. Rüyada renkli göz kalemi görmek, aynı zaman da hoş sohbetlere, güler yüzlü kimselere, hayatınızı dolu dolu yaşamaya tabir edilir.

Rüyada Renkli Göz Farı Görmek
Rüyada renkli göz farı görmek, renkli göz farı bir önceki rüyanın benzer şekilleriyle ele alınıp kişinin kendi benliğini her şeyden değerli kılmasına, çevresine at gözüyle bakarak sadece çıkarları olana niyet etmesine yorumlanır. Rüyada renkli göz farı görmek, bazen de kişiliğinizden ödün vermeye, mutlu olacağınız dostluklara sahip olmaya, sevince delalet edilir.
Rüyada Yeşil Göz Görmek
Rüyada yeşil göz görmek, bu rüya kişinin olmasını arzuladığı tüm dileklerine zorluk çekmeden ererek dua ve dileklerinin kabul görüleceğine yorumlanır. Rüyada görülen yeşil göz sembolü İslami açıdan da en güzel dileklere, emel ve arzulara, hayırlı kısmetlere ermeye işaret edilir. Yeşil göz rüyası sağlıklı ömre, evlilik yolunda hayırlı ve güzel niyetlere, hayırlı nasip kapılarına ermeye tabir edilir.
Rüyada Mavi Göz Görmek
Rüyada mavi göz görmek, aşka ve sevgiye işaret olan bu rüya bazen de kişinin mutlu olmasını çekemeyen fitne fesat kimselere yorumlanır. Rüyada görülen mavi göz sembolü gören kişinin ticari amaçlı deniz aşımı yolculuk yaparak hanesinden uzun süre ayrı kalacağına, sevdiği kimseler için bin bir zorluğa göğüs gelerek nasibini elde etme amacı güdeceğini yorumlanır.
Rüyada Siyah Göz Görmek
Rüyada siyah göz görmek, kötü niyetli düşmana, zor zamanlar geçirmeye, hanenize ikilik katmaya çalışan kimselere yorumlanır. Rüyada siyah göz görmek, bazen de mevki ve makama, kudret sahibi olmaya,hayırlı kazançlara ermeye tabir edilir.
Rüyada Renkli Gözlü Bebek Görmek
Rüyada renkli gözlü bebek görmek, bu rüya kişinin hayırlı dileklerinin kabul görülüp yakın zaman da emel ve arzularına kavuşacağına yorumlanır. Rüyasında renkli gözlü bebek gören kimse, evli ise bu kişinin evlat hasretinin son bularak sağlıklı şekilde evladını kucağına alma şansına ereceğine işaret edilir.
Rüyada Renkli Gözü Bebek Sevmek
Rüyada renkli gözlü bebek sevmek, renkli gözlü bebek sevmek, rüyası mutlu sürecek birlikteliğe, hoş sohbetlere, güler yüzlü kimselere yorumlanır. Rüyada renkli gözlü bebek sevmek, bazen de murat kapısını aralamaya, hayırlı güzel olan yola çıkmaya, mutlak başarılara ermeye işaret edilir.
Rüyada Renkli Göz Görmek Alimlerin Açıklamaları?
İslami Yorumu, rüyada renkli göz görmek, bu rüya duyulacak müjdeli haberlere, mutlu bekleyişe, emel ve arzuların gerçek kılınmasına yorumlanır. Renkli göz rüyası bazen de ilişkilerinizde mutlu olmaya, güzel niyete, hayırlı kısmete işaret edilir.
Diyanet Yorumu, rüyada renkli göz görmek, hayırlı kısmet ve nasip kapılarına, mutlu olmaya, murat kapısını açık kılmaya, girilen yollarda başarıya ulaşmaya yorumlanır.
Rüyada Renkli Göz Görmek
Rüyada renkli göz görmek, rüyayı gören kişinin hayatının durağanlığından ve rutini giden halinde başka bir şekle dönüşeceğine bu eğişimin ise hem rüyayı gören kişi için hem de evresi için olukça iyi geleceğine delalet eder. Rüyayı gören kişinin oldukça güzel ilerleyecek olan bir aşk yaşayacağına da delalet eder.
Rüyada Mavi Göz Görmek
Rüyada mavi göz görmek, rüyayı gören kişinin büyük bir aşk yaşayacağına delalet eder. Rüyada mavi göz görmek aynı zamanda nazar olarak da tabir olunur.  Rüyayı gören kişinin üzerinde ya da ailesinde nazar olduğuna ya da gıpta ile bakan insanların varlığına yorumlanıyor.
Rüyada Yeşil Göz Görmek
Rüyada yeşil göz görmek, rüyayı gören kişinin arzu ettiği ve hayalini kurduğu her şeye kavuşacağına delalet eder. Hasta ise sağlığına kavuşacağına, sıkıntı ve sorunlarının son bulacağına, ailesi ile mutlu olacağına tabir olunur. Rüyada yeşil göz görmek oldukça hayırlı olan bir rüya olarak tabir edilir.
