Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+9 oy
2.5k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada baykuş görmek; bilgelik, farkındalık, sakinlik, içsel görü, duyarlılık ve kişisel derinliği sembolize eder. Sakin karar verip, hızlı hareket edebilmek, farklılık yaratmak, yeteneğini ortaya çıkaracağı bir işte başarılı olmak gibi durumlar ile yakından ilgilidir.
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Ruyalarla yaşıyorum ben :/
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yok, gerçeklere göre yaşa
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Gercekler acıtıyor .
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Bu yazi 1 sene önce paylaşılmış zaten yeni degil. Arama butonuna yazsaydiniz çıkardı.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

124 Yorum

+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada baykuş görmek; bilgelik, farkındalık, sakinlik, içsel görü, duyarlılık ve kişisel derinliği sembolize eder. Sakin karar verip, hızlı hareket edebilmek, farklılık yaratmak, yeteneğini ortaya çıkaracağı bir işte başarılı olmak gibi durumlar ile yakından ilgilidir.

Rüyada baykuş görmeyi uğursuzluk sayan yorumcular çoğunlukta olmakla birlikte gerçekler öyle değildir ve öncelikle kişinin kendi benliği ile ilgilidir.

Baykuş karanlıkta görme yeteneğinden dolayı, olanın ötesini görme ve medyumluk yeteneği ile de yakından ilişkilidir.

Fiziksel özelikleri onu diğer kuşlardan ayırdığı için, yaşam da farklılık yaratabilme becerisine sahip olmayı, kalıplaşmış düşüncelerin dışına çıkmak gerektiğini hatırlatır.

Baykuş farklılaşarak öne çıkmayı, gözlem yeteneği ile en küçük şansı fırsata dönüştürmeyi, ticari başarı için tüm şartları fark ederek hareket edebilmeyi destekleyen bir semboldür.

Bütün bunların dışın da güçlü bir rakibi temsil etmesi de büyük bir olasılıktır. Rüya sahibinin önce kendi iç dünyasına bakıp, sonra yakın çevresini iyi gözlemleyerek hareket etmesi gerektiğini hatırlatır.

Sık görülen bir rüya değildir sanılanın aksine baykuş görmek, hayatındaki sorunun nerede olduğuna ve ne yapman gerektiğine dair ipuçları verir.
Baykuş Görmek Ne Anlama Gelir

Baykuş iyi bir gözlemci olan ve sessizliğin bilgeliği ile beklemeyi, kendinden emin olunca da harekete geçmeyi temsil eder.

Karanlıkta görme yeteneği ile belirsizlikten çıkmanın sadece iç sesi dinlemek ile mümkün olabileceğini hatırlatır.

Baykuş görme yeteneğinin gözle görmekten çok içsel görü ile birleştirmek ile mümkün olduğunu dikkat çeker.

Rüyada avlanan bir baykuş görmek, hayatında seni kemiren enerjiler den özgürleştiğini haber verir.

İzleyen ve gözlem halinde bir baykuş görmek, tefekkür halinde olmanın sana iyi geleceğini hatırlatır.

Rüyada uçan bir baykuş görmek, hedeflerin için harekete geçme zamanının geldiğinin habercisi olabilir.

Herhangi bir yerde karşına çıkan baykuş, yaşadıklarının ve gördüklerinin ötesindeki derinliğe odaklanmanın, bilgiyi bilmenin değil onu içselleştirmenin yolunu aydınlatacağı mesajını verir.

Rüyada baykuş aksesuarı taktığını görmek, bilgiye, bilgilenmeye ve bilgilendirmeye hizmet etmen gerektiğini hatırlatır.

Baykuş iç mekandan çok dış mekanda etkili bir enerjidir. Evin dışında görülen baykuş özellikle negatif unsurları dışarıda tuttuğunu ve senin korunduğuna işaret eder.

Rüyada baykuş gecenin gizemi ve bilinmezliği içinde ilerleme yeteneğinden dolayı, ölüm ve büyücülük ile ilişkilendirilmiştir.

Her rüyada olduğu gibi baykuşu nasıl gördüğünüz ile ilgili olarak rüyanın yorumu farklılıklar içerir.
Rüyada Baykuş Sesi Duymak

Rüyada baykuş sesi duymak, ölüm haberi ile ilişkilendirilmiş olup, bazı olumsuzlukların yaşanacağını da sembolize ettiği varsayılmaktadır. Her ne kadar böyle düşünülse de bu rüyanın yorumu kişiye göre değişiklik gösterir.

Rüya sahibi baykuş sesini nasıl algılıyorsa ona göre analiz yapılmalıdır. Rüya için de duyulan ses anın da kişinin nerede veya yanın da kimlerin olduğu da analiz için bir başka önemli ayrıntıdır.

Bu rüya haber almaktan korktuğunuz bir durumla ilgili de olabilir, tamamen bilinç altı korkunuzu da temsil edebilir.
Rüyada Baykuş Yavrusu Görmek

Rüyada baykuş yavrusu görmek, rüya sahibinin kendinde bulunan içsel yeteneklerinin gelişmekte olduğunu anlatır. Rüya sahibi evli ise yetenekleri bakımından farklı olan bir evladı olacağına yorumlanır.
Rüyada Baykuş Yakaladığını Görmek

Rüyada baykuş yakaladığını görmek, iş hayatında isabetli kararlar almaya, başarıya, kişisel farklılığını ortaya çıkarmaya, bilmediği bir yeteneğe sahip olmaya, medyumluk yapabilecek kadar sezgilerinin güçlü olduğuna dair özel mesajlar içerir.

Rüya anında görülen diğer sembollerle birlikte analiz edilmelidir.
Rüyada Baykuş Öldürmek

Baykuş öldürdüğünü görmek, bilinç altında biriken korkularından kurtulup, iç sesine güvenerek, yeni bir başlangıç yapması gerektiğini hatırlatır.

Bazen de çok kurnaz olan bir rakibine galip gelerek, istediği başarıya ulaşacağı anlamına da gelir. Ayrıca yakın çevresindeki negatif enerjilerden arınmaya veya kendine iyi gelmeyen insanların ve mekanların farkına varmak gibi bir çok anlama da gelir.
Rüyada Baykuş Sevmek

Rüyada baykuş sevmek, gerçek yaşamında baykuşu sevmeyen biri için, sevmediği birine çıkarları doğrultusunda katlanmak zorunda kalacağı anlamına gelebilir. Bu durum karşı tarafın durumun farkına vararak, kişiye kendini çıkarlarını koruyamaz bir durumun için de bulacağı anlamına da gelir.

Bir başka yorumu da gerçek hayatın da baykuşa karşı negatif bir düşüncesi olmayan biri için, şansının ve bilgisinin sayesinde, başarıya sahip olacağına, farkındalığının yükselip, içsel görü de derinlik kazanacağı anlamına da gelir.

Her rüyada olduğu gibi bu rüyada da görülen sembolün anlamı kişiye göre değişir.
Rüyada Beyaz Renkli Baykuş Görmek

Rüyada beyaz renkli baykuş görmek, rüya sahibinin gerçekleşmesini istediği bir konuda harekete geçmesi için uygun zamanın geldiğini haber verir.

Arzu ve isteklerin gerçekleşmesine, bir konuda bilgi ve deneyim sahibi olduğu için fikirlerinin çevresinde önemsenip ve saygı duyulan bir kimse olacağı anlamına da gelir.

Rüyada beyaz baykuş gören kimse için sağlıklı ve uzun bir ömre sahip olmaya, iş veya özel hayatın da başarı elde etmeye ve ruhsal açıdan farkındalığının artacağı gibi durumlarla ilgilidir.
Rüyada Baykuş Yuvası Görmek

Baykuş yuvası görmek, rüya sahibinin, bir baykuş gibi, gözlemci ve sessizliğinde bekleyerek, doğru zamanda, doğru yerde olacağı için başarısının kaçınılmaz olduğunu haber verir.

Kişinin hayatında istediği bir konuda yeni fırsatlarla karşılaşacağının müjdeler.

Bazen de yüksek bir statü elde etmeye, gözlem ve yöneticilik konularında başarılı olacağı bir alanda iş sahibi olacağı anlamına da gelir.
Rüyada baykuş görmek, zalim ve cebbar bir kadının varlığı ile tabir olunur. Yine baykuş, kapı kapı dolaşan ve haram mal kazanan hırsıza da işarettir.

Rüyada baykuşun sesini duymak fena ve uğursuz bir haber almaya delalet eder. Baykuşun geldiğini görmek, ecelin yaklaştığına ve ölümün kapıda olduğuna işarettir. Dişi baykuşu görmek, kişinin kendisine asla hayır olmayan hain ve hilekar bir adamın varlığına delalet eder.

Rüyada baykuş görmek ne demek, vahşete, tarihi yerlerin harap olmasına ve kötü sözlerin meydan bulmasına işarettir. Baykuş görmek, despot yöneticiye, işi pişkinliğe vuran hırsıza, tembelliğe, hilekar insana delalet eder. Baykuş, onu gören kimse için hayasız kadına ve kötü söze delalet eder.

Rüyada öten bir baykuş görmek, çevrenizden bazı kişilerin sizi çekemediği ve hakkınızda kötü konuştuğunu belirtir. Eğer baykuş ötmüyorsa veya canlı değilse, işinizde başarıyı belirtir.

Rüyada baykuş sesi duymak, yakında bir ölü haberi alacağınızı ya da uzakta yaşayan bir tanıdığınızdan kötü haber alacağınızı anlatır. Baykuş ayrıca kötü göz ve nazar değmesine işaret eder.

