Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+42 oy
514 okuma
magdalena Durugörü kategorisinde Rüya Görüşmecisi (43.5k puan)  
Heey! Sizce de rüyalara görülere yenilik gerekmiyor mu? Defalarca sitede için kullanım kolaylaylığı adına ricalarda bulunup, öneriler yapmış olmama rağmen bana kulak asmayan yöneticiye burdan selamlar ;) Dolayısıyla yazdıklarımızın ne kadar anlam bulduğunu bilemeden, satırlarda sıralarda kaybolma riski ile yine yeni bir başlık açmak istedim. Rüyalar tamam, ama bir yerde döngü tıkanıyor, aynı rüyalara benzer yorumlar yapmak zorunda kalıyoruz. Burada 'sıradışı' deneyimlere sahip pek çok özel rüyacı var ve kısacası bu başlık altında paylaşım yapalım diyorum. Umarım sesim duyulur. veeee bu geceki ziyaretimi yazmaya koyularak başlıyorum...

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

10 Yorum

+35 oy
magdalena Rüya Görüşmecisi (43.5k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba, demin meditasyona oturmuştum ve uzun süredir derin konsantrasyon yakalamakta zorlanıyordum. Bugün beni tetikleyen bunaltıcı bazı olaylar sonucunda, birden bilgisayarımın başından ayrıldım ve odamda yatağa geçtim. Alfa Omega (geçmiş gelecek ataç enerji arınması) niyet ettim ve evrenden üstatlardan bu arınmada destek istedim. Önce gözümün arka kısmı gıdıklanmaya başladı, hiçliğe geçtim. İçerden televizyonun sesleri geliyordu ve buna rağmen alanım değişti. Bir süre sonra nefesim otomatik diafram nefesine geçti ve orgazmdan daha güçlü bir doyum hissettim ve bu devam ediyordu. Bir süre (20 dakika kadar vücudumda etkilerini dinledim, kök çakradan miğdeme, oradan da sırtıma tırmandı. Burnumda kuvvetli nabız atışı hissettim ve 3. gözde sözlere dökülemeyecek şeyler (ışıklar, şekiller vs) gördüm. Tam herşeye teşekkür edip kalkıyordum ki, içimden biraz daha uzanmak geldi. TA dAAAA! transa girdim... bir orman alanı, açık bir alan, klube, ardımda tanımsız kalabalık, gece, önümde varil, ateş yakmışım yakacak atıyorum. Bir teyze geldi, küçük minyon, yaşlı, başında tülbent, yüzü görünmüyor... Odunların arasından 3 çırpı almış, buruşuk ellerinde bana gösteriyor sanki alabilirmiyim der gibi... Elinden çalıçırpıyı kaptığım gibi varile atıyorum, 'bizimle kal akşam bol yemek var, burda ısın diyorum' Bir an sert davranışımdan iyi niyetimi anladımı tereddüt ediyorum... Sonra yavaşça tülbenti çıkartıyor ve yüzü büyüyerek bana yaklaşıyor. Aslında çok yaşlı değilmiş, rus gibi, yeşil renkli gözlü, kızıl kıvır saçlı... bana çok yakında bakıyor, ateşte aydınlık yüzüyle gülümsüyor. O an aydınlanıyorum, vaay ona yem atıp deneme yaparken, kendim avlandım diyorum ve 2. dikkat o anda reale, odama dönüyor.
+31 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bu sıradışı deneyimlerle alaklı yöneticiyle ne görüştüğünüzü bilmediğimden yorum yapamam. ancak şahsen kendim yaşamadığım halde açtığım sıradışı konular var ama okunma sayısı 10 . 20 gibi düşük sayıda gerçekleşiyor. ama taciz tecavüz cinsel yazılar okumada tavan yapıyor. en çok görülen rüya eski sevgili yada sevgili rüyaları en çok okunanda çıplaklık cinsellik ve taciz rüyaları bu tür yazılar pek dikkat çekmiyor gibi herkes kendi rüyasına odaklı gibi benim izlediğim kadarıyla
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bu yazılarıda zaman zaman ekleme yaparak öne çıkarıp okunmasınıda sağlamak gerekiyor sanki
+18 oy
magdalena Rüya Görüşmecisi (43.5k puan)  
Aynen... işte bu yüzden bunlar bir yandan paylaşıla dursun, yüksek görüleri ve deneyimleri paylaştığımız bir alanımız olsun istemiştim. Burda bir sürü görücü var...
+27 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Meditasyon anında ve sonrasında bir sürü sıradışı deneyim yaşamış biri olarak diyebilirim ki bizim algımızı açan şey iç sesimizi susturmaktan geçiyor. Böyle yeni bir alan açılmış oluyor ve oraya her türlü değişik duygu, görü bir anda dolabiliyor.

Senin deneyim çok hoş. Ara ara ben de yazayım aklıma geldikçe.
 
