Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
701 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada akvaryum görmenin yorumu, birden fazladır. Rüyada akvaryum balıklarının sayısı fazla ise rüya sahibinin kısmetinin açık olacağı şeklinde yorumlanır. Eğer akvaryum dolusu balık gördüyse şansının açılacağına yorumlanır. Balık sayısı az ise kişinin beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına yorumlanır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

56 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada akvaryumda balık görmek, hayırlı bir rüyadır. Rüyayı gören kişinin iş ve evlilik hayatında her şeyin yoluna gireceğine delalet eder. Kişi eğer iş sahibi ise işinde her zamankinden daha çok kazanç elde edeceğine, işyerinde çalışan kişilerin sayısının artacağına ve bu sayede çok kişiye ekmek kapısı açacağına rivayet eder.
Rüya sahibinin yeni bir ortaklık edineceğine, bu ortaklık ile şansının artacağına daha çok kazanç elde edeceğine, bu maddi kazancın da helal ve bereketli olacağına da tabir edilir. Bu bolluğun, kazancın ve bereketin de ömür sona erene kadar devam edeceğini işaret eder. Eğer rüya sahibi bekar ise, rüya sahibinin çevresinde bulunan ama hiç dikkatini çekmemiş bir kişi ile fazla zaman geçireceği ve belli bir süre sonra da aralarında duygusal anlamda bir bağ oluşacağını ve aradan çok geçmeden evlilik kararı alıp yeni bir yola gireceğini rivayet eder.  Bu yolda ise kararından pişman olmayacağını ve mutlu, huzurlu ve bol kazançlı bir hayat yaşayacağının habercisidir.
Rüyada görülen akvaryumdaki balık ne kadar büyükse rüya sahibine gelecek kısmet de o kadar büyüktür. Eğer rüyada akvaryum içindeki balıklar ölü ise, rüyayı gören kişinin elindeki kısmetini ya da fırsatını kaçıracağı, bu nedenle de çok üzülüp pişman olacağı hatta bunu da çok çabuk atlatamayıp üzüntüden hasta olacağını delalet eder.
Rüyada ölü balık görmek rüya sahibinin elindeki paralarını, kazandığı parayı ya da biriktirdiği birikimini bir anda elinden yok yere kaybedeceğini ve maddi varlığını tüketeceğini işaret eder.
Rüyada akvaryum içinde görülen balıklar rengarenk, göz alıcı renklere sahip ise, rüya sahibinin hem bu dünyada hem de öbür dünyada huzura ereceğini işaret eder. Rüyayı gören kişinin temiz bir kalbe sahip olduğunu ve bu temiz kalbi ve iyi niyeti sayesinde işlerinin de yolunun da kısmetinin de açık olacağını ve mutlu olacağını delalet eder.
Rüyada Büyük Akvaryum Görmek

Rüyada büyük akvaryum görmek, rüya bilginlerince, rüya sahibinin kısmet elde edeceğini ve akvaryumun büyüklüğünün de bu kısmetin büyüklüğünü temsil ettiği şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişi ne kadar büyük akvaryum gördüyse o kadar büyük bir şans, kısmet yakalayacaktır.
Rüyada görülen büyük akvaryum kirli ya da koyu renkte ise, rüya sahibinin çok büyük bir kısmet yakalayacağını fakat bu kısmetin hayırlı olmadığını işaret eder. Kısmetin rüya sahibini çok cezp ettiğini ancak rüya sahibi eğer bu fırsatı değerlendirirse ileride mutsuz olacağını ve bu nedenle de pişmanlık duyacağını, kendisine hayırlı şeyler yaşatmayacağını aksine şerre bulaşacağını işaret eder. Yani haberci bir rüyadır diyebiliriz.
Rüyada görülen büyük akvaryum ışıl ışılsa ya da aynalı ise, rüya sahibinin karşısına ömrünün fırsatının çıkacağını ve bu fırsatı iyi değerlendirmesi gerektiğinin habercisidir. Rüyayı gören kişinin işlerinin yolunda gitmezken, kısmeti kapalıyken ve elde ettiği kazanç bereketli değilken bir anda bu fırsatı değerlendirmesi ile durumun tersine döneceğini, yolunun ve şansının açılacağını, kazancının bereketleneceğini rivayet eder.
Rüyada görülen büyük akvaryumun alev alev yandığını görmek, rüya sahibinin yanlış yolda olduğunu, hayırlı olmayan işlere bulaştığını, haksız kazanç elde ettiğini ve kalbinin giderek karardığını, taşlaştığını ve çevresine zararı dokunan kötü bir insana dönüştüğünü işaret eder.
Rüyada Küçük Akvaryum Görmek