Rüyada Siyah Göz Görmek
Rüyada siyah göz görmek, rüyayı gören kişinin ibadetini yapmaya önem vereceğine delalet eder. Aynı zamanda rüyayı gören kişinin şimdiye kadar boşa geçen zamanlarını telafi etmek için çaba harcayacağına ve bu zamanı telafi edeceğine delalet eder. Rüyada siyah göz görmek erkek evlada da yorumlanıyor. Rüya sahibinin uzun ömürlü olacağına da delalet eder bu rüya ayrıca rüyayı gören kişinin helal kazanç elde edeceğine, rahat ve huzurlu bir ömür geçireceğine de yorumlanır.
Rüyada iki renkli göz görmek, kararsız bir yapıya sahip olduğuna ve dış müdahalelere işarettir. Çevreden söylenen sözlerin tesirinden kurtulamayacağını söyleyebiliriz. Kişinin ailesi, arkadaşları yahut sevdiği kimselerin yönlendirmesine göre hayat yaşadığına, kendi kararlarını ortaya koymakta güçlük çektiğine işarettir. Yaşadığı buhranlı zamana yorumlanır.
Rüyada mavi göz görmek, rüya sahibinin aşk hayatı ile alakalı olup kişinin yeni tanışacağı biri ile herşeyin değişeceğine işaret eder. Bu rüyayı görenlerin tanıştıkları bu kişi ile çok heyacanlanacağına, aklından çıkmayacak kadar etkileneceğine delalet eder. Rüyada mavi göz görmek, kişinin bu kişiye karşı çok büyük bir aşk beslemesine adeta onu görmeden bir anının bile geçmeyeceğini düşünmesine rivayet edilmiştir. Görülen bu rüya kişinin yaşamına renk gelmesine, unuttuğu duyguları tekrar yaşamasına tabir edilmiştir. Rüyada mavi göz görmek, kimsenin başaramadığı işlerin üstesinden gelmeye, büyük başarılar yaşamaya yorulur. Aynı zamanda bu rüyayı görenlerin iyi giden hayatının birileri tarafından çekilemediğine yorumlanmıştır. Rüyada mavi göz görmek, ile ilgili yorumları makalemizin devamında okuyabilirsiniz.
Rüyada Mavi Göz Görmek İslami
Rüyada mavi göz görmek islami yorumuna göre, kişinin ço büyük rızıklar ile rızıklanmasına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi olmasına işaret eder. Bu rüyayı görenlerin huzur bulacakları, çok sevecekleri biri ile tanışacaklarına, bu kişiye karşı adeta yıldırım aşkı ile sevdalanacaklarına yorulur. Bazende bu rüyayı görenlerin yaptıkları iyi işler yüzünden nazara gelmelerine, bazı kısa süreli aksilikler yaşamalarına delalet eder.
Rüyada Mavi Gözlü Kadın Görmek
Rüyada mavi gözlü kadın görmek, kişi için pek hayırlı görülmeyen bu rüya kişinin işlerinin bozulmasına, borçlanmalar yaşanmasına işaret eder. Bu rüyayı görenlerin beklenmedik bir şekilde maddi kayıplar yaşamasına, kısmi sağlık sorunları yaşamasına delalet eder. Aynı zamanda bu rüyayı görenlerin büyük umutlar besledikleri şeylerden hüsran yaşamalarına yorulur.

Rüyada Mavi Gözlü Bebek Görmek
Rüyada mavi gözlü bebek görmek, rüya sahibinin hayırlara nail olmasına, şans ve talihinin açılmasına delalet eder. Bu rüyayı görenlerin girdiği işlerde yüzlerinin güleceğine, zaferler kazanmasına işaret eder. Aynı zamanda bu rüyayı görenlerin başarılar kazanıp günden güne kazancını artırmasına rivayet edilmiştir.
Rüyada Mavi Gözlü Birini Görmek
Rüyada mavi gözlü birini görmek, müjdeli haberler almaya, uzun süredir gerçekleşmesinin beklendiği bir olayın olmasına işaret eder. Bu rüyayı görenlerin bahtlarının açıklığına, huzur ve neşe duyacakları gelişmelerin olmasına rivayet edilmiştir. Aynı zamanda sağlıklı bir ömre yorulur.
Rüyada Yeşil Gözlü Bebek Görmek hayatta en çok sevdiğiniz kişiyi kırdığınız anlamını taşır. Kişiliğinizin ya da sizin bazı yönleriniz şekilde görme biçiminiz. Kapalı hayal etmek gerçekleri yakınlığı önlemek temsil eder. Bir şeyi düşünmek ya da kabul etmek istemiyorsunuz.
