Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+12 oy
1.5k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada diş dökülmesi ve kırılması rüya sahibinin iş yaşamında sıkıntılı durumlara düşeceği ve kısa süre içinde bu sorunlardan kurtulacağı anlamına gelir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

100 Yorum

+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
düzenledi
 
En İyi Yorum
Rüyada diş dökülmesi genel olarak olumlu yorumlanmaktadır. Diş dökülmesi görmek ne kadar kötü bir durum olsa da rüyalar bazen tersine yorumlanır. Bu da o rüyalardan biridir. Rüyada diş dökülmesi görmek iyi yorumlanırken diş kırılması ya da diş çıkması gibi durumlarda farklı anlamlar ortaya çıkar. İşte rüyada diş ile ilgili tabirler…

RÜYADA DİŞ DÖKÜLMESİ

Rüyada diş dökülmesi görmek, hayata karşı yeni heyecanların olacağı, hastalıklardan kurtulacağı, sıkıntıların sona ereceği anlamına gelir. Rüyada diş görmek, akrabaya işaret edilmiştir. Akrabalarda yaşanacak sıkıntıya ve hastalığa işarettir. Rüyada dişlerinin döküldüğünü görmek, bir başka tabirde kişinin borcunu ödeyeceğine işaret rivayet edilmiştir. Rüyada dişlerin avuca dökülmesi, kişinin borçlarından kurtulması için iyi fırsatlar çıkacağına delalet eder. Rüyada diş dökülmesi görmek İslami kaynaklara göre anlamı ise hastalıktan kurtulmaya işarettir.

RÜYADA DİŞ KIRILMASI

Rüyada diş kırılması görmek, babanın akrabası tarafından hastalığa delalet eder. Rüyada dişinin kırılması ayrıca yakın bir akrabasının yaşayacağı sıkıntılara işaret eder. Rüyada dişin kırılması, aile bireylerinin kendi aralarında yaşayacağı sıkıntıya da işaret edilmektedir. Rüyada dişlerin kırılması ve rüyada dişinin kırıldığını görmek genel anlamda kötü bir olayın habercisidir diyebiliriz. Rüyada ön dişin kırılması, kişinin güvendiği birisinden hiç ummadığı anda ona sırt çevireceğine ve bu yüzden sıkıntıya düşeceğine delalet eder. Rüyada diş kırılması Diyannet anlamında hastalığa delalettir.

RÜYADA DİŞ ÇIKMASI

Rüyada dişinin yerinden çıktığını görmek, rüya sahibinin bir sıkıntı yaşayacağı ve bu sıkıntının tamamen yok olup rahat bir hayat süreceğine işaret edilmektedir. Rüyada dişinin çıktığını görmek, tatsız ve kötü bir olayın rüya sahibini bulacağına rivayet edilmektedir. Rüyada dişinin çıkması olayı gerçek hayatta da bir kayıp olarak rivayet edilir. Rüyada dişin yerinden çıkması genel olarak sıkıntı ve üzüntü ile yorumlanmıştır. Rüyada diş çıkarmak şanssızlık ve uğursuzluk olarak yorumlanır.

RÜYADA DİŞ DÜŞMESİ

Rüyada dişinin düştüğünü görmek, rüya sahibinin sahip olduğu şeylerin kıymetini bilmesi gerektiğine delalet edilmiştir. Rüyada dişin düşmesi bir başka yorumda rüya sahibinin çektiği zorluklar sona ererek huzura ereceğine işaret edilmiştir. Rüyada dişinin düşmesi genel olarak pek iyiye yorulan durum değildir. Rüyada ön dişin düşmesi, kişinin istediği için iptal olmasına işaret edilmektedir.

RÜYADA DİŞ FIRÇALAMAK

Rüyada diş fırçalamak, kişinin her konuda kusursuz olmak için çabaladığına ve mükemmel olmak istediğine ayrıca her konuda titiz olan kişilere işaret edilmektedir. Rüyada diş fırçası görmek, hayırlı ve güzel günlerin geleceğine delalet edilir.

RÜYADA DİŞ ÇEKTİRMEK

Rüyada diş çektirdiğini görmek, şanssızlık olarak nitelendirilir. Bazı yorumculara göre de müjdeli bir haberin geleceğine işaret edilir. Rüyada diş çekmek, bir başka rivayete göre de rüya sahibinin mal kaybedeceği anlamına gelmektedir. Rüyada kendi dişini çekmek, kişinin hayatında bitmesi gereken bir iş olduğuna ve onu bitirmek için harekete geçeceğine işaret edilmiştir. Rüyada dişini çekmek, kişinin yakın süre içerisinde akrabasıyla tartışma yaşayacağı anlamındadır. Rüyada diş çekilmesi olayı genel anlamda yorumlayacak olursak pek hayra yorulmayan bir rüya çeşididir.

RÜYADA DİŞİN SALLANMASI

Rüyada dişin sallanması, aile içinde yaşanacak sıkıntıya işarettir. Aile bireyleri arasında bir sorun yaşanacağına ve bu sorundan dolayı daha büyük sıkıntılar yaşanacağına delalet eder. Rüyada dişinin sallandığını görmek aile bireyinden birinin vefat edeceğine delalet eder. Rüyada dişinin sallanıp çıktığını görmek, rüya sahibinin hayatında yaşadığı sıkıntının sona ereceğine delalet eder.

RÜYADA ÇÜRÜK DİŞ GÖRMEK

Rüyada çürük diş görmek, gerçek hayatta bir şeyin kaybı demektir. Rüya sahibinin güvensiz olacağına, hayatın belirli evresinde kayıplar yaşayacağına delalet eder. Rüyada diş görmek iyi yorumlanırken, çürük diş kötü alametlerle yorumlanır.

RÜYADA DİŞ KANAMASI

Rüyada diş kanaması görmek, rüya sahibinin yaşadığı problemleri gözünde büyütmemesi gerektiğine ve er ya da geç problemlerin sona ereceğine işaret eder. Rüyada diş ağrısı ise sorunların çoğalacağına, beklemediği kişiler tarafından sıkıntıya düşeceğine delalet eder.,

RÜYADA DİŞ KOPMASI

Rüyada diş kopması sağlıkla ilgili durumlara yorumlanır. Yakın akrabanızdan birinin hastalanıp ölüme kadar sonuçlanmasına işaret edilmiştir.

Rüyada diş çürümesi, kişinin hayatına engel olacak etkenlerden kurtulacağına ve başarı ve huzur için güzel fırsatlar çıkacağına işaret edilmiştir.

RÜYADA TAKMA DİŞ GÖRMEK

Bunun anlamı iş yerinde terfi almaya, yaptığı işlere karşılık ödül alacağına, mevkisinin artacağına delalet eder. Ayrıca kazancın artmasına, ev hayatında mutluluk getireceğine de işaret edilmiştir. Rüyada beyaz diş görmek, hayırlara yorumlanan bir rüyadır. Rüya sahibinin uzun süredir verdiği savaşı kazanacağına işaret edilir. Rüyada diş yaptırmak ise rüya sahibinin önemli kararlar alacağına işaret edilmiştir.

Dişin düşmesi veya kaybolması yukarda da izah edildiği gibi, dişin temsil ettiği şahıslardan birisinin ölmesi veya rüya sahibinin bir daha göremeyeceği bir şekilde ortadan kaybolmasıdır. Eğer rüyada dişini çıkarsa ve onu bir yere gömmesi, dişin tabirde temsil ettiği akrabasında eline mal geçer. Eğer dişi gömerse, dişin tabirde temsil ettiği akrabası ölür. Diğer dişlerin tabiri de böyledir. Rüyada ön dişlerinin fazla uzun, güzel ve beyaz olduğunu gören kimsenin baba ve amcası mal, dünya ve şöhretçe çokça güçlenirler. Rüyada iki ön dişleriyle beraber birer benzerlerinin daha bittiğini gören kimsenin, aile halkı artar. Bazen de diş, oğul veya erkek kardeşle tabir edilir. Rüyada dişlerinin çeşitli şekilde uzadığını gören ve onları kısaltmaya çalışan kimse, ailesi ile münakaşa eder, onlarla geçinemez. Rüyada dişlerin uzadığını ve büyüdüğünü ve bunu da herkesin gördüğünü gören kimsenin, evinde meydana gelecek münakaşaya işarettir. Dişlerinin siyahlanmış ve çürümüş olduğu halde düştüğünü gören kimse, bütün sıkıntı ve şereflerden kurtulur. Rüyada bütün dişlerinin oynadığını gören kimsenin aile halkı arasında münakaşa çıkar. Rüyada kalbinde diş bittiğini gören kimse ölür.