Rüyada küçük akvaryum görmek aniden, hiç beklenmedik anda gelen maddi bir hediyeye rivayet edilir. Rüyayı gören kişinin en sıkıntılı ve çaresiz bir anında hiç ummadığı bir kişiden maddi değeri yüksek olan bir hediye alacağına, bu hediye ile sıkıntısını gidereceğine ve o kişiye çok dua edeceğine rivayet edilir. Eğer rüyada görülen küçük akvaryum kirli ya da koyu renkli ise, rüya sahibinin çevresindeki insanların gözünden düşeceğini, bunun nedeninin de anlık öfke patlaması olacağını hatta bu nedenle de çok pişmanlık yaşayacağını ve belli bir zaman sonra da bu çevresindeki kişilerden özür dileyerek gönüllerini almaya çalışacağını işaret eder. Kişinin bunun için de o insanlara her fırsatta yardım edeceğini delalet eder.
Rüyada görülen küçük akvaryum içinde yanan balıklar görmek, rüya sahibinin iş ortamında dikkatsizliği nedeniyle küçük bir hata yapacağı fakat işyerindeki iş arkadaşları ve patronunun bunu büyüteceği ve bu ufak hata sonunda hem maddi kayba uğrayacağı hem de manevi olarak mutsuzluk yaşayacağı şeklinde tabir edilir.
Rüyada Boş Akvaryum Görmek

Rüyada boş akvaryum görmek rüyayı gören kişinin hayatında bir şeyleri gerçekleştirmek için çok çaba harcadığını, emek verdiğini, bunun için çok çalışıp çabaladığını fakat bu uğraşların maalesef bir işe yaramayacağını daha çok çalışması gerektiğini işaret eder. Rüya sahibinin istek ve arzularının bir süre daha erteleneceğini ve biraz daha emek ve çaba gerektiğini delalet eder.
Bazı rüya alimlerine göre ise rüyada boş akvaryum görmek rüyayı gören kişinin yaşamını çok boş yaşadığını, kimseye yararı olmadığını, bu kişinin sevap işlemesi ve çevresindeki insanlara yararı dokunan bir insan haline gelmesi gerektiği şeklinde yorumlanmaktadır. Yani kişinin kendisini toparlaması gerektiği, yaşam tarzını değiştirmesi gerektiği ve kendini toplumdan soyutlamaması gerektiği yönünde bir haberci rüyadır.
Rüyada boş akvaryum gören kişi evli ise, evlilik hayatında geçici problemler yaşayacağını, bu problemlerin kaynağının da incir çekirdeğini doldurmayacak cinsten çok ufak sorunlar olduğunu, bu nedenle de can sıkacağını fakat bu sıkıntının da kalıcı olmayıp kısa bir süre sonra atlatılıp unutulacağını rivayet eder.
Rüyada boş akvaryuma elleriyle balık koymak, rüya sahibinin kendi kısmetini kendisinin yaratacağını, sevimliliği, sempatikliği, hoşgörüsü ve anlayışlı tavrı ile ve yaydığı olumlu enerji ile fırsat ve kısmetleri kendine çekeceğini işaret eder.
Rüyada boş akvaryum görünce ağlamak, rüya sahibinin yaptığı bir hatadan dolayı pişmanlık duyduğunu, bu hatasının ceremesini çektiğini ama telafisi için artık çok geç olduğunu ve bunun ezikliğini yaşadığını delalet eder. Ayrıca rüyayı gören kişinin işlerinin istediği gibi gitmediğini de delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akvaryum Balıklarına Yem Vermek

Rüyada akvaryum balıklarına yem vermek, rüya sahibinin iş hayatındaki başarılarına işarettir. İş yaşamında kişinin yatırım yaparak kazancını artıracağına delalet eder. Rüyada akvaryum balıklarına yem vermek, hayırlı işlere yorulmaktadır. Kişinin hanesinde huzurun artacağına alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akvaryumda Ölmüş Balık Görmek

Rüya sahibinin yaşayacağı bazı tatsız olaylar sonrasında büyük bir üzüntü çekeceğine işarettir. Rüyada akvaryumda ölmüş balık görmek, kişinin işlerini büyüteceğine, huzurlu ve güzel günlerin kendisin beklediğine alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boş Akvaryum Görmek