Alternatif olarak, kapalı gözler, cehalet bebek görmek ise saflık eksikliğini yansıtıyor olabilir. Koyu gözlü birisi bencil görünümü sembolize eder. Bencil gözlemler ve yargılar. Rüyada yeşil gözlü rüya görmek, sorunları düzeltmek için gözlemleme ya da karar verme yeteneğini yansıtabilir. Şifanın üzerinde yoğunlaştığınız yaşam alanı. Kendinizin durumunu iyileştirmek istiyorsunuz. Aşırı tutum, çünkü şey hissedersen, yeterince iyi değilsiniz. Çok açık renk gözlü rüyada yeşil tonlara sahip gözlü bebek görmek kıskanç, açgözlü kibirli olmayı bırakmak isteyebilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada “ Renkli Göz ” Görmek

Rüyada renkli göz görmek, bu rüya kişinin renkli kişiliği ile bir çok olaya pozitif gözlerle yaklaşarak olası her durumu lehine çevireceğine yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada renkli göz görmek, bu rüya kişinin renkli kişiliği ile bir çok olaya pozitif gözlerle yaklaşarak olası her durumu lehine çevireceğine yorumlanır. Rüyasında renkli göz gören kimseler hayat standartlarının dışına çıkarak olması güç olan hayallerin peşinden giderler.Rüyada renkli göz görmek, bazen de eğlenceye düşkünlüğe, hayal dünyasında yaşamaya, hayatı sadece güze yönleriyle ele almaya ifade edilir. Renkli göz rüyası özellikle bekar kimseler için güzel ve hayırlı kılınan dileklere işaret olup kişinin hayatını mutlu kılacak yaşama sebebi olacağı kısmetiyle güzel bir yuvanın içinde yer alacağına işaret edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Renkli Göz Görmek Ne Anlama Gelir?
Rüyada renkli göz görmek, renkli göz sembolü kişiliğinizi,  durum ve davranışlarınızı, insanlara karşı yaklaşımlarınızı, hayırlı dileklerinizi işaret eder. Bu rüyayı gören kişi ya da kişiler bir çok hayırlı olan kazanca kolay yollarla ererek başarı yolunda emin adımlarla gitme şansına nail olurlar. Rüyada renkli göz görmek, aynı zaman da iş hayatınızda sürekli yeniliğe girmeye, başarılı alınan yollarda muvaffakıyete ermeye ifade edilir
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Renkli Göz Kalemi Görmek
Rüyada renkli göz kalemi görmek, bu rüya özellikle bayanları içerip gören kişilerin kendilerini bol zaman ayırarak sevdiği güzelliklerle yaşantılarını güzel kılacaklarına yorumlanır. Rüyada renkli göz kalemi görmek, aynı zaman da hoş sohbetlere, güler yüzlü kimselere, hayatınızı dolu dolu yaşamaya tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Renkli Göz Farı Görmek
Rüyada renkli göz farı görmek, renkli göz farı bir önceki rüyanın benzer şekilleriyle ele alınıp kişinin kendi benliğini her şeyden değerli kılmasına, çevresine at gözüyle bakarak sadece çıkarları olana niyet etmesine yorumlanır. Rüyada renkli göz farı görmek, bazen de kişiliğinizden ödün vermeye, mutlu olacağınız dostluklara sahip olmaya, sevince delalet edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Göz Görmek
Rüyada yeşil göz görmek, bu rüya kişinin olmasını arzuladığı tüm dileklerine zorluk çekmeden ererek dua ve dileklerinin kabul görüleceğine yorumlanır. Rüyada görülen yeşil göz sembolü İslami açıdan da en güzel dileklere, emel ve arzulara, hayırlı kısmetlere ermeye işaret edilir. Yeşil göz rüyası sağlıklı ömre, evlilik yolunda hayırlı ve güzel niyetlere, hayırlı nasip kapılarına ermeye tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mavi Göz Görmek
Rüyada mavi göz görmek, aşka ve sevgiye işaret olan bu rüya bazen de kişinin mutlu olmasını çekemeyen fitne fesat kimselere yorumlanır. Rüyada görülen mavi göz sembolü gören kişinin ticari amaçlı deniz aşımı yolculuk yaparak hanesinden uzun süre ayrı kalacağına, sevdiği kimseler için bin bir zorluğa göğüs gelerek nasibini elde etme amacı güdeceğini yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Göz Görmek
Rüyada siyah göz görmek, kötü niyetli düşmana, zor zamanlar geçirmeye, hanenize ikilik katmaya çalışan kimselere yorumlanır. Rüyada siyah göz görmek, bazen de mevki ve makama, kudret sahibi olmaya,hayırlı kazançlara ermeye tabir edilir.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
birinin size bakış açısın çok kötü olduğunu gösterir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Renkli Gözlü Bebek Görmek
Rüyada renkli gözlü bebek görmek, bu rüya kişinin hayırlı dileklerinin kabul görülüp yakın zaman da emel ve arzularına kavuşacağına yorumlanır. Rüyasında renkli gözlü bebek gören kimse, evli ise bu kişinin evlat hasretinin son bularak sağlıklı şekilde evladını kucağına alma şansına ereceğine işaret edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Renkli Gözü Bebek Sevmek
Rüyada renkli gözlü bebek sevmek, renkli gözlü bebek sevmek, rüyası mutlu sürecek birlikteliğe, hoş sohbetlere, güler yüzlü kimselere yorumlanır. Rüyada renkli gözlü bebek sevmek, bazen de murat kapısını aralamaya, hayırlı güzel olan yola çıkmaya, mutlak başarılara ermeye işaret edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Renkli Göz Görmek Alimlerin Açıklamaları?