Rüyada dişlerini çıkardığını ve bir yere sakladığını gören şahıs, zorla malını sarf eder veya ödemesi gereken bir şeyi öder. Dişlerini sararmış ve siyahlaşmış ve bu durumdan utanan kimsenin, aile halkının yapacakları bazı çirkin hareketlerden dolayı meydana gelecek bir ayıptan dolayı rüya sahibinin yüzü kızarır. Rüyada dişlerinde pis ve kötü bir koku olduğunu ve bunun da etraftakileri rahatsız ettiğini gören kimsenin ailesinin kötü isimle anılmasına işarettir. Dişlerinin çürümüş olduğunu gören kimsenin, ailesinin durumu zayıflar. Rüyada halkın kendisin dişleriyle yediğini veya esirdiklerim görse, o şahsın halka mesleki öğretmeye imkânı varken öğretmediğine işarettir. Rüyada dişlerinin kırıldığını gören kimsenin, akraba ve dostlarından birisi ölür. Bu rüya hastalığa ve bu hastalıktan kurtulamayıp ölmeye işarettir.
RÜYADA AĞRIYAN DİŞLERİN DÖKÜLMESİ

Ağrıyan dişlerin döküldüğünü görmek rüyada kişiyi bunaltan ve zor zamanlar geçirmesine sebep olan durumların sona ereceğini müjdeler.
RÜYADA ÇOCUKLARIN DİŞLERİNİN DÖKÜLMESİ

Rüyada çocukların dişlerinin teker teker döküldüğünü görmek rüya tabirlerince; sevinçle karşılanacak güzel haberlerin kişinin dünyasını bir anda değiştireceğini, üstündeki negatif enerjinin yok olacağını, bebek sahibi olmayı veya sevdiği birinin hamilelik haberiyle mutlu olacağını bildirir.
RÜYADA DÖKÜLEN DİŞLERİ SAKLAMAK

Rüya sahibinin dökülen dişleri saklaması ortada kafaya takılacak bir durum yokken aşırı hayıflanması ve kendine dert edinmesi olarak yorumlanır. Ayrıca bu rüya başkalarını kontrol etme bağımlılığı olan insanları işaret eder.
RÜYADA KAZA GEÇİRİP DİŞLERİN DÖKÜLMESİ

Rüya sahibinin başına gelen problemlerden sonra bir müddet içine kapanarak olan biteni sağlıklı şekilde düşüneceğin, zarara uğradığı işlerde yaptığı yanlış hamleleri gözden geçirerek bundan sonrası için daha akıllıca planlar yapacağını, başa gelen kederli durumların içinden sıyrılmak için yeterli gücü maneviyatında bulacağını tabir eder.
RÜYADA YEMEK YERKEN DİŞLERİN DÖKÜLMESİ

Rüyada yemek yerken dişlerin dökülmesi; kişinin kısmetinin kapalı olduğunu, kendisine nazar değdiğini düşünen ve hayata küsen rüya sahibini bekleyen güzel günlerin habercisidir. Ayrıca bu rüya bir anda açılacak olan kısmetlerle kişinin bahtının açılacağını, rızkının bereketli olacağını, ailesinin isteklerini de fazlasıyla karşılayacağını ifade eder.
RÜYADA GÜLERKEN DİŞLERİN DÖKÜLMESİ

Bu rüya, rüya sözlüğü yazarları tarafından bir anda meydana gelecek olumsuzluklara, kalıcı sakatlanmalara neden olmasa da kişinin bir süre hayatını askıya almasına neden olacak kazalara alamet olarak yorumlanmıştır.
RÜYADA ALT DİŞLERİN DÖKÜLMESİ

Rüya yorumcularına göre rüyada alt dişlerin döküldüğünü görmek rüyayı gören kişinin başında bazı uğursuzlukların dolaşacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, canının sıkılacağına yorulmaktadır.
RÜYADA ÇÜRÜK DİŞLERİN DÖKÜLMESİ

Düşmanların emellerine ulaşamayacağını, kişiyi kıskanan, fesat düşünceler besleyen kimselerin de uzakta kalacağını, sahip olunan başarılarla kendini ispatlayacak olan rüya sahibinin engel tanımadan hayatına devam edeceğini, moralini her zaman yüksek tutacağını ifade eder.
RÜYADA DİŞLERİN KIRILARAK DÖKÜLMESİ

Gelecek için planlar yapan kişinin kendisine köstek olan kimselerle gireceği mücadeleye, haksız kazanç elde etmemek adına gördüğü yanlışları düzeltmek isteyen kişinin karşısına bazı engeller çıkacağına yorulur. Rüya sahibinin hayatı boyunca pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine alamettir.
RÜYADA AZI DİŞLERİNİN DÖKÜLMESİ

Rüyada azı dişlerinin dökülmesini görmek rüya tabirlerince; ailesinin desteğini göremeden büyüyen veya ailesiyle arasında husumet bulunan kimselerin kendi başlarına ayakta kalacaklarına ve kendisine kötü gözle bakan herkesi utandıracaklarına, gurur verici başarılara imza atacaklarına yorumlanır.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Azı Dişin Düşmesi
Azı dişler rüyada, aynı evde yaşayan çekirdek ailenin reisini, yani çoğunlukla evin babasını işaret eder. Rüyasında azı dişin düşmesi bazı yorumcular tarafından aile reisinin öleceğine yorulur fakat bu çok yaygın bir yorum değildir. Zira rüyalar gelecekten haber vermezler. Geçmişte olan ya da halen devam etmekte olan olayların kişinin üzerinde yarattığı etki, rüyalarda çeşitli sembollerle ortaya çıkar. Dolayısıyla rüyada azı dişinin düştüğünü gören kişinin ailesiyle ilgili bir sıkıntıdan kurtulacağını, feraha kavuşacağını söyleyebiliriz.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dişlerin Sökülmesi
Rüyasında kendi dişlerini söktüğünü gören kişinin kaygılarından, endişelerinden, korkularından kurtulmaya çalıştığı söylenir. Rüyada diş sökmek, bilinçaltında kaygılanmaya sebep olan bazı düşünceler ile bağlantılı olarak onlardan kurtulma isteğini ifade eder. Eğer kişi kendi dişlerini değil de tanıdığı birinin dişlerini söküyorsa, o kişi ile ilgili dile getiremediği endişeleri olduğu ve bu endişelerden kurtulmak istediği şeklinde yorumlanır.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Dökülmesi Görmek
Rüyada dişlerin, sağlık ya da maddi durumla ilgili sıkıntıları ifade ettiği görüşü yaygındır. Diş görmek her zaman hayra yorulmaz. Dişlerin dökülmesi gerçek hayatta hiç istenmeyen bir durum olduğu halde, rüya söz konusu olduğunda dişlerin dökülmesi, sıkıntılardan kurtulmak şeklinde yorumlanır.
Rüyada dişinin olmadığını görmek bazı durumlarda kişinin yaşamındaki belirsizlikler, yetersizlikleri, kendisiyle olan duygusal mücadelesini yansıtıyor olabilir. İş hayatındaki iniş çıkışlar, kişinin çözüm bulamadığı maddi kaygıları, özel hayatında kendini yetersiz hissettiği fakat dile getiremediği ilişkileri böyle bir rüya görmesine sebep olabilir. Genel olarak kişinin kendisine ya da karşısındakilere karşı hissettiği bir güvensizlik hali ve alay konusu olma endişesi söz konusudur.
Rüyada dökülen dişlerini toprağa gömmek, rüyayı gören kişinin bir yakınını kaybedeceği şeklinde yorumlanır.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Kırılması Görmek
Rüyada diş kırılması genellikle maddi sorunlar olarak ele alınır. Sıkıntıyı ifade eden diş, kopup gitmedikçe sıkıntı devam ediyor demektir. Fakat dişin kırılmış olması, yakında kopup düşeceğine yani sıkıntıların sona ereceğine, bu konuda umut olduğuna delalet eder. Bu açıdan ele alınırsa mevcut borçların taksitler halinde ödenmesinde önemli bir mesafe kaydedildiğini ve kişinin sıkıntısının yavaş yavaş hafiflediğini düşünebiliriz.
Bazı rüya tabirleri diş kırılmasını, buna sebep olan nesne ya da duruma göre değişik biçimlerde ele alır. Rüyasında elma yerken dişinin kırıldığını gören bir kişinin, çevresi tarafından hoş karşılanmayacak, belki de ayıplanacak bir durum içinde bulunduğu söylenir. Bu rüya kişinin içinde bulunduğu durumdan utanarak bunu çevresindekilerden sakladığı şeklinde yorumlanır. Telafisi mümkün olmayan kayıplar şeklinde de yorumlanabilir.
Rüyada diş kırılmasının sebebi fiziki bir kavga ise, kişinin istediğini elde etmek için bir mücadele içinde olduğu ve bunun için her şeyi göze aldığı düşünülür. Rüya sahibinin emeline ulaşmak için giriştiği bu mücadele sırasında yanlış kişilerle ilişki kurduğu ve çabanın hayır getirmeyeceğine inanılır.
Rüyada kırıldığı görülen diş çürükse bu rüya, kişinin sıkıntılarından kurtulacağı şeklinde yorumlanır.
Rüyada başkasının dişinin kırıldığını gören kişinin rüyası ise, sevdiklerinden kaza ya da ölüm gibi kötü bir haber alacağının, üzüntülü, endişeli günler yaşayacağının işareti olarak yorumlanır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasının Dişinin Düştüğünü Görmek
Rüyada başkasının dişinin düştüğünü görmek ise, o kişinin benzer sorunlarıyla ilgilidir. Rüyasında dişlerinin döküldüğünü ve onları toplayarak telaşla yerine takmaya çalıştığını gören kişinin, kendine olan güven duygusunda eksiklik hissettiğine işaret eder. Kişinin kendisiyle ilgili hoşlanmadığı, sevmediği taraflarını, kendisiyle ilgili endişelerini, kaygılarını, toplum içinde kendisini utandıran fakat engel olamadığı davranışlarını, içinde bulunmaktan hiç de mutlu olmadığı durumları yansıtıyor olabilir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Çıktığını Görmek
Rüyada diş çıkarmak, bazı yorumculara göre sıkıntıya işaret eder. Ağızda yeni bir dişin uç vermesi, yeni bir sorunun ortaya çıkmakta olduğu ya da bitti sanılan bir sıkıntının yeniden baş göstermekte olduğu yönünde yorumlanır. Kişinin ailesinde ya da akrabaları arasında bir anlaşmazlık, hastalık ya da maddi bir sıkıntı ortaya çıkacağına yorulur.
Bazı rüya yorumcuları için ise yeni bir diş aileye yeni katılacak bir üyeyi işaret eder. Rüyasında diş çıkardığını gören kişinin kendisinin ya da 1. derece yakınlarından birisinin bebek sahibi olacağı söylenir. Diş çıkarma sırasında kanama olduğu görülürse bu, kişinin başladığı bir işi tüm zorluklara ve olumsuzluklara rağmen başaracağının işareti olarak kabul edilir.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dişinin Yerinden Çıktığını Görmek
Rüyada dişinin yerinden çıktığını ya da düştüğünü gören kişinin bu rüyası, ailesinde ya da yakın çevresinde yaşanan bir sıkıntının sona erdiği şeklinde yorumlanır. Yerinden çıkan diş kişinin kendisine değil de başka birine aitse, o kişinin dertlerinin bittiğine yorulur.
Bazı rüya yorumcularına göre rüyada dişinin koptuğunu görmek ekonomik kayıplara, çıkan dişlerin kaybolması ise ayrılık ya da ölü¬me işaret eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Dişlerin Dökülmesi

