Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
1.1k okuma
Sonbahar Bilgi kategorisinde Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada saldırmak, hayırlara işaret eder. Rüyada saldırdığınızı görmenizin anlamı, güzel günler geçireceğinize, işlerinizin tez zamanda yoluna gireceğine, sıkıntılar çekmenize neden olan durumlardan kurtulacağınıza yorulur. Aynı zamanda işlerinizin kısa bir sürede yoluna girmesi, başarı sağlamanız iş insanlarının dikkatini çekeceğinize, üst kademeye terfi edeceğinize delalet eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

21 Yorum

+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Silahlı Saldırıya Uğramanın Psikolojik Yorumu

Gerçek hayatında silahlı saldırıya uğrayan insanların gördüğü bilinçaltı rüyaları arasındadır. Bu tip büyük olaylar yaşayan ve hayatta kalan insanların yaşadıkları travmanın sonucunda kişi aynı sahneleri defalarca faklı şekillerde rüyalarında görebilirler. Sürekli başına kötü bir şey gelecek olduğunu sanmanın ve giderek paranoyak düşüncelere girmenin de ifadesidir.
+6 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada birine saldırdığınızı görmeniz, sevdiğiniz birinin çok büyük yardımını alacağınıza, sıkıntılarınızın yakın bir zamanda son bulacağına, işlerinizin yoluna gireceğine ve sevdiğiniz kişilerle aranızdaki bağların güçleneceğine işaret eder. Sizlere ışık olacak kişilerle karşılaşacağınıza, bu kişilerle güzel işler yapacağınıza yorulur.
+6 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada bıçakla saldırdığınızı görmeniz, yeni güzel ortaklıklarla hayırlı işler yapacağınıza yorulur. Büyük başarılar kazandığınız ortaklarınızla sorunların çıkacağına bundan dolayı sıkıntılı bir dönem yaşayacağınıza işaret eder.
+6 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Düşmana Saldırmak

Rüyada düşmana saldırdığınızı görmeniz rüya yorumcuları tarafından şu şekilde yorumlanıyor; önceden sevdiğiniz bir kişinin kalbini kırdığınız için büyük vicdan azabı çektiğinize, elinize gelen bazı fırsatları değerlendirme konusunda yanlış adım atacağınız için kendinizi kötü hissedeceğinize yorulur.
+6 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Şeytana Saldırmak

Rüyada şeytana saldırdığınızı görmeniz sizi zora sokacak işler karşısında büyük başarılar sağlayacağınıza, size zarar vermek isteyen insanları çevrenizden uzaklaştıracağınıza delalet eder.
+6 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada saldırmak, güzel bir rüyadır. Kişinin işlerinin hayırlı gideceği demektir. Bazı tabircilere göre ise rüyada saldırmak, kişinin yaşadığı sıkıntılarını içine attığına ve toparlanmak için çevresinden destek alacağı anlamına gelmektedir.
+6 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Köpeğe Saldırmak

Rüya sahibinin kendisine çok büyük bir yardımı dokunan kişiyi üzeceği şeklinde yorumlanır. Kalp kırdığı için sonradan pişman olacağına, fevri davranışlarından dolayı üzüleceğine işaret eder.
+1 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Kişinin rüyasında köpeğin saldırdığını görmesi, rüya sahibinin maddi ve manevi sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.
+6 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Beyaz Köpek Saldırdığını Görmek

Rüyada beyaz köpek saldırdığını görmek, kişiye zarar vermek için birinin beklediğine alamettir. Rüyada beyaz köpek saldırması, düşüncesiz adımlar atacağına, bolluk ve bereket içerisinde yaşarken yapacağı hatalar yüzünden sorun yaşayacağına delalet eder.
+6 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Siyah Köpek Saldırdığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında siyah köpeğin saldırdığını görmesi, kişinin uyruğu belli olmayan kimselerden zarar göreceğine yorulur. Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada siyah köpek saldırmak, rüyayı gören rüya sahibinin başarılarının takdir edileceğine alamet eder.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Ölmüş Birinin Saldırısına Uğradığını Görmek

Rüyada ölmüş birinin saldırısına uğradığını görmek, kişinin etrafında sorunlar çıkaracak birilerinin olduğuna delalet eder. Rüyada ölmüş birinin saldırısına uğraması, rüyayı gören kişinin saygın bir pozisyona yükseleceğine alamet eder.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Ayının Saldırısına Uğradığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında ayının saldırısına uğradığını görmesi, kişinin huzurunun kaçacağına, haksız suçlamalara maruz kalacağına işaret eder.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Kedi Saldırdığını Görmek