Rüyada bir yerde süs olarak kullanılan ve içi doldurulmuş bir baykuş görmek, gerek oturduğunuz yerde, gerek iş yerinizde çok daha parlak bir geleceğe aday olduğunuzu gösterir.

Bazı tabirciler, rüyada baykuş görmek, onu gören kimse için ahlaksız bir kadına işaret eder. Ağaçta duran bir baykuş düşmanlarınız olduğuna işaret eder.

Rüyada baykuşun bağırdığını görmek, ölüme; baykuş öldürmek, bir tehlike atlatabileceğine dikkat etmek gerektiğine, düşmanları yenmeye delalet tir.

Rüyada baykuşu evinde görmek, evde birisinin hastalanacağına ve zor iyileşeceğine; dişi baykuş, düşmana işarettir.
Rüyada görülen erkek baykuş, gündüz ibadetlerini gösteriş için yerine getiren, geceleri de hırsızlık ve bunun gibi kötü şeyler yapmaya yönelen hilekar bir adama işaret eder.

Bazı tabirciler de: Rüyada erkek baykuş görmek, haraç alan, çok mal yığan ve kimseyle işi olmayan kendi halinde bir adamdır, dediler.
Rüyada baykuş görmek

Kötü niyetli kişilerin hayatına gireceğine, kişiye zarar vereceğine, çok dikkat etmesi gerekeceğine yorulmaktadır. Rüya sahibinin çevresinde bulunan insanların onun kötülüğünü isteyeceğine, deyim yerindeyse ayağını kaydırabileceğine, insanlarla tanışırken bir kez daha düşünmesi gerekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada baykuş görmek, kimi rüya sözlüğü yazarları tarafından bencil, çıkarcı, rant peşinde koşan siyasetçi ya da işveren olarak tasvir edilir. Bu kişilerin cebini doldurabilmekten başka hiçbir gayesi olmadığına delalet eder. Baykuş görmenin rüya tabiri, kişinin çevresindeki ikiyüzlü, eli uzun, dolandırıcı biri olduğu şeklinde yapılır. Rüyada baykuş görmenin yorumu, kötü niyetli, sinsi bir kadının varlığı şeklinde ifade edilir.

Rüyada Baykuş Yavrusu Görmek
Rüya sahibinin hayırsız bir evlada sahip olacağı şeklinde ifade edilir.

Rüyada Baykuş Sesi Duyduğunu Görmek
Uğursuzluk demektir. Kişinin kötü haberler alacağına hatta bu haber birinin vefat haberi şeklinde yorumlanır.

Rüyada Baykuş Görmek
Rüyada baykuş görmek, kişinin zor zamanlar geçireceğine, zor zamanlarında yanında hiç kimsenin olamayacağı demektir. Rüya sahibinin kendisini yalnız ve kimsesiz hissedeceğine, depresyona gireceğine, bu zor dönemde kendine ve sağlığına dikkat etmesi gerekeceği anlamına gelmektedir.

Rüyada Baykuş Yakaladığını Görmek
Rüya sahibinin her daim duygularıyla hareket ettiğine bu nedenle de üst üste hatalar yaptığına alamet eder.

Rüyada Baykuş Konduğunu Görmek
Rüya sahibinin her zaman korkularıyla yüzleşmekten korktuğuna alamet eder.

Rüyada Dişi Baykuş Görmek
Rüya sahibinin rüyasında dişi baykuş görmesi kişinin çeşitli özelliklere sahip düşmanlara edineceğine bu özelliklerin, kindar, faydasız, hilekar olacağına delalet etmektedir.

Rüyada Sessiz Baykuş Görmek
Rüya sahibinin rüyasında ötmeyen, sessiz baykuş görmesi çevrenizde bulunan insanların size zarar vereceğine, fakat siz önünüze bakarak iş hayatınızda başarılı olacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada Baykuş Sesi Duyduğunu Görmek
Rüya sahibinin rüyasında baykuş sesi duyması uğursuzlukların yaşanacağına, acı ve kötü haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada Baykuş Öldürdüğünü Görmek
Rüyasında baykuş öldürdüğünü gören kişinin hayatında bulunan düşmanlarını teker teker alt edeceğine, büyük bir tehlike atlacatacağına, rüya sahibinin dikkatli olması gerekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada Baykuş Sevdiğini Görmek
Rüya sahibinin rüyasında baykuş sevdiğini görmesi kötü ortaklıklara gireceğine, bu ortaklıktan zarar edeceğine, ciddi mal kaybı yaşayacağına rivayet eder.
Rüyada Uçan Baykuş Görmek
Rüyasında uçan baykuş gören rüya sahibinin hayatına girecek olan kişinin gecikeceğine, doğru insanı bulmak için acele etmemesi gerekeceğine, hayallerini zamanla gerçekleştireceğine, ailesini gurulandıracak işler başaracağına yorumlanmaktadır.
Rüya sahibinin rüyasında baykuş yuvası görmesi maddi sıkıntılar geçireceğine, mal kaybına uğrayacağına, sağlık sorunları ile karşılaşacağına, yanlış kararlar vereceğine, kazancının düşeceğine, işlerinin yeniden eski haline getirmek için çok çalışacağına yorulmaktadır.
Rüyada baykuş görmek, kötü niyetli kişilerin hayatına gireceğine, kişiye zarar vereceğine, çok dikkat etmesi gerekeceğine yorulmaktadır. Rüya sahibinin çevresinde bulunan insanların onun kötülüğünü isteyeceğine, deyim yerindeyse ayağını kaydırabileceğine, insanlarla tanışırken bir kez daha düşünmesi gerekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada baykuş görmek, kimi rüya sözlüğü yazarları tarafından bencil, çıkarcı, rant peşinde koşan siyasetçi ya da işveren olarak tasvir edilir. Bu kişilerin cebini doldurabilmekten başka hiçbir gayesi olmadığına delalet eder. Baykuş görmenin rüya tabiri, kişinin çevresindeki ikiyüzlü, eli uzun, dolandırıcı biri olduğu şeklinde yapılır. Rüyada baykuş görmenin yorumu, kötü niyetli, sinsi bir kadının varlığı şeklinde ifade edilir.

Rüyada Baykuş Yuvası Görmek

Rüya sahibinin rüyasında baykuş yuvası görmesi maddi sıkıntılar geçireceğine, mal kaybına uğrayacağına, sağlık sorunları ile karşılaşacağına, yanlış kararlar vereceğine, kazancının düşeceğine, işlerinin yeniden eski haline getirmek için çok çalışacağına yorulmaktadır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada baykuş görmek, sıkıntı, keder ve ağrıya yorumlanır. Baykuşun bağırması ölüme, baykuş öldürmek düşmanları mağlup etmeye, baykuşu hapsetmek bir tehlike tehdidi altında bulunduğunuza, ihtiyatlı hareket etmek gerektiğine, baykuşu evinde görmek o evde birisinin hastalanacağına ve onun çok güç iyileşeceğine işarettir. Dişi baykuş, hain bir kimseye işarettir.Rüyada baykuş görmek zalim bir devlet adamını temsile işarettir.Rüyada baykuş görmek pek iyiye yorulmaz. Baykuş rüyası kötü ve çirkin bir kimsenin simgesidir.Dişi baykuş görmek, kötü ve hain birisiyle karşılaşacağınıza işaretle yorumlanır.Evine baykuş geldiğini görmek, ölümünün yaklaştığına veya evinin harap olacağına veya çok çirkin kelimelerle saldırıya uğrayacağınıza işaretle yorumlanır. Erkek baykuş, hırsızlığa veya çeşitli kötülüklere işarettir.Rüyada baykuş görmek, zâlim bir devlet adamına işâret eder.Bazen rüyada baykuş kuşu görmek, despot yöneticiye, işi pişkinliğe vuran hırsıza, tembelliğe, hilekâr insana işâret eder.Bazen de rüyada görülen baykuş, işte olan tembelliğe, korkunun gitmesine işâret eder.Rüyada baykuş görmek, kapı aralarında gezen ve haram mal kazanan hırsızlara da işâret eder.Yine rüyada görülen baykuş ayrılığa, vahşete, mamur yerlerin harap olmasına ve kötü söz söylemeye işâret eder.Bazen rüyada görülen baykuş, onu gören kimse için ahlâksız ve hayasız kadına işâret eder.Bazen de rüyada görülen baykuş, kötü söze işâret eder.Rüyada dişi baykuş görmek, kendisinde hayır olmayan hain ve hilekâr bir insana işâret eder.Rüyada dişi bir baykuşun evine düştüğünü görmek, rüya sahibine bir ölüm haberi gelmesine işâret eder.Rüyada erkek baykuş görmek, gündüzleri gösteriş için, huşu ve huzur içinde ibadet eden, gece olunca da, hırsızlık ve halka eziyet etmek gibi kötü işleri yapmaya çalışan bir kimseye işâret eder.Bazen de rüyada erkek baykuşun görülmesi, yol kesen ve çok mal biriktiren adama işârettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baykuş Görmek

 Rüyada baykuş görmek her ne kadar kötüye yorumlasa da bu durum kişinin bulunduğu durum ile alakalıdır. Bunun için önce kendi iç dünyanıza bakıp, çevrenizdekileri iyi gözlemleyip, ona göre hareket etmenize işaret ediyor.