 Rüyada eski dişlerin düştüğünü görmek, ilim sahibi olmaktan vazgeçilmesine yorumlanır. Kişinin ilim sahibi olmak istediğine ama sonradan bu fikirden vazgeçtiğine hikmet edilmiştir. Alimler, kişinin ilim sahibi olmak istediğinin güzel olduğunun, bu fikrinin peşinden gidilmesi durumunda, kişinin başarılı olacağına işaret ederler.

 İslam alimleri, Allah'ın en güzel şeyin ilim olduğunu söylediğini, belirtmişlerdir. Eski düşler, eski bazı hastalıklarında haber verenidir. Kişinin eski dişlerinin döküldüğünü görmesinin, psikolojik rahatsızlıklardan kurtulmasına işaret ettiği de aktarılmıştır.

 Ama bazı alimler eski dişlerin döküldüğünü gören kimsenin, evvela kendisinin iş konusunda çok önemli yerlere geleceğini belirtmişlerdir. Kişi kendi işlerinde başarılı olacak, memursa burada çok üst rütbelere yükselecektir. İlim sahibi olmanın hikmetlerini de alimler bu şekilde tanımlamışlardır.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dişin Kırılması

 Rüyada dişin kırılması, gönül kırmaya, parasız kalmaya yorumlanmıştır. Dişinin kırıldığını görenler, hayatlarında iyi kalpli insanlara birtakım zararlar verebilirler. Bu zararlar maddi değil, gönül kırması şeklinde olabilir.

 Rüya sahibi yakın zaman da birinin gönlünü kırmış olabilir veya kırabilir. Kişinin o kişiden özür dilemesi gerektiği tavsiye niteliğinde hikmet edilir. Rüyada dişin kırılmasının aynı zamanda parasız kalmaya işaret ettiği söylenir. Rüya sahibinin bir yolculuğa çıkacağı ve bu yolculuğuna aşırı şekilde parasız kalacağı söylenmektedir.

