Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+38 oy
328 okuma
Mirac Rüya kategorisinde Rüya Ustası (55.2k puan)  
Rüyamda babam vefat etmiş, annemde başka bir adam ile evlenmişti. Üvey babam beni istemiyordu, bende gitmek istiyordum. Sonra bir erkek kuzenim bak ben okudum doktor oldum sen ise hiç bir şey olamadın diyordu. ( benim öyle bir kuzenim yok.) Sonra ben eşyalarımı bohça haline getirip yollara düştüm.  Yolda giderken lise öğrencisi esmer siyah saçlı bir kız öğrencimi gördüm. (Öyle bir öğrencim yok) ona diyorum ki beni Özge'nin evine götürebilir misin? Bana iş bulsun diyordum. O da tamam diyordu. (Özge üniversiteden bir arkadaşım) arkadaşımın evine gittiğimde kapı kapalıydı. Bende başka bir iş buldum. Sonra bir şekilde ben meksikaya taşındım. Tıpkı Van ve Iran gibi arada 1 saat veya 20 dakikalik mesafe vardı. Yani yaşadığım şehir amerikaya o kadar uzaklıktaydı. Ben o şehirde ünlü ve tanınan birisi olmuştum. Sonra adımı değiştirmiş Nesrin bırakmıştım.  Bir den kalabalık bir toplantı düğün vs benzer bir yere geldim çok susamıştım. Su bardaginda Su iciyordum birden esmer yaşlı bir kadin farklı bir dil konuşuyordu ve bana söyleniyordu sen benim suyumu içtin diye.(Rüyamda ben de o dili anlıyordum ve 2 dil biliyordum "ispanyolca ve ingilizceyi ana dilim gibi konusuyordum") sonra kadın beni gördü ve benim olduğumu anlayınca gülümsedi ve dedi önemli değil ben de o kadına çay bardağından şu verdim.(Rüyamda bu kadın benim kaynanam olacakti)

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

5 Yorum

+31 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyan ilk başta aile içi iletişimsizlikle başlıyor, baban ölmüş, üvey baban var. Ben bunu kendi üst bilincinle olan ilişkin olarak gördüm. Yani üst bilincinle iletişimi kaybetmişsin bu da seni başkalarından yardım almaya zorlamış gibi görünüyor. Özge ismi de ilginç, aslında sembolik olarak öz'ünle alakalı olduğunu düşünüyorum ama ona da ulaşamıyorsun. Yine de enerji kazanmak için başka yöntemlere başvuruyorsun. Bunun için de iletişim yeteneklerin var ve bunları kullanıyorsun. Su içmek rahatlamak, enerji kazanmak ve rüyanda bunu paylaşmak güzel temalar rüyanda.
+20 oy
Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)  
Teşekkür ederim ve bilmediğim 2 dili anadilim gibi konuşmak ve başka bir ülkede ün kazanmak ne demek oluyor. Mesaj veren bir rüya mı yoksa bilinçaltı bir rüyamı?
+30 oy
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
Merhaba,

Ailenin babasının ölmesi aileyi bir arada tutan ana fikrin kaybolması hakkında.Aileyi bir arada tutan ana felsefenin olmaması mümkün olmayacağından etkisini kaybeden bu ana fikrin yerine aile yeni bir pozisyon alıyor.Üvey baba bu fikri sembolize ediyor.Bu yeni fikri dönem ile bir uyuşmalık yaşıyorsunuz.Aile dışına çıkmak,ayrılmak,gitmek istemek bu yüzden.Erkek kuzen gerçekte olmayan ama yeni fikri dönem ile üvey baba tarafından gelen uzantı fikirler.Üvey baba tarafından gelen akrabalık ilişkileri ile bu uzantılı bağlantılı yeni fikirler de birlikte geliyor.Onun size ben doktor oldum sen bir şey olamadın demesi,çok az bir zamanda sizi tanıma ihtimali olmadan bu kadar keskin hükümler vermesi,herhangi bir alt yapısı olmamış ve zaman içinde mecburi ve mücbir bir sebebden dolayı olgunlaştırılamadan uygulanmak zorunda kalan bu yeni fikri dönemi, uzantılı fikirlerinden yola çıkarak ne kadar eksik ve anlamsız olduğunu görüyorsunuz.Zaten ayrılmak istemeniz de bu yüzden.Bu fikri dönemin uygulanma zorunluluğunu biliyor ama fikrin çok ham olduğunu düşünüyorsunuz.

Eşyalarınızı bohça haline getirip çıkmanız da bu fikrin uygulanma zamanın ne kadar hızlı olarak uygulamaya alındığı ile ilgili.O kadar kısa bir zamanda uygulamaya alınıyor ki,ayrılık süreciniz eşylarınnızı toplarlamaya dair size de bir hazırlık zamanı sunmuyor.Spontane olarak en hızlı şekilde “bohça” yaparak çıkıyorsunuz.Arkadaşınız Özge’ye ilerme süreciniz de aynı spontanlıkta ilerliyor.O kadar hazırlıksız yola çıkmak zorunda kaldınız ki,Özge’yi bile yolda denk gelen ve gerçekte olmayan öğrenciniz ile bulabiliyorsunuz.Lise öğrencisi olarak görmeniz,Özge ile irtibatınızın lise zamanından başlayıp,Üniversite sonuna kadar devam eden ancak sonra ilişkinin koptuğu manasında olabilir.Zaten kapısına gittiğinizde de kapı size kapalı oluyor ve oradan beklentinizi karşılamadan çıkıyorsunuz.Rüyanızın buraya kadar olan kısmı aile içinde olan fikri değişime karşılık ne kadar hazırlık olduğunuz ve sizin bu hazırlıksız duruma karşılık spontane olarak yaptığınız,yapabildiğiniz süreci temsil ediyor.Bundan sonra ki kısım ise artık planlı-programlı dönemi temsil ediyor.Birden başka bir iş buluyorsunuz.Sonra birden Meksikaya taşınıyorsunuz.