Rüyada boş akvaryum görmek, rüya sahibinin emeklerinin boşa çıkacağına alamettir. Bunun sebebi ise rüya sahibinin çevresindeki bazı kişilerden kaynaklanır. Rüyada boş akvaryum görmek, hayallere ulaşmaya yorulmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akvaryumdaki Balığı Yemek

Rüyada akvaryumdaki balığı yediğini görmek, rüya sahibinin sağlığına dikkat etmesi gerektiğine yorumlanır. Eğer yenilen balık ölü ise kişinin beklenmedik anda hasta olacağına işaret eder. Ancak kimi rüya tabirlerine göre de kişinin sağlığına kavuşacağı ve huzurlu bir yaşama kavuşacağına alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Akvaryum Balığı Görmek

Rüya sahibinin rüyasında siyah akvaryum balığı görmesi, kişinin mal varlığının eksileceğine işaret eder. Rüya sahibinin hayırlı işler peşinde koşacağı anlamına da gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akvaryum Balığı Tuttuğunu Görmek

Kişinin rüyasında akvaryum balığı tuttuğunu görmesi, rüya sahibinin kişiye maddi destek geleceğine rivayet eder. Kişinin ailesiyle mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akvaryum Balığı Aldığını Görmek

Rüyayı gören kişinin rakiplerin oyununa geleceğine alamet eder. Rüya sahibinin yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Akvaryum Balığı Görmek

Rüyada beyaz akvaryum balığı görmek, kişinin sıkıntılarının son bulacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin çevresindeki kimse yüzünden yanlıştan döneceği demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
düzenledi
zenginlik, ferahlık, bereket, geçici sıkıntı, hapis manasını taşımaktadır.

Görülen akvaryumun içinde farklı farklı akvaryum görmek, siz dahil çeşitli branşlarda olan insanların birlikte hayırlı bir iş yapacağınıza yorumlamaktadır. Rüyada akvaryum görmek kısa süreliğine mahkum olacağınıza ve ailenizden uzak kalmaya tabir edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akvaryum görmek, boş yere harcadığınız zamanların daha bir süre devam edeceğine, eş ve dost desteğinden mahrum kalacağınıza, kısmetsizlikle mücadele edeceğinize işaret eder.Rüyada akvaryum görmek, pek iyiye yorumlanmaz. Kıymetli zamanlarını boşa harcamakla ve bu sebepten dost ve arkadaşlarının ilgisinden ve desteğinden yoksun bir duruma düşeceğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akvaryum görmek, genel olarak iyi şekilde yorumlanmaz. Rüya sahibi için hayal kırıklığı ve üzüntü anlamına gelir. Rüyasında akvaryum gören kişi en sevdikleri tarafından yarı yolda bırakılır, onların dost değil beş para etmez, üç kâğıtçı kimseler olduğunu öğrenir. Akvaryum sıkıntı ve problem şeklinde de tabir edilir.

Rüya sahibinin maddi durumunun yerinde olduğu zaman etrafının dolu olacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına delalet eder. Rüyada tatlı su balıkları ile okyanus balıklarını bir arada görmek, rüya sahibinin uluslararası bir iş yapacağına ya da yabancı iş adamları ile görüşeceğine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akvaryum Balığı Görmek

Rüyada görülen balık, genel anlamı itibariyle kısmet olarak değerlendirilir. Akvaryum balığı mutluluk ve güzellik olarak yorumlanır. Rüyasında akvaryum balığı gören kişinin sağlık ve bereket içinde geçireceği bir hayatı olacak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akvaryum Balığı Yutmak

Sağlığına kavuşmak ya da her zaman sağlıklı olmak şeklinde tabir edilir. Rüya sahibinin hastalığının ilacını bulmasına hasta değilse de hayatı boyunca hiçbir ciddi hastalığı olmayacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akvaryum Almak

Boş akvaryum rüya sahibinin aradığını bulamaması ve bu nedenle hüsrana kapılması anlamına gelirken dolu akvaryum kazanç ve güzel kısmetler almak şeklinde değerlendirilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akvaryum Balığının Öldüğünü Görmek

Rüya sahibinin maddi kaynaklarının tükenmesine ve darlığa düşmesine delalet eder. Rüya sahibi düşünmeden adım attığı için varını yoğunu hiç farkında olmadan tüketecek, hala zenginlik içinde olduğunu düşündüğü bir zamanda beş parasız kaldığını fark edip, büyük bir şok yaşayacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akvaryum Camının Kırılması

Rüya sahibinin mecburi olarak bir davete iştirak etmesine fakat içinde bulunduğu ortamdan ve durumdan hiç haz etmemesine yorulur. Rüya sahibi zoraki olarak halinden memnunmuş gibi gözükecek demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen balık, genel anlamı itibariyle kısmet olarak değerlendirilir. Akvaryum balığı mutluluk ve güzellik olarak yorumlanır. Rüyasında akvaryum balığı gören kişinin sağlık ve bereket içinde geçireceği bir hayatı olacak demektir.