 Rüyasında başkasının dişinin kırıldığını gören kimsenin gönlünü yakın zamanda başkalarına kaptıracağına yorumlanır. Kendi dişinin bir başkasının kırdığını gören kişi, hikmet sahibi, ilim irfan bilen kişilerle tanışmasına tabir edilmiştir. Ancak bu tanışmanın rüyayı gören kimse için pek takdir edilecek şekilde geçmeyeceğine yorumlar yapılmıştır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DİŞ KOPMASI
Rüyada diş kopması sağlıkla ilgili durumlara yorumlanır. Yakın akrabanızdan birinin hastalanıp ölüme kadar sonuçlanmasına işaret edilmiştir.
Rüyada diş çürümesi, kişinin hayatına engel olacak etkenlerden kurtulacağına ve başarı ve huzur için güzel fırsatlar çıkacağına işaret edilmiştir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eliyle diş çıkarmak
Dişlerinin kendi eliyle çıkardığını gören kimse, malim kötü bir şekilde tasarruf eder ve ailesiyle meşru olmayan bir şekilde muaşerette bulunur yahut pişman olacağı kötü bir is isler. Uyanıklıkta ağrıyan bir dişinin rüyada çıkması, kendisine eziyet veren kimseyi idare etmesine ve onun ezasından kurtulmasına işaret der. Bazen de bu rüya, alacaklısının pesinde gezmesinden, rüya sahibinin kurtulmasına işarettir.
Rüyada çıkardığı dişin yenilenmesi, mükâfata, zarardan sonra kazanca delildir. Rüyada dişilerinin yerinde altın veya gümüşten dişler çıksa, bu rüya bazen mala erişecek afet ve belaya yahut kendisine maruz olacak hastalıktan dolayı dişlerinden birisinin bağlanmasına işarettir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir dişinin düştüğünü görmek
Dişlerinden bir dişinin düştüğünü gören kimse, bir sahsa olan borcunu veya herkese olan borcunu tamamen öder. Dişlerinden birkaç dişinin düştüğünü gören kimse, alacaklılarının birkaçının borcunu öder. Dişler ağrımadan birbiri ardınca dökülüp düşse kabul edilmeyecek amellere işarettir.
Eğer ağrıyarak düşseler, o şahsın evinde bulunan bazı şeyin gitmesine ve elden çıkmasına işarettir. Bazen dişleri çıkarmak rüyayı görenin ömrünün akranlarından uzun olmasına işarettir. Bazen de bu rüya, ticaret ve ziraatta bulunan kimsenin kazanç ve faydasının çokluğuna.
Bazen de rüyada diş görmek rüya sahibinin çocuğunun olmamasına işarettir. Yahut zengin iken fakir olmaya ileride fayda görmek için biriktirdiği malinin bozulmasıyla zarar ve ziyana uğramasına işarettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hiçbir müdahale yapmadan bir dişinin düştüğünü ve eline aldığını yahut bir bez parçasına sararak muhafaza ettiğini gören kimsenin yanında hamile kadın varsa bir çocuğu olur. Eğer hamile kadın yoksa bozuştuğu erkek kardeşiyle veya bir yakınıyla barışır. Borçlu olan bir şahsın rüyada dişleri düşse, o kimsenin borcunu ödemesine işarettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada diş düşmesi
Süt dişinin eline düştüğünü ve bunu bir bez parçasına sarıp muhafaza ettiğini gören kimse, çocuğundan yahut erkek veya kız kardeşinden istifade eder. Bütün dişlerinin düştüğünü ve dinde veya yanında durduğunu görse, o kimsenin nesli çoğalır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada diş koparmak
İbn-i şirin (r.a.), rüyada dişi kökünden çekip koparmak, akrabaları ziyaret etmemeğe, diş çıkarılırken çıkan kan da, akrabaları ziyaret etmemeden dolay meydana gelecek günaha, cep ve avuç içinde görülen dişler de, kız kardeşe ve evladın çokluğuna işaret eder, dedi.
Hz. Danyal (a.s)'a Rüyada diş görmek ev halkına, üst dişler; erkekliğe, alt dişler; dişiliğe, ön dişler; erkek evlatlara, kızlara, kardeşlere veya anne-babaya yorumlanır. Ön dişlerin yanındaki dişler; üzüntüye, evlatlara ve amcalara, Azı dişler; sülalenin önde gelenlerine, geri kalan diğer dişler; dayı ve dayı çocuklarına yorulur. Arka dişler; akrabalarından uzakta olan kişiye, Ön dişlerin sağ tarafında yer alan dişler; baba ve baba tarafından olan akrabalara tabir olunur. Ön dişlerin sol tarafında yer alan dişler; hem anne, hem baba tarafından akrabalara işaret eder.
Ön dişilerinizin yerinden oynadıklarını görmek; yukarıda belirtilen kişilerden birinin hastalanacağına işarettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gedik diş görmek ve diş çıkarmak
Dişlerini diliyle çıkarıp attığını görse, hakkında söylenecek bir sözden dolayı, aile işlerinin bozulmasına işarettir. Dişlerin gedik olduğunu gören kimse, azar azar borcunu öder. Bir kimsenin rüyada dişlerinin kamaştığını görmesi, ihtiyaç zamanında aile halkının ona yârdim etmeyeceklerine ve onu rezil olarak terk edecekleri ne işarettir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada diş kırıldığını görmek
Dişlerinin kırıldığını ve parçalandığını gören kimse, borcunu taksitle öder. Dişlerin altından olduğunu görmek, hatipler için makbuldür. Halk için ise, evlerinde meydana gelecek yangına veya sarılık hastalığına yakalanmaya işarettir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diş çekmek
Rüyasında dişini çektiğini gören kimse, akrabalarıyla daha az görüşmeye başlar. Eğer aynı anda kan görmüşseniz bu durumdan dolayı günaha gireceğinize işaret eder.
Eğer rüyanızda siz birilerinin dişlerini çekmiş iseniz bu rüya etrafınızdan birinin başına gelen kötü bir o laydan fayda sağlayacağınıza delalet eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Dişlerini diliyle çıkarıp attığını görse, hakkında söylenecek bir sözden dolayı, aile işlerinin bozulmasına işarettir. Dişlerin gedik olduğunu gören kimse, azar azar borcunu öder. Bir kimsenin rüyada dişlerinin kamaştığını görmesi, ihtiyaç zamanında aile halkının ona yârdim etmeyeceklerine ve onu rezil olarak terk edecekleri ne işarettir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Süt dişinin eline düştüğünü ve bunu bir bez parçasına sarıp muhafaza ettiğini gören kimse, çocuğundan yahut erkek veya kız kardeşinden istifade eder. Bütün dişlerinin düştüğünü ve dinde veya yanında durduğunu görse, o kimsenin nesli çoğalır. Hiçbir müdahale yapmadan bir dişinin düştüğünü ve eline aldığını yahut bir bez parçasına sararak muhafaza ettiğini gören kimsenin yanında Hamile kadın varsa bir çocuğu olur. Eğer hamile kadın yoksa bozuştuğu erkek kardeşiyle veya bir yakınıyla barışır. Borçlu olan bir şahsın rüyada dişleri düşse, o kimsenin borcunu ödemesine işarettir.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Dişlerinden bir dişinin düştüğünü gören kimse, bir sahsa olan borcunu veya herkese olan borcunu tamamen öder. Dişlerinden birkaç dişinin düştüğünü gören kimse, alacaklılarının birkaçının borcunu öder. Dişler Ağrımadan birbiri ardınca dökülüp düşse kabul edilmeyecek amellere işarettir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ğer ağrıyarak düşseler, o şahsın evinde bulunan bazı şeyin gitmesine ve elden çıkmasına işarettir. Bazen dişleri çıkarmak Rüyayı görenin ömrünün akranlarından uzun olmasına işarettir. Bazen de bu rüya, ticaret ve ziraatta bulunan kimsenin kazanç ve faydasının çokluğuna.

Bazen de rüya sahibinin çocuğunun olmamasına işarettir. Yahut zengin iken fakir olmaya ileride fayda görmek için biriktirdiği malinin bozulmasıyla zarar ve ziyana uğramasına işarettir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Dişlerinin kendi eliyle çıkardığını gören kimse, malim kötü bir şekilde tasarruf eder ve ailesiyle meşru olmayan bir şekilde muaşerette bulunur, yahut pişman olacağı kötü bir is isler. Uyanıklıkta ağrıyan bir dişinin rüyada çıkması, kendisine eziyet veren kimseyi idare etmesine ve onun ezasından kurtulmasına işaret der. Bazen de bu rüya, alacaklısının pesinde gezmesinden, rüya sahibinin kurtulmasına işarettir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çıkardığı dişin yenilenmesi, mükâfata, zarardan sonra kazanca delildir. Rüyada dişilerinin yerinde Altınveya gümüşten dişler çıksa, bu rüya bazen mala erişecek afet ve belaya yahut kendisine maruz olacak hastalıktan dolayı dişlerinden birisinin bağlanmasına işarettir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Dişin düşmesi veya kaybolması yukarda da izah edildiği gibi, dişin temsil ettiği şahıslardan birisinin ölmesi veya rüya sahibinin bir daha göremeyeceği bir şekilde ortadan kaybolmasıdır. Eğer rüyada dişini çıkarsa ve onu bir yere gömmesi, dişin tabirde temsil ettiği akrabasında eline mal geçer. Eğer dişi gömerse, dişin tabirde temsil ettiği akrabası ölür. Diğer dişlerin tabiri de böyledir. Rüyada ön dişlerinin fazla uzun, güzel ve beyaz olduğunu gören kimsenin baba ve amcası mal, dünya ve şöhretçe çokça güçlenirler. Rüyada iki ön dişleriyle beraber birer benzerlerinin daha bittiğini gören kimsenin, aile halkı artar. Bazen de diş, oğul veya erkek kardeşle tabir edilir. Rüyada dişlerinin çeşitli şekilde uzadığını gören ve onları kısaltmaya çalışan kimse, ailesi ile münakaşa eder, onlarla geçinemez. Rüyada dişlerin uzadığını ve büyüdüğünü ve bunu da herkesin gördüğünü gören kimsenin, evinde meydana gelecek münakaşaya işarettir. Dişlerinin siyahlanmış ve çürümüş olduğu halde düştüğünü gören kimse, bütün sıkıntı ve şereflerden kurtulur. Rüyada bütün dişlerinin oynadığını gören kimsenin aile halkı arasında münakaşa çıkar. Rüyada kalbinde diş bittiğini gören kimse ölür.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dişlerini çıkardığını ve bir yere sakladığını gören şahıs, zorla malını sarf eder veya ödemesi gereken bir şeyi öder. Dişlerini sararmış ve siyahlaşmış ve bu durumdan utanan kimsenin, aile halkının yapacakları bazı çirkin hareketlerden dolayı meydana gelecek bir ayıptan dolayı rüya sahibinin yüzü kızarır. Rüyada dişlerinde pis ve kötü bir koku olduğunu ve bunun da etraftakileri rahatsız ettiğini gören kimsenin ailesinin kötü isimle anılmasına işarettir. Dişlerinin çürümüş olduğunu gören kimsenin, ailesinin durumu zayıflar. Rüyada halkın kendisin dişleriyle yediğini veya esirdiklerim görse, o şahsın halka mesleki öğretmeye imkânı varken öğretmediğine işarettir. Rüyada dişlerinin kırıldığını gören kimsenin, akraba ve dostlarından birisi ölür. Bu rüya hastalığa ve bu hastalıktan kurtulamayıp ölmeye işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İmam Nablusi’ye göre rüyada dişlerinden birkaç dişinin düştüğünü gören kimse aynı şekilde etrafındakilerle birlikte keyiflendiğin görse alacaklılarının bir kaçının borcunu öder. Dişler ağrımadan birbiri ardınca dökülüp düşse kabul edilmeyecek amellere işarettir. Eğer ağrıyarak düşseler, o şahsın evinde bulunan bazı şeyin gitmesine ve elden çıkmasına işarettir. Bazen dişleri çıkarmak rüyayı görenin ömrünün akranlarından uzun olmasına işarettir. Bazen de bu rüya, ticaret ve ziraatta bulunan kimsenin kazanç ve faydasının çokluğuna, bazen de rüya sahibinin çocuğunun olmamasına işarettir. Yahut zengin iken fakir olmaya ileride fayda görmek için biriktirdiği malının bozulmasıyla zarar ve ziyana uğramasına işarettir. Dişlerini kendi eliyle çıkardığını gören kimse, malını kötü bir şekilde tasarruf eder ve ailesiyle meşru olmayan bir şekilde muaşerette bulunur, yahut pişman olacağı kötü bir iş işler. Uyanıklıkta ağrıyan bir dişinin rüyada çıkması, kendisine eziyet veren kimseyi idare etmesine ve onun ezasından kurtulmasına işaret der. Bazen de bu rüya, alacaklısının pesinde gezmesinden, rüya sahibinin kurtulmasına işarettir. Rüyada çıkardığı dişin yenilenmesi, mükafata, zarardan sonra kazanca delildir. Rüyada dişlerinin yerinde altın veya gümüşten dişler çıksa, bu rüya bazen de mala erişecek afet ve belaya yahut kendisine ariz olacak hastalıktan dolayı dişlerinden birisinin bağlanmasına işarettir. Bir kimsenin, kendisinde fazla bir göz, burun, kulak, diş görmesi, "Biz onda (Tevrat’ta) onların üzerine (şunu da) yazdık. Cana can, göze göz, buruna burun, kulağa kulak, dişe diş (karşılıktır)" ayeti kerimesinin mealine göre, göz, burun, kulak ve dişinden birisini kaybetmesine yahut onların ser'an kıymetlerine işarettir. Fazlalık sebebiyle noksanlık meydana gelir. Bazen de diş uyuklamaya, sünneti seniyeye işarettir. Bundan dolayı bir kimse rüyada kendisinin uyukluyor görse, o kimse de unutkanlık başlar. Yahut uyur ya da uyuklamak gelir yahut da mübarek bir seneyi karşılar veya güzel olan bir yola ya da sünneti seniyeye uyar ve onun yolunda gider.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DİŞ DÖKÜLMESİ/ RÜYADA DİŞLERİN AVUCA DÖKÜLMESİ GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada dişlerin avuca dökülmesi hayırlı bir rüya olarak tabi edilir ve rüya sahibinin borçlardan kurtularak işlerin yoluna girmesi olarak yorumlanır. Bu rüya sıkıntıların çok kısa süre içinde ortadan kalkacağı şeklinde de tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DİŞ DÖKÜLMESİ/ RÜYADA DİŞ KIRILMASI GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada diş kırılması rüyayı gören kişi sevdiği akrabalarından birini olumsuz bir duruma düşmesi olarak tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DİŞ DÖKÜLMESİ/ RÜYADA DİŞ DÖKÜLMESİ VE YENİDEN ÇIKMASI GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada diş dökülmesi ve yeniden çıkması, iş hayatında ve sosyal hayatta ortaya çıkan sorunların büyük emek harcayarak aşılması olarak yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DİŞ DÖKÜLMESİ/ RÜYADA DİŞLERİN KIRILMASI NE ANLAMA GELİR?