 Rüyada baykuş görmek sık görülen bir rüya değildir. Çoğu kimse tarafından uğursuzlukla nitelendirilse de hayatınızı sorgulama, sorunu tespit etme ve ne yapmanız gerektiği hakkında ipuçları verir.

 Rüyada baykuşu uçarken gördüyseniz, hedefleriniz için harekete geçmenin zamanının geldiğine işarettir.

 Rüyada beyaz renkli bir baykuş görmek, kişinin hedefleri için harekete geçmenin zamanının geldiği tabiri yapılır. Çevresi tarafından düşünceleri tasvip edilen, sevilen ve sayılan biri olarak kabul göreceğine işarettir. Ayrıca beyaz baykuş, sağlıklı ve uzun bir ömür olarak da yorumlanıyor.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baykuş Sevmek

 Rüyada baykuş sevmek ilahi bir işaret olarak kabul edilir. Barış ve manevi dengeyi simgeler. Rüyayı gören kişide; şeref, siyaset, şöhret, yüce mertebe ve kuvvete işarettir.

 Rüyasında baykuş seven kişinin daha iyi yaşam koşullarına kavuşacağı şeklinde tabir edilir. Korkunun kaybolması şeklinde de yorumlanıyor. Bazı İslami yorumculara göre, rüyada baykuş sevmek günahlardan arınmak için tövbe-istiğfar edileceğine delalet kabul edilir.

 Rüyasında baykuş sevdiğini gören kişi, gerçek hayatında baykuşlara karşı negatif düşünceler besliyorsa; sevmediği birine çıkarları doğrultusunda katlanmak zorunda kalacağına delalettir. Fakat bunun sonunda da kendi çıkarlarını kaybedeceği ve zarara uğrayacağı şeklinde yorumlanır.

 Bu rüyayı gören kişi, gerçek hayatında baykuşlara karşı pozitif düşünceler besliyorsa; şansı ve bilgisi sayesinde başarılı olacağına işaret edilir. Manevi anlamda da yükselen kişi, kendi farkındalığını keşfedecektir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baykuş Öldürmek

 Rüyada baykuş öldürmek, tehlikeye işarettir. Rüyayı gören kişinin bir tehlike atlatacağı, bu yüzden atacağı adımlara dikkat etmesine dikkat çekilir. Dikkatli davranılması sonucunda düşmanın yenilgiye uğratılacağı şeklinde yorumlanır.

 Bazı rüya yorumcularına göre de rüyada baykuş öldürmek, kişinin gözünün açılacağı, çevresindeki kötü kişilerden kurtulacağı şeklinde yorumlanır.

 Rüyada Baykuş Beslemek

 Rüyada baykuş sevmek, rüya görenin yanlış bir ortaklık yapacağına delalettir. Sahtekâr bir kimseyle yapacağınız ortaklık sonucunda zarar edecek ve pişmanlık duyacaksınız.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baykuş Ötmesi

 Rüyada baykuş ötmesi, genellikle hayra yorulmaz. Rüyasında baykuşun öttüğünü gören kişiye uğursuzluk getirdiği şeklinde yorumlanır. Kişinin kötü haberler, duruma göre bunun vefat haberi de olabileceğine işaret edilir.

 Bir kimse rüyasında baykuş sesi duyuyor ise etrafında ona zarar vermek isteyen birileri vardır ve bunların kim olduğunun rüyayı gören kişi farkındadır. Fakat bu kişilere sesini çıkartmıyor sessizce ne yapacaklar diye izliyordur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baykuş Tutmak

 Rüyada baykuş tutmak, rüyayı gören kişinin yardımsever biri olduğu şeklinde yorumlanır. Kişi, haksızlığa ve zulme uğrayan bir kişiye yardım edecektir. Haksızlığa uğrayan kişiyi büyük bir beladan kurtaracak, o kişi de rüyayı gören kişiye ömür boyu duacı olacaktır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baykuş Yavruları Görmek

 Rüyada baykuş yavruları görmek, kişinin hayırsız bir evlat sahibi olduğu/olacağı şeklinde yorumlanıyor. Rüyayı gören kişi, evladı yüzünden birçok olaya karışacak ve huzuru kaçacaktır. Evladın çok haylaz olması nedeniyle başlarına birçok olumsuz olayların geleceğine işaret edilir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada baykuş görmek, kötü niyetli kişilerin hayatına gireceğine, kişiye zarar vereceğine, çok dikkat etmesi gerekeceğine yorulmaktadır. Rüya sahibinin çevresinde bulunan insanların onun kötülüğünü isteyeceğine, deyim yerindeyse ayağını kaydırabileceğine, insanlarla tanışırken bir kez daha düşünmesi gerekeceğine delalet etmektedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada baykuş görmek, kimi rüya sözlüğü yazarları tarafından bencil, çıkarcı, rant peşinde koşan siyasetçi ya da işveren olarak tasvir edilir. Bu kişilerin cebini doldurabilmekten başka hiçbir gayesi olmadığına delalet eder. Baykuş görmenin rüya tabiri, kişinin çevresindeki ikiyüzlü, eli uzun, dolandırıcı biri olduğu şeklinde yapılır. Rüyada baykuş görmenin yorumu, kötü niyetli, sinsi bir kadının varlığı şeklinde ifade edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baykuş Yuvası Görmek

Rüya sahibinin rüyasında baykuş yuvası görmesi maddi sıkıntılar geçireceğine, mal kaybına uğrayacağına, sağlık sorunları ile karşılaşacağına, yanlış kararlar vereceğine, kazancının düşeceğine, işlerinin yeniden eski haline getirmek için çok çalışacağına yorulmaktadır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eve Baykuş Girdiğini Görmek

Rüyada evde baykuş görmek, kişinin hayatında bulunan düşmanlarını teker teker alt edeceğine, büyük bir tehlike atlacatacağına, rüya sahibinin dikkatli olması gerekeceğine delalet etmektedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uçan Baykuş Görmek

Rüyasında uçan baykuş gören rüya sahibinin hayatına girecek olan kişinin gecikeceğine, doğru insanı bulmak için acele etmemesi gerekeceğine, hayallerini zamanla gerçekleştireceğine, ailesini gurulandıracak işler başaracağına yorumlanmaktadır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Renkli Baykuş Görmek

Rüyada renkli baykuş gören kişinin, hayatı boyunca çok huzurlu ve mutlu olacağına yorulur. Kişinin dertlerle ve sıkıntılarla uğraşmayacağına, mal ve mülk sahibi olacağına, dilediği gibi bir hayat süreceğine işaret etmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Baykuş Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada beyaz baykuş görmek, kişinin işlerinin yoluna gideceğine, bolluk ve bereket içerisinde hayat süreceğine, uzun bir ömrünün olacağına delalet etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baykuş Yavrusu Görmek

Rüyada yavru baykuş görmek, rüya sahibinin hayırsız bir evlada sahip olacağı şeklinde ifade edilir. Kişinin evladı yüzünden bir çok olaya bulaşacağı, evladının çok haylaz birisi olacağı anlamına gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baykuş Sesi Duyduğunu Görmek

Rüyada baykuş sesi duyduğunu görmek, uğursuz ve şanssız bir ömre işaret etmektedir. Kişinin kötü haberler alacağına hatta bu haber birinin vefat haberi şeklinde yorumlanır.
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Baykuş yorumlarınız olumsuz degildi sizin,burada ne kdr cok olumsuz yorumlar var...
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada baykuş görmek, kişinin zor zamanlar geçireceğine, zor zamanlarında yanında hiç kimsenin olamayacağı demektir. Rüya sahibinin kendisini yalnız ve kimsesiz hissedeceğine, depresyona gireceğine, bu zor dönemde kendine ve sağlığına dikkat etmesi gerekeceği anlamına gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baykuş Yakaladığını Görmek

Rüya sahibinin her daim duygularıyla hareket ettiğine bu nedenle de üst üste hatalar yaptığına alamet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baykuş Konduğunu Görmek

Rüya sahibinin her zaman korkularıyla yüzleşmekten korktuğuna alamet eder. Rüyada baykuş konduğunu görmek, kişinin ailesiyle tartışma yaşayacağına ve uzun süre ailesiyle konuşmayacağına delalet etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dişi Baykuş Görmek

Rüya sahibinin rüyasında dişi baykuş görmesi kişinin çeşitli özelliklere sahip düşmanlara edineceğine bu özelliklerin, kindar, faydasız, hilekar olacağına delalet etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sessiz Baykuş Görmek

Rüya sahibinin rüyasında ötmeyen, sessiz baykuş görmesi çevrenizde bulunan insanların size zarar vereceğine, fakat siz önünüze bakarak iş hayatınızda başarılı olacağınıza rivayet etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Baykuş Görmek

Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada pembe baykuş görmek, rüya sahibinin bir çok uğursuzluk yaşayacağına ve acı bir haber alacağına yorulur. Kişinin sıkıntı dolu bir döneme gireceği anlamına da gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baykuş Sevdiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında baykuş sevdiğini görmesi kötü ortaklıklara gireceğine, bu ortaklıktan zarar edeceğine, ciddi mal kaybı yaşayacağına rivayet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada baykuş görmek

Kötü niyetli kişilerin hayatına gireceğine, kişiye zarar vereceğine, çok dikkat etmesi gerekeceğine yorulmaktadır. Rüya sahibinin çevresinde bulunan insanların onun kötülüğünü isteyeceğine, deyim yerindeyse ayağını kaydırabileceğine, insanlarla tanışırken bir kez daha düşünmesi gerekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada baykuş görmek, kimi rüya sözlüğü yazarları tarafından bencil, çıkarcı, rant peşinde koşan siyasetçi ya da işveren olarak tasvir edilir. Bu kişilerin cebini doldurabilmekten başka hiçbir gayesi olmadığına delalet eder. Baykuş görmenin rüya tabiri, kişinin çevresindeki ikiyüzlü, eli uzun, dolandırıcı biri olduğu şeklinde yapılır. Rüyada baykuş görmenin yorumu, kötü niyetli, sinsi bir kadının varlığı şeklinde ifade edilir.
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
:O:O
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baykuş Yavrusu Görmek
Rüya sahibinin hayırsız bir evlada sahip olacağı şeklinde ifade edilir.