İslami Yorumu, rüyada renkli göz görmek, bu rüya duyulacak müjdeli haberlere, mutlu bekleyişe, emel ve arzuların gerçek kılınmasına yorumlanır. Renkli göz rüyası bazen de ilişkilerinizde mutlu olmaya, güzel niyete, hayırlı kısmete işaret edilir.
Diyanet Yorumu, rüyada renkli göz görmek, hayırlı kısmet ve nasip kapılarına, mutlu olmaya, murat kapısını açık kılmaya, girilen yollarda başarıya ulaşmaya yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Renkli Göz Görmek
Rüyada renkli göz görmek, rüyayı gören kişinin hayatının durağanlığından ve rutini giden halinde başka bir şekle dönüşeceğine bu eğişimin ise hem rüyayı gören kişi için hem de evresi için olukça iyi geleceğine delalet eder. Rüyayı gören kişinin oldukça güzel ilerleyecek olan bir aşk yaşayacağına da delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mavi Göz Görmek
Rüyada mavi göz görmek, rüyayı gören kişinin büyük bir aşk yaşayacağına delalet eder. Rüyada mavi göz görmek aynı zamanda nazar olarak da tabir olunur.  Rüyayı gören kişinin üzerinde ya da ailesinde nazar olduğuna ya da gıpta ile bakan insanların varlığına yorumlanıyor.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
iyi niyetli biridir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Göz Görmek
Rüyada yeşil göz görmek, rüyayı gören kişinin arzu ettiği ve hayalini kurduğu her şeye kavuşacağına delalet eder. Hasta ise sağlığına kavuşacağına, sıkıntı ve sorunlarının son bulacağına, ailesi ile mutlu olacağına tabir olunur. Rüyada yeşil göz görmek oldukça hayırlı olan bir rüya olarak tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Göz Görmek
Rüyada siyah göz görmek, rüyayı gören kişinin ibadetini yapmaya önem vereceğine delalet eder. Aynı zamanda rüyayı gören kişinin şimdiye kadar boşa geçen zamanlarını telafi etmek için çaba harcayacağına ve bu zamanı telafi edeceğine delalet eder. Rüyada siyah göz görmek erkek evlada da yorumlanıyor. Rüya sahibinin uzun ömürlü olacağına da delalet eder bu rüya ayrıca rüyayı gören kişinin helal kazanç elde edeceğine, rahat ve huzurlu bir ömür geçireceğine de yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada iki renkli göz görmek, kararsız bir yapıya sahip olduğuna ve dış müdahalelere işarettir. Çevreden söylenen sözlerin tesirinden kurtulamayacağını söyleyebiliriz. Kişinin ailesi, arkadaşları yahut sevdiği kimselerin yönlendirmesine göre hayat yaşadığına, kendi kararlarını ortaya koymakta güçlük çektiğine işarettir. Yaşadığı buhranlı zamana yorumlanır.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
size karşı iki yönlü düşünen biridir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada mavi göz görmek, rüya sahibinin aşk hayatı ile alakalı olup kişinin yeni tanışacağı biri ile herşeyin değişeceğine işaret eder. Bu rüyayı görenlerin tanıştıkları bu kişi ile çok heyacanlanacağına, aklından çıkmayacak kadar etkileneceğine delalet eder. Rüyada mavi göz görmek, kişinin bu kişiye karşı çok büyük bir aşk beslemesine adeta onu görmeden bir anının bile geçmeyeceğini düşünmesine rivayet edilmiştir. Görülen bu rüya kişinin yaşamına renk gelmesine, unuttuğu duyguları tekrar yaşamasına tabir edilmiştir. Rüyada mavi göz görmek, kimsenin başaramadığı işlerin üstesinden gelmeye, büyük başarılar yaşamaya yorulur. Aynı zamanda bu rüyayı görenlerin iyi giden hayatının birileri tarafından çekilemediğine yorumlanmıştır. Rüyada mavi göz görmek, ile ilgili yorumları makalemizin devamında okuyabilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mavi Göz Görmek İslami
Rüyada mavi göz görmek islami yorumuna göre, kişinin ço büyük rızıklar ile rızıklanmasına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi olmasına işaret eder. Bu rüyayı görenlerin huzur bulacakları, çok sevecekleri biri ile tanışacaklarına, bu kişiye karşı adeta yıldırım aşkı ile sevdalanacaklarına yorulur. Bazende bu rüyayı görenlerin yaptıkları iyi işler yüzünden nazara gelmelerine, bazı kısa süreli aksilikler yaşamalarına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mavi Gözlü Kadın Görmek