Rüyada dişlerin kırılması rüyayı gören kişi babası tarafından bir akrabasından kötü haber alacağı manasına gelir. Rüya sahibinin üzüntülü ve endişeli zamanlar yaşayacağı anlamına gelir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DİŞ DÖKÜLMESİ/ RÜYADA DİŞLERİN DÖKÜLMESİ VE KIRILMASI NE ANLAMA GELİR?

Rüyada dişlerin dökülmesi ve kırılması uzun bir süre sağlık sorunu yaşamamaya ve huzurlu bir hayata sahip olmaya tabir edilir. Bu rüya aynı zamanda baba tarafından bir akrabasının ölmesine işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DİŞ DÖKÜLMESİ/ RÜYADA ÜST DİŞLERİN DÖKÜLDÜĞÜNÜ GÖRMEK ANLAMA GELİR?

Rüyada üst dişlerin döküldüğünü görmek rüya sahibinin ticari hayatının gelişeceğine, işlerin artacağına ve şansın açılacağına yorulur. Bu sayede zenginlik ve mal mülk edinilmesi olarak yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DİŞ DÖKÜLMESİ/ RÜYADA ALT DİŞLERİN DÖKÜLMESİ ANLAMA GELİR?

Rüyada alt dişlerin dökülmesi bazı hayırsız işlerin yaşanması ve rüya sahibini sağlığının bozulması olarak yorumlanır. Bu rüya can sıkıntısı ve üzüntülü bir döneme işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DİŞ DÖKÜLMESİ/ RÜYADA HASTALIKTAN DOLAYI DİŞLERİN DÖKÜLMESİ ANLAMA GELİR?

Rüyada hastalıktan dolayı dişlerin dökülmesi, zorluklarla dolu bir hayatın ardından rüya sahibini sorunlardan bir bir kurtularak huzurlu ve refah içinde yaşamaya işaret eder. Hasta kişilerin bu rüyayı görmesi halinde şifa bulacaklarına yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DİŞ DÖKÜLMESİ/ RÜYADA DİŞLERİN TEKER TEKER DÖKÜLMESİ ANLAMA GELİR?

Rüyada dişlerin teker teker dökülmesi rüya sahibinin genç olması halinde iyiye yorulmaz.Bu rüya rüya sahibinin hatalar yapacağı ama hatalarından dersler çıkarıp daha iyi bir yaşam çizgisine kavuşacağı anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DİŞ DÖKÜLMESİ/ RÜYADA TÜM DİŞLERİN AYNI ANDA DÖKÜLMESİ ANLAMA GELİR?

Rüyada tüm dişlerin aynı anda dökülmesi borca girmeye ve maddi kayıpların rüya sahibini zor durumda bırakacağı anlamına gelir. İçine girilen projenin rüya sahibini zor duruma sokacağı ve bu durumdan psikolojik olarak etkilenmek anlamına gelen bu rüya,güvenilen kişilerden de destek alınmayacağı manasına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DİŞ DÖKÜLMESİ/ RÜYADA ÖN DİŞLERİN DÖKÜLMESİ ANLAMA GELİR?

Rüyada ön dişlerin dökülmesi anne tarafından akrabalarla miras konusunda tartışmaya yaşamaya ve kişinin hakkını aramak için resmi makamlara başvuru yapmasına yorulur. Bu süreçte gerginlik artacağı ve aile içinde çıkacak sorunların rüya sahibi tarafından çözüleceği manasına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DİŞ DÖKÜLMESİ/ RÜYADA ARKA DİŞLERİN DÖKÜLMESİ ANLAMA GELİR?

Rüyada arka dişlerin dökülmesi baba tarafından akraba olunan kişilerden gelecek bir kayıp nedeniyle üzüntü yaşamak anlamına gelir. Kötü bir habere de işaret eden bu rüya, iftiraya uğramak ve haksızlığa maruz kalmak olarak da yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DİŞ DÖKÜLMESİ/ RÜYADA DİŞLERİN KIRILARAK DÖKÜLMESİ ANLAMA GELİR?

Rüyada dişlerin kırılarak dökülmesi rüya sahibinin kendisine engel olmaya çalışan kişilerle mücadele içine gireceği ve haksız gelir elde etmemeye çalışan kişinin için bazı engellerle karşılaşacağı manasına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DİŞ DÖKÜLMESİ/ RÜYADA AZI DİŞLERİNİN DÖKÜLMESİ ANLAMA GELİR?

Rüyada azı dişlerinin dökülmesi aile desteği olmadan ayakta kalmaya çalışan kişilerin ayakta kalacaklarına ve kendisine hor gözle bakan herkesi utandıracağına tabir edilir. Bu rüya ne olursa olsun doğru bildiği istikametten şaşmaması gerektiği anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DİŞ DÖKÜLMESİ/ RÜYADA YİRMİLİK DİŞLERİN DÖKÜLMESİ ANLAMA GELİR?

Rüyada yirmilik dişlerin dökülmesi kişinin yaşamını gözden geçirerek hayatına yeni bir istikamet çizeceği anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DİŞ DÖKÜLMESİ HAKKINDA DİĞER TABİRLER

Rüyada ağrıyan dişlerin dökülmesi kişiyi bunaltan durumların biterek borcu olanların borçtan kurtulacağı anlamına gelir.

Rüyada çürük dişlerin dökülmesi fesat düşüncelerin uzaklaşması olarak yorumlanır.

Rüyada kavgada dişlerin dökülmesi uzun süren tartışmaların bitmesi anlamına gelir.

Rüyada kaza geçirip dişlerin döküldüğünü görmek sorunlar yaşadıktan sonra olan biteni sağlıklı şekilde muhakeme etmeye işaret eder.