Rüyada Baykuş Sesi Duyduğunu Görmek
Uğursuzluk demektir. Kişinin kötü haberler alacağına hatta bu haber birinin vefat haberi şeklinde yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baykuş Görmek
Rüyada baykuş görmek, kişinin zor zamanlar geçireceğine, zor zamanlarında yanında hiç kimsenin olamayacağı demektir. Rüya sahibinin kendisini yalnız ve kimsesiz hissedeceğine, depresyona gireceğine, bu zor dönemde kendine ve sağlığına dikkat etmesi gerekeceği anlamına gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baykuş Sesi Duyduğunu Görmek
Rüya sahibinin rüyasında baykuş sesi duyması uğursuzlukların yaşanacağına, acı ve kötü haberler alacağına yorulmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baykuş Öldürdüğünü Görmek
Rüyasında baykuş öldürdüğünü gören kişinin hayatında bulunan düşmanlarını teker teker alt edeceğine, büyük bir tehlike atlacatacağına, rüya sahibinin dikkatli olması gerekeceğine delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Baykuş Görmek
Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüya sahibinin beyaz baykuş görmesi kişinin işlerinin yoluna gideceğine, bolluk ve bereket içerisinde hayat süreceğine, uzun bir ömrünün olacağına delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada baykuş görmek, zalim ve cebbar bir sultan ile tabir olunur. Yine baykuş, kapı kapı dolaşan ve haram mal kazanan hırsıza da işarettir.

Rüyada baykuş , Despot yöneticiye, işi pişkinliğe vuran hırsıza, tembelliğe, hilekar insana delalet eder. Baykuş, onu gören kimse için hayasız kadına, kötü söze delalet eder.

Rüyada öten bir baykuş görmek, çevrenizden bazı kişilerin sizi çekemediği ve hakkınızda kötü konuştuğunu belirtir. Eğer baykuş ötmüyorsa veya canlı değilse, işinizde başarıyı belirtir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Baykuş sesi duymak, uzakta yaşayan bir tanıdığınızdan kötü haber alacağınızı anlatır. Rüyada öten bir baykuş görmek, bazı insanların sizi kıskandığını ve arkanızdan kötü konuştuğunu belirtir. Eğer baykuş ötmüyorsa veya canlı değilse, işinizde başarı elde edeceksiniz demektir. Ağaçta duran bir baykuş düşman sahibi olduğunuz anlamındadır.

Rüyada baykuş görmek, kötü haber, uğursuzluk, dert ve kederdir. Baykuş, evin yanında veya tepesinde ise evle ilgili bir felaketi haber verir. Baykuş ayrıca kötü göz ve nazar değmesine işaret eder.

Rüyada öten bir baykuş görmek, sizi çekemeyen meslek arkadaşlarınızın, sizi kötülemeye çalıştıklarına yorumlanır.. Bir yerde, süs olarak kullanılan ve içi doldurulmuş bir baykuş görmek, gerek oturduğunuz yerde, gerek iş yerinizde çok daha parlak bir geleceğe aday olduğunuzu gösterir.

Bir rivayete göre; baykuş, hırsız, inatçı, uğursuz, bir adam olarak yorumlanır. Eti de böyle bir adamın mali ile, yavrusu da öyle bir evlat ile tabir edilir. Her ne şekil ve suretle olursa olsun, rüyada baykuş görmek, tutmak veya almak iyi değildir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada baykuş görmek, zalim bir devlet adamına işaret eder. Baykuş, işte olan tembelliğe, korkunun gitmesine işaret eder.

Dişi baykuş, kendisinde hayır olmayan hain ve hilekar bir insandır. Baykuş, kapı aralarında gezen ve haram mal kazanan hırsızlara işaret eder. Baykuş ayrılığa, mamur yerlerin harap olmasına ve kötü söz söylemeye işaret eder. Bazı tabirciler, rüyada baykuş görmek, onu gören kimse için ahlaksız bir kadına işaret eder, demişlerdir.

Baykuş sesi duymak, uzakta yaşayan bir tanıdığınızdan kötü haber alacağınız anlamına gelir. Ağaçta duran bir baykuş düşmanlarınız olduğuna işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada baykuş öldürmek:
Rüyada baykuş öldürmek, bir tehlike atlatabileceğine dikkat etmek gerektiğine, düşmanları yenmeye, Dişi baykuş, düşmana, işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman demiştir ki: "- Her ne şekil ve surette olursa olsun baykuş görmek, tutmak, almak hayır değildir. Rüyada Baykuşun sesini duymak fena ve uğursuz bir haber almaya delâlet eder.

Rüyada Dişi baykuşu görmek, kendisine asla hayır olmayan hain ve hilekar bir adama delalet eder. Yine baykuş görmek, vahşete, mamur yerlerin harab olmasına ve kötü sözlerin meydan bulmasına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada baykuş görmek, zalim ve cebbar bir kadının varlığı ile tabir olunur. Yine baykuş, kapı kapı dolaşan ve haram mal kazanan hırsıza da işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada baykuşun sesini duymak fena ve uğursuz bir haber almaya delalet eder. Baykuşun geldiğini görmek, ecelin yaklaştığına ve ölümün kapıda olduğuna işarettir. Dişi baykuşu görmek, kişinin kendisine asla hayır olmayan hain ve hilekar bir adamın varlığına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada baykuş görmek ne demek, vahşete, tarihi yerlerin harap olmasına ve kötü sözlerin meydan bulmasına işarettir. Baykuş görmek, despot yöneticiye, işi pişkinliğe vuran hırsıza, tembelliğe, hilekar insana delalet eder. Baykuş, onu gören kimse için hayasız kadına ve kötü söze delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada öten bir baykuş görmek, çevrenizden bazı kişilerin sizi çekemediği ve hakkınızda kötü konuştuğunu belirtir. Eğer baykuş ötmüyorsa veya canlı değilse, işinizde başarıyı belirtir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada baykuş sesi duymak, yakında bir ölü haberi alacağınızı ya da uzakta yaşayan bir tanıdığınızdan kötü haber alacağınızı anlatır. Baykuş ayrıca kötü göz ve nazar değmesine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir yerde süs olarak kullanılan ve içi doldurulmuş bir baykuş görmek, gerek oturduğunuz yerde, gerek iş yerinizde çok daha parlak bir geleceğe aday olduğunuzu gösterir.

Bazı tabirciler, rüyada baykuş görmek, onu gören kimse için ahlaksız bir kadına işaret eder. Ağaçta duran bir baykuş düşmanlarınız olduğuna işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada baykuşun bağırdığını görmek, ölüme; baykuş öldürmek, bir tehlike atlatabileceğine dikkat etmek gerektiğine, düşmanları yenmeye delalet tir.

Rüyada baykuşu evinde görmek, evde birisinin hastalanacağına ve zor iyileşeceğine; dişi baykuş, düşmana işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen erkek baykuş, gündüz ibadetlerini gösteriş için yerine getiren, geceleri de hırsızlık ve bunun gibi kötü şeyler yapmaya yönelen hilekar bir adama işaret eder.

Bazı tabirciler de: Rüyada erkek baykuş görmek, haraç alan, çok mal yığan ve kimseyle işi olmayan kendi halinde bir adamdır, dediler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada baykuş görmek; bilgelik, farkındalık, sakinlik, içsel görü, duyarlılık ve kişisel derinliği sembolize eder. Sakin karar verip, hızlı hareket edebilmek, farklılık yaratmak, yeteneğini ortaya çıkaracağı bir işte başarılı olmak gibi durumlar ile yakından ilgilidir.

Rüyada baykuş görmeyi uğursuzluk sayan yorumcular çoğunlukta olmakla birlikte gerçekler öyle değildir ve öncelikle kişinin kendi benliği ile ilgilidir.

Baykuş karanlıkta görme yeteneğinden dolayı, olanın ötesini görme ve medyumluk yeteneği ile de yakından ilişkilidir.

Fiziksel özelikleri onu diğer kuşlardan ayırdığı için, yaşam da farklılık yaratabilme becerisine sahip olmayı, kalıplaşmış düşüncelerin dışına çıkmak gerektiğini hatırlatır.

Baykuş farklılaşarak öne çıkmayı, gözlem yeteneği ile en küçük şansı fırsata dönüştürmeyi, ticari başarı için tüm şartları fark ederek hareket edebilmeyi destekleyen bir semboldür.

Bütün bunların dışın da güçlü bir rakibi temsil etmesi de büyük bir olasılıktır. Rüya sahibinin önce kendi iç dünyasına bakıp, sonra yakın çevresini iyi gözlemleyerek hareket etmesi gerektiğini hatırlatır.