Rüyada mavi gözlü kadın görmek, kişi için pek hayırlı görülmeyen bu rüya kişinin işlerinin bozulmasına, borçlanmalar yaşanmasına işaret eder. Bu rüyayı görenlerin beklenmedik bir şekilde maddi kayıplar yaşamasına, kısmi sağlık sorunları yaşamasına delalet eder. Aynı zamanda bu rüyayı görenlerin büyük umutlar besledikleri şeylerden hüsran yaşamalarına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mavi Gözlü Bebek Görmek
Rüyada mavi gözlü bebek görmek, rüya sahibinin hayırlara nail olmasına, şans ve talihinin açılmasına delalet eder. Bu rüyayı görenlerin girdiği işlerde yüzlerinin güleceğine, zaferler kazanmasına işaret eder. Aynı zamanda bu rüyayı görenlerin başarılar kazanıp günden güne kazancını artırmasına rivayet edilmiştir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mavi Gözlü Birini Görmek
Rüyada mavi gözlü birini görmek, müjdeli haberler almaya, uzun süredir gerçekleşmesinin beklendiği bir olayın olmasına işaret eder. Bu rüyayı görenlerin bahtlarının açıklığına, huzur ve neşe duyacakları gelişmelerin olmasına rivayet edilmiştir. Aynı zamanda sağlıklı bir ömre yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Gözlü Bebek Görmek hayatta en çok sevdiğiniz kişiyi kırdığınız anlamını taşır. Kişiliğinizin ya da sizin bazı yönleriniz şekilde görme biçiminiz. Kapalı hayal etmek gerçekleri yakınlığı önlemek temsil eder. Bir şeyi düşünmek ya da kabul etmek istemiyorsunuz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Alternatif olarak, kapalı gözler, cehalet bebek görmek ise saflık eksikliğini yansıtıyor olabilir. Koyu gözlü birisi bencil görünümü sembolize eder. Bencil gözlemler ve yargılar. Rüyada yeşil gözlü rüya görmek, sorunları düzeltmek için gözlemleme ya da karar verme yeteneğini yansıtabilir. Şifanın üzerinde yoğunlaştığınız yaşam alanı. Kendinizin durumunu iyileştirmek istiyorsunuz. Aşırı tutum, çünkü şey hissedersen, yeterince iyi değilsiniz. Çok açık renk gözlü rüyada yeşil tonlara sahip gözlü bebek görmek kıskanç, açgözlü kibirli olmayı bırakmak isteyebilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rüyada yeşil gözlü bebek görmek kıskançlığı, açgözlülüğü küstahlığı yansıtabilir. Bir durumu kıskançlıktan hoşlanmayan perspektiften gözlemleme. Rüyada yeşil gözlü bebek görmek sizin eğer hamileyseniz kız çocuğunuz olacağına delalet eder. Bebek görmek masumiyetin simgesi olarak kabul edilir. Rüyada yeşil gözlü bebek görmek kısmettir mutluluktur. Yeşil gözlü olması sizin rüyada bereketinizi gösterir. Rüyada kısmet vardır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yeşil gözlü bebek doğurduğunu görmek, Korku aşırı davranış üzerine kurulu duruma ilişkin bakış açısı gözlemi temsil eder. Korkuyla sizi tüketen sorun ya da inandığınız şey tamamen dengesizdir. Yeşil rengi, kendi kendini ilgilendiren duruma ilişkin bakış açısı gözlemi temsil eder. Bir meseleyle ilgisi olduğunu fark ettiğiniz her şey. Her zaman bebek görmek fark ederek yorumlanır. Karşılıklı anlayış hakkındaki duyguları temsil edebilir. Karşılıklı kabul anlaşma. Alternatif olarak, dinlemenin önemini fark etme kendinizin bazı yönlerini kabul etme hakkındaki duyguları yansıtabilir. Ne kadar ciddi önemli bir şey olduğunu anlamak diyebiliriz. Yeşil, başkalarını daima inanç haline getirme girişiminizi temsil edebilir ya da başkalarını yanlış anlamalarına göre manipüle edebilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Renkli Göz Görmek
Rüyada renkli göz görmek, hayat rutinin kırılmasına yol açacak bir olay yaşanacağına ve bunun rüya sahibine fiziksel, psikolojik açıdan olduğu gibi, statü olarak da çok iyi geleceğini bildiren iyi bir rüyadır. Güzel gelişmeler kadar, yaşanacak heyecan verici, sağlıklı bir aşkın da habercisidir. Özellikle bekar kimseler için bu rüya aşk ve mutluluk anlamlarına gelir. Kişinin ayaklarını yerden kesecek, görsel olarak olduğu kadar, ruhen de kendisine uyum sağlayacak biri ile karşılaşması, yıldırım aşkı yaşaması şeklinde de tabi edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mavi Göz Görmek