Rüyada çocukların dişlerinin dökülmesi müjdeli ve rüya sahibini hayatını güzelleştirecek haberlere işaret eder.

Rüyada yaşlı birinin dişlerinin dökülmesi yaşlı kimselerin ölümden sonraki hayata arkalarında sorun bırakmaması ve malı mülkü miras bırakacaklarına yorulur.

Rüyada dökülen dişlerini toplamak bir miktar gelir artışı yaşamaya ve maddi durumu biraz düzeltmeye işret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada diş dökülmesi, rüyada dişlerin yastığa dökülmesi, rüyada yemek yerken dişlerin dökülmesi rüyada gülerken dişlerin dökülmesi, rüyada diş macunu görmek rüyada diş çıkması, rüyada diş çektirmek, rüyada diş fırçalamak, rüyada diş yaptırmak, rüyada diş doktoru görmek, rüyada diş sökmek, rüyada diş teli görmek ve rüyada takma diş görmek rüyalarına göre farklı şekilde yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DİŞ DÖKÜLMESİ/ RÜYADA DİŞ DÖKÜLMESİ VE KIRILMASI GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada diş dökülmesi ve kırılması rüya sahibinin iş yaşamında sıkıntılı durumlara düşeceği ve kısa süre içinde bu sorunlardan kurtulacağı anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DİŞ DÖKÜLMESİ/ RÜYADA DİŞ DÜŞMESİ GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada diş düşmesi akraba, eş, dost arasında kişilerden birinin hasta olması ya iş hayatının kötüye gitmesi manasına gelir. Sıkıntılı haberler almaya da işaret eden bu rüya, uzun süreli bir hastalık yaşamaya da işaret edebilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada diş düşmesi, rüya sahibinin sıkıntılı günleri geride bırakıp rahat bir hayata kavuşacağı manasına gelir. Rüyada kendi dişinin düştüğünü görmek kişinin sahip olduklarının değerini bilmesi gerekeceğine delalet eder. Rüyada görülen diş düşmesi çekilen zahmetler sonucu kavuşulacak olan huzur manasına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Düşmesi ve Kanaması

Rüyada sahibinin rüyasında dişinin düştüğünü ve sonrasında kanadığını görmesi kişinin iş hayatında kötü insanlar ile muhatap olacağına, bu insanları kendisinden uzak tutması gerekeceğine rivayet eder. Rüyada diş düşmesi ve kanaması, sahip olunacak mal ve mülkte başkalarının gözü olabileceğine, rüya sahibinin çok dikkat etmesi gerekeceğine yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dişlerin Avuca Dökülmesi

Rüya sahibinin rüyasında dişlerinin avuca döküldüğünü görmesi kişinin sahip olduklarının değerini bilmesi gerekeceğine, aksi takdirde mal ve mülk kaybı yaşayabileceğine delalet eder. Rüyada dişlerin avuca dökülmesi aynı zamanda çekilecek olan sıkıntı manasına da gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ön Dişinin Eline Düştüğünü Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüya sahibinin ön dişlerinin düştüğünü görmesi, çocuğundan veya kardeşinden yararlanacağını ifade eder. Rüyada dişlerinin düştüğünü ve yemek yemediğini görmek, fakirleşmek demektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Düşmesi Görmek

Rüyada diş düşmesi görmek rüya tabiri yorumcularına göre hem maddi hem manevi zarara uğrayacağına yorulmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çürük Diş Düşmesi

Rüya sahibinin rüyasında çürük dişinin düştüğünü görmesi hayırlı bir rüya olarak yorumlanır. Hem sıkıntıların biteceği hem de borçlardan kurtulmanın habercisidir. Rüyada dişlerin dökülmesi veya rüyada diş dolgusunun düşmesi sağlığa önem verilmesinden dolayı uzun bir ömür yaşanacağına delalettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Çıkması

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüya sahibinin rüyada dişinin çıktığını görmesi, hayırlı bir rüyadır. Rüya sahibinin sıkıntıya düştüğünde birinin ona her zaman yardımcı olacağını ifade eder. Aynı zamanda rüyada dişinin çıktığını gören kişinin zorlu bir süreç içerisinde rahat bir şekilde çıkacağına, müjdeli bir haber alıp rahat ve huzur dolu olacağına işaret etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Çekmek

Rüya sahibinin rüyada diş çektiğini görmesi ya da diş çekildiğinin görülmesi aynı kişilerle vakit geçirmek demektir. Sürekli aynı şeyi yapmaktan sıkılan rüya sahibinin hayatında değişiklikler olacağına rivayettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Dişlerin Tamamının Döküldüğünü Görmek

Rüyada dişlerinin döküldüğünü gören rüya sahibinin rüyası iyiye yorulur. bütün dişleri dökülünceye kadar uzun bir ömür yaşar ve aile nüfusu çoğalır
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Üst Dişlerinin Dökülmesi

Rüya sahibinin rüyada üst dişlerinin tamamen dökülmesi hayırlıdır. Gelecek mal ve paraya işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Kırılması

Rüyada dişin kırıldığını görmek, rüya sözlüğü yazarlrınca maddi problemlere yorulmaktadır. Eğer bir borç içerisindeyseniz parça parça borcunuzu ödemeye nail olacağınıza delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tek Dişinin Döküldüğünü Görmek

Yine rüyada tek dişini döküldüğünü görmenin anlamı iyidir. Bir kimseye olan borcunu ödemeye veya borçlarını bir defada ödemeye işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dişlerin Kaybolduğunu Görmek

Rüya sahibinin yoğun bir stres altında olduğuna yorulmaktadır. Kişinin görmezden gelmeye çalıştığı bazı korkuları onu rahatsız ediyor anlamına gelmektedir. Bu korkular genellikle başarısızlık, ilişkilerinizde bireyselliğinizin silinmesi olabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nablusi Rüya Tabirleri: Rüyada bir kimsenin dişlerinin düşmesi, yaşıtlarından daha uzun ömür yaşamaya işarettir. Bazı yorumcular, dişlerinin düştüğünü görmek, bazı arkadaşlarına kötülük geleceğine işaret eder, dediler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bütün Dişlerinin Düştüğünü Görmek

Rüyada bütün dişlerinin düştüğünü ve onları eteğinde veya kucağında tuttuğunu gören kimse, dişlerinin tamamı düşünce ömrü de biter. O kimsenin aile ve akrabalarının çoğalmasına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bütün Dişlerinin Dökülüp Gözden Kaybolduğunu Görmek

Bütün dişlerinin düştüğünü ve gözünden kaybolduğunu gören kimsenin akrabalarından bir kimsenin ölümüne ve ev halkından bazı kimselerin hastalanmasına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Dişlerinden Birini Kaybettiğini Görmek

Rüyada dişlerinden birisini kaybettiğini gören kimsenin aile ve akrabasından birisi gurbete gider. Kaybettiği dişini bulduğunu görse, uzakta olan kimse geri döner. Eğer bulamazsa o kişi bir daha geri dönüş yapamaz.
Üst Dişlerinin Eline Düştüğünü Görmek

Bir kimse üst dişlerinin eline düştüğünü görse, sahip olacağı paraya delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Üst Dişlerinin Kucağına Düştüğünü Görmek

Kucağına düştüğünü görse, erkek çocuğa sahip olur.
Üst Dişlerinin Yere Düştüğünü Görmek

Yere düştüğünü görse, bela ve ecelin gelmesine delalet eder.
Alt Dişlerinin Düştüğünü Görmek

Alt dişlerinin düştüğünü gören kimseye, gam keder ve üzüntü erişir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Borçlu Bir Kimsenin Dişlerinin Düştüğünü Görmesi

Borçlu olan bir şahsın rüyada dişleri düşse, o kimsenin borçlarından kurtulacağına delalet eder. Dişlerinden bir dişinin düştüğünü gören kimse, bir kişiye olan borcunu öder.
Dişlerinden Birkaç Dişinin Düştüğünü Görmek

Dişlerinden birkaç dişinin düştüğünü gören kimse, borçlu olduğu kimselere borcunu öder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Dişlerinin Ağrımadan Birbiri Ardınca Düştüğünü Görmek

Dişleri ağrımadan birbiri ardınca dökülüp düşse, yapmış olduğunuz bazı amellerin reddedileceğine işaret eder. Eğer ağrıyarak düşseler, o kimsenin evinden çıkacak bazı şeylere delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Dişlerinin Düştüğünü ve Yemek Yiyemediğini Görmek

Rüyada dişlerinin düştüğünü ve yemek yiyemediğini gören kimse, yoksul olur. Bir şahsın acısız ve müdahalesiz dişlerinin avucu içine düştüğünü görmesi, dişlerinin miktarınca mal sahibi olacağına delalet eder.

