Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
436 okuma
B Rüya kategorisinde Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
Merhabalar. Şimdiden çok özür dilerim. Ben rüyamda eski sevgilimin penisini yaladığımı gördüm. Benim evimdeydik. Koltukda film izliyordu. O yukarıda yazdığım şeyi yaptığımızdan sonra "günaha girdim, günaha girdim" diğe tekrarlamaya başladı. Bende merak edip neden öyle söyledin falan dedim. Çok merak ettim bu rüyayı. Rica ediyorum yorumlarsınız.
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Merhaba lütfen eski rüyalarına yapılan yorumlardan en iyi seçer misin
B Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
Tamamdır. Yaptım. Şimdi lütfen yorumlarmısınız
B Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
Şimdi rica etsem yorumlarmısınız?)
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Bildirimlerden değil. İki link attım sana

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

13 Yorum

+4 oy
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
evet haklısınız önce bilemiyor insan o yüzden bende yazdım sizde görebilirsiniz mavidir seçilmemiş rüyalar sadece oy vermeniz değil seçmenizde size ek puan kazandırır bizi de motive eder , Karganın dediği oydu ... Evet Karga beyefendidir bey demeniz normal :) benimde sözüm varmış size daha öncede gerçekten unutmuşum bende onu gördüm en iyi yorum seçince :) yani gördüğünüz gibi işe yarıyor seçmek ...  zaten empati yapmaya çalışıyoruz :) merak etmeyin yoksa nasıl yorumlayabilirdik ?
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
Çözüldüyse sevindim :)
0 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Ben hala bir sürü yorum seçilmemiş rüyanı görüyorum.
https://www.ruyadaruya.com/uye/B/questions
https://www.ruyadaruya.com/uye/B/questions?start=30
bu iki sayfada mavi kutular, yorum yapılmış ama yorum seçilmemişleri gösteriyor. Yorum seçtiğinde mavi kutucuk yeşile dönüyor.
Ayrıca aynı rüyada birden fazla yorum seçemiyorsun sadece 1 tane en iyi yorum oluyor. Bu açıdan da rüyandaki en iyi yorumu seç sadece.
Biraz dikkatini ve ilgini istiyoruz, yaptığımız emeğin karşılığını ve motivasyon edici şeyler istiyoruz.
0 oy
B Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
Ya te Allahım çattık ya şu boğa burcu :Dd isyanlardamısınız? Dikkatimi, ilgimi vericem tamam)) normal olarak hangi rüyalara sizin yorum yaptığınızı bulamadım bildirimlerden 2-3 tane bula bildim ve işaretledim. Çoğu zaman Mustafa bey yorumladığı için bildirimlerde de o vardı. Şu an sizden öyrendim aynı rüyada fazla en iyi yorum seçemediğimizi. Şimdi linke girip yaparım.
0 oy
B Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
Bayımm, linkden girdim ve yaptımm. Siz ilk defa söyleyince bildirimlerden yapmıştım. Yorumlayacakmısınız artık? Çok uzamadı mı sizcede
0 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
En iyi yorum seçilmemiş rüyaların durduğu sürece ben yapmayacağım teşekkürler. Biz bu kadar uğraşıyoruz karşılığında istediğimiz şey hem çok basit hem de sana puan kazandıran bir şey. Onu da yapmak zor geliyorsa ne diyebilirim ki..
0 oy
B Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
Ya şakamısınız? Artık kaç yaşınız var diğe çok merak ediyorum. 1. Ben daima yorumlara karşılık verip teşekkür ediyorum. 2. Buraya girdiyim zaman mutlaka rüya beğeniyorum vaktim oldukca. 3. En iyi yorum dediniz ya zaten en beğendiklerimi seçiyordum. Siz öyle yazınca girip diğerlerinide en iyi yorum seçtim. Malum oturup hepsini bulamazdım. Linkden seçtim ve şu karşılaştığım durum hakikaten komik. Zaten yorumlamayacağınızı tahmin etmiştim pek şaşırmadım. Hadi bye.
+3 oy
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
56 Rüyanızı dinlemişiz ve  sadece 23 tanesini seçmişsiniz bu haksızlık değil mi sizce ? Emeğe saygı lütfen :)  Bakın ben burada şunu gördüm daha siteyi nasıl kullanacağınızı bilemiyorsunuz şöyle yardımcı olmak isterim size , resminize tıklayın ve açılan sayfanızın üzerinde size ait bilgiler görürsünüz rüyalarınız , yorumlarınız ve bir zahmet oradan rüyalarınızı seçip oylayacaksınız o kadar ama siz üşenmeyi seçerseniz gerçekten yapacak bir şey yok :(
+2 oy
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
Ayrıca rüyanız için özür dilemenize gerek yok her görülen imajın çözümlenmesini istemek hakkınız  eğer dediklerimizi uygularsanız hem sizi de kaybetmemiş oluruz hem de rüyanıza bende yorum yaparım
+1 oy
B Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
Öncelikle o rüyaların hepsi yorumlanmış rüyalar değil. Sonra ben ilk başlarda rüyaları yazarken yorumları puanlıyor ve en iyi yorum seçmeyi bilmiyordum. Öğrendikten sonrada seçmeye başladım zaten. Bilip bilmeden konuşmak kimsenin hoşuna gitmeyeceği gibi benimde gitmiyor. Mesela Mustafa beyin yorumlarını çok severek okuyorum ve neredeyse hepsine yazıyorum. İş Karga beye (bey mi bilmiyorum) gelince hep bi suçlama. Zaten sizede belirttiğim gibi en iyi yorum seçmeyi falan öğrendiğimden beri yapıyorum. Başkalarının rüyalarına girip orda da yorumları en iyi yorum diye seçiyorum. Sizde sadece kendi rüyalarıma yaptıklarımmı gözüküyor bilmiyorum
0 oy
B Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
Son olarak ben beyefendinin dediğini yapıp vaktim olduğu kadar en iyi seçmediklerimede inip yapdım ve bununla bele rüyayı yorumlamadı.)) Bekliyordum böyle bir şey o ayrı. Sadece tek taraflı bakmak güzel değil. Empati harika bir şey.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Yinede teşekkür ederiz seçtiğiniz yorumlar için yorum seçtikçe puanınız artar buda yüzde seksen yorumlanmasını sağlar . başkalarının rüyalarında en iyi yorum herkes seçemez oy verebilirsin buda puanını artırır .karga yorumlar merak etmeyin Meşguldür  bilerek yorumlamama yapmaz .sadece sizin de bize yardımcı olmanızı istiyoruz yoksa burda okadar yorumcu keyfi olarak yaptığımız birşey değil kuzgunun dediği gibi sizin memnuniyeti için aslında herşey
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Sevgilinle birbirinizden çekindiğiniz bir konu mu var ? Benim yorumum sevgilinin üstünde bir konuda suçlu hissetmesi .ben bu kadar yardım edebilirim uzman bir yorumcu değilim.
Birde sanırım sen ayağına gelen fırsatı geri çeviriyorsun.
B Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
Çok teşekkür ederim
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rica ederim:)
0 oy
B Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
Çok teşekkür ederim. :) Yok ben zaten başka rüyayı demiyordum bu rüyayı yorumlamayacağını diyordum. ) Sorun yok ama