İki farklı şekilde yorumlanır. İlki kişinin yaşayacağı büyük ve heyecan verici bir aşktır. İkincisi ise, çevresinde her adımını takip eden ve yaşadığı güzellikleri kıskanarak nazar eden kimselerin varlığına delalettir. İslami açıdan da mavi göz görmek hem kişi üzerinde, hem de hanesinde nazar olduğu anlamına gelir. Evli kimseler için deniz aşırı bir yolculuğa çıkılacağına da alamettir. İş hayatında doğru hedeflere ilerlenildiğini ve başarının yakın olduğunu bildirir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Göz Görmek
İslami açıdan en hayırlı rüyalardan biri olarak kabul edilir ve kişinin olmasını istediği her şeye kavuşacağını müjdeler. Sağlık sorunları ile ilgili hiçbir problem kalmayacağını, işlerin büyüyerek devam edeceğini, gelirdeki artış nedeni ile de zengin bir hayat sürüleceğini bildirir. Evli kişilerde sadakat ve sevgi içinde süren evliliğin çok uzun yıllar devam edeceğine alamet eder. Her türlü sıkıntılı durumun son bulacağını muştulayan güzel bir rüyadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Renkli Göz Görmenin Psikolojik Tabiri
Bu rüya psikolojik olarak kişinin çok yönlü biri olmasından dolayı ilgisini odaklayamadığı için başarısızlık yaşadığına ve bunun nedenini başkalarına yüklediğini gösterir. Sorunları ve başarısızlığı kabul edememe, tahammülsüzlük ve agresif bir tavra da işaret eden rüya, melankolik bir ruh hali nedeni ile geçmişle bugün arasındaki çizgiyi ayırt edemeyen kimseleri de sembolize eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Göz Görmek
Rüyada yeşil göz görmek, rüya sahibinin dünya nimetlerinin hepsinde faydalanıp, güzel duyuların ve zevklerinde gözünün kalmayacağına, arzu ve dileklerini gerçekleştireceğini müjdecisi hayırlı rüyalardan dır.
Rüyada yeşil göz, kişinin umutsu olduğu anda dahi bir çıkar yol bulacağına, dargın olanların barışması, sonu mutlu bitecek dargınlıklara, sağlıkları, bozulanların deva bulmasına kişinin merhametli kişiliğine, imanının güçlü olacağına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Gözlü Kadın Görmek
Rüyada Yeşil Gözlü Kadın, Allah’a inancı , iffeti ve ahlakı tam, güngörmüş bir ailede yetişmiş, görgüsü, kültürü, nerede nasıl davranacağını bilen, ağır başlı, oturaklı, geçim ehli bir eşe yorumlanır. Haksızlıksa uğramadığı sürece, her türlü cefaya katlanacak, ailesi için kendini feda edecek bir kadına tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Göz Kalemi Görmek
Rüyada Yeşil Göz Kalem, bu rüya kişinin maneviyatının gücüne, inancı için yapacağı ibadetlere, yardım ve hayırlara, inandığına yakın olmak için hayatı boyu çabalayacağına, Allah katında hayırlı kişilerden sayılacağına, bir çok konuda insanlara yardım ederek, karşıdakileri mutlu edeceğine, imanı, inancı bütün kişi olduğuna işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Göz Farı Sürmek Görmek
Rüyada Yeşil Göz Farı Sürdüğünü görmekle yeşil göz kalemi sürmekle aynı yorumlanır,  ve aynı anlama gelecek şekilde açıklanır. Kişi rüyasında gözüne yeşil göz far sürdüğünü görürse,  Allah’ın sevdiği kullardan biri olmayı başaracağı hayırlı, temiz ve güzel çalışmalar yapacağına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Göz Kalemi Sürmek, Rüya sahibinin günaha, harama ve yasak olan hiç birşeye bulaşmayacağına, haram olana el-sürmek hatta aklının ucundan dahi geçirmeyeceğine, hayatını değerleri ve inançları için geçirmek çabasında olacağına, kazancı dışında asla hiç birşeyde gözünün olmayacağı doğru bir kişiliğe işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyamızda Yeşil Göz Görmek
Rüyamızda yeşil göz görmek, rüyaların en hayırlılarındandır diye kabul edilir çünkü bu rüya, kişinin ne kadar dileği, beklentisi ve hayali varsa gerçekleşeceğine ve rüya sahibinin gözünün dünya üzerindeki hiçbir zevkte ve güzel duyguda kalmayacağı manalarına gelir.