Rüyada boş akvaryum görmek rüya sahibinin aradığını bulamaması ve bu nedenle hüsrana kapılması anlamına gelirken dolu akvaryum kazanç ve güzel kısmetler almak şeklinde değerlendirilir.
Rüya sahibinin maddi durumunun yerinde olduğu zaman etrafının dolu olacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına delalet eder. Rüyada tatlı su balıkları ile okyanus balıklarını bir arada görmek, rüya sahibinin uluslararası bir iş yapacağına ya da yabancı iş adamları ile görüşeceğine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Akvaryum içinde farklı farklı balık tipleri görmek, rüya gören kişiyle ilgili değişik meslek veya uyruktaki insanların belli bir niyetle için bir araya toplanmalarına delalet eder.. Akvaryumda iki adet balık görmek bir işte ortak olan iki kişiye delalet eder..
Eğer rüyada ağzı açık balık gördüldüyse, rüya görenin özgürlüğünün geçici olarak kısıtllanmasına işaret eder yani hapsedilmesi veya kaçırılması gibi..
Rüyada içi balık dolu bir akvaryum, büyük bir bolluk, zenginliktir anlamına gelir.
Bir başka kaynağa göre rüyada akvaryum görmek, eşinizin ve çevrenizin desteğinden mahrum kalacağınıza ve uğursuzlukla başetmeye çalışacağınıza delalet eder. 836
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akvaryumda balık görmek, hayırlı bir rüyadır. Rüyayı gören kişinin iş ve evlilik hayatında her şeyin yoluna gireceğine delalet eder. Kişi eğer iş sahibi ise işinde her zamankinden daha çok kazanç elde edeceğine, işyerinde çalışan kişilerin sayısının artacağına ve bu sayede çok kişiye ekmek kapısı açacağına rivayet eder.
Rüya sahibinin yeni bir ortaklık edineceğine, bu ortaklık ile şansının artacağına daha çok kazanç elde edeceğine, bu maddi kazancın da helal ve bereketli olacağına da tabir edilir. Bu bolluğun, kazancın ve bereketin de ömür sona erene kadar devam edeceğini işaret eder. Eğer rüya sahibi bekar ise, rüya sahibinin çevresinde bulunan ama hiç dikkatini çekmemiş bir kişi ile fazla zaman geçireceği ve belli bir süre sonra da aralarında duygusal anlamda bir bağ oluşacağını ve aradan çok geçmeden evlilik kararı alıp yeni bir yola gireceğini rivayet eder.  Bu yolda ise kararından pişman olmayacağını ve mutlu, huzurlu ve bol kazançlı bir hayat yaşayacağının habercisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen akvaryumdaki balık ne kadar büyükse rüya sahibine gelecek kısmet de o kadar büyüktür. Eğer rüyada akvaryum içindeki balıklar ölü ise, rüyayı gören kişinin elindeki kısmetini ya da fırsatını kaçıracağı, bu nedenle de çok üzülüp pişman olacağı hatta bunu da çok çabuk atlatamayıp üzüntüden hasta olacağını delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölü balık görmek rüya sahibinin elindeki paralarını, kazandığı parayı ya da biriktirdiği birikimini bir anda elinden yok yere kaybedeceğini ve maddi varlığını tüketeceğini işaret eder.
Rüyada akvaryum içinde görülen balıklar rengarenk, göz alıcı renklere sahip ise, rüya sahibinin hem bu dünyada hem de öbür dünyada huzura ereceğini işaret eder. Rüyayı gören kişinin temiz bir kalbe sahip olduğunu ve bu temiz kalbi ve iyi niyeti sayesinde işlerinin de yolunun da kısmetinin de açık olacağını ve mutlu olacağını delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada büyük akvaryum görmek, rüya bilginlerince, rüya sahibinin kısmet elde edeceğini ve akvaryumun büyüklüğünün de bu kısmetin büyüklüğünü temsil ettiği şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişi ne kadar büyük akvaryum gördüyse o kadar büyük bir şans, kısmet yakalayacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen büyük akvaryum kirli ya da koyu renkte ise, rüya sahibinin çok büyük bir kısmet yakalayacağını fakat bu kısmetin hayırlı olmadığını işaret eder. Kısmetin rüya sahibini çok cezp ettiğini ancak rüya sahibi eğer bu fırsatı değerlendirirse ileride mutsuz olacağını ve bu nedenle de pişmanlık