Sık görülen bir rüya değildir sanılanın aksine baykuş görmek, hayatındaki sorunun nerede olduğuna ve ne yapman gerektiğine dair ipuçları verir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Baykuş Görmek Ne Anlama Gelir

Baykuş iyi bir gözlemci olan ve sessizliğin bilgeliği ile beklemeyi, kendinden emin olunca da harekete geçmeyi temsil eder.

Karanlıkta görme yeteneği ile belirsizlikten çıkmanın sadece iç sesi dinlemek ile mümkün olabileceğini hatırlatır.

Baykuş görme yeteneğinin gözle görmekten çok içsel görü ile birleştirmek ile mümkün olduğunu dikkat çeker.

Rüyada avlanan bir baykuş görmek, hayatında seni kemiren enerjiler den özgürleştiğini haber verir.

İzleyen ve gözlem halinde bir baykuş görmek, tefekkür halinde olmanın sana iyi geleceğini hatırlatır.

Rüyada uçan bir baykuş görmek, hedeflerin için harekete geçme zamanının geldiğinin habercisi olabilir.

Herhangi bir yerde karşına çıkan baykuş, yaşadıklarının ve gördüklerinin ötesindeki derinliğe odaklanmanın, bilgiyi bilmenin değil onu içselleştirmenin yolunu aydınlatacağı mesajını verir.

Rüyada baykuş aksesuarı taktığını görmek, bilgiye, bilgilenmeye ve bilgilendirmeye hizmet etmen gerektiğini hatırlatır.

Baykuş iç mekandan çok dış mekanda etkili bir enerjidir. Evin dışında görülen baykuş özellikle negatif unsurları dışarıda tuttuğunu ve senin korunduğuna işaret eder.

Rüyada baykuş gecenin gizemi ve bilinmezliği içinde ilerleme yeteneğinden dolayı, ölüm ve büyücülük ile ilişkilendirilmiştir.

Her rüyada olduğu gibi baykuşu nasıl gördüğünüz ile ilgili olarak rüyanın yorumu farklılıklar içerir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baykuş Sesi Duymak

Rüyada baykuş sesi duymak, ölüm haberi ile ilişkilendirilmiş olup, bazı olumsuzlukların yaşanacağını da sembolize ettiği varsayılmaktadır. Her ne kadar böyle düşünülse de bu rüyanın yorumu kişiye göre değişiklik gösterir.

Rüya sahibi baykuş sesini nasıl algılıyorsa ona göre analiz yapılmalıdır. Rüya için de duyulan ses anın da kişinin nerede veya yanın da kimlerin olduğu da analiz için bir başka önemli ayrıntıdır.

Bu rüya haber almaktan korktuğunuz bir durumla ilgili de olabilir, tamamen bilinç altı korkunuzu da temsil edebilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baykuş Yavrusu Görmek

Rüyada baykuş yavrusu görmek, rüya sahibinin kendinde bulunan içsel yeteneklerinin gelişmekte olduğunu anlatır. Rüya sahibi evli ise yetenekleri bakımından farklı olan bir evladı olacağına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baykuş Yakaladığını Görmek

Rüyada baykuş yakaladığını görmek, iş hayatında isabetli kararlar almaya, başarıya, kişisel farklılığını ortaya çıkarmaya, bilmediği bir yeteneğe sahip olmaya, medyumluk yapabilecek kadar sezgilerinin güçlü olduğuna dair özel mesajlar içerir.

Rüya anında görülen diğer sembollerle birlikte analiz edilmelidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baykuş Öldürmek

Baykuş öldürdüğünü görmek, bilinç altında biriken korkularından kurtulup, iç sesine güvenerek, yeni bir başlangıç yapması gerektiğini hatırlatır.

Bazen de çok kurnaz olan bir rakibine galip gelerek, istediği başarıya ulaşacağı anlamına da gelir. Ayrıca yakın çevresindeki negatif enerjilerden arınmaya veya kendine iyi gelmeyen insanların ve mekanların farkına varmak gibi bir çok anlama da gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baykuş Sevmek

Rüyada baykuş sevmek, gerçek yaşamında baykuşu sevmeyen biri için, sevmediği birine çıkarları doğrultusunda katlanmak zorunda kalacağı anlamına gelebilir. Bu durum karşı tarafın durumun farkına vararak, kişiye kendini çıkarlarını koruyamaz bir durumun için de bulacağı anlamına da gelir.

Bir başka yorumu da gerçek hayatın da baykuşa karşı negatif bir düşüncesi olmayan biri için, şansının ve bilgisinin sayesinde, başarıya sahip olacağına, farkındalığının yükselip, içsel görü de derinlik kazanacağı anlamına da gelir.

Her rüyada olduğu gibi bu rüyada da görülen sembolün anlamı kişiye göre değişir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Renkli Baykuş Görmek

Rüyada beyaz renkli baykuş görmek, rüya sahibinin gerçekleşmesini istediği bir konuda harekete geçmesi için uygun zamanın geldiğini haber verir.

Arzu ve isteklerin gerçekleşmesine, bir konuda bilgi ve deneyim sahibi olduğu için fikirlerinin çevresinde önemsenip ve saygı duyulan bir kimse olacağı anlamına da gelir.

Rüyada beyaz baykuş gören kimse için sağlıklı ve uzun bir ömre sahip olmaya, iş veya özel hayatın da başarı elde etmeye ve ruhsal açıdan farkındalığının artacağı gibi durumlarla ilgilidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baykuş Yuvası Görmek

Baykuş yuvası görmek, rüya sahibinin, bir baykuş gibi, gözlemci ve sessizliğinde bekleyerek, doğru zamanda, doğru yerde olacağı için başarısının kaçınılmaz olduğunu haber verir.

Kişinin hayatında istediği bir konuda yeni fırsatlarla karşılaşacağının müjdeler.

Bazen de yüksek bir statü elde etmeye, gözlem ve yöneticilik konularında başarılı olacağı bir alanda iş sahibi olacağı anlamına da gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada baykuş görmek ne anlama gelir?
Rüyada baykuş görmek ne anlama gelir?
Hırsız, kıskanç, inatçı som ağızlı ve esrarengiz güçleri olan bir insanı temsil eder. Eti, böyle birinin malı; rüyasını görmek hayırlı bir rüya değildir. Baykuş elindeki işlere karşı gösterdiğin tembelliğe ve korkunun gitmesine işaret eder.

Dişi baykuş, kendisinde hayır olmayan hain ve hilekar birisidir. Eğer dişi baykuşun evinize düştüğünü görmüşseniz ölüm haberi demektir. Baykuş, kapı aralarında geziyorsa, haram mal kazanan hırsıza işaret eder. Baykuş, ayrılık,vahşet, mamur yerlerin harap olması ve kötü söz söylemek anlamlarına da gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada baykuş görmek neye işarettir ?

Rüyanızda baykuş, gündüz vakti gelip evinizin üstünde öterse ve aynı gün gece yarısı ve gün ışımaya bir saat kala gelipte tekrar tekrar ulursa; kendi evinizden birini veya bir sevdiğinizi kaybedeceğinize işarettir. Herhangi bir sokakta ve bir ağaç üzerinde uluyorsa, o sokakta kesinlikle yangın çıkacağına işarettir. Üç kere ötmesi,  hiç bir zarar ve tehlike ifade etmez ama üç kere öttükten sonra iki defa daha öterse yakınlardan herhangi birinin felakete uğrayacağına işarettir. Uluduğu gece eğer ayışığı varsa, hiç bir felaket söz konusu değildir. Baykuş sesi duymak, yakında bir ölü haberi alacağınızı ya da uzakta yaşayan bir tanıdığınızdan kötü haber alacağınız anlamına gelir. Ağaçta duran bir baykuş düşmanlarınız olduğuna işaret eder. Rüyada baykuşun bağırdığını görmek ölüme, baykuş öldürmek bir tehlike atlatabileceğine dikkat etmek gerektiğine ve düşmanları yenmeye, baykuşu evinde görmek evde birisinin hastalanacağına ve zor iyleşeceğine,  dişi baykuş görmek düşmana işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Molla Cami: Rüyada baykuş görmek, zalim bir devlet adamına işaret eder.Baykuş, işte olan tembelliğe, korkunun gitmesine işaret eder. Dişi baykuş, kendisinde hayır olmayan hain ve hilekar bir insandır. Dişi bir baykuşun evine düştüğünü gören kimseye, bir ölüm haberi gelir. Baykuş, kapı aralarında gezen ve haram mal kazanan hırsızlara işaret eder. Baykuş ayrılığa, vahşete, mamur yerlerin harab olmasına ve kötü söz söylemeye işaret eder. Bazı tabirciler, rüyada baykuş görmek, onu gören kimse için ahlaksız bir kadına işaret eder, demişlerdir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Bir kimsenin rüyasında öten bir baykuş görmesi; çekemeyen meslek arkadaşlarının onu kötülemeye çalıştıklarına yorumlanır. Bir yerde süs olarak kullanılan ve içi doldurulmuş cansız bir baykuş görmek; gerek oturduğunuz muhitte ve gerek işyerinizde çok daha parlak bir istikbâle aday olduğunuza işaretle tabir edilir. Bir başka yoruma göre: Rüyada baykuş görülmesi; inatçı ve uğursuz bir kişi olarak tefsir edilir. Hangi şekilde olursa olsun rüyada baykuş görülmesi veya tutulması ya da satın alınması pek hayra yorumlanmaz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nablusi: Rüyada baykuş görmek, cebbar ve halk üzerine korkunç görünen bir meliktir. Baykuş görmek, kendisi için bir yardımcı olmadığı halde heybetli, şiddetli ve mütekebbir görünen hırsıza ve hayırsıza delalet eder. Baykuş, işte olan tembelliğe, bağırma ve korkunun gitmesine delalet eder.
Dişi baykuş, kendisinde hayır olmayan hain ve hilekar bir insandır. Bundan dolayı kendisini rüyada dişi bir baykuşla uğraştığını gören kimse, hilekar, hain, ve hak üzerinde sebatı olmayan bir kimse ile uğraşmasına delalet eder. Dişi bir baykuşun evine düştüğünü gören kimseye, bir ölüm haberi gelir. Baykuş, kapı aralarında gezen ve haram mal kazanan hırsızlara delalet eder. Baykuş ayrılığa, vahşete, mamur yerlerin harab olmasına ve kötü söz söylemeye delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman: Baykuş hırsız, kıskanç, inatçı ve uğursuz bir insanla yorumlanır. Eti, böyle bir adamın malına işarettir. Yavrusu ise, bunun gibi bir evlada delalet eder. Baykuş, hiç bir surette hayır değildir. Baykuş sesi, kötü ve uğursuz habere delalet eder.
+2 oy
Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)  
taşındı
Sizden rica etsem rüyalarıma bakar mısınız yorumlariniz tutuyor. Çünkü kimse bakmıyor ben de anlamlandiramiyorum
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada baykuş görmek; acımasız, nursuz, bencil, kendi kesesini doldurma peşinde olan bir siyasetçi, müdür ya da işveren olarak tabir edilir. Baykuş aynı zamanda kendi acındırmak suretiyle dilenerek para kazanmaya çalışan kimseye işaret eder. Art niyetli ve kötü karakterli bir kadın şeklinde de yorumlanır. Bir yandan da yüzsüz, yalancı ve eli uzun bir adamla tabir edilir. Baykuş gören kişinin etrafından onun ayağını kaydırmayı isteyen kişiler olduğu anlamına gelir. Sessiz bir baykuş ya da ölü bir baykuş görmek kişinin çevresindeki kişilerin kendisine hiçbir şartta ve koşulda zarar veremeyeceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına delalet eder. Dişi baykuş görmek hain bir kimseye, insanları aldatan ve yanlış düşünceleri olan kimseye, fenalıklara işarettir. Erkek baykuş, gece hayatı olan ve yalanı olan adama işarettir. Erkek veya dişi baykuş görmek üzüntü ve sıkıntıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Baykuş sesi duymak; üzücü bir haber duymaya, bazende vefat haberi gelmesine delalet eder. Baykuş ötmesi ve baykuş sesi vefat haberine tabir edilir.