Hastalıkların iyileşmesine, çaresiz kalınmış durumların çarelere kavuşmasına, sevenlerin birleşmesine, küslerin barışmasına ve mutlu sonların yaşanmasına diye yorumlanabilir. Rüyamızda yeşil göz görmek aynı zamanda rüya sahibinin iman ve merhamet sahibi bir kişi olduğuna ve Allah korkusu taşıdığına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyamızda Yeşil Göz Kalemi Görmek Ne Anlama Gelir?
Rüyayı gören kişinin hak yolunda hayır işleri yapma niyetinde olduğu manalarına gelir. Rüya sahibinin Allah katında makbul ve sevap olan şeylerin gerçekleşmesine vesile olacağına, bu sayede kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına rivayet edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyamızda Yeşil Göz Kalemi Sürmek Ne Anlama Gelir?
Rüya sahibinin yasak ve günah olan şeylere asla mail etmeyeceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine alamet eder. İnancı doğrultusunda yaşayan ve bunun dışına çıkmayan bir kimsenin varlığı ile diye yorumlanabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyamızda Yeşil Göz Farı Sürmek Ne Anlama Gelir?
Bu rüya da yeşil göz kalemi sürmekle aynıdır ve aynı anlama gelecek şekilde açıklanır. Bir kişi eğer rüyasında gözüne yeşil göz farı sürdüğünü görürse o insan Allah’ın sevgili kulları arasına girmeyi başaracak güzel, temiz ve hayırlı girişimlerde bulunacak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyamızda Yeşil Gözlü Kadın Görmek Ne Anlama Gelir?
Dini inancı güçlü, ahlakı ve imanı tam, iffetli, aile görgüsü almış, terbiyeli, oturaklı, nerde ne konuşacağına ve nasıl davranacağını bilen bir hanımın varlığı üzerinden değerlendirilir. Bu kadının cefakâr kimse olduğu, sevdikleri için her türlü fedakârlığı yaptığı, kendini ailesine ve Allah’ına adadığı yorumu yapılır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada mavi göz, herkesin sahip olamayacağı başarılara delalet eder. Mavi göz, az rastlanan bir renk olduğu için, rüyada mavi göz görmek; az rastlanan bir başarının habercisidir. Rüya sahibi, hayırlı ve bol kazançlı işlerin içinde olacaktır. Kişi, herkes tarafından taktir edilecek ve imrenilecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen gözün mavi olması, bazı durumlarda rüya sahibinin yabancı birine gönlünü kaptırması olarak yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin aşık olduğu kişi, başka bir şehirden hatta başka bir ülkeden olabilir. Rüyadaki mavi göz, aşk ve sevginin habercisidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mavi Gözlü Kadın Görmek
Rüyada mavi gözlü kadın görülmesi, rüya sahibinin çok seveceğe bir eş bulmasına delalet eder. Rüyada mavi gözlü kadın, çekici ve baştan çıkartıcıdır. Kişi evli olması veya sevgilisi olması durumda; rüyasında başka bir kadını mavi gözlü olarak görüyorsa, ayrılık gelebilir. Rüya sahibinin eşini rüyada mavi gözlü olarak görmesi ise ona tutkuyla bağlı olmasına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mavi Gözlü Erkek Görmek
Rüyada mavi gözlü erkek görülmesi, rüya sahibinin işlerinin yolunda gitmeyeceğinin ve günlük hayatında sıkıntılar olacağının habercisidir. Rüyada görülen mavi gözlü erkek, rüya sahibi kişi için akrabalarıyla, ailesiyle veya arkadaş çevresiyle küçük anlaşmazlıklara düşmesi demektir. Kişi, bu anlaşmazlıklar nedeniyle kendisini üzgün ve yalnız hissedecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mavi Gözlü Bebek Görmek
Rüyada mavi gözlü bebek görülmesi, rüya sahibinin evladıyla ve yeğenleriyle ilgilidir. Kişi rüyasında mavi gözlü bebek görmüşse; evladının başarılarını görecek ve bu başarılarla gururlanacaktır. Rüya sahibinin evladı gibi yeğenleri de başarılı bir hayata sahip olacaktır. Rüyada görülen mavi gözlü bebek, hayırlı ve başarılı evlatlara delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mavi Göz Kalemi Görmek