duyacağını, kendisine hayırlı şeyler yaşatmayacağını aksine şerre bulaşacağını işaret eder. Yani haberci bir rüyadır diyebiliriz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen büyük akvaryum ışıl ışılsa ya da aynalı ise, rüya sahibinin karşısına ömrünün fırsatının çıkacağını ve bu fırsatı iyi değerlendirmesi gerektiğinin habercisidir. Rüyayı gören kişinin işlerinin yolunda gitmezken, kısmeti kapalıyken ve elde ettiği kazanç bereketli değilken bir anda bu fırsatı değerlendirmesi ile durumun tersine döneceğini, yolunun ve şansının açılacağını, kazancının bereketleneceğini rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen büyük akvaryumun alev alev yandığını görmek, rüya sahibinin yanlış yolda olduğunu, hayırlı olmayan işlere bulaştığını, haksız kazanç elde ettiğini ve kalbinin giderek karardığını, taşlaştığını ve çevresine zararı dokunan kötü bir insana dönüştüğünü işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada küçük akvaryum görmek aniden, hiç beklenmedik anda gelen maddi bir hediyeye rivayet edilir. Rüyayı gören kişinin en sıkıntılı ve çaresiz bir anında hiç ummadığı bir kişiden maddi değeri yüksek olan bir hediye alacağına, bu hediye ile sıkıntısını gidereceğine ve o kişiye çok dua edeceğine rivayet edilir. Eğer rüyada görülen küçük akvaryum kirli ya da koyu renkli ise, rüya sahibinin çevresindeki insanların gözünden düşeceğini, bunun nedeninin de anlık öfke patlaması olacağını hatta bu nedenle de çok pişmanlık yaşayacağını ve belli bir zaman sonra da bu çevresindeki kişilerden özür dileyerek gönüllerini almaya çalışacağını işaret eder. Kişinin bunun için de o insanlara her fırsatta yardım edeceğini delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen küçük akvaryum içinde yanan balıklar görmek, rüya sahibinin iş ortamında dikkatsizliği nedeniyle küçük bir hata yapacağı fakat işyerindeki iş arkadaşları ve patronunun bunu büyüteceği ve bu ufak hata sonunda hem maddi kayba uğrayacağı hem de manevi olarak mutsuzluk yaşayacağı şeklinde tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada boş akvaryum görmek rüyayı gören kişinin hayatında bir şeyleri gerçekleştirmek için çok çaba harcadığını, emek verdiğini, bunun için çok çalışıp çabaladığını fakat bu uğraşların maalesef bir işe yaramayacağını daha çok çalışması gerektiğini işaret eder. Rüya sahibinin istek ve arzularının bir süre daha erteleneceğini ve biraz daha emek ve çaba gerektiğini delalet eder.
Bazı rüya alimlerine göre ise rüyada boş akvaryum görmek rüyayı gören kişinin yaşamını çok boş yaşadığını, kimseye yararı olmadığını, bu kişinin sevap işlemesi ve çevresindeki insanlara yararı dokunan bir insan haline gelmesi gerektiği şeklinde yorumlanmaktadır. Yani kişinin kendisini toparlaması gerektiği, yaşam tarzını değiştirmesi gerektiği ve kendini toplumdan soyutlamaması gerektiği yönünde bir haberci rüyadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada boş akvaryum gören kişi evli ise, evlilik hayatında geçici problemler yaşayacağını, bu problemlerin kaynağının da incir çekirdeğini doldurmayacak cinsten çok ufak sorunlar olduğunu, bu nedenle de can sıkacağını fakat bu sıkıntının da kalıcı olmayıp kısa bir süre sonra atlatılıp unutulacağını rivayet eder.
Rüyada boş akvaryuma elleriyle balık koymak, rüya sahibinin kendi kısmetini kendisinin yaratacağını, sevimliliği, sempatikliği, hoşgörüsü ve anlayışlı tavrı ile ve yaydığı olumlu enerji ile fırsat ve kısmetleri kendine çekeceğini işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada boş akvaryum görünce ağlamak, rüya sahibinin yaptığı bir hatadan dolayı pişmanlık duyduğunu, bu hatasının ceremesini çektiğini ama telafisi için artık çok geç olduğunu ve bunun ezikliğini yaşadığını delalet eder. Ayrıca rüyayı gören kişinin işlerinin istediği gibi gitmediğini de delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akvaryum Görmek

Bir akvaryum içinde muhtelif cinste balıklar görmek, değişik meslek ve meşrepteki insanların belli bir amaç için bir araya gelmelerine,

Akvaryumda iki balık görmek bir işte birlik olan iki kimseye, Ağzı açık balık görmek hürriyetinin geçici olarak kısıtllanmasına delalet eder.

İçi balık dolu bir akvaryum, büyük bir bolluk, zenginliktir.

Rüyada akvaryum görmek, eşinizin ve dostlarınızın desteğinden mahrum kalacağınıza ve kısmetsizlikle mücadele edeceğinize işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akvaryum balığı görmek, yaşanacak farklılıkların habercisidir. Rüyayı gören kişinin farklı ve alışık olmadığı ortamlara gireceğine, farklı insanlarla tanışacağına; bu ortamın rüya sahibine çok çekici geleceğine, bu ortamlarda tanıştığı yeni insanlarla yeni ortaklıklar kuracağına ve bu yeni ortaklığın da kendisine hayırlı geleceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çok fazla sayıda akvaryum balığı görmek eğer rüyada görülen akvaryum içindeki balıkların sayısı miktar olarak fazla ise, rüyayı gören kişinin kısmetinin açık olduğunu, bolluk bereket içinde olduğunu; bekar ise kısmetinin açılarak, kendisine gelen insanların sayısının artacağını; işsiz ise yakın zamanda iş bularak hayırlı, helal ve bereketli bir iş bulacağını rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akvaryum içinde ölü balık görmek akvaryum içindeki balıklar ölü ise, rüya sahibinin yakın zamanda bir musibet yaşayacağını, hayatına aldığı yeni bir insandan tez zamanda bir kötülük göreceğini ve işlerinin de şansının da kapanacağını, kazancının bereketini kaybedeceğini işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akvaryum içinde büyük balık görmek rüyada balıkların büyük olduğunu görmek, rüyayı gören kişinin aniden ve hiç beklemediği bir anda güzel ve hayırlı bir teklif alacağını, bu teklif ile kısmetinin de yolunun da açılacağını ve hayırlı paralar kazanarak maddi anlamda büyük gelirler elde edeceğini delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akvaryum balıklarına yem vermek, rüya sahibinin gerçek yaşamında başarılara imza atacağına, çevresi tarafından sevilen, sayılan ve takdir gören bir konuma geleceğine tabir edilir.

Rüyayı gören kişi eğer iş yeri sahibi ise iş yerini büyüteceğinin, emrinde çalışan işçileri olacağının ve bu işçi sayısının zamanla artacağının, kazancının kat kat fazlasını kazanacağının göstergesidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akvaryum balıklarına yem vermek ne demek gören kişi evli ise ve rüyasında akvaryum içindeki balıklara yem verdiğini gördüyse, rüya sahibinin evlatlarından hayır göreceğini, yaşlandığı zaman evlatlarının rüya sahibini çok mutlu ederek razı edeceğini ve hayırlı dualar alacağını rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akvaryum balıklarına yem verildiğinde balıkların öldüğünü görmek gören kimsenin gerçek hayatta iyi kalpli bir insanın kalbini kırdığını işaret eder. Rüyayı gören kişinin yakın çevresinde olan ve kendisinin de farkında olmadan kırdığı bu insanın ahını aldığını işaret eder.

Bazen de elde edilecek gelirin, ganimetin yanlış zamanda ve yanlış insanlarla kullanılması nedeniyle, çabuk sürede kaybedildiğinin ve bereketinin kaçacağı şeklinde yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akvaryumda ölmüş balık görmek, rüya sahibinin başına hoş olmayan, tatsız bir olay geleceğinin habercisidir.

Rüyayı gören kişinin üzüleceği ve kötü bir olay yaşayacağına ya da kötü bir haber alacağına işaret eder. Kişinin kazancının düşeceği, kısmetinin kapanacağı, yanlış ve doğru yolda olmayan insanların çevresine gireceğini ve bu nedenle de belalar yaşayacağının habercisidir. Rüyada ölmüş balık görmek aynı zamanda kötü şans olarak da yorumlanırlar.

Rüya sahibinin yolunda giden işlerinin aniden aksayacağını, olacak bir işinin ansızın olmadığını yani neye niyetlense o niyetlendiği şeyi elde edemediğini delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akvaryum balıklarını kendisi öldürdüğünü görmek kişinin gerçek hayatta eline birçok fırsat geçtiğini, elinde güç olduğunu fakat, rüya sahibinin bu fırsatları ve gücü gerektiği gibi değerlendiremediğini ve bu nedenle de çok pişmanlık yaşadığını, vicdan azabı çektiğini delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boş Akvaryum Görmek

Rüyada boş akvaryum görmek, rüya sahibinin yaşamında bir şeylerin olması için çok emek verdiğini, çok çalıştığını fakat bunca çalışma ve emeğin karşılığını alamadığının ya da alamayacağının habercisidir.

Rüyada boş akvaryum görmek ne anlama gelir, boşa gayret etmek, boşa çabalamak olarak tasvir edilir.

Bazı rüya alimlerine göre: Rüya sahibi eğer iş ortamındaysa; rüyayı gören kişinin çevresinde kendisini istemeyen, yükselmesini istemeyen, kazanç elde etmesini engellemek isteyen kişilerin olduğu ve bu kişilerin etkisiyle rüyayı gören kişinin şansının da kazancının da azaldığı olarak tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dolu akvaryumun ansızın boşaldığını, balıkların yok olduğunu görmek, rüyayı gören kişinin dünya aleminin zevklerine, mutluluğuna kendisini çok kaptırdığını, öbür dünyayı hiç düşünmeden hareket ettiğini, gözünün dünya malına ve parsına doymadığını rivayet eder.

Rüya sahibinin bu varlık ve bolluktan uyanıp, kendisini düzeltmesi gerektiği ve bu rüyadan uyanması gerektiğinin habercisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akvaryumdaki balığı yemek, sağlıkla ilgili haberci bir rüyadır. Rüyayı gören kişinin sağlığına dikkat etmesi gerekir ve kontrollerini düzenli olarak yapması gerekmektedir.

Rüya sahibinin eğer dikkat etmezse, yakın zamanda sağlığını kaybedeceğini bu nedenle de yemesine içmesine dikkat etmesi gerektiğini ve kendisini fazla yormaması gerektiğini işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akvaryum içindeki balıkları ölü görmek rüya sahibi o balıkları yiyor ise rüyayı gören kişinin dermanı olmayan bir derde tutulacağını işaret eder. Bu dert gerek sağlık gerekse maddi anlamda ya da iş ile ilgili bir konu olabilir.

Bazı rüya alimlerine göre rüyada akvaryumdaki balığı yemek, rüyayı gören kişinin başkasının hakkını yiyerek, haksız kazanç elde edeceğine ve bu nedenle de bir musibet ile karşılaşıp zor günler yaşayacağına  işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir akvaryum içinde değişik cinste balıklar görmek, farklı meslek ve kalitedeki insanların belli bir amaç için bir araya gelmelerine,

Rüyada akvaryumda iki balık görmek bir işte birlik içinde olan iki kişiye; ağzı açık balık görmek, kişinin özgürlüğünün geçici olarak kısıtlanmasına delalet eder.

Rüyada içi balık dolu bir akvaryum görmek, büyük bir bolluk, zenginliktir demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akvaryum görmenin anlamı.

Rüyada bir akvaryum içinde değişik cinste balıklar görmek, farklı meslek ve kalitedeki insanların belli bir amaç için bir araya gelmelerine,

Akvaryumda iki balık görmek bir işte birlik içinde olan iki kişiye,

Ağzı açık balık görmek kişinin özgürlüğünün geçici olarak kısıtlanmasına delalet eder.

İçi balık dolu bir akvaryum, büyük bir bolluk, zenginliktir demektir.

Rüyada akvaryum görmek genel olarak iyiye yorulur.

Rüyayı gören kimse zengin olacak, ev yaşantısında huzur bulacaktır. Hatta ömrünün sonuna kadar para sıkıntısı çekmeyecek ve rahatça yaşayacak demektir.

Akvaryum ne kadar büyükse ve akvaryumun içinde ne kadar çok balık varsa, kişi o kadar çok zengin olunur.