Ayrıca bkz: Rüyada Diş Görmek, Rüyada Dişlerin Düşmesi Görmek, Rüyada Diş Görmek ile ilgili Tüm Rüya Tabirleri
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dişlerin Çekilmesi Düşmesi Görmek

Ayrıca bkz: Çürük Diş

Rüyada dişlerin dökülmesi, çekilmesi veya düşmesi hayatınızda yeni keşifler yapacağınız şeklinde tabir edilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kendi Dişinizin Çekildiğini ya da Döküldüğünü Görmek

Rüyada kendi dişlerinizin döküldüğünü veya kendi dişlerinizi çektirdiğinizi görmek, gam ve kederden kurtulacağınıza, sıkıntılarınızın yavaş yavaş azalacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dişlerin Dökülmesi

Rüyada dişlerin dökülmesi; rüyayı gören bireyin, iş yaşamında ve gelecek yaşamını planlarken karşısına çıkacak ya da çıkan problemlerde doğru karar verme konusunda zorlandığına işaret eder. Ortaya çıkacak problemlerde çözüm adına bireyin kendisini yetersiz hissetmesi mümkündür. Bunun yanı sıra, rüyayı gören kişinin oldukça sağlıklı ve oldukça dinç olması şeklinde de yorumlanmaktadır. Bu yüzden bireyin çok uzun zaman yaşayacağına delalet edilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya içerisinde diş kırılması; rüyada görülecek olan dişin ve rüyayı gören bireyin akrabalarına yorumlanması mümkündür. Rüyada diş kırılması; baba bakımından bir akrabanın sağlık vaziyetiyle alakalı oldukça önemli sorunların yaşanmasına veya ani bir ölüm haberinin alınması durumunda oldukça üzüntüye işaret etmektedir. Bunun dışında, türlü problemlerden dolayı aile bireylerinin yaşayacakları sorunlara delalet edilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dişlerin Düşmesi

Rüyada dişlerin düşmesinin anlamı da iyi değildir. Hayırlı biçimde de tabir edilmemektedir. Şansızlık şeklinde de kabul edilmektedir ve rüyayı gören kişinin oldukça kötü, üzgün ve tatsız günler geçirip, içine kapanacağına yorulur. Kişinin hayattan ümidini keseceğine, elini eteğini her konudan çekeceğine, hayata küsecek olayların yaşanmasına rivayettir. Rüya sahibi, derin acılar yaşamasından ötürü yas tutacaktır. Rüya içerisinde dişlerin düşmesini görmek, maddi ve manevi anlamda ziyana ve zarara uğramaya, güç, mal, mülkü, serveti kaybetmeye, rüyayı gören kişinin içerisine ateş ve acı düşmesine delalet eder. Kötü ve zor bir dönem yaşanmasına, rüyayı gören bireyin suskun olacağına ve devamlı düşünceli olacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya içerisinde diş çıkarmak; şansızlık ve uğursuzluk şeklinde kabul edilmektedir. Rüyayı gören bireyin yaşamında bazı olumsuz olayların meydana gelmesine, bireyin yas tutmasına, göz yaşına boğulmasına, üzüleceğine ve kötü günlerin sonrasında dayanamayarak, hastalanacağına delalet eder. Rüyayı gören bireyin bütün manevi dünyasını alt- üst edecek kadar kötü durumların yaşanmasına işaret eder. Rüyayı gören bireyin uzun zaman etkisini üstünden atamayacağı günlerin gelmesiyle yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada diş düşmesi iyi yorumlanmayan rüyalardan biridir. Hayırlı şekilde tabir edilmeyen rüyada diş düşmesi görmek, rüya sahibi için kötü haberlerin işaretçisi anlamına gelir. Bu rüya için farklı zıt yorumlar yapılır. Kötü olarak yorumlanan ilk tabirde, rüyada diş düşmesi için maddi – manevi zararın yaşanacağı, maddi anlamda ciddi kayıplar yaşayacağı, bu sebeplerden dolayı ise rüya sahibinin içine kapanacağı, sıkıntı günler yaşayacağı şeklindedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada diş düşmesi görülmesine dair farklı bir yorum ise rüya sahibinin ömrünün uzun olacağı şeklindedir. Rüyada bir kimsenin dişlerinin düşmesi, yaşıtlarından daha uzun ömür yaşamaya işarettir. Rüyasında bütün dişlerinin düştüğünü ve onları eteğinde veya kucağında tuttuğunu gören kişinin bu rüyası, onun bütün dişlerinin bir tane bile kalmayıncaya kadar yaşayacağına ve böyle bir ömür süreceğine ve ailesinin artacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada diş düşürmek simgesel olarak rüya sahibinin ailesi hükmüne geçer. Yani rüyada diş düşmesi görülmesi aileden birinin vefatına işaret edebilir. Bu aynı zamanda bir ayrılığa da delalet olabilir. Rüyada diş düşmesi ile ilgili olarak görülüş biçimine göre farklı yorumlar içerir. Düşen dişin hangisi olduğu ya da düşen dişin durumu ile kimin dişinin düştüğünü görmenize göre farklı rüya tabirleri vardır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada arkadaşının dişinin düştüğünü görmek düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına inanılır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çocuğunun dişinin düştüğünü görmek geleceğin güzelliklerle dolacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, ömür boyu devam edeceğine, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine tabir olunur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada başkasının dişinin düştüğünü görmek kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, her şeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dolgu düşmesi, rüya sahibinin sağılığının beklenmedik bir şekilde bozulmasına, işlerinde aksilikler yaşanmasına ve para yahut mal kaybına uğramasına yorulur. Diş dolgusu düşmesi aynı zamanda kişinin hayati tehlike atlatacağı bir kaza geçireceğine de yorumlanmaktadır. Rüyada dolgu düşmesi, hane halkından biri ile araya soğukluk girileceğine, küskünlük yaşanacağına ve miras konularında akrabalarla sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada diş dolgusu düşürmek çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, şansının da açık olacağına, zorluklarının biteceğine, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına inanılır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ön diş düşmesi, sağlığınızın şu anki haliyle olmasını istiyorsanız çok çaba sarfetmeniz gerekir. Rüyada ön diş düşmesi, hayatınızda ortaya çıkabilecek olumsuz ya da talihsiz olayları uyarır. Bu olayların etkileriyle bir süre mücadele edebilir ve onlardan kurtulabilmeniz biraz zaman alabilir. Yaşamdaki iş ilişkilerini veya sorumluluklarını yerine getirme biçimiyle daha dikkatli olmanız gerekir. Aksi takdirde, işinizde veya kişisel yaşamınızda çok fazla kayıp yaşayabilirsiniz.

Rüyada ön diş düşmesi, çok çalıştığınızı söyler. Mevcut iş yükünüz, sizin üretkenliğinizi, enerji düzeyinizi ve hatta sağlığınızı etkileyebileceği noktaya kadar ağırlaşıyor olabilir. Rüyada ön diş düşmesi kötü bir alamettir. Siz ya da sevdikleriniz arasında, bir akraba ya da arkadaşınız olsun, hastalığa ya da büyük bir sağlık durumuna boyun eğeceksiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada diş düşürdüğünü görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DİŞ DÜŞMESİ VE KANAMASI

Rüyada diş düşmesi kanaması sevdikleriniz ile sorunlar yaşamaya ve gam ve kedere, sabırlı bir insan olmaya ve şükretmeye ve hayatın anlam kazanmasına delalet eder. Rüyada diş düşmesi kanamasından rahatsız olmak ise sorunlu stresli bir dönemi geride bırakmaya ve hayatın anlam kazanmasına tabir edilir.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada üst diş düşmesi ve kanaması maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde her gün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, birçok hayal kırıklığı yaşayacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, bereket ve huzur getireceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada diş kaplamasının düşmesi ticari faaliyetlerin getirdiği zararın sebep olduğu parasal yöndeki istenmeyen durumların verdiği sancıların bitip, akıllıca atılan adımlar sayesinde kazancın kademeli şekilde artış göstererek, maddi anlamda büyük bir servete kavuşmaya yorulan bir rüyadır. Rüyada diş kaplamasının düşmesi işyerinin büyütülmesiyle alakalı planlanan şeylerin, maddi manada imkanları geniş olan bir kimseyle tanışarak edinilen yeni maddi olanakların getirdiği ferahlamayla birlikte güzel sonuçlarının alınacağına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DİŞ ÇÜRÜYÜP DÜŞMESİ