Meksika ve özellikle Meksika sınırı,kanundan kaçanların gittiği,sizinde rüyanızda ilk kısımda ki fikri uyuşmazlık ve bunun sonuçları olarak kanun(üvey baba)tarafından istenmediğiniz durumu temsilen görülüyor sanırım.Arada ki mesafenin kısa olması ne kökden bir ayrılık süreci ne de mevcut duruma boyun eğmemek ile ilgili.Van-İran sembolleri ile ABD-Meksika sınırı sembolleri aynı ifadeler.Sadece Meksikaya gitmek,meksika sınırı olarak ifade ettiğim hususdan,Van-İran arası mesafe gibi görmek ise bunun sizin düşünce sisteminizde ki yerel-yerli kültürel düşünme sisteminizden dolayı(bohça yapmak gibi)

Yeni yaşadığınız şehirde ünlü olmanız,üvey baba tarafından gelen kuzeninize cevap mahiyetinde.Uygun ortam bulursam mevcut durumda yapamadığım veya mevcut durumda sizden daha iyi pozisyonda olanların yapabildiklerinden çok çok ileride işler yapabilirim demenizden.Adınızı değştirmeniz artık ilk bölümde ki hazırlıksız kişi olmayışınızdan.Nesrin ismini seçmeniz dediğim gibi uygun ortamı bulursam ,mevcut ortamda açamadığım bir çiçek olarak yeni  ortamda açabilirim demenizden.Nesrin isminin farsça olması,Van gülü manasına gelmesi Van-İran konusuna istinaden.Van gülü olarak açamadığım yerde,farsça olarak İranda ,1 saat 20 dk ötede açabilirim demenizden.

Kalabalık yere gelmeniz ve çok susamanız,yıllar sürecek kendizi gerçekleştirme ve Nesrin olma sürecini temsil ediyor.Bu zaman diliminde ki gayret ,çok çalışma,yalnız kalma,ailesiz biraz da acılar ile geçen dönem sonunda gelen esmer yaşlı bayan da kendinizsiniz.Aslında sizi Özgeye götüren lise öğrencisi kendiniz,yıllar sonra karşınıza çıkarak benim suyumu içtin yani aslında tüm ömrümü,gençliğimi geçirdin diyor size.Ama siz iki bayanı da bir araya getirerek kendi içinizde uzlaştırıyorsunuz.İngilizce bilen siz ilk dönem spontan olduğunuz dönem rüyanızda ki genç esmer bayan olarak gençliğinizi,İspanyolca bilen siz ise planlı ve kendizi gerçekleştirme döneminde kısmen ruhen yaşlanmış olan ileri dönem kendizi temsil ediyor.O yaşlı bayanın sizi görmesi ve sizin olduğunuzu anlayarak size gülümsemesi işte bu uzlaşmayı temsil ediyor.Gelecek döneminize su vermeniz şu an ki dönemden ileriye aktaracağınız ömrünüzün,tecrübelerinizin devamı mahiyerinde.Şu an ki durum “su bardağı”,gelecek dönem “çay bardağı”.Yaşlı kadının kaynana olması ise evliliğe olan bakışınızı temsil ediyor.Pek evlenmeyi düşünmüyorsunuz sanırım.Bu süreçte ne aile ne de eş olamayacağı için kendinizi gerçekleştirme döneminde kendi kendizi aşırı derecede ve dışarıdan biri gibi  eleştirebilecek ve bunu yine kendi gelişimi için kullanacaksınız.

Son cümle olarak rüyanız tamamen bir kişisel gelişim hikayesi sürecinin nasıl gerçekleşeceğini temsil ediyor bana göre.

DAB,
Selamlar.
Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)  
Teşekkür ederim:)
+20 oy
İbrahim54 Rüyazede (1.9k puan)  
İyi günler.Rüyamda lise arkadaşlarımla beraber tatlı yiyip tatlı ikram ediyordum tatlının şerbeti o kadar çoktu ki elim kolum şerbet olmuş herkes bana bakıyordu ve gülüyordu arkadaşlarımın içinde ölmüş bir arkadaşım vardı ona tatlı ikram ettim muhabbet ettik.Bana bir şeyler söylemişti ve dediği işin bir kısmını ben daha önceden hazırlık yapmıştım.
+12 oy
sevda45666 Rüyakar (4.4k puan)  
Bende buna benzer bir rüya görmüştüm hatta uyandığımda bi kelimenin anlamını çok aramıştım ama söylediğim gibi yazınca bulamadım

İlgili rüyalar

+24 oy
2 yorum 266 okuma
+32 oy
8 yorum 463 okuma
+24 oy
1 yorum 289 okuma
+25 oy
3 yorum 379 okuma
+5 oy
1 yorum 120 okuma
+12 oy
5 yorum 309 okuma
+15 oy
5 yorum 250 okuma
+14 oy
3 yorum 284 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

565 Aktif
1 Üye ve 564 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 4586
Dün : 21898
Toplam : 48084770
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...