İlgili rüyalar

+2 oy
3 yorum 136 okuma
alcn 9 Kasım 2021 Rüya kategorisinde alcn Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+8 oy
3 yorum 317 okuma
Hope 3 Ekim 2019 Rüya kategorisinde Hope Rüya Tabircisi (7.5k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 139 okuma
9 Nisan 2019 Rüya kategorisinde Salih   1 1 yazdı
+11 oy
1 yorum 189 okuma
+3 oy
7 yorum 492 okuma
Adams 13 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)   yazdı
+2 oy
3 yorum 242 okuma
~}çu 11 Kasım 2021 Rüya kategorisinde ~}çu Rüyakar (2.9k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 98 okuma
Duru971 8 Mart 2021 Rüya kategorisinde Duru971 Rüyazede (1.9k puan)   yazdı
+8 oy
31 yorum 537 okuma
Sonbahar 29 Temmuz 2020 Bilgi kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+9 oy
6 yorum 264 okuma
kuzgun 6 Ocak 2020 Durugörü kategorisinde kuzgun Astral Gezgini (153k puan)   yazdı
+11 oy
3 yorum 442 okuma
Karga 29 Kasım 2019 Rüya kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 134 okuma
Canangungoren 19 Kasım 2019 Tabir kategorisinde Canangungoren Rüyakar (4.0k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 384 okuma
Ba - De 7 Kasım 2019 Rüya kategorisinde Ba - De Rüyakar (5.5k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

405 Aktif
0 Üye ve 405 misafir
Bugün : 18691
Dün : 23857
Toplam : 48077009
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...