Baykuş yavrusu görmek; baykuş yuvası veya baykuş yavrusu görmek, hain bir kimsenin evine gelmesine, hanesine gelen gidenlere dikkat etmesi gerektiğine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ötmeyen baykuş görmek; baykuşu ötmeyen bir şekilde sadece durduğunu ve sesi çıkmadığını görmek, kolaylık ve başarıya yapmayı arzu ettiği şeylerde gayret göstermeye işaret eder.

Ölü baykuş görmek; ölü baykuş görmek dirisinden daha hayırlıdır. Zafere ve dedikodu yapan kimselerin bu fenalıklarından emin olmaya yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Evine baykuş geldiğini görmek; evine baykuşun geldiğini görmek, ölüme delalet eder. Harap olmaya, gerçekle alakası olmayan kötü sözler konuşmaya işaret eder. Bir eve ya da işe yerine ya da bir hane ne olursa olsun baykuş konarsa sıkıntı ve üzücüdür. Baykuş bazen üzücü bir haber almaya delalet eder, yorumlanır.

Baykuş sevmek; haset ve hain kimselerin şerrinden emin olmaya, onları bilip tanımaya ve onlara takdirlik vermeyeceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada baykuş yakalamak

Rüyada baykuş yakalamak; rüyasında bir kimse baykuş tuttuğunu görse, bu kimse dedikodu yapan kimseleri bilir, hain kimseler kendisine ifşa olur, baykuş tutmak zafere delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bir çok kişiyi etiketliyorsun birini en iyi yorum seçtiğin zaman diğerlerini kırmış olacaksın yani diğer yorumcular bu durumdan etkilenirler. mesela ben de etkilenirim.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada baykuş görmek

Rüyada baykuş görmek, iyiye ve hayra yorulmaz. Bu rüya kötü ve hain bir kişinin simgesidir. Art niyetli, kötü ahlaka sahip bir kadına veya yalancı ve yüzsüz bir erkeğe de yorumlanır. Rüyada baykuş görmek, nazara, ayrılığa, dehşete ve kötü söz söylemeye yorulur. Rüyada baykuş görmek, rüya sahibi kimsenin çevresinde ayağını kaydırmak isteyen, zarar vermek isteyen kimselerin olduğuna işaret eder.

Rüyada baykuş görmek, kendi çıkarları ve cebini düşünen, acımasız, nursuz, siyaset adamı, yönetici veya patron ile de tabir edilir.

Baykuşun altın rengi gözlerinin gecenin karanlığını delip geçmesi gibi, başkalarının gizli yönlerini görebilme yeteneğidir. Sessiz hareket etmek ya da bir durumda sessizliğini korumak. Baykuşların sessizce uçtuklarına inanırlar.

Rüyada baykuş görmek, bir çeşit ölüm düşüdür. Yunanistan’da düşte baykuş görmenin ölüm habercisi olduğuna inanılır. Keltler de yer altı tanrılarının habercisinin baykuş olduğuna inanırdı.

Mitolojide baykuş kötülüğü ya da ölümü simgeleyebilir. Baykuşta, kaplan gibi, korkutucu bir özellik vardır ve bütün korkutucu şeyler gibi karışık duygular uyandırır: İyi ve kötü, bilgelik ve ölümü birlikte getiren. O halde baykuşun bilinçaltını temsil ettiğine ya da onu işaret ettiğine kuşku yok: Bilinçaltı istisnasız korkutucudur ve onu tanımayanları tehdit de eder; bütünlük için gereksindiğimiz her şeyi de içerir. Yaşamın simgesel karanlığında ilerleme yeteneğini simgeleyebilir.
0 oy
Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)  
Kimse gelmiyor ama ondan dolayı etiketledim. Kaç zaman oldu yorum yapılmamış rüyam var. Ben isteyene zaten o an alımdaysa veriyorum puani
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada baykuşun geldiğini görmek

Rüyada baykuşun geldiğini görmek, ecelin yaklaştığına, kısa süre içinde ölüme işaret eder.
Rüyada kar baykuşları görmek

Rüyada kar baykuşları görmek, özellikle çok iyi avcıdır, bu nedenle yararınıza olacak şeyleri nerede bulacağınızı, size neyin iyi geldiğini bildiğinizi simgeler.
Rüyada içi doldurulmuş bir baykuş görmek

Rüyada süs olarak kullanılan ve içi doldurulmuş bir baykuş görmek, parlak bir gelecek ile tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evinde baykuş görmek

Rüyada baykuşu evinde görmek, ev ahalisinden birinin zor atlatacağı bir hastalığa yakalanmasına işaret eder. Evde huzursuzluğa ve tatsızlıklara işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sessiz bir baykuş görmek ya da rüyada ölü bir baykuş görmek

Rüyada sessiz bir baykuş görmek ya da rüyada ölü bir baykuş görmek, çevrenizdeki kimselerin size zarar veremeyeceğine, rakipleri geride bırakacağınıza işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ötmeyen veya canlı olmayan baykuş görmek

Rüyada ötmeyen veya canlı olmayan baykuş görmek, aynı zamanda iş hayatında başarıya işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada baykuşun bağırdığını görmek
Rüyada baykuşun bağırdığını görmek, derin bir kedere veya ölüme işarettir.
Rüyada öten bir baykuş görmek

Rüyada öten bir baykuş görmek, çevrenizde sizi çekemeyenlerin olduğuna ve dedikodunuzun yapıldığına işarete der.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dişi baykuşun evine düştüğünü görmek

Rüyada dişi baykuşun evine düştüğünü görmek, ölüm haberi almaya işaret eder.
Rüyada evin yanında veya tepesinde baykuş görmek

Rüyada evin yanında veya tepesinde baykuş görmek, ev ile ilgili felaket haberi almaya işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ağaca baykuş konduğunu görmek

Rüyada ağaca baykuş konduğunu görmek, sürekli sonraya ertelediğiniz işlere ve yüzleşmekten korktuğunuz şeyler ile açıklanır.
Rüyada ağaçta duran bir baykuş görmek

Rüyada ağaçta duran bir baykuş görmek, düşmanlarınız var demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada baykuş sesi işitmek

Rüyada baykuş sesi işitmek kötü bir haber alınacağına, bozuk ahlaklı kötü huylu bir insan ve oğlu ile karşılaşacağına işaret eder.
Rüyada baykuş sesi duymak

Rüyada baykuş sesi duymak, uğursuzluk ve acı haber almaya işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada baykuş öldürmek

Rüyada baykuşu öldürmek, düşmanı yenmeye tabir olunur. Bir tehlike atlatabilirsiniz bu nedenle dikkatli olmalısınız.
Rüyada baykuş yakalamak

Rüyada baykuş yakaladığını görmek, yanlış kararlar verdiğinize ve kendi kendinizi yıprattığınıza, kendi kendinize zarar verdiğinize işaret eder.
Rüyada baykuş sevmek