Rüyada görülen mavi göz kalemi, rüya sahibinin hayırlı bir iş için yolcuğa çıkacağına işarettir. Mavi göz kalemini rüyada gören kişi, bir arkadaşının düğünü veya nişanı için yolculuk edecektir. Bazı durumlarda akrabalardan birisinin düğünü, nişanı ve hanımının doğumu için yapılacaktır bu yolculuk.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada renkli gözlü bebek görmek, kişinin hayatında mutlu gelişmeler olacağı anlamına gelmektedir. Renkli gözlü bebek görmek, rüya sahibinin şanslı bir insan olduğu şeklinde de yorumlanmaktadır. Uzun süredir beklenen iyi bir haberin sonunda alınacağı, işsizler için işe girileceği rüya yorumları arasında bulunmaktadır. Renkli gözlü bebek, kişinin sosyal hayatında hareketlenmeler olacağı şeklinde tabir olunmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada renkli gözlü bebek görmek, rüya sahibinin renkli bir karakteri olduğunu ve eğlenmeyi sevdiğini anlatmaktadır. Renkli gözlü bebek görmek, ikiyüzlü insana, iyi görünümlü kötü insana dalalet etmektedir. Kahverengi gözlü bebek görmek, bekâr kişi için dürüst bir eş bulmaya yorulmaktadır. Rüyada renkli gözlü çocuk görmek, rüya sahibinin yeni arkadaşlar edineceği anlamına gelmektedir. Evli bir kişinin renkli gözlü çocuk görmesi, gerçekte çocuk sahibi olmaya işaret etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Renkli Gözlü Bebek Görmek Sevmek
Rüya içinde bir kişinin bebek görmesi ve sevmesi olumlu anlama gelmektedir. Rüyada renkli gözlü bebek görmek ve sevmek, iş hayatında yaşanacak bir kandırmacayı temsil etmektedir. Renkli gözlü bebek görmek, bebeğin sakin ya da huysuz olmasına göre de değişik yorumlara sahiptir. Renkli gözlü bebek eğer ağlıyorsa ters gidecek işe, karşılaşılacak belaya karşı uyarıya dalalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada renkli gözlü bebek görmek, rüya sahibinin uzun süredir hasretini çektiği bebek özlemini simgelemektedir. Rüyada renkli gözlü bebek annesi olduğunu görmek, kişinin yakın zamanda hamilelik haberi alacağına yorumlanmaktadır. Renkli gözlü bebek babası olduğunu görmek ise erkekler için iş kurmaya, baba olmaya, yeni bir karar almaya yorulmaktadır.  Rüyada küçük bebek görmek, onunla ilgilenmek, yakın zamanda alınacak bir emanete işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Renkli Gözlü Bebek Görmek Kucağına Almak
Rüya içinde bir kişinin kendine ait olmayan bir bebekle ilgilenmesi, onun sevecen bir insan olduğunu anlatmaktadır. Rüyada renkli gözlü bebek görmek ve kucağına almak, rüya sahibinin son dönemde iş ile ilgili güzel gelişmeler yaşanacağı anlamına gelmektedir. Bunun yanında renkli gözlü bebek ya da çocuk görmek, kişinin hayatında bazı sürprizler olacağı anlamındadır. Bir diğer ifadeyle bebek ya da çocuk, iyi ya da kötü şans anlamına gelmektedir. Rüyada bebek görmek ama ilgilenmemek, önüne çıkan bir fırsatı tepmeye, kötü haber almaya alamettir. Bebek ile oynamak, kişinin elindeki olanakları kullanarak ekonomik durumunu çok daha iyi hale getireceği anlamına gelmektedir. Bebek ile ilgili yapılan yorumlar, rüyaya dair hisse göre de yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Renkli Gözlü Bebek Görmek Beslemek
Rüya sahibinin bir bebek ile ilgilenmesi ve onu beslemesi, geleceğe yapılan yatırımı simgelemektedir. Rüyada renkli gözlü bebek görmek ve beslemek, yatırımların tutulması ve akıllı harcamalara kullanılması anlamına gelmektedir. Rüyada bebek görmek ve beslemek, rüya sahibinin ailesine daha fazla zaman ayırması gerektiği şeklinde yorumlanmaktadır. Renkli gözlü bebek, iyi şansa, yolculuğa çıkmaya, yeni bir okula başlamaya tabir olunmaktadır. İki gözü farklı renkli bebek görmek, yalancı ve kıskanç akrabaya, yakın zamanda can sıkıcı haberler almaya yorulmaktadır. Renkli gözlü bebek ile oyun oynamak, nerede nasıl davranacağını bilerek takdir edilen bir kişi olmaya çıkmaktadır. Rüyada ela gözlü bebek görmek, ne olacağı belli olmayan bir durumla yüzleşmeye de tabir edilmektedir.
+4 oy
Ehlibeyt Rüyakar (2.7k puan)  
Rüyam da hic çarpici bir renkli göz görmemiştim
Bunları öğrendiğim yorum açisindan iyi oldu
Buradan acip bakabilirim.
+2 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
bakış açılarını tayin eder renklere göre anlam kazanır. bazen nazarı da gösterebilir kırmız öfke kızgınlık siyah birini gözünde bitirmeyi gibi.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

605 Aktif
0 Üye ve 605 misafir
Bugün : 6522
Dün : 21898
Toplam : 48086700
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...