Rüyada çürük diş düşmesi hayırlara alamet eder ve rüyayı gören kişinin tüm sıkıntılarının, dertlerinin, üzüntülerinin ve borçlarının biteceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada çürük diş düştüğünü görmek nasıl bir hayat sürdüreceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DİŞİN SALLANIP DÜŞMESİ

Rüyada sallanan diş görmek kişinin hanesinde uzun sürecek tartışmalı durumların yaşanacağına delalettir. Özellikle üst dişlerinin sallandığını gören kişi anne ve babası ile ilgili konularda sıkıntılı durumlar yaşar. Diş sallanması aile ve yakın akrabaların veya kişinin kendisinin sağlık sorunları yaşayacağının da habercisidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada takma diş düştüğünü görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, işlerinin azalacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DİŞ DÖKÜLMESİ

Rüyada dişinizin veya dişlerinizin döküldüğünü görmek iyi de kötü de manalara gelebilir. Rüyada diş dökülmesi uzun bir ömre sahip olabileceğinize aynı zamanda bu uzun ömürde dünyanın acılarını da göreceğinize işaret eder. Bunun yanında rüyada diş dökülmesinin kısa süreli sıkıntılara da delalet olduğu söylenmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖN DİŞ DÖKÜLMESİ

Rüyada ön dişlerin dökülmesi rüya sözlüğü yazarlarınca; anne tarafından akraba olan kimselerle kişiye kalan miras hakkında tartışma yaşanacağını, kişinin hakkını alabilmek adına resmi makamlara başvuracağını, bu süreç boyunca zor zamanlar geçireceğine yorulur. Para yüzünden aile içinde çıkacak sıkıntının kişi tarafından çözüleceğini ve borçların zamanında ödenmesinde güçlük yaşanmasına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DİŞLERİN AVUCA DÖKÜLMESİ

Rüyada dişlerin avuca dökülmesi, rüya sahibinin borçlarından kurtulması için karşısına hayırlı bir kapı çıkacağına ve huzura ereceğine delalettir. Rüyada dişlerin düşmesi, çok sevilen bir arkadaş ya da akrabadan üzücü bir haber geleceğine ve ona yardım edileceğine yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DİŞ KIRILMASI VE KANAMASI

Rüyada diş kırılması ve kanaması görmek, baba tarafından bir akrabanın üzüntülü günler geçirdiği ve hasta olduğu anlamına gelir. Rüyada üst dişlerin döküldüğünü görmek, zenginlik ve kısmet olarak yorumlanır. Rüyada alt dişlerin dökülmesi, uğursuzluk, sağlık sorunları ve sıkıntının habercisidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TAKMA DİŞ DÖKÜLMESİ

Rüyada takma diş görmek geleceğin parlak olacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına delalet eder. Rüyada takma diş, işlerde kar sağlamaya tabir edilir. Rüya sahibi yeni projeler geliştirecek ya da yeni üretimler yapmayı deneyecek bu sayede de işinde arzu ettiği muvaffakiyeti yaşayacaktır. Rüyada takma diş genel anlamı ile kişinin manevi yanından daha çok hayatının maddi tarafı ile tabir edilir. Rüya sahibi maddi zorluk yaşamayacak kadar kazanca sahip olacak, her ne kadar gözü en iyisinde ve en yüksektekinde de olsa hayatı boyunca en kötü ihtimalle bile, her zaman kendi yağında kavrulmayı başaracak kadar gelir elde ederek ve yaşlandığında geçimini, çalışmasına gerek kalmadan sağlayacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HASTALIK NEDENİYLE DİŞLERİİN DÖKÜLMESİ

Rüyada hastalıktan dolayı dişlerin dökülmesi, rüya sahibinin sıkıntılarından zamanla kurtulacağına işaret eder. Rüyada ön diş dökülmesi, anne tarafından bir akrabadan kalan miras hakkında tartışmalar yaşanacağına delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ARKA DİŞLERİN DÖKÜLMESİ

Rüyada arka dişlerin dökülmesi, bir kayıp haberi ile birlikte hanede yaşanacak üzüntünün habercisidir. Rüyada çürük dişlerin dökülmesi veya rüyada dişlerin eline dökülmesi, düşmanların istediğini alamayacağına ve rüya sahibinin her zaman güçlü olacağına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÜST DİŞLERİN DÖKÜLMESİ

Rüyada üst dişlerinin döküldüğünü görmek, rüya sahibinin zenginleşeceğine yorulur ve rüyayı gören kişinin ticaretinin hızlanacağına, işlerinin açılacağına, kısmetinin ve şansının çoğalacağına bu sayede maddi imkânlarının en üst seviyeye ulaşacağına alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALT DİŞLERİN DÖKÜLMESİ

Rüya yorumcularına göre rüyada alt dişlerin döküldüğünü görmek rüyayı gören kişinin başında bazı uğursuzlukların dolaşacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, canının sıkılacağına yorulmaktadır.
RÜYADA ÇÜRÜK DİŞLERİN DÖKÜLMESİ

Düşmanların emellerine ulaşamayacağını, kişiyi kıskanan, fesat düşünceler besleyen kimselerin de uzakta kalacağını, sahip olunan başarılarla kendini ispatlayacak olan rüya sahibinin engel tanımadan hayatına devam edeceğini, moralini her zaman yüksek tutacağını ifade eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DİŞLERİN KIRILARAK DÖKÜLMESİ

Gelecek için planlar yapan kişinin kendisine köstek olan kimselerle gireceği mücadeleye, haksız kazanç elde etmemek adına gördüğü yanlışları düzeltmek isteyen kişinin karşısına bazı engeller çıkacağına yorulur. Rüya sahibinin hayatı boyunca pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine alamettir.
RÜYADA AZI DİŞLERİNİN DÖKÜLMESİ

Rüyada azı dişlerinin dökülmesini görmek rüya tabirlerince; ailesinin desteğini göremeden büyüyen veya ailesiyle arasında husumet bulunan kimselerin kendi başlarına ayakta kalacaklarına ve kendisine kötü gözle bakan herkesi utandıracaklarına, gurur verici başarılara imza atacaklarına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AĞRIYAN DİŞLERİN DÖKÜLMESİ

Ağrıyan dişlerin döküldüğünü görmek rüyada kişiyi bunaltan ve zor zamanlar geçirmesine sebep olan durumların sona ereceğini müjdeler.
RÜYADA ÇOCUKLARIN DİŞLERİNİN DÖKÜLMESİ

Rüyada çocukların dişlerinin teker teker döküldüğünü görmek rüya tabirlerince; sevinçle karşılanacak güzel haberlerin kişinin dünyasını bir anda değiştireceğini, üstündeki negatif enerjinin yok olacağını, bebek sahibi olmayı veya sevdiği birinin hamilelik haberiyle mutlu olacağını bildirir.
RÜYADA DÖKÜLEN DİŞLERİ SAKLAMAK

Rüya sahibinin dökülen dişleri saklaması ortada kafaya takılacak bir durum yokken aşırı hayıflanması ve kendine dert edinmesi olarak yorumlanır. Ayrıca bu rüya başkalarını kontrol etme bağımlılığı olan insanları işaret eder.
RÜYADA KAZA GEÇİRİP DİŞLERİN DÖKÜLMESİ

Rüya sahibinin başına gelen problemlerden sonra bir müddet içine kapanarak olan biteni sağlıklı şekilde düşüneceğin, zarara uğradığı işlerde yaptığı yanlış hamleleri gözden geçirerek bundan sonrası için daha akıllıca planlar yapacağını, başa gelen kederli durumların içinden sıyrılmak için yeterli gücü maneviyatında bulacağını tabir eder.
RÜYADA YEMEK YERKEN DİŞLERİN DÖKÜLMESİ

Rüyada yemek yerken dişlerin dökülmesi; kişinin kısmetinin kapalı olduğunu, kendisine nazar değdiğini düşünen ve hayata küsen rüya sahibini bekleyen güzel günlerin habercisidir. Ayrıca bu rüya bir anda açılacak olan kısmetlerle kişinin bahtının açılacağını, rızkının bereketli olacağını, ailesinin isteklerini de fazlasıyla karşılayacağını ifade eder.
RÜYADA GÜLERKEN DİŞLERİN DÖKÜLMESİ

Bu rüya, rüya sözlüğü yazarları tarafından bir anda meydana gelecek olumsuzluklara, kalıcı sakatlanmalara neden olmasa da kişinin bir süre hayatını askıya almasına neden olacak kazalara alamet olarak yorumlanmıştır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

575 Aktif
0 Üye ve 575 misafir
Bugün : 5671
Dün : 21898
Toplam : 48085851
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...