Rüyada kedi saldırdığını görmek, kişinin maddi anlamda sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder. Rüyada kedi saldırdığını görmek, rüya sahibinin çok rahat edeceği bir döneme gireceği manalarına gelir.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Cinsel Saldırıya Uğradığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında cinsel saldırıya uğradığını görmesi, kişinin kötü yola düşmeyeceğine, kötü alışkanlıklardan uzak durduğuna delalet eder.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Yılan Saldırısına Uğradığını Görmek

Rüyada yılan saldırısına uğradığını görmek, kişinin ayağını kaydırmak için bekleyen birilerinin olduğuna yorulur. Rüyada yılan saldırısına uğramak, kişinin zengin içerisinde yaşam sürmeye delalettir.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada silahlı saldırıya uğramak, hayırlı şekilde tabir edilmez. Büyük dertler anlamına gelen rüya, çok üzücü günler geçirileceğine ve hasta kimselerin yaşamlarının son günlerini yaşadıklarına alamettir. Silahlı saldırı, alınacak kötü bir haberin kişinin tüm gündemini bir anda değiştireceğini de bildirir. Aile içinde dedikodular yüzünden çıkacak kötü tartışmalara ve yıllarca izi kalacak kalp kırıklıklarına alamettir. Silah görmek ses anlamına geldiği için bu rüyayı gelecek kötü bir habere yormak gerekir. Büyük yankı uyandıracak olumsuz gelişmeler kadar, kişinin herkesin kulağına gidecek ve ayıplanmasına sebep olacağı bir kabahat işleyeceğine de delalettir. Ticarette yapılan anlaşmaların tek taraflı şekilde feshedilmesi yüzünden yüklü miktarda para ödemek zorunda kalmak, alınan işleri zamanında bitirememek yüzünden tazminat ödemek manasına da gelir.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyadan Silahlı Saldırıya Uğrayıp Ölmek

Ailevi sırların bir akraba yüzünden ifşa olacağını bildirir. Kişinin bir anda çok sinirlenmesine neden olacak sözler duymasına ve daha sonra araya girecek kimseler sayesinde yatışacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına alamet eder. Geçmişte kavga edilen ve görüşülmeyen biriyle yenden irtibat kurulacağını ve var olan tüm sorunları arkada bırakmanın da tabiridir.
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Silahlı Saldırıya Uğrayıp Yaralanmak

Ömür boyu pişman olunacak bir işe girişmek demektir. Kişiyi çok derin bir şekilde etkileyecek gönül ilişkilerine girilmesi yüzünden insanlara olan güvenin kaybedileceğini, bekar kimseler için hiçbir kısmeti beğenmemesi yüzünden uzun yıllar yalnız yaşanacağını bildirir. Takıntılı bir hayat sürmenin, geçmişte yaşanan olayları sürekli gündeme getirip insanların da canını sıkmanın ifadesidir.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada bıçakla saldırı görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, mutluluğun günden güne daha da artacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına işarettir.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
rüyada bıçaklı saldırıdan kurtulmak sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına yorulur.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada bıçaklı saldırıdan kaçmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, isteklerine kulak vereceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına alamettir.

İlgili rüyalar

+9 oy
3 yorum 323 okuma
mystique 17 Haziran 2019 Rüya kategorisinde mystique Rüya Tabircisi (7.3k puan)   yazdı
+8 oy
5 yorum 572 okuma
Seymaf 14 Şubat 2021 Rüya kategorisinde Seymaf Rüyazede (2.1k puan)   yazdı
+7 oy
2 yorum 221 okuma
27 Haziran 2019 Rüya kategorisinde Nyks   2 2 yazdı
+5 oy
1 yorum 286 okuma
1 Ekim 2018 Rüya kategorisinde Minga   yazdı
+3 oy
1 yorum 125 okuma
Tugcı 15 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Tugcı Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+11 oy
2 yorum 215 okuma
20 Eylül 2016 Rüya kategorisinde sıkkıntavsan   yazdı
+8 oy
2 yorum 199 okuma
mystique 17 Haziran 2019 Rüya kategorisinde mystique Rüya Tabircisi (7.3k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 399 okuma
Karga 8 Aralık 2016 Rüya kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 173 okuma
ugurovsky 29 Temmuz 2021 Rüya kategorisinde ugurovsky Karabasan (801 puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 134 okuma
Aşkın 23 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Aşkın Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 157 okuma
11 Ağustos 2018 Rüya kategorisinde Çağla   yazdı
+7 oy
2 yorum 436 okuma
Aleyna 2 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Aleyna Rüyazede (1.6k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 296 okuma
22 Temmuz 2016 Rüya kategorisinde Alican   1 1 yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

434 Aktif
0 Üye ve 434 misafir
Bugün : 1213
Dün : 21898
Toplam : 48081407
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...