Ara ara yazarım dediğiniz hiç bir bölüme ara ara yazmamışsınız. Zannediyorum ara ara atıyorsunuz.
+28 oy
Zeynel45 Rüya Yorumcusu (11.6k puan)  
Hocam hayırlı günler kız kardeşim rüyası. Sen ben ilker abim annemi ölü gördük sonra annem canlandı sonra iki dağın arasında düz bi yerde mezarlar var bizde toprağın altında bi adamın mezarını arıyoruz böyle baya kalabalığız kalabalık bizim köyün insanları idi sonra yukardan ateş ediyolar bizi görenler sonra turay dedem yukarı doğru bi iki kere ateş ediyo sonra da turay dedemin üstüne birsürü ateş ediyolar sonra bi toz bulutu oluyo herkes kaçıyo sonra ben yıkık bi hastane görüyorum oraya gidiyorum sadece pskolog var onla konuşacağım sırada bi kaç kişi geliyo konuşamıyorum rüyam bitiyor sonra.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Annen ve deden hayattamı
Zeynel45 Rüya Yorumcusu (11.6k puan)  
Hocam annen ve turay Dedem yaşıyor
B Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
Bilgilendirme için teşekkürler.
+28 oy
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
düzenledi
Bende de değişik şeyler oluyor ama çok hatırlamıyorum meditasyon denedim ama transa geçmekte sıkıntı yaşıyorum . Bir gece değişik bir his yaşadım uyumadan önce evrenle ilgili şeyler var merak ettiğim ve gerçeklik duygusuyla, rüyada mıyız durumları :) kızımın sesi geliyor ama uzaklaştı ve farklı bir hisle izliyorum  kendimi , izlediğim ben yatakta uzanan farklı biri sanki bir çeşit rüyası gerçekten o an çok şeye vakıf olmuş hissediyorum kendimi  ama sonra hatırımda sadece o an kalıyor.  Anlatmakta zorlanıyorum buna benzer bir çok şey hissettim , bir gece de tam gözlerimi yumdum bir an öyle rengarenk bir mağara girişi belirdi ki  o kadar büyüleyici ki ısrarla gitmek istiyorum kedim yanımda mır mır :)) sev beni sev beni diye kızsam mı sevsem mi şaşırdım .  Sayfa da çok özel rüyalar var gerçekten hisleri güçlü bir çok insana rastlıyorum rüyalarla :)
B Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
Bilgilendirme için teşekkürler.
+25 oy
magdalena Rüya Görüşmecisi (43.5k puan)  
Deneyimlerimizi hatırlamasak da birşekilde içimize işliyor :) ve haklısınız korumacı ego + zihni egitmek ve ne zaman susmasını istediğimiz komutunu vermek kolay olmuyor. Ben o anlarda ( susmadıgı anlarda) tiyatrodaki seyirci koltuguna oturuyorum :) dış kameradan seyredip oyunu bitirmesine musade ediyorum.
+24 oy
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
ego neden korumaya geçiyor acaba merak ettim şimdi :) biraz daha net anlatır mısın  Magdalena ? :) ama tiyatro da oturup oyunun bitmesine müsaade etme fikrini sevdim aslında benimde bitiyor sadece ben hatırlamıyorum bir yolunu da ben bulmuş olmalıyım  :)) hatırlarsam ben de yazarım ... çok teşekkürler
+16 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
zeynel annenin eskiden kalma bir meseleyi açma gibi bir durumu var ise o meseleyi açmasına izin vermeyin. mezarını aradığı kişi ile alakalı  bir konunun üzerine gidebilir ama bu tepki çekecek ve  dedikodu sözlü tartışma gibi  olaylara sebep olabilir. birileri katgaşa çıkrabilir. senin psikologa gitmende bir çözüm aramak durumunda kalacağına işaret eder.
+16 oy
magdalena Rüya Görüşmecisi (43.5k puan)  
Kusura bakma Kuzgun bunu kaçırmışım ;) Ego neden korumaya geçiyor, çünkü bu onun elinden gelenin en iyisi, vıdı vıdı etmek, gözümüzü korkutmak ve parmagımızı 'kaynayan sıcak çaydanlıktan' uzak tutmak

İlgili rüyalar

+15 oy
5 yorum 250 okuma
+12 oy
5 yorum 309 okuma
+14 oy
3 yorum 282 okuma
+8 oy
2 yorum 203 okuma
Merve3434 1 Temmuz 2022 Rüya kategorisinde Merve3434 Rüya Tabircisi (7.9k puan)   yazdı
+19 oy
4 yorum 382 okuma
+24 oy
1 yorum 289 okuma
+24 oy
2 yorum 266 okuma
+32 oy
8 yorum 463 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

418 Aktif
2 Üye ve 416 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 9549
Dün : 23857
Toplam : 48067891
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...