Akvaryumda ölmüş balık görmek ise, ele geçen paranın bir anda biteceğine işaret eder. Aynı zamanda rüyada akvaryumdaki ölü balık, tatsız bir olay yaşanacağına ve bir kısmetin kaçacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akvaryum görmek para ile alakalı sıkıntıların biteceğine, huzura delalet eder. Rüyada akvaryumun içinde balık görmek hayırlı bir iş için yola çıkılacağına ve bu seyahat için maddi konuda aile büyüklerinden yardım alınacağına işarettir. Rüyada akvaryuma su doldurmak biriktirmiş olduğunuz paraları ileride sağlığınızla alakalı bir konuda kullanacağınıza delalet eder. Akvaryumun içinde olduğunu görmek sizin arkanızdan konuşan kişilerin kısa zamanda sizden bir konuda yardım isteyeceklerine işarettir. Rüyada akvaryum satın almak elinize hayırlı yerden bir belge veya bir paketin geçeceğine ve bu gelecek olan eşyanın ailenizde ki sorunları biraz da olsa çözeceğine delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akvaryum satmak durumu kötü olan bir kimseye erzak yardımı yapacağınıza ve yardım yaptığınız kişinin sizin hakkınızda iyi konuştuğuna işarettir. Rüyada küçük akvaryum görmek aile içinde yaşanacak küçük sorunlara işarettir ve bu sorunları aile dışından bir kişinin sayesinden bitireceğinize yorumlanır. Büyük akvaryum partnerinizle veya aile büyüklerinizle yaşadığınız sorunların kısa zamanda geçeceğine ve aile bağlarının daha da kuvvetleneceğine işarettir. Akvaryumun kırılması, patlaması sevmediğiniz, hoşlanmadığınız kişilerle aynı ortamda bir iş sebebiyle bulunacağınıza yorumlanır.  Akvaryumun içinde birçok cins balık olduğunu görmek etrafınızda ki insanlarla yaşadığınız sorunları, kendinizi geliştirerek çözeceğinize işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir akvaryum içinde muhtelif cinste balıklar görmek, değişik meslek ve meşrepteki insanların belli bir amaç için bir araya gelmelerine, Akvaryumda iki balık görmek bir işte birlik olan iki kimseye, ağzı açık balık görmek hürriyetinin geçici olarak kısıtllanmasına delalet eder. İçi balık dolu bir akvaryum, büyük bir bolluk, zenginliktir. Rüyada akvaryum görmek, eşinizin ve dostlarınızın desteğinden mahrum kalacağınıza ve kısmetsizlikle mücadele edeceğinize işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen akvaryum hayra yorumlanabilir. Zenginlik, ferahlık, bereket, geçici sıkıntı, hapis manasını taşımaktadır. Görülen akvaryumun içinde farklı farklı akvaryum görmek, siz dahil çeşitli branşlarda olan insanların birlikte hayırlı bir iş yapacağınıza yorumlamaktadır. Rüyada akvaryum görmek kısa süreliğine mahkum olacağınıza ve ailenizden uzak kalmaya tabir edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada güzel bir akvaryum görmek varlık sahibi olunacağına rahata ermeye ve hayat boyu maddi sıkıntı çekmeyeceğine işaret edilmektedir. Büyük akvaryum çok para demektir. Akvaryum da ölü balık varsa bu olan paranın aniden biteceği manasını taşır. Rüyada Akvaryum görmek, eşinizin ve dostlarınızın desteğinden mahrum kalacağınıza ve kısmetsizlikle mücadele edeceğinize işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada güzel bir akvaryum görmek varlık sahibi olunacağına rahata ermeye ve hayat boyu maddi sıkıntı çekmeyeceğine işaret edilmektedir. Büyük akvaryum çok para demektir. Akvaryum da ölü balık varsa bu olan paranın aniden biteceği manasını taşır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir akvaryum içinde muhtelif cinste balıklar görmek, değişik meslek ve meşrepteki insanların belli bir amaç için bir araya gelmelerine, Akvaryumda iki balık görmek bir işte birlik olan iki kimseye, Ağzı açık balık görmek hürriyetinin geçici olarak kısıtllanmasına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İçi balık dolu bir akvaryum, büyük bir bolluk, zenginliktir.

Rüyada akvaryum görmek, eşinizin ve dostlarınızın desteğinden mahrum kalacağınıza ve kısmetsizlikle mücadele edeceğinize işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada boş akvaryum görmek rüya sahibinin aradığını bulamaması ve bu nedenle hüsrana kapılması anlamına gelirken dolu akvaryum kazanç ve güzel kısmetler almak şeklinde değerlendirilir.
Rüya sahibinin maddi durumunun yerinde olduğu zaman etrafının dolu olacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına delalet eder. Rüyada tatlı su balıkları ile okyanus balıklarını bir arada görmek, rüya sahibinin uluslararası bir iş yapacağına ya da yabancı iş adamları ile görüşeceğine yorulur.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

423 Aktif
1 Üye ve 422 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 8828
Dün : 23857
Toplam : 48067172
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...