Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
1.6k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada gelin görmek genel olarak güzeldir. Fakat rüyalar çok değişik şekillerde yorumlanabilmektedir. Bu sebeple gelini ne şekilde gördüğünüz önemlidir. Şimdi bunlara değinelim:

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

101 Yorum

+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Gelin Görmek

Rüyada gelin görmek ile ilgili yorumların geneli incelendiği zaman olumlu yorumların çok ağırlıkta olduğu görülmektedir. Rüyada gelin gören kişi güzel bir haber alacaktır. Aynı zamanda huzurlu bir yaşantıya sahip olacaktır. Rüyada gelin gören bekar kız veya erkek evliliğe yakındır. Rüyada beyaz gelinlikler içerisinde kendini gören kız mutlu bir izdivaç gerçekleştirecektir. Rüyada kendini yırtılmış bir gelinlik içerisinde gören gelin ise belirsiz bir evlilik sürecine girmiştir. Yabancı bir kişiyi gelin olarak görmek hiç umulmadık bir yerden gelecek yardıma çağrışım yapmaktadır. Rüyada yaşlı ve olgun bir gelin görmek, neşe, huzur ve gelecek günlerin refahına işaret etmektedir. Rüyada çamurlar içerisinde bir gelinlik görmek ise kötü bir geleceğin göstergesidir. Bir başkasına gelinlik giydiren ve gelin eden  kadın ise çok güzel bir olaya aracılık edecek ve bir kişiyi çok mutlu ederek hayır ve dualarını alacaktır.
Gelinin görülüş biçimine göre rüya tabirleri
Rüyada gelin olmak

Rüyada gelin olduğunu gören kişi kendini evliliğe hazır hissetmektedir. Ayrıca kısa bir müddet sonra evlenecektir. Gelin olduğunu gören kişi dünya işleri ile fazlaca meşgul olmakta ve bol paralar kazanmaktadır. Yaşlı bir kadının kendini gelin olarak görmesi dünya malına çok değer verdiğinin ve aile ilişkilerinin kötü olduğunun göstergesidir. Rüyada düğün mekanında kendini gelin olarak gören kişi yakın zamanda büyük bir makama geçecektir. Şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyada bekar bir kızın kendini gelin olarak görmesi büyük bir şölene işarettir. Evli bir kadının rüyada gelin olması erkek çocuk doğuracağı eklinde yorumlanmaktadır.
Rüyada gelin almak

Rüyada gelin aldığını gören kişi çok yakında mutlu bir evliliğe adım atacaktır. Rüyada gelin huzura ve berekete işaret etmektedir.  Rüyada yaşlı bir gelin almak büyük mala servete ve doğru yollardan kazanılan paraya işaret edilmektedir. Rüyada süslü bir gelin almak ise birinden çok güzel bir hediye almaya ve o hediyenin hayatında çok önemli bir yer edineceğine işarettir. Evli bir erkeğin gelin aldığını görmesi evliliğinin mesut bir biçimde geçeceğine ve uzun ömre işarettir. Rüyada gelin alan ve gelin ile kol kola girip mutlu olan kişi ise fakir ise zenginliğe, mutsuz ise mutluluğa delalet etmektedir. Rüyada bir akrabasını gelin alan kişi ise yönetici olacak ve adaletli bir yönetim sergileyecektir.
Rüyada gelin damat görmek

Rüyada gelin ile damat bir arada görmek bolluğa ve berekete işarettir. Genç bir gelin ile genç bir damadın görülüyor olması helal kazanca ve büyük bir servete işaret edilmektedir. Rüyada gelin ve damadın evlenmesi ise uzun ömürlü güzel bir yaşantıyı göstermektedir. Rüyada süslenmiş bir gelin ile süslü bir damat görülmesi dünyada rahat bir yaşam sürmeye bolluk, bereket ve aile büyüklerinden rıza almış olmak şeklinde yorumlanır. Hasta olan yaşlı bir kişinin rüyada genç gelin ve damadı bir arada görmesi ise ecelinin yaklaşmış olmasına yorumlanmaktadır. Evli bir kadın rüyasında genç bir damat veya genç bir gelin görüyor ise erkek bir çocuk doğuracağına işaret edilmektedir.
Rüyada gelin arabası görmek

Rüyada gelin arabasının görülüyor olması dünya işlerinin iyiye gideceğinin göstergesidir. Eğer işi kötü olan biri rüyada gelin arabası görüyorsa işleri düzelir, işleri iyi olan biri görür ise işleri daha iyi olur. Rüyada gelin arabasının görülmesi büyük bir aile olmaya ve büyük bir evde ortak bir yaşam sürmeye işarettir. Aynı zamanda bu yaşantının çok iyi gideceğine ve bir arada yaşamanın huzur getireceği olarak yorumlanmaktadır. Rüyada gelin ve damadın gelin arabasının içerisinde görülmesi, yüksek bir itibara işarettir. Rüyada kendini bir gelin ile gelin arabasında gören kişi güzel bir gelecek ve ticari anlamda büyük bir yükselişe işaret olarak görülmektedir. Renkli gelin arabası ise gösterişli bir yaşantının göstergesidir.
Rüyada gelin çiçeği

Evli bir kadının rüyada gelin çiçeği görmesi yakında gebe kalmasına ve hayırlı bir çocuk dünyaya getirmesine işarettir. Rüyada gelin çiçeği gören kişi ileriki hayatında güzel ve olumlu gelişmelere sebep olacak olaylar yaşayacaktır. Bekar bir gencin gelin çiçeği görmesi mutlu bir evliliğin gerçekleştirmesi olarak yorumlanmakta iken bekar bir genç kızın gelin çiçeği görmesi ise akrabalarından biri ile izdivaç etmesi olarak yorumlanmaktadır. Rüyada görülen gelin çiçeği kurumuş ise güzel giden şeylerin kötüye doğru bir ivme alacağı şeklinde değerlendirilmektedir.  Rüyasında rengarenk gelin çiçeği gören kişi ise insanlar arasında çok sevilen ve sürekli arkasından iyi şeyler konuşulan bir insan olarak yorumlanmaktadır.
Rüyada gelin başı

Rüyada gelin başının görülmesi uzun ömre ve güzel bir hayatın yaşanmasına delalet etmektedir. Kişi eğer bayan kendi gelin başını görüyor ise şeref, itibar, mevki ve makama işarettir. Gelin başının kabarık ve büyük olması gelinin kısmetinin bol olmasına ve eşi ile çok mutlu bir gelecek geçirmesine işarettir. Saçına ak düşmüş bir gelin başının görülmesi ise sabırlı olmaya ve metanetli olmaya işarettir. Baştan geçecek olan bir olaya karşı dirayet gösterilmesi şeklinde yorumlanmaktadır. Gelin başının sade olması ise evliliğin kısa sürmesine sorunlu bir sürecin yaşanması şeklinde belirtilmektedir.
Rüyada gelin ayakkabısı

Rüyada gelin ayakkabısının görülmüş olması zenginliğe ve şatafatlı bir hayata belirtidir. Rüyada gelin ayakkabısını giydiğini gören kişi kısa süre sonra rahata ve huzura erecektir. Eğer başında bir sorun var ise def olacaktır. Rüyada gelin ayakkabısını yakalamak ise kısmetin artışına ve kısa sürede güzel bir insan ile tanışılmasına delalet etmektedir. Rüyada gelin ayakkabısını kolay bir biçimde giydiğini görmek ise bir işten çok büyük bir kar sağlamak olarak yorumlanır. Rüyada gelinden ayakkabısını istemek ise içinde geçmişte oturmuş olan bir ukde olarak belirtilmektedir. Gelin ayakkabısının kirli olması ise kişinin ameli olarak yorumlanmaktadır.
Rüyada Hamile Bir Gelin Görmek

Çok hayırlı olmakla birlikte güzel gelişmelerin yaşanacağını müjdeleyen bir rüyadır. Kişinin, uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine alamet eder.
Rüyada Birçok Gelin Damat Görmek

Sevilen bir arkadaşın vereceği destek sayesinde zor bir işin altından kalkacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, karanlıkların aydınlanacağına, sevinçli haberler alınacağına ve verilecek büyük bir karar sayesinde evlilik yolunda adım atılacağına delalettir.
Rüyada Gelin Olmak Ve Ağlamak

Hem aile hayatı hem iş hayatı için çok hayırlı bir rüyadır. Aile hayatı içinde yaşanan tartışmaların aile büyüklerinin araya girmesi sayesinde ortadan kalkacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve sorunların biteceğine yorumlanır. Kişi, sevdiği bir konuda kendisini havalara uçuracak bir gelişmenin haberini alacak demektir.
Rüyada Gelin Kaynana Kavgası Görmek

Eşler arasındaki ilişkiler açısından olumsuz bir rüyadır. Anne baba arasında yaşanan tartışmaların şiddetleneceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına işaret eder.
Rüyada Evli Kadının Gelin Olduğunu Görmek

Bir arkadaşla kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, kötü günlerin geride kalacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına, şanssızlığın biteceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalet eder. Aynı zamanda, kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte birçok insanın istihdam edileceği bir işin temellerini atmaya ve çok daha güzel günlerin hayalini kurmaya yorulur.
Rüyada Gelin Pastası Görmek

Çok büyük bir projenin başına getirilen rüya sahibinin, günden güne daha fazla kazanç elde edileceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına rivayet eder.
Rüyada Eve Gelin Gelmesi

Uzun zamandan beri yaşanan kötü gidişe dur deneceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına ve zahmet çekilerek yapılan bir işte başarı kazanılacağına yorulur. Aynı zamanda, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girdikten sonra evlat sahibi olunacağına işaret eder.
Rüyada Gelin Başı Yaptığını Görmek

Rüyayı gören kişinin, kendisine uygun bir işe gireceğine, bu işte çok hayırlı adımlar atacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine ve girilen bir rekabetten kazanan olarak çıkılacağına yorumlanır.
Rüyada Yeni Gelin Olmak

Hayırlı bir rüyadır. Çocuklarından birinin yapacağı bir hata yüzünden işlerinde kötü durumlarla karşılaşan bir akrabanın istediği desteğe cevap verileceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına ve rahatlığa çıkılacağına delalet eder.
Rüyada Elinde Gelin Çiçeği Görmek

Yeni bir iş kapısının açılacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına ve ferahlığa çıkılacağına rivayet edilir.
Rüyada At Üzerinde Gelin Görmek

Hayal edilen her şeye kavuşulacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına ve kaçırılan fırsatların yakın zaman içinde tekrar elde edileceğine alamet eder. Aynı zamanda, çıkılacak bir yolculuk sayesinde uzun zamandan beri yaşanan yorgunluğun bitirileceğine tabir edilir.
Rüyada Ölünün Gelin Olması

Beklenmedik bir anda yaşanacak bir tartışmanın bazı sorunlara neden olacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine ve yardıma muhtaç kişilere büyük bir destek verileceğine işaret eder.
Rüyada Ağlayan Gelin Görmek

İş hayatında yaşanacak sıkıntılardan ve stresten ötürü bir sağlık sorunu yaşanacağına, bu sağlık sorununun yakın bir zaman içinde tedavi edileceğine, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına ve çıkılan yolda büyük başarılara ulaşılacağına yorulur.
Rüyada Gelin Adayı Görmek

Güzel bir rüyadır. Rüyayı gören kişinin, yapacağı işte çok düzgün bir mevkiye terfi alınacağı, parasal olarak güzel yatırımlar yapılacağı, yeni bir kişi ile biraraya gelineceği, bu kişi ile kazançlı bir iş için bir ortaklık kurulacağı, zor zamanların geride kalacağı ve tartışmalı geçen bir dönemin ardından sükûnete erileceği anlamına gelir.
Rüyada Gelin Tülü Görmek
Hayır getirecek bir iş için bazı kişilerden destek isteneceğine, bu desteğin alınması ile birçok kişiye iş olanağı sağlayacak bir çalışma gerçekleştirileceğine, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine delalet eder.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
hayali çok kurulduğundan bilinçaltı olma ihtimali yüksektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gelin görmek; kişinin kısmetinin açılacağına ve güzel günlerin yakın olduğuna işarettir. Rüyada gelin ve damadı birlikte görmek kişinin dünya ile ilgili şeylere çok değer verdiğine ve maneviyatını hiç düşünmediğine işaret eder. Rüyada genç ve güzel bir gelin görmek;  kişinin helal yoldan kazanç elde edeceğine ve bol kazanca işarettir. Rüyada gelinlik görmek;  kişinin hayatında bazı değişiklikler yaşayacağına işaret eder. Rüyada gelin arabası görmek;  kişinin kötü giden işlerinin birden düzeleceğinin habercisidir. Rüyada gelin ve damadı bir arada gelin arabasında görmek;  kişinin itibarının artacağının habercisidir. Kişi rüyasında kendini bir gelinle beraber gelin arabasına binerken görürse bu kişinin ticari olarak büyük bir yükseliş yaşayacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Evli bir bayan rüyasında gelin çiçeği görürse bu bayanın çok kısa bir sürede hamile kalacağına ve çok hayırlı bir evlat dünyaya getireceğine işarettir. Bekar bir genç kızın rüyasında gelin çiçeği görmesi kızın akraba evliliği yapacağına işaret eder. Rüyada gelin ayakkabısı görmek; zengin ve rahat bir yaşamı işaret ederken, gelin ayakkabısını giymek ise kişinin kısa bir zamanda huzurlu bir hayata kavuşacağına işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gelin ve güveyi olduğunu görmek, genç iseniz evleneceğinize,iyi ve kârlı bir işe başlayacağınıza ve dünya işlerine işarettir. Gelin görmek, elinize yakında para geçeceğine, çirkin ve yaşlı gelin gayri meşru ve haram kazanca, bir kadının kendisini gelin olarak görmesi iyi ve kârlı bir işe girişeceğine, kendini gelin gören kocalı kadın güzel ve hayırlı bir kız çocuğu olacağına işarettir.Rüyada görülen gelin rüyası, genellikle iyiye ve hayra yorumlanır. Gelin görmek, kısmet ve şans demektir şeklinde yorumlanır.Rüyasında bir kimse, gelinin koluna girip onunla beraber yürüdüğünü gören kimsenin bu rüyası, eline bol para ve çok mal geçeceğine işaretle tabir edilir.Rüyasında kendisinin gelin olduğunu gören bir kız, pek yakında büyük bir kısmeti çıkacağına işaretle yorumlanır.Rüyada gelin ya da güveyi olduğunu görmek, evlenmeye, iyi ve bol kazançlı işlere ya da dünya işleriyle fazla meşgul olmaya işârettir.Bir kimsenin rüyada bir kadınla evlendiğini görmesi, o kimsenin, o evlendiği kadının kıymeti, fazileti, değeri, isminin anlamı ve güzelliği nispetinde nîmet ve güce erişmesine işâret eder.Evli kadının kendini gelin olarak görmesi, güzel bir kız çocuğu doğurmaya ya da iyi bir işe başlamaya işârettir.Rüyada çirkin ve yaşlı gelin görmek de, haram mal ve gayr-i meşru kazanca işâret eder.Rüyada görülen gelin süslü ve bezekli olursa, ucuzluğa, bolluk ve berekete işâret eder.Ayrıca rüyada görülen gelin, sevinç ve neşeye işâret eder.Rüyada gelinin eve gelmesi, hane halkı için bolluğa işâret eder.Rüyada bir delikanlının gelin görmesi, arzu ettiği işin gerçekleşmesine işâret eder.Rüyada tanıdığı bir hanımla evlendiğini görmek, bir başkasını evlendirmeye işâret eder.Güveyin tabiri de, gelin gibidir.Rüyada, çalgı, tanbur ve zurna gibi oyun aletleri bulunan bir yerde güveyi görmek, o yerde bir kişinin vefat edebileceğine yorulur.Hanımını görüp bilmediği, kendisine hanımının ismi verilmediği ve daha ona nispet edilmediği halde, kendisine güveyi dendiğini görmek, ölmeye veya bir insanı öldürmeye işâret edebilir, iyi bir rüya değildir.Genç ve Güzel Gelin GörmekGenç kızın rüyada gelin olduğunu görmesi, tez zamanda kısmetinin çıkacağına ve kendisine dünürcü gelmesine işâret eder. Genç ve güzel bir gelin görmek ise, helal mal ve servete, meşru kazanca işâret eder. Genç ve güzel gelin helal mal ve servete meşru kazanca da yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gelin görmek daima iyiye yorumlanmaktadır. Rüyasında gelin gören kişinin huzurlu olacağına işarettir. Gelin iyi habere ve yaklaşan güzel günlere işarettir. Gelin gören bekârsa evlilik yapacak demektir. Gelin güzel ise mutlu olunacak. Çirkinse sonu belirsiz bir evlilik anlamına gelir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Günümüz âlimlerine göre rüyada gelin; evlilik, mutluluk ve saadettir. Genellikle neşe, mutluluk ve huzur dolu güzel günlere işarettir. Bazen de rüyasında gelin gören kişinin hayatında yaşanacak garip olaylara yorulur. Hayatınızı olumlu etkileyecek değişikliklere delalettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeni Gelin Görmek

Bir kızın rüyasında kendisinin gelin olduğunu görmesi; o kızın yakında büyük bir kısmete kavuşacağına yorulur. Rüyasında eğer bir erkeğe doğru yürüyorsa, o kısmetin çok yakında eline geçeceğine tabirdir. Böyle bir rüyayı bir erkek görmüş ise; o erkeğin yakında evleneceğine, eğer evli ise; bir çocuğu olacağına işaret eder. Ayrıca rüya sahibinin önemli bir konuda muvaffak olmasına işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gelin Almaya Gitmek

Görülen gelin, bezekli olursa dünyaca ucuzluk ve bolluğa işaret eder. Bir kimsenin rüyasında bir gelinin koluna girdiğini ve onunla birlikte yürüdüğünü görmesi; o kimsenin eline çok miktarda mal ve para geçeceğine yorumlanır. Gelin almaya gitmek huzur ve berekete işaret etmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yaşlı bir gelin almaya gitmek büyük mala servete yorulur. Süslü bir gelin almaya gitmek birinden güzel bir hediye almaya işarettir. Rüyasında gelin alan kişi fakirse zengin olur. Rüyasında bir akrabasını gelin alan kişinin yönetici olacağına işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İki Gelin Görmek

Birden fazla gelin görmek hayırlı bir rüyadır. Birçok gelin görmek yakın bir arkadaşın vereceği desteğe işaret eder. Birden fazla gelin sevinçli haberler alınacağına yorulur. Evlilik yolunda adım atılacağına işarettir. Helal kazanca ve büyük servete alamettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gelin Almak

Evinize bir gelin aldığınızı görmek; saygınlık elde edeceğinize işarettir. Yakın zamanda ayağınıza gelecek kısmetin göstergesidir. Ayrıca yakın çevrenizden birine evlilik yolunun gözüktüğünü işaret eder.

Bazen de gelin almak durumunuzun iyi olacağına işarettir. Evli bir erkeğin gelin aldığını görmesi evliliğinin mesut bir biçimde geçeceğine ve uzun ömre işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birinin Gelin Olduğunu Görmek

Uzun ömürlü güzel bir yaşantıyı göstermektedir. Dünyada rahat bir yaşam sürmeye yorulur. Aile büyüklerinden rıza almaya rivayet edilir. Evli bir kadının rüyasında birini gelin görmesi bir çocuk doğuracağına işaret etmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Gelin Başı Yaptırmak

Ummadığınız bir yerden elinize para geçeceğinin işaretidir. Rüyada gelin başını yaptırdığını görmek, kısmet, neşe, huzur, müjde, yaklaşan güzel günlere işarettir. Gelin başını yaptırmak bekar için hemen evliliktir. Kısmet ve bahtın açıklığıyla yorulur.

Bolluk ve bereketin artacağına işarettir. Mutlu olup hayattan keyif almaktır. Çok güzel bir rüyadır. Daima hayırlı, iyi ve güzel olan şeylere tabir edilir.

Gelin çiçeği görmek, hayallerine kavuşmaya, muradını almaya ve sevdiğine sımsıkı sarılmaya işarettir. Gelin başının görülmesi uzun ömre delalet etmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gelin Getirmek

Hayırlı bir rüya olmakla birlikte kazançlı bir iş kapısının aralanacağına yorulur. Zor zamanların geride kalmasıdır. Haneye bolluk ve bereketin gireceğini ifade eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Gelinin Eve Gelmesi

Kötü giden bazı şeylerin son bulmasına yorulur. Mutluluk ve sevinçtir. Sorunların ve sıkıntıların sona ereceğini belirtir. İş konusunda başarıyı temsil eder. Eşler arasında ki sorunların sona ereceğine yorulur. Bekar kimse için hayırlı bir kısmet ile tabir olunur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen bir şeyin ne anlama geldiği ile ilgili çeşitli rüya tabirleri vardır. İnsanlar rüyalarında gördükleri olayların, şeylerin ne olduğunu öğrenmek istediklerinde sıklıkla rüya tabirlerine başvurmaktadırlar. Rüyada gelin görmek de merak edilen konulardan biridir. Rüyada gelin görmek, rüyada birini gelinlikle görmek, rüyada gelin arabası, gelin çiçeği görmek gibi konularla ilgili rüya tabirlerini sizin için derledik. Bu rüya tabirlerinin pek çoğunun hem olumlu hem de olumsuz anlamları vardır. Bu yüzden rüyada gelin görmek gerçek hayatta hayırlara vesile olabileceği gibi sizi kötü bazı gelişmeler de bekliyor olabilir.
RÜYADA GELİN GÖRMEK

Rüyanızda gelin görmek ile ilgili yorumlar genellikle olumludur. Rüyada gelin gören kişinin iyi bir haber alacağına inanılır. Ayrıca huzurlu bir yaşamın habercisi olarak da yorumlanır. Tabii rüyada gelin gören kişinin bekar olması durumunda bu kişi için evliliğin yakın olduğu yorumu yapılır.

Rüyada beyaz bir gelinlik içinde kendini gören kız mutlu bir izdivaç yapacaktır. Rüyada kendini yırtılmış bir gelinlik içerisinde gören gelin ise belirsiz bir evlilik sürecine girmiştir. Yabancı bir kişiyi gelin olarak görmek hiç umulmadık bir yerden gelecek yardıma çağrışım yapmaktadır.
RÜYADA GELİN ARABASI GÖRMEK

Rüyada gelin arabasının görülüyor olması dünya işlerinin iyiye gideceğinin göstergesidir. Eğer işi kötü olan biri rüyada gelin arabası görüyorsa işleri düzelir, işleri iyi olan biri görür ise işleri daha da iyi olur. Rüyada gelin arabasının görülmesi büyük bir aile olmaya ve büyük bir evde ortak bir yaşam sürmeye işarettir. Aynı zamanda bu yaşantının çok iyi gideceğine ve bir arada yaşamanın huzur getireceği olarak yorumlanmaktadır. Rüyada gelin ve damadın gelin arabasının içerisinde görülmesi, yüksek bir itibara işarettir. Rüyada kendini bir gelin ile gelin arabasında gören kişi güzel bir gelecek ve ticari anlamda büyük bir yükselişe işaret olarak görülmektedir. Renkli gelin arabası ise gösterişli bir yaşantının göstergesidir.
RÜYADA GELİN ÇİÇEĞİ GÖRMEK

Bunun anlamı rüyayı gören kişinin medeni haline göre değişmektedir. Evli bir kadının rüyada gelin çiçeği görmesi yakında gebe kalacağına ve bir çocuk dünyaya getireceğine işarettir. Rüyada gelin çiçeği gören kişiyi güzel ve olumlu gelişmelerin kapısını açacak olaylar yaşayacaktır. Bekar bir kişinin gelin çiçeği görmesi ise mutlu bir evlilik yapacağı anlamına gelir. Rüyada gelin çiçeği gören kişi bekar bir genç kız ise bu akrabalarından biri ile izdivaç etmesi olarak yorumlanmaktadır. Rüyada görülen gelin çiçeği kurumuş ise güzel giden şeylerin kötüye doğru bir ivme alacağı şeklinde değerlendirilmektedir. Rüyasında rengarenk gelin çiçeği gören kişi ise insanlar arasında çok sevilen ve sürekli arkasından iyi şeyler konuşulan bir insan olarak yorumlanmaktadır.
RÜYADA GELİN TACI / BAŞI GÖRMEK

Rüyada gelin başının görülmesi uzun ömre ve güzel bir hayatın yaşanmasına delalet etmektedir. Kişi eğer bayan kendi gelin başını görüyor ise şeref, itibar, mevki ve makama işarettir. Gelin başının kabarık ve büyük olması gelinin kısmetinin bol olmasına ve eşi ile çok mutlu bir gelecek geçirmesine işarettir. Saçına ak düşmüş bir gelin başının görülmesi ise sabırlı olmaya ve metanetli olmaya işarettir. Baştan geçecek olan bir olaya karşı dirayet gösterilmesi şeklinde yorumlanmaktadır. Gelin başının sade olması ise evliliğin kısa sürmesine sorunlu bir sürecin yaşanması şeklinde belirtilmektedir.
RÜYADA GELİN ALMAYA GİTMEK

Rüyada gelin aldığını gören kişi çok yakında mutlu bir evliliğe adım atacaktır. Rüyada gelin huzura ve berekete işaret etmektedir. Rüyada yaşlı bir gelin almak büyük mala servete ve doğru yollardan kazanılan paraya işaret edilmektedir. Rüyada süslü bir gelin almak ise birinden çok güzel bir hediye almaya ve o hediyenin hayatında çok önemli bir yer edineceğine işarettir. Evli bir erkeğin gelin aldığını görmesi evliliğinin mesut bir biçimde geçeceğine ve uzun ömre işarettir. Rüyada gelin alan ve gelin ile kol kola girip mutlu olan kişi ise fakir ise zenginliğe, mutsuz ise mutluluğa delalet etmektedir. Rüyada bir akrabasını gelin alan kişi ise yönetici olacak ve adaletli bir yönetim sergileyecektir.
RÜYADA GELİN DAMAT GÖRMEK

Rüyada gelin ile damat bir arada görmek bolluğa ve berekete işarettir. Genç bir gelin ile genç bir damadın görülüyor olması helal kazanca ve büyük bir servete işaret edilmektedir. Rüyada gelin ve damadın evlenmesi ise uzun ömürlü güzel bir yaşantıyı göstermektedir. Rüyada süslenmiş bir gelin ile süslü bir damat görülmesi dünyada rahat bir yaşam sürmeye bolluk, bereket ve aile büyüklerinden rıza almış olmak şeklinde yorumlanır. Hasta olan yaşlı bir kişinin rüyada genç gelin ve damadı bir arada görmesi ise ecelinin yaklaşmış olmasına yorumlanmaktadır. Evli bir kadın rüyasında genç bir damat veya genç bir gelin görüyor ise erkek bir çocuk doğuracağına işaret edilmektedir.
RÜYADA EVE GELİN GELMESİ

Uzun zamandan beri yaşanan kötü gidişe dur deneceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına ve zahmet çekilerek yapılan bir işte başarı kazanılacağına yorulur. Aynı zamanda, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girdikten sonra evlat sahibi olunacağına işaret eder.
RÜYADA GELİN AYAKKABISI GÖRMEK

Rüyada gelin ayakkabısının görülmüş olması zenginliğe ve şatafatlı bir hayata belirtidir. Rüyada gelin ayakkabısını giydiğini gören kişi kısa süre sonra rahata ve huzura erecektir. Eğer başında bir sorun var ise def olacaktır. Rüyada gelin ayakkabısını yakalamak ise kısmetin artışına ve kısa sürede güzel bir insan ile tanışılmasına delalet etmektedir. Rüyada gelin ayakkabısını kolay bir biçimde giydiğini görmek ise bir işten çok büyük bir kar sağlamak olarak yorumlanır. Rüyada gelinden ayakkabısını istemek ise içinde geçmişte oturmuş olan bir ukde olarak belirtilmektedir. Gelin ayakkabısının kirli olması ise kişinin ameli olarak yorumlanmaktadır.
RÜYADA GELİN PASTASI GÖRMEK

Çok büyük bir projenin başına getirilen rüya sahibinin, günden güne daha fazla kazanç elde edileceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına rivayet eder.
RÜYADA SAÇINA AK DÜŞMÜŞ GELİN GÖRMEK

Rüyada saçına ak düşmüş bir gelin başı görmek, yaşayacaklarınıza karşın dayanıklı ve sabırlı olduğunuza işaret eder.
RÜYADA GELİN ADAYI GÖRMEK

Güzel bir rüyadır. Rüyayı gören kişinin, yapacağı işte çok düzgün bir mevkiye terfi alınacağı, parasal olarak güzel yatırımlar yapılacağı, yeni bir kişi ile biraraya gelineceği, bu kişi ile kazançlı bir iş için bir ortaklık kurulacağı, zor zamanların geride kalacağı ve tartışmalı geçen bir dönemin ardından sükûnete erileceği anlamına gelir.
RÜYADA AĞLAYAN GELİN GÖRMEK

İş hayatında yaşanacak sıkıntılardan ve stresten ötürü bir sağlık sorunu yaşanacağına, bu sağlık sorununun yakın bir zaman içinde tedavi edileceğine, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına ve çıkılan yolda büyük başarılara ulaşılacağına yorulur.

Rüyada gelin ayakkabısını kolayca giymek, bir işte beklediğinizden büyük kar sağlayacağınıza işaret eder.

RÜYADA GELİN GÖRMEK - DİYANET

Bakire bir kısın rüyada gelin örmek, yakında izdivaç muradına ereceğine ve mutlu bir evliliğe başlayacağına delalettir. Bunun yanında rüyada gelin görmek iyi ve kârlı bir işin yapılacağı anlamına gelir. Rüyanızda gelin olmuş ve bir erkeğe doğru yürüyorsanız bu kısmetinizin çok yakın olduğu anlamına gelir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gelin görmek ne anlama gelir?

Rüyada görülen gelin zinetli, süslü bir gelin olursa, ucuzluk ve bolluğa işaret eder. Rüyasında hanımını bilmeden ve onu görmeden sadece kendisine ''damat'' diye hitap edildiğini gören kimse, ölür veya bir insanı öldürür. Eğer rüyasında alacağı kadını görse ve tanısa veya kendisine onun adı söylense, o kimse birisini evlendirir. Rüyada bir kadınla evlendiğini gören kimse, o kadının kıymetli, fazileti, değeri, isminin güzelliği ölçüsünde mala ve güce erişir
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Pek çok kadın, hayallerinin aşkını bulmayı ve evlenmeyi hayal eder. Gelinlik giymek, rüya gibi bir düğünle dünyaevine girmek hayallerin diğer bir parçasıdır. Peki ya rüyanızda gelin gördüyseniz bu ne anlama geliyor hiç merak ettiniz mi?


Rüyada gelin görmek pek çok rüya tabirciye göre olumlu yorumlanır. Rüya sahibinin olumlu haberler alacağını ve hayatının huzurlu devam edeceği söylenir.


Rüyada kendisinin gelin olduğunu gören bekar bir kadının mutlu bir evlilik yaşayacağı rivayet edilir. Aynı zamanda rüyada gelin gören bekar bir erkeğinde evleneceği söylenir.

Diğer rivayetlere göre de evli bir kadının kendisini gelin olarak görmesi de erkek çocuk sahibi olacağına işaret edilir.
Rüyada gelin aldığını gören rüya sahibi eğer evli değilse yakın zamanda mutlu bir evliliğe adım atacak demektir.


Aslına bakarsanız rüyada gelin görmek huzura ve berekete delalet eder.
Rüyada yaşlı gelin aldığını gören kişi, gerçek hayatında büyük bir servete ve doğru yoldan kazanılan paraya yorulur.
Rüyada yaşlı gelin aldığını gören kişi, gerçek hayatında büyük bir servete ve doğru yoldan kazanılan paraya yorulur.
Rüyada gelin ve damat görmek yine bolluk ve berekete delalet eder.


Aynı zamanda rüyada gelin damat görmek rüya sahibinin uzun ve huzurlu bir ömrü olacağını işaret eder.
Eğer evli bir kadın rüyasında gelin çiçeği görüyorsa bu durum hamile kalacağına delalet eder.


Rüyada gelin çiçeği gören kişinin yaşamının uzun ve bolluk bereket içinde olacağı rivayet edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gelin görmek

Rüyada gelin görmek daima iyiye yorumlanır. Gelin neşe, huzur, güzel haber ve yaklaşan güzel günler demektir. Gelin olduğunu gören bekar ise evlilik olacağına işarettir. Ancak gelinlik temiz ve güzel ise mutlu olunacak, yırtık yada kirliyse sonu belirsiz bir evlilik olarak yorumlanır.

Rüyada gelin görmek daima iyiye yorumlanır. Gelin neşe, huzur, güzel haber ve yaklaşan güzel günler demektir. Gelin olduğunu gören bekar ise evlilik olacağına işarettir. Ancak gelinlik temiz ve güzel ise mutlu olunacak, yırtık yada kirliyse sonu belirsiz bir evlilik olarak yorumlanır.

Garip olaylar, hayatınızda olumlu veya olumsuz değişikliklere neden olacak. Gelinlik giymek, ummadığınız bir yerden elinize para geçeceğinin işaretidir.

Kısmet, neşe, huzur, müjde, yaklaşan güzel günlere işaret eder.

Rüyada gelin görmek daima hayirla yorumlanir. Gelin kismet ve sans demektir. Eger gelinin koluna giriyor ve onunla birlikte yürüyorsa, eline çok miktarda para ve mal geçecegine isarettir. Bir kizin kendisinin, rüyada gelin oldugunu görmesi, yakinda büyük bir kismete kavusacagina, eger bir erkege dogru yürüyorsa, o kismetin çok yakinda eline geçecegine, bu rüyayi bir erkek görmüs ise yakinda evlenecegine, eger evli ise bir çocugu olacagina delildir.

Rüyada gelin görmek daima iyiye yorumdur. Gelin kısmet, neşe, huzur, müjde, yaklaşan güzel günler demektir. Gelin olduğunu gören bekar ise hemen evlenir. Ancak gelinlik temiz ve güzel ise mutluluğa, yırtık yada kirliyse sonu belli olmayan evliliğe işarettir.

Rüyada gelin görmek daima iyiye yorumdur. Gelin kısmet, neşe, huzur, müjde, yaklaşan güzel günler demektir. Gelin olduğunu gören bekar ise hemen evlenir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gelin görmek ile ilgili psikolojik analiz

Gelin gerçek hayatta da insan için olumlu duygular uyandıran bir kavramdır. Bu olumlu duyguların insanların rüyalarına da yansıdığını görmekteyiz. Gelinin görüldüğü rüyalar genelde olumlu yorumlanır. Rüyada beyazlıklar içerisinde bir gelinin görülmesi güzel haberlere, huzura ve kısmete işaret edilmektedir. Aynı zamanda gelin neşe, sevinç ve bereketin de göstergesidir. Bekar birinin kendini rüyada gelinlikler içerisinde görmesi o kişinin evliliğinin yaklaştığına ve çok güzel bir evlilik gerçekleştireceğine ve evliliğini mutlu bir biçimde geçireceğine işarettir.

Gelinliğin temiz ve sağlam olduğu durumlarda çok olumlu ve güzel bir geleceğin sizi beklediği öngörülmekte iken çamurlu ve yırtık olduğu durumlarda ise evliliğin ertelenmesi ve hayırsız bir evlilik olarak yorumlanmaktadır. Evli veya olgun bir bayanın rüyasında gelinlik giydiğini görmesi hiç umulmadık bir yerden büyük bir para veya yardım geleceğinin göstergesi olarak yorumlanmaktadır. Rüyada gelinin ağladığının görülmesi ve mutsuz olması ise zorla bir evlilik gerçekleşeceği veya kişinin hayatında olumsuz gelişmeler yaşayacağının göstergesidir. Rüyada gelin aksesuarlarının görülmesi ise bir yerden gelecek yardıma veya daha önce yapılmış olan iyilikleri karşılık bulacağına işarettir. Gelin ve damadın birlikte görülmesi ise çifte şans olarak görülmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeniden Gelin Olduğunu Görmek

Kişinin, bazı sorunlardan ötürü bir türlü rahat edemediğine, bu yüzden başka şeylerle uğraşıp kafasını dağıtmaya çalıştığına, yakın zaman içinde atacağı bir hamle ya da gireceği bir iş sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, kafasındaki sorunları çözeceğine ve rahata ereceğine delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gelin Alma Konvoyu Görmek

Hayırlı bir rüya olmakla birlikte bir iş kapısının hızlı bir şekilde kazanç getireceğine yorulur. Zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, haneye bolluk ve bereket getirecek bir yola girildiğine ve anne baba duasının her daim kişinin yanında olacağına rivayet edilir. Ayrıca, sağlıkla ilgili olarak uzun zamandan beri yaşanılan bir durumun kısa süre içinde ortadan kalkacağı ve ferahlığa çıkılacağı anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gelin Kaynana Görmek

Zor günlerin geride kalacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gelin Damat Fotoğrafı Görmek

Yakın bir akrabanın ölümü üzerine yüklü miktarda bir mirasa sahip olunacağına, bu sayede rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gelin Olmak Ne Anlama Gelir / Anlamı ve Yorumu

Rüyada gelin olmak, hayırlı işlere işaret eder. Rüyayı gören kişinin dileklerine ulaşacak, sıkıntılarından, dertlerinden ve yaşadığı zorluklardan kurtulacak, hayırlı evlat sahibi olacak demektir.

Rüya sözlüğü yorumcularına göre, rüyada gelin olduğunu gören kişinin evinde huzur ve mutluluk hâkim olacak, eşi ve çocukları ile ağız tadı bozulmadan bir hayat sürecek diye tabir edilir.

Bu rüya güzel rüyalar arasındadır, yeni kurulacak olan mutlu yuvalara, hayırlı nikâhlara işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gelin Olduğunu Görmek

Rüya sahibinin muradına ereceği ve güzel günlerin çok yakında olduğu anlamına gelir. Rüya sahibi gönlünün sahibi olacak kişiyi bulacak ve büyük bir saadet içinde bir yuva kuracaktır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendini Gelin Görmek

Rüyada kendini gelin görmek, genellikle mutluluğa ve sevince yorulmaktadır. Rüya sahibinin dünyevi rahatlığa ulaşacağını ve sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendisini Gelinlikle Görmek

Rüyada kendini gelinlikle görmek, genellikle hayır ve mutluluk anlamına gelmektedir. Rüya sahibinin hayatının bolluk ve bereket içerisinde geçeceğine, kötü niyetli insanların şerrinden korunacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gelinlik Giymek

Rüya sahibinin kendisi için hayırlı olacak biri ile karşılaşacağına ve bu kişi ile gönül birliği yapacağına işaret eder. Rüyasında gelinlik giydiğini gören kişi hayatı boyunca çok mutlu olur, sağlığı ve keyfi de daim olur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evliyken Gelin Olduğunu Görmek

Rüyada evliyken gelin olduğunu görmek, gerçekleşmesi için uzun zamandan beri uğraşılan, geceleri yatarken sabahları kalkarken olması için dua edilen ve maddi ve manevi tüm birikim uğruna feda edildiği bir hayalin gerçekleşeceğine ve güzel bir hayatın kapısını açacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gelin Çiçeği Görmenin Yorumu ve Rüya Tabiri

Rüyada gelin çiçeği görmek, hayırlara yorumlanır. Rüya gelin çiçeği gören kişinin hayatında güzel gelişmeler yaşanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gelin Çiçeği Tuttuğunu Görmek

Rüya sahibinin geleceğinden endişe duymaması gerektiğine yorumlanır. İş hayatında başarılı olacağına, özel hayatında ise mutluluğu yakalayacağına işarettir. Rüya sahibi Allah tarafından büyük bir kısmetle nasiplenecektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gelin Çiçeği Yakaladığını Görmek

Rüyada gelin çiçeğini görmek, rüya sözlüğü yorumcularına göre bekar kişilerin evleneceğine, evli kişilerin ise evliliğinin daha iyiye gideceğine delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gelin Çiçeği Yaptığını Görmek

Rüyayı gören kişinin mutlu yarınları olduğuna rivayet edilir. Rüya sahibin iş hayatında başarı elde edeceğine yorumlanır. İyi bir evlilik yapacağına da işaret etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zorla Gelin Olduğunu Görmek

Rüyada zorla gelin olmak, kişinin kendi hislerine dikkat etmediğini gösterir. Bu rüyayı gören kişi hareketlerine ve fikirlerine dikkat edilmeli.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gelin Görmek

Rüyada gelin görmek, müjde olarak yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin hiç beklemediği bir yerden güzel haberler alacağı ve başına talihli olayların geleceğine alamet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendini Gelin Görmenin Psikolojik Tabiri

Rüya sahibini evlenme isteğini simgeleyen bu rüya, bazen de kişinin eşi ile birlikte geçirdiği güzel günleri ortaya koymaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evlendiğini Görmek

Rüya sahibi için fayda, hayır ve şifa bulmaya delalet eder. Rüyada evlenmek hem sıkıntılardan kurtulmaya hem de tersi şekilde bu kez da başka sıkıntılara düşmeye işaret eder. Rüya sahibi için dertlerin ve sıkıntıların bitişi olarak tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Düğün Görmek

Mutlulukların en güzelini yaşamaya işaret eder. Rüya sahibi için temiz ve hayırlı gelişmeler, heyecan verici ve sevindirici gelişmeler ve yenilikler olarak ifade edilir. Rüya sahibinin hayatı tamamen değişecek ve bu değişim rüya sahibine çok iyi gelecek. Kişi hiç olmadığı kadar bahtiyar olacak demektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gelin görmek, rüya sahibi ve çevresi için hayırlara vesile olan bir rüyadır. Genel olarak bütün anlamları hayra yorulmaktadır.

Rüyada gelin görmek ne demek: Hayatınızda yaşadığınız sorunlardan birer birer kurtulacağınıza delalet eder. Rüya sahibinin veya ailesinden birisinin yaşadığı sağlık sorununda en kısa zamanda şifa bulacağı şekilde yorumlanmaktadır.

Rüyada gelin görmek tabiri farklı anlamlara da gelmektedir. Büyük mala, servete ve zenginlik anlamlarına gelmektedir. Rüya sahibinin iş hayatında helal yollardan kazanılacak paraya işaret etmektedir. Rüyada gelin görmenin sadece bu anlamına bakılmamaktadır. Ayrıntılı şekilde rüyanızı incelemelisiniz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kendini gelin olarak görmek, bir nevi gerçek anlamını taşımaktadır. Rüya sahibinin en yakın zamanda mutlu bir evliliğe adım atacağı şekilde yorumlanır. Rüya sahibi eğer evli ise hayatında huzura ve berekete işaret etmektedir. Eğer evlenecek yaşa gelmiş bir evladı varsa hayırlısı ile çocuğuna kısmet bulacağı şekilde yorumlanmaktadır. Uzun zamandır istediği bir şeyi hediye şekilde alacağı anlamına da gelmektedir. Alınan bu hediye, rüya sahibinin hayatında çok önemli bir yere sahip olacağına işarettir.

Evli bir kadın için rüyada kendini gelin olarak görmek ne demek: Kötü anlamlara gelecek şekilde yorumlanmaktadır. Evliliği ve eşi ile ciddi sınavlardan geçeceğine delalet eder. Evliliğinde ve aile hayatında sıkıntıların başlayacağına ve mutsuzluğa delalet etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada birden fazla gelin görmek, rüya sahibinin birden fazla kısmeti olacağına işarettir. Rüyayı gören kişinin hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağı anlamına gelmektedir. Bir sıkıntıdan dolayı umutsuzluğa düştüyse, umudunun tekrardan canlanacağına yorumlanmaktadır. İş ve eğitim hayatında başarısızlıklarını geride bırakarak güzel günler yaşamaktadır. İş hayatında yöneticilik veya müdürlük konumuna yükselmektedir. Rüya sahibi serbest meslek sahibi ise işinde yüksek kazançlar elde edeceği anlamına gelmektedir.

Rüyada birden fazla gelin görmek ne demek: Küslüklerin de son bulacağına işarettir. Aile içerisinde müjdeli haberler alınabileceği şekilde yorumlanır. Manevi yönden uzun zamandır ettiğiniz duaların kabul olacağı anlamına gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ağlayan gelin görmek, kötü bir durum gibi gözükse bile,  iyi bir şekilde yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin beklenmediği bir zamanda istediği kişiden sevindirici bir haber alacağına işarettir. Hayatında güzel bir olay ile karşılaşacağı şekilde yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin yaşadığı problemlere ve zorluklara karşı göğüs gererek mücadeleyi kazandığı anlamına gelmektedir. Uzun zamandır hayalini kurduğu güzel anıları yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla gelin görmek ne demek: Rüya sahibi eğer çalışıyor ise iş hayatında yükselişe geçeceği anlamına gelmektedir. Yaşayacağı bu yükselişten adından oldukça bahsedecektir. Eğer rüya sahibi bekar bir kız ise mutlu ve huzurlu bir evlilik geçireceği şeklinde yorumlanmaktadır. Hayırlı evlatlara sahip olacağına ve hayatı boyunca bolluk bereket yaşayacağına delalet etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile gelin görmek, rüyayı gören kişinin çok hayırlı gelişmeler yaşayacağı anlamına gelmektedir. Uzun zamandır istediği bir dileği veya duası varsa kısa sürede gerçekleşebileceği anlamındadır. Rüya sahibi eğer bekar ise, istediği kişi ile kısa sürede evleneceği anlamına gelmektedir. Rüya sahibi evli ise, aile bireyleri ile mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceği anlamındadır. Rüya sahibinin yakın bir çevresinden hamile olduğu haberini de alacağı şekilde yorumlanmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gelin ve damat görmek, rüyanızda gelin ve damadı aynı anda görüyorsanız, iş hayatınızda yüklü miktarda kazanç getireceğiniz işler yapacağınız anlamına gelmektedir. Eğer rüya sahibi işsiz ise yüksek maaşlı bir iş bulacağı şekilde yorumlamaktadır. Bulduğu bu işte kısa zamanda kariyer basamaklarını çıkacaktır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada birden fazla gelin görmek ne anlama gelir: Hayatında sadece iş hayatında kısmet kapıları açılmamaktadır. Rüya sahibinin kendisi ve çevresinin hayatında her konuda hayırlı kapılar açılacaktır. Rüya sahibi eşi ile arasında sorun yaşıyorsa, bu sorunların en kısa zamanda çözüme kavuşacağı anlamındadır. Aile içerisinde dışarıdan kötülük katmaya çalışan kimselerden uzak kalınacağı şeklinde yorumlanmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gelin süsleyen görmek, rüyayı gören ve rüyada görülen kişiye göre yorumlanır.

Rüyada gelinlerin saç ve yüzlerini süsleyen kişinin bir genç kızın yanına girmesi, onun evlenmesine işarettir. Diğer kadınlar için, sevinç ve mutluluğa delalet eder.

Rüyada gelin süsleyen kişinin örtülü bir kadına yaklaştığını görmek, hürmet ve itibar görmeye delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gelin görmek ile ilgili yorumların geneli incelendiği zaman olumlu yorumların çok ağırlıkta olduğu görülmektedir. Rüyada gelin gören kişi güzel bir haber alacaktır. Aynı zamanda huzurlu bir yaşantıya sahip olacaktır. Rüyada gelin gören bekar kız veya erkek evliliğe yakındır. Rüyada beyaz gelinlikler içerisinde kendini gören kız mutlu bir izdivaç gerçekleştirecektir. Rüyada kendini yırtılmış bir gelinlik içerisinde gören gelin ise belirsiz bir evlilik sürecine girmiştir. Yabancı bir kişiyi gelin olarak görmek hiç umulmadık bir yerden gelecek yardıma çağrışım yapmaktadır. Rüyada yaşlı ve olgun bir gelin görmek, neşe, huzur ve gelecek günlerin refahına işaret etmektedir. Rüyada çamurlar içerisinde bir gelinlik görmek ise kötü bir geleceğin göstergesidir. Bir başkasına gelinlik giydiren ve gelin eden  kadın ise çok güzel bir olaya aracılık edecek ve bir kişiyi çok mutlu ederek hayır ve dualarını alacaktır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gelin olmak

Rüyada gelin olduğunu gören kişi kendini evliliğe hazır hissetmektedir. Ayrıca kısa bir müddet sonra evlenecektir. Gelin olduğunu gören kişi dünya işleri ile fazlaca meşgul olmakta ve bol paralar kazanmaktadır. Yaşlı bir kadının kendini gelin olarak görmesi dünya malına çok değer verdiğinin ve aile ilişkilerinin kötü olduğunun göstergesidir. Rüyada düğün mekanında kendini gelin olarak gören kişi yakın zamanda büyük bir makama geçecektir. Şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyada bekar bir kızın kendini gelin olarak görmesi büyük bir şölene işarettir. Evli bir kadının rüyada gelin olması erkek çocuk doğuracağı eklinde yorumlanmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gelin almak

Rüyada gelin aldığını gören kişi çok yakında mutlu bir evliliğe adım atacaktır. Rüyada gelin huzura ve berekete işaret etmektedir.  Rüyada yaşlı bir gelin almak büyük mala servete ve doğru yollardan kazanılan paraya işaret edilmektedir. Rüyada süslü bir gelin almak ise birinden çok güzel bir hediye almaya ve o hediyenin hayatında çok önemli bir yer edineceğine işarettir. Evli bir erkeğin gelin aldığını görmesi evliliğinin mesut bir biçimde geçeceğine ve uzun ömre işarettir. Rüyada gelin alan ve gelin ile kol kola girip mutlu olan kişi ise fakir ise zenginliğe, mutsuz ise mutluluğa delalet etmektedir. Rüyada bir akrabasını gelin alan kişi ise yönetici olacak ve adaletli bir yönetim sergileyecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gelin damat görmek

Rüyada gelin ile damat bir arada görmek bolluğa ve berekete işarettir. Genç bir gelin ile genç bir damadın görülüyor olması helal kazanca ve büyük bir servete işaret edilmektedir. Rüyada gelin ve damadın evlenmesi ise uzun ömürlü güzel bir yaşantıyı göstermektedir. Rüyada süslenmiş bir gelin ile süslü bir damat görülmesi dünyada rahat bir yaşam sürmeye bolluk, bereket ve aile büyüklerinden rıza almış olmak şeklinde yorumlanır. Hasta olan yaşlı bir kişinin rüyada genç gelin ve damadı bir arada görmesi ise ecelinin yaklaşmış olmasına yorumlanmaktadır. Evli bir kadın rüyasında genç bir damat veya genç bir gelin görüyor ise erkek bir çocuk doğuracağına işaret edilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gelin arabası görmek

Rüyada gelin arabasının görülüyor olması dünya işlerinin iyiye gideceğinin göstergesidir. Eğer işi kötü olan biri rüyada gelin arabası görüyorsa işleri düzelir, işleri iyi olan biri görür ise işleri daha iyi olur. Rüyada gelin arabasının görülmesi büyük bir aile olmaya ve büyük bir evde ortak bir yaşam sürmeye işarettir. Aynı zamanda bu yaşantının çok iyi gideceğine ve bir arada yaşamanın huzur getireceği olarak yorumlanmaktadır. Rüyada gelin ve damadın gelin arabasının içerisinde görülmesi, yüksek bir itibara işarettir. Rüyada kendini bir gelin ile gelin arabasında gören kişi güzel bir gelecek ve ticari anlamda büyük bir yükselişe işaret olarak görülmektedir. Renkli gelin arabası ise gösterişli bir yaşantının göstergesidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gelin çiçeği

Evli bir kadının rüyada gelin çiçeği görmesi yakında gebe kalmasına ve hayırlı bir çocuk dünyaya getirmesine işarettir. Rüyada gelin çiçeği gören kişi ileriki hayatında güzel ve olumlu gelişmelere sebep olacak olaylar yaşayacaktır. Bekar bir gencin gelin çiçeği görmesi mutlu bir evliliğin gerçekleştirmesi olarak yorumlanmakta iken bekar bir genç kızın gelin çiçeği görmesi ise akrabalarından biri ile izdivaç etmesi olarak yorumlanmaktadır. Rüyada görülen gelin çiçeği kurumuş ise güzel giden şeylerin kötüye doğru bir ivme alacağı şeklinde değerlendirilmektedir.  Rüyasında rengarenk gelin çiçeği gören kişi ise insanlar arasında çok sevilen ve sürekli arkasından iyi şeyler konuşulan bir insan olarak yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gelin başı

Rüyada gelin başının görülmesi uzun ömre ve güzel bir hayatın yaşanmasına delalet etmektedir. Kişi eğer bayan kendi gelin başını görüyor ise şeref, itibar, mevki ve makama işarettir. Gelin başının kabarık ve büyük olması gelinin kısmetinin bol olmasına ve eşi ile çok mutlu bir gelecek geçirmesine işarettir. Saçına ak düşmüş bir gelin başının görülmesi ise sabırlı olmaya ve metanetli olmaya işarettir. Baştan geçecek olan bir olaya karşı dirayet gösterilmesi şeklinde yorumlanmaktadır. Gelin başının sade olması ise evliliğin kısa sürmesine sorunlu bir sürecin yaşanması şeklinde belirtilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gelin ayakkabısı

Rüyada gelin ayakkabısının görülmüş olması zenginliğe ve şatafatlı bir hayata belirtidir. Rüyada gelin ayakkabısını giydiğini gören kişi kısa süre sonra rahata ve huzura erecektir. Eğer başında bir sorun var ise def olacaktır. Rüyada gelin ayakkabısını yakalamak ise kısmetin artışına ve kısa sürede güzel bir insan ile tanışılmasına delalet etmektedir. Rüyada gelin ayakkabısını kolay bir biçimde giydiğini görmek ise bir işten çok büyük bir kar sağlamak olarak yorumlanır. Rüyada gelinden ayakkabısını istemek ise içinde geçmişte oturmuş olan bir ukde olarak belirtilmektedir. Gelin ayakkabısının kirli olması ise kişinin ameli olarak yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Bir Gelin Görmek

Çok hayırlı olmakla birlikte güzel gelişmelerin yaşanacağını müjdeleyen bir rüyadır. Kişinin, uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birçok Gelin Damat Görmek

Sevilen bir arkadaşın vereceği destek sayesinde zor bir işin altından kalkacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, karanlıkların aydınlanacağına, sevinçli haberler alınacağına ve verilecek büyük bir karar sayesinde evlilik yolunda adım atılacağına delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gelin Olmak Ve Ağlamak

Hem aile hayatı hem iş hayatı için çok hayırlı bir rüyadır. Aile hayatı içinde yaşanan tartışmaların aile büyüklerinin araya girmesi sayesinde ortadan kalkacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve sorunların biteceğine yorumlanır. Kişi, sevdiği bir konuda kendisini havalara uçuracak bir gelişmenin haberini alacak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gelin Kaynana Kavgası Görmek

Eşler arasındaki ilişkiler açısından olumsuz bir rüyadır. Anne baba arasında yaşanan tartışmaların şiddetleneceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evli Kadının Gelin Olduğunu Görmek

Bir arkadaşla kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, kötü günlerin geride kalacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına, şanssızlığın biteceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalet eder. Aynı zamanda, kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte birçok insanın istihdam edileceği bir işin temellerini atmaya ve çok daha güzel günlerin hayalini kurmaya yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gelin Pastası Görmek

Çok büyük bir projenin başına getirilen rüya sahibinin, günden güne daha fazla kazanç elde edileceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eve Gelin Gelmesi

Uzun zamandan beri yaşanan kötü gidişe dur deneceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına ve zahmet çekilerek yapılan bir işte başarı kazanılacağına yorulur. Aynı zamanda, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girdikten sonra evlat sahibi olunacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gelin Başı Yaptığını Görmek

Rüyayı gören kişinin, kendisine uygun bir işe gireceğine, bu işte çok hayırlı adımlar atacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine ve girilen bir rekabetten kazanan olarak çıkılacağına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeni Gelin Olmak

Hayırlı bir rüyadır. Çocuklarından birinin yapacağı bir hata yüzünden işlerinde kötü durumlarla karşılaşan bir akrabanın istediği desteğe cevap verileceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına ve rahatlığa çıkılacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elinde Gelin Çiçeği Görmek

Yeni bir iş kapısının açılacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına ve ferahlığa çıkılacağına rivayet edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada At Üzerinde Gelin Görmek

Hayal edilen her şeye kavuşulacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına ve kaçırılan fırsatların yakın zaman içinde tekrar elde edileceğine alamet eder. Aynı zamanda, çıkılacak bir yolculuk sayesinde uzun zamandan beri yaşanan yorgunluğun bitirileceğine tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölünün Gelin Olması

Beklenmedik bir anda yaşanacak bir tartışmanın bazı sorunlara neden olacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine ve yardıma muhtaç kişilere büyük bir destek verileceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağlayan Gelin Görmek

İş hayatında yaşanacak sıkıntılardan ve stresten ötürü bir sağlık sorunu yaşanacağına, bu sağlık sorununun yakın bir zaman içinde tedavi edileceğine, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına ve çıkılan yolda büyük başarılara ulaşılacağına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gelin Adayı Görmek

Güzel bir rüyadır. Rüyayı gören kişinin, yapacağı işte çok düzgün bir mevkiye terfi alınacağı, parasal olarak güzel yatırımlar yapılacağı, yeni bir kişi ile biraraya gelineceği, bu kişi ile kazançlı bir iş için bir ortaklık kurulacağı, zor zamanların geride kalacağı ve tartışmalı geçen bir dönemin ardından sükûnete erileceği anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gelin Tülü Görmek   
Hayır getirecek bir iş için bazı kişilerden destek isteneceğine, bu desteğin alınması ile birçok kişiye iş olanağı sağlayacak bir çalışma gerçekleştirileceğine, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gelin olduğunu görmek, kişiye göre farklı şekillerde yorumlanır. Rüya sahibi eğer bir kadınsa, hayal ettiği her şeye sahip olacağına alamet eder. Eğer rüya sahibi erkekse, emek verdiği şeyleri kaybedeceği ve çok büyük üzüntü yaşayacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evli birinin gelin olduğunu görmek, kişi için hayatında istediği her şeyin kısa süre içinde gerçekleşmesidir. Masa başı bir işe girileceğine, hiç beklenmedik bir misafirin gelmesiyle hayatın renkleneceğine, eğlence konusunda yıllardır sapasağlam duran duvarların yıkılacağına, geniş ve ferah bir haneye sahip olunacağına ve kısa süre içinde bir aşk ilişkisine başlanacağına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gelin olduğunu görmek ve ağlamak, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olarak gelecek ve insanların nefesini kesecek gelişmelerin kapısını açacak bir haberin kısa süre içinde birçok şeyi baştan aşağı değiştireceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evliyken gelin olduğunu görmek, gerçekleşmesi için uzun zamandan beri uğraşılan, geceleri yatarken sabahları kalkarken olması için dua edilen ve maddi ve manevi tüm birikim uğruna feda edildiği bir hayalin gerçekleşeceğine ve güzel bir hayatın kapısını açacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gelin olduğunu görmek ne anlama gelir, gelin ya da damat olunacağına, aileden ayrı yeni bir eve çıkılacağına, uzun zamandan beri beklenen şansın yakalanacağına, eğitimi alınan konudan başka bir alanda bir projede yer alınacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve kavgaların barışla biteceğine alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gelin olduğunu görmek nedir; çalışma hayatında istenen noktaya çok kısa sürede gelineceği, yapılan iyilikler ve sahip olunan yardımseverlik duyguları sayesinde el üstünde tutulan bir kişi olunacağı ve üzüntü verici bir olayın nihayete erdirileceği anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gelin olduğunu görmek ne demek; ferahlığa çıkmaya, lider olmaya, başarıya ulaşmaya ve engelleri tereyağından kıl çeker gibi rahat bir şekilde aşmaya delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gelin olduğunu görmek tabiri, insanların hayran kalacağı bir hayata sahip olunacağına, iş tekliflerinin ardı arkasının kesilmeyeceğine, birçok kişinin tanıdığı bir kişi olacağına yorumlanır.

Rüyada gelin olduğunu görmek İslami rüya tabirleri, başarı yakında demektir. Rüyayı gören kişi, zengin olma konusunda tabiri caizse yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmiştir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gelin görmek; hayırlı bir rüyadır. Gelin görmek, hayırlı habere, uzun ve hayırlı bir hayata, bekar kimseler için hayırlı kısmete, Rüyada kendisini beyaz gelinlikler içinde gören; gerçekte de mutlu olacak, hayırlı bir kimse ile hayatını birleştirecek anlamındadır. Rüyada yırtık gelinlik ile kendisini görmek; zamanı olmayan, belirsiz, sürüncemede kalacak bir evlilik hazırlığına girecek anlamındadır. Rüyada tanımadığı bir kimseyi gelinlik içinde görmek; hiç beklemediğiniz bir zamanda, beklemediğiniz bir kimseden yardım alacak ve işlerinizi düzene koyacaksınız demektir. Rüyada yaşlı bir kimsenin kendisini gelin olarak görmesi; neşeli, mutlu, huzurlu günlerin yakın zamanda gerçekleşeceğine, rahat edeceğinize, keyifli ve sakin bir hayat süreceğinize işaret eder. Rüyada kirli ve çamurlu bir gelinlik görmek; gelecekte sizi kötü günlerin, zor günlerin beklediğine, hazırdaki tasarrufunuz ile geçinmek zorunda kalacağınıza işarettir. Rüyada başka bir kimseye gelinlik giydirdiğini görmek; hayırlı bir iş için arabuluculuk, çöpçatanlık yapmak anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gelin olmak

Rüyada gelin olduğunu görmek; kısa bir zaman sonra karşınıza çıkacak hayırlı, mümin, hayırlı bir kimse ile evlilik yapacağınıza işarettir. Rüyada gelinliği ile oynamak; dünya işleri ile çok fazla meşgul olacak ve elinize çok para geçecek anlamındadır. Yaşlı bir kadının rüyada gelinlik giymesi; dünya malına gereğinden fazla değer verdiğine, ailesi ve yakın akrabaları ile ilişkilerinin kötü olduğuna işaret eder. Rüyada düğün salonunda kendini gelin olarak görmek; yakın zamanda bir mevkiye geleceğine, işinde yükseleceğine, terfi edeceğine işaret eder. Rüyada evli bir kadının kendini gelin olmuş görmesi; bir erkek evlat dünyaya getireceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gelin almak

Rüyada bir gelin alayına katılmak, gelin almaya gitmek; rüya sahibi için mutlu bir evliliğin habercisidir. Gelin alayı; huzur, bereket, güzel günlerin geleceği anlamındadır. Rüyada genç ve güzel bir gelin almak; rüya sahibi bekar ise,  gerçek hayatta tanışacağı güzel ve hayırlı bir kısmeti olacağına, hayırlı bir evlilik yapacağına işaret eder. Rüyada yaşlı bir gelin almak; mal ve servet sahibi olacağınıza, doğru ve dürüstlükle kazanacağınız servete işaret eder. Rüyada evli bir kimsenin, erkeğin gelin aldığını görmesi evliliğinin mutlu bir biçimde geçeceğine ve uzun ömre işarettir. Rüyada gelin alan ve gelin ile kol kola girip mutlu olan kişi ise fakir ise zenginliğe, mutsuz ise mutluluğa delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gelin damat görmek

Rüyada gelin ile damat bir arada görmek; o yıl içinde berekete, bolluğa ve zenginliğe  işarettir. Rüyada genç bir çift görmek; helal kazanç sağlamaya, servete işaret eder. Rüyada gelin ve damadın nikah kıydığını görmek; uzun ömre vGenç bir gelin ile genç bir damadın görülüyor olması helal kazanca ve büyük bir servete işaret edilmektedir. Rüyada gelin ve damadın evlenmesi ise uzun ömre ve güzel geçime işaret eder.  Rüyada hasta olan yaşlı bir kişinin rüyada genç gelin ve damadı bir arada görmesi ise ecelinin yaklaşmış olmasına yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gelin arabası görmek

Rüyada gelin arabası görmek; dünya işlerine meyilli olmaya, dünya işlerinde kazanç sağlamaya işaret eder. Rüyada ticaretle ilgilenen bir kimsenin gelin arabası görmesi; kazancının artacağına, bereketli ve bol para kazanacağına işaret eder. Rüyada gelin ve damadın gelin arabasının içerisinde görülmesi; tekleri takdire, itibara ve başarıya işaret eder. Rüyada süslü bir gelin arabasına binmek; gösterişli bir hayat yaşama işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gelin çiçeği

Rüyada evli bir kadının gelin çiçeği görmesi; yakında gerçekleşecek bir hamilelik, hayırlı bir evlat sahibi olmaya, güzel ve olumlu gelişmelere işaret eder. Rüyada bekar bir kimsenin gelin çiçeği görmesi; mutlu bir evlilik anlamına gelir. Rüyada kurumuş gelin çiçeği görmek; düzenin bozulacağına, yolunda giden işlerinizin bozulacağına işaret eder. Rüyada çeşitli çiçeklerden hazırlanmış bir gelin çiçeği görmek; toplum içinde sevilen ve aranılan bir kimse olduğunuza işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gelin başı

Rüyada gelin başı görmek; şeref, makam ve itibarınızın artacağına işaret eder. Gelin başının süslü, güzel olması rüya sahibinin kısmetinin bol ve aile yakınları ile arasının iyi olacağına işaret eder. Rüyada saçına ak düşmüş bir gelin başı görmek; sabırlı olamaya, bilgili ve dini görevlerini yerine getiren hayırlı bir kimseye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gelin ayakkabısı

Rüyada gelin ayakkabısının görülmüş olması; lüks içinde geçirmek istediğiniz bir hayata işaret eder. Rüyada gelin ayakkabısı giymek; zenginliğe ve rahata işaret eder. Temiz ve güzel bir gelin ayakkabısı görmek, şansa, akıllı bir insan olmaya, gelin ayakkabısının kirli olması; dini görevlerinizi ihmal ettiğinize işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gelin Görmek
Rüyada gelin görmek ile ilgili yorumların geneli incelendiği zaman olumlu yorumların çok ağırlıkta olduğu görülmektedir. Rüyada gelin gören kişi güzel bir haber alacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Aynı zamanda huzurlu bir yaşantıya sahip olacaktır. Rüyada gelin gören bekar kız veya erkek evliliğe yakındır. Rüyada beyaz gelinlikler içerisinde kendini gören kız mutlu bir izdivaç gerçekleştirecektir. Rüyada kendini yırtılmış bir gelinlik içerisinde gören gelin ise belirsiz bir evlilik sürecine girmiştir. Yabancı bir kişiyi gelin olarak görmek hiç umulmadık bir yerden gelecek yardıma çağrışım yapmaktadır. Rüyada yaşlı ve olgun bir gelin görmek, neşe, huzur ve gelecek günlerin refahına işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çamurlar içerisinde bir gelinlik görmek ise kötü bir geleceğin göstergesidir. Bir başkasına gelinlik giydiren ve gelin eden  kadın ise çok güzel bir olaya aracılık edecek ve bir kişiyi çok mutlu ederek hayır ve dualarını alacaktır.Gelinin görülüş biçimine göre rüya tabirleriRüyada gelin olmakRüyada gelin olduğunu gören kişi kendini evliliğe hazır hissetmektedir. Ayrıca kısa bir müddet sonra evlenecektir. Gelin olduğunu gören kişi dünya işleri ile fazlaca meşgul olmakta ve bol paralar kazanmaktadır. Yaşlı bir kadının kendini gelin olarak görmesi dünya malına çok değer verdiğinin ve aile ilişkilerinin kötü olduğunun göstergesidir. Rüyada düğün mekanında kendini gelin olarak gören kişi yakın zamanda büyük bir makama geçecektir. Şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyada bekar bir kızın kendini gelin olarak görmesi büyük bir şölene işarettir. Evli bir kadının rüyada gelin olması erkek çocuk doğuracağı eklinde yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gelin aldığını gören kişi çok yakında mutlu bir evliliğe adım atacaktır. Rüyada gelin huzura ve berekete işaret etmektedir.  Rüyada yaşlı bir gelin almak büyük mala servete ve doğru yollardan kazanılan paraya işaret edilmektedir. Rüyada süslü bir gelin almak ise birinden çok güzel bir hediye almaya ve o hediyenin hayatında çok önemli bir yer edineceğine işarettir. Evli bir erkeğin gelin aldığını görmesi evliliğinin mesut bir biçimde geçeceğine ve uzun ömre işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gelin alan ve gelin ile kol kola girip mutlu olan kişi ise fakir ise zenginliğe, mutsuz ise mutluluğa delalet etmektedir. Rüyada bir akrabasını gelin alan kişi ise yönetici olacak ve adaletli bir yönetim sergileyecektir.Rüyada gelin damat görmekRüyada gelin ile damat bir arada görmek bolluğa ve berekete işarettir. Genç bir gelin ile genç bir damadın görülüyor olması helal kazanca ve büyük bir servete işaret edilmektedir. Rüyada gelin ve damadın evlenmesi ise uzun ömürlü güzel bir yaşantıyı göstermektedir. Rüyada süslenmiş bir gelin ile süslü bir damat görülmesi dünyada rahat bir yaşam sürmeye bolluk, bereket ve aile büyüklerinden rıza almış olmak şeklinde yorumlanır. Hasta olan yaşlı bir kişinin rüyada genç gelin ve damadı bir arada görmesi ise ecelinin yaklaşmış olmasına yorumlanmaktadır. Evli bir kadın rüyasında genç bir damat veya genç bir gelin görüyor ise erkek bir çocuk doğuracağına işaret edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gelin arabası görmek

Rüyada gelin arabasının görülüyor olması dünya işlerinin iyiye gideceğinin göstergesidir. Eğer işi kötü olan biri rüyada gelin arabası görüyorsa işleri düzelir, işleri iyi olan biri görür ise işleri daha iyi olur. Rüyada gelin arabasının görülmesi büyük bir aile olmaya ve büyük bir evde ortak bir yaşam sürmeye işarettir. Aynı zamanda bu yaşantının çok iyi gideceğine ve bir arada yaşamanın huzur getireceği olarak yorumlanmaktadır. Rüyada gelin ve damadın gelin arabasının içerisinde görülmesi, yüksek bir itibara işarettir. Rüyada kendini bir gelin ile gelin arabasında gören kişi güzel bir gelecek ve ticari anlamda büyük bir yükselişe işaret olarak görülmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Renkli gelin arabası ise gösterişli bir yaşantının göstergesidir.Rüyada gelin çiçeğiEvli bir kadının rüyada gelin çiçeği görmesi yakında gebe kalmasına ve hayırlı bir çocuk dünyaya getirmesine işarettir. Rüyada gelin çiçeği gören kişi ileriki hayatında güzel ve olumlu gelişmelere sebep olacak olaylar yaşayacaktır. Bekar bir gencin gelin çiçeği görmesi mutlu bir evliliğin gerçekleştirmesi olarak yorumlanmakta iken bekar bir genç kızın gelin çiçeği görmesi ise akrabalarından biri ile izdivaç etmesi olarak yorumlanmaktadır. Rüyada görülen gelin çiçeği kurumuş ise güzel giden şeylerin kötüye doğru bir ivme alacağı şeklinde değerlendirilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında rengarenk gelin çiçeği gören kişi ise insanlar arasında çok sevilen ve sürekli arkasından iyi şeyler konuşulan bir insan olarak yorumlanmaktadır.Rüyada gelin başıRüyada gelin başının görülmesi uzun ömre ve güzel bir hayatın yaşanmasına delalet etmektedir. Kişi eğer bayan kendi gelin başını görüyor ise şeref, itibar, mevki ve makama işarettir. Gelin başının kabarık ve büyük olması gelinin kısmetinin bol olmasına ve eşi ile çok mutlu bir gelecek geçirmesine işarettir. Saçına ak düşmüş bir gelin başının görülmesi ise sabırlı olmaya ve metanetli olmaya işarettir. Baştan geçecek olan bir olaya karşı dirayet gösterilmesi şeklinde yorumlanmaktadır. Gelin başının sade olması ise evliliğin kısa sürmesine sorunlu bir sürecin yaşanması şeklinde belirtilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gelin görmek

Rüyada gelin görmek, hayırlara yorulur. Dünya nimetlerinden fazlasıyla yararlanmaya, rızkın genişlemesine, ucuzluğa, hayallere ve hedeflere kavuşmaya, güzel bir hayata işarettir. Rüyada gelin görmek, rüya sahibi bekarsa yakın zamanda evleneceğine işaret eder. Rüya sahibi evli ise kız çocuğu olacağına işarettir.

Rüyada gelin görmek, aynı zamanda yakında bir takım garip olaylar yaşanacağına, hayatınızda olumlu veya olumsuz değişikliklere neden olacak durumlara işaret eder..

Rüyada gelin görmek, kimi yorumculara göre, kendinizi dış dünyadan, korkulardan, yaşamın içindeki acılardan ve kaygılardan izole edip, kendi iç dünyanızda ve kendi prensiplerinize bağlı bir şekilde yaşamınızı sürdürdüğünüze işaret eder. Bazen kurduğunuz güvenli dünyadan gerçek hayatın karmaşasına karışmalı ve farklı görüşlere, farklı hayatlara da algınızı açmalısınız. Ön yargılarınızı ve tabularınızı yıkmalı, bakış açınızı genişletmelisiniz. Aksi halde güvenli dünyanızda çatlak oluşur ve derinleşirse kendinizi toparlamanız da çok zor olur.

Rüyada gelin görmek, Bu bir erkeğin rüyasında ruhunun dişil yanını temsil eden bir anima figürü olabilir. Bir erkeğin animasıyla ilişki kurması ve bütünleşmesi yaşamsal bir önem taşır, çünkü ihmal edilmiş bir anima yansıtmaların baş sorumlusudur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gelin olmak

Rüyada gelin olduğunu görmek, kısmete, iş hayatında başarıya, aşk hayatında mutluluğa, sevince, şansın açılacağına, dileklerin kabul alacağına ve isteklere kavuşmaya, hayırlı güzel günler yaşayacağınıza yorumlanır. Rüyada gelin olmak, güzel, sağlıklı ve uzun bir ömre işaret eder.
Rüyada gelin olup ağlamak

Rüyada gelin olup ağlamak, müjdeli haber almaya, sevinç gözyaşı dökmeye, şanslı biri olduğunuzu fark edeceğinize işaret eder.
Rüyada başka birinin gelin olduğunu görmek

Rüyada başkasının gelin olduğunu görmek, çok istediğiniz bir şey sonunda olacak, en büyük arzunuza kavuşacaksınız.
Rüyada herhangi birinin gelin olduğunu görmek

Rüyada herhangi birinin gelin olduğunu görmek, önemli bir konuda arzu, istek ve hedeflerinize ulaşacaksınız.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kızının gelin olduğunu görmek

Rüyada kızının gelin olduğunu görmek, kızınızın mürüvetini göreceksiniz. Evli değilseniz veya bir kızınız yoksa bu rüya, rüyanızda kızınız olarak gördüğünüz kimseden güzel haberler alacaksınız.
Rüyada arkadaşının gelin olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının gelin olduğunu görmek, gelin olan arkadaşınızın başarılarına tanık olacak ve sevineceksiniz, arkadaşınız ile güzel anılarınız olacak ve bunları asla unutmayacaksınız..
Rüyada gelin almak

Rüyada gelin almak, mutlu bir evliliğe adım atacağınıza, huzura, bolluk ve berekete işaret eder. Evli bir erkeğin rüyada gelin aldığını görmesi, uzun bir ömre, mutlu ve huzurlu bir evliliğe yorumlanır.
Rüyada yaşlı bir gelin almak

Rüyada yaşlı bir gelin almak, helal kazanca ve büyük servete işaret eder.
Rüyada süslü bir gelin almak

Rüyada süslü bir gelin almak, çok sevineceğiniz güzel bir hediye alacağınıza işaret eder.
Rüyada bir akrabayı gelin almak

Rüyada bir akrabayı gelin almak, adaletli davrandığınıza işaret eder.
Rüyada gelin başı görmek

Rüyada gelin başı görmek, güzel geçecek uzun bir ömre işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kendi gelin başını görmek

Rüyada kendi gelin başını görmek, mevki sahibi olmaya, itibar kazanmaya yorumlanır.
Rüyada saçına ak düşmüş bir gelin başı görmek

Rüyada saçına ak düşmüş bir gelin başı görmek, yaşayacaklarınıza karşın dayanıklı ve sabırlı olduğunuza işaret eder.
Rüyada gelinlik giymek

Rüyada gelinlik giydiğini görmek, elinize beklenmedik bir para geçeceğinin veya ummadığınız bir kişiden miras kalacağının işaretidir.
Rüyada bir gelini öpmek

Rüyada bir gelini öpmek bir dostluğun tekrar başlaması anlamına gelir. Herhangi bir ilişkide bağlılık taahüdünün simgesel anlamı. Bu ilişki iki kişi arasında olmak zorunda değildir. Henüz imzalanmamış bir iş anlaşmasıyla da ilgili olabilir.
Rüyada gelin damat görmek

Rüyada gelin damat görmek, hayra yorumlanır. Hayatınızda olumlu gelişmelerin gerçekleşmesi ile ferahlayacağınıza, sıkıntılardan kurtulmaya, aile içi birlik ve beraberliğin artmasına, geçim sıkıntılarının bitmesine işaret eder.
Rüyada gelin ve damadı bir arada görmek

Rüyada gelin ve damadı bir arada görmek, büyük miktarda bir para elde etmeye, bolluk ve berekete, sevinçli habere, arzulara kavuşmaya işaret eder.
Rüyada gelin damat fotoğrafı görmek

Rüyada gelin damat fotoğrafı görmek, isteklerinizin, arzularınızın ve dileklerinizin kabul olacağına, bolluk ve berekete, zenginliğe, işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gelin arabası görmek

Rüyada gelin arabası görmek, güç sahibi olmaya ve düşmanları mağlup etmeye, çabalarınızın karşılığını alacağınıza, mutlu olmaya, aksiliklerden, engellerden kurtulmaya, müjdeli habere, mutluluğa, şanslı bir dönem yaşayacağınıza, büyük bir aileye işaret eder.
Rüyada beyaz gelin arabası görmek

Rüyada beyaz gelin arabası görmek, işinizde attığınız adımların hayırlı sonuçlarını alacağınıza, kazancın artmasına işaret eder.
Rüyada kırmızı gelin arabası görmek

Rüyada kırmızı gelin arabası görmek, aradığınız aşkı, sevgiyi bulacağınıza, tutkuya ve o kimse ile mutlu sona ermeye işaret eder.
Rüyada gelin arabası süslemek

Rüyada gelin arabası süslemek, güzel bir hayata, dileklerinizin kabul olacağına, güzel bir kadere, şansa işaret eder.
Rüyada gelin arabası sürmek

Rüyada gelin arabası sürmek, rakipleri yenmeye, yönetici- usta olmaya, çabalayarak zafer elde edeceğinize işaret eder.
Rüyada gelin arabası konvoyu görmek

Rüyada gelin arabası konvoyu görmek, sözünüzün değer kazanacağına, saygınlığa bu sayede liderlik yapmaya işaret eder.
Rüyada gelin ve damadı gelin arabasının içinde görmek

Rüyada gelin ve damadı gelin arabasının içinde görmek, saygınlık ve itibara işaret eder.
Rüyada bir gelin ile gelin arabasında olmak

Rüyada bir gelin ile gelin arabasında olmak, büyük yükselişe işaret eder.
Rüyada gelin çiçeği görmek

Rüyada gelin çiçeği görmek, müjdeli ve sevinçli habere, güzel olaylar yaşamaya, mutluluğa, sağlık problemleri ile karşılaşmayacağınıza yorumlanır. Evli bir kadın için, yakında çocuk sahibi olmaya işaret eder. Bekar kimse için, mutlu bir evliliğe işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kurumuş gelin çiçeği görmek

Rüyada kurumuş gelin çiçeği görmek, işlerinizin bir anda ters gideceğine işaret eder.
Rüyada rengarenk gelin çiçeği görmek

Rüyada rengarenk gelin çiçeği görmek, sevilip sayılan bir kimseye işaret eder.
Rüyada gelin ayakkabısı görmek

Rüyada gelin ayakkabısı görmek, zenginliğe; Rüyada gelin ayakkabısı giymek, sorunlardan kurtulmaya, rahata ve huzura kavuşmaya işaret eder.
Rüyada gelin ayakkabısını kolayca giymek

Rüyada gelin ayakkabısını kolayca giymek, bir işte beklediğinizden büyük kar sağlayacağınıza işaret eder.
+1 oy
Renginss Rüyazede (1.8k puan)  
Orta yaş bekarım şimdi ben evlenecekmiyim vay be bu rüyadaki gelinliğimden daha şaşırtıcı oldu teşekkürler açıklamalar için

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

608 Aktif
0 Üye ve 608 misafir
Bugün : 10225
Dün : 21898
Toplam : 48090391
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...