Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
248 okuma
Eylülmls Rüya kategorisinde Rüyazede (1.7k puan)  
Rüyada kız kardeşini gördüm kucağımdaydı pantolonunu gitmemişti tandır yanıyordu bende üstünde oturmuş kız kardeşim kucağımda ayaklarını ısıtıyorum çok güzel olmuştu yüzünü inceliyorum nasılsın dedim baba dedi ki eve gel annemler sahura uyanamıyor 1  dk ezana uyandılar dedi bende orda istop oynayan çocuklar vardı onların yanına götürecektşm top oynasın diye sonra dedim pantolonunu giydireyim geri gönderirim dayımlar ikinci kattaki eclerindelerdi yeni taşıdılar o katta ama rüyada alt katta taşınıyorlardı ve tandır da onların yanındaydı merdivende eşiyle oturup keşke dediğin gibi ikinci katta çıkmasaydık dedi sonra biz Bi düğüne gidecektik hazırlandım kimler var yanımda bilmiyorum hazırlandım ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum kıyafetlerimi içinde tam çıkacakken aynaya bir baktım şalım baştan başa bozulmuş ve onlara dedim kimse bana neden şalımın bozulduğunu söylemiyorsunuz diye meğersem beni bırakıp gittiler galiba çünkü ben rüyada kırıldığımı fark ettim diye

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

6 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
tandır genelde kolaylık işaret eder. ama çok yönlüdür tandır çeşitleri vardır ve  zarar vermiyorsa yakmıyorsa maddi anlamda yada hayat anlamında başarı kolaylık rahatlamak evlenmek gibi anlamları varıdr. kardeş görmek her zaman destek olarak değerlendirilir gerçekte kardeşin varmı bimlmiyorum varsa onunla ilgili destek olduğun yada olman gerektiğini gösterir.dayınla alakalı durumu netyorumayamadım. iki yorum çıkar ya sıkıntıdan kurtulacaklar yada sıkıntıları var onların kurtulmasını temenni ediyorsun son bölümdeki ayna ve kendini görmen şalın bozulması özel hayatınla ilgilidir. düğüne gitme hazırlığı evlilik isteği olabilir ama aynadaki şal bozulması sanki biraz umutsuz olduğunu gösteriyor. karşıdaki kişinin durumunu fazla bilmeyince yorumu da netleştiremiyoruz.
+3 oy
Eylülmls Rüyazede (1.7k puan)  
Karşıdaki kişiden kastınız kim onu anlamadm evet kardeşim var ve tandır yakıyordu dediğim gibi tam tandırın üstünde kardeşimin ayaklarını ısıtıyordum düğün içinde ebet şalım çook çok kötü bozulmuştu ve kimse bana bozulduğunu söylemedi bende düzelteyim dedim ama sanki kimse beklemedi gibi annemde vardı o kişilerin arasında ama sanki en yakın arkadaşım beni beklemiştim gibi dışarıda öyle hissettim ama yinede Bi kırgınlık vardı içimde rica etsem bunada cevap verir misnz:) :) :) :)
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
karşıdaki kişi sizsiniz yaşadığınızz olayları yakından bilsek değerlendirme daha net olur. şal konusu genel tabirciler tarafından evlilikle ilgili değerlendirilmiştir. ancak bildiğim kadarıyla evli değilsin bu durumda da evlilikle alakalı beklentini işaret eder. sanki bişeylerin olumsuz olacağını düşünüyor gibisin yada olmayacak gibi bir korkun var diye düşünüyorum.
Eylülmls Rüyazede (1.7k puan)  
Yaşadığım olay ne mesela söyleyin bende size söyleyeyim çünkü çok merak ettim
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
düzenledi
ilk kısımda kardşinle alakalı duyguların nedir  kardeşinin sorunları varmı ona fazla sevgi besliyormusun gibi..dayının hayatında olumsuz gördüğün bir durum varmı. son kısımda evlilikle ilgili veya sevdiğin varsa  onunla ve hatta ailenle olmayan yada gerçekleşmeyen bir durum varmı
+3 oy
Eylülmls Rüyazede (1.7k puan)  
Kardeşim daha küçük 8  yaşında falan seviyorum kardeşimi onunla ilgili Bi sıkıntım yok dayımla alakalı yok yani sadece iki çocuğunun düğünü aynı anda var o kadar evlilik şuan yok hayatımda ama sevdiğim biri var yani ayrıldık ailemle aram hiç iyi değil düşünce anlamında çok sıkıyorlar ve baya aileyle zorlu bir süreçten geçiyorum kendi içimde bilmeselrde ne düşündüğümü ama böyle olay
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
kardeşinle alakalı evet sevgi ve ilgidir. dayınla alakalı net değilim.oğullarının durumu yansıyabilir. ama son kısımda seni sıkan bir şeyler var ve çözemiyorsun gibi son kısım seni yıpratmış biraz ailen anladığım kadarıyla
Eylülmls Rüyazede (1.7k puan)  
Evet öyle çok teşekkür ederim yani ilginiz için iyiki böyle bir siteye üye oldum:) :) :) :)
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim bende teşekkür ediyorum.

İlgili rüyalar

+3 oy
7 yorum 307 okuma
Yaren1989 1 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+9 oy
3 yorum 191 okuma
asiya 7 Ocak 2020 Rüya kategorisinde asiya Rüya Yorumcusu (15.2k puan)   yazdı
+31 oy
6 yorum 1.0k okuma
Güll1 4 Mart 2021 Rüya kategorisinde Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı
+9 oy
3 yorum 207 okuma
6 Eylül 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+5 oy
4 yorum 200 okuma
Mehmet33 26 Eylül 2020 Rüya kategorisinde Mehmet33 Rüya Yorumcusu (16.9k puan)   yazdı
+1 oy
3 yorum 291 okuma
Yaren1989 4 Mart 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+10 oy
11 yorum 758 okuma
tödlich 17 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde tödlich Rüyazede (1.9k puan)   yazdı
+7 oy
3 yorum 203 okuma
Zeynel45 16 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Zeynel45 Rüya Yorumcusu (11.6k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 217 okuma
asiya 15 Ocak 2020 Rüya kategorisinde asiya Rüya Yorumcusu (15.2k puan)   yazdı
+3 oy
4 yorum 201 okuma
Şanslıxkelebek 18 Temmuz 2022 Rüya kategorisinde Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

402 Aktif
0 Üye ve 402 misafir
Bugün : 20432
Dün : 23857
Toplam : 48078740
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...