Rüyada baykuş sevmek, hilekar bir kimse ile yapacağınız ortaklıktan zarar edeceğinize ve  pişmanlık duyacağınıza işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bi çok etiket olunca herkes birbirine bırakıyor dolayısı ile kimse yorum yapmıyor bu durumda rüyan boşta kalır. bide en iyi yorum seçeceksin  bu yorumcular siteyi ayakta tutan kişiler bu durumdan olumsuz etkilenince bi daha yorum yapmazlar en iyisi rüyan kimin alanındaysa onu etiketlemen
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada baykuş görmek acımasız, nursuz, bencil, kendi kesesini doldurma peşinde olan bir siyasetçi, müdür ya da işveren olarak tabir edilir. Baykuş aynı zamanda kendi acındırmak suretiyle dilenerek para kazanmaya çalışan kimseye işaret eder. Rüyada baykuş görmek art niyetli ve kötü karakterli bir kadın şeklinde de yorumlanır. Bir yandan da yüzsüz, yalancı ve eli uzun bir adamla tabir edilir. Rüyasında baykuş gören kişinin etrafından onun ayağını kaydırmayı isteyen kişiler olduğu anlamına gelir. Rüyada sessiz bir baykuş ya da ölü bir baykuş görmek kişinin çevresindeki kişilerin kendisine hiçbir şartta ve koşulda zarar veremeyeceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baykuş Sesi Duymak

Rüyada baykuş sesi duymak uğursuzluk olarak nitelendirilirken aynı zamanda acı ve kara haber almak ve bir sevdiğini kaybetmek anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baykuş Yakalamak

Rüyada baykuş yakaladığının gören kişinin başı kendisi ile dertte demektir. Çünkü bu kişi olaylar karşısında serin kanlı olamayıp hep duygularıyla hareket ettiği için hem yanlış kararlar alan hem de kendisini çok yıpratan biridir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baykuş Sevmek

Rüyada baykuş sevmek, işinde hile yapan, rızkına haram karıştıran ve üç kâğıtçı biriyle ortak iş yapmak ve sonunda da pişman olmak anlamına gelir. Rüya sahibi bu işten bir hayli zarar edecek demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baykuş Konması

Rüyada ağaca bir baykuş konduğunu görmek rüya sahibinin bir türlü yüzleşemediği korkularına ve sürekli ertelediği işlerine işaret eder. Bu kişi miskinliği nedeni ile işlerini hep ileri tarihe atmayı seçen kişi olarak tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baykuş Yavrusu Görmek

Rüyada baykuş yavrusu görmek evlat ile ifade edilmektedir. Rüyasında baykuş yavrusu gören kişinin evladı kendisi için hayırsız olacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sessiz baykuş görmek ile ilgili rüyalar, kısmet kapısının kapalı olduğunun delaleti sayılır ve kişinin görmüş olduğu baykuşun sessiz olması aslında kısmet kapısında herhangi bir hareketlilik olmadığının simgesi olarak algılanır.

    Ne var ki birçok rüya tabircisi ise rüyanın kısmet kapısı ile ilgili olmadığını, aksine rızık kapısını simgeleyen bir sessizliğin işareti olduğuna delalet eder.

Fakat bu rüya şiddetli isteğin ve dünya hevesinin kişide son derece ciddi bir meyil haline geldiğini ve bu durumun sakınılması ve kaçınılması gereken bir durum olduğuna da işaret etmektedir.

Dolayısı ile rüya sahibi, kendisine çeki düzen verip Allah’ın vermiş olduğu nimetler çerçevesinde hayatını tanzim etmeye ve Cenâb-ı Hakk’ın kendisine bahşettiği nimetler için daima şükürdar olmaya gayret göstermelidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağaçta Baykuş Görmek

Kişinin felaketten kurtulmaya çalıştığının ve karşısına çıkabilecek her türlü musibetten uzak durmaya gayret gösterdiğinin işareti sayılan bu rüya, aynı zamanda rüya sahibine ciddi felaketler ve musibetler gelebileceğinin delaleti olarak da karşımıza çıkar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman demiştir ki;

'' Her ne şekil ve surette olursa olsun baykuş görmek, tutmak veya almak hayır değildir. Baykuşun sesini duymak uğursuz bir haber almaya delalet eder. Baykuşun geldiğini görmek acelin yaklaştığına işarettir. Dişi baykuş görmek, kendisine asla hayır olmayan hain ve hilekar bir adama delalet eder.''
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baykuş Görmek

Rüyasında baykuş gören kişinin çevresinde kesesini doldurmaya çalışan, acımasız bir yöneticinin olduğuna işaret eder. Baykuş aynı zamanda kendi acındırmak suretiyle dilenerek para kazanmaya çalışan kimseyi sembolize eder.  Rüyada baykuş görmek art niyetli ve kötü karakterli birisi tarafından zarara uğratılacağınız anlamına gelir.  Bir yandan da yüzsüz, yalancı ve eli uzun bir adamla tabir edilir. Rüyasında baykuş gören kişinin etrafından onun ayağını kaydırmayı isteyen kişilerin olduğuna işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baykuş Sesi Duymak

Rüyada baykuş sesi duymak uğursuzluk olarak nitelendirilir. Kötü ve üzücü haber almaya, sevdiğiniz kaybetmeye işaret eder.Rüyada baykuş yakaladığının gören kişinin başının belaya gireceği, işin içinden çıkılmaz olaylara dalacağı, kendini ifade etmekte zorlanacağı, yanlış anlaşılacağı anlamlarına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada baykuş görmenin anlamı.

Rüyada başkuş görmek, zalim ve cebbar bir kadının varlığı ile tabir olunur. Yine baykuş, kapı kapı dolaşan ve haram mal kazanan hırsıza da işarettir. Rüyada baykuşun sesini duymak fena ve uğursuz bir haber almaya delalet eder. Baykuşun geldiğini görmek, ecelin yaklaştığına ve ölümün kapıda olduğuna işarettir. Dişi baykuşu görmek, kişinin kendisine asla hayır olmayan hain ve hilekar bir adamın varlığına delalet eder. Baykuş görmek, vahşete, tarihi yerlerin harap olmasına ve kötü sözlerin meydan bulmasına işarettir. Baykuş görmek, despot yöneticiye, işi pişkinliğe vuran hırsıza, tembelliğe, hilekar insana delalet eder. Baykuş, onu gören kimse için hayasız kadına, kötü söze delalet eder. Rüyada öten bir baykuş görmek, çevrenizden bazı kişilerin sizi çekemediği ve hakkınızda kötü konuştuğunu belirtir. Eğer baykuş ötmüyorsa veya canlı değilse, işinizde başarıyı belirtir. Baykuş sesi duymak, yakında bir ölü haberi alacağınızı ya da uzakta yaşayan bir tanıdığınızdan kötü haber alacağınızı anlatır. Baykuş ayrıca kötü göz ve nazar değmesine işaret eder. Bir yerde, süs olarak kullanılan ve içi doldurulmuş bir baykuş görmek, gerek oturduğunuz yerde, gerek iş yerinizde çok daha parlak bir geleceğe aday olduğunuzu gösterir. Bazı tabirciler, rüyada baykuş görmek, onu gören kimse için ahlaksız bir kadına işaret eder. Ağaçta duran bir baykuş düşmanlarınız olduğuna işaret eder. Rüyada baykuşun bağırdığını görmek, ölüme, Baykuş öldürmek, bir tehlike atlatabileceğine dikkat etmek gerektiğine, düşmanları yenmeye, Baykuşu evinde görmek, evde birisinin hastalanacağına ve zor iyileşeceğine, Dişi baykuş, düşmana işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baykuş Sevmek

Rüyada baykuş seven kişinin işinde hile yapıp helal rızkına haram karıştıracağı söylenir. Rüya sahibinin hak yolundan ayrılacağı, günaha gireceği, Allahın gazabına uğrayacağı sonunda tövbe edeceği söylenir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baykuş Konması

Rüyada ağaca bir baykuş konduğunu görmek rüya sahibinin bir türlü yüzleşemediği korkularına işaret eder. Rüya sahibinin tembelliğine ve miskinliğine bu yüzden bazı işlerin iptal olmasına ve maddi zarara işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baykuş Yavrusu Görmek

Rüyada baykuş yavrusu gören kişinin evladının hayırsız olacağı, anne ve babasını çok üzeceği, kötü işlere bulaşıp anne ve babanın başını ağrıtacağı söylenir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baykuş Görmek

Rüyada baykuş görmek acımasız, nursuz, bencil, kendi kesesini doldurma peşinde olan bir siyasetçi, müdür ya da işveren olarak tabir edilir. Baykuş aynı zamanda kendi acındırmak suretiyle dilenerek para kazanmaya çalışan kimseye işaret eder. Rüyada baykuş görmek art niyetli ve kötü karakterli bir kadın şeklinde de yorumlanır. Bir yandan da yüzsüz, yalancı ve eli uzun bir adamla tabir edilir. Rüyasında baykuş gören kişinin etrafından onun ayağını kaydırmayı isteyen kişiler olduğu anlamına gelir. Rüyada sessiz bir baykuş ya da ölü bir baykuş görmek kişinin çevresindeki kişilerin kendisine hiçbir şartta ve koşulda zarar veremeyeceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baykuş Sesi Duymak

Rüyada baykuş sesi duymak uğursuzluk olarak nitelendirilirken aynı zamanda acı ve kara haber almak ve bir sevdiğini kaybetmek anlamına gelir.
Rüyada Baykuş Yakalamak

Rüyada baykuş yakaladığının gören kişinin başı kendisi ile dertte demektir. Çünkü bu kişi olaylar karşısında serin kanlı olamayıp hep duygularıyla hareket ettiği için hem yanlış kararlar alan hem de kendisini çok yıpratan biridir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada baykuş görmek ne demek ?
Despot yöneticiye, işi pişkinliğe vuran hırsıza, tembelliğe, hilekar insana delalet eder. Baykuş, onu gören kimse için hayasız kadına, kötü söze delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada baykuş görmek ne demek ?
Rüyada öten bir baykuş görmek, çevrenizden bazı kişilerin sizi çekemediği ve hakkınızda kötü konuştuğunu belirtir. Eğer baykuş ötmüyorsa veya canlı değilse, işinizde başarıyı belirtir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Baykuş sesi duymak, yakında bir ölü haberi alacağınızı ya da uzakta yaşayan bir tanıdığınızdan kötü haber alacağınızı anlatır. Rüyada öten bir baykuş görmek, bazı insanların sizi kıskandığını ve arkanızdan kötü konuştuğunu belirtir. Eğer baykuş ötmüyorsa veya canlı değilse, işinizde başarı elde edeceksiniz demektir. Ağaçta duran bir baykuş düşman sahibi olduğunuz anlamındadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baykuş Konması

Rüyada ağaca bir baykuş konduğunu görmek rüya sahibinin bir türlü yüzleşemediği korkularına ve sürekli ertelediği işlerine işaret eder. Bu kişi miskinliği nedeni ile işlerini hep ileri tarihe atmayı seçen kişi olarak tabir edilir.

Rüyada Baykuş Yavrusu Görmek

Rüyada baykuş yavrusu görmek evlat ile ifade edilmektedir. Rüyasında baykuş yavrusu gören kişinin evladı kendisi için hayırsız olacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Genellikle hem kötü hem de hain olan bir kişiye yorulur. Bunların yanı sıra kötü ahlaklı , art niyetli olan bir kadına ya da yüzsüz ve yalancı olan bir erkeğe işaret eder.

Rüyanızda baykuş gördüyseniz , nazara geleceğinize , dehşete düşeceğinize ve birisinden kötü söz duyacağınıza delalet eder.

Bazı rüya yorumcularına göre , acımasız , her zaman kendi çıkarlarını düşünen , siyaset adamı ya da yöneticiye yorarlar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dişi baykuş görmek

Rüyada dişi bir baykuş görmek , hilekar , hiçbir kimseye faydası dokunmayan ve düşman ile tabir edilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada baykuş yavrusu görmek ne demek?

Rüyada baykuş yavrusu gördüyseniz , eğer gerçek yaşamda evliyseniz o zaman hayırsız bir evlada sahip olacağınıza alamet eder.

Rüyada baykuşun geldiğini gördüyseniz , kısa süre içerisinde öleceğinize ve ecelinizin yaklaştığına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kar baykuşları görmek

Rüyada kar baykuşu görmek , yararınıza olacak olan şeyleri nerede bulacağınızı simgeler. Biliyorsunuz ki bu kar baykuşları çok iyi avcılardır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evinde baykuş görmek

Rüyada evinizde bir baykuş gördüyseniz , yakın zaman içerisinde bir hastalığa yakalanacağınıza delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ötmeyen baykuş görmek

Rüyada ötmeyen bir baykuş görmek , kişinin iş hayatında çok başarılı olacağına ve bu sayede büyük mevkilere ulaşacağına alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baykuş Görmek

Rüyada baykuş, ölüm haberi olarak yorumlanır. Pek hayırlı bir rüya olarak yorumlanmaz. Uğursuzluğa işaret eder. Despot eşe işaret eder. Ayrılık yaşayabilirsiniz. Maddi kayıp habercisidir.
0 oy
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Merhaba cok fazla baykuşla ilgili yorumunuz var. Kendi ruyami anlatmak istedim belki cvp verirsiniz. Ruyamda ormanlik bir alanda kuzenim, normalde hayatimda olmayan ama aşık olduğum kişi ve ben oturuyoruz. 2 tane agac kovugu var,birisinden ateş birisinden su çıkıyor. Sonra bir arkadaşım birden görünüp kayboluyor ve daha sonra baykuş sesi duyuyorum. Kuzenime dönüp duydun mu diyorum,duyduğunu soyluyor. Aşık oldugum kişi de ruyada surekli suratima bakiyor sonra başını yere egiyordu. Simdiden tesekkurler : )
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
islam alimleri geelde sesine kötü haber derler ama baykuş iyi bir avcıdır ve sessiz bir hayvandır sesi geliyorsa kendi varlığını hissettirmeye çalışan biridir  bunu fiziksel değilsede davranışları ile belli edebilir uzaktan.
0 oy
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Bu ruyada aşık olduğum kisi vardi ve hep yuzume bakip kafasini asagiya egiyordu. Ama normalde tanismadik bile kendisiyle.. Ama ruya tereddüt ettirdi beni,baykus sesi duydugum icin acaba kotu biri mi diye yorumladim .
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
kötü ibaresi  çok doğru olmaz.baykuş bana göre kötü bi hayvandeğildir ancak geçmiş toplumumuzda kötü algılanmıştır bana göre baykuş iyi gözlem yapan ve ne yapacağınada iyi karar veren birini gösterir.
0 oy
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Bende cok severim. Eskiden bir ruyamda tanimadigim birisinden baykus uçlu kolye hediye almıştım. Kolumds da kocaman baykus dövmesi vardir. Ruyada 2 agac kovugu vardi birinden ates birinden su çıkıyordu.  Bunun anlami var midir sizce
0 oy
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Ruyada kuzenim de atese comak sokuyordu.. Ve bir arkadaşım hayal gibi göründü kayboldu baykus sesinden önce.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
çok anlam çıkabilir ama aynı ağaçsa iki vasfı olan biri olabilir. hem kızgın hem sakinleşmesini bilen. yada hem kzıgınlığı olan hemde  hemde faydalı olan biri olabilir. gene ihtiyaç olduğu anda imkanı olabilen biridir. neticede ateş tehlikeli gibi görünsede ihtiyaç duyulan bir şeyde oluyor su zaten her yönüyle hayattır, belkid hem zararı hem de faydası olan biridir.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ateşe çomak sokmak bir konuyu kaşımak diyebiliriz belki kızdırıyor belki daha aktif davranmasını sağlıyordur yapma amacına göre bakılır.
0 oy
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Peki son sorumu sorayim cevap verirseniz. :)) Baykus sesini duymadan önce hayal gibi bir arkadasim geldi yanimiza ve hemen kayboldu. Anlik geldi gitti. Daha sonra baykus sesi geldi. Buna anlam katmali miyim?
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ya senin zihnin öyle görüyor yada dediğim gibi açıkça belli olmadan kendini sadece hissettirmeye çalışan biride olabilir. belki utangaç belki cesareti olmayan,  artık neye yoracağına  kararı senver.
+1 oy
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Kovugun ates tarafinda aşık olduğum kisi, su tarafinda ben oturuyordum. Kuzenimde ortada ateşe çomak sokuyordu. Sizce benim icin hayirli biri mi?
0 oy
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Kovugun ates tarafinda aşık olduğum kişi,su tarafinda ben oturuyordum. Kuzenim de ortada atese comak sokuyordu. Sizce benim icin hayirli birisi mi?
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rüyaya göre bakma derim gerçekte nasıl olduğunu araştırman daha doğru olur ateş kızgınlık olacağı gibi faydalıda olabilir.  su zaten ateşi söndürür yani etkisiz kılar  yani isterse tabi .        kuzenin belki ona cesaret veriyor olabilir açığa çıkmayan duyguları olabilir belki bu kişinin.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
hayırlı olup olmadığını kimse bilemez gerçekleri değerlendirmeni öneriyorum daha iyi tanıman araştırmanı yani.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
evet zaman zaman acıtacak  yapacak  şey  yeniliklere açık olmak kendi içinde kalma, değişimler seni olumlu etkiler.
0 oy
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Beni cok zamanlar acıttı,kendimi dış dunyaya kapattim.Seneler önce bir ruyamda bir tane kadin bir sürü kolye ucu getirdi onlarin icinden bir tanesini secti al bu senin dedi ve boynuma taktim. Baykus kolyesiydi. Anlami var mıdır. Bu ruyadan once baykuslara ilgim yoktu,sonra onlari cok sevmeye basladim ve koluma kocaman dövmesini yaptirdim. :)
0 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Mustafa bey bu 2 oldu rüyada baykuş görmek ne diye merak etmiştim bugün sonra bakarım diye bakmamıştım siteye girdim siz paylaşmışsınız. Yine böyle bir şeye daha olmuştu yakın zamanda.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
öncelikle aratmakta fayda var aries, çünkü bu yazılar google içindeki en geniş kaynak durumda bir çok sitede yazılanlar bazı kitap alıntıları burada tek sayfada veriliyor tarafımdan yani tüm yorumlar bir araraya gelmiş oluyor
0 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Onu bende biliyorum sadece zamanım yoktu bakmamıştım. Yoksa her şeyi bulabilirim siz merak etmeyin ;)
0 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Zamanım yoktu Mustafa bey sonra araticam diye kafamdan geçirdim gece de en başta gördüm o yüzden.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

438 Aktif
0 Üye ve 438 misafir
Bugün : 21443
Dün : 23857
Toplam